Σύνδεση

View Full Version : Χειμωνιάτικο μπουφάν και αδιάβροχα

Σελίδες : 1 [2]

Bowleno
12/02/2024, 17:49
στεγνο καθαρισμα σε καθαρηστηριο πολυ συχνα. αλλιως απλα θα γινει καφε και ΔΕΝ ασπριζει.

Αυτό το "σκατί" χρώμα, έτσι; το έχω πετύχει κάποιες φορές και να ορκίζονται ότι είναι καθαρό....:bawl:
Και ναι μεν, είναι αλλά μόνο που το βλέπεις θες να πας WC :cry:

asxetost
12/02/2024, 18:21
Ε, άμα είσαι άσχετος....:lol:

Δεν έχουμε λευκά εμείς, καρντιά μου....είδες κανέναν στην πίτα να έχει έρθει με λευκό μπουφάν; :D

Οι μισοί στην πίτα ήρθαμε χωρίς μηχανάκι τα μπουφαν θα κοιτούσα;;:bawl::p:cool:
Καλό μπουφανάκι είναι, αλλά νιώθω λες και είμαι παρθένα σε οίκο ανοχής.
Κωνσταντίνος Κατακουζηνος θα γινω

Bowleno
12/02/2024, 18:31
Οι μισοί στην πίτα ήρθαμε χωρίς μηχανάκι τα μπουφαν θα κοιτούσα;;:bawl::p:cool:
Καλό μπουφανάκι είναι, αλλά νιώθω λες και είμαι παρθένα σε οίκο ανοχής.
Κωνσταντίνος Κατακουζηνος θα γινω

Na το πιάσουμε λίγο σοβαρά τώρα. ΔΕΝ αγοράζουμε ανοικτόχρωμα μπουφάν και λοιπά παρελκόμενα (γάντια, μποτάκια κ.λ.π.) που έρχονται σε απευθείας επαφή με τα στοιχειά της φύσης (καυσαέρια....) και ειδικά λευκό!
Τον λόγο μάλλον τον κατάλαβες πλέον :D
Το χρώμα που ήταν όταν το πήρες ΔΕΝ θα το ξαναδείς, το πολύ πολύ να φτάνει το ωχροκατουρλί.....

asxetost
12/02/2024, 18:50
Na το πιάσουμε λίγο σοβαρά τώρα. ΔΕΝ αγοράζουμε ανοικτόχρωμα μπουφάν και λοιπά παρελκόμενα (γάντια, μποτάκια κ.λ.π.) που έρχονται σε απευθείας επαφή με τα στοιχειά της φύσης (καυσαέρια....) και ειδικά λευκό!
Τον λόγο μάλλον τον κατάλαβες πλέον :D
Το χρώμα που ήταν όταν το πήρες ΔΕΝ θα το ξαναδείς, το πολύ πολύ να φτάνει το ωχροκατουρλί.....

Μ'έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα.. Και μ'άρεζε.
Κάθε βδομάδα με το Εύρηκα και τη μαγειρική σόδα στο χέρι λοιπον.
Μόνοι μας( εγω και το μπουφάν) και όλοι σας ρε!!!!

geioann
12/02/2024, 21:08
Μ'έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα.. Και μ'άρεζε.
Κάθε βδομάδα με το Εύρηκα και τη μαγειρική σόδα στο χέρι λοιπον.
Μόνοι μας( εγω και το μπουφάν) και όλοι σας ρε!!!!

Καλύτερα πουλά το και πάρε ένα άλλο!

asxetost
12/02/2024, 22:56
Ήθελα λευκό για το ελάχιστο ποσοστό που μπορεί να βοηθήσει στο να είμαι πιο ορατός στο δρόμο και να μην τραβάει τον ήλιο το καλοκαίρι.
Ήδη με ένα πλυντήριο 1 ώρας στους 20⁰ έχει επανέλθει, περαν ορισμένων λεκεδων από λαδια που θέλουν και άλλο αν και οριακά δεν φαίνονται.
Απλώστρα, αφυγραντηρας και όλα καλά, το πρωί θα είναι ετοιμο.
Μια φορά τη βδομάδα δεν μου είναι τόσο τραγική αυτή η διαδικασία.
Άσε που το είχα βρει προσφορά 130€ και είναι μπόμπα, με τους εξαερισμούς του( πολύ σημαντικό για εμένα γιατί φοράω πάντα πλήρη εξοπλισμό όση ζέστη και να έχει) και με τις επενδύσεις του για το βαρυχείμωνο.

runner
13/02/2024, 00:51
Ε, άμα είσαι άσχετος....:lol:

Δεν έχουμε λευκά εμείς, καρντιά μου....είδες κανέναν στην πίτα να έχει έρθει με λευκό μπουφάν; :D

