View Full Version : Κλειδαριές σπιτιού....
Μιας και ως γνωστόν, το moto.gr ντύνει, στολίζει, νιικοκυρεύει....:D
Έχει βαλθεί η γυναίκα να βάλουμε μια ηλεκτρονική κλειδαριά στην πόρτα του σπιτιού (λόγω και της σχετικής περί την ακοή περηφάνειας που έχουμε...)
Κάτι δηλαδή σαν αυτή (https://www.skroutz.gr/s/35088123/Moes-Smart-WiFi-%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-WF-R5-2.html?from=listing)
Έχει κανείς εμπειρία; Αξίζουν; Μάρκες, είδη να προτείνετε αν όντως αξίζουν τον κόπο και κόστος.
Στις συγκεκριμένες δεν έχω καμία άποψη αλλά όταν έψαχνα να δω τι παίζει με απλε κλειδαριές διαπίστωσα το έξεις.
Πας καρφί για κάτι επώνυμο. Μπορεί με τις φετινές να μοιράζονται το ίδιο λογισμικό και να έχουν ίδιες λειτουργίες η διαφορά είναι στα υλικά που κάνει την αντοχή.
Κοιτάς λοιπόν για mottura, assa abloy. Πάρε την άποψη ενός ειδικού φυσικά, ρώτα π. Χ τον Σιαμο με της θωρακισμένες πόρτες.
Κλειδαριά ασφαλείας με 115 ευρώ? Οκ
Αν μείνει η κλειδαριά από μπαταρία τον "πίνεις".....
Εχω κάτι αντίστοιχο μαζί με κυπρί και μόνιμη τροφοδοσία και μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Κλειδαριά ασφαλείας με 115 ευρώ? Οκ
Έχω πολύ καλή κλειδαριά στην θωρακισμένη πόρτα, αυτή που αναφέρω είναι πρόσθετη από μέσα και μόνο, δεν μπορεί να ανοίξει από έξω χωρίς το σχετικό κοντρόλ. Θα μου πεις όλα παραβιάζονται, οκ αλλά τουλάχιστον όταν δουν ότι τους παίρνει χρόνο, δεν κάθονται να ασχοληθούν παραπάνω και φεύγουν, αυτό είναι το ζητούμενο...;)
Αν μείνει η κλειδαριά από μπαταρία τον "πίνεις".....
Εχω κάτι αντίστοιχο μαζί με κυπρί και μόνιμη τροφοδοσία και μπαταρία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
Αξίζει να βάλω κάτι τέτοιο; Τι έχεις βάλει;
Αξίζει να βάλω κάτι τέτοιο; Τι έχεις βάλει;
Θα σε γελάσω.
Αυτά τα ξέρει ο εγκαταστατης που έβαλε και τον συναγερμό στο σπίτι.
Είναι λίγο ποιο περίπλοκο το σύστημα μιας και έχει κεντρική μονάδα που ελέγχει όλες τις εισόδους του σπιτιού.
Σαν ιδέα είναι πολύ πρακτική γιατί με ένα RFID κρεμασμένο από τον λαιμό, μπαίνεις στο σπίτι χωρίς να ψάχνεις κλειδιά όταν έχεις ψώνια στα χέρια.
Επίσης ελέγχεις ποιός χρήστης μπήκε και πότε.
Garfield
23/10/2022, 20:45
Εγώ έχω βάλει αυτή (https://e-ternal.gr/product/e-ternal-lock/) εδώ και 7 χρόνια. Μέχρι στιγμής όλα καλά.
Εγώ έχω βάλει αυτή (https://e-ternal.gr/product/e-ternal-lock/) εδώ και 7 χρόνια. Μέχρι στιγμής όλα καλά.
Κόστος αγοράς και τοποθέτησης;
εγω πάντως που έψαχνα πρόσφατα θα βάλω αυτην
https://nuki.io/en/smart-lock-pro/
αλλα περιμένω να την βρω με wifi (χωρις hub) γιατι ακόμα δεν ειναι διαθέσιμη.
Garfield
24/10/2022, 23:26
Κόστος αγοράς και τοποθέτησης;
Αν θυμάμαι καλά 450€.
Powered by vBulletin® Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.