Σύνδεση

View Full Version : Αδιάβροχα μηχανής με μικρό κόστος

karellen
06/11/2022, 12:38
Εκτός από τα ογκώδη "επίσημα" αδιάβροχα που πιάνουν αρκετό χώρο και πρέπει να υπάρχει βαλίτσα να μεταφερθούν,υπάρχουν και τα πιο λεπτά αντιανεμικά/γυμναστικής/σάουνας τα οποία είναι αρκετά αποτελεσματικά και το κυριότερο πιάνουν ελάχιστο χώρο,διπλωμένα έχουν όγκο σαν ένα πορτοφόλι!
439132

439133

Ένα τέτοιο σετ παντελόνι-μπουφάν έχω χρόνια στη μηχανή,το παντελόνι 9€ από τον τότε Prisunic Μαρινόπουλο και το μπουφάν 15€ από αθλητικό κατάστημα.
Το εν λόγω σετ με έβγαλε παλληκάρι σε πολλές αναπάντεχες βροχές αλλά και σε απαιτητικές καταιγίδες όπως η 9ωρη στο οδοιπορικό Λεωνιδίου το 2015.
439134

Κάποια στιγμή όμως το παντελόνι παρέδωσε πνεύμα και άρχισε να μπάζει από τις ενώσεις στον καβάλο και στα γόνατα (το μπουφάν ακόμα ακμαίο το σκυλί!).Μετά από κάμποσο ψάξιμο βρέθηκε η λύση: Jumbo και ξερό ψωμί.
439135

Αρκετά χοντρό εν σχέσει με τη φλίδα που είχα παλιότερα και με αστρονομικό κόστος 3,49€ (έχει και αντίστοιχο μπουφάν με το ίδιο κόστος νομίζω).Το μπουφάν και το παντελόνι τα έχω βάλει σε μία σακουλίτσα απ' αυτές που κλείνουν υδατοστεγώς και την έχω στριμώξει κάτω από τη σχάρα της μηχανής και είναι εκεί μόνιμα.
439136

439137

Σε περίπτωση ξαφνικής βροχής λοιπόν έχεις βγάλει τα αδιάβροχα έξω τα φοράς πάνω από τα ρούχα σε δευτερόλεπτα και είσαι άρχοντας.

Bowleno
06/11/2022, 13:02
Ωραίος!:beer:

Tsber
07/11/2022, 10:20
Πολύ βολικά και φθηνά, ωραίο tip :a013:

ΠΑΠΑΣΟΥΖΑΣ
07/11/2022, 21:53
Σωραιος.Ευχαριστουμε...

Grafton 505
10/11/2022, 19:35
Και πάνω που έψαχνα αυτές τις μέρες για αδιάβροχο παντελόνι !!! :beer:

Άντε στείλε και 6 νούμερα για το λόττο τώρα :lol: .... σε pm έτσι ; Μην τους κάνουμε όλους μάγκες ... :cool:

karellen
10/11/2022, 19:57
:lol:

lospsi
11/11/2022, 06:26
Ερώτηση προς χρήστες του παντελονιού:
επείδη είδα ότι είναι one size, τι λέει σαν μέγεθος? Είναι αρκετά μακρύ ή θα μου είναι κάπρι εμένα?

karellen
11/11/2022, 08:00
Είμαι 1,83 και φορώντας το πάνω από τα ρούχα (εννοείται) μού έρχεται μέχρι τον αστράγαλο.
Λογικά μισο-καλύπτει μια ψηλή μπότα.

aetomenios
11/11/2022, 10:21
Χρήσιμα και όμορφα που όλοι πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας.

billy84
11/11/2022, 12:42
Πολύ καλή μαγκιά. Δυστυχώς δε με πρόλαβες και τελικά πήρα ορειβατικό αδιάβροχο πολύ λεπτό (και 3πλάσια τιμή) το οποίο θέλω κυρίως για καλοκαίρι. Έψαχνα ακριβώς αυτό, κάτι λεπτό να διπλώνει εύκολα και να μην πιάνει χώρο. Κατά πάσα πιθανότητα όμως σε χοντρά κρύα δε θα κάνει δουλειά όπως το βλέπω. Εκεί θα βάζω το κλασσικό χοντρό αδιάβροχο για να κόβει κρύο.

Lioulios
13/11/2022, 19:52
Ενα τετοιο σετ εχω και εγω εδω και πανω απο 10 χρονια και οποτε βρεχει φτανω στη δουλεια στεγνος .
Σε αντιθεση με αλλους που ερχονται με αμαξι και μεχρι να παρκαρουν και να φτασουν γινονται παπί.

...κατα λαθος επεσε στην αντιληψη μου αυτο και ενα αλλο σετ στη βαρκα του πατερα μου και μου λεει παρε οποιο θες απο τα δυο .

* Τα αδιαβροχα εχουν ζησει πιοπολυ και απο τη βαρκα

doctor_john
14/11/2022, 14:03
Μπορεί να κάποιος να πει τον κωδικό του πλαστικού που αναφέρεται στην ετικέτα τους;
Είναι πολύ εντυπωσιακό το ότι τα κρατάτε μέσα σε αδιάβροχη σακούλα και δεν μουχλιάζουν.

Χρησιμοποιώ ολόσωμη αλλά σαπίζει και πρέπει να την στεγνώνεις καλά για να το αποφύγεις.

atithasos2
14/11/2022, 18:32
μιας και ειναι one -size ,αν φορεθει πανω απο μπουφαν μηχανης το αδιαβροχο σακακι εχει μποσικα ή ειναι τσιτα?

karellen
14/11/2022, 19:22
Μπορεί να κάποιος να πει τον κωδικό του πλαστικού που αναφέρεται στην ετικέτα τους;
Είναι πολύ εντυπωσιακό το ότι τα κρατάτε μέσα σε αδιάβροχη σακούλα και δεν μουχλιάζουν.

Χρησιμοποιώ ολόσωμη αλλά σαπίζει και πρέπει να την στεγνώνεις καλά για να το αποφύγεις.
100% pvc γράφει.

μιας και ειναι one -size ,αν φορεθει πανω απο μπουφαν μηχανης το αδιαβροχο σακακι εχει μποσικα ή ειναι τσιτα?
Για το μπουφάν δεν το πήρα και δε γνωρίζω.

lykourgi
14/11/2022, 20:03
Είναι μικρό.
Πρέπει να είσαι πολύ αδύνατος για να χωρέσει πάνω από μπουφάν.

runner
15/11/2022, 22:40

Επειδη το πηρα την προηγουμενη βδομαδα (παντελονι και μπουφαν), (ευχαριστουμε karellen για το thread) , το μπουφαν στο κουμπωμα στο πανω μερος ειναι οριακο πανω απο μπουφαν dainese νουμερο 50.
Ωστοσο με εσωσε απο μισαωρη βροχα. Και για το παντελονι θελει γκετες ή μποτες. 5€ κανει το μπουφαν - 3,5€ το παντελονι.