Σύνδεση

View Full Version : Αδιαβροχα ANORAK, γνωμες

PortisHead
27/01/2023, 11:09
Διαβασα λίγο τα reviews των χρηστών στο Skroutz για διαφορες μαρκες αδιαβροχων (AGV, NordCap κλπ)
Αλλοι λενε καλα, αλλοι χάλια.
Αντε βγαλε ακρη.
Για τα ANORAK ομως (παρεπιπτόντως ελληνικης κατασκευης) βλέπω τα καλυτερα λογια.
Οντως ?
Εχει κανεις προσωπική αποψη ?

Bowleno
27/01/2023, 11:31
Διαβασα λίγο τα reviews των χρηστών στο Skroutz για διαφορες μαρκες αδιαβροχων (AGV, NordCap κλπ)
Αλλοι λενε καλα, αλλοι χάλια.
Αντε βγαλε ακρη.
Για τα ANORAK ομως (παρεπιπτόντως ελληνικης κατασκευης) βλέπω τα καλυτερα λογια.
Οντως ?
Εχει κανεις προσωπική αποψη ?

Είναι όντως καλά, αλλά για την μηχανή δεν ξέρω, είναι σκληρά και μάλλον δυσκίνητα

Manalishi
27/01/2023, 11:39
Οι ντελιβεράδες που βλέπω που έρχονται στην εταιρεία, οι περισσότεροι τα φοράνε.

gior-gos
27/01/2023, 12:09
Τα έχω αρκετά χρόνια. Δεν έχουν πάθει κάτι, και δεν βάζουν νερό σε πολύωρη οδήγηση. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ανώνυμα φτηνά αδιάβροχα (νιτσεράδες) και επώνυμο ολόσωμο tucano urbano. Όλα βάζανε νερό στον καβάλο και σκιζόντουσαν στις ενώσεις. Μου έλεγαν για τα ανορακ και ήμουν δύσπιστος ώσπου τα πήρα κι αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ακριβά αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.

giorgosb
27/01/2023, 12:31
Τα έχω αρκετά χρόνια. Δεν έχουν πάθει κάτι, και δεν βάζουν νερό σε πολύωρη οδήγηση. Έχω δοκιμάσει στο παρελθόν ανώνυμα φτηνά αδιάβροχα (νιτσεράδες) και επώνυμο ολόσωμο tucano urbano. Όλα βάζανε νερό στον καβάλο και σκιζόντουσαν στις ενώσεις. Μου έλεγαν για τα ανορακ και ήμουν δύσπιστος ώσπου τα πήρα κι αυτό που έχω να πω είναι ότι είναι ακριβά αλλά αξίζουν τα λεφτά τους.

Πλέον κάποια επώνυμα σετ Dainese/Revit είναι πιο ακριβά από τα Anorak. Σε κάτι 70άρια νομίζω κινείται κι η Nordcode..

Ποιο σετ της Anorak έχεις; Το παντελόνι χαμηλά έχει φερμουάρ ώστε να κλείνει στην μπότα ή είναι ανοιχτό;

lospsi
27/01/2023, 13:00
Αναβαθμίστηκα πρόσφατα σε σετ αδιάβροχα και μια από τις επιλογές μου ήταν και τα anorak. Ποιοτικά λένε όλοι τα καλύτερα αλλά για μένα έφαγαν άκυρο με την εφαρμογή τους, κοντά στο μήκος του παντελονιού και πολύ φαρδιά γραμμή, σχεδόν αστεία. Δεν τα προτίμησα, πήρα ένα σετ Nordcode ξανά (τα προηγούμενα βγάλανε αρκετά χρόνια - με μέτρια χρήση βέβαια- και μόλις πέρσυ διέκρινα να μπάζουν λίγο στον καβάλο).

gior-gos
27/01/2023, 13:08
Πλέον κάποια επώνυμα σετ Dainese/Revit είναι πιο ακριβά από τα Anorak. Σε κάτι 70άρια νομίζω κινείται κι η Nordcode..

Ποιο σετ της Anorak έχεις; Το παντελόνι χαμηλά έχει φερμουάρ ώστε να κλείνει στην μπότα ή είναι ανοιχτό;

Μου τα είχε χαρίσει πριν 7-8 χρόνια ο γαμπρός μου που δούλευε τότε πωλητής στην ανορακ. Δεν έχω σετ, το παντελόνι είναι από μαύρο σετ και το σακάκι από μπλε. Φερμουάρ δεν έχουν πουθενά, στα μπατζάκια έχει κουμπάκια για να σφίγγει στην μπότα αλλά εγώ τα έχω ανοιχτά.

