Σύνδεση

View Full Version : Σε αναζήτηση, λίγη βοήθεια παλικάρια

spiros.pap
23/11/2022, 21:07
Γεια και χαρά σας!

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: Ψάχνομαι για την επόμενη μηχανή, έχω διαβάσει πάρα πολλά reviews, posts κτλ, έχω καταλήξει με πολύ κόπο στα εξής τρία μηχανάκια:

Honda NT 700 Deauville
Honda CBF 600s
Suzuki Bandit 600s

(Για τα δύο τελευταία ενδιαφέρομαι για ψεκαστά + όλα με ABS)

Η τελική απόφαση θα παρθεί σίγουρα μετά από test ride αν και δεν ξέρω αν θα βρω εύκολα το deauville.
Αυτό που θέλω από σας ρε παλικάρια είναι κάποια πραγματάκια που αφορούν εμπειρίες σας ή δικών σας ανθρώπων με αυτά τα μηχανάκια όσον αφορά το τί να προσέξω για πιθανές ζημιές-φθορές στα μεταχειρισμένα, κόστος συντήρησης, θέση οδήγησης αναβάτη-συναναβάτη (άνεση, προστασία από αέρα).

Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ! :)

CorpseAlive
23/11/2022, 21:11
Γεια και χαρά σας!

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: Ψάχνομαι για την επόμενη μηχανή, έχω διαβάσει πάρα πολλά reviews, posts κτλ, έχω καταλήξει με πολύ κόπο στα εξής τρία μηχανάκια:

Honda NT 700 Deauville
Honda CBF 600s
Suzuki Bandit 600s

(Για τα δύο τελευταία ενδιαφέρομαι για ψεκαστά + όλα με ABS)

Η τελική απόφαση θα παρθεί σίγουρα μετά από test ride αν και δεν ξέρω αν θα βρω εύκολα το deauville.
Αυτό που θέλω από σας ρε παλικάρια είναι κάποια πραγματάκια που αφορούν εμπειρίες σας ή δικών σας ανθρώπων με αυτά τα μηχανάκια όσον αφορά το τί να προσέξω για πιθανές ζημιές-φθορές στα μεταχειρισμένα, κόστος συντήρησης, θέση οδήγησης αναβάτη-συναναβάτη (άνεση, προστασία από αέρα).

Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα στο φόρουμ! :)

Το NT 700 φοράει νομίζω το ίδιο μοτέρ με το Transalp 700
Αν ναι , προσοχή σε τρόμπα βενζίνης και στο αν έχει φαγωθεί το καρέ του άξονα.
Επίσης ειναι το λιγότερο εμπορικό μοντέλο επομένως το ψιλοπαντρεύεσαι!

motojojo
23/11/2022, 22:31
To bandit 600 δεν ειναι ψεκαστό και δεν έχει abs (έβγαινε μέχρι το 04).

Του 04 έχω κι εγώ αλλά το γυμνό.

Nomand
23/11/2022, 22:44
Προφανώς εννοείς το 650 το suzuki, που θεωρώ την πιο λογική επιλογή αν εξαιρέσουμε λίγο το αυξημένο του βάρος καθότι και οι επιλογές είναι αρκετές σε μτχ για να ψάξεις να βρεις ένα καλοδιατηρημενο.

spiros.pap
24/11/2022, 06:03
Ναι, το bandit 650 εννοώ. Από κεκτημένη ταχύτητα έγραψα 600.

Το βάρος δε με νοιάζει, έτσι κι αλλιώς στο κέντρο δε θα μπαίνει. Να περπατάμε και λίγο που και που...!

typhoon
24/11/2022, 07:59
Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά απο τις επιλογές που δίνεις θα επέλεγα το suzuki ως μεταχειρισμένο. Τα άλλα δυο ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα..Ειδικά το deauville είναι παντρειά για πάντα

THEOD
24/11/2022, 08:49
Bandit 650 από εμένα... Πάντα με την προϋπόθεση (που ισχύει για όλα τα μεταχείρω) να βρεις ένα καλοδουλεμένο και συντηρημένο

Nomand
24/11/2022, 09:12
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/30865609-suzuki-bandit-650
Για ένα φίλο που ψάχναμε είχαμε δει αυτό που ήταν καλή περίπτωση
Είναι καιρό η αγγελία, δεν χάνεις τπτ να μιλήσεις μαζί του

spiros.pap
24/11/2022, 13:14
Κι εγώ προς το bandit τείνω, νομίζω είναι το καλύτερο value for money. Αν και ο άξονας του deauville είναι ο άτιμος τεράστιο ατού. Τελευταίο το cbf.

Βέβαια όλα είναι ρευστά, είπαμε, πολλά θα κριθούν όταν τα καβαλήσω