Σύνδεση

View Full Version : Μικρή και καλή βόλτα στην Πεντέλη - Αντί ετήσιας

νεοσσός
25/11/2022, 13:04
Αύριο Σάββατο, θα συναντηθούμε με CorpeAlive στις 15:00 για μικρή στριφτερή διαδρομή, με θέα. Το σημείο συνάντησης είναι το Safe House (https://g.page/safehousecafe?share) στο Διόνυσο, επί της Λεωφόρου Διονύσου.

Μάλλον θα κινηθούμε από Εκάλη προς Άγιο Πέτρο και κατόπιν προς Παλαιά Πεντέλη. Ίσως πάμε και προς Νέα Μάκρη και λίμνη Μαραθώνα, ανάλογα τα κέφια.
Μπορεί να πάμε να δούμε και τον Blitzer στη Ραφήνα στο τσακίρ κέφι. :p

CorpseAlive
25/11/2022, 13:07
Αύριο Σάββατο, θα συναντηθούμε με CorpeAlive στις 15:00 για μικρή στριφτερή διαδρομή, με θέα.

Μάλλον θα κινηθούμε από Εκάλη προς Άγιο Πέτρο και κατόπιν προς Παλαιά Πεντέλη. Ίσως πάμε και προς Νέα Μάκρη και λίμνη Μαραθώνα, ανάλογα τα κέφια. Μπορεί να πάμε να δούμε και τον Blitzer στη Ραφήνα στο τσακίρ κέφι. :p

Το σημείο συνάντησης θα οριστεί κάπου μεταξύ Εκάλης και Μελισσίων, μέχρι το βράδυ.

Και επειδή θα έχω τελικά την Transalp θα διοργανώσουμε και αγώνα βραδυπορίας με +5 πόντους από κορναρίσματα και παναγίες των διερχόμενων από πίσω οχημάτων!

Volpad
25/11/2022, 13:23
Και επειδή θα έχω τελικά την Transalp θα διοργανώσουμε και αγώνα βραδυπορίας με +5 πόντους από κορναρίσματα και παναγίες των διερχόμενων από πίσω οχημάτων!

:cry:
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, παρόλο που είναι δίπλα απο το σπίτι μου... Έχω κανονίσει για τις 16:00 κάτι επισκέψεις...

CorpseAlive
25/11/2022, 13:28
:cry:
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω, παρόλο που είναι δίπλα απο το σπίτι μου... Έχω κανονίσει για τις 16:00 κάτι επισκέψεις...

σκέψου με τους ρυθμούς μας από 2:30 μέχρι 16:00 θα δεν θα έχουμε φτάσει καλά καλά στον Αγ. Πέτρο.
Σκέψου το ιδιαιτέρως

νεοσσός
25/11/2022, 13:32
Έλα Volpad για 2 στροφές και φεύγεις.

Volpad
25/11/2022, 13:37
σκέψου με τους ρυθμούς μας από 2:30 μέχρι 16:00 θα δεν θα έχουμε φτάσει καλά καλά στον Αγ. Πέτρο.
Σκέψου το ιδιαιτέρως

Κοίτα.
Υπο κανονικές συνθήκες θα ερχόμουν ανεξαρτήτως των επισκέψεων που θα έρθουν.
Όμως, η κόρη γιορτάζει σήμερα και οι επισκέψεις αύριο είναι για αυτήν, ακόμα είναι άρρωστη με πυρετό και χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η γυναίκα μου είναι έγκυος και δεν μπορεί να την κρατήσει μόνη της, όταν βάζω στο ένα χέρι τη βόλτα και στο άλλο χέρι το πρήξιμο που θα ακούσω που την παρατάω μόνη της, μάντεψε τι νικάει...

Παντρεύεσαι είπαμε?

νεοσσός
25/11/2022, 13:38
Περαστικά και χρόνια πολλά στην κόρη! Καλή λευτεριά στη σύζυγο και σε ...εσένα.

Bowleno
25/11/2022, 13:40
Περαστικά και χρόνια πολλά στην κόρη! Καλή λευτεριά στη σύζυγο και σε ...εσένα.

Το αυτό και από μένα!:beer:

CorpseAlive
25/11/2022, 14:27
Κοίτα.
Υπο κανονικές συνθήκες θα ερχόμουν ανεξαρτήτως των επισκέψεων που θα έρθουν.
Όμως, η κόρη γιορτάζει σήμερα και οι επισκέψεις αύριο είναι για αυτήν, ακόμα είναι άρρωστη με πυρετό και χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η γυναίκα μου είναι έγκυος και δεν μπορεί να την κρατήσει μόνη της, όταν βάζω στο ένα χέρι τη βόλτα και στο άλλο χέρι το πρήξιμο που θα ακούσω που την παρατάω μόνη της, μάντεψε τι νικάει...

Παντρεύεσαι είπαμε?

Πολύχρονη και περαστικά!
Αν έχει καλό καιρό κανονίζουμε και το επόμενο ΣΚ !
Ναι ναι παντρεύομαι, αλλά μου έχετε μαυρίσει την ψυχή.
Θα κλαίω και εγώ από ''συγκίνηση'' στον γάμο μου

νεοσσός
25/11/2022, 20:41
Ορίστηκε σημείο συνάντησης το Safe House στο Διόνυσο. Σάββατο 26/11/2022 15:00.

Υπάρχει πλαφόν συμμετοχών τις 99 μοτοσυκλέτες, οπότε ελάτε νωρίς για να προλάβετε θέση.

Πριν την έναρξη της βόλτας, θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες και κατευθύνσεις για το πώς να κινείστε πραγματικά αργά και να παίρνετε τις στροφές χωρίς να σας σβήνει. Όποιος δεχθεί κορνάρισμα ή παίξιμο φώτων από φορτηγό που τον καταφθάνει, περνάει στον επόμενο γύρο.

Στο τέλος της βόλτας, θα υπάρξει αξιολόγηση και επισήμανση των σημείων όπου οι συμμετέχοντες άνοιξαν άσκοπα το γκάζι.

:p

Volpad
25/11/2022, 23:04
Αν η μικρή κοιμηθεί κατά τις 2, θα περάσω από την εκκίνηση να πω ένα γεια και θα γυρισω...

νεοσσός
26/11/2022, 09:25
Αν η μικρή κοιμηθεί κατά τις 2, θα περάσω από την εκκίνηση να πω ένα γεια και θα γυρισω...
:a013:

Δεν πιστεύω να έρθεις με αμάξι ή με τα πόδια; Φέρε τη Ducati για να χαζέψουμε και κυρίως να μπριζωθεί ο δικηγόρος.

Volpad
26/11/2022, 09:34
Πια πόδια ρε συ?? Είπαμε κοντά ειναι, όχι έξω από το σπίτι...
Προφανώς και αν έρθω θα έρθω με το duc...

CorpseAlive
26/11/2022, 10:44
Πια πόδια ρε συ?? Είπαμε κοντά ειναι, όχι έξω από το σπίτι...
Προφανώς και αν έρθω θα έρθω με το duc...

ωχ ωχ

Nitse3
26/11/2022, 11:19
Και είναι και κουκλια τα ατιμα τα st.

CorpseAlive
26/11/2022, 12:10
Εν τω μεταξύ , χθες έκανα το λάθος να δώσω το σπρέυ αλυσίδας στην γυναίκα μου να με βοηθήσει να λιπάνω την αλυσίδα.
Εγώ κρατούσα λοιπον την μηχανή να ρολάρω τον πίσω τροχό και αυτή έριχνε.
Αποτέλεσμα?
Πέραν του ότι έριξε άπειρο, το έριξε και πάνω στο καζανάκι της εξάτμισης και τώρα είμαι Drugster.
Βγάζει κάτι καπνούς . Το πήγα το είδαν γελάσανε μου λέει στο επόμενο πλύσιμο θα γιάνει , μην ρίχνεις τόσο άλλη φορά.
"Spam off"

Nik0s_Dk
26/11/2022, 13:56
439681

Η γέμισε το γκρουπ με τα 99 μηχανάκια και φύγανε η ήρθα νωρίς! :bawl:

motojojo
26/11/2022, 14:02
Καλά να περάσετε παιδιά! Εγώ εκανα την παρθενικη μου βόλτα στα περιξ του Πηλίου.

Αν έχει καλό καιρό μεθαύριο κατεβαίνω με το μοτοσακό.

Volpad
26/11/2022, 15:18
Εγώ γύρισα πριν 10 λεπτά...

Όσο έμεινα με το γκρουπ ήταν πολύ ωραία... μακάρι να μπορούσα να ακολουθήσω σε όλη τη βόλτα...

Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά παίδες!!!

Next time!!!

Vassilis
26/11/2022, 17:55
Φτου γαμωτο σημερα το ειδα αυτο. Θα ψηνομουν πολυ να ερθω. Να το κανονισετε ξανα!

νεοσσός
26/11/2022, 18:27
Μεγάλη ιστορία μικρή (long story short), όσοι δεν ήρθατε, δεν χάσατε τίποτα. Ο καιρός χάλια, οι μοτοσυκλέτες δεν τραβούσαν, οι στροφές βαρετές, ο καφές πικρός, η παρέα ...άσε.

Ευτυχώς δεν ξεπεράστηκε το πλαφόν το 99 μοτοσυκλετών και όλα κύλησαν ομαλά. Ξεκινήσαμε με μισό Jazz (NC 750X ντε), ένα Transalp εφτακώσσα, ένα Ducati ST4S κι ένα MT-07. Ανηφορίξαμε προς Παλαιά Πεντέλη, όπου αφήσαμε το Ducati να πάει στην κόρη του και κατηφορίσαμε ολόκληρη την Πεντέλη προς Νέα Μάκρη, για να βγούμε κατόπιν παραλιακά στη Ραφήνα. Στη Ραφήνα ήρθε ο Blitzer για καφέ με ολόκληρο Jazz και έτσι είχαμε 1,5 Jazz συνολικά.

Αρχικά πήγε να κλέψει την παράσταση το Ducati με τον όμορφο ήχο, αλλά νομίζω ότι το NC πήγε να κάψει καρδιές. Ο δικηγόρος ανέβηκε για λίγο πάνω του και τον τραβούσαμε να το αφήσει.

Η βόλτα ήταν απροσδόκητα όμορφη, με πολλή κουβέντα στις στάσεις που έκαναν οι άλλοι στο ενδιάμεσο για να με περιμένουν. Χάρηκα που γνώρισα όσους δεν ήξερα από πριν, καθώς και όσους ξαναείδα.

Σίγουρα θα το επαναλάβουμε, τέτοιες μικρές βόλτες είναι οι αγαπημένες μου. Πρέπει να βγήκαν κάτι παραπάνω από 100 χιλιόμετρα σήμερα (σε ...5 ώρες :p).
Μόλις εμφανιστεί το φιλμ, θα ανεβάσω φωτογραφίες.

Nostradamus
26/11/2022, 18:37
:beer: :beer: σύντομα και στην επόμενη !

νεοσσός
26/11/2022, 18:49
439682

katsar
26/11/2022, 19:26
Μπράβο κύριοι ,πάντα τέτοια :beer:

RaGe_Raptor
26/11/2022, 19:40
:beer:

CorpseAlive
26/11/2022, 20:01
Μιας και τώρα επέστρεψα και εγώ να πω δύο λόγια.
Αρχικά ευχαριστώ πολύ τον Νεοσσό για την πρόσκληση!
Η Πεντέλη έχει πανέμορφες διαδρομές που δεν είχα κάνει.
Κατά δεύτερον χάρηκα πολύ για την γνωριμία και με τον Νίκο και με τον Volpad !
Κατά τρίτον, το γεγονός ότι προσπάθησα να αποδείξω στον Νίκο ότι η μηχανή μου δεν γίνεται να σηκωθεί σούζα και καταλάθως την σήκωσα κάπως δίνει μια νότα για το πως κύλησε η βόλτα.

Θα χαρώ πολύ να ξανακανονίσουμε και να είμαστε περισσότεροι την επόμενη φορά .

Υ.γ. Blitzer λέω να πάρεις το Jazz Και να δούμε το Cars vs Mηχανή στην πράξη.

