Σύνδεση

View Full Version : Asdl

Alchimistis
18/12/2005, 01:12
Σκέφτομαι να βάλω ASDL σύνδεση γιατι εχω σκάσει πολλα για cd στα δισκάδικα και λέω να τα κατεβάζω...
Εχεται να μου προτίνεται κατι?Η εγκατάσταση του υλικού ειναι εύκολη?

GeorgeFZR
18/12/2005, 01:57
dsl on kit me 129 evro..nomizw!
tin egattastasi tin kaneis monos sou kai einai poli efkoli...an 8es mporei na stin kanoun kai oi tou OTE kai 8a skaseis 50 evra...gia na sou valoun to cd sto cd-rom kai tin usb tou modem sto pc..
Koita sto site tis vivodi na deis an eksipiretoun tin perioxi sou..einai apo tis top epiloges:wave2:

YG1 to mp3 downloading einai paranomo!:D :D :lol: :rotflmao:

gcrook
18/12/2005, 02:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
Σκέφτομαι να βάλω ASDL σύνδεση γιατι εχω σκάσει πολλα για cd στα δισκάδικα και λέω να τα κατεβάζω...

Ασφαλως ο φιλος εννοει να τα κατεβαζει με πιστωτικη μεσω διαπιστευμενων μουσικων σαιτ:look:
Το΄σωσα·:lol:

GeorgeFZR
18/12/2005, 02:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ασφαλως ο φιλος εννοει να τα κατεβαζει με πιστωτικη μεσω διαπιστευμενων μουσικων σαιτ:look:
Το΄σωσα·:lol:

Asfalws....:D :beer:

idi
18/12/2005, 09:49
η HOL εχει πακετακι 384 6+6 μηνες (ενα χρονο δηλ):lol: :lol: :lol: μονο 200ευρα+ΦΠΑ

ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ :lol: :lol: :lol: :lol: ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ

gRim
18/12/2005, 10:54
Καλά η προσφορά της HOL είναι απίστευτη αλλά ακόμα και αν δε θέλεις για ένα χρόνο προτίμησε κάποιο πακετάκι(ondsl kit, conn-x ktl) και θα σου έρθει πολύ φθινότερα.
Αυτά τα πακέτα περιλαμβάνουν usb modem(είναι οκ αν δεν έχεις απαιτήσεις) τα οποία είναι εύκολα στην εγκατάσταση. Δεν πρόκειται να σου πάρει πάνω από 5 λεπτά η εγκατάσταση του εξοπλισμού.

afrolykos
18/12/2005, 10:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
η HOL εχει πακετακι 384 6+6 μηνες (ενα χρονο δηλ):lol: :lol: :lol: μονο 200ευρα+ΦΠΑ

ΔΕ ΞΑΝΑΓΙΝΕ :lol: :lol: :lol: :lol: ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ

που ομως οταν τελειωση η προσφορα
δεν μπορεις να κοψεις το παγειο του adsl απο τον οτε :(

Xlitos
18/12/2005, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis

ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΕΔΩ (www.adslgr.com)

βρίσκεις/ρωτάς.. :wave2:

tifoefs
18/12/2005, 12:34
Βαλε SDSL η ADSL μεσω του προμηθευτη των καναλιων τηλεορασεως απο το καλωδιο.

Καταργησε το τηλεφωνο του ΟΤΕ και βαλε VOIP τηλεφωνο απο το καλωδιο της τηλεορασης.

:wave2: :wave2:

Daemon
18/12/2005, 12:39
errr.. υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;; Πρεπει να'χω μενει πολυ πισω, σε λιγω θα μου πειτε οτι αναβαθμιζουνε δωρεαν σε 10MB γραμμη.. :eyepop:

tifoefs
18/12/2005, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
errr.. υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα;; Πρεπει να'χω μενει πολυ πισω, σε λιγω θα μου πειτε οτι αναβαθμιζουνε δωρεαν σε 10MB γραμμη.. :eyepop:

SDSL 1:1 παει μεχρι 8ΜΒ ............ για παραπανω βαζεις οπτικη ινα !!!

ADSL αναλογα με τον προμηθευτη παει απο 1:2 εως 1:40 συνδεσεις στην ιδια γραμμη αλλα οι απατεωνες δεν το λενε και υποσχονται ταχυτητες θεωρητικες !!!

Συνηθως βαζουν 1:40 οποταν κανεις δε πιανει ποτε τις ταχυτητες που λενε !!!!

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ..........................

:mad:

Daemon
18/12/2005, 12:54
Συγγνωμη που επιμενω αλλα μιλας για Ελλαδα η για Ολλανδια τωρα;; Γιατι αυτα δεν τα εχω δει (η μου ξεφυγανε), τουλαχιστων οχι για το απλο κοσμο..

tifoefs
18/12/2005, 13:34
Συγγνωμη που επιμενω αλλα μιλας για Ελλαδα η για Ολλανδια τωρα;; Γιατι αυτα δεν τα εχω δει (η μου ξεφυγανε), τουλαχιστων οχι για το απλο κοσμο..

H SDSL και η ADSL υπαρχουν και Ελλαδα, ειναι απλη η εφαρμογη επειδη δε χρειαζεται αλλαγη υποδομης ....
Χαλκινα καλωδια υπαρχουν ετσι κι' αλλοιως για το τηλεφωνο !

Ο ΟΤΕ το παιζει και καλα για να φαει φραγκα και να πουλησει ISDN γραμμες που ειναι ΑΠΑΤΗ !!

SDSL και ADSL εφαρμοζεται και μεσω καλωδιου τηλεορασεως επειδη εναι κι' αυτο χαλκινο αλλα διαφερει απο το τηλεφωνικο επειδη ειναι ομοκεντρο καλωδιο.

Στην Ελλαδα δε ξερω αν εχει καλωδιακη τηλεοραση ... εχω ακουσει οτι στις μεγαλες πολεις εχει ...

Αλλα VOIP (voice over IP) εφαρμοζεται μεσω PSTN, ISDN, ADSL, SDSL συνδεσεων αλλα συμφερει καλυτερα στις ADSL, SDSL γραμμες επειδη εκει μπορεις να χρησιμοποιεις το PC για να καλεις σταθερα και κινητα τηλεφωνα χωρις να πληρωνεις χρονο στον απατεωνα ΟΤΕ η οποιοδηποτε παροχεα τηλεφωνικων συνδεσεων.

:wave2:

Daemon
18/12/2005, 13:46
ADSL ξερω οτι υπαρχει εδω (εχω 1ΜΒ γραμμη απο τοτε που ηρθανε εδω). Και για SDSL ειχα ακουσει οτι ειναι μονο για εταιριες (υπερβολικα ακριβα για το απλο κοσμο), εκτος αν κανω λαθως.
Για μεσω καλωδιου τηλεορασεως δεν ειχα ακουσει τιποτα εδω, αυτο με παρεξενεψε. Το εχω δει στην Αγγλια, αλλα και παλι εκει σου χαριζουνε και 10ΜΒ γραμμουλα με το καλημερα :eyepop:
Τωρα για καλωδιακη τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα, νομιζω οτι ειμαστε ακομα στα δορυφορικα πιατα..

tifoefs
18/12/2005, 13:56
ADSL ξερω οτι υπαρχει εδω (εχω 1ΜΒ γραμμη απο τοτε που ηρθανε εδω). Και για SDSL ειχα ακουσει οτι ειναι μονο για εταιριες (υπερβολικα ακριβα για το απλο κοσμο), εκτος αν κανω λαθως.
Για μεσω καλωδιου τηλεορασεως δεν ειχα ακουσει τιποτα εδω, αυτο με παρεξενεψε. Το εχω δει στην Αγγλια, αλλα και παλι εκει σου χαριζουνε και 10ΜΒ γραμμουλα με το καλημερα :eyepop:
Τωρα για καλωδιακη τηλεοραση δεν εχω ακουσει τιποτα, νομιζω οτι ειμαστε ακομα στα δορυφορικα πιατα..

Και απο δορυφορικα πιατα γινεται συνδεση ιντερνετ αλλα χρειαζεσαι αλλο ματι ....