DoctoR_k6
27/01/2023, 14:13
Τα Anorak εχουν ποιοτητα υλικου αλλα για μοτοσυκλετισμο δεν κανουν.
Για παπι κ delivery πρεπει να ειναι οτι καλυτερο.
Εγω τα τελευταια 10 χρονια εχω ενα σετ της tucano (https://www.skroutz.gr/s/9911172/Tucano-Urbano-Diluvio-Plus-%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%91%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%BF-%CE%A3%CE%B5%CF%84-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%AC%CE%BD-%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-%CE%A7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-534P.html)που εχει αποδειχθει σκυλι.
Κ φερμουαρ κ σκρατς κατω στα παντζακια κ σοβαρο σακακι.
Ειδικα αν καποιος βαλει κ γκετες στις πλημμυρες δεν παιρνει σταγονα.
60Ε αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει. Τωρα ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα τα εχει βγαλει τα λεφτα του.

Ειδικα στον καβαλο που το φοβομουν γιατι αλλα στο παρελθον εκει μπαζανε...

giorgosb
27/01/2023, 14:32
Τα Anorak εχουν ποιοτητα υλικου αλλα για μοτοσυκλετισμο δεν κανουν.
Κ φερμουαρ κ σκρατς κατω στα παντζακια κ σοβαρο σακακι.
Ειδικα αν καποιος βαλει κ γκετες στις πλημμυρες δεν παιρνει σταγονα.
60Ε αν θυμαμαι καλα το ειχα παρει. Τωρα ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα τα εχει βγαλει τα λεφτα του.

Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν κι αυτά που χρησιμοποιώ (παντελόνι Dainese, τζάκετ Acerbis), συν γκέτες στα πολλά νερά. Απλά ακούω συνέχεια τα καλύτερα για τα Anorak και είπα μήπως πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία..

DoctoR_k6
27/01/2023, 14:35
Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν κι αυτά που χρησιμοποιώ (παντελόνι Dainese, τζάκετ Acerbis), συν γκέτες στα πολλά νερά. Απλά ακούω συνέχεια τα καλύτερα για τα Anorak και είπα μήπως πρέπει να του δώσω μια ευκαιρία..

Αν σου κανει η εφαρμογη το τσιμπας.
Εχει κ ενα Α κοστος βεβαια μεγαλυτερο των αλλων αλλα οκ.
Αυτο ειναι στον καθενα μας.

Bowleno
27/01/2023, 14:47
Όσοι έχετε η φοβάστε ότι θα έχετε θέμα με τον καβάλο, όταν αγοράζετε αδιάβροχα, γυρίστε ανάποδα το παντελόνι και αλείψτε με σιλικόνη τις ραφές, αφήστε να στεγνώσει και δεν θα περνάει τίποτα....:D

Tsber
27/01/2023, 16:51
Αναβαθμίστηκα πρόσφατα σε σετ αδιάβροχα και μια από τις επιλογές μου ήταν και τα anorak. Ποιοτικά λένε όλοι τα καλύτερα αλλά για μένα έφαγαν άκυρο με την εφαρμογή τους, κοντά στο μήκος του παντελονιού και πολύ φαρδιά γραμμή, σχεδόν αστεία. Δεν τα προτίμησα, πήρα ένα σετ Nordcode ξανά (τα προηγούμενα βγάλανε αρκετά χρόνια - με μέτρια χρήση βέβαια- και μόλις πέρσυ διέκρινα να μπάζουν λίγο στον καβάλο).

Κι εγώ με Nordcode είμαι εδώ και χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα, δεν καταλαβαίνεις τίποτα από βροχή και δεν παιδεύεσαι με χαρτιά - ψιλά στις αδιάβροχες τσέπες.

Manalishi
27/01/2023, 17:24
Όσοι έχετε η φοβάστε ότι θα έχετε θέμα με τον καβάλο, όταν αγοράζετε αδιάβροχα, γυρίστε ανάποδα το παντελόνι και αλείψτε με σιλικόνη τις ραφές, αφήστε να στεγνώσει και δεν θα περνάει τίποτα....:D

Ti είδους σιλικόνης;

McGyver
27/01/2023, 17:58
Ti είδους σιλικόνης;

Για τον καβάλο νομίζω το κερί της Veet (easy wax) είναι καλό...

bulmont
27/01/2023, 19:15

:bawl::bawl::bawl:

Bowleno
28/01/2023, 09:02
Ti είδους σιλικόνης;

Εκείνη την διάφανη την στεγανωτική ρε συ, που βάζουν στους αρμούς στον νεροχύτη της κουζίνας. μια απλή επάλειψη αρκει.

Ρε μλκ Θωμά....κλαίω ρε :moutza:
:bawl::bawl:

zannisvel
28/01/2023, 09:37

:bawl:
Εντάξει, έδωσες ρέστα!!!