Σύνδεση

View Full Version : Αγορά μηχανής

kostakis10
26/01/2023, 22:21
Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένη μηχανή έως 500 κυβικά, το ερώτημα μου είναι επειδή δεν ξέρω αν θα με βολέψει η κατηγορία να μπορώ να την πουλήσω εύκολα χωρίς να χάσω αρκετά χρήματα. Αν έχετε κάποια μοντέλα στο νου σας θα με βοηθούσε. Το μπατζετ είναι 4-5.

ptc
26/01/2023, 23:15
Τώρα ρε φίλε μας είπες για μτχ και καλή μεταπωλητική αξία και μας χάλασες τη σειρά. Αν δεν τα έγραφες αυτά θα είχες ήδη πρόταση για καινούριο μηχανάκι value for money. Τέλος πάντων, συγχωρεμένος...

Για πες καμία πληροφορία ακόμα. Κατηγορία μηχανών που σου αρέσει, χρήση, σωματική διάπλαση...

kostakis10
27/01/2023, 00:03
Σχολίασα για μεταχειρισμένη γιατί έχω διαβάσει από αρκετούς ότι είναι προτιμότερο μια μεταχειρισμένη που είναι πιο εμπορικό μοντέλο να πουληθεί αργότερα σε σχέση με τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν από εταιρείες πέρα από τις γνωστές. Για διασκέδαση και βόλτες είναι και όχι για καθημερινή χρήση, κατηγορία προς το παρόν κοιτάω για γυμνά και για πιο χαμηλή θέση οδήγησης γιατί δεν είμαι και πρώτο μπόι. Αλλά κυρίως το σκέφτομαι σε περίπτωση που δεν με βολέψει να πουληθεί εύκολα.

ptc
27/01/2023, 00:37
Για μένα μια χαρά το σκέφτεσαι. Με τα δεδομένα που δίνεις θα πρότεινα το ΜΤ-03 της Yamaha. Μιλάω για το 300αρι(2016+), όχι το παλιότερο 660. Είναι και ό,τι πρέπει για πιο μικροκαμωμένους αναβάτες. Αξιόπιστο, ελαφρύ, με αρκετό γκάζι. Αν θελήσεις θα το πουλήσεις εύκολα σχεδόν όσο το πήρες.

Dimmanoukas
27/01/2023, 05:41
Εάν δεν είναι το έως 500 κυβικά απόλυτο κριτήριο θα πρότεινα και το suzuki sv 650...με λίγη προσπάθεια βρίσκει κάποιος κάτι στο όριο των πέντε και λένε ότι είναι πολύ καλή και φιλική και για πιο βραχυσωμους αναβάτες.

DoctoR_k6
27/01/2023, 08:38
4-5 χιλιαρικα κ δεν πας σε καινουριο κινεζικο...?
Θα πεσει φωτια να μας καψει ρε ανθρωπε...

SeniorCanardo
27/01/2023, 11:35
4-5 χιλιαρικα κ δεν πας σε καινουριο κινεζικο...?
Θα πεσει φωτια να μας καψει ρε ανθρωπε...

Με 9 (εννιά) ΜΤ-03 από το 15 και μετά, στο car και το φθηνότερο στα 4 χιλιάρικα, δεν θα ξέρει ποιο να πρωτοδιαλέξει.
Σίγουρα κάποιο θα είναι κοντά για να το δει και ο μηχανικός του.

CorpseAlive
27/01/2023, 11:40
Λες και τον έβαλα να φτιάξει θέμα.

Παρακαλώ ένα tag τα παιδιά από το άλλο θέμα και πάω να φτιάξω ποπ-κορν.

Στα του θέματος και το Sv είναι υπέροχο και το Yamaha ανεκτό!
Απλά το SV μπορεί να το πάρεις με Α2?
Γιατί για να λες μέχρι 500 κυβικά εικάζω ότι δεν έχεις το μεγάλο δίπλωμα.
Αν έχεις το μεγάλο δίπλωμα βουρ στην σουτζούκι.

Dimmanoukas
27/01/2023, 12:08
Στο καινούργιο το sv μπορεί να γίνει χαρτογράφηση για Α2 αλλά καινούργιο και sv και κάτω από τα 5 όχι στην Ελλάδα του 2023
Ίσως να μπορεί να γίνει και σε κάποιο μοντέλο μετά του 2016 πχ

ptc
27/01/2023, 12:23
Με 9 (εννιά) ΜΤ-03 από το 15 και μετά, στο car και το φθηνότερο στα 4 χιλιάρικα, δεν θα ξέρει ποιο να πρωτοδιαλέξει.
Σίγουρα κάποιο θα είναι κοντά για να το δει και ο μηχανικός του.

Εκτός κι αν μιλάμε για κάνα v-strom που πούλησε αμέτρητα κομμάτια, ο ορισμός της καλής μεταπωλητικής αξίας του μοντέλου σε ένα βαθμό περιλαμβάνει και αυτήν την πλευρά. Το μηχανάκι φεύγει εύκολα οπότε δε μένουν οι αγγελίες ανεβασμένες για κάνα χρόνο. Αν το πάρει απόφαση θα έχει το νου του και όταν βρεθεί το κατάλληλο πρέπει να κινηθεί γρήγορα.

kostakis10
27/01/2023, 13:28
Όχι τα 500 κυβικά είναι επειδή δεν έχω εμπειρία και θέλω να μπω σταδιακά και να ανέβω στην πορεία. Την Α κατηγορία έχω όμως. Το sv που μου προτείνετε είναι πολύ ωραίο αλλά σε μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν μοντέλα και καινούργιο ξεφεύγει αρκετά σε τιμή. Σε κινέζικα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις κοντά σε αυτές τις τιμές απλά το θέμα είναι μετά τι θα γίνει αν αποφασίσω για αλλαγή.

CorpseAlive
27/01/2023, 13:40
Όχι τα 500 κυβικά είναι επειδή δεν έχω εμπειρία και θέλω να μπω σταδιακά και να ανέβω στην πορεία. Την Α κατηγορία έχω όμως. Το sv που μου προτείνετε είναι πολύ ωραίο αλλά σε μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν μοντέλα και καινούργιο ξεφεύγει αρκετά σε τιμή. Σε κινέζικα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις κοντά σε αυτές τις τιμές απλά το θέμα είναι μετά τι θα γίνει αν αποφασίσω για αλλαγή.

Cb300R-cb500 από Honda?

giorgosb
27/01/2023, 13:49
Π.χ.

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/330063441-honda-cb-500

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/330456159-honda-cb-500?from-promotion=1

kostakis10
27/01/2023, 14:03
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω για πιο retro look και μου έχει κάτσει το στρόγγυλο φανάρι. Το cb300 είναι πολύ ωραίο αλλά αν πήγαινα εκεί θα ήταν στο 650 να έχει και προοπτικές να το κρατήσω περισσότερο καιρό. Οπότε το cb500 δεν είναι στα γούστα μου.

giorgosb
27/01/2023, 14:10
Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω για πιο retro look και μου έχει κάτσει το στρόγγυλο φανάρι. Το cb300 είναι πολύ ωραίο αλλά αν πήγαινα εκεί θα ήταν στο 650 να έχει και προοπτικές να το κρατήσω περισσότερο καιρό. Οπότε το cb500 δεν είναι στα γούστα μου.

Ξεκίνα με το 300 και βλέπεις

https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/330395416-honda-cb-300

Dr.Monty
27/01/2023, 14:21
Λες και τον έβαλα να φτιάξει θέμα.

Παρακαλώ ένα tag τα παιδιά από το άλλο θέμα και πάω να φτιάξω ποπ-κορν.

Corpse φυσικα και ειδαμε το θεμα (και τις σπόντες στα άλλα) και συνεδριαζουμε συνεχως απο το πρωι με Bowleno και panavour για το πως θα αντεπιτεθουμε. #EΡXOMACTE #Staytuned #Chinamotorarmy #denexwleftaallaotanvgalothaparwkaigwmiamixanitisprokopisnamintrepetaihmanamou.

Φίλε Kostaki απο τις απαντησεις καταλαβες.. Δεν εχει σημασια τι θα παρεις. Αρκει να μην ειναι κινεζικο. Ας ειναι 30κονταετίας. Ιαπωνας να ειναι και ολα οκ. Και αν δεν εισαι πλέμπα σαν εμένα και μαζεψεις απο κάλαντα χρήματα, αυριο - μεθαυριο πας και στο μεγάλο σου ονειρο: ΜΠΕΜΠΑ. Γιατι καταβάθος αυτο θες.

Ευτυχώς, δεν θα πεσεις στη λούμπα του καινούργιου κινέζικου. Εμένα δεν μου τα ειπανε και επεσα στη φακα. Εισαι Ελλάδα και εμεις οι Ελλανιοι ειμαστε υποψιασμένοι και εξυπνοι. Ασχετα που εχουμε καταντήσει global ζητιάνοι και κακομοίρηδες. Αλλοι φταινε που μας πολεμανε. Κλεισε τα μάτια σου στις κινεζοσειρήνες που σε λίγο θα κατακλύσουν το θρεντ σου. Αν ησουν κανα χαπατο Ιταλος θα είχες ήδη παρει το Benelli που γουστάρεις.

Κλεινοντας, οτι και να παρεις θα καραγουσταρεις. Απλα μη καθυστερεις. Χανεις χρόνο απο τις βόλτες σου.

Καλο ΣΚ σε ολους και στο υπέροχο θρεντ!

CorpseAlive
27/01/2023, 14:28
Corpse φυσικα και ειδαμε το θεμα (και τις σπόντες στα άλλα) και συνεδριαζουμε συνεχως απο το πρωι με Bowleno και panavour για το πως θα αντεπιτεθουμε. #EΡXOMACTE #Staytuned #Chinamotorarmy #denexwleftaallaotanvgalothaparwkaigwmiamixanitisprokopisnamintrepetaihmanamou.

Φίλε Kostaki απο τις απαντησεις καταλαβες.. Δεν εχει σημασια τι θα παρεις. Αρκει να μην ειναι κινεζικο. Ας ειναι 30κονταετίας. Ιαπωνας να ειναι και ολα οκ. Και αν δεν εισαι πλέμπα σαν εμένα και μαζεψεις απο κάλαντα χρήματα, αυριο - μεθαυριο πας και στο μεγάλο σου ονειρο: ΜΠΕΜΠΑ. Γιατι καταβάθος αυτο θες.

Ευτυχώς, δεν θα πεσεις στη λούμπα του καινούργιου κινέζικου. Εμένα δεν μου τα ειπανε και επεσα στη φακα. Εισαι Ελλάδα και εμεις οι Ελλανιοι ειμαστε υποψιασμένοι και εξυπνοι. Ασχετα που εχουμε καταντήσει global ζητιάνοι και κακομοίρηδες. Αλλοι φταινε που μας πολεμανε. Κλεισε τα μάτια σου στις κινεζοσειρήνες που σε λίγο θα κατακλύσουν το θρεντ σου. Αν ησουν κανα χαπατο Ιταλος θα είχες ήδη παρει το Benelli που γουστάρεις.

Κλεινοντας, οτι και να παρεις θα καραγουσταρεις. Απλα μη καθυστερεις. Χανεις χρόνο απο τις βόλτες σου.

Corpse φυσικα και ειδαμε το θεμα (και τις σπόντες στα άλλα)
Dr.Monty δεν θυμάμαι να πετάω σπόντες και αν ένιωσες κάτι τέτοιο πρόκειται για παρεξήγηση στο γραπτό λόγο.
Κυριολεκτικά όλες μου οι απόψεις και τα πειράγματα μου είναι γραπτώς εδώ. Δεν έχω κρύψει τις απόψεις μου .
Μην το παίρνεις τόσο προσωπικά το θέμα.

DoctoR_k6
27/01/2023, 14:32

Nταξει ρε Mοnty κ αλλοι αγορασανε κινεζικο αλλα δεν κανουν ετσι...
Εγω εχω Xiaomi να πουμε.

karellen
27/01/2023, 15:14
Dr.Monty δεν χρειάζεται τόση ειρωνία :nono:

geioann
27/01/2023, 16:42
Dr.Monty δεν χρειάζεται τόση ειρωνία :nono:

Καλά...όχι μόνο από dr.monty. Μην τρελαθουμε κιόλας!

Panos76
31/01/2023, 12:52
Μία ιδιαίτερη εναλλακτική https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/329923428-husqvarna-svartpilen

πενφέ https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/330358519-bmw-g-310-r

άλλη μία https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/327822322-bmw-g-310-r

και φυσικά ο δούκας 390 και τα cbf που έχουν πει παραπάνω τα παιδιά.

panavour
31/01/2023, 13:42
Μην τρελαινεσθε μαγκες,ενθεν και κειθεν.Οτι και να παρει ο νεος,ή στην κινα θα φτιαχνεται,η στην ινδια ,η στην μαλαισια,ή στην ταιβαν,ή στην κορεα..Ειτε χωσε-σβαρνα ,σβαρβαπιπεν,ειτε ''καθε τριτη μαστορα'',ειτε ''ωχ-βογκαω'',ειτε ''προπελα'',ειτε ''χοντα ολο προσοντα'' κλπ,κλπ.
Γιαπωνεζικο-γιαπωνεζικο,που να μην ειναι χρεπι και 15ετιας σ αυτα τα λεφτα και εκει που εχουν φτασει οι τιμες στα μτχ, ΔΕΝ παιζει.
Φιλαρακο μια συμβουλη μονο απ τον γεροντα.
ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΣ, οδηγατο πρωτα,και να πατανε και τα δυο σου ποδια ΚΑΛΑ και με ολο το πελμα ΚΑΤΩ.
Καλες αγορες.

rainmike
31/01/2023, 15:53
Nταξει ρε Mοnty κ αλλοι αγορασανε κινεζικο αλλα δεν κανουν ετσι...
Εγω εχω Xiaomi να πουμε.

Εχώ έχω κινέζα βαφτισιμιά
Πιάνεται?

spyrval
31/01/2023, 17:32
Είτε πάρεις καινούργιο που θα σου προτείνει ο 表演 (*) είτε μεταχειρισμένο κοίτα να το χαρείς και άσε μας εδώ να κάνουμε πλάκα και να πειραζόμαστε..

* https://translate.google.gr/?hl=el&sl=en&tl=zh-CN&text=panavour&op=translate

o_gavros
31/01/2023, 20:16

Ρε λεβεντη αλήθεια τώρα;
Ελα παρε λίγο αλλιώς γιατί αυτό δεν είναι πλακα.

Bowleno
31/01/2023, 22:11
Εγώ πάντως δηλώνω ότι δεν έλαβα μέρος σε καμία συνεδρίαση που αναφέρεται πιο πάνω...:D

Volpad
31/01/2023, 22:13
σε φώναξαν, αλλά δεν άκουσες...
:p

doctor_john
01/02/2023, 00:07
Είναι πολύ να νοικιάσει ο φίλος μια μοτό στο στυλ που του αρέσει για να δει αν τον εξυπηρετεί;
Αν φύγει το άγχος να μην χάσει τα χρήματα του θα είναι πολύ πιο εστιασμένη η κουβέντα.

@dr monty σκέψου και εμάς που μας αρέσουν τα custom, το κοινό στην ελλάδα ξεκινά από "έχεις αλλάξει χρώμα; έχει πέσει το μηχανάκι.." :lol:

Bowleno
01/02/2023, 00:37
σε φώναξαν, αλλά δεν άκουσες...
:p

:moutza::moutza: πάει ο καφές:moutza:
(ναι πίνω καφέ τέτοια ώρα...)

:bawl::bawl:

Bowleno
01/02/2023, 00:38
Είναι πολύ να νοικιάσει ο φίλος μια μοτό στο στυλ που του αρέσει για να δει αν τον εξυπηρετεί;
Αν φύγει το άγχος να μην χάσει τα χρήματα του θα είναι πολύ πιο εστιασμένη η κουβέντα.

@dr monty σκέψου και εμάς που μας αρέσουν τα custom, το κοινό στην ελλάδα ξεκινά από "έχεις αλλάξει χρώμα; έχει πέσει το μηχανάκι.." :lol:

Πες μας που νοικιάζουν τα μηχανάκια που σε ενδιαφέρουν για αγορά, να πάμε κι εμείς, ρε συ.

billyka
01/02/2023, 11:36
Suzuki Gsxr 1000 2003..Το πήρα 3Κ πριν δυο χρόνια.Εχω κανει 16.000 χλμ.Μεχρι στιγμής του βαζω μονο βενζίνη,λαδια,φιλτρο κτλ αναλώσιμα..Ειναι πανω απο 15ετιας..Τι θελω να πω?Αυτο για τα χρεπια ιαπωνικά κτλ δεν ισχύει..Για καποιο λογο(ισως την εχετε παθει) εχετε μεγαλο φοβο για τα μεταχειρισμένα.Επίσης εχω και παπί Daytona κορεάτικο.Δεν εχει χαλάσει,αλλα οπως εχω πει και σε αλλα θεματα,η ποιότητα κατασκευής του ειναι χαμηλή.Παντού σκουριασμενες ροδελες, αμορτισέρ που το κόκκινο χρώμα τους εχει θαμπωσει κτλ..Του 2015 μοντέλο παρακαλώ..Το F1Z-R 110 που ειχα δεν θυμάμαι να εχω δει ουτε μια ροδελα σκουριασμενη..Ενα μπουζι το ειχα αλλαξει στα 8 χρόνια και λαδια..με μιση μανιβελα επερνε

panavour
01/02/2023, 11:41
Suzuki Gsxr 1000 2003..Το πήρα 3Κ πριν δυο χρόνια.Εχω κανει 16.000 χλμ.Μεχρι στιγμής του βαζω μονο βενζίνη,λαδια,φιλτρο κτλ αναλώσιμα..Ειναι πανω απο 15ετιας..Τι θελω να πω?Αυτο για τα χρεπια ιαπωνικά κτλ δεν ισχύει..Για καποιο λογο(ισως την εχετε παθει) εχετε μεγαλο φοβο για τα μεταχειρισμένα.

Οι εξαιρεσεις επιβεβαιωνουν τον κανονα,ασε που το δικο σου ΔΕΝ ειναι και το μπεστ σελλερ,της αγορας,ουτε και μια μικρομεσαιου κυβισμου μηχανη που ζηταει το 99% των αγοραστων σημερα.Ποιος θα παει να παρει gsxr 1000 του 2003 σημερα???ενας στις 10000,και πολλους λεω.

ptc
01/02/2023, 12:05
Ο νηματοθέτης είπε καθαρά πως θέλει μηχανή με καλή μεταπωλητική αξία. Αλλά η συζήτηση πάλι θα πάει εκεί που ήταν γραφτό της. Απλά αργήσαμε μια σελίδα τελικά.

Πείτε μου τώρα ότι είναι καλή επιλογή το καινούριο κινέζικο για κάποιον που σκέφτεται ότι μπορεί να το δώσει γρήγορα. Να ρωτήσουμε και τον bowleno που έχασε ένα-ενάμιση χιλιάρικο σε ένα μήνα... Ξέρω, έχει κολλήσει η βελόνα αλλά κάπου ήμαρτον ρε παιδιά. Σε λίγο θα ανοίγει ο άλλος νήμα για track bike και η απάντηση από κάτω θα είναι καινούριο voge 500 (με μοτέρ Honda). Και μετά σας πειράζει το δούλεμα κιόλας. :lol:

panavour
01/02/2023, 12:52
Ο νηματοθέτης είπε καθαρά πως θέλει μηχανή με καλή μεταπωλητική αξία. Αλλά η συζήτηση πάλι θα πάει εκεί που ήταν γραφτό της. Απλά αργήσαμε μια σελίδα τελικά.

Πείτε μου τώρα ότι είναι καλή επιλογή το καινούριο κινέζικο για κάποιον που σκέφτεται ότι μπορεί να το δώσει γρήγορα. Να ρωτήσουμε και τον bowleno που έχασε ένα-ενάμιση χιλιάρικο σε ένα μήνα... Ξέρω, έχει κολλήσει η βελόνα αλλά κάπου ήμαρτον ρε παιδιά. Σε λίγο θα ανοίγει ο άλλος νήμα για track bike και η απάντηση από κάτω θα είναι καινούριο voge 500 (με μοτέρ Honda). Και μετά σας πειράζει το δούλεμα κιόλας. :lol:

καλη μεταπωλητικη αξια εχουν μονο τα παπια και μικρα σκουτερ της χοντα λογω κυβισμου .ολα τα αλλα ειναι για τον κουβα οπως παει το πραγμα.ΑΣΕ που απο τις απαντησεις κανεις δεν του ειπε να παρει βογκ500.επισης ο μπολενο ΔΕΝ εχασε 1500 σε ενα μηνα.Εγω που το πηρα το 500, 6500 με το κλειδι στο χερι 3βαλιτσο με συναγερμο,τωρα αν το πουλησω στον ιδιο που το πηρα ,μου το παιρνει 5600.ητοι 15% κατω.ΑΝ επαιρνα το χοντα με τον ιδιο εξοπλισμο με 9000 χιλιαρικα θα μου τοπαιρνε παλι 15% κατω ο εμπορας ητοι 7650.Αρα το ιδιο.Με 12500 χιλιομετρα και τα δυο.ΑΝ ομως ειχα 50000 τοτε ναι το χοντα μαλλον θα ειχε μικροτερη απαξιωση.Δυστυχως ομως φιλε μου ΔΕΝ εχουν ολοι το μεγαλυτερο ποσον για να παρουν χοντα γι αυτο και παιρνουν βογκ η αλλες κινεζιες.Οπως και για ολα τα αλλα κινεζικα.Τωρα πηρε ο αλλος ενα ''πεθαμενο'' σουπερ σπορτ του 2003 που δεν το επαιρνε κανεις λογω κυβικων και χρησης,με 3 χιλιαρικα και του βγηκε καλο οπως λεει.Μακαρι και να το χαιρεται,αλλα ΔΕΝ ειναι ο κανονας.Ειναι η εξαιρεση.Τα περισσοτερα μεταχειρισμενα σημερα ειναι υπερτιμημενα και κακοσυντηρημενα λογω της κρισης,αλλα και λογω της ελλειψης σε καινουργια,εξ ου και η ροπη προς τις ''κινεζιές.

PaNick67
01/02/2023, 13:20
.Εγω που το πηρα το 500, 6500 με το κλειδι στο χερι 3βαλιτσο με συναγερμο,τωρα αν το πουλησω στον ιδιο που το πηρα ,μου το παιρνει 5600.ητοι 15% κατω.ΑΝ επαιρνα το χοντα με τον ιδιο εξοπλισμο με 9000 χιλιαρικα θα μου τοπαιρνε παλι 15% κατω ο εμπορας ητοι 7650.Αρα το ιδιο.Με 12500 χιλιομετρα και τα δυο.ΑΝ ομως ειχα 50000 τοτε ναι το χοντα μαλλον θα ειχε μικροτερη απαξιωση.Δυστυχως ομως φιλε μου ΔΕΝ εχουν ολοι το μεγαλυτερο ποσον για να παρουν χοντα γι αυτο και παιρνουν βογκ η αλλες κινεζιες.Οπως και για ολα τα αλλα κινεζικα.Τωρα πηρε ο αλλος ενα ''πεθαμενο'' σουπερ σπορτ του 2003 που δεν το επαιρνε κανεις λογω κυβικων και χρησης,με 3 χιλιαρικα και του βγηκε καλο οπως λεει.Μακαρι και να το χαιρεται,αλλα ΔΕΝ ειναι ο κανονας.Ειναι η εξαιρεση.Τα περισσοτερα μεταχειρισμενα σημερα ειναι υπερτιμημενα και κακοσυντηρημενα λογω της κρισης,αλλα και λογω της ελλειψης σε καινουργια,εξ ου και η ροπη προς τις ''κινεζιές.

Κατσε να περασουν 3-4 χειμωνες και ρωτα ξανα τοτε για το ποσο σου το παιρνουν σε συγκριση με το CB.
Στο μεσοδιαστημα να δουμε αν σου εβγαλε τιποτα και τι σε σχεση με το ιδιου κινητηρα Honda.

Στο θεμα μας τωρα ο νεματοθετης ζηταει 500ρι και εκτος απο την σειρα CB και το ΜΤ03 to 300ρι δεν βλεπω καποιο αλλο.

ΥΓ. Δεν λεει τιποτα για την αξιοπιστια ενας χρονος η δυο και 10-15 χιλιαδες χλμ. Μια ενδειξη μονο. Αυτο ελειπε να σκορπανε στον χρονο επανω. Περα δε απο την αξιοπιστια μετρανε και αλλα πραγματα οπως δικτυο επισκευαστων, επρκεια ανταλλακτικων, υποστηριξη σε θεματα ανακλησεων / εγγυησεων. Αυτα τα πραγματα θελουν χρονο να φανουν και επειδη ειμαι οπαδος της παροιμιας "ειμαι φτωχος, αφγοραζω ακριβα" θα προτιμουσα μεταχειρισμενο CB 500X παρα καινουργιο κινεζικο και ο βασικοτερος λογος ειναι οτι τις μηχανες μου τις κραταω χρονια και δεν εχω πειστει οτι ο κινεζος θα με υποστηριξει, ουτε οτι θα αντεξει το προιον του.

CorpseAlive
01/02/2023, 13:29

Αυτό το νήμα πάει ακριβώς όπως είχα προβλέψει στο άλλο νήμα για τον τιμοκατάλογο μηχανών.
Είναι κάτι μεταξύ της πλάνης του τζογαδόρου και της αυτοεπιβεβαίωσης της επιλογής.
Κατά Φρόυντ ευαγγέλιον, γάμησε τα.

panavour
01/02/2023, 13:43
Κατσε να περασουν 3-4 χειμωνες και ρωτα ξανα τοτε για το ποσο σου το παιρνουν σε συγκριση με το CB.
Στο μεσοδιαστημα να δουμε αν σου εβγαλε τιποτα και τι σε σχεση με το ιδιου κινητηρα Honda.

Στο θεμα μας τωρα ο νεματοθετης ζηταει 500ρι και εκτος απο την σειρα CB και το ΜΤ03 to 300ρι δεν βλεπω καποιο αλλο.

ΥΓ. Δεν λεει τιποτα για την αξιοπιστια ενας χρονος η δυο και 10-15 χιλιαδες χλμ. Μια ενδειξη μονο. Αυτο ελειπε να σκορπανε στον χρονο επανω. Περα δε απο την αξιοπιστια μετρανε και αλλα πραγματα οπως δικτυο επισκευαστων, επρκεια ανταλλακτικων, υποστηριξη σε θεματα ανακλησεων / εγγυησεων. Αυτα τα πραγματα θελουν χρονο να φανουν και επειδη ειμαι οπαδος της παροιμιας "ειμαι φτωχος, αγοραζω ακριβα" θα προτιμουσα μεταχειρισμενο CB 500X παρα καινουργιο κινεζικο και ο βασικοτερος λογος ειναι οτι τις μηχανες μου τις κραταω χρονια και δεν εχω πειστει οτι ο κινεζος θα με υποστηριξει, ουτε οτι θα αντεξει το προιον του.
Και πολυ καλα κανεις,αμα εισαι φτωχος και μπορεις να το κάνεις.
Δυστυχως ομως η πλειοψηφια των φτωχων ΔΕΝ μπορει να το κανει.
Απ την αλλη μερια ''ουδεν κακον αμιγες καλου'' που λεγαν και οι προγονοι μας.
Απ τους πραγματικους φτωχους αγοραστες θα γινει καλυτερη η ΚΙΝΑ ,και θα φτιαχνει καλυτερα προιοντα,οπως καποτε ξεκινησε και η ιαπωνια.(με αλλους ορους εποχης βεβαια).
Καλη αγορα στον φιλο μας οτι και να παρει.
Και ασφαλη χιλιομετρα.

panavour
01/02/2023, 13:45
Αυτό το νήμα πάει ακριβώς όπως είχα προβλέψει στο άλλο νήμα για τον τιμοκατάλογο μηχανών.
Είναι κάτι μεταξύ της πλάνης του τζογαδόρου και της αυτοεπιβεβαίωσης της επιλογής.
Κατά Φρόυντ ευαγγέλιον, γάμησε τα.
Ειμαι ενας φτωχος και ναρκισσος,τζογαδορος.

katsar
01/02/2023, 13:48
Ο πραγματικά φτωχός θα αγοράσει 50-125 κε και αν θέλει μεγάλη μηχανή ένα ΚΛΕ-Τρανσαλπ με λιγότερο από 1.500.
Άνθρωπος που δίνει 6.5 χιλιάρικα φτωχός δεν είναι σίγουρα.
Κάπου έχασε η λέξη το νόημα της.

PaNick67
01/02/2023, 13:51
Ο πραγματικά φτωχός θα αγοράσει 50-125 κε και αν θέλει μεγάλη μηχανή ένα ΚΛΕ-Τρανσαλπ με λιγότερο από 1.500.

η παροιμια λεει οτι οταν δε σου περισσευουν αγοραζεις κατι να κρατησει. Ο πραγματικα φτωχος δεν αγοραζει τιποτα, παει με τα ποδια

Επισης οι παροιμιες ειναι συνηθως αντικρουομενες, "η φτηνια τρωει τον παρα" , " το φθηνο κρεας οι σκυλοι το τρωνε", κοκ

Απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει αυτο που τον εξυπηρετει και μπορει να πληρωσει

panavour
01/02/2023, 13:54

οσα ξερει ο νοικοκυρης,δεν τα ξερει ο κοσμος ολος λεει η παροιμια.

CorpseAlive
01/02/2023, 14:02
Ειμαι ενας φτωχος και ναρκισσος,τζογαδορος.

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν μιλάμε άλλη γλώσσα.

Παναβούρη , είσαι από τους τύπους που διαβάζουν τον τίτλο και όχι το άρθρο έτσι?

panavour
01/02/2023, 14:04
Ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν μιλάμε άλλη γλώσσα.

Παναβούρη , είσαι από τους τύπους που διαβάζουν τον τίτλο και όχι το άρθρο έτσι?

συ ειπας.

εγω παντως ,ακομα θεωρω οτι εισαι ανθρωπος με αισθηση του χιουμορ.

CorpseAlive
01/02/2023, 14:05
συ ειπας.

εγω παντως ,ακομα θεωρω οτι εισαι ανθρωπος με αισθηση του χιουμορ.

Μετά το σχόλιο του Monty , αποφεύγω το χιούμορ.
Δεν ξέρω τι λέτε εκεί στις επαρχίες της Ανατολής και τι deals κάνετε στα Sweatshops που φτιάχνουν τις μηχανές σας. Σας φοβάμαι.

panavour
01/02/2023, 14:15
Μετά το σχόλιο του Monty , αποφεύγω το χιούμορ.
Δεν ξέρω τι λέτε εκεί στις επαρχίες της Ανατολής και τι deals κάνετε στα Sweatshops που φτιάχνουν τις μηχανές σας. Σας φοβάμαι.

Κακως,το χιουμορ ειναι το αλατι της ζωης.
Μην μας φοβασαι.Κι εμεις στο ιδιο μαγγανοπηγαδο ειμαστε.
Απλως ειμαστε πρωτοποροι στην ''νεα κινεζικη ταξη πραγματων'' και παρηγοριομαστε και λιγο μεταξυ μας,και δινουμε κουραγιο ο ενας στον αλλον.
Ειναι αυτο που λεει ο λαος,''κανουμε την αναγκη μας φιλοτιμο''.:beer:

SeniorCanardo
01/02/2023, 15:42
Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι διαβαθμίσεις τις "φτωχάντζας" αλά moto.gr
Συνοψίζω:

Προχθές σε άλλο θρεντ μάθαμε ότι φτωχοί είναι όσο αγοράζουν NT (και Forza).

