Σύνδεση

View Full Version : BMW M1000R 2023

Σελίδες : 1 [2]

dankannn
13/01/2023, 11:24
Έλα ντε!!:bawl:

Καθε εμποδιο για καλο.
Εγω θα εβλεπα και το Triumph SPEED TRIPLE 1200 RR , ειναι πολυ καλο, το εχουν και test drive το εκανε βολτα ο αδερφος μου.
ΟΚ δεν ειναι γυμνο γιατι εχει το μουτρο αλλα ειναι πραγματικα ωραιο

peterTHErider
13/01/2023, 11:29
Καθε εμποδιο για καλο.
Εγω θα εβλεπα και το Triumph SPEED TRIPLE 1200 RR , ειναι πολυ καλο, το εχουν και test drive το εκανε βολτα ο αδερφος μου.
ΟΚ δεν ειναι γυμνο γιατι εχει το μουτρο αλλα ειναι πραγματικα ωραιο

δεν είναι γυμνό(δεν είναι κακό αυτό) αλλά είναι κλιπονάτο που θέλω να το αποφύγω όσο μπορω!
σήμερα με πήραν τηλ να μου επιστρέψουν τα χρήματα(γενικά ήταν πολύ συναινετικοί σε όλα) αλλά τους είπα να μην το κάνουν ακόμα.θα κάνω λίγη υπομονή μέχρι να αποφασίσω.έχω την αίσθηση πως δεν θα αργήσει,γιατί καμία εταιρία δεν θέλει να μένουν τα μηχανάκια της απούλητα ενώ υπάρχουν πελάτες και είναι ήδη στις βιτρίνες,είδικα όταν αυτό αφορά και ένα από τα κορυφαία της μοντέλα.λογικά ένας λόγος της καυστέρησης είναι πως στη γερμανία δεν δουλεύει τίποτα στο εργοστάσιο για περίπου ένα μήνα οπότε τώρα που επέστρεψαν όλα θα δρομολογηθούν.ελπίζω δηλαδή!

dankannn
13/01/2023, 11:37
δεν είναι γυμνό(δεν είναι κακό αυτό) αλλά είναι κλιπονάτο που θέλω να το αποφύγω όσο μπορω!
Εγω θα σου ελεγα να πας να το κανεις βολτα για το αν σε βολευει, ειναι πραγματικα ωραιο και με καλο στήσιμο.

motojojo
13/01/2023, 14:37
Πρόκειται για μηχανή που και τα χρηματα να πάρεις άμεσα πίσω, θα (προ)πωληθεί την επόμενη κιολας μέρα.

Κι εγω είμαι της άποψης να περιμένεις λίγο, αξίζει τον κόπο πιστεύω.
Εναλλακτικά, αφού ξέρεις το μεγάλο αφεντικό, πιάστον και πρήξτου τα @@ :lol:

Άλλοι παραγγέλνουν και πληρώνουν μήνες πριν παραλάβουν κι εσύ το έχεις μπροστά σου!

peterTHErider
13/01/2023, 17:21
Πρόκειται για μηχανή που και τα χρηματα να πάρεις άμεσα πίσω, θα (προ)πωληθεί την επόμενη κιολας μέρα.

Κι εγω είμαι της άποψης να περιμένεις λίγο, αξίζει τον κόπο πιστεύω.
Εναλλακτικά, αφού ξέρεις το μεγάλο αφεντικό, πιάστον και πρήξτου τα @@ :lol:

Άλλοι παραγγέλνουν και πληρώνουν μήνες πριν παραλάβουν κι εσύ το έχεις μπροστά σου!

Θα κάνω υπομονή ακόμα όσο αντέξω και βλέπουμε!για αυτό τους είπα σήμερα να μην μου γυρίσουν τα χρήματα!
Δεν είμαστε και φίλοι με το μπος απλά έχουμε συναντηθεί στο κατάστημα 2 φορές και τα είπαμε λίγο.
Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο,να περιμένεις πολύ καιρό να έρθει ή να είναι εδώ και να περιμένεις να το πάρεις??:confused:σε κάθε περίπτωση το κακό είναι να μην έχεις συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και όχι απλά η αναμονή.

doctor_john
13/01/2023, 17:29
Εμένα με τρώει η περιέργεια, τι προκάλεσε ανάκληση. Είναι κάτι ουσίας ή οχι;
Είναι πολύ εκνευριστικό, εφόσον σου αρέσει ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις.

