PDA

View Full Version : Επίθεση για παρκάρισμα!!

HexDec
19/06/2022, 21:17
Καλησπέρα σε όλους,
λίγο νωρίτερα σταμάτησα την μηχανή μου ακριβώς μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο (σε δρόμο με μικρή κυκλοφορία) για να κάνω ανεφοδιασμό σε τσιγάρα κτλ, χρειάστηκα ζήτημα ένα πεντάλεπτο να ψωνίσω.
Βγαίνοντας διασταυρωνομαι με μια κοπέλα την οποία ενόχλησε ο τρόπος που άφησα την μηχανή (παράλληλα με τον δρόμο) γιατί δεν χωρούσε να παρκάρει (παρακάτω είχε χώρο, αλλά ήθελε μπροστά στο ψιλικατζίδικο και αυτή προφανώς). Της απάντησα ότι θα παρκάρω όπου και οπως θέλω αφού πληρώνω και εγώ τέλη κυκλοφορίας, και ξεκίνησε η επίθεση, με χαρακτηρισμους από μέρος της, ύβρεις και απειλές, επίσης θεώρησε ότι της απάντησα έτσι επειδή είναι γυναίκα, φωτογράφισε την πινακίδα της μηχανής και μου λέει με ύφος, δεν ξέρεις πια είμαι εγώ!!
Έδωσα τόπο στην οργή και δεν ασχολήθηκα παραπάνω καλοντας τροχαία κτλ, τώρα που το ξανασκεφτομαι όμως θέλω να σας ρωτήσω έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν; έχει καμία λογική η επίθεση που δέχτηκα; έχουμε χαζέψει τελείως;;

toyar
19/06/2022, 21:42
ανυπαντρος;

thunder ace
19/06/2022, 21:42
Στην Αμερική αυτές τις παλαβές τις λένε Κάρεν.
Ψάξε να δεις τι νούμερα είναι.

HexDec
19/06/2022, 21:49
ανυπαντρος;

Οχι, άλλα γιατί;

grharris
19/06/2022, 22:15
Συχνά, πολλοί παρεξηγούν την ύπαρξη των μοτοσυκλετών. ...θεωρούν ότι τους ενοχλούν. ..μη δίνεις σημασία

...και, ναι μου έχει τύχει κι εμένα μερικές φορές. ...την τελευταία φορά και μάλιστα σχετικά πρόσφατα, μου κόρναρε έντονα φορτηγατζης στα διόδια γιατί θεώρησε ότι τον καθυστερουσα. ...πλήρωνα για δύο μηχανές που σημαίνει ότι κάναμε και πιο γρήγορα από το να πληρώνουμε ένας ένας

STF
19/06/2022, 22:22
Κατά τον ΚΟΚ -αν δεν υπήρχε σήμανση απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης- παρκάρισες ολόσωστα. Σε πολλούς φαίνεται παρανοϊκό αλλά ΚΑΙ η μοτοσυκλέτα παρκάρει όπως το αυτοκίνητο, δεν υπάρχουν εξαιρέσεις δλδ και αυτή παράλληλα με τον δρόμο.

Άρθρο 34, Παράγραφος 6

HexDec
19/06/2022, 22:25
Δεν υπήρχε απαγορευτικό, είχε και αυτοκίνητα σε άλλα σημεία, απλά πάρκαρα μπροστά στο μαγαζί παράλληλα με τον δρόμο τπτ αλλο

STF
19/06/2022, 22:35
Δεν υπήρχε απαγορευτικό, είχε και αυτοκίνητα σε άλλα σημεία, απλά πάρκαρα μπροστά στο μαγαζί παράλληλα με τον δρόμο τπτ αλλο

Οπότε ήσουν σωστός. Ξέχασε το συμβάν και προχώρησε τη ζωή σου ως μη γενόμενο, την επόμενη φορά θα ξέρεις. Ας τους να καλέσουν την αστυνομία.

Εγώ είχα πάει στην Αστυνομία για να καταγγείλω τη κατάχρηση τέτοιου παρκαρίσματος σε συνδυασμό με κάδο σκουπιδιών που γινόταν καθημερινά επί τουτου για να καπαρώνονται δυο θέσεις για αυτοκίνητα. Έσπασα τα μούτρα μου... δεν γνώριζα κι εγώ.

telegonos
19/06/2022, 22:48
Γενικά, αν δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη αιτία ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, μην μιλάς με τους αγνώστους και ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με τις γυναίκες έτσι όπως έχει καταντήσει η κοινωνία.

ΕΙΔΙΚΑ με τις γυναίκες, στην εποχή μας, είσαι στο έλεος της κάθε ΤΡΕΛΗΣ που μπορεί να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και θα πρέπει μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν αυτά που λέει. Είδες τι έγινε με την Αmber Heard, πως της φέρθηκε αρχικά η κοινωνία και το νομικό σύστημα, πως χωρίς ΚΑΜΙΑ πραγματική βάση ο Depp βρήκε το μπελά του, απολύθηκε από το Hollywood και μόνο αφού ξόδεψε ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ σε δικαστικούς αγώνες και αποδείχθηκε τι πραγματικά είχε γίνει, κάπως βρήκε το δίκιο του και πάλι όχι τελείως.

Αν σου μιλάει κάποιος-α, κατά κανόνα δεν είναι για καλό, απάντησε ΜΟΝΟ αν φαίνεται ΣΑΦΩΣ, παντελώς φιλικός και παντελώς ακίνδυνος, σε κάθε άλλη περίπτωση τους αγνοείς, κάνε ότι δεν είδες, δεν άκουσες και ΦΥΓΕ.

Panos76
20/06/2022, 00:25
Αν είναι μπατσινα ή δικηγόρος θα έπρεπε να γνωρίζει αυτό που λέει ο stf.

Στην Αγγλία πχ., μόνο έτσι επιτρέπεται να παρκάρουν τα μηχανάκια στις θέσεις στάθμευσης στον δρόμο.

Απλά τα τελευταία δύο χρόνια η ψυχική κατάσταση όλων έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα.

Αν θες, δείξε κατανόηση και αν μπορούμε όλοι μας να απαντάμε με αφοπλιστική ευγένεια στις καθημερινές προκλήσεις.

HexDec
20/06/2022, 06:54
Γενικά, αν δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη αιτία ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, μην μιλάς με τους αγνώστους και ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ με τις γυναίκες έτσι όπως έχει καταντήσει η κοινωνία.

ΕΙΔΙΚΑ με τις γυναίκες, στην εποχή μας, είσαι στο έλεος της κάθε ΤΡΕΛΗΣ που μπορεί να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και θα πρέπει μετά εσύ να πρέπει να αποδείξεις ότι δεν ισχύουν αυτά που λέει. Είδες τι έγινε με την Αmber Heard, πως της φέρθηκε αρχικά η κοινωνία και το νομικό σύστημα, πως χωρίς ΚΑΜΙΑ πραγματική βάση ο Depp βρήκε το μπελά του, απολύθηκε από το Hollywood και μόνο αφού ξόδεψε ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ σε δικαστικούς αγώνες και αποδείχθηκε τι πραγματικά είχε γίνει, κάπως βρήκε το δίκιο του και πάλι όχι τελείως.

Αν σου μιλάει κάποιος-α, κατά κανόνα δεν είναι για καλό, απάντησε ΜΟΝΟ αν φαίνεται ΣΑΦΩΣ, παντελώς φιλικός και παντελώς ακίνδυνος, σε κάθε άλλη περίπτωση τους αγνοείς, κάνε ότι δεν είδες, δεν άκουσες και ΦΥΓΕ.

Κατα βάση δεν διαφωνώ με αυτά που λές, αλλά όλες οι ώρες δεν είναι ίδιες, και δεδομένου ότι δεν έκανα κάτι παράνομο απάντησα.

Αυτή έβρισε, απείλησε κτλ

AristidisZ
20/06/2022, 15:09

έτσι δε πήδηξε κανείς...

panavour
20/06/2022, 15:24
έτσι δε πήδηξε κανείς...

:lol::beer::cry:

pektis
20/06/2022, 15:47
έτσι δε πήδηξε κανείς...

:lol::lol:

doctoras
20/06/2022, 16:30
έτσι δε πήδηξε κανείς...

Θα μπορουσε να εξελιχθει διαφορετικα
https://youtu.be/86QYzladAF0
:lol:

aetomenios
20/06/2022, 17:13
Συνήθως απαντάς διπλωματικά και με χαμόγελο αν θες να μην τσακωθείς.
Η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι και να τα πέρνεις όλα μετρητοίς.
Έχε υπόψιν ότι αν πάτε δικαστικώς με έναν ψευδομάρτυρα που θα καταθέσει (ότι εσυ την έβρισες,απείλησες,χειροδίκεισες κλπ...και όχι αυτή) θα μπλέξεις πολύ άσχημα.
Υπάρχουν άνθρωποι δυστυχώς που είναι δικομανής και τους αρέσει διαρκώς να τραβιούνται στις δικαστικές αίθουσες για να πάρουν την επιβεβαίωση/ρεβάνς...και να αποδείξουν ότι μόνο αυτοί έχουν απόλυτο δίκιο.
Όλα αυτά αν θες τα αποφεύγεις με ένα αφοπλιστικό...χαμόγελο και που ξέρεις τι άλλο ωραίο μπορεί να συμβεί αντ´αυτου.

borgiriadis1
20/06/2022, 18:27
έτσι δε πήδηξε κανείς...

Εδώ που έφτασε η κοινωνία πρέπει να ζητάμε εγγραφή επιβεβαίωση ότι γίνεται κοινή συναινέσει γτ μπορεί να μπλέξεις πολύ εύκολα.

HexDec
20/06/2022, 18:41
Συνήθως απαντάς διπλωματικά και με χαμόγελο αν θες να μην τσακωθείς.
Η ζωή είναι μικρή και δεν αξίζει τον κόπο να χαλιέσαι και να τα πέρνεις όλα μετρητοίς.
Έχε υπόψιν ότι αν πάτε δικαστικώς με έναν ψευδομάρτυρα που θα καταθέσει (ότι εσυ την έβρισες,απείλησες,χειροδίκεισες κλπ...και όχι αυτή) θα μπλέξεις πολύ άσχημα.
Υπάρχουν άνθρωποι δυστυχώς που είναι δικομανής και τους αρέσει διαρκώς να τραβιούνται στις δικαστικές αίθουσες για να πάρουν την επιβεβαίωση/ρεβάνς...και να αποδείξουν ότι μόνο αυτοί έχουν απόλυτο δίκιο.
Όλα αυτά αν θες τα αποφεύγεις με ένα αφοπλιστικό...χαμόγελο και που ξέρεις τι άλλο ωραίο μπορεί να συμβεί αντ´αυτου.

Κοίτα ολο το μαγαζι μας κοιτούσε, αρα μάρτυρες εχω, τωρα αν ο πασα ενας/μια μπορει να βρει κάποιον για ψευδομαρτυρα και το δικαστήριο να το φάει τοτε κινδυνεύουμε ολοι απο τον καθε τρελό του χωριού με χρονο και χρημα.....

Grafton 505
20/06/2022, 19:06
Καλησπέρα σε όλους,
λίγο νωρίτερα σταμάτησα την μηχανή μου ακριβώς μπροστά σε ένα ψιλικατζίδικο (σε δρόμο με μικρή κυκλοφορία) για να κάνω ανεφοδιασμό σε τσιγάρα κτλ, χρειάστηκα ζήτημα ένα πεντάλεπτο να ψωνίσω.
Βγαίνοντας διασταυρωνομαι με μια κοπέλα την οποία ενόχλησε ο τρόπος που άφησα την μηχανή (παράλληλα με τον δρόμο) γιατί δεν χωρούσε να παρκάρει (παρακάτω είχε χώρο, αλλά ήθελε μπροστά στο ψιλικατζίδικο και αυτή προφανώς). Της απάντησα ότι θα παρκάρω όπου και οπως θέλω αφού πληρώνω και εγώ τέλη κυκλοφορίας, και ξεκίνησε η επίθεση, με χαρακτηρισμους από μέρος της, ύβρεις και απειλές, επίσης θεώρησε ότι της απάντησα έτσι επειδή είναι γυναίκα, φωτογράφισε την πινακίδα της μηχανής και μου λέει με ύφος, δεν ξέρεις πια είμαι εγώ!!
Έδωσα τόπο στην οργή και δεν ασχολήθηκα παραπάνω καλοντας τροχαία κτλ, τώρα που το ξανασκεφτομαι όμως θέλω να σας ρωτήσω έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε κανέναν; έχει καμία λογική η επίθεση που δέχτηκα; έχουμε χαζέψει τελείως;;

Και της απαντάς δυνατά και καθαρά .... '' ποια να είσαι μωρή που ήρθες να ψωνίσεις από το ψιλικατζίδικο ; Και οδηγάς και εσύ αντί για κανένα σοφερ'' .....

και τελειώνει εκεί η ιστορία, εσύ κερδίζεις και η άλλη αλλάζει σαρανταπέντε χρώματα !!!! :D :cool:

HexDec
20/06/2022, 19:25
Και της απαντάς δυνατά και καθαρά .... '' ποια να είσαι μωρή που ήρθες να ψωνίσεις από το ψιλικατζίδικο ; Και οδηγάς και εσύ αντί για κανένα σοφερ'' .....

και τελειώνει εκεί η ιστορία, εσύ κερδίζεις και η άλλη αλλάζει σαρανταπέντε χρώματα !!!! :D :cool:

:-D :-D

ΟΚΤΑΝΙΟ
20/06/2022, 19:26
Τι αμαξι οδηγουσε?

HexDec
20/06/2022, 19:51
Corsa

bros 650
20/06/2022, 19:54
Φαντάσου κάτι αντίστοιχο (δηλαδή να μην μπορείς να καταλάβεις γιατί σου φωνάζει και γιατί γκρινιαζει) να το βιώνεις κάθε μέρα και ειδικά στις "δύσκολες" μέρες να είναι πιο έντονο.

Αυτό βιώνεις περίπου όταν είσαι παντρεμένος.

HexDec
20/06/2022, 19:59
Φαντάσου κάτι αντίστοιχο (δηλαδή να μην μπορείς να καταλάβεις γιατί σου φωνάζει και γιατί γκρινιαζει) να το βιώνεις κάθε μέρα και ειδικά στις "δύσκολες" μέρες να είναι πιο έντονο.

Αυτό βιώνεις περίπου όταν είσαι παντρεμένος.

Παντρεμένος είμαι και εγώ... Αλλα το χθεσινό ηταν τραγικο περιστατικό

motojojo
20/06/2022, 20:53
Όποιος/α λέει ξέρεις ποιος/α ειμαι εγώ, 99% δεν είναι τίποτα παρά ένα θρασύδειλο τσουτσέκι.

billyka
20/06/2022, 20:55
Νομιζω οτι δικαστικά,αν βρεθείς κατηγορούμενος για το οτιδήποτε,δεν πρέπει να αποδείξεις την αθωότητα σου αλλα αυτος που σε κατηγορεί την ενοχη σου.Θα μας πει για ποιο σίγουρα και ο δικηγόρος που νομιζω εχουμε στο φόρουμ

Bowleno
20/06/2022, 21:11
Νομιζω οτι δικαστικά,αν βρεθείς κατηγορούμενος για το οτιδήποτε,δεν πρέπει να αποδείξεις την αθωότητα σου αλλα αυτος που σε κατηγορεί την ενοχη σου.Θα μας πει για ποιο σίγουρα και ο δικηγόρος που νομιζω εχουμε στο φόρουμ

Αυτό. Ισχύει πάντοτε το "αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου"... Αλίμονο αν καταδίκαζαν ελαφρά τη καρδία επειδή κάποιος δεν χώνεψε κάποιον....

Pew
20/06/2022, 23:20
Ρε φιλε τι ψαχνεις τωρα να βρεις ακρη σε αυτο το χωραφι που ζουμε ??? Αληθεια??

Σε εχει κορναρει ποτε ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ??

Ναι ο μπροστινος!! Εσενα, που βρισκεται πισω του και τον πλησιασες με +30 πιστευοντας οτι θα κανει ακρη για να περασεις;; Σε δρομο με 3 λωριδες;;

Σε εχει κορναρει ;;;

Να πηγαινεις με 120 και αυτος με καμια 90... να τον βλεπεις πως σε βλεπει απο τον αριστερο καθρεπτη του.
Να περιμενεις υπομονετικα να κανει ακρη, χωρις καμια μα καμια πιεση.
Να κολλαει οσο πιο αριστερα γινεται και να βγαζει χερι απο το παραθυρο εκνευρισμενος σε φαση "ΠΕΡΝΑ" "ΠΕΡΝΑ" ... φυσικα απο τα δεξια.
Να σε πιανει σπαστικο γελιο μεσα απο το κρανος και εκεινος για ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ να χανει την υπομονη του και να κορναρει ρε μλκ!!
ΝΑ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΕΣΕΝΑ, που βρισκεσαι πισω του.

.... και να κανεις εν τελει δεξια, να περνας και αυτον και αλλους 20 μαζι απο τη μεσαια & δεξια λωριδα.... και να σκεφτεσαι λοιπον, αν θα βγαλεις ποτε ακρη σε αυτο το χωραφι με τα γιδια.

Αστο, τσαμπα χαλιεσαι.
Μου ειπε τις προαλλες ενας ταριφας "μαθε να οδηγας" επειδη τον κορναρα και του ζητησα τα ρεστα, καθως η μια λωριδα δεν του εφτανε και καμπερωθηκε στη μεση.
Σε ελαχιστες κωμωδιες εχω γελασει παραπανω!

g_m900
21/06/2022, 05:25
Απαντας μονολεκτικα η απαντας ετσι ωστε να μην μπορει να σε κατηγορησει για τιποτα.
Ψευδομαρτυρες και τετοια οκ μπορει να εμφανισει οποιον θελει καποιος αλλα οταν στο δικαστηριο πεσει επιτοπου μηνυση για ψευδορκια τοτε μαζευονται ολοι και λενε αλλα τι αλλων.
Εμενα μια θειτσα σε κατι παρομοιο μου ειχε πει... "Αποκλειεται να εισαι εσυ απο την Καρδιτσα. Τα παιδια απο την Καρδιτσα ειναι καλα παιδια..."

Εχετε δικιο της λεω... Το χωριο μου ειναι 10χλμ απο τα Τρικαλα. Ίσως φταίει αυτο και σας ενοχλει.

Τωρα ποια ηταν αυτη...σηκωνει συζητηση. Απο βλαμμένη που νομίζει οτι κανει κουμάντο στη γειτονιά της μεχρι αγαμητη που της φταιει και ο αερας στα λαστιχα.
Γενικα θελει λιγο προσοχη.
Καλα με τη συμπεριφορα στον δρομο αφήστε το καλυτερα.... Πας φυλακη για πλακα!!!

HexDec
21/06/2022, 05:37
Ρε φιλε τι ψαχνεις τωρα να βρεις ακρη σε αυτο το χωραφι που ζουμε ??? Αληθεια??

Σε εχει κορναρει ποτε ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΣΟΥ ??

Ναι ο μπροστινος!! Εσενα, που βρισκεται πισω του και τον πλησιασες με +30 πιστευοντας οτι θα κανει ακρη για να περασεις;; Σε δρομο με 3 λωριδες;;

Σε εχει κορναρει ;;;

Να πηγαινεις με 120 και αυτος με καμια 90... να τον βλεπεις πως σε βλεπει απο τον αριστερο καθρεπτη του.
Να περιμενεις υπομονετικα να κανει ακρη, χωρις καμια μα καμια πιεση.
Να κολλαει οσο πιο αριστερα γινεται και να βγαζει χερι απο το παραθυρο εκνευρισμενος σε φαση "ΠΕΡΝΑ" "ΠΕΡΝΑ" ... φυσικα απο τα δεξια.
Να σε πιανει σπαστικο γελιο μεσα απο το κρανος και εκεινος για ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΛΟΓΟ να χανει την υπομονη του και να κορναρει ρε μλκ!!
ΝΑ ΚΟΡΝΑΡΕΙ ΕΣΕΝΑ, που βρισκεσαι πισω του.

.... και να κανεις εν τελει δεξια, να περνας και αυτον και αλλους 20 μαζι απο τη μεσαια & δεξια λωριδα.... και να σκεφτεσαι λοιπον, αν θα βγαλεις ποτε ακρη σε αυτο το χωραφι με τα γιδια.

Αστο, τσαμπα χαλιεσαι.
Μου ειπε τις προαλλες ενας ταριφας "μαθε να οδηγας" επειδη τον κορναρα και του ζητησα τα ρεστα, καθως η μια λωριδα δεν του εφτανε και καμπερωθηκε στη μεση.
Σε ελαχιστες κωμωδιες εχω γελασει παραπανω!

Αυτα τα περιστατικά ειναι αλλο level!! Να εισαι καλά μου έφτιαξες την μερα!!

panavour
21/06/2022, 07:52
Αυτό. Ισχύει πάντοτε το "αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου"... Αλίμονο αν καταδίκαζαν ελαφρά τη καρδία επειδή κάποιος δεν χώνεψε κάποιον....

Στην Ελλαδα δεν υπαρχει δυστυχως το τεκμηριο της αθωοτητος,αλλα το τεκμηριο της ενοχης.ΚΟΙΝΩΣ εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι ΔΕΝ εισαι ελεφαντας.Ειδικα τωρα τελευταια με ολα τα ζητουμενα ''πολιτικης ορθοτητος'' ''me too'' ''black live matters'' ''loatki'' και λοιπα κινηματα της εποχης,και ειδικα αν σε περιλαβουν και τα καναλια και τα πρωιναδικα.

Bowleno
21/06/2022, 08:08
Στην Ελλαδα δεν υπαρχει δυστυχως το τεκμηριο της αθωοτητος,αλλα το τεκμηριο της ενοχης.ΚΟΙΝΩΣ εσυ πρεπει να αποδειξεις οτι ΔΕΝ εισαι ελεφαντας.Ειδικα τωρα τελευταια με ολα τα ζητουμενα ''πολιτικης ορθοτητος'' ''me too'' ''black live matters'' ''loatki'' και λοιπα κινηματα της εποχης,και ειδικα αν σε περιλαβουν και τα καναλια και τα πρωιναδικα.

Το ότι ζούμε στην χώρα της Φαιδράς πορτοκαλέας, δεν σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι λάθος....

telegonos
21/06/2022, 08:09
Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι μόνο η νομική καταδίκη στην ζωή. Είναι και άλλα πράγματα.

Βγαίνει μια τρελή, και λέει ''ο τάδε με πείραξε''. Το δικαστικό σύστημα είναι βαθειά γυναικοκατρούμενο, αλλά και η κοινωνία είναι βαθειά γυναικοκρατούμενη. Ακόμα κι αν ο τάδε κάποια στιγμή αποδείξει ότι ΔΕΝ την πείραξε στο δικαστήριο, στο ενδιάμεσο, θα έχει χάσει την δουλειά του, θα έχει χάσει την δική του γυναίκα και οικογένεια, θα τον αποφεύγουν οι φίλοι και γνωστοί, θα τον προλαβαίνει η ''φήμη'' όπου πάει, θα του κλείνουν οι πόρτες.

Ακριβώς γιατί έχει περάσει στην κουλτούρα μας, ότι αν μια γυναίκα φωνάζει για κάτι, έχει αυτομάτως δίκιο, και πρέπει όλοι να τρέξουμε να της συμπαρασταθούμε, και να καταδιώξουμε τον ''αλήτη'' που την πείραξε. Χωρίς στοιχεία, χωρίς απόδειξη, χωρίς λογική.

Οπότε ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ (https://gobeawesome.gr/%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%85%ce%b8%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%88%ce%b5%cf%85%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%82-%ce%ba%ce%b1%cf%84/).

doctoras
21/06/2022, 08:18

τώρα εσύ την καθημερινή καγκουρίλα και την ηλιθιότητα απο το σύνολο των πολιτών την ισοσκέλισες με την κοινωνική / ταξική / φυλετική / σεξουαλική διάκριση....tragic τουλάχιστο

panavour
21/06/2022, 08:19
Το ότι ζούμε στην χώρα της Φαιδράς πορτοκαλέας, δεν σημαίνει ότι αυτό που λέω είναι λάθος....

δεν ειπα τετοιο πραγμα.

panavour
21/06/2022, 08:23
τώρα εσύ την καθημερινή καγκουρίλα και την ηλιθιότητα απο το σύνολο των πολιτών την ισοσκέλισες με την κοινωνική / ταξική / φυλετική / σεξουαλική διάκριση....tragic τουλάχιστο

Δεν ισοσκελισα τιποτα,την υπερβολικη αντιδραση τονιζω,μετα απο πολλα χρονια καταπιεσης του ελατηριου.Ειναι οπως η μεταχουντικη εποχη στην Ελλαδα.ΟΛΟΙ ειχαν γινει ''αντιστασιακοι''

Dr.Monty
21/06/2022, 08:28

Το προβλημα τα τελευταια χρόνια δεν ειναι τα κανονικα δικαστηρια, αλλα τα διακαστηρια του fb και των social. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις οπου καποιος κατηγορήθηκε για κατι, έγινε κύμα στα social και βρεθηκε απο τη μια μερα στην άλλη ένοχος στα ματια του κόσμου. Στο τέλος ακομα και να αθωωθει απο τα κανονικά δικαστηρια, ο κόσμος εχει ήδη βαρεθει και δεν ασχολειται. Εχουν περάσει οι 15 μέρες που συνήθως κρατάει κατι στα μμε. Καποιοι δεν θα ακουσουν καν την αθωωτική αποφαση και παραπανω απο τους μισους θα μεινει στο μυαλό τους οτι "αυτος εδερνε τη γυναικα του", "παρενόχλησε στο λεοφωρειο" και γενικά ειναι ανώμαλος.

ΕΔΙΤ: Απάντησα πριν διαβασω την τρίτη σελίδα. Συμφωνώ απόλυτα με το τελευταιο μνμ του thlegonos. Περιπου αυτο εγραψα και εγω. Ακόμα περισσότερο όμως συμφωνω και αποφάσισα να υιοθετήσω τό πρώτο του μνμ του που έλεγε κανε "μουγκα και φυγε". Δεν ειχα σκεφτει ποτε αυτη τη λογική και πραγματικα ειναι η ΜΟΝΗ που μπορει να σε προστατέψει απο την σημερινη παλαβωμάρα

panavour
21/06/2022, 08:31
Το προβλημα τα τελευταια χρόνια δεν ειναι τα κανονικα δικαστηρια, αλλα τα διακαστηρια του fb και των social. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις οπου καποιος κατηγορήθηκε για κατι, έγινε κύμα στα social και βρεθηκε απο τη μια μερα στην άλλη ένοχος στα ματια του κόσμου. Στο τέλος ακομα και να αθωωθει απο τα κανονικά δικαστηρια, ο κόσμος εχει ήδη βαρεθει και δεν ασχολειται. Εχουν περάσει οι 15 μέρες που συνήθως κρατάει κατι στα μμε. Καποιοι δεν θα ακουσουν καν την αθωωτική αποφαση και παραπανω απο τους μισους θα μεινει στο μυαλό τους οτι "αυτος εδερνε τη γυναικα του", "παρενόχλησε στο λεοφωρειο" και γενικά ειναι ανώμαλος.
Πλην πισπιριγκου ,που κραταει περισσοτερο.

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/06/2022, 09:02
Corsa

"Corsa εχεις μωρη πατσαβουρα, ποια να εισαι?" ηταν η σωστη απαντηση που επρεπε να δωσεις :D

doctor_john
21/06/2022, 09:40
Aφήστε την βλαμμένη και εστιάστε στην αντίληψη που έχει.
Έκανε σαματά στην περίπτωση που είχε αποφασίσει πως είχε δικαίωμα να σταματήσει.
Σε άλλη περίπτωση θα συμπεριφερθεί έτσι εν κινήσει.

CorpseAlive
21/06/2022, 11:20
Οι πιθανότητες να υπάρξει κάποιο Cancel κίνημα για οποιονδήποτε από εμάς τους λιγότερο γνωστούς πολίτες είναι απειροελάχιστο.
Δεν είμαστε ούτε ο Johny Depp ούτε ο Λιγνάδης.
Τα τηλεδικαστήρια γίνονται σε πολύ ειδεχθή εγκλήματα που ερεθίζουν το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας και ΚΑΛΑ κάνουν.
Αυτό γίνονταν και παλαιότερα απλά σε πολύ αργό ρυθμό. Δηλαδή μικρότερη ένταση αλλά πιο μεγάλη διάρκεια στην συζήτηση.
Πλέον είναι πυροτεχνήματα.
Έτσι για το φιλοσοφικό κομμάτι της κουβέντας και επειδή βλέπω πολλούς να κατακρίνουν τα δικαστήρια στο FB κλπ.
Ξέρετε ότι η πιο επιδραστική προέλευση των κανόνων δικαίου είναι οι εθιμικοί κανόνες?
Δλδ οι κανόνες που μέσα από την κοινωνική αλληλεπίδραση και ζύμωση αιώνων , οι περισσότεροι αποφάσισαν πως κάποια πράγματα καλό είναι να μην γίνονται μέσα σε μία κοινωνία.
Ου κλέψεις , ου φονεύσεις κλπ είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα.
Αν τότε δεν υπήρχαν αυτά που σήμερα ονομάζουμε ''λαικά δικαστήρια'' , δεν θα υπήρχε ποτέ συστηματική δικαιοσύνη.
Όχι ότι αγαπάω τα λαικά δικαστήρια, απλά κατανοώ την ύπαρξη τους ως ένα κοινωνικό χαρακτηριστικό που εξελίχθηκε και εξέλιξε την ανθρωπότητα.

Bowleno
21/06/2022, 11:36
Οι πιθανότητες να υπάρξει κάποιο Cancel κίνημα για οποιονδήποτε από εμάς τους λιγότερο γνωστούς πολίτες είναι απειροελάχιστο.
Τα τηλεδικαστήρια γίνονται σε πολύ ειδεχθή εγκλήματα που ερεθίζουν το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας και ΚΑΛΑ κάνουν.
Αυτό γίνονταν και παλαιότερα απλά σε πολύ αργό ρυθμό. Δηλαδή μικρότερη ένταση αλλά πιο μεγάλη διάρκεια στην συζήτηση.
Πλέον είναι πυροτεχνήματα.
Έτσι για το φιλοσοφικό κομμάτι της κουβέντας και επειδή βλέπω πολλούς να κατακρίνουν τα δικαστήρια στο FB κλπ.
Ξέρετε ότι η πιο επιδραστική προέλευση των κανόνων δικαίου είναι οι εθιμικοί κανόνες?
Δλδ οι κανόνες που μέσα από την κοινωνική αλληλεπίδραση και ζύμωση αιώνων , οι περισσότεροι αποφάσισαν πως κάποια πράγματα καλό είναι να μην γίνονται μέσα σε μία κοινωνία.
Ου κλέψεις , ου φονεύσεις κλπ είναι το πιο φωτεινό παράδειγμα.
Αν τότε δεν υπήρχαν αυτά που σήμερα ονομάζουμε ''λαικά δικαστήρια'' , δεν θα υπήρχε ποτέ συστηματική δικαιοσύνη.
Όχι ότι αγαπάω τα λαικά δικαστήρια, απλά κατανοώ την ύπαρξη τους ως ένα κοινωνικό χαρακτηριστικό που εξελίχθηκε και εξέλιξε την ανθρωπότητα.