Σήμερα ότι φτωχοί είναι όσοι αγοράζουν Κινέζο με 5-6 χιλιάρικα.

Πάλι σήμερα μάθαμε ότι φτωχοί είναι αυτοί που αγοράζουν γιαπωνέζικο 20ετίας με 3 χιλιάρικα.

Ξανά μανά πάλι σήμερα μάθαμε ότι φτωχοί είναι όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένο 20 ετίας +, στο 1,5 χιλιάρικο.

Καταλήξαμε τελικά ότι φτωχός πάει μόνο με τα πόδια και καίει θερμίδες από μακαρόνια Νο6, απευθείας από το καλάθι του νοικοκυριού.

Έχουμε άλλη προσφορά...

Αλήθεια αυτός που ρώτησε που πήγε, τον τρομάξατε με τα κινέζικα...:bawl:

CorpseAlive
01/02/2023, 15:47
Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι διαβαθμίσεις τις "φτωχάντζας" αλά moto.gr
Συνοψίζω:

Προχθές σε άλλο θρεντ μάθαμε ότι φτωχοί είναι όσο αγοράζουν NT (και Forza).

Σήμερα ότι φτωχοί είναι όσοι αγοράζουν Κινέζο με 5-6 χιλιάρικα.

Πάλι σήμερα μάθαμε ότι φτωχοί είναι αυτοί που αγοράζουν γιαπωνέζικο 20ετίας με 3 χιλιάρικα.

Ξανά μανά πάλι σήμερα μάθαμε ότι φτωχοί είναι όσοι αγοράζουν μεταχειρισμένο 20 ετίας +, στο 1,5 χιλιάρικο.

Καταλήξαμε τελικά ότι φτωχός πάει μόνο με τα πόδια και καίει θερμίδες από μακαρόνια Νο6, απευθείας από το καλάθι του νοικοκυριού.

Έχουμε άλλη προσφορά...

Ως γνωστόν ελικόπτερας είναι ο άνθρωπος.
Μπήκε έκανε ερώτηση , είδε απαντήσεις και έφυγε.
(πιο πιθανό σενάριο ξέχασα κωδικούς και απλά δεν ξαναμπήκε ποτέ) .

THRESH
01/02/2023, 19:15

πλοτ τουίστ : ήταν Κινέζος !!! :eek:

Bowleno
01/02/2023, 20:03

Ο Bowleno έχασε 700 ευρώ μετά από έναν χρόνο χρήσης και άφησε και το σέρβις να γίνει από άλλον, άρα χασούρα 650 ευρώ περίπου, δεν τα λες και πολλά....

ptc
01/02/2023, 20:29
Ο Bowleno έχασε 700 ευρώ μετά από έναν χρόνο χρήσης και άφησε και το σέρβις να γίνει από άλλον, άρα χασούρα 650 ευρώ περίπου, δεν τα λες και πολλά....

Αναφερόμουν στην τωρινή αξία του 500 μετά και απ την πτώση τιμών που ανακοίνωσε ο κινέζος. Το ξέρω ότι δε σκοπεύεις να το πουλήσεις, αλλά η τωρινή αξία αυτή είναι.

Btw, αν αγοράσει ένα cb500 ή ένα ΜΤ03 ~πενταετίας σε δύο χρόνια θα πουλιέται όσο και σήμερα. Μην πω και πιο ακριβό αν συνεχίσει η ανοδική πορεία των Ιαπώνων. Αυτό είναι μεταπωλητική αξία. Γενικά για μηχανή που σκοπεύεις να τη δώσεις γρήγορα δε στέκει η αγορά καινούριου, απ' όπου κι αν είναι αυτό.

Bowleno
01/02/2023, 20:40
Γενικά για μηχανή που σκοπεύεις να τη δώσεις γρήγορα δε στέκει η αγορά καινούριου, απ' όπου κι αν είναι αυτό.

Σαφώς και δεν αξίζει.
Ούτε εγώ είχα σκοπό να δώσω το 300αρι, απλώς έκατσε η φάση από την μια, μου έλειπαν τα 50 άλογα του Πήγασου από την άλλη και ορίστε....
επίσης τους λόγους που προτίμησα το συγκεκριμένο τους έχω αναλύσει εδώ μέσα, δεν χρειάζεται περεταίρω ανάλυση.

kostakis10
01/02/2023, 21:17
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ το θέμα άλλα δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει κιόλας κάπου. Αυτή η διαμάχη που υπάρχει με τα κινέζικα και σε αυτό το νήμα και στα υπόλοιπα που διαβάζω δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Οι απαντήσεις είναι πάνω κάτω αυτά που είχα στο μυαλό μου. Αλλά νομίζω τον σημαντικότερο παράγοντα θα παίξει να δοκιμάσω κάποια και να μου αρέσει στην οδήγηση εκεί θα καταλήξω. Ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή σας!

billyka
02/02/2023, 06:48
Ο φτωχός πέρνει μεταχειρισμένο Χτ 600 με 500-800€ και κανει δυο γυρες το κοντέρ μονο με αλλαγή λαδιών!Και οταν το βαρεθεί το πουλαει παλι το ιδιο γιατί Χτ 600

Bowleno
02/02/2023, 07:14
Καλησπέρα σε όλους, παρακολουθώ το θέμα άλλα δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει κιόλας κάπου. Αυτή η διαμάχη που υπάρχει με τα κινέζικα και σε αυτό το νήμα και στα υπόλοιπα που διαβάζω δεν ξέρω ποιον να πιστέψω. Οι απαντήσεις είναι πάνω κάτω αυτά που είχα στο μυαλό μου. Αλλά νομίζω τον σημαντικότερο παράγοντα θα παίξει να δοκιμάσω κάποια και να μου αρέσει στην οδήγηση εκεί θα καταλήξω. Ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή σας!