:ninja:

Daemon
18/12/2005, 14:00
Ναι, και ειναι το ιδιο απατη οπως το ISDN αν οχι μεγαλυτερη :lol:

tifoefs
18/12/2005, 14:02
Η SDSL ειναι λιγο πιο ακριβη αλλα η ταχυτητα συνδεσης μπορει να ειναι η ιδια στο download και upload και μπορει να ειναι 1 προς 1 !!

Δηλαδη να μην μοιραζεσαι τη γραμμη με 40 αλλους συνδρομητες !!

Η ADSL και εκει ειναι η απατη κολλανε στο κουτι συνδεσης στο σταθμο σε καθε γραμμη 40 το λιγοτερο συνδρομητες !! Τους πουλανε πακεττο 1 ΜΒ π.χ. αλλα κανεις δε πιανει 1 ΜΒ με τιποτα επειδη το μοιραζονται 40 νοματαιοι !!!

Σκατα δηλαδη !! Και δε το λενε οταν πουλανε τα πακεττα !!

Βασικα αυτο απαγορευεται αλλα πουθενα δεν το αναφερουν και οι εταιρειες παιρνουν x40 π.χ. χρηματα για 1 γραμμη ADSL !!!!!!

Κανε λογαριασμο να δεις τι κονομανε !!!

Daemon
18/12/2005, 14:17
Αυτο με τους "ληστες" στο Google to ειχες δει; :lol:
Εγω θελω μια OC-192 για το σπιτι, πολλα ζηταω;:sad:

tifoefs
18/12/2005, 14:54
Αυτο με τους "ληστες" στο Google to ειχες δει; :lol:
Εγω θελω μια OC-192 για το σπιτι, πολλα ζηταω;:sad:

Nai ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alchimistis
18/12/2005, 15:49
Παιδια εκτος απο το τι πληρώνεις για σύνδεση πληρώνεις και καθε μήνα πάγιο????

Daemon
18/12/2005, 16:22
Πληρωνεις και ενα παγιο για την γραμμη. Εδω (http://www.adslgr.com/features/ispsdirectory/ispindex.php) μπορεις να βρεις τιμες ανα ISP και ταχυτητα που θελεις.

Πχ. Για OnDSL Home 1024 (OTE) πληρωνεις 39,15 το μηνα για το παγιο και 47,48 για την συνδεση.
Αν και η τιμες αλλαζουνε συνεχεια προς τα κατω οποτε μπορει να μην ειναι 100% ενημερωμενο το site.

Alchimistis
18/12/2005, 16:32
To pagio me tin otenet mou fenetai einai guro sta 20 eyro ton mina...

sonic22
18/12/2005, 17:03
rije kai mia matia edw (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=16049)...

idika sto post tou morpheus ... tha katalaveis polla...

Tropeas
18/12/2005, 17:33
Ελλάδα υπάρχει και απο Vivodi το aDSL2+ σε πιλοτικό στάδιο προς το παρόν ;) μέχρι 24MBps... (στο πιλοτικό δίνουν 10ΜΒps download/1MBps upload)

hornet
19/12/2005, 09:05
Λοιπον sdsl υπαρχει και ειναι μονο για μισθωμενα κυκλωματα (m1020) και οχι μεσω τηλεφωνικης γραμμης!
Τωρα shdsl δεν υπαρχει ακομα για το ευρυ κοινο.
Τωρα μεσω τηλεορασης κλπ αυτα δεν υπαρχουν πουθενα στην ελλαδα
Οποτε μονο adsl προς το παρων

tifoefs
19/12/2005, 10:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Λοιπον sdsl υπαρχει και ειναι μονο για μισθωμενα κυκλωματα (m1020) και οχι μεσω τηλεφωνικης γραμμης!

Γι΄αυτο μας εχει στριτζωσει η ΕΟΚ !!
Η Ελλαδα ειναι στο πατο στη χρηση ιντερνετ και εχει και τις πιο ακριβες παροχες στας Ευρωπας !

bartlal
19/12/2005, 14:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet

ετσι απλα...τα καλυψες ολα! :wave2: