View Full Version : Τι σκεφτόσασταν οταν επειλέξατε το ψευδόνυμο σας ή με τι κρητήριο γιαυτο?
Παιδες ξεκιναμε απο εμενα!
Ενα πρωι κατεβενα την Πειραιως για να παω σε ραντεβου που ειχα για βολτα!Ητανε κυριακη πρωι,χωρις κινηση στο δρομο και οδηγουσα αμεριμνος κοιταζοντας αριστερα-δεξια...(κακο αυτο)
Καθως εβλεπα τριγυρω βλεπω ενα μαγαζι-πολυκαταστημα να εχει σαν ονομα με τεραστια γραμματα το ela-ela bazaar....
Στην αρχη μου μου φανηκε περιεργο το ονομα και ειπα μεσα μου"τι τωρα με καλει και να παω?"και γελασα....
μετα στην ΤV το εβλεπα στις διαφημισεις.......και γελουσα....
Ε.....μετα απο κανα δυο μερες ανακαλυψα στο NET το moto.gr...
ε....και μετα .......ε..δεν εχει αλλο μετα......:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Παιδες ξεκιναμε απο εμενα!
Ενα πρωι κατεβενα την Πειραιως για να παω σε ραντεβου που ειχα για βολτα!Ητανε κυριακη πρωι,χωρις κινηση στο δρομο και οδηγουσα αμεριμνος κοιταζοντας αριστερα-δεξια...(κακο αυτο)
Καθως εβλεπα τριγυρω βλεπω ενα μαγαζι-πολυκαταστημα να εχει σαν ονομα με τεραστια γραμματα το ela-ela bazaar....
Στην αρχη μου μου φανηκε περιεργο το ονομα και ειπα μεσα μου"τι τωρα με καλει και να παω?"και γελασα....
μετα στην ΤV το εβλεπα στις διαφημισεις.......και γελουσα....
Ε.....μετα απο κανα δυο μερες ανακαλυψα στο NET το moto.gr...
ε....και μετα .......ε..δεν εχει αλλο μετα......:rotflmao: :rotflmao:
Τυχερε το βρηκες στο δρομο !!
Εμενα με βαφτισανε ετσι !!
www.tifoefs.com
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προεδρος 15μελους επι εποχη του...σε στημενες εκλογες
διαφθορα στα σχολεια
Eγω..... ημουν τουαλετα και εχεζα...
και λεω....
Πω πω τι κανω ο τρισμεγιστος!
και οταν τελειωσα... βγηκα απο τον καμπινε και εκανα λογκιν ως ΟΚΤΑΝΙΟ
:D :D :D :D
Εμπνευση λεμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
Eγω.....
ipes perisotera apo osa tha thelame na jeroume.. :yuck: :yuck:
to sonic einai arxika gramata lejewn to 22 einai apla epidei to prwtoxrisimopoiisa perisi pou imoun 22 kai kapia registretions den dexodan sketo to sonic...
:beer: :beer: :beer:
Εγω εχω πορωσει με τον φοβερα επιθετικο Ηaga και ...τον εβαλα για ψευδωνυμο :) :)
bonepeeler
18/12/2005, 10:22
Αυτό που σημαίνει μου άρεσε,κυρίως
31324
Kalesin ειναι το ονομα ενος δρακου σε ενα βιβλιο που ειχα διαβασει παλια, "Το επος της Γεωθαλασσας"
Εκεινη την περιοδο [παλια] ειχα φαει κολλημα με εκεινο το βιβλιο κ μου εμεινε το ονομα. Επειδη το Joker που χρησιμοποιουσα πολυ ηταν συνηθως πιασμενο σε διαφορα login, αρχισα να χρησιμοποιω αυτο κ επειδη το αλτσχαιμερ αρχισε να κανει την εμφανιση του, αποφασισα να το κρατησω για να το θυμαμαι.