Δεν είναι και τόσο δύσκολο... Απλώς, δες τι διαθέτει η τσέπη σου (κοινώς, μέχρι που μπορούν να φτάσουν τα πόδια σου χωρίς τον κίνδυνο να κοπούν)
Τις πραγματικές σου ανάγκες η τις πλασματικές που θέλεις να καλύψεις, εγώ, π.χ. ΔΕΝ είχα ανάγκη από 500 κ.ε. μια χαρά έκανα την δουλειά μου και με το 300αράκι αλλά κάτι το σαράκι, κάτι που ήθελα οπωσδήποτε κούτα σε συνδυασμό με τα ποδάρια που είπα παραπάνω, κατέληξα σε αυτό που έχω τώρα διότι σκοπεύω να το κρατήσω. (ένεκα και της ηλικίας, πλέον :D )
Εσυ, από την άλλη, αν ΔΕΝ σκοπεύεις να το κρατήσεις για καιρό, όντως όπως ειπώθηκε πιο πάνω, ΔΕΝ αξίζει η αγορά καινούργιου.
Βεβαίως, πάντα υπάρχει και το ρίσκο να σου μείνει στα χέρια το μεταχειρισμένο και να πάει ο κούκος αηδόνι (παθών, 2 φορές κιόλας, την εποχή που το ίντερνετ δεν υπήρχε ούτε ως ιδέα άρα μηδέν πληροφόρηση και ήμουν και 30+ χρόνια νεώτερος... εξ ου και πλέον παίρνω ΜΟΝΟ κούτα. Τα τελευταία 8(!) μηχανάκια που κατείχα αγοράστηκαν κούτα και δεν μου έβγαλαν το παραμικρό σοβαρό ζήτημα όσο ήταν στα χέρια μου.
Με την προβλεπόμενη, όμως, συντήρηση που αναφέρεται στο εκάστοτε "read the fuck@d manual" :lol:

Ζυγίζεις και αποφασίζεις. Με το καλό ότι πάρεις :wave2:

panavour
02/02/2023, 15:16
Ο φτωχός πέρνει μεταχειρισμένο Χτ 600 με 500-800€ και κανει δυο γυρες το κοντέρ μονο με αλλαγή λαδιών!Και οταν το βαρεθεί το πουλαει παλι το ιδιο γιατί Χτ 600
Μεταχειρισμένο ΧΤ με 500/800 ευρώ,τους μόνους γύρους που μπορεί να κάνει στην κατάσταση που θα είναι,είναι οι γύροι γύρω από μηχανικο-ηλεκτρολογο- και ΚΑΤ.

billyka
02/02/2023, 20:09
Όπως είπα και ποιο πριν..δεν ξερω τι σας έχει δημιουργήσει την φοβία του μεταχειρισμένου,το δικο μου χτ πάντως με 500€ αγορά έχει γυρίσει την μισή Ελλάδα.Επίσης, χειμώνα καλοκαίρι κελαηδούσε με την πρώτη μανιβέλα..Αποστάσεις κατακαλόκαιρο των 150 χλμ τις βγάζαμε με την μίά,ούτε στάση.Ο πισινός μου παραπονιόταν,οχι το μηχανάκι.Γι αυτό και του έχω ξεκινήσει μια ολική ανακατασκευή,για να πάει αλλα 30 χρόνια!Ο κινέζος σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει καν το πλαίσιο του

Nikos77
02/02/2023, 23:01
Όπως είπα και ποιο πριν..δεν ξερω τι σας έχει δημιουργήσει την φοβία του μεταχειρισμένου,το δικο μου χτ πάντως με 500€ αγορά έχει γυρίσει την μισή Ελλάδα.Επίσης, χειμώνα καλοκαίρι κελαηδούσε με την πρώτη μανιβέλα..Αποστάσεις κατακαλόκαιρο των 150 χλμ τις βγάζαμε με την μίά,ούτε στάση.Ο πισινός μου παραπονιόταν,οχι το μηχανάκι.Γι αυτό και του έχω ξεκινήσει μια ολική ανακατασκευή,για να πάει αλλα 30 χρόνια!Ο κινέζος σε 30 χρόνια δεν θα υπάρχει καν το πλαίσιο του

ΧΤ από 500-800 χωρίς να θέλει τίποτα όπως λες και με μόνο αλλαγές λαδιών δε παίζει.
Προφανώς και νομίζεις ότι μιλάς με ασχετους

billyka
03/02/2023, 07:25
Ειπα εγώ οτι δεν θέλει τπτ?Φυσικά και θέλει,οπως ρουλεμαν τιμονιού -ψαλιδιού.Α ναι ξεχασα και τσιμουχα στο αριστερό καλάμι.Και? Αυτό που λεω το εννοώ.Μονο λαδι βαζε το και θα σε παει παντου και θα σε γυρίσει κιόλας.Απο κει και πέρα,το αν γίνομαι πιστευτός ή οχι, αυτό ειναι ενα αλλο θέμα.Η πραγματικότητα είναι μια και ειναι αυτή που λέω.Και γω δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ο bowleno πχ την εχει παθει δυο-τρεις φορες με μεταχειρισμένα.Άλλοι ορκίζονται στην αξιοπιστία των honda,εμένα ομως το μόνο μηχανάκι που κόλλησε και βαρεσε μπιελα ηταν honda.Επισης, φοβούνται τα λιφάν,οτι αν ανοιξουν γκαζι θα κολλήσουν.Ε λοιπόν,σε αντίθεση με το χοντα,το λιφαν μοτερ μου αυτή τη στιγμή έχει 70.000 χλμ όλα ντελιβερίσια στο τέρμα,πατινάρει και καίει λαδι το οποίο διαπίστωσα προχθές..Ε και να πεθάνει δεν με νοιάζει,270€ μαζι με εργατικά το πέρασα,τα λεφτα του τα εβγαλε 100 φορές.Εσυ μην πιστεύεις οτι ενα χτ με 500€ κάνει αυτό που περιέγραψα.Το χτ είναι τερας αξιοπιστίας,δεν είναι τυχαίο που εγινε μπεστ σελλερ στην Ελλάδα..Μπορει να μην βαζει φωτιά στην άσφαλτο,αλλά για να το σπάσεις,δεν ξερω κ γω τι πρέπει να κανεις

