View Full Version : Αλλαγή ταχυτήτων
Καλησπέρα σε ολο το φόρουμ! Για μια ακόμα δώρα ζητάω τα φώτα σας :P το λοιπών μπαίνω στο θέμα εδώ και ένα 4 μηνό οδηγάω ένα honda steed 400 όλα καλά μέχρι εδω απλά καμιά δώρα από 1η πάω για 2ρα και μπαίνειει νεκρά...φιλαράκια μου λένε πως δεν κάνω καλή αλλαγή αλά έχω παρατηρήσει πως κάνω ακριβώς ότι κάνω και τίς άλλες φορές και 3/10 μπαίνει νεκρά υπάρχει περίπτωση να έχει φαγωθεί κάνα γρανάζι η τίποτα τέτοιο και να μου το κανει αυτό να μην κάνω καλές αλλαγές εγώ? (Οι υπόλοιπες ταχύτητες είναι μια χαρά) ευχαριστώ για τον χρόνο σας παιδιά
Καλημέρα και σε σένα,μάλλον παρασυρόμενος απο το μαλακό κιβώτιο της Honda κάνεις μικρή κίνηση με το πόδι σου,πιο αποφασιστική κίνηση και όλα θα είναι μια χαρά!
doctor_john
12/05/2022, 07:50
Φίλε Soki είναι δύσκολο να κάνεις παρέες συζητώντας προβλήματα του steed. :p
Με αυτό κάνεις παρέες στο δρόμο.
"Καινούργιο" θυμίζει αυτό που περιγράφεις. Ο azar και οι φίλοι σου έχουν δίκιο, αποφασιστική κίνηση (καράτε) θέλει, αν είναι
και ο συμπλέκτης σου σε καλή κατάσταση μπορεί να συμβαίνει "πιο γλυκά" αν την κάνεις μαζί με το πάτημα του συμπλέκτη. (όχι απλά της μανέτας, στο σημείο που πιάνει εννοώ)
Μη δίνεις σημασία στους ήχους του σασμαν, κάνε τους να διαρκούν λιγότερο. ;)
Νομίζω ότι ισχύουν τα παραπάνω. Μάλλον έπρεπε να σου μπαίνουν περισσότερες νεκρές ατις αλλαγές, αλλά το κιβώτιο της Χόνδα σου τις συχγωρεί. Δανείσου κανένα Γιαμάχα-Σουζούκι για 1-2 μέρες και θα διορθωθεί το πρόβλημα.
Παιδιά όντος καράτια ήθελε έφαγα ένα ντεπόζιτο κοντά βενζίνη σε βόλτες σήμερα έβαζα 1η δυνατά ζήτημα να τα έπαθα ξανά 1-2 φορές ευχαριστώ
doctor_john
14/05/2022, 08:27
Ωραίος, και λάδια να αλλάξεις αν είναι περσυνά, μικρό κόστος αρκετά καλύτερο για τον κινητήρα. ;)
Εχω δει την μοτό αυτή να τρώει τρακοσαριές χλμ χωρίς πρόβλημα.
Μη νομίζεις ότι είναι μικρή και ζορίζεται. Αν δεν την πιέζεις υπερβολικά είναι οκ.