PDA

View Full Version : Marc Marquez: All In (Ντοκιμαντέρ)

sanctusan
21/02/2023, 10:20
Εχθές έγινε η πρεμιέρα ντοκιμαντέρ για τον Marc Marquez.
Παίζεται στο Amazon Prime, έχει 5 30λεπτα επεισόδια, είναι καλογυρισμένο, παίζει πολύ ωραία μπρος-πίσω στο χρόνο. Μιλάνε πολλοί, έχει εικόνες και βίντεο που δεν έχω βρει στο ίντερνετ και γενικά
ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ.
Ειδικά στο 3ο επεισόδιο θα γίνει πολύ "φασαρία". Τα κίτρινα ορκ θα αφηνιάσουν και οι κόκκινοι φελλοί θα κορδώσουν ανάστημα.

Προφανώς στη πρεμιέρα έγινε χαμός με φαν και μοτοσικλετιστές στη Μαδρίτη (https://youtu.be/yjBqJTB0-b0)

Πάρτε και μία γεύση από το trailer (https://youtu.be/Cfjb7cQOIcg)

Σωλήνα δεν έχω βρει ακόμα

panos1050
21/02/2023, 18:23
Aν και δεν τον συμπαθω ,η αγαπη του γιαυτο που κανει περναει τη φαντασια .
Μετα απο ολα οσα εχει περασει και μονο που επιστρεφει ειναι τεραστιο ... του το δινω και τον σέβομαι γιαυτο.
Αλλος θα μποσουσε να αράξει να φαει τα λέφτα που εχει βγαλει ,αυτος ομως παλι εκει σαν μικρο παιδι

ΟΚΤΑΝΙΟ
21/02/2023, 18:47
Μολις εκανα το πρωτο μου dislike σε βιντεο στο youtube :blush:

o_gavros
22/02/2023, 20:30
ότι και να κερδισε (που κέρδισε ενα σκασμό), όσα εξωγήινα και να έκανε (που επίσης έκανε με το σωρό), στα δικά μου μάτια παραμένει ένας εξαιρετικά αχώνευτος νάρκισος που έγραφε στα παπάρια του κάθε συναθλητή του προκειμένου να βγει μπροστά. Μουνόπανο θα τον λέγαμε στο χωριό μου.

Bowleno
24/02/2023, 02:15
ότι και να κερδισε (που κέρδισε ενα σκασμό), όσα εξωγήινα και να έκανε (που επίσης έκανε με το σωρό), στα δικά μου μάτια παραμένει ένας εξαιρετικά αχώνευτος νάρκισος που έγραφε στα παπάρια του κάθε συναθλητή του προκειμένου να βγει μπροστά. Μουνόπανο θα τον λέγαