PDA

View Full Version : Aprilia SR GT 200

Par1s4
29/09/2022, 21:48
Καλησπέρα, έχω παραγγείλει το SR GT 200 ως αντικαταστάση του Yamaha N Max 155, επειδή μου φαίνεται σκληρό με τις ανωμαλίες του δρόμου. Διαβάζω όμως πως έχει προβλήματα με τα πλαστικά του, άλλος με τα φλας, άλλος με τις αναρτήσεις. Βέβαια εντελώς μεμονομένα σχόλια. Υπάρχουν κάτοχοι εδώ να με διαφωτίσουν γιατί προβληματίζομαι;

Αν εξαιρέσεις, την πολύ σημαντική για εμένα, σκληρότητα του N Max, είναι ένα εξαιρετικό scooter και φοβαμαί μην το μετανιώσω λόγω προβλημάτων / κακής κατασκευής.

atom_smasher
29/09/2022, 22:12
Καλά αφού ήδη το παρηγγειλες;

Par1s4
29/09/2022, 22:29
Σε ένα test ride δεν ήταν δυνατόν να αντιληφθώ αν χαλάσουν τα φλας ή αν αποκουμπωθεί κάποιο πλαστικό. Αφού το έλκεισα άρχισα να ψάχνω στοιχεία που είναι δύσκολο να βρεις επειδή είναι καινούριο μηχανάκι στην αγορά. Και έτσι βρήκα να αναφέρουν μεμονώμενα κάποιοι. Οπότε τώρα προβληματίστηκα.

kyriakosrod
29/09/2022, 23:43
Φίλε μην αγχώνεσαι ένα σκούτερ είναι τι μπορεί να πάθει; θα χει και κάποια εγγύηση. Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως

Par1s4
30/09/2022, 00:46
Φίλε μην αγχώνεσαι ένα σκούτερ είναι τι μπορεί να πάθει; θα χει και κάποια εγγύηση. Εμένα μου αρέσει πολύ πάντως

Δίκιο έχεις, απλά όσο είμαι στην αναμονή για παραλαβή χαζεύω πληροφοριες και εχθές έπεσα σε αυτα τα πιθανά προβλήματα και είπα να μάθω περισσότερα. Γενικά λόγω βαρεμάρας και αναμονής είναι!

doctoras
30/09/2022, 07:10
ως φιλοσοφία κατασκευής τα ιταλικά ήθελαν τον αναβάτη να χώνει λίγο το χέρι του σε κάποια θεματάκια, χαρίζοντας άλλα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού. Εχει τόσα σκουτερ απρίλια εκεί έξω που απέδειξαν την μακροβιότερη λειτουργία τους.
Αυτοί που ήθελαν να έχουν ως μόνη ανάμειξη το άνοιγμα της τάπας βενζίνης, αγόραζαν γιαπωνέζικο

κατα τα αλλα μου αρέσει αυτό το σκουτερ είναι διαφορετικό με το πλεονέκτημα των μεγαλύτερων διαδρομών, το επόμενο πλησιέστερο σε αυτη την καινοτομία κοστίζει +3000(xadv350).

Ομως θα συμφωνήσω και με το άλλο, οταν αγοράζεις yamaha, ε, δεν το άλλαζεις με το επόμενο μοντέλο, να βγάλει τα ψωμιά του να κάνεις κάποιες χιλιάδες χιλιόμετρα να πεις οτι πάλιωσε για να το δικαιολογήσεις, αν είναι καινούργιο με λίγα χλμ και το αγόρασες κούτα, απλώς θα έπρεπε είτε να κινείσαι πιο προσεκτικά σε κακα οδοστρώματα είτε διαφορετικά να προχωρούσες σε αναβάθμιση των πίσω αμορτισερ. Αλλιώς μπορεί να αποβεί ατέρμονο αυτό που συμβαίνει δηλαδή να μη σου κάνει και αυτή η ανάρτηση και να το ανταλλάξεις με onoff μοτοσυκλέτα.

Αν έκλεισες όμως τώρα προχώρα και μη κοιτάς πίσω και καλορίζικο / καλοτάξιδο

aetomenios
30/09/2022, 08:29
Είναι ένα σκουτερακι που έχει καλό μοτερ και αυτό έχει σημασία.
Καλορίζικο και καλοταξιδο λοιπόν.

Nostradamus
30/09/2022, 08:40
Λογικα θα δεις τεραστια διαφορα σε "αισθηση" αλλα στην πραγματικοτητα στους απαραδεκτους δρομους μας, ολα τα σκουτερ υποφερουν και εμφανιζουν "αδυναμιες" που στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν.

Το n-max 155 ειναι ενα καταπληκτικο σκουτερ κατα την γνωμη μου με πολυ "ψυχωμενο" κινητηρα, εξαιρετικη καταναλωση, που απλα αδικειται οταν πρεπει να κυκλοφορει στα χωραφια που αποκαλουμε δρομους.

Μην ανησυχεις ιδαιτερα, πολλα χρονια στο χωρο και των σκουτερ η Απριλια, μιλανε παντου για πολυ καλη οδικη συμπεριφορα (για σκουτερ παντα) και αντικειμενικα παιρνεις ενα απο τα πιο "φρεσκα" δικυκλα που κυκλοφορουν. Να το χαρεις με υγεια.

AristidisZ
30/09/2022, 08:52
Πολύ όμορφο σκούτερ, καλοτάξιδο σου εύχομαι !

Ρε παιδιά τι μόδα είναι αυτή, να μην αναρτούν στην σελίδα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και να πρέπει ντε και καλά να δώσεις mail για να στα στείλουν ;

Ήμαρτον δηλαδή...

panavour
30/09/2022, 14:24
ενα μηχανακι κατασκευασμενο απ την jinqcheng στην κινα ,οπως και το scarabeo 200 που ειχα.μακαρι να βγει καλο,ομορφο σιγουρα ειναι.

kyriakosrod
04/12/2022, 23:22
ενα μηχανακι κατασκευασμενο απ την jinqcheng στην κινα ,οπως και το scarabeo 200 που ειχα.μακαρι να βγει καλο,ομορφο σιγουρα ειναι.

Βιετνάμ φτιάχνεται

panavour
05/12/2022, 08:25
Βιετνάμ φτιάχνεται

Aκομα καλύτερα.