PaNick67
03/02/2023, 08:32
Ειπα εγώ οτι δεν θέλει τπτ?Φυσικά και θέλει,οπως ρουλεμαν τιμονιού -ψαλιδιού.Α ναι ξεχασα και τσιμουχα στο αριστερό καλάμι.Και? Αυτό που λεω το εννοώ.Μονο λαδι βαζε το και θα σε παει παντου και θα σε γυρίσει κιόλας.Απο κει και πέρα,το αν γίνομαι πιστευτός ή οχι, αυτό ειναι ενα αλλο θέμα.Η πραγματικότητα είναι μια και ειναι αυτή που λέω.Και γω δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι ο bowleno πχ την εχει παθει δυο-τρεις φορες με μεταχειρισμένα.Άλλοι ορκίζονται στην αξιοπιστία των honda,εμένα ομως το μόνο μηχανάκι που κόλλησε και βαρεσε μπιελα ηταν honda.Επισης, φοβούνται τα λιφάν,οτι αν ανοιξουν γκαζι θα κολλήσουν.Ε λοιπόν,σε αντίθεση με το χοντα,το λιφαν μοτερ μου αυτή τη στιγμή έχει 70.000 χλμ όλα ντελιβερίσια στο τέρμα,πατινάρει και καίει λαδι το οποίο διαπίστωσα προχθές..Ε και να πεθάνει δεν με νοιάζει,270€ μαζι με εργατικά το πέρασα,τα λεφτα του τα εβγαλε 100 φορές.Εσυ μην πιστεύεις οτι ενα χτ με 500€ κάνει αυτό που περιέγραψα.Το χτ είναι τερας αξιοπιστίας,δεν είναι τυχαίο που εγινε μπεστ σελλερ στην Ελλάδα..Μπορει να μην βαζει φωτιά στην άσφαλτο,αλλά για να το σπάσεις,δεν ξερω κ γω τι πρέπει να κανεις

Το ΧΤ ηταν μετριο οταν το αγορασα το '91 για να το θεωρουμε "αξιοπιστη" λυση σημερα. Δεν ξερω τι ηθελε το δικο σου αλλα το δικο μου δοθηκε με 55.000 χλμ μετα απο 5 χρονια και ειχε αλλαξει δισκους συμπλεκτη, δισκοφρενα μπρος πισω και μολις το εδωσα κοπηκε το αξονακι της μανιβελας. Θα μου πεις ολα αυτα ειναι ενδεχομενως και φυσιολογικες φθορες. Συμφωνω αλλα αδυνατω να πιστεψω οτι το δικο σου ηθελε μονο αυτα που εγραψες. Μια μοτο με αγορα στα 500€ μπορει να χρειαστει αλλα 1.000 -1.500 μεσα σε λιγοτερο απο ενα χρονο για να ειναι σωστη. Στο δικο μου ειχα αλλαξει ελατηρια, αμορτισερ, τιμονι, σωληνακια υψηλης μπροστα για να γινει πιο σωστο στον δρομο και παλι οταν το εδωσα για το Africa Twin το '96, το δευτερο μου φανηκε "διαστημοπλοιο".
Παρολες τις παρεμβασεις μου δηλαδη ακομα μετριο ηταν γιατι το βασικο του θεμα ηταν η σχεδιαση του που ερχοταν με μικρες αλλαγες απο το ΧΤ550, οπως και οι διακοπτες του.

Πολυ ωραιο το ΧΤ αν πιανουν τα χερια σου ( υπαρχει ενα μαυρο εδω καποιου παιδιου με απιστευτη δουλεια επανω του ), αλλα μεχρι εκει. Για τον περισσοτερο κοσμο σημερα απλα δεν κανει. Επιδοσεις 300ριου με διπλασια καταναλωση και φρενα αλλης εποχης

billyka
03/02/2023, 13:23
Σε αυτό συμφωνώ,καλό και χρυσό για την εποχή του,μεγαλο παπι σημερα.Ειναι ομως αξιοπιστο

Bowleno
03/02/2023, 15:07

Ο Bowleno την πάτησε την πρώτη φορά με ένα XL250S το (πολύ μακρινό, πλέον) 1988 όπου ο "μηχανικός" (μην χέσω) ορκιζόταν "στην μάνα του" (η οποία είχε ήδη πεθάνει όπως έμαθα χρόνια αργότερα) ότι "το μηχανάκι είναι χαρτί ρε φίλε, πάρτο με κλειστά μάτια αφού έχεις ήδη κλειστά αυτιά":moutza: στον μήνα επάνω, το μοτέρ έκανε σαν "κατσαρόλα με καρφιά μέσα" (λόγια του συναδέλφου στην δουλειά και μετέπειτα γαμπρό μου) το πήγαμε σε δικό μηχανικό και η επισκευή του μοτέρ κόστισε 2 φορές όσο το αγόρασα:moutza:
Την δεύτερη, το 1991 όταν πήρα ένα GPZ500S, πήγαμε διακοπές με την γυναίκα στην Σκύρο, και έσπασε εκεί... Επιστροφή Αθήνα, επισκευή τα πάντα όλα και μετά από 6 μήνες, στον Κηφισό με 150+ στο κοντέρ, έσπασε πάλι! χ2 :moutza::moutza:Επισκευή και μου το έκλεψαν κανέναν χρόνο μετά. Από τότε, μόνο καινούργια!

billyka
03/02/2023, 16:50
Ε εντάξει ρε συ αυτά είναι αρχαία μοτόρια

stefanos
03/02/2023, 17:38

Αλλιώς:
Τα μεταξωτά βρακιά είναι για επιδέξιους κώλους.
Τα μηχανάκια των 500 800€ είναι για ανθρώπους που γνωρίζουν τι θέλουν, και είναι και πρόθυμοι να ξοδέψουν και επιπλέον χρήμα και ώρες προσωπικής δουλειάς για να φτιάξουν αυτό που θέλουν.

Bowleno
03/02/2023, 18:29

Την εποχή που τα πήρα καθόλου αρχαία δεν ήταν ρε συ..... διάβασες χρονολογία που τα πήρα η να τα ξαναγράψω;
Το XL250 S είχε 5-6 χρόνια στην αγορά όταν το απέκτησα, το GPZ500 S ήταν του 1989 και το πήρα το 1991.... αρχαία δεν ήταν τότε για να σπάσουν έτσι όπως έσπασαν, ειδικά το GPZ ;)
Από όσα απέκτησα κούτα, με κανένα δεν είχα το παραμικρό στο μοτέρ εκτός του crypton 105 λόγω φθοράς (110.000 χλμ σε 2 χρόνια και παρατεταμένο καθημερινό σκίσιμο)

Nikolis
01/03/2024, 18:42
Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι να αγοράσω ΣΚΟΥΤΕΡ και είναι ανάμεσα στο Aprilia SR 200 και στο Yamaha NMAX 155.Γνωμες;;;;

Nomand
03/03/2024, 21:05
Καλησπέρα σε όλους. Ετοιμάζομαι να αγοράσω ΣΚΟΥΤΕΡ και είναι ανάμεσα στο Aprilia SR 200 και στο Yamaha NMAX 155.Γνωμες;;;;

Aprilia ένα θέλεις εμφάνιση και επιδόσεις αλλά δεν χωράει από κάτω ούτε ένα jet κράνος
Υamaha για άνεση και καλές επίδοσεις καταναλωση και φυσικά υψηλή μεταπώληση