Παντως συνιστω το βιβλιο -θα θυμηθω κ τον συγγραφεα
Παντως σε καποια βορειοευρωπαικη διαλεκτο kalesin σημαινει σιδεροφραχτος η κατι τετοιο
adam_tsouk
18/12/2005, 11:04
εγώ από τον αγαπημένο μου ήρωα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer:
ετσι με αποκαλουσε ο καλυτερος μου φιλος τον οποιο δεν θα ξεχασω ποτε οσο θα ζω. δυστυχως επελεξε;;;;; να με αφησει. ειναι με τους αλλους τωρα. προσωρινα φυσικα μιας κ καποια στιγμη θα τον συναντησω. ειναι το μονο σιγουρο. Στελιο εκει που εισαι σιγουρα δεν μπορει να σου τυχει κακο.
αλλα το πιο καλο που ακουσα ειναι εναν που τον λενε κομη.
σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα ωμεγα εθνικης σε καποιο χωριο στα μερη μου ο διαιτητης εκανε μερικα λαθακια ασ πουμε. οποτε ενας θεατης ανεβασμενος στα καγκελα φωναζε ...θα σου πιω το αιμα ρε π...στηηηηηηηη..
οποτε ενας αλλος τον αποκαλεσε κομη δρακουλα. ε αυτο ηταν. ακομα κ τον γιο του ετσι τον φωναζουν .
Rezeguet
18/12/2005, 11:51
loipon ego eimouna me parea fanatikous milanezous kai se ena mats me ti Juve i8ela na pao ligo anti8eta na ti spasw twn ypoloipwn :D kai pige na valei goal o Trezeguet kai fonazw ''ELA AGORI MOU REZEGE!'' kai shko8ikane oloi na me fatourosoune, kai otan teleiosane mou vgalane to onoma rezeges :D
oulas με φωναζουνε οι φιλοι μου απο 5 χρονο παιδι, και βγαινει απο το επωνυμο μου. Αρχικα αρχισε σαν κοροιδια, αλλα μετα μου αρεσε και κανεις στο μπραχαμι δεν με λεει πια Δημητρη!
lammadin
18/12/2005, 12:05
ειναι το ονομα του πρωτου χαρακτηρα που επαιξα σε επιτραπεζιο RPG παιχνιδι (ενα elf).Η λεξη προερχεται απο λεξικο της γλωσσας των elves (quenya) του ΘΕΟΥ Τολκιν.Και πανω-κατω σημαινει
ο απογονος του ηχου και της σιωπης...:wave2:
akaposto
18/12/2005, 12:24
Για μένα είναι τα αρχικά απο το ονοματεπώνυμο μου.
επειδής στερούμαι φαντασίας,και συν της άλλης έχω ~150 περιοχές σε διάφορα μηχανήματα, κρατάω το login ίδιο
(το pass αλλάζει φυσικά)
οκτάνιο,μεθάνιο έπρεπε να λέγεσαι σύμφωνα με την περιγραφή
:D :D :D
Το δικο μου αναφερεται και σε unix και σε αρχαια ελληνικα, βασικα ειμαι πολυ "in the backround" τυπος:D
Αντε να συνδραμω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4435&highlight=nick) ! :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αντε να συνδραμω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=4435&highlight=nick) ! :D
... και λιιιγο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=3856&highlight=%F8%E5%F5%E4%FC%ED%F5%EC%EF) ακομα! :cool:
Καποιος Mod της περιοχης ας τα μαζεψει ... :wacko:
STOYBI...
Στην γλωσσα των χωματερων ειναι φυσικο μικρο αναχωμα που βρισκεις στο μονοπατι που ακολουθεις, τα οποια με υψυλη ταχυτητα και οταν ειναι και απανωτα ειναι για μενα τουλαχιστον μεγαλη ευχαριστηση !!!!!:sun:
Rezeguet
18/12/2005, 14:45
oukso to recycling :lol: :lol:
ante pou 8a kse8apsoume kai propersina 8rents.. to fresko ruuuuuules :a5: :a17: :a29: :a08:
Multijohn
18/12/2005, 15:15
estranged=αποξενομένος και είναι ο τίτλος του αγαπημένου μου τραγουδιού του αγαπημένου μου συγκροτήματος(Guns 'n' Roses)
Christopher Heart the III από το βιβλίο Piece of cake του
Derek Robinson.
Απίστευτο...
siokatas
18/12/2005, 16:23
:wave2:
αχ...εγω που νομιζα οτι μπορω να το αλλαξω μετα και εβαλα το επιθετο μου??την πατησα ε?:lol: παντως ειναι παραξενο δεν μπορειτε να πειτε......