Το κακό είναι ότι τα "λαϊκά δικαστήρια" επέβαλαν λυντσάρισμα χωρίς καν τον υποτιθέμενο ένοχο να ακούσουν και χωρίς καν αποδείξεις.... Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Το σημερινό, σύγχρονο, λυντσάρισμα θεωρώ ότι είναι τα social media....

CorpseAlive
21/06/2022, 11:41
Το κακό είναι ότι τα "λαϊκά δικαστήρια" επέβαλαν λυντσάρισμα χωρίς καν τον υποτιθέμενο ένοχο να ακούσουν και χωρίς καν αποδείξεις.... Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.
Το σημερινό, σύγχρονο, λυντσάρισμα θεωρώ ότι είναι τα social media....

Μπερδεύεσαι.
Άλλο πράγμα , εκφράζω απόψεις , διεκδικώ ποινή, αποδοκιμάζω συμπεριφορά .
Άλλο πράγμα χειροδικώ , διαπράττω αυτοδικία ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ φυσικά ως μονάδα ή ως σύνολο.
Το λαικό δικαστήριο δεν είναι ο δημόσιος λιθοβολισμός.
Είναι η συνολική κοινωνική αποδοκιμασία προς μια πράξη και στο υποκείμενο της.
Αυτή την στιγμή και εμείς κάνουμε ένα άτυπο λαικό δικαστήριο προς τα άτομα που αυτοδικούν, που αδικούν άλλους ανθρώπους, που καταπατούν το δικαίωμα τους στο να είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.
Κανένα δικαστήριο δεν εκτελεί την ποινή.
Την επιβάλει.

rainmike
21/06/2022, 11:58
Η αποδοκιμασία της πραξης και η αποδοκιμασια του προσώπου που συνδεεται με την πράξη ειναι 2 διαφορετικά πραγματα.
Τι να το κάνει να δικαιωθει κάποιος εκ των υστέρων αν έχει χάσει τη δουλειά του την οικογένεια του και έχει γίνει ρεντικολο για κάτι που δεν έκανε?
Εκτος αυτού καθένας έχει τον μικρόκοσμο του ,οικογενεια φιλοι συναδερφοι,δεν ειναι ο Johnny Depp αλλά για αυτούς είναι κάποιος,τι θα γίνει λοιπον αν τον κάνουν
πέρα άδικα επειδή τον διέσυραν?

TONYBANDIT
21/06/2022, 12:05
Όταν βρίζονται 2 στο δρόμο και λέει ο ένας τον άλλον μα...α ο κόσμος δεν γνωρίζει ποιος από τους δύο είναι ο μα...ας.
Για αυτό λοιπόν και για πολλές άλλες περιπτώσεις ισχύει το

ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ.......

VANDA
21/06/2022, 12:23
Ανησυχία για λαϊκά δικαστήρια την ίδια στιγμή που κάνουμε οι ίδιοι ένα τέτοιο. Μας είπε κάποιος κάτι για κάποια και πέρα από μερικούς ψύχραιμους* (και μπράβο τους), άρχισαν όχι μόνο οι χαρακτηρισμοί, αλλά και οι γενικεύσεις για περιόδους, παντρειές, παντόφλες, γυναικοκρατία, Χερντ και Ντεπ (αμφότερη κακοποίηση btw), συναινέσεις ‘εκεί που έφτασε η κοινωνία’ και δε συμμαζεύεται.

Ναι, πιθανότατα τρελή η κυρία του συμβάντος, αν όλα είναι όπως τα διαβάζουμε. Αυτά.

*Αν έμπαινα εγώ και έγραφα το ίδιο ποστ για έναν τύπο που με έβρισε γιατί πάρκαρα παράλληλα; Θα ίσχυαν ακόμα οι απαντήσεις σας; Ναι; Μπράβο. Όχι; Χμμμ..

Μην ταράζεστε τόσο. Για τους περισσότερους, το μόνο από το οποίο κινδυνεύετε είναι ίσως λιγότερα γέλια στο χιούμορ σας.

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/06/2022, 12:32
και επειδή βλέπω πολλούς να κατακρίνουν τα δικαστήρια στο FB κλπ.

Αδικα?

OldMan
21/06/2022, 12:51
πάρκαρα παράλληλα;

Τρελανε μας εντελως ρε καρντασίνα..:eek:
(έχεις φτασει σε τετοιο σημειο παραβατικης συμπεριφορας..??)

CorpseAlive
21/06/2022, 12:53
Αδικα?

Δεν έκρινα άδικα ή όχι τα λαικά δικαστήρια.
Είπα ότι είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν και υπάρχει και λόγος που υπάρχουν.
Ενώ ανέφερα ότι έχουν επιτελέσει και σκοπό στο παρελθόν.
Τώρα όλα τα υπόλοιπα επιχειρήματα περί διασυρμού κλπ στέκονται σε κάθε περίπτωση που κάποιος κρίνεται.
Ακόμα και από δικαστήριο.
Τι θα γίνει αν η πρωτόδικη απόφαση είναι λάθος?
Τι θα γίνει αν η εφετειακή είναι και αυτή λάθος?
Για 6 χρόνια μπορεί κάποιος να έχει χαρακτηριστεί από αποφάσεις και στο τέλος να έρθει η αναίρεση και να του καθαρίσει το όνομα.
Στο μεταξύ έχει ρεζιλευτεί στους οικείους του .
Έτσι ειναι το σύστημα. Καλώς ή κακώς.

rainmike
21/06/2022, 13:01
Ανησυχία για λαϊκά δικαστήρια την ίδια στιγμή που κάνουμε οι ίδιοι ένα τέτοιο. Μας είπε κάποιος κάτι για κάποια και πέρα από μερικούς ψύχραιμους* (και μπράβο τους), άρχισαν όχι μόνο οι χαρακτηρισμοί, αλλά και οι γενικεύσεις για περιόδους, παντρειές, παντόφλες, γυναικοκρατία, Χερντ και Ντεπ (αμφότερη κακοποίηση btw), συναινέσεις ‘εκεί που έφτασε η κοινωνία’ και δε συμμαζεύεται.

Ναι, πιθανότατα τρελή η κυρία του συμβάντος, αν όλα είναι όπως τα διαβάζουμε. Αυτά.

*Αν έμπαινα εγώ και έγραφα το ίδιο ποστ για έναν τύπο που με έβρισε γιατί πάρκαρα παράλληλα; Θα ίσχυαν ακόμα οι απαντήσεις σας; Ναι; Μπράβο. Όχι; Χμμμ..

Μην ταράζεστε τόσο. Για τους περισσότερους, το μόνο από το οποίο κινδυνεύετε είναι ίσως λιγότερα γέλια στο χιούμορ σας.

Συγνώμη αλλά το λαικο δικαστήριο που το είδες?
Εκτος αν είναι το πρωτο θέμα στο μοτο που ξεκινάει αλλού και καταλήγει αλλού.
Οσο για το αν εμπαινες εσύ και το εγραφες,γράψε ένα να δεις, με εικασίες το μονο που ίσως κερδίσει κάποιος ειναι οι εντυπώσεις.

Garfield
21/06/2022, 13:21
Τι να πει και αυτός ο γιατρός (https://famagusta.news/news/ellada/ellada-athoos-o-paidiatros-gia-aselgeia-se-aniliki-astheni-tou/).

