View Full Version : Ερώτηση για dainese Laguna seca 3 d dry
Έχω πάρει το μπουφάν dainese laguna seca 3.Ο πωλητής μου είπε ότι το νούμερο μου είναι 48 και εκεί ένιωθα φουλ κολλητό το μπουφάν και καθόταν όπως έπρεπε.Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να πάρω 5 κιλά και μου είπε ο πωλητής να πάρω το 50 γιατί ήταν ήδη στενό στις πλάτες.Πηρα το 50 αλλα με φούτερ και την επένδυση σακουλιαζει λίγο και δεν νιώθω κολλητές τις προστασίες στον αγκώνα και στους ώμους.Να το επιτρέψω και να πάρω το 48 ή με τα 5 κιλά θα είναι μια χαρά το 50αρι;
τι εννοείς ότι θέλεις να πάρεις 5 κιλά;
κι άμα τα πάρεις όλα κώλο? δύσκολα τα πράγματα...
Θέλω να πάρω 5 κιλα με γυμναστήριο κλπ.
Αν θες να πάρεις 5 μυϊκά κιλά με γυμναστήριο που αναφέρεις, πάρε το 48 και ξανασυζητάμε σε κανα χρόνο που θα χεις βάλει αυτά τα κιλά. Πάντως 5 κιλά αν τα πάρεις ομοιόμορφα δεν κάνουν διαφορά στο μέγεθος του μπουφάν. Αν τα πάρεις πίνοντας μπίρες, όλα στην κοιλιτσα, τότε το συζητάμε για 50
Εχω το Laguna Seca D-Dry απο το 2014
Το δικο μου, στη 2ετια πανω, "ανοιξε" στα σημεια οπου υπαρχει η ταση απο τις κινησεις του σωματος.
7 σχεδον χρονια μετα ειναι κομπλε ακομα και με χοντρη φουτερ + την θερμικη επενδυση του μπουφαν.
Παρε το 48 και σιγα-σιγα θα ερθει στα μετρα σου οσο βαζεις κιλα.
Έχω πάρει το μπουφάν dainese laguna seca 3.Ο πωλητής μου είπε ότι το νούμερο μου είναι 48 και εκεί ένιωθα φουλ κολλητό το μπουφάν και καθόταν όπως έπρεπε.Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να πάρω 5 κιλά και μου είπε ο πωλητής να πάρω το 50 γιατί ήταν ήδη στενό στις πλάτες.Πηρα το 50 αλλα με φούτερ και την επένδυση σακουλιαζει λίγο και δεν νιώθω κολλητές τις προστασίες στον αγκώνα και στους ώμους.Να το επιτρέψω και να πάρω το 48 ή με τα 5 κιλά θα είναι μια χαρά το 50αρι;
Σκεψου και το σεναριο οτι μπορεις να θελησεις να βαλεις και προστασια πλατης στο μελλον που αναλογα την προστασια μπορει να σου φαει λιγο απο το παχος αρα με το 48αρι +τα κιλα και την προστασια θα σου κουμπωνει τσιτα και δεν θα σε βολευει. Για μενα καλυτερα το 50αρι.
Θα βάλω και προστασία πλάτης.Το 48αρι μου ήταν οριακά στενό στα φτερά και στη πλάτη.Και σκέφτομαι οτι με τα κιλά+πλάτη οτι το 50αρι θα είναι καλά
DoctoR_k6
30/01/2023, 12:21
Η σωστη αγορα ειναι το 48αρι.
Τι φουτερ ρε παιδια μεσα απο το μπουφαν?
Ενα μπλουζακι κανονικο (λεπτο μην πω καλυτερα) κ εισατε οκ.
Ουτως η αλλως εχει επενδυση.
Οποιος ειναι κρυουλιαρης ας βαλει ενα λεπτο φλισακι.
Η σωστη αγορα ειναι το 48αρι.
Τι φουτερ ρε παιδια μεσα απο το μπουφαν?
Ενα μπλουζακι κανονικο (λεπτο μην πω καλυτερα) κ εισατε οκ.
Ουτως η αλλως εχει επενδυση.
Οποιος ειναι κρυουλιαρης ας βαλει ενα λεπτο φλισακι.
Εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρης και χρονο με το χρονο ολο και περισσοτερο! :cry:
Το χειμωνα του '18 πηγαινα στη δουλεια με τις εξατμισεις να αχνιζουν τα κρυα πρωινα και δεν με ενοχλουσαν οι 2-3 βαθμοι.
Πλεον κατω απο 15 βαθμοι = σκουτερ & μερικες φορες αμαξι :D
^
ban , τουλάχιστον για τη χειμερινή περίοδο
DoctoR_k6
30/01/2023, 13:28
Εγω ειμαι πολυ κρυουλιαρης και χρονο με το χρονο ολο και περισσοτερο! :cry:
Το χειμωνα του '18 πηγαινα στη δουλεια με τις εξατμισεις να αχνιζουν τα κρυα πρωινα και δεν με ενοχλουσαν οι 2-3 βαθμοι.
Πλεον κατω απο 15 βαθμοι = σκουτερ & μερικες φορες αμαξι :D
Ελα ρε συ...ενα ισοθερμικο πανω/κατω κ εισαι οκ στην χειροτερη.
Βαζεις κ ενα φλισακι λεπτο κ τελος.
Κ μονο να μην κολλησω σε κινηση παω με οσο κρυο/βροχη κ να εχει.
Κ ας καθεται το αμαξι στο γκαραζ.
Ελα ρε συ...ενα ισοθερμικο πανω/κατω κ εισαι οκ στην χειροτερη.
Βαζεις κ ενα φλισακι λεπτο κ τελος.
Κ μονο να μην κολλησω σε κινηση παω με οσο κρυο/βροχη κ να εχει.
Κ ας καθεται το αμαξι στο γκαραζ.
Ισοθερμικο φοραω απο το φθινοπωρο, το χειμωνα ψαχνω powerbank γαντια καλτσες και γιλεκο.
Δεν καταθετω πινακιδες ωστοσο, εχω ελπιδες ακομα πως θα ανακαμψω! :lol:
Ισοθερμικο φοραω απο το φθινοπωρο, το χειμωνα ψαχνω powerbank γαντια καλτσες και γιλεκο.
Δεν καταθετω πινακιδες ωστοσο, εχω ελπιδες ακομα πως θα ανακαμψω! :lol:
Μπα σε ιδια φαση ειμαι και εγω. Παλια εβγαινα και με πολικο ψυχος. Τωρα βαζω τη καλοριφεραρα στο τουτου και λεω τι ωραια που ειναι.
441201
Μπα σε ιδια φαση ειμαι και εγω. Παλια εβγαινα και με πολικο ψυχος. Τωρα βαζω τη καλοριφεραρα στο τουτου και λεω τι ωραια που ειναι.
Ετσι, ετσι!! Κοντομανικος με κατεβασμενα ελαφρως παραθυρα και φουλ ζεστο αερα στα ποδια και παρμπριζ, ετσι για τη φαση!!! :lol:
Το πουλάω 200 για να πάρω το 48αρι, οποίος ενδιαφέρεται
Το πουλάω 200 για να πάρω το 48αρι, οποίος ενδιαφέρεται
Ooooooχι δεν παει ετσι, κρατησε το μεχρι το Πασχα και κοιτα να βαλεις 10 κιλα!! :beer:
Υ.Γ. Γραψτο στις αγγελίες!
SeniorCanardo
01/02/2023, 15:32
Μετά τις καταθέσεις των αλπινιστών καταδρομέων μηχανόβιων...:bawl: :bawl:
5 μυϊκά κιλά, θες κάνα 2 χρόνια για να τα πάρεις, με συστηματική προπόνηση, προσεκτική διατροφή και μπόλικη whey, τουλάχιστον.
Εκτός και αν είσαι 20κάτι και με super γονίδια ή έχεις καμιά καλή άκρη σε ντόπες.
Στην πραγματική ζωή συνήθως, πριν το "τουμπάνιασμα", έρχεται ένας τραυματισμός λόγο "υπερβάλοντα ζήλου", που σε πετούν εκτός γυμναστηρίου για κάμποσο καιρό.
Τα 5 μυικά κιλά, γίνονται έυκολα 10 κιλά ξίγκι με εντατική προπόνηση κάτω γνάθου και ευλαβική άρση μπυρών.
:beer:
Πάρε μπουφάν να σου κάθεται σωστά τώρα και αν αλλάξει η σωματοδομή σου το πουλάς.
Σωστός!Αλλο 5+ στην ζυγαριά και αλλο 5 μυικά
Το μόνο μου πρόβλημα με το 48αρι είμαι πως μετά από ώρα με πιέζει εκεί που μου παιρνουν αίμα και δεν ξέρω αν αυτό θα ανοίξει ή όσο παίρνω κιλά θα με ενοχλεί ακόμα παραπάνω.Το φοράω με λεπτό μακρυμάνικο από μέσα.