Λευκάδιος
26/11/2022, 20:02
Βόλτα με μηχανές οργανωμένη μέσα από το moto.gr ??:eek:
Άντε και στις επόμενες :beer:

νεοσσός
26/11/2022, 20:15
Φτου γαμωτο σημερα το ειδα αυτο. Θα ψηνομουν πολυ να ερθω. Να το κανονισετε ξανα!
Θα ξανακανονίσουμε. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, με δύο Ducati. :)

Volpad
26/11/2022, 20:17
Κάπου εδώ, θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη στο νεοσσό, που ενώ ξεκίνησε όντας αρχηγός (πρώτη μηχανη), μετά από λίγες στροφές τον προσπέρασα και έφυγα λίγο μπροστά.
Σορρυ φίλε μου. Δεν είναι ότι πήγαινες ανυποφορα αργά, είναι ότι ήμουν με δευτέρα όλη την ώρα και είπα να βάλω και μια τρίτη...
Παρέσειρα και τους άλλους 2 και βρέθηκες ξαφνικά σκούπα...

νεοσσός
26/11/2022, 20:20
Καλά έκανες. Αυτός ήταν ο στόχος, να περάσετε μπροστά να το ευχαριστηθείτε, ο καθένας με το ρυθμό του.

Έχασες φάση, στο κατέβασμα από Παλαιά Πεντέλη προς Άγιο Πέτρο, είχαν σταματήσει οι άλλοι δύο στο Πανόραμα για να με περιμένουν και κατέφθασα έχοντας φτιάξει ουρά αυτοκινήτων πίσω μου. :lol:

aetomenios
26/11/2022, 20:24
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια να γεμίζουν οι μπαταρίες!!!

lospsi
26/11/2022, 20:31
Μπράβο παιδιά!

gior-gos
26/11/2022, 21:56
Ωραίοι! αναμένουμε την επόμενη :beer:

Nik0s_Dk
27/11/2022, 00:39
Ενδιαφέρουσα βόλτα σε μέρη που είχα καιρό να πάω και τα είδα καμμένα και μαύρισε η ψυχή μου. Παρόλα αυτά και η βόλτα ήταν όμορφη και κουβεντούλα έγινε και τα περάσαμε όμορφα εκεί στην εξοχή!
Μπλιτς χάρηκα που σε είδα!.
Corps και νεοσσε χάρηκα που κάναμε τη βόλτα!
Volpad χάρηκα που σε γνώρισα!

Στις επόμενες!! :beer:

karellen
27/11/2022, 09:41
Αυτές οι αναπάντεχες βόλτες είναι και οι καλύτερες.
Μπράβο παίδες!

ioannispar
27/11/2022, 11:03
Πωωω κριμα που δεν το ειχα δει νωριτερα! Θα ερχομουν και εγω! Στην επομενη θα προσπαθησω να ερθω! Καλα να περνατε!!!:beer:

doctoras
27/11/2022, 18:41
:lol::lol:
Γελάω με τις περιγραφές του νεοσσού τις κάνω απευθείας εικόνα, φίλε έχεις καλό χιούμορ γιατί κάνεις αυτοσαρκασμό που λείπει στις μέρες μας

Αυτοοργάνωση και στις βόλτες, ετσι μπράβο βγείτε κάποιοι μπροστά και θα ακολουθήσουν και άλλοι
Τα λεφτά είναι ουσιαστικότερο να τα τρώμε σε βόλτες και όχι στην ικανοποίηση της ματαιοδοξία μας
:beer:

Tsber
28/11/2022, 09:26
Ενδιαφέρουσα βόλτα σε μέρη που είχα καιρό να πάω και τα είδα καμμένα και μαύρισε η ψυχή μου. Παρόλα αυτά και η βόλτα ήταν όμορφη και κουβεντούλα έγινε και τα περάσαμε όμορφα εκεί στην εξοχή!
Μπλιτς χάρηκα που σε είδα!.
Corps και νεοσσε χάρηκα που κάναμε τη βόλτα!
Volpad χάρηκα που σε γνώρισα!

Στις επόμενες!! :beer:

Μπράβο σας παίδες!

zannisvel
28/11/2022, 09:31
:beer::beer:
Άντε και στις επόμενες!!

