View Full Version : Προβλημα με στροφες ενα ειναι στο ρελαντι
Kostass92
17/06/2022, 23:52
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι νεο μέλος στο φορουμ και εδω και 2 βδομάδες ειμαι κάτοχος ενος Daytona Explorer 125
Aπο χθες που παρουσιάζει το εξης προβλημα, οταν εχω νεκρα, ειτε γιατι σταματάω σε καποιο φανάρι ειτε γιατι την μόλις βάζω μπρος την μηχανή ανεβαίνουν οι στροφές (2500 με 3000) χωρις να πατησω γκαζι η να κανω κατι.
Πριν δεν ειχα καποιο θεμα, τι μπορει να ειναι?
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
Να σημειώσω οτι ειμαι λιγο ως πολυ ασχετος :P
karellen
18/06/2022, 08:24
Για κάποιο άγνωστο λόγο επηρρεάστηκε το ρελαντί.Στο κάνει και το πρωί όταν το πρωτοβάζεις μπρος?
Δοκίμασε να ρίξεις το ρελαντί από τη βιδούλα που έχει κάτω και παρακολούθησέ το μερικές μέρες.
Αλλοιώς συνεργείο.
Καλώς ήρθες στο moto.gr :wave2:
telegonos
18/06/2022, 09:03
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι νεο μέλος στο φορουμ και εδω και 2 βδομάδες ειμαι κάτοχος ενος Daytona Explorer 125
Aπο χθες που παρουσιάζει το εξης προβλημα, οταν εχω νεκρα, ειτε γιατι σταματάω σε καποιο φανάρι ειτε γιατι την μόλις βάζω μπρος την μηχανή ανεβαίνουν οι στροφές (2500 με 3000) χωρις να πατησω γκαζι η να κανω κατι.
Πριν δεν ειχα καποιο θεμα, τι μπορει να ειναι?
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
Να σημειώσω οτι ειμαι λιγο ως πολυ ασχετος :P
Αν είσαι εντός εγγύησης, που λογικά θα είσαι, δεν ασχολείσαι άλλο, κλείσε ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο της αντιπροσωπείας να το δούνε. Είναι υποχρέωσή τους να στο φτιάξουνε.
Α και μην το πατάς το γκάζι, άνοιγέ το με το χέρι καλύτερα :p
Kostass92
18/06/2022, 16:15
Αν είσαι εντός εγγύησης, που λογικά θα είσαι, δεν ασχολείσαι άλλο, κλείσε ραντεβού σε εξουσιοδοτημένο της αντιπροσωπείας να το δούνε. Είναι υποχρέωσή τους να στο φτιάξουνε.
Α και μην το πατάς το γκάζι, άνοιγέ το με το χέρι καλύτερα :p
Eντος ειμαι ναι, σιγουρα θα το παω απο βδομαδα. Απλα μου εκανε εντυπωση τι μπορει να επαθε στα καλα του καθουμενου.
Για κάποιο άγνωστο λόγο επηρρεάστηκε το ρελαντί.Στο κάνει και το πρωί όταν το πρωτοβάζεις μπρος?
Δοκίμασε να ρίξεις το ρελαντί από τη βιδούλα που έχει κάτω και παρακολούθησέ το μερικές μέρες.
Αλλοιώς συνεργείο.
Καλώς ήρθες στο moto.gr :wave2:
Καλως σας βρηκα :)
Μπορει αλλα ασε μην κανω καμια βλακεια :P
Ενα αλλο που εγινε ειναι στο δείκτηβενζινης, εκει που ηταν στην μεση, επεσε τερμα κατω μεσα σε μιση ωρα (ενω εκανα 10χιλιομετρα)
Εβαλα 10 ευρω και ξαφνικα ανεβηκε σχεδον τερμα πανω
teohunter
09/09/2022, 10:05
Γεια σου φιλε kostass92 και εγω ειμαι κατοχος ενος explorer 125 απο τα πρωτα,εχω κανει 2000 χλμ και παω απο προβλημα σε προβλημα.Ευτυχως ειμαι στην εγγυηση αλλα τρεμω τι θα γινει μετα.Κοντερ αλλαγη σταματησε να λειτουργει το ηλεκτρονικο στροφομετρο,εκοψε μια αλυσιδα τωρα ειναι χωρις ραουλο και περιμενουμε λυση γιατι οταν το βαζουμε χτυπαει,εκοψε 12 ακτινες στον πισω τροχο,το συστημα στο σταντ που σβηνει τον κινητηρα καταργηθηκε γιατι εσπασε και θελει αλλαγη.Κατα τα αλλα ολα καλα.Λαδι ποσο του βαζεις γιατι μου βαζουν 1 λιτρο ενω στις οδηγιες 1,1.Εγω προσθετω 100 γραμ στο σπιτι μετα.