Μετά τις καταθέσεις των αλπινιστών καταδρομέων μηχανόβιων...:bawl: :bawl:
5 μυϊκά κιλά, θες κάνα 2 χρόνια για να τα πάρεις, με συστηματική προπόνηση, προσεκτική διατροφή και μπόλικη whey, τουλάχιστον.
Εκτός και αν είσαι 20κάτι και με super γονίδια ή έχεις καμιά καλή άκρη σε ντόπες.
Στην πραγματική ζωή συνήθως, πριν το "τουμπάνιασμα", έρχεται ένας τραυματισμός λόγο "υπερβάλοντα ζήλου", που σε πετούν εκτός γυμναστηρίου για κάμποσο καιρό.
Τα 5 μυικά κιλά, γίνονται έυκολα 10 κιλά ξίγκι με εντατική προπόνηση κάτω γνάθου και ευλαβική άρση μπυρών.
Πάρε μπουφάν να σου κάθεται σωστά τώρα και αν αλλάξει η σωματοδομή σου το πουλάς.
26 ειμαι, κάνω διατροφή χρόνια,δεν πίνω αλκοολ κλπ.Θελω να πω αυτό σε 1 χρόνο θα το έχω κάνει.
Το μόνο μου πρόβλημα με το 48αρι είμαι πως μετά από ώρα με πιέζει εκεί που μου παιρνουν αίμα και δεν ξέρω αν αυτό θα ανοίξει ή όσο παίρνω κιλά θα με ενοχλεί ακόμα παραπάνω.Το φοράω με λεπτό μακρυμάνικο από μέσα.
Και εμενα με πιεζει εκει, αν περπαταω στο δρομο και χρειαστει να μιλησω στο τηλεφωνο για παραπανω απο 3-4 λεπτα, αλλαζω χερι!
Το ιδιο παθαινω με ολα τα μπουφαν μηχανης. Μην σκας, θα ανοιξει οσο ανοιξει και that's all... θα σε ενοχλει μονο οταν εχεις διπλωμενο το χερι για ωρα. Οταν οδηγας θα ειναι μια χαρα!
Με ενοχλεί ακόμα και σε 90 μοίρες στο χερι και δεν ξέρω η κορντουρα πόσο θα ανοίξει.
Θέλω να πάρω 5 κιλα με γυμναστήριο κλπ.
Τα κιλα μπαινουν με φαι, οχι με γυμναστικη
Τα κιλα μπαινουν με φαι, οχι με γυμναστικη
Η γυμναστική όμως ορίζει που θα πάνε αυτά τα κιλά και σε τι μορφή....
Και εμενα με πιεζει εκει, αν περπαταω στο δρομο και χρειαστει να μιλησω στο τηλεφωνο για παραπανω απο 3-4 λεπτα, αλλαζω χερι!
Το ιδιο παθαινω με ολα τα μπουφαν μηχανης. Μην σκας, θα ανοιξει οσο ανοιξει και that's all... θα σε ενοχλει μονο οταν εχεις διπλωμενο το χερι για ωρα. Οταν οδηγας θα ειναι μια χαρα!
Ρε σεις...το μπουφάν μηχανής (με τις όποιες προστασίες που έχει) είναι για την χρήση που λέει: Για να το φοράς όταν οδηγείς μηχανή.
Είναι προφανές ότι ούτε μπάσκετ μπορείς να παίξεις χωρίς να σε ενοχλήσει κάπου :lol:
o_gavros
06/02/2023, 08:35
Με τον κολγκεητ χθες είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση πως δεν είναι κιλά αλλά
επένδυση ή/και μπόι.
Σπάστε τα δεζμά των κοινωνικών πρεπει.
Φάτε!
Η γυμναστική όμως ορίζει που θα πάνε αυτά τα κιλά και σε τι μορφή....
Δωσε μου το καλυτερο προγραμμα γυμναστικης που ιππαρχει, βαλε με να τρεχω 90 μαραθωνιους τη μερα, εγω μπορω να βαλω 20 κιλα λιπος και ολα στη κοιλια, ευκολα κιολας ;)
Lioulios
06/02/2023, 14:01
Γραψε ακριβως το υψος σου και τα κιλα σου να σου απαντησω ακριβως ....
Μιας και εγω παιζω στα ιδια ακριβως νουμερα και ξερω .
Με τον κολγκεητ χθες είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση πως δεν είναι κιλά αλλά
επένδυση ή/και μπόι.
Σπάστε τα δεζμά των κοινωνικών πρεπει.
Φάτε!