παλια με φωναζαν shadow γιατι απλα την μια στιγμη ειμουν καλιθεα(χαλκιδικη) και την αλλη κατερινη και ολοι με εψαχναν....
:lol:
konnos01
18/12/2005, 16:53
εγω παλι ειμαι τοσο αφηρημενος που για να μη το ξεχναω εβαλα την αρχη του μειλ μου. μα τοσο πολυ ομως που το μαιλ μου και τον κωδικο τα εχω γραψει σε 2 χαρτια στο γραφειο μου, σε 2-3 σημειοματαρια στον υπολ και σε cd....:ZZZ:
Τροπέας = Αυτός που φέρνει την αλλαγή (την τροπή των γεγονότων)
...μετά απο μια γερή "σφαλιάρα" που έφαγα στο μακρυνό παρελθόν και είναι μεγάλη ιστορία , και ύστερα απο τα τελευταία μου γεγονότα, ήταν η καλύτερη επιλογή (αλλαγής-τροπής συμπεριφοράς αλλα και...) nickname που έχω κάνει μέχρι τώρα, απλά και μόνο γιατί κάποιες φορές οι άνθρωποι πρέπει να μας υπενθιμίζουμε (για να κάτσει καλά στην συνείδηση μας) ότι μπορούμε να είμαστε αρκετά συμμέτοχοι σε αρκετά πράγματα στην ζωή την δική μας και των τριγύρω μας... και να μην παραμένουμε παθητικοί σαν θεατές μπροστά απο σκηνές που απλά εξελίσονται μπροστά μας... ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
ότι μπορούμε να είμαστε αρκετά συμμέτοχοι σε αρκετά πράγματα στην ζωή την δική μας και των τριγύρω μας... και να μην παραμένουμε παθητικοί σαν θεατές μπροστά απο σκηνές που απλά εξελίσονται μπροστά μας... ;)
+1000
και όχι μόνο αρκετά Λάμπρο.............πάρα πολύ θα έλεγα.....
:a013:
όσο για τη δική μου ιστορία γνωστή και κοινότυπη....από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω γιατρός.....και αυτό το γνώριζαν όλοι οι γύρω μου....ε το παρατσούκλι δεν άργησε να κολλήσει.........τώρα πως κατέληξα άλλο είναι μεγάααααααααλη ιστορία όπως και το S στο τέλος του Doctor.........:p
Ρε δόχτωρ, κάτσε λίγο να το σκεφτώ πριν απαντήσω...
:sun:
31344
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Ρε δόχτωρ, κάτσε λίγο να το σκεφτώ πριν απαντήσω...
:sun:
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:
έτσι παίρνεις τη δόση σου πριν καβαλήσεις το haya???????
SFμαστούρα rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........τύφλα να χει η κρητική η σοκολάτα...............................:D :D :D :D
latris mixanis
18/12/2005, 22:27
Τωρά εγώ τι να πω...... ούτε δυο λεπτά δεν μου πήρε να το σκεφτώ :lol:
Τα λέει όλα από μόνο του :winka:
startengine
18/12/2005, 22:39
Να σας επαναφέρω στο θέμα?
;)
Το δικό μου...χμμμ... πολυσύνθετο nick... είναι η γνωστή γλυκιά παρότρυνση που οδηγεί στο αγαπημένο τσου γου γου και αμέσως μετά στο μεστό βαρύ ήχο του (συγνώμη αλλά...) τετρακύλινδρου και αμέσως μετά σε αγαπημένες διαδρομές... ... ...
Αυτό ονειρευόμουν, αυτό ονειρεύομαι και πάντα ...
make the engine start!!!
:winka:
afrotwin
19/12/2005, 00:08
ti 8a gini me aftous tous kenourious re?
ka8e tris ke ligo ta idia
re bartlal pou ise reeeeeeeeee
arxizoun apo pou vgalate ta nik sas
ti doulia kanete
pou menete
pou sixnazete
poso tin exete
pou8e klani to mparmpouni
apo pou genai i miga
olo ta idia ke ta idia tou mialou tous rokanidia.....
na min sas niazi reeeeeeeeeeeeeeeeeee
apo opou 8eli vgike reeeeeeeeeeeeeeeeeee
ana xa8ite reeeeeeeeeeeeeeee
mas ta priksate reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ante 8a to ksana po ali mia fora
epidi ime filos tis afoulas ke ime didimos me ton ksaderfo mou ton gedemeneon skeftika na onomasto afrotwin
ke tora?
lisame kapio mistirio?
vrikame kati simantiko na poume?
are metamosxefsi egkefalou pou sas xriazete
Εγώ θυμάμαι που στις ταινίες εποχής υπήρχαν δύο ειδών μεταφορικά μέσα. Το ένα οι Άμαξες με αρκετά άλογα όπου οι επιβάτες τους είναι κλεισμένοι και άνετα καθισμένοι στα "κουτιά τους" απολαμβάνοντας τις ανέσεις της κατασκευής.
Το άλλο ήταν ένα μόνο άλογο που όποιος το χρησιμοποιούσε, είχε ένα μεταφορικό μέσο που δεν είχε ανέσεις και ασφάλεια αλλά διέθετε μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη ευελιξία και έδινε στον κάτοχο του μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας.
Σε εκείνες τις εποχές αυτοί που επέβαιναν σε άλογα και συνήθως προσπερνούσαν τις άμαξες ήταν παράνομοι (Αλήτη Μηχανόβιε - Αλήτη Καμικάζι) ενώ αυτοί που κινούνταν στις άμαξες συνήθως είχαν υψηλό εισόδημα και θεωρούνταν δήθεν "υψηλή κοινωνία" και συνήθως σνόμπαραν, ίσως χλεύαζαν και μπορεί να φοβόντουσαν -αδίκως ή δικαίως- αυτούς που καβαλούσαν μοναχικοί το άλογο.
Πολλές φορές θα έχετε δει ότι όσοι οδηγούν κάποια μηχανή, στέκονται όρθιοι στους μαρσπιεδες σαν άλλοι καβαλάρηδες η σχεδόν όρθιοι για λίγο, για να μην νιώσουν το τράνταγμα από μία λακούβα ή γιατί απογειωθήκανε από ένα σαμαράκι και θέλουν να κάνουν καμία καγκουριά. :lol:
Εγώ είμαι ένας από αυτούς τους σύγχρονους Ιππείς που οδηγούν ένα σύγχρονο άλογο το οποίο δεν τρώει άχυρο, δεν καλπάζει αλλά παρέχει στη ζωή μου αυτές τις φανταστικές συγκινήσεις που μόνο ένας ιππέας ή ένας αναβάτης μηχανής μπορεί να καταλάβει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
epidi ime filos tis afoulas ke ime didimos me ton ksaderfo mou ton gedemeneon skeftika na onomasto afrotwin
ke tora?
lisame kapio mistirio?
vrikame kati simantiko na poume?
are metamosxefsi egkefalou pou sas xriazete
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:
καλά Λεωνίδα μου φαίνεται το Afrotwin Fun Club πάει για επανίδρυση................αααααα ρε αφεντικό δεν παίζεσαι........
Rezeguet
19/12/2005, 17:23
a oste etsi loipon... allo ena mysthrio tou sympantos ly8hke
"to diko mou to skeftika giati louzome me afroloutro epidi den exo malia ke to twin mou vgike mia mera pou skeftomoun ton didimo ksaderfo mou ke epidi ton skeftomoun sto mpanio gematos afrous
to sindiasa ke etsi eftiaksa afto to iperoxo nick afrotwin"
Αααααα δε μας τα λες καλα φιλε.
Αποφασισε επιτελους.
johnpagr
19/12/2005, 17:46
John = To onoma mou
pa = Ta arxika tou epwnhmou mou
gr = Den sas lew
re bartlal pou ise reeeeeeeeee
arxizoun apo pou vgalate ta nik sas
ti doulia kanete
pou menete
pou six
αν ειναι πριβε το μαγαζι να μας το πειτε να μην ξαναμπουμε η επρεπε να μπουμε μεχρι καποια ημερομηνια
ας γινει κανα φορουμ με παλιους και στραβαδια αν ειναι ξεχωριστα
Μικρή Λουλού
19/12/2005, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αν ειναι πριβε το μαγαζι να μας το πειτε να μην ξαναμπουμε η επρεπε να μπουμε μεχρι καποια ημερομηνια
ας γινει κανα φορουμ με παλιους και στραβαδια αν ειναι ξεχωριστα
να και μια καλη ιδεα...
