View Full Version : ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗ voge 500ds, voge 650ds ή benelli trk 502
MakenKak
06/11/2022, 14:36
Χαίρεται
Νεος στο φόρου οπως και σαν οδηγος μηχανης.
Η απορια μου τον τελευταίο καιρο ειναι,μιας και εβγαλα διπλωμα για μεγαλη μηχανη, εχω οδηγήσει μεχρι 125 απο τα 12 μου αλλα θελω να παρω μια μεγαλύτερη.
ερωτηση προς τους έμπειρου.
σε κατανάλωση τα voge και τα benelli ειναι ιδια.
Τι θα προτείνατε απο τα 3;;
Το benelli ειναι πανέμορφο, εχω ανεβει σε φιλο που το εχει, αλλα και τα voge,λογο τιμης κατέληξα σαν 1η επιλογή .
εχει κανεις κάποιο απο τα παραπανω voge να βοηθήσει;; αξιζει σε ταξιδι;;
οι μετακινησεις θα ειναι κυριως σε επαρχιακούς δρομους και οχι πόλη (Θεσσαλονίκη) αλλα και καμια βολτιτσα με τους φιλους.
ευχαριστώ
Augotaraxos
10/11/2022, 19:06
Καλησπέρα.
Επειδή για το Voge 500 DS και για το Benelli TRK 502 θα γίνεται μάχη στο forum, τράβα για το 650 DS :)
Πέρα από την πλάκα και τα τρία είναι καλές επιλογές, δοκίμασε ποιο σου κάνει καλύτερα στη σωματοδομή σου και πάρτο.
Μήπως να περιμένεις να δεις το 525DS; Το TRK παραείναι ογκώδες.
MakenKak
10/11/2022, 23:22
Καλησπέρα.
Επειδή για το Voge 500 DS και για το Benelli TRK 502 θα γίνεται μάχη στο forum, τράβα για το 650 DS :)
Πέρα από την πλάκα και τα τρία είναι καλές επιλογές, δοκίμασε ποιο σου κάνει καλύτερα στη σωματοδομή σου και πάρτο.
Η αλήθεια ειναι οτι στο benelli εισαι άρχοντας επανω του. Το voge δεν το ανεβηκα ακομα αλλα φαίνεται μικροτερο. ειμαι 1,80 , 88 κιλα βαση οσων εχω δει, ειμαι καλος σε ολα.
επειδή εχω πάθει ψύχωση ομως και αγανάκτηση μαζι,θα παω να τα κανω δοκιμες και οτι μου κατσει.
απλα ηθελα και αποψεις για εμπειρία απο μερικους που εχουν voge.
ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Η αλήθεια ειναι οτι στο benelli εισαι άρχοντας επανω του. Το voge δεν το ανεβηκα ακομα αλλα φαίνεται μικροτερο. ειμαι 1,80 , 88 κιλα βαση οσων εχω δει, ειμαι καλος σε ολα.
επειδή εχω πάθει ψύχωση ομως και αγανάκτηση μαζι,θα παω να τα κανω δοκιμες και οτι μου κατσει.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=160740&highlight=voge+500ds
panavour
11/11/2022, 08:09
Γράψε στην αναζήτηση στο φόρουμ voge500ds και θα δεις τις εντυπώσεις των χρηστών, μεταξύ αυτών και τις δικές μου,που είμαι 1,85 138 ΚΙΛΑ.Θα σου λυθούν κάποιες απορίες.
Δεν θέλω να θίξω κανέναν αλλά κοιτούσα το benelli πρόσφατα σε μια αντιπροσωπεία και μου φάνηκε υπερβολικά και αδικαιολογητα ογκώδες, σαν bmw 1200. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί να εχεις τόσο όγκο και βάρος σε μια μηχανή 500cc.
panavour
12/11/2022, 00:42
Για να μοιάζεις στο πρωτότυπο,και να θεωρείσαι (εμφανισιακως) η gs του φτωχού.Στο τέστ του μοτό είχε βγει τελευταία,στην Ιταλία όμως είναι πρώτη σε πωλήσεις.
doctor_john
12/11/2022, 09:12
Δεν θέλω να θίξω κανέναν αλλά κοιτούσα το benelli πρόσφατα σε μια αντιπροσωπεία και μου φάνηκε υπερβολικά και αδικαιολογητα ογκώδες, σαν bmw 1200. Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί να εχεις τόσο όγκο και βάρος σε μια μηχανή 500cc.