Κατηγορήθηκε άδικα, μπήκε φυλακή, πλήρωσε πολλά λεφτά σε δικηγόρους, καταστράφηκε επαγγελματικά και σπιλώθηκε η φήμη του.

panavour
21/06/2022, 13:44
Τι να πει και αυτός ο γιατρός (https://famagusta.news/news/ellada/ellada-athoos-o-paidiatros-gia-aselgeia-se-aniliki-astheni-tou/).

Κατηγορήθηκε άδικα, μπήκε φυλακή, πλήρωσε πολλά λεφτά σε δικηγόρους, καταστράφηκε επαγγελματικά και σπιλώθηκε η φήμη του.

Aκουστηκε τιποτα,απ τα πρω'ι'ναδικα, που τοτε τον ειχαν σταυρωσει??Επεβληθη καμμια αυτεπαγγελτη ποινη για συκοφαντικη δυσφημηση προς τους μηνυτες του??

CorpseAlive
21/06/2022, 13:55
Aκουστηκε τιποτα,απ τα πρω'ι'ναδικα, που τοτε τον ειχαν σταυρωσει??Επεβληθη καμμια αυτεπαγγελτη ποινη για συκοφαντικη δυσφημηση προς τους μηνυτες του??

Δεν θα μπορούσε να γίνει αυτεπάγγελτα είναι κατ'εγκληση διωκόμενο αδίκημα. Θα έπρεπε αυτός να κάνει εγκλήσεις .

Dr.Monty
21/06/2022, 14:04

Δεν χρειαζεται να εισαι ο Depp ουτε χρειαζεται cancel κινημα για να σου καταστρεψουν τη ζωη και να ντρπεσαι να κυκλοφορεις.
Φοιτητρια βγαινει απο την τάξη, κλαιει και λιγο και λεει οτι αυτος μου έπιασε τον κωλο. Αντε μετα βγαλε ακρη με τη ζωη σου

CorpseAlive
21/06/2022, 14:17
Δεν χρειαζεται να εισαι ο Depp ουτε χρειαζεται cancel κινημα για να σου καταστρεψουν τη ζωη και να ντρπεσαι να κυκλοφορεις.
Φοιτητρια βγαινει απο την τάξη, κλαιει και λιγο και λεει οτι αυτος μου έπιασε τον κωλο. Αντε μετα βγαλε ακρη με τη ζωη σου

Το επιχείρημα του τρελού επίσης στέκεται σε όλες τις περιπτώσεις.
π.χ. Φοιτητρια μπαίνει στην τάξη και πυροβολάει τους πάντες.Δεν έχεις ζωή να βγάλεις άκρη.
Γενικά είναι εύκολο θεωρητικά να σου καταστραφεί η ζωή .
Πρακτικά όμως η πλειοψηφία δεν είναι οι τρελοί.
Επίσης επειδή οι τρελοί δεν ειναι πλειοψηφία είναι και εύκολο να τους ξεχωρίσεις και να ξεχωρίσουν από το σύνολο.
Επομένως φτάνουμε στο σημείο , πέρα από την κατηγορία να ελέγχεις και ποιος κατηγορεί.
Αν η φοιτήτρια που σε κατηγορεί ότι της έπιασες τον κώλο είναι μια νορμαλ τύπισσα που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ναι τότε την έβαψες. Αλλά γιατί μια νορμάλ τύπισσα να σε κατηγορήσει άδικα? Αν δεν είναι νορμάλ τότε σίγουρα έχει απασχολήσει και άλλους πριν από εσένα .

Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν και ψευδείς καταγγελίες και πραγματικές . Υπάρχουν και κακόβουλοι και θύματα.
Ωστόσο η αλήθεια δεν κρύβεται. Εκτός αν είσαι γνωστός Έλληνας στιχουργός και θάψεις όσους την ξέρουν. ;)

panavour
21/06/2022, 14:21
Το επιχείρημα του τρελού επίσης στέκεται σε όλες τις περιπτώσεις.
π.χ. Φοιτητρια μπαίνει στην τάξη και πυροβολάει τους πάντες.Δεν έχεις ζωή να βγάλεις άκρη.
Γενικά είναι εύκολο θεωρητικά να σου καταστραφεί η ζωή .
Πρακτικά όμως η πλειοψηφία δεν είναι οι τρελοί.
Επίσης επειδή οι τρελοί δεν ειναι πλειοψηφία είναι και εύκολο να τους ξεχωρίσεις και να ξεχωρίσουν από το σύνολο.
Επομένως φτάνουμε στο σημείο , πέρα από την κατηγορία να ελέγχεις και ποιος κατηγορεί.
Αν η φοιτήτρια που σε κατηγορεί ότι της έπιασες τον κώλο είναι μια νορμαλ τύπισσα που δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν ναι τότε την έβαψες. Αλλά γιατί μια νορμάλ τύπισσα να σε κατηγορήσει άδικα? Αν δεν είναι νορμάλ τότε σίγουρα έχει απασχολήσει και άλλους πριν από εσένα .
αρα ο πρωτος
που απασχολησε την ειχε ασχημα.:lol:

CorpseAlive
21/06/2022, 14:23
αρα ο πρωτος
που απασχολησε την ειχε ασχημα.:lol:

Ε δεν νομίζω μια τρελή να ξεκινήσει την καριέρα της ως τρελή με καταγγελία για βιασμό/παρενόχληση στο άκυρο. Συνήθως ξεκινάει με τραμπουκισμό για παρκάρισμα μοτοσυκλέτας για να επανέλθουμε στο θέμα μας. (Αστειεύομαι)

Dr.Monty
21/06/2022, 14:23
Αλλά γιατί μια νορμάλ τύπισσα να σε κατηγορήσει άδικα?

Αυτο που ήθελα να πω ειναι, ότι πρπεει να προσέχεις με ποιους εχεις confilct. Πλεον ειναι πολυ ευκολο να κατηγορηθεις χωρις επιστροφή. Ακόμα και απο "παραδοσιακά" νορμαλ άτομα. π.χ. Η φοιτητρια γιατι νομιζε οτι αξιζε παραπανω βαθμο. Η γειτονισσα γιατι βαζεις το βραδυ μουσική. Η περιπτερου γιατι της ειπες οτι ειναι υποχρεωση σου να πληρωθεις τα τσιγαρα με κάρτα και ας μη το θελεις. Τραβηγμενα όλα, αλλα οχι και ανεδαφικα

CorpseAlive
21/06/2022, 14:24
Αυτο που ήθελα να πω ειναι, ότι πρπεει να προσέχεις με ποιους εχεις confilct. Πλεον ειναι πολυ ευκολο να κατηγορηθεις χωρις επιστροφή. Η φοιτητρια γιατι νομιζε οτι αξιζε παραπανω βαθμο. Η γειτονισσα γιατι βαζεις το βραδυ μουσική. Η περιπτερου γιατι της ειπες οτι ειναι υποχρεωση σου να πληρωθεις τα τσιγαρα με κάρτα και ας μη το θελεις. Τραβηγμενα όλα, αλλα οχι και ανεδαφικα

και ο Corpsealive γιατί διαφωνεί σε ένα ποστ στο Moto .
Δεν μπορείς να ζεις με αυτόν τον φόβο. ¨Ολοι εν δυνάμει μπορούμε να κάνουμε κακό στους άλλους.

PaNick67
21/06/2022, 14:55
και ο Corpsealive γιατί διαφωνεί σε ένα ποστ στο Moto .
Δεν μπορείς να ζεις με αυτόν τον φόβο. ¨Ολοι εν δυνάμει μπορούμε να κάνουμε κακό στους άλλους.

Οχι ολοι. Μονο αυτοι που "το 'χει η κουτρα τους να κατεβαζει ψειρες".

Ολοι οι υπολοιποι απλα θελουμε να παμε στην δουλεια μας, να γυρισουμε, ομορφα κι ωραια.

Η τυπισσα μπορει απλα να ειχε μια δυσκολη μερα και κατι που την ενοχλησε να ηταν η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.

Ο κοσμος περναει πολλα ζορια, θελει ανοχη, υπομονη και να μην μπλεκουμε με ανθρωπους που μας φαινονται καπως

g_m900
21/06/2022, 15:32
Corpsalive...τι σημαινει νορμαλ?
Ποιος το οριζει?
Ο δικαστης...ο ψυχολογος...ο ψυχιατρος??
Μια σωα τας φρενας δηλαδη δεν μπορει να σκαρφιστει οτι της καπνισει αν ο καθηγητης της ας πουμε την ζοριζει στα μαθήματα και δεν δίνει τον βαθμο αν εχει γράψει λαθος.?
Αμα μαζεψει και κανα αλλη για υποστήριξη ... Τσουπ κατηγορία παρενόχλησης.

Γενικα εχει χαθει η μπαλα με ολο αυτο το #metoo και οσοι απαντησουν με αγωγες το πιθανοτερο εινΙ να δικαιωθουν.
Πχ η και καλα ιδρυτικο στελεχος Ολυμπιονικης που παραδεχτηκε συναινεση αλλα το απεκρυψε για να μην κανει κακο στην καριερα της...που ακριβως έχει δικιο?
Μιλαμε για ανθρωποφαγια πλεον δυστυχώς.

Παλι καλα που παντρευτηκα και εκανα και παιδι...
Αλλοι θα πρεπει να ζητανε υπευθυνη δηλωση οτι δεν υπηρξε βιασμος!!!

telegonos
21/06/2022, 15:58

Καλόν είναι να καταλαβαίνεις λίγο τι διαβάζεις. Εκτός που αυτά που γράφεις είναι νοηματικά ψευδείς προτάσεις, εγώ θα σταθώ σε ένα μόνο, αυτό που άφησα.

Δεν είπε κανείς ότι και με άντρα δεν μπλέκεις άμα είναι τρελός.

Είπα εγώ, και άλλοι, ότι με γυναίκα ΕΙΔΙΚΑ, έχει το όπλο που της έχει δώσει η κοινωνία ''είμαι θύμα'' , ''αυτος με πείραξε'' και άιντε βγάλε άκρη, σε μια κοινωνία που ΟΛΟΙ θα πάρουν το μέρος της, οι άλλες γυναίκες συμπαράσταση, οι άλλοι άντρες ιππότες να σώσουν την πριγκίπισα από τον κακό τον δράκο.

Οτι λέω δε, δεν τα λέω έτσι θεωρητικά στον βρόντο. Μου έχουν τύχει ΕΜΕΝΑ τέτοιες συμπεριφορές, ευτυχώς τις αναχαίτισα πολύ νωρίς, εξου και η συμβουλή μου ''να φεύγετε''.

Αν η τρελή με το παρκάρισμα, έχει καλέσει αστυνομία, και έχει πει ''με πείραξε ο τάδε και μου έκανε μου έρανε, είχε την τάδε πινακίδα'', την άλλη μέρα, κάτι άνθρωποι με μπλε στολές θα του χτυπάνε την πόρτα του φίλου. Και αμέσως να καταρρεύσει αυτό, και μόνο που βλέπεις αστυνομία στην πόρτα σου να σε ψάχνει, άσε να πρέπει να πας στο Τμήμα, άσε να πρέπει να μείνεις εκεί κάποιες ώρες, άσε να ψάχνεις δικηγόρο κ.ο.κ. ΜΟΝΟ να τους δεις να σου χτυπάνε την πόρτα, είναι αρκετός λόγος, να ΦΕΥΓΕΙΣ και να ΜΗΝ ΕΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ με τέτοια άτομα.

Αν κάνεις ένα κόπο και πατήσεις το λινκ που έβαλα πριν, και εσύ, και ο δικηγόρος φίλος μας που μας διαβεβαιώνει ότι αν δεν είμαστε ζάμπλουτοι και διάσημοι δεν κινδυνεύουμε, να διαβάσετε λίγο 30 τόσες περιπτώσεις ψευδών κατηγοριών, στην Ελλάδα, τους τελευταίους μήνες μόνο. Που άνθρωποι τυραννήθηκαν. Οχι διάσημοι, όχι ζάμπλουτοι, συνηθισμένοι άνθρωποι, όπως όλοι μας.

Στο πρώτο red flag που μας δείχνει κάποιος-κάποια, φεύγουμε στην ψύχρα, ούτε εξήγηση, ούτε επικοινωνία, ούτε καν κοιτάμε στα μάτια, ούτε τπτ. Αυτός είναι ο μόνος αποδοτικός τρόπος να αντιμετωπίζεις περιπτώσεις, όπως η τύπισα με το παρκάρισμα του φίλου, ότι άλλο, χάνεις.

DoctoR_k6
21/06/2022, 17:03
Μια απλη μανουρα του δρομου ασχετως φυλων εγινε κοινωνικοπολιτικο θεμα. Κλασικο moto...:D
Αυτα συμβαινουν στο δρομο ανεξαρτητως φυλου.

Κολλησατε επειδη ηταν γυναικα κ δεν συνηθιζεται να προκαλουν μανουρες κλπ κλπ?
Οι αναφορες στα metoo κ αλλα τετοια παντελως ασχετες κ δεν εχουν να κανουν με το θεμα.

Γiα οσους ενοχλουνται απο το metoo να ξερετε πως οι αντιθετες περιπτωσεις κατα των γυναικων απο ''αντρες'' ειναι πολλαπλασιες.
Εγω θελω η κορη μου οταν μεγαλωσει να μπορει να αντιμιλησει (χωρις να βριζει προφανως αν δεν προκληθει) οπως ολος ο κοσμος χωρις να θεωρειται πως επειδη ειναι γυναικα δεν πρεπει κ να το βουλωνει.
Οπως κ ο γιος μου να σεβεται το αλλο φυλο κ οχι να το θεωρει υπο...

Ξεκολλατε λοιπον.

Παντως εχω παρατηρησει αρκετο καιρο (μεσω πολλων θεματων) μερικους πως αναφερονται στο γυναικειο φυλο... :nono:

phovos
21/06/2022, 17:08
Για να επαναφέρω λίγο την αρχική συζήτηση, πριν ένα μήνα περίπου πήγα για δουλειά στο Παγκράτι. Η υπεύθυνη του χώρου είχε παρκάρει το σκούτερ της μπροστά στην πολυκατοικία. Ήταν κάθετα και πολύ κοντά σε άλλο παρκαρισμένο ΙΧ αλλά ακόμη και έτσι έκλεινε μια θέση για πάρκινγκ γιατί στον χώρο που έμενε δεν χωρούσε αυτοκίνητο.

Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα και μετά από λίγο ακούσαμε επίμονα κορναρισματα από αμάξι που ήταν ακριβώς στην επίμαχη θέση. Η υπεύθυνη μου λέει επιστρέφω αμέσως και την βλέπω ένα λεπτό μετα να μετακινεί το σκούτερ της και το αμάξι να μπαίνει στη θέση. Όταν ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμα τη ρώτησα αν ήξερε την οδηγό, μου είπε όχι, τη ρώτησα αν η θέση είναι ιδιωτική, μου είπε όχι.

Εν κατακλείδι, μια τύπισσα δεν χωρούσε να παρκάρει, ξεκίνησε να κορνάρει επίμονα 15:20 το μεσημέρι για να κατέβει ο οδηγός που είχε παρκάρει το σκούτερ κανονικότατα, να το μετακινήσει για να βάλει εκείνη το αμάξι της.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

CorpseAlive
21/06/2022, 17:10
Corpsalive...τι σημαινει νορμαλ?
Ποιος το οριζει?
Ο δικαστης...ο ψυχολογος...ο ψυχιατρος??
Μια σωα τας φρενας δηλαδη δεν μπορει να σκαρφιστει οτι της καπνισει αν ο καθηγητης της ας πουμε την ζοριζει στα μαθήματα και δεν δίνει τον βαθμο αν εχει γράψει λαθος.?
Αμα μαζεψει και κανα αλλη για υποστήριξη ... Τσουπ κατηγορία παρενόχλησης.

