Σύνδεση

View Full Version : Αλλά δουλεύω!!!

The Martian
17/12/2005, 21:06
Ρε παίδια πόσο θα ήθελα να πάω μια βολτούλα το Σαβ/κο...όμως δουλέυω!!!Τυχαίνει να είμαι πωλητής, και δεν φτάνει που δουλεύω απο το πρωί ως το βράδυ, δουλεύουμε και την Κυρίακη!!! Και να πέρναμε και κανά φράγκο, ούτε το δώρο ακόμα!!!:sad: :sad: :sad: Σε άλλους βγαίνει το λάδι και άλλοι τα κονομάνε!!!!

makis206
17/12/2005, 21:18
Ναί ρε γαμώτο υπάρχει αυτό το κακό, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες που τα καταστήματα πρέπει να παραμένουν ανοικτά για να μπορεί ο κόσμος να ψωνίσει χαρίζοντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα στις πόλεις ακόμα και τα ΣΚ...

Εμένα μ'αρέσει να βλέπω την κίνηση στο κέντρο της πόλης, ειδικά την Κυριακή αλλά δυστυχώς υπάρχει κι αυτός ο κόσμος που δεν μπορεί να την χαρεί επειδή δουλεύει.

Καλή υπομονή ρε φίλε και καλές γιορτές μόλις έρθουνε να αράξεις κι εσύ λίγο.

:beer: :beer: :beer:

The Martian
17/12/2005, 21:30
Ευχαριστώ ρε φίλε, να είσαι καλά και να περάσεις υπέροχα τώρα τις γιορτές!!!:D :D :beer: Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χριστούγεννα αλλά είναι πολύ περιορισμένες οι ώρες μου να τα καταλάβω!!! Μου την έδωσε και σήμερα γιατί δεν μας έδωσαν το δώρο, και θέλω να πάρω πολύ καινούργιο κράνος!!!

makis206
17/12/2005, 21:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από The Martian
Μου την έδωσε και σήμερα γιατί δεν μας έδωσαν το δώρο, και θέλω να πάρω πολύ καινούργιο κράνος!!!

Ξανά υπομονή θα σου πω, πού θα πάει;

Αυτές τις μέρες, το πολύ μέχρι μεσοβδόμαδα θα το πάρεις το κρανάκι οπότε μήν ανησυχείς και μή στεναχωριέσαι ειδικά αυτή τη γιορτινή και χαρούμενη περίοδο.

Καλοφόρετο νά'ναι λοιπόν και για άλλη μια φορά καλές γιορτές !!!:)

:beer: :beer: :beer:

KeLeYTiS
17/12/2005, 23:29
Kαλα μην κανεις ετσι ...
Ειναι και αλλοι που εχουν καταστημα και ειναι χωμενοι απο το πρωι μεχρι το βραδυ παλουκωμενοι μεσα....
Και εχουν 1.000.000 αλλα πραγματακια να σκεφτουν και να πληρωσουν,δεν εχει δουλεια και δεν θα παρουν και δωρο...

Ωραια ηταν οταν ημουν πωλητης τουλαχιστον επεφτε η εξτρα μιστουμπα και επαιρνα και κατι καλο για παρτη μου....

3χρονια τωρα που πηρα "προαγωγη" καθε χρονο τετοια εποχη κλεινω τρυπες με τα εξτρα λεφτα....

gcrook
17/12/2005, 23:44
Μην νομιζεις οτι εισαι ο μονος.
Καποιοι περιμενουν πως και πως να "χτυπησουν "καμμια 25 ωρες το Σ/K,:eek: γιατι μονο ετσι βγαινει το μιστο!
κλεισε 80+ ωρες τη βδομαδα καβαλα σε παπι για κανα 2μηονο να δεις πως επιδρα κατι τετοιο στην ψυχολογια...
Βολτες που εχω χασει καλες, ιδιως το καλοκαιρι.......
Και με βροχη και κρυο, στον δρομο, να ποτιζουν και τα αδιαβροχα απο μεσα και να ξερεις οτι εχεις αλλες 10 ωρες με τον καθε μαλακα μισανθρωπο να σε βλεπει σαν 2 σταδια πριν την εξελιξη του ανθρωπου, και να στα χωνει που αργησες.
Να κανω μια λιστα με τις απιστευτες, χυδαιες, αποστομωτικες ατακες μερικων να σιχαθεις το ανθρωπινο γενος φιλε μου.
Ευτυχως που απαγορευεται η οπλοφορια σε οποιον γουσταρει γιατι 10.000 χιλιαδες απο μας θα ειμασταν μεσα για ανθρωποκτονια και κανιβαλισμο μη σου πω!
Και γουσταρουμε να καβαλαμε και μηχανη στον ελευθερο χρονο μας, εκει ειναι το κουλο!:lol:
Ειμαστε μαζοχες τι να κανουμε:bawl:

GeorgeFZR
18/12/2005, 02:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καποιοι περιμενουν πως και πως να "χτυπησουν "καμμια 25 ωρες το Σ/K,:eek: γιατι μονο ετσι βγαινει το μιστο!
κλεισε 80+ ωρες τη βδομαδα καβαλα σε παπι για κανα 2μηονο να δεις πως επιδρα κατι τετοιο στην ψυχολογια...
Και με βροχη και κρυο, στον δρομο, να ποτιζουν και τα αδιαβροχα απο μεσα και να ξερεις οτι εχεις αλλες 10 ωρες με τον καθε μαλακα μισανθρωπο να σε βλεπει σαν 2 σταδια πριν την εξελιξη του ανθρωπου, και να στα χωνει που αργησες.
Να κανω μια λιστα με τις απιστευτες, χυδαιες, αποστομωτικες ατακες μερικων να σιχαθεις το ανθρωπινο γενος φιλε μου.
Ευτυχως που απαγορευεται η οπλοφορια σε οποιον γουσταρει γιατι 10.000 χιλιαδες απο μας θα ειμασταν μεσα για ανθρωποκτονια και κανιβαλισμο μη σου πω!
Και γουσταρουμε να καβαλαμε και μηχανη στον ελευθερο χρονο μας, εκει ειναι το κουλο!:lol:

:sad: :sad: :sad: :sad:

bartlal
19/12/2005, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

ρε φιλαρακο, δεν αφηνεις το πληκτρολογιο και να μας φερεις την πιτσα γιατι πεινασαμε και θα την φερεις και κρυα? αντε μην αρχισω τα καντηλια! :a22: :rotflmao: :a22: :rotflmao: :a22: :rotflmao: :a22: :rotflmao: :a22:

:a22: :a22: :a22:

maron
19/12/2005, 13:27
kapoiws mou thimhse to afentiko mou
pou leei synexws gia ta pro vlimmata toy
peri xrewn se diafores etaireies dosewn gia to kainourgio spiti,
shmmata gia ta aytokinita klp.
kai an eixe kai kotero tha eixe pio polla provlimmata
tha etrwga an ginotane alli mia meiwsh misthou kai tha eftana ston vasiko.
oxi tipote allo etsi gia na ta vgazei pera.

@@ria
eytixws pou ananewsa to garaz alloiws tha tou ananewna ton eggefalo!

31396

KeLeYTiS
19/12/2005, 14:08
Γιατι δεν φευγεις τοτε maron να κανεις κατι μονος σου να κονομησεις?

maron
19/12/2005, 14:54
pistepse me o stoxos aytos einai.
nomizw omws oti einei pio eykolo na ginei enas ergodotis ypalilos apo enan ypalilo gia na ginei ergodotis.
symgwneis?
tis idies apopseis exei kai to afentiko moy.(me tis dikes sou thelei kai aytos na itan ypalilos)
omws natoy edine kapoios 2000 to mina
kai na eixe kai ta dika toy extra esoda.
egw giati pairnw 700 kai ton xelaspono den xerw akoma.
mallon gia to dwro tha einai.
(ypopsin oti oso kairo akouw gia to poso poly stixizw stin epixhrisi emplekete kai o oaed kai oso gia tin xrewsh pou peftei stous pellates opote paw na ftiaxw kapoio pc den tin vriskw analogh tou misthou mou)
150 euro = 2,5 wres ergasias mou + dvdrw + 2dvd kena

KeLeYTiS
19/12/2005, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
pistepse me o stoxos aytos einai.
nomizw omws oti einei pio eykolo na ginei enas ergodotis ypalilos apo enan ypalilo gia na ginei ergodotis.
symgwneis?
tis idies apopseis exei kai to afentiko moy.(me tis dikes sou thelei kai aytos na itan ypalilos)
omws natoy edine kapoios 2000 to mina
kai na eixe kai ta dika toy extra esoda.
egw giati pairnw 700 kai ton xelaspono den xerw akoma.
mallon gia to dwro tha einai.
(ypopsin oti oso kairo akouw gia to poso poly stixizw stin epixhrisi emplekete kai o oaed kai oso gia tin xrewsh pou peftei stous pellates opote paw na ftiaxw kapoio pc den tin vriskw analogh tou misthou mou)
150 euro = 2,5 wres ergasias mou + dvdrw + 2dvd kena

Eγω εκανα και υπαλληλος και εργοδοτης....οχι ακριβως εργοδοτης οπως το εννοεις εσυ μιας και εγω εργοδοτω τον εαυτο μου :lol:
Με λιγα λογια εχω επιχειτηση μονος μου...
Δεν θα κατσω να παιξω το δραμα μου απλα θα σου πω ενα πραγμα και θα δεις οτι μια μερα αν ολα πανε καλα και κανεις δικια σου δουλεια θα το καταλαβεις απο μονος σου...
Πολλες φορες αναπολω το υπαλληλικι μου εστω και με 600 ευρω που επαιρνα ....
Τουλαχιστον τα εβαζα στο παντελονι και ημουν σιγουρος οτι μηνας μπαινει μηνας βγαινει εγω αυτα τα λεφτα θα παρω....

Το μονο πραγμα που μου αρεσει πλεον με αυτο που κανω ειναι οτι βαζω το κλειδι,ανοιγω την πορτα και κανενας δεν με ελεγχει ουτε μου πρηζει τα @@
Ξερεις ποσες φορες ομως ειμαι το χειροτερο αφεντικο στον εαυτο μου???

Τεσπα...

devil's animal
19/12/2005, 20:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από The Martian
Ρε παίδια πόσο θα ήθελα να πάω μια βολτούλα το Σαβ/κο...όμως δουλέυω!!!Τυχαίνει να είμαι πωλητής, και δεν φτάνει που δουλεύω απο το πρωί ως το βράδυ, δουλεύουμε και την Κυρίακη!!! Και να πέρναμε και κανά φράγκο, ούτε το δώρο ακόμα!!!:sad: :sad: :sad: Σε άλλους βγαίνει το λάδι και άλλοι τα κονομάνε!!!!

εγω ρε αρχηγε τρωω την υπερτατη πικρα.....:a06:

αυτο που εχεις παθει εσυ με το κρανος (πανω - κατω) το εχω παθει με την μηχανη που θελω να παρω...

δεν μπορω λογω δουλειας να παω να κανω μιαδιερευνιτικη στην αγορα..να δω τι παιζει για να παω να την παραγγειλω!!!:( :sad:

ασε λεμε τα εχω δει ολα!!!
οι ωρες που δουλευω εν τω μεταξυ ειναι απαγορευτικες για τα ωραρια καταστηματων.....
τα Σαββατα δεν ειναι ανοιχτα....:a018: :a018:
και τρωω μεγαλη ηττα...
ξερεις τι ειναι να εισαι ετοιμος να παραγγειλεις...και να μην εχεις χρονο???:a16: :a16: :a16: :a015: :a016: :a015: :a016:

παρεπιπτοντως αν καποιος ξερει κανα μαγαζι για kawasaki... ας μου στειλει π.μ. να παω καρφωτος!!!

The Martian
19/12/2005, 21:19
Σου εύχομαι φίλε μου να βρείς έστω και λίγο χρόνο και να πραγματοποιήσεις τη επιθυμία σου!!! Έτσι και έγω, με τα χίλια ζόρια πήρα την μηχανή μου!!! Και σε θέμα λεφτών, γιατί είναι ενα μεγάλο ρίσκο για μένα και είναι το μόνο ακριβό πράγμα που εχω πάρει(δόσεις βέβαια), και σε θέμα χρόνου,τρέχοντας σαν τον Βέγγο για να προλάβω όλα οσα χρείαζονταν για την αγορά!!! :dizzy: :dizzy:

maron
20/12/2005, 09:17
den diafono katholou me ayta pou les (keleytis)
apla tha ithela kai egw na me vrizw kapoia stigmi san afentiko tou eaytou mou.
kai nomizw oti tha to protimo.