Σύνδεση

View Full Version : Ανάβωσβησε το λαμπάκι του λαδιού

Σελίδες : 1 [2]

jannisb
15/11/2022, 20:18
καλησπέρα ,
το follow up γινεται σήμερα διότι μόλις χθές παρέλαβα την μοτοσυκλέτα μου.

θα τα γραψω με την σειρα και θα αναφέρω και κάποια ταλαιπωρια που περασα μεχρι να παραλάβω το μοτερ,
που ισως ενδιαφέρει τον φίλο Pew που ρώτησε για τα διαδικαστικά .

ο έμπορος boonstra μου έδωσε ενα αριθμο αποστολής, ο οποίος παραγεται απο το συστημα της DHL αυτοματα
κατα την παραγγελία του πελάτη και την ειδοποίηση του courier.
αυτος ο αριθμός δεν ειναι ομως ο αριθμός που συνοδεύει την αποστολή για άγνωστους λόγους, που έχουν να
κανουν με τις διαδικασίες της boonstra.
Αποτέλεσμα αυτου να βλέπω οτι το μοτερ δεν έφυγε απο την Ολλανδία ποτέ και μετα απο 3-4 μέρες που δεν βγάζαμε
άκρη, μου έστειλε υπαλληλος της boonstra μια παγωμένη οθόνη που διαπιστωσα οτι είχε άλλο αριθμό αποστολής
στη κεφαλίδα της.
μου εξηγησαν οτι ετσι το κανουν αυτοί και το θεωρησαν απολυτα φυσιολογικό να ψάχνει ο πελατης την αποστολή του με
λαθος αριθμο αποστολής.
Μετα απο την διευκρίνηση αυτή ξεκίνησε η ταλαιπωρία στα άδυτα της DHL.
Η DHL έχει το λιγότερο 3 διαφορετικές εταιρίες .
1.Την γνωστή σε μας courier μέχρι 20 κιλά βάρος.
2.Την μεταφορική για αποστολές άνω των 20 κιλών DHL Express.
3.την μεταφορική ειδικών φορτίων με παλέτες κλπ κλπ DHL Freight.
οι 3 εταιρίες δεν γνωρίζουν για αποστολές της άλλης εταιριας και ειδικά η dhl express βλέπει λανθασμένη πληροφόρηση για
δέματα που αφορούν την DHL Freight , με αποτελεσμα να μου λένε οτι το δέμα μου έχει χαθεί εντός Ολλανδίας και θα πρεπει να περιμένω
να επιστρέψει στον αποστολέα για να γινει εκ νέου αποστολή.
Ώστορο η boonstra έχοντας απο οτι φάνηκε την σωστή εικόνα με ενημερωσε οτι ειναι στο δρόμο και απλα να περιμένω.

τελικά απο 7.10.22 που έκανα την παραγγελία το μοτέρ παραδόθηκε στις 18.10.22 στο συνεργείο διότι η πληρωμή μέσω paypal
το οποίο δεσμεύει την παράδοση στην διεύθυνση του ιδιοκτήτη της τραπεζικής κάρτας και πουθενα αλλού, και η επαναδρομολόγηση
στο συνεργείο έγινε πια οταν έφτασε στην Ελλάδα και ετσι είχαμε μια καθυστέρηση 2 εργασιμων επιπλεον.

Το συνεργείο χρειάστηκε απο τις 18.10.22 μέχρι 11.11.22 για να ολοκληρώσει τις εργασίες ελεγχου και τοποθέτησης.
Έγινε έλεγχος και το μεγάλο σερβις στο νεο κινητηρα.
Εγω παρέλαβα την μηχανή στις 14.11.22 .
την πήγα μια βόλτα στην αρχή αργά και μετα πηγα και μία αττική οδό με 100-130 χλμ
Συνολικά έκανα 50χλμ+ και η εντυπωση μου ειναι πολυ καλη .
το ανοιγμα γκαζιου μου φανηκε πιο καλό .
το κόστος των εργασιών ηταν 500 ευρώ το οποίο το βρίσκω εύλογο ,ειδικά αν το αποτέλεσμα ειναι αυτό που βλέπω και δεν αλλάξει κατι.

Pew
15/11/2022, 20:30
Να 'σαι καλα για τις πληροφοριες!! Μακαρι να παραμεινει απροβληματιστο το μοτερ και να συνεχισεις να χαιρεσαι το μηχανακι σου.
Ηρθε σε μικρη παλετα λογικα, ετσι;

Το συνεργειο τι ειπε; Ηταν αντιστοιχη των φωτογραφιων και της διαβεβαιωσης του boonstra parts η συνολικη του κατασταση;

jannisb
16/11/2022, 20:44
Ας ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Ναι ήρθε σε μίνι παλέτα. 80 κιλά έγραφε στο σίτε της DHL.
Το συνεργείο από τις φώτο ήδη είχε πει αν είναι όλα πραγματικά τότε μιλάμε για καλή περίπτωση.
Όταν την παρέλαβα μίλησα με τον τεχνικό που έκανε τις εργασίες και ήταν πολύ θετικός σε όλα.
Σήμερα έκανα πάλι μια καλή βόλτα όλα νορμάλ η και καλύτερα.