Καλα είναι "χειμώνας", κατσε να ερθει καλοκαιρι να σου πω πως θα εμφανιστουμε καποιοι.:p Προσωπικα εν γνωσει μου πηρα το καλοκαιρινο λευκο γιατι δεν παλευεται ταξιδι καλοκαιριατικα. Βεβαια δεν μπορεις να το φορας καθε μερα γιατι δεν μπορει να το πλενεις καθε βδομαδα. :bawl:

Ήθελα λευκό για το ελάχιστο ποσοστό που μπορεί να βοηθήσει στο να είμαι πιο ορατός στο δρόμο και να μην τραβάει τον ήλιο το καλοκαίρι.
Ήδη με ένα πλυντήριο 1 ώρας στους 20⁰ έχει επανέλθει, περαν ορισμένων λεκεδων από λαδια που θέλουν και άλλο αν και οριακά δεν φαίνονται.
Άσε που το είχα βρει προσφορά 130€ και είναι μπόμπα, με τους εξαερισμούς του( πολύ σημαντικό για εμένα γιατί φοράω πάντα πλήρη εξοπλισμό όση ζέστη και να έχει) και με τις επενδύσεις του για το βαρυχείμωνο.

Δοκιμασε τοπικα και με μωρομαντηλα. Κανει δουλιτσα.
Δεν γινεται να το πλενεις καθε εβδομαδα. Καλυτερα να το συνηθισεις. :p

Bowleno
13/02/2024, 01:01

Kάθε βδομάδα; :tooth:
Κααααλάαααα.... έλα σε κανένα τρίμηνο και το συζητάμε πάλι :D

Parking
13/02/2024, 01:39

πάρε το διαβολάκο του λεκέ ;)

asxetost
13/02/2024, 07:08
Το πιο μεγάλο θέμα είναι να μην μείνω χωρίς μπουφαν, εφόσον το βάζω για πλύσιμο 9:30 το βράδυ και το πρωί έχει στεγνώσει είναι κομπλε και για κάθε βδομάδα, για μενα τουλάχιστον.
Δεν συνηθίζεται η κατρουλοκιτρινίλα, υπαρχουν και κάποιες κόκκινες γραμμές σε αυτή τη ζωή! :lol:

TheRegulator
13/02/2024, 09:21
car.gr γίναμε :lol:

Η λογική προστάζει όταν είναι πιο ζεστή η μέρα, είναι να βγάλεις τη θερμική επένδυση. Αν ζεσταίνεσαι τόσο πολύ
απο μια προστασία πλάτης, είτε η εταιρία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της είτε είσαι θερμόαιμος επι παντώς επιστητού.
Νομίζω δηλαδή, δεν μου εχει τύχει κάτι τόσο έντονο.

Αυτά βέβαια στη βόρεια Ελλάδα δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα γιατί εδώ όταν κάνει κρύο δεν αστειεύεται και η υγρασία συνήθως κάνει την κατάσταση
πιο δύσκολη.

Επι τη ευκαιρία, απο μπαλακλάβα , τι έχουμε ?

Επειδή παρατήρησα οτι δεν απάντησε κανείς στην ερώτηση της μπαλακλάβας, εγώ χρησιμοποιώ την Alpinestars FIA RACE V3, την πήρα για το αμάξι αλλά θα την δουλέψω και στο μηχανάκι... Πραγματικά οτι καλύτερο.

Dimmanoukas
13/02/2024, 09:37
Το πιο μεγάλο θέμα είναι να μην μείνω χωρίς μπουφαν, εφόσον το βάζω για πλύσιμο 9:30 το βράδυ και το πρωί έχει στεγνώσει είναι κομπλε και για κάθε βδομάδα, για μενα τουλάχιστον.
Δεν συνηθίζεται η κατρουλοκιτρινίλα, υπαρχουν και κάποιες κόκκινες γραμμές σε αυτή τη ζωή! :lol:

Απλά θα πρέπει να γίνει και αντιληπτή η πολύ γρήγορη φθορά του σε όλα τα επίπεδα.

Πχ η αδιαβροχοποίηση εάν έχει ή οι προστασίες με το βάλε βγάλε θα χαλαρώσουν οι θήκες κλπ.

Zodd
13/02/2024, 10:37

At this point απλά θα χαλάσεις το μπουφάν σου. Πάρε μερικές (πολύ) φαρδιές μπλούζες/ζακέτες να τις φοράς πάνω από το μπουφάν. Δεν εμπδίζουν ιδιαίτερα*, πλένονται πολύ πιο εύκολα και θα σου κοστίσουν πολύ λιγότερο από το να αλλάζεις μπουφάν κάθε χρόνο.

*Δοκιμασμένο με καλοκαιρινό μπουφάν και φούτερ/ζακέτα όταν ο καιρός ήταν πολύ κρυος για καλοκαιρινό και πολύ ζεστος για το χειμερινό:D