Απο την άλλη βρίσκω πολύ ωραίο το ότι συμπάσχουμε οι περισσότεροι. Ρομαντικοί.. :beer:

motojojo
13/01/2023, 17:49
Τελικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο,να περιμένεις πολύ καιρό να έρθει ή να είναι εδώ και να περιμένεις να το πάρεις??:confused:σε κάθε περίπτωση το κακό είναι να μην έχεις συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και όχι απλά η αναμονή.

Σε μια βδομάδα κλείνω 2 μήνες με το αμαξι ακίνητο στην πυλωτή γιατί ο εκτελωνιστής μαλακίστηκε και μου εβγαλε ΔΑΟ που πλεον έχει λήξει (και δεν έκανε απολύτως τίποτα να μην φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση) γιατί περιμένω το προξενείο να μου βγάλει το πιστοποιητικό μετοικεσίας. Και φυσικά τρέχει πρόστιμο λόγω εκπρόθεσμης ΔΑΟ.
Καινουργιο αμάξι, σχεδόν κουτα, απαγορεύεται να το κυκλοφορήσω και το έχω μέσα στο σπίτι κλειδωμένο χωρίς χρονοδιάγραμμα γιατί (και) οι γερμανοί τον μπαίζουν.

Σε νοιώθω.

peterTHErider
13/01/2023, 22:33
Εμένα με τρώει η περιέργεια, τι προκάλεσε ανάκληση. Είναι κάτι ουσίας ή οχι;
Είναι πολύ εκνευριστικό, εφόσον σου αρέσει ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις.

Απο την άλλη βρίσκω πολύ ωραίο το ότι συμπάσχουμε οι περισσότεροι. Ρομαντικοί.. :beer:

Ε όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!
Δίαβασα το κείμενο για το delivery stop και έλεγε πως αφορά κούνημα στις δαγκάνες σε ακραίες περιπτώσεις φρεναρίσματος που μπορεί να μεταφέρει περίεργη αίσθηση στη μανέτα.αν το μεταφέρω σωστά από το κείμενο που ήταν με ειδικές ορολογίες στα αγγλικά.
Σοβαρό δεν ξέρω αν είναι αλλά όπως είπα ο πρόεδρος που ξέρει ακριβώς τι αφορά το κυκλοφορεί κανονικά.τι να πώ.
Ντόκτωρ με βλέπω να περιμένω γιατί δεν υπάρχει λόγος να βιαστώ,μηχανάκι για βόλτες έχω έτσι και αλλιώς.

peterTHErider
13/01/2023, 22:35
Σε μια βδομάδα κλείνω 2 μήνες με το αμαξι ακίνητο στην πυλωτή γιατί ο εκτελωνιστής μαλακίστηκε και μου εβγαλε ΔΑΟ που πλεον έχει λήξει (και δεν έκανε απολύτως τίποτα να μην φτάσουμε σε αυτή την κατάσταση) γιατί περιμένω το προξενείο να μου βγάλει το πιστοποιητικό μετοικεσίας. Και φυσικά τρέχει πρόστιμο λόγω εκπρόθεσμης ΔΑΟ.
Καινουργιο αμάξι, σχεδόν κουτα, απαγορεύεται να το κυκλοφορήσω και το έχω μέσα στο σπίτι κλειδωμένο χωρίς χρονοδιάγραμμα γιατί (και) οι γερμανοί τον μπαίζουν.

Σε νοιώθω.

Πφφφφ!ζορίστηκα που το άκουσα ρε κούκλε!υπομονή λοιπόν και στους 2 μας!

Bowleno
13/01/2023, 23:14
Πφφφφ!ζορίστηκα που το άκουσα ρε κούκλε!υπομονή λοιπόν και στους 2 μας!

Βασικά, εδώ δεν ακούμε, παρά μόνο διαβάζουμε.:lol:
ΑΝ ακούγαμε εδώ, εγώ θα ήμουν απών....:D

peterTHErider
13/01/2023, 23:34
Βασικά, εδώ δεν ακούμε, παρά μόνο διαβάζουμε.:lol:
ΑΝ ακούγαμε εδώ, εγώ θα ήμουν απών....:D

Ένα δίκιο το έχεις...:wave2:

peterTHErider
30/01/2023, 11:26
update:
η αντιμετώπιση της bmw απλά αστεία.με είχαν από δευτέρα σε πέμπτη επί 4 βδομάδες και στο τέλος μου είπαν ότι η επίσημη απάντηση της Γερμανίας είναι πως το μηχανάκι θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με ανοιχτή την ημερομηνία!
χαλάστηκα τόσο πολύ ακόμα και σε μια βδομάδα να μου λέγανε πως θα το έχω δεν το θέλω πιά!
πήρα πίσω τα χρήματα μου και θα πάρω κάτι άλλο!τρελή ξενέρα!