DimisK
28/11/2022, 10:12
Καλά έκανες. Αυτός ήταν ο στόχος, να περάσετε μπροστά να το ευχαριστηθείτε, ο καθένας με το ρυθμό του.

Έχασες φάση, στο κατέβασμα από Παλαιά Πεντέλη προς Άγιο Πέτρο, είχαν σταματήσει οι άλλοι δύο στο Πανόραμα για να με περιμένουν και κατέφθασα έχοντας φτιάξει ουρά αυτοκινήτων πίσω μου. :lol:

Νεοσσέ παραδέξου το! Μέσα από το κράνος γελάν και τα αυτιά σου με την ουρά πίσω έτσι; :D

Κρίμα που δεν είδα το ποστ εγκαίρως :(
Άξιοι! Άξιοι!

billy84
28/11/2022, 12:35
Θα ερχόμουν να γίνουμε 2 ολόκληρα Jazz αλλά δε μπορούσα γαμώτο! :lol: Θα έχω το νου μου για την επόμενη!

DoctoR_k6
28/11/2022, 12:39
Θα ηταν καλο βολτακι εντος της αθηνας αυτο κ μετα καφεδια Ραφηνα. (Οχι τπτ αλλο να πετυχαιναμε κ τον αυτοκινητα να του καναμε λιγο πλακα) :bawl: :D
Ειναι κ αυτο το πιστακι της μαραθωνος...κ μαζευεις κ πολλα χλμ ρε γμτ. Διαολιζεσαι θες δε θες...

Καμια φωτο δεν επαιξε ρε Νεοσσε?

Volpad
28/11/2022, 13:39
Έκανα και εγώ βλακεία και δεν πήρα μαζί μου την φωτογραφική να βγάλω καμία φωτογραφία (τουλάχιστον στην αρχή που ήμουν και εγώ).

AristidisZ
28/11/2022, 16:33
Θέλουμε βίντεο με το κονβόι του νεοσσού

νεοσσός
28/11/2022, 16:39
Αυτό που κορνάριζε και έπαιζε φώτα ή το άλλο με τα ευχολόγια; :p

νεοσσός
01/12/2022, 21:52
Την Κυριακή ενδέχεται να έχει καλούτσικο καιρό, για την εποχή. Τηγανίζεται κανείς για μικρή βόλτα;

Vassilis
01/12/2022, 23:29
Απο την μια ναι, απο την αλλη εχω υποσχεθει στην γυναικα βολτα και θα φαω ξυλο. Αν ταιριαξουν οι ωρες ειμαι μεσα

DimisK
02/12/2022, 09:37
Για που λέτε; Σκέφτομαι να σας επισκεφθώ εφόσον δέχεστε ποταμόπλοια

CorpseAlive
02/12/2022, 15:55
Για που λέτε; Σκέφτομαι να σας επισκεφθώ εφόσον δέχεστε ποταμόπλοια

Εγώ δεν ξέρω ακόμα , είμαι θετικός αν και μια χαρά (πλην γεύσης οσμής)

lleonidas
02/12/2022, 17:16
Mπράβο παίδες...και για τις ωραίες βόλτες και για το χιούμορ και τη διάθεση αυτοσαρκασμού!!

Bowleno
02/12/2022, 17:30
Ρε σεις....ο Λεωνίδας έγραψε και κάτι άλλο εκτός από μοντέλα! :p

lleonidas
02/12/2022, 17:34
Ρε σεις....ο Λεωνίδας έγραψε και κάτι άλλο εκτός από μοντέλα! :p

Ομάδα μοντέλο την κάνατε... :D

νεοσσός
02/12/2022, 18:26
Λεωνίδα, θα 'ρθεις;

Να δούμε τον καιρό πρώτα, διότι χθες έδινε την Κυριακή ξερή, ενώ σήμερα τη δίνει υγρή.

Αν συμφωνείτενε, σκέφτομαι για Άγιο Στέφανο προς Λίμνη Μαραθώνα και επιστροφή από Παλαιά Πεντέλη. Υπάρχει βέβαια και η διαδρομή προς παραλία Βαρνάβα που είναι πολύ όμορφη, αν και δεν την ξέρω καλά.

motojojo
03/12/2022, 09:55
Θα το έψηνα κι εγω. Πότε ειναι το deadline συμμετοχης;

Η βεσπα μου ειναι (νομιζω) καθοδον για Αθηνα οπότε επιφυλάσομαι.

Τι ώρα γινεται συνήθως η εκκινηση;

Volpad
03/12/2022, 12:00
Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω μιας και έχω κανονίσει για αυτή τη Κυριακή...

CorpseAlive
03/12/2022, 13:20
Ούτε εγώ μπορώ, ακόμα θετικός.

Επόμενο ΣΚ , αν θέλετε να το κανονίσουμε από Τετάρτη για να μπορούν να το δουν νωρίς και να καθορίσουν όλοι το πρόγραμμα τους.

Vassilis
04/12/2022, 00:26
Ειμαι ΟΚ γι αυριο αν ψηνεται κανεις. Κατα μεσημερακι βεβαια

CorpseAlive
06/12/2022, 15:40
Λεωνίδα, θα 'ρθεις;

Να δούμε τον καιρό πρώτα, διότι χθες έδινε την Κυριακή ξερή, ενώ σήμερα τη δίνει υγρή.

Αν συμφωνείτενε, σκέφτομαι για Άγιο Στέφανο προς Λίμνη Μαραθώνα και επιστροφή από Παλαιά Πεντέλη. Υπάρχει βέβαια και η διαδρομή προς παραλία Βαρνάβα που είναι πολύ όμορφη, αν και δεν την ξέρω καλά.

Επειδή πολύ μου κόστισε που δεν μπόρεσα σε αυτή την βόλτα, αυτό το ΣΚ ψήνεστε να κανονίσουμε βόλτα από αγιο στέφανο προς Ιπποκράτειο Πολιτεία και μετά κατέβασμα προς Μαραθώνα? Από το παράλληλο εθνικής ?
Οποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM .

νεοσσός
06/12/2022, 15:49
Τη Γκυριακή δεν μπορώ σίγουρα. Το Σάββατο παίζεται ακόμα, ενώ ψήνεται φίλος με Subaru (https://www.youtube.com/watch?v=LXzPkkQirnM&t=47) να μας δίνει ρυθμό.

doctoras
06/12/2022, 16:30
Τη Γκυριακή δεν μπορώ σίγουρα. Το Σάββατο παίζεται ακόμα, ενώ ψήνεται φίλος με Subaru (https://www.youtube.com/watch?v=LXzPkkQirnM&t=47) να μας δίνει ρυθμό.

τι μπιέλα ειναι αυτή? και τι κεφαλή? που κρατάει τα έρμα τα πιστονάκια και δε μετακομίζουν στο μαιαμι δεν μπορώ να καταλάβω....
εντάξει το βιντεο υπερπαραγωγή τουλάχιστο, αλλά έχει κάποια πράγματα μεσα που αναρωτιέσαι κατα πόσο είναι αληθινά, αλλά με τόσα καστ όλα γίνονται

CorpseAlive
06/12/2022, 22:09

Σάββατο μεσημέρι και μετά , γιατί δουλεύω ως συνήθως.

Vassilis
06/12/2022, 23:20
Σάββατο μέσα

DimisK
08/12/2022, 09:32
Σάββάτό μεσημέρι και μετά δυστυχώς εγώ όχι.
Καλά να περάσετε

CorpseAlive
08/12/2022, 10:03
Σάββάτό μεσημέρι και μετά δυστυχώς εγώ όχι.
Καλά να περάσετε

Και εγώ κατά 99% τελικά εκτός . Αν και θα περιμένω να δω πως θα είμαι αύριο για να πω σίγουρα .
Έπαθα βροχίτιδα στα καπάκια από τον Κορονοιο.
Απίστευτο .

νεοσσός
08/12/2022, 13:24
Δυστυχώς, δεν είναι σπάνιο κάτι τέτοιο. Άμα εξασθενίσει ο οργανισμός από μία ασθένεια, γίνεται ευάλωτος σε διαδοχικές νοσήσεις. Περαστικά!

Nostradamus
25/01/2023, 12:27
Ρε σεις.. Που εχει χαθει ο νεοσσος να οργανωσει καμια κοντινη παλι ?