...Είπε αυτός που τονΕ βλέπει η ζυγαριά του, την λούζει κρύος ιδρώτας και κατόπιν λιποθυμά :p
Δωσε μου το καλυτερο προγραμμα γυμναστικης που ιππαρχει, βαλε με να τρεχω 90 μαραθωνιους τη μερα, εγω μπορω να βαλω 20 κιλα λιπος και ολα στη κοιλια, ευκολα κιολας ;)
Μερακλής :D
Γραψε ακριβως το υψος σου και τα κιλα σου να σου απαντησω ακριβως ....
Μιας και εγω παιζω στα ιδια ακριβως νουμερα και ξερω .
76 κιλά και 177 υψος.Θελω να πάω 80-83 κιλά
Lioulios
11/02/2023, 09:45
Ακριβως ετσι ημουν και εγω.Και υψος και βαρος .και τα κιλα που εβαλα ηταν μυικά.
Στο 48αρι εισαι οριακα .Αν φορεθει με κροκοδειλο πλατης ,εσωτερικη επενδυση και χοντρη μπλουζα απο μεσα ....οριακα οδηγας .
Στο 50 νουμερο εισαι πιο ανετος στις κινησεις με ολα αυτα που ανεφερα .
Αν φορεθει σκετο το 48αρι χωρις επενδυση και με λεπτο μπλουζακι απο μεσα ή κοντομανικο τελος παντων , τοτε μονο εισαι σχετικα καλα .
Στη μεση επισης στο 1,77 οριακα το 48αρι.
Αν οντως βαλεις τα κιλα που λες πας στο 50.
Εγω στη θεση σου ,θα εβρισκα καποιο μαγαζι ή καποιον γνωστο με τα αναλογα νουμερα να κανω τη δοκιμη γιατι οτι και να λεμε ειναι ενας μπουσουλας ...ομως εισαι σωματικα στην μεση και πρεπει να το δεις .
Αυτην την στιγμη οπως εισαι , το νουμερο σου ειναι το 48.και στη μεση αφου δεν το σηκωνει η μεγαλη πλατη και ειναι εκει που πρεπει.
Στα 83 ομως κιλα ...θα σου κανει υπο προυποθεσεις ή και καθολου οπως σου ειπα πιο πανω.
Τωρα επεσα στα 80κιλα και το 48αρι καθεται οριο
Ακριβως ετσι ημουν και εγω.Και υψος και βαρος .και τα κιλα που εβαλα ηταν μυικά.
Στο 48αρι εισαι οριακα .Αν φορεθει με κροκοδειλο πλατης ,εσωτερικη επενδυση και χοντρη μπλουζα απο μεσα ....οριακα οδηγας .
Στο 50 νουμερο εισαι πιο ανετος στις κινησεις με ολα αυτα που ανεφερα .
Αν φορεθει σκετο το 48αρι χωρις επενδυση και με λεπτο μπλουζακι απο μεσα ή κοντομανικο τελος παντων , τοτε μονο εισαι σχετικα καλα .
Στη μεση επισης στο 1,77 οριακα το 48αρι.
Αν οντως βαλεις τα κιλα που λες πας στο 50.
Εγω στη θεση σου ,θα εβρισκα καποιο μαγαζι ή καποιον γνωστο με τα αναλογα νουμερα να κανω τη δοκιμη γιατι οτι και να λεμε ειναι ενας μπουσουλας ...ομως εισαι σωματικα στην μεση και πρεπει να το δεις .
Αυτην την στιγμη οπως εισαι , το νουμερο σου ειναι το 48.και στη μεση αφου δεν το σηκωνει η μεγαλη πλατη και ειναι εκει που πρεπει.
Στα 83 ομως κιλα ...θα σου κανει υπο προυποθεσεις ή και καθολου οπως σου ειπα πιο πανω.
Τωρα επεσα στα 80κιλα και το 48αρι καθεται οριο
Ειχα παρει το 48αρι για 2 μέρες,στη πλάτη ηταν σφιχτό και στα χέρια με πίεζε πολυ που δεν μπορούσα να οδηγήσω πάνω απο 15 λεπτά.Σκεψου οτι με φούτερ και την επένδυση το μπουφάν έκλεινε με τα χίλια ζόρια.Το πρόβλημα με το 50αρι είναι οτι έχει κενό στη μέση γιατι έχω λεπτή μέση με αποτέλεσμα να σακουλιάζει,αν βάλω προστασία πλάτης ομως θα κάτσει πολυ καλύτερα.Αυτό που με φοβίζει ειναι οτι απρίλη που βγάζεις την επένδυση το μπουφάν δεν θα φοριέται με τιποτα.