Σύνδεση

View Full Version : SH150i Sporty 2022 φίσα συναγερμού-πλαστικά καλύματα

CityRaider
01/12/2022, 19:04
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι,
Μόλις αγόρασα ένα SH-150i-Sporty και θέλω να εγκαταστήσω συναγερμό. Το μοντέλο αυτό έχει έτοιμη φίσα από το εργοστάσιο της Honda. Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται;
Στην μεγάλη μηχανή μου Xadv750 την βρήκα πίσω από το αριστερό πλαϊνό πλαστικό και έκανα την εγκατάσταση. Εκεί όμως το πλαστικό βγήκε εύκολα με μια βίδα και μερικά κλίπ.
Αγόρασα λοιπόν τον ίδιο συναγερμό και για το μικρό SH. Εδώ όμως το πλαστικό δεν έχει εμφανείς βίδες ή κλίπ, είναι λίγο-πολύ ενιαίο και φοβάμαι να το προσπαθήσω μήπως του κάνω ζημιά... Ξέρει κανείς πως βγαίνει;
Ευχαριστώ πολύ!

Nikos77
01/12/2022, 23:07
Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι,
Μόλις αγόρασα ένα SH-150i-Sporty και θέλω να εγκαταστήσω συναγερμό. Το μοντέλο αυτό έχει έτοιμη φίσα από το εργοστάσιο της Honda. Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται;
Στην μεγάλη μηχανή μου Xadv750 την βρήκα πίσω από το αριστερό πλαϊνό πλαστικό και έκανα την εγκατάσταση. Εκεί όμως το πλαστικό βγήκε εύκολα με μια βίδα και μερικά κλίπ.
Αγόρασα λοιπόν τον ίδιο συναγερμό και για το μικρό SH. Εδώ όμως το πλαστικό δεν έχει εμφανείς βίδες ή κλίπ, είναι λίγο-πολύ ενιαίο και φοβάμαι να το προσπαθήσω μήπως του κάνω ζημιά... Ξέρει κανείς πως βγαίνει;
Ευχαριστώ πολύ!στο πατωμα εκει που εχει τη μπαταρια?

Leon67
02/12/2022, 08:05
"Στην μεγάλη μηχανή μου Xadv750 ...." Αυτό ειναι μεγάλο σκουτερ!!!

CityRaider
02/12/2022, 14:26
στο πατωμα εκει που εχει τη μπαταρια?

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δυστυχώς πρόκειται για το καινούργιο μοντέλο του 2022, όπου η μπαταρία δεν είναι πλέον στο πάτωμα αλλά κάτω από τη σέλλα... Έφαγα το ίντερνετ και δεν βρίσκω τίποτε, πήρα και τον Σαρακάκη τηλέφωνο όπου μου είπαν οτι είναι πίσω από το ...αριστερό μπροστινό φλάς. Κοιταξα με το φακό από κάτω, αλλά δεν βλέπω τίποτε, πρέπει να λύσω μπροστά, αλλά φοβάμαι μήπως κάνει λάθος και είναι αλλού. Τα πλαστικά δεν έχουν βίδες, ούτε τα γνωστά επαναχρησιμοποιούμενα κλιπάκια της Χόντα. Άγνωστο το πως κλιπάρουν, αντε να τα βγάλω χωρίς ζημιά...

CityRaider
02/12/2022, 14:30
"Στην μεγάλη μηχανή μου Xadv750 ...." Αυτό ειναι μεγάλο σκουτερ!!!

Ε, δεν το λες σκούτερ με τέτοιες αναρτήσεις... Για μένα είναι πολύ βαρύ και έχει ψηλά το κέντρο βάρους, γεγονός που το κάνει δυσκολο-οδήγητο στην πόλη. Γι αυτό πήρα το μικρό SH, και παιδεύομαι να του βάλω συναγερμό.