Panos76
30/01/2023, 11:32
Αλαζονική συμπεριφορά, που κάποτε πληρώνεται.

peterTHErider
30/01/2023, 11:34
Αλαζονική συμπεριφορά, που κάποτε πληρώνεται.

ακριβώς,όταν πήραν τα λεφτά όλα καλά και σιγουριά πως θα το πάρω αρχή του χρόνου!και το παράδοξο είναι πως το μηχανάκι ήρθε εδώ στην ώρα του!
παπάρες!

RaGe_Raptor
30/01/2023, 11:38
Κρίμα.
Και είναι μούναρος το άτιμο...

peterTHErider
30/01/2023, 11:43
Κρίμα.
Και είναι μούναρος το άτιμο...

είναι το γαμήδι αλλά μου το βγάλανε ξινό!
Έχει και μια ωραία παροιμία που ταιριάζει ακριβώς...παρακελετό μ@υνί ξινό γ@μήσι!αυτό ακριβώς έχω πάθει...
σήμερα παράγγειλα tuono v4 factory να μου έρθει πακέτο με τη ακράπα και την racing χαρτογράφηση...στο χρωματάκι του 23 time attack που θυμίζει τα χρώματα του motogp!

441197

Νομίζω θα με παρηγορήσει καλά αυτό...

RaGe_Raptor
30/01/2023, 12:06
Έχει και μια ωραία παροιμία που ταιριάζει ακριβώς...παρακελετό μ@υνί ξινό γ@μήσι!αυτό ακριβώς έχω πάθει...
σήμερα παράγγειλα tuono v4 factory να μου έρθει πακέτο με τη ακράπα και την racing χαρτογράφηση...στο χρωματάκι του 23 time attack που θυμίζει τα χρώματα του motogp!

441197

Ε,ναι, πιστεύω θα σου απαλύνει τον πονο:bawl:

CorpseAlive
30/01/2023, 12:14

441197

Ω να σου ...
Τρομερό είναι

PaNick67
30/01/2023, 12:53

441197

Αυτα ειναι! Δεν εχασες χρονο καθολου!

Με το καλο να το παραλαβεις!

ΥΓ. Αν σου πω οτι μου αρεσει πιο πολυ το Tuono.....

Panos76
30/01/2023, 12:57
Πήγαινε απ'έξω από την αντιπροσωπεία και βάρα τους κωλίδια, κόφτες και

441198

DoctoR_k6
30/01/2023, 13:34
Πολυ ωραιο το Tuono!!!
Κ 4 χρονια εγγυηση...

peterTHErider
30/01/2023, 13:36
Αυτα ειναι! Δεν εχασες χρονο καθολου!

Με το καλο να το παραλαβεις!

ΥΓ. Αν σου πω οτι μου αρεσει πιο πολυ το Tuono.....

Έχασα 2.5 μήνες η αλήθεια είναι στο περίμενε!
Αλλά γλύτωσα ένα σκασμό λεφτά...:lol:

lospsi
30/01/2023, 13:53

441197

Με το καλό το aprilia, μηχανάρα και αυτό!
Σου έχουν δώσει χρόνο παράδοσης σε αυτό?

peterTHErider
30/01/2023, 14:11
Με το καλό το aprilia, μηχανάρα και αυτό!
Σου έχουν δώσει χρόνο παράδοσης σε αυτό?

Ναι,είπαν τέλος φεβρουαρίου.αλλά από λόγια έχω χορτάσει...:mad:

Johny the Fox
30/01/2023, 14:16
Με το καλο !
Παρ'ολο που η κατηγορια αυτη δεν με εμπνεει πια λογω αλλων προτεραιοτητων ,αν εχω καταλαβει καλα ,σουταρες το s/f το v4 ; Αν ναι γιατι ;

husky21
30/01/2023, 14:40
Μεγεια και καλοταξιδο
και εγω ψηφιζω Απριλια
πιο ομορφο στα ματια μου
Και φυσικα κ τα 2 ειναι εξισου πιστολια

AristidisZ
30/01/2023, 15:01
.
σήμερα παράγγειλα tuono v4 factory να μου έρθει πακέτο

Εγώ σήμερα θα παραγγείλω 4 γύρο απ' όλα να μου έρθουν πακέτο :bawl::bawl::bawl:

Αστειεύομαι (προφανώς), με το καλό να έρθει !

Για μένα σαφώς πιο όμορφη η Ιταλίδα από τη Γερμανίδα

Panos76
30/01/2023, 15:11
Εγώ σήμερα θα παραγγείλω 4 γύρο απ' όλα να μου έρθουν πακέτο :bawl::bawl::bawl:

Αστειεύομαι (προφανώς), με το καλό να έρθει !

Για μένα σαφώς πιο όμορφη η Ιταλίδα από τη Γερμανίδα

:lol:

Εγώ γουστάρω ξινομούν@ ρε γμτο αλλά εντάξει και το τουόνο προφανώς είναι σε δικό του επίπεδο.

Με το καλό να έρθει και να το ευχαριστηθείς!

peterTHErider
30/01/2023, 15:33
Με το καλο !
Παρ'ολο που η κατηγορια αυτη δεν με εμπνεει πια λογω αλλων προτεραιοτητων ,αν εχω καταλαβει καλα ,σουταρες το s/f το v4 ; Αν ναι γιατι ;

Κοίτα αυτή η κατηγορία είναι πολύ περιορισμένου εύρους χρήσης,σε αυτό συμφωνούμε όλοι.αλλά κάνει κάτι πολύ καλά.το ξεχαρμάνιασμα 1 φορά το μήνα σε γρήγορη βόλτα και υψηλού επιπέδου τρακντέι.μέχρι εκεί.
Το sf το έδωσα γιατί σκέφτηκα πως πρέπει να κόψω το να κάνουμε tt τον δρόμο και πως τα χλμ που πολύ εύκολα μαζεύει είναι απαγορευτικά αλλά ταυτόχρονα εθιστικά.
Έχω και το μουλτι ν4 και λέω θα καλύπτομαι.πήρα λοιπόν ένα rsv4 factory του 14 το έκανα τρακμπαικ με σκοπό να το έχω μόνιμα σέρρες και να τρέχω μόνο εκεί(λέμε τώρα).στο 3ο σεσσιον με το απριλια το έκανα κουτάαααλι το μηχανάκι στην είσοδο της 11...
Και βρέθηκα πάλι στο ψάξιμο με το δεδομένο πιά στο μυαλό μου πως δεν θέλω κλιπονάτο(έτσι μου έχει κλειδώσει) αλλά μου λείπουν και τα γκάζια του φάιτερ(είναι εθισμός) οπότε ξανά μανά κοίταξα την κατηγορία αυτή.sf πάλι είπα να μην πάρω και εκεί μου προέκυψε το bmw,στράβωσε η δουλεία οπότε πήγα στην αμέσως καλύτερη επιλογή(που μπορεί να είναι και καλύτερη)!
Σου είπα οοοόλο το στόρι!

RaGe_Raptor
30/01/2023, 16:15
Κοίτα αυτή η κατηγορία είναι πολύ περιορισμένου εύρους χρήσης,σε αυτό συμφωνούμε όλοι.αλλά κάνει κάτι πολύ καλά.το ξεχαρμάνιασμα 1 φορά το μήνα σε γρήγορη βόλτα και υψηλού επιπέδου τρακντέι.μέχρι εκεί.
Το sf το έδωσα γιατί σκέφτηκα πως πρέπει να κόψω το να κάνουμε tt τον δρόμο και πως τα χλμ που πολύ εύκολα μαζεύει είναι απαγορευτικά αλλά ταυτόχρονα εθιστικά.
Έχω και το μουλτι ν4 και λέω θα καλύπτομαι.πήρα λοιπόν ένα rsv4 factory του 14 το έκανα τρακμπαικ με σκοπό να το έχω μόνιμα σέρρες και να τρέχω μόνο εκεί(λέμε τώρα).στο 3ο σεσσιον με το απριλια το έκανα κουτάαααλι το μηχανάκι στην είσοδο της 11...
Και βρέθηκα πάλι στο ψάξιμο με το δεδομένο πιά στο μυαλό μου πως δεν θέλω κλιπονάτο(έτσι μου έχει κλειδώσει) αλλά μου λείπουν και τα γκάζια του φάιτερ(είναι εθισμός) οπότε ξανά μανά κοίταξα την κατηγορία αυτή.sf πάλι είπα να μην πάρω και εκεί μου προέκυψε το bmw,στράβωσε η δουλεία οπότε πήγα στην αμέσως καλύτερη επιλογή(που μπορεί να είναι και καλύτερη)!
Σου είπα οοοόλο το στόρι!

Φεύγουμε από το θέμα αλλά μου είναι πολύ ενδιαφέρον:
πως έγινε στην 11?
Έχεις προσδιορίσει επακριβώς την αιτία? (Ξέροντας τι έχουμε κάνει λάθος μπορούμε και να το διορθώσουμε)

peterTHErider
30/01/2023, 18:20
σου στέλνω π.μ. να μην χαλάμε άλλο το θέμα!

Bowleno
31/01/2023, 03:47

441197

Βασικά, δεν ήταν καν ξινό γ@μήσι, δεν ήταν καθόλου γ@μήσι :lol:

πανέμορφο το touono, με το καλό να το παραλάβεις :beer:

doctoras
31/01/2023, 07:16
καλορίζικο peter! και τα 2 είναι πανέμορφα αλλα και εγώ με την απριλια θα πήγαινα

ομως oi περίοδοι αυτοί που διανύουμε είναι της υπομονής γενικά, ποσο μάλλον σε ελλείψεις σε πρώτες ύλες οι κατασκευαστές δεν μπορούν να παραδοσουν και μένουν ανοιχτά backorders
τώρα γιατί δε δόθηκε το μηχανάκι που ήταν ετοιμοπαραδοτο μπορεί να κρύβονται και λόγοι μαρκετινκ απο πίσω απευθείας απο αλεμάνια. Μπορεί και το τουόνο να αργήσει να ξέρεις, είναι φυσιολογικό πια...

Στην θέση σου ξέρεις τι θα έκανα, θα εκαιγα ένα τριήμερο αφού ρωτούσα ποιος το έχει ετοιμοπαράδοτο, θα πήγαινα στοχευμένα σε αντιπροσώπους απο Αλεξανδρούπολη μέχρι Καλαμάτα(που θα είχαν ετοιμοπαράδοτο ε?) και θα εκλεινα επιτόπου την δουλειά μαζί με μεταφορική για το μέρος μου και τέλος.

θα ήθελα και εγώ μια επεξηγηση γιατί τιμόνι και όχι κλιπονς, και εμένα μου αρέσει οδηγικά περισσότερο αλλά μάλλον για άλλους λόγους απο εσένα

peterTHErider
31/01/2023, 08:55
καλορίζικο peter! και τα 2 είναι πανέμορφα αλλα και εγώ με την απριλια θα πήγαινα

ομως η περίοδοι αυτοί που διανύουμε είναι της υπομονής γενικά, ποσο μάλλον σε ελλείψεις σε πρώτες ύλες οι κατασκευαστές δεν μπορούν να παραδοσουν και μένουν ανοιχτά backorders
τώρα γιατί δε δόθηκε το μηχανάκι που ήταν ετοιμοπαραδοτο μπορεί να κρύβονται και λόγοι μαρκετινκ απο πίσω απευθείας απο αλεμάνια. Μπορεί και το τουόνο να αργήσει να ξέρεις, είναι φυσιολογικό πια...

Στην θέση σου ξέρεις τι θα έκανα, θα εκαιγα ένα τριήμερο αφού ρωτούσα ποιος το έχει ετοιμοπαράδοτο, θα πήγαινα στοχευμένα σε αντιπροσώπους απο Αλεξανδρούπολη μέχρι Καλαμάτα(που θα είχαν ετοιμοπαράδοτο ε?) και θα εκλεινα επιτόπου την δουλειά μαζί με μεταφορική για το μέρος μου και τέλος.

θα ήθελα και εγώ μια επεξηγηση γιατί τιμόνι και όχι κλιπονς, και εμένα μου αρέσει οδηγικά περισσότερο αλλά μάλλον για άλλους λόγους απο εσένα

Συμφωνώ σε όλα αλλά ετοιμοπαράδοτα δεν τα έχει κανείς!το να πάω και να το πάρω από κάπου είναι το πιό απλό!
Συμφωνώ πως είναι η περίοδος της υπομονής και δεν έχω πρόβλημα με αυτό αρκεί να είναι εξαρχής έτσι η συμφωνία.στο απρίλια μου είπε τέλος φλεβάρη με μια μικρή πιθανότητα για τέλος μάρτη.99% ότι παραγγέλνει στον μήνα είναι εδώ!
Τώρα με το bmw έπεσε πολύ παπάς και χαλάστηκα!το μηχανάκι είναι εδώ και ήταν αρχές του χρόνου να ταξινομηθεί.τέλος του χρόνου βγαίνει το delivery stop με αιτιολογία θέμα στις δαγκάνες.η bmw hellas με έχει στο ότι από μέρα σε μέρα θα έχει τον κωδικό να παραγγείλει το ανταλλακτικό που χρειάζεται.
Στέλνω μειλ στη γερμανία και αυτό που λένε είναι πως η παγκόσμια έναρξη πωλήσεων για το μοντέλο αυτό είναι την άνοιξη χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία!το λέω στους εδώ και επιμένουν πως περιμένουν κωδικό για να το πάρω άμεσα!πριν 10 μέρες αυτά που περιγράφω,κωδικό ακόμα δεν έχουν...
Και σκέφτομαι πονηρά εγώ,μήπως το delivery stop είναι δικαιολογία για να έχουν τα μηχανάκια σε αναμονή μέχρι να βγούν όλα μαζί?γιατί είδα το μέιλ του delivery stop προς τους αντιπροσώπους και στο τέλος λένε πως μέχρι να αρθεί ο περιορισμός τα μηχανάκια είναι μόνο για βιτρίνα στα showrooms...και πάλι ίσως το περιμένα αλλά πες το μου ρε φίλε!και μην πέρνεις τα λεφτά με τόση άνεση...

Τέλος για τα κλιπονς,
Μιλάμε για οδήγηση σε δρόμο και πίστα,εκεί που κατέληξα(σίγα την ανακάλυψη ρε φίλε) που τα έκανα και με κλιπονς και με ψηλό τιμόνι σε αρκετά γρήγορο ρυθμό είναι πως με τα κλιπονς ναι θα πας πιο απόλυτα και θα κερδίσεις κάθε χιλιοστό αλλά θέλει να είσαι 'σοβαρός' και όλα γίνονται πιο αυστηρά και 'αγωνιστικά'!εγώ θέλω το ψηλοτίμονο γιατί είναι πιο παιχνιδιάρικο,πολύ πιό εύκολο στα σφιχτά κομμάτια και άνετο!αλλάζεις κλίση πιό εύκολα και με την τιμόνα μπορείς να κάνεις διορθώσεις μέσα στη στροφή όποτε θες αντίθετα με το ss που πρέπει να είναι πιό ακριβής στις αποφάσεις των γραμμών!σίγουρα ένα μειονέκτημα είναι που τρως πολύ ξύλο από τον αέρα αλλά δεν με ενοχλεί και είμαι αρκετά γυμνασμένος ώστε να το αντέχω άνετα στα 20λέπτα σέσσιονς!δεν θα πάω για τουρισμό ούτε θα ρίχνω 200άρες για ώρα στον δρόμο!τα στιγμιαία ανοίγμάτα των 240-250 από στροφή σε στροφή που σκύβεις στο τεπόζιτο ούτε τα νιώθεις με την αδρεναλίνη στο φουλ!
Έγραψα σεντόνι αλλά έπρεπε να ξηγηθώ!!:wave2:

STF
31/01/2023, 23:25
APRILIA RULES!!!!

(BMW... δες από κάτω)

https://www.youtube.com/watch?v=ZNS-UGYzKGA

441217

peterTHErider
08/03/2023, 22:51
Με πήραν τηλ πως βγήκε ποιό ανταλλακτικό είναι για αλλαγή και πως θα είναι έτοιμο σε 10-15 μέρες για παράδοση και αν θέλω το μηχανάκι...
Τους έστειλα φώτο του τουόνο...:bawl:

AristidisZ
09/03/2023, 08:14
Με πήραν τηλ πως βγήκε ποιό ανταλλακτικό είναι για αλλαγή και πως θα είναι έτοιμο σε 10-15 μέρες για παράδοση και αν θέλω το μηχανάκι...

εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα και τα 2 :lol:

zpaf
11/03/2023, 14:11

Καινούργιο μηχανάκι να μου το ανοίξουνε εδώ οι ελληνάρες ΟΧΙ ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Άλλο να το έχεις και να σου βγει ανάκληση.
Το 2009 που αγόρασα hayabusa έτρεχε ανάκληση για προβληματική πλεξούδα στον λαιμό. Τους ζήτησα serial χωρίς το recall και μόνο έτσι την πήρα.
Το ίδιο φέτος και με το Streetfighter.
Όταν έρθει R καθαρό τότε τους τα δίνουμε.

Σου απάντησαν αν τους άρεσε η φωτό ; :D