Η χρήση που προορίζεται δημιουργεί τις ανάγκες. Από την στιγμή που καλύπτονται και δεν δημιουργούν άλλες ο σχεδιασμός έχει πετύχει.
Την προτείνουν να καλύπτει αποστάσεις εύκολα, 23 λτ και κάλυψη του κορμού από αέρα χρειάζονται τον όγκο που έχουν χρησιμοποιήσει.
Lioulios
14/11/2022, 13:49
Δες και το daytona maverik 500
Apollonistas
20/01/2023, 15:32
Καλησπέρα φίλε μου είμαι κάτοχος voge 650 dsx το έχω από το Πάσχα έχω γράψει 12.000 χλμ με ταξίδι στην Ευρώπη σε all around πεδίο πάσα στις Άλπεις μέχρι και βουνά Ελλάδας κύριος άσφαλτο αλλά και λίγο χωματόδρομο και κάποιες φορές δυνατό off road μέχρι στιγμής ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος χαμηλή κατανάλωση στιβαρή κατασκευή χωρίς πολλά πολλά ηλεκτρονικά παρόμοιο και εξελιγμένο f650gs με τους φυσιολογικόυς κραδασμούς των μονοκυλινδρων. Το μόνο μειων είναι ότι για σέρβις αντιπροσωπεία λόγω του τεράστιου όγκου δουλειάς κλείνεις ραντεβού για σέρβις 2 βδομάδες πριν. Ότι άλλη πληροφορία είμαι στην διάθεσή σου αν ψάχνεις ακόμα.
skritikos
20/01/2023, 15:54
Καλησπέρα φίλε μου είμαι κάτοχος voge 650 dsx το έχω από το Πάσχα έχω γράψει 12.000 χλμ με ταξίδι στην Ευρώπη σε all around πεδίο πάσα στις Άλπεις μέχρι και βουνά Ελλάδας κύριος άσφαλτο αλλά και λίγο χωματόδρομο και κάποιες φορές δυνατό off road μέχρι στιγμής ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος χαμηλή κατανάλωση στιβαρή κατασκευή χωρίς πολλά πολλά ηλεκτρονικά παρόμοιο και εξελιγμένο f650gs με τους φυσιολογικόυς κραδασμούς των μονοκυλινδρων. Το μόνο μειων είναι ότι για σέρβις αντιπροσωπεία λόγω του τεράστιου όγκου δουλειάς κλείνεις ραντεβού για σέρβις 2 βδομάδες πριν. Ότι άλλη πληροφορία είμαι στην διάθεσή σου αν ψάχνεις ακόμα.
Στην ΚΤΜ κλείναμε κανένα μήνα πριν και λέγαμε και ευχαριστώ! Μια χαρά είναι οι 2 εβδομάδες για σοβαρό συνεργείο.
Πολύ χαίρομαι που σου αρέσει τόσο το 650 DSX. Τολμηρή κίνηση από την Voge που φαίνεται να της έχει βγει.
Τι καταναλώσεις κρατούσες στο ταξίδι με όλο το φορτίο;
doctoras
20/01/2023, 17:02
Βγάζοντας το thumper έξω γιατί είναι ειδική περίπτωση
Συγκριτικά με όλα τα δικυλινδρα κινεζικά 500cc στα 6k+ θα επέλεγα 650mt
Περισσότερη Μότο στα ίδια λεφτά
Αν έχεις το απεριόριστο δίπλωμα θα έλεγα να το τσεκάρεις
fatsas35
24/01/2023, 00:31
Υπηρξα κατοχος ΤRK 502X κ Voge 500ds.. Και οι 2 πολυ ομορφες μοτο..Η Voge καλυτερη επιλογη..Πολυ πιο ευελικτη,πιο εξοπλισμενη,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..Την voge 650 την ειδα μονο απο κοντα.Αρχοντικη μοτο..
Υπηρξα κατοχος ΤRK 502X κ Voge 500ds.. Και οι 2 πολυ ομορφες μοτο..Η Voge καλυτερη επιλογη..Πολυ πιο ευελικτη,πιο εξοπλισμενη,καλυτερη ποιοτητα κατασκευης..Την voge 650 την ειδα μονο απο κοντα.Αρχοντικη μοτο..
Τι έχεις τώρα;
fatsas35
29/01/2023, 03:48
Τι έχεις τώρα;
Ducati Multistrada 1200 S