Γενικα εχει χαθει η μπαλα με ολο αυτο το #metoo και οσοι απαντησουν με αγωγες το πιθανοτερο εινΙ να δικαιωθουν.
Πχ η και καλα ιδρυτικο στελεχος Ολυμπιονικης που παραδεχτηκε συναινεση αλλα το απεκρυψε για να μην κανει κακο στην καριερα της...που ακριβως έχει δικιο?
Μιλαμε για ανθρωποφαγια πλεον δυστυχώς.

Παλι καλα που παντρευτηκα και εκανα και παιδι...
Αλλοι θα πρεπει να ζητανε υπευθυνη δηλωση οτι δεν υπηρξε βιασμος!!!

Normal= ο μέσος άνθρωπος.
Ο μέσος άνθρωπος δεν θα έκανε αυτό που λες.
Ο μέσος άνθρωπος είναι η πλειοψηφία εκεί έξω που όπως είπε και ο φίλος προηγουμένως θέλει να πάει να κάνει την δουλειά του και να φύγει.

HexDec
21/06/2022, 17:35
Συμφωνω με τους περισσότερους λίγο πολύ,
Η ιστορία έγινε στα καλά καθούμενα, και ενώ υπήρχε χώρος να παρκαρει και αλλού, απλά ενοχληθηκε γιατι πάρκαρα εγώ μπροστα και οχι αυτή, αν ειχα αφήσει το αυτοκίνητο δεν θα έλεγε τιποτα φαντάζομαι... Η μηχανή όμως σου λεει είναι μικρή..
Πάντως, και για να μην περπατησει, άφου της έφαγα την θέση, εβαλε το αυτοκινητο μπροστά απο την μηχανη μου σε ράμπα εισόδου πυλωτής, έπρεπε εκείνη την ώρα να ήθελε να βγεί κάποιος να δω τι θα έλεγε...

Το μόνο που έφταιξα είναι ότι δεν φώναξα την τροχαία, αλλά βιαζόμουν γιατί είχα πάρει και παγωτό για τον μικρό και με περίμενε

Τι να πεις... Υγεία σε όλους εύχομαι! :)

thunder ace
21/06/2022, 17:42
Για να επαναφέρω λίγο την αρχική συζήτηση, πριν ένα μήνα περίπου πήγα για δουλειά στο Παγκράτι. Η υπεύθυνη του χώρου είχε παρκάρει το σκούτερ της μπροστά στην πολυκατοικία. Ήταν κάθετα και πολύ κοντά σε άλλο παρκαρισμένο ΙΧ αλλά ακόμη και έτσι έκλεινε μια θέση για πάρκινγκ γιατί στον χώρο που έμενε δεν χωρούσε αυτοκίνητο.

Ανεβήκαμε στο διαμέρισμα και μετά από λίγο ακούσαμε επίμονα κορναρισματα από αμάξι που ήταν ακριβώς στην επίμαχη θέση. Η υπεύθυνη μου λέει επιστρέφω αμέσως και την βλέπω ένα λεπτό μετα να μετακινεί το σκούτερ της και το αμάξι να μπαίνει στη θέση. Όταν ανέβηκε ξανά στο διαμέρισμα τη ρώτησα αν ήξερε την οδηγό, μου είπε όχι, τη ρώτησα αν η θέση είναι ιδιωτική, μου είπε όχι.

Εν κατακλείδι, μια τύπισσα δεν χωρούσε να παρκάρει, ξεκίνησε να κορνάρει επίμονα 15:20 το μεσημέρι για να κατέβει ο οδηγός που είχε παρκάρει το σκούτερ κανονικότατα, να το μετακινήσει για να βάλει εκείνη το αμάξι της.
Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
Γλαστρα αγνωστης ταυτοτητος.

tzimidis
21/06/2022, 17:59
Ο δικός μας αντίστοιχος της γειτονιάς, μέχρι τώρα τρυπούσε τα λάστιχα όσων είχαν το θράσος να παρκάρουν μπροστά από το σπίτι του, όπου εχει κόψει τα δέντρα, έχει βάλει απαγορευτικά, τσιμεντένιο εμπόδιο, κολλάει υβριστικά σημειωματα, και σήμερα εμαθα ότι εκτός από να τρυπάει λάστιχα, έχει αρχίσει και ρίχνει οξύ στα αυτοκίνητα.
Μετά από 3 φορές το αμάξι , 2 φορές το μηχανάκι, και πολλλλλλη υπομονή, σήμερα έπεσαν καταγγελίες.

Α δούμε που θα καταλήξει κι αυτό.

g_m900
21/06/2022, 19:05
Ο δικός μας αντίστοιχος της γειτονιάς, μέχρι τώρα τρυπούσε τα λάστιχα όσων είχαν το θράσος να παρκάρουν μπροστά από το σπίτι του, όπου εχει κόψει τα δέντρα, έχει βάλει απαγορευτικά, τσιμεντένιο εμπόδιο, κολλάει υβριστικά σημειωματα, και σήμερα εμαθα ότι εκτός από να τρυπάει λάστιχα, έχει αρχίσει και ρίχνει οξύ στα αυτοκίνητα.
Μετά από 3 φορές το αμάξι , 2 φορές το μηχανάκι, και πολλλλλλη υπομονή, σήμερα έπεσαν καταγγελίες.

Στη δικια μου γειτονια που 5-6 γειτονες νομιζαν οτι τους ανηκε ο δρομος μπροστα απο το σπιτι τους ειχαν φραξει τον δρομο με τσιμεντενια κολονακια.
Ο δημος Ιλιου που μαλλον εκανε τα στραβα ματια 25 χρονια(!!!!!!!) ηρθε και τα γκρεμισε μετα απο ερωτημα μου με τα χιλια ζορια.
Οι γειτονες θεωρησαν σωστο να παρουν ρεβανς με καταγγελια στην υπηρεσια μου οτι τα γκρεμισε ο Δημος μετα απο εκβιασμο μου...σε υπαλληλο του.
Ο ιδιος δημος που με επισημη απαντηση του με βεβαιωνε οτι ηταν παρανομα αυτα και οτι θα γκρεμιστουν αμεσα.
Στην διαδικασια φυσικα ενορκως τα γειτονακια μου δεν ονοματισαν κανεναν και φυσικα η καταγγελια πηγε απατη.
Ομως εγω δεν το αφησα και τους τραβηξα μηνυση και αγωγη ετσι για να με θυμουνται...και τον Γεναρη θα γελασουμε !
Το θεμα ειναι να μην αφηνετε τετοιες καταστασεις να διαιωνιζωνται.
Εμενα νομιζαν και νομιζουν οτι τους ανηκε ο δρομος.
Γιαυτο ειπα επανω για ψευδομαρτυρες.
Ευκολα εμφανιζονται αλλα στα επισημα δεν ειναι ολοι τους τοοοοοοοσο ψυχραιμοι.

Ξεχασα να γραψω οτι μου γρατσουνισαν και το αυτοκινητο γυρω γυρω. Παλιο ειναι ...αλλα ειναι δικο μου και κανενας δεν βαζει χερι.

Nostradamus
21/06/2022, 19:18

Να αυτά δεν μπορώ.. και είναι πολλοί τετοιοι διαταραγμένοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να ξεμπερδευεις άμεσα και γρήγορα ειδικά αν πας με το σταυρό στο χέρι.

Dr.Monty
22/06/2022, 12:11
Για μενα δεν μιλαμε για το νορμαλ. H συζήτηση γίνεται για να αποφυγουμε με καποιο τρόπο την μετατροπή του νορμαλ σε abnormal που είτε θα μας καταστρεψει ειτε θα μας φαει τα νιατα. Δεν τρομάζω με τον ψυχοπαθη. Περισσοτερο με τον άλλο που ειναι οκ, βριζεται στο δρόμο και γυρναει με καραμπίνα γιατι τα παντα του πανε στραβα