να μην ξεχασουμε και αυτους που το χιουμορ τους λειπει σε αδεια..:smokin:
zoropatra
19/12/2005, 18:41
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΝΙΚ ΦΤΟΙΑΧΤΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ''Ζ750'' ΜΕ ΦΩΝΑΖΑΝ ΖΟΡΟ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΑ'Ι'Τ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΟΡΟ ΥΠΗΡΧΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ...........ΑΥΤΑ!:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
να και μια καλη ιδεα...
να μην ξεχασουμε και αυτους που το χιουμορ τους λειπει σε αδεια..:smokin:
:a34: :a34: :a34: :a34:
div 400-->απο το πρωτο μου μηχανακι (το οποιο εχω ακομα) diversion και τον κυβισμο του που ειναι 400κεκ.
απλο και λειτουργικο.... μεχρι να την πουλησεις οποτε το αλλαζεις!?
οπως το email dimis24 αχετα αν τωρα ειμαι καποια χρονακια παραπανω.
:beer: :wave2: :beer:
hetfield
19/12/2005, 19:49
emena einai olofanero..
einai to epitheto tou frontman twn metallica.
eixa faei trelo kolima me tous metallica kai ithela na miaso otan megaloso ston James Hetfield.
persi otan eliona me tis wres se net cafe xrisimopoiousa to jaymz i to hetfield san nick gia to counterstrike i sto lineage...
eimoun sxetika kalos se afta ta paixnidia kai dimiourgisa mia alfa fimi... etsi otan ebena sto net me fonazan oloi hetfield, pote me to onoma mou...:(
etsi mou emeine to hetfield
nimbus=νεφέλη, φωτοστέφανο, σύννεφο βροχής.
Nimbus= από το λατινικό nimbus γενική nimbi (= ομίχλη, νεφέλη, κατ’ επέκταση ο ζοφερός + χρωμίς (= χρωματισμένος).
…εκεί που η θάλασσα φίλησε την στεριά...
... εκεί που η άνοιξη υποδέχτηκε το καλοκαίρι,
ξύπνησε το σύννεφο τής σιωπής και ταξίδεψε στο φώς του ήλιου...
31464
η ΠΡΩΤΗ μου μεγάλη αγάπη.....
...poso tin exete...
:look: :look: :look:
Έχει ξαναμπεί ρε ή κάνεις πλάκα και ξεπατώνομαι άδικα στο searching ???
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:look: :look: :look:
Έχει ξαναμπεί ρε ή κάνεις πλάκα και ξεπατώνομαι άδικα στο searching ???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kaps = καψαλίζω καψουλιάζω καψώνω
ironbum2
20/12/2005, 11:56
φίλος μου το κόλλησε όταν στα νιάτα μου έκανα 2 φορές το πρέσπες - πάτρα χωρίς να κατέβω από την μηχανή. αλλά από λάθος αντί να με πει αϊρονμπατ, με φώναξε αϊρονμπαμ και έμεινε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
φίλος μου το κόλλησε όταν στα νιάτα μου έκανα 2 φορές το πρέσπες - πάτρα χωρίς να κατέβω από την μηχανή. αλλά από λάθος αντί να με πει αϊρονμπατ, με φώναξε αϊρονμπαμ και έμεινε.....
butt = Αμερικανιστί
bum = Αγγλιστί
Σωστά σε είπε :winka:
ironbum2
20/12/2005, 12:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
butt = Αμερικανιστί
bum = Αγγλιστί
Σωστά σε είπε :winka:
χμμμμ τους άγγλους δεν τους πήγα ποτέ, οπότε το bum το είχα διαγράψει από το λεξιλόγιό μου και είχα κρατήσει το butt. (γ@μώ τα proficiency γ@μώ).
Gojakla = Jeronimo --» Ο τελευταιος ινδιανος Apache που αιχμαλωτιστηκε απο τους «καλους» Αμερικανους και περασε το υπολοιπο της ζωης του σε στρατοπεδο συγκεντρωσης της εποχης εκεινης.
:wave2:
BELZEBOYLIS
20/12/2005, 12:35
ela nte ....
To nick mou proerxetai apo tis poses malakies lew se mia syzitisi to lepto kai o arithmos aytos einai 620.
stavrogin
20/12/2005, 13:27
Eγω ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα και το stavrogin ειναι το nickname του αλλου μου εαυτου ,οποτε δεν ξερω απο που βγαινει.
Αλλα επειδη μπαινουμε απο τον ιδιο υπολογιστη αναγκαστηκα να το υοθετησω κι εγω.
>
>
>
>
>
>
>
>
>Εγω ειμαι ο αλλος.
Εγω διαλεξα το stavrogin και ειναι κατι σαν τον Mr Haid στο πιο αριστοκρατικο.
Το χρησιμοποιω γιατι το nick name του αλλου μου εαυτου ειναι Νιονιος και ειναι γελοιο οσο κι εκεινος.
Αλλα που θα μου παει ,θα τον αφανισω τον λακε.
SCBR1000RR
StavrosCBR1000RR και δέν ήταν ή πρώτη μου αγάπη το 1000RR :D
na min sas niazi reeeeeeeeeeeeeeeeeee
apo opou 8eli vgike reeeeeeeeeeeeeeeeeee
ana xa8ite reeeeeeeeeeeeeeee
mas ta priksate reeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:
:a022: :a022: :a022: :a022:
Akefalos
22/12/2005, 05:40
Mou arese i tainia eimai kai akefalos(ti nyxta me to mavro kranos an den exei fos fainetai sa na min exo kefali!!!) kavalaris(afou exo mixani!) opote to kollisa ekei pera na fainetai...(As min itan piasmeno to Hornet kai sas elega ego...)
afroula.....apo to afro !!! etsi apla!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
To nick mou proerxetai apo tis poses malakies lew se mia syzitisi to lepto kai o arithmos aytos einai 620.
Mesos oros h' prosopiko recor ???
adam_tsouk
22/12/2005, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Mesos oros h' prosopiko recor ???
Το δικό μου προέρχεται από τη θέα του Λιβυκού πελάγους που έχω όταν είμαι στο χωριό μου στην Κρήτη.
Αντε να κανονίσουμε ένα οδοιπορικό!!!!!
afrotwin
22/12/2005, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Το δικό μου προέρχεται από τη θέα του Λιβυκού πελάγους που έχω όταν είμαι στο χωριό μου στην Κρήτη.
Αντε να κανονίσουμε ένα οδοιπορικό!!!!!
telika ise kritikos ala tin livi ka8ese ke agnantevis me laxtara..
prepi na pas stin livi lipon ke na xazevis tin kriti gia na ise sostos kritikos...
telika ise kritikos ala tin livi ka8ese ke agnantevis me laxtara..
prepi na pas stin livi lipon ke na xazevis tin kriti gia na ise sostos kritikos...
Μωρέ, ας μπορούσα να την κάνω για κάτω.......
:eek: :look: :eek:
Καλέ δεν φοβάστε τους Δροσουλίτες ???
σκεφτομουν .... τον εαυτουλη μου τι αλλο .....:D
afrotwin
22/12/2005, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Μωρέ, ας μπορούσα να την κάνω για κάτω.......
terma libike ama den ksekinisoume tin epanastasi na paroume ta kariofilia ke na apelef8erosoume tin patrida apo tous ikonomikous dinastes den prokite na efxaristi8oume tipota se aftin tin zoi...
makis206
22/12/2005, 10:44
Εγώ είπα να συνδέσω το όνομά μου με το νούμερο που μου κολλήσανε οι κολλητοί λόγω της υποστήριξής μου στο 206 του WRC και βγήκε το makis206 με μια μικρή παραποίηση στο όνομα.
Είπα στην αρχή να το κάνω Sakis206 αλλά σκέφτηκα να μήν καρφώνομαι !:D
31708
viva la revolution!!!!:beer:
φορζα Λαζιο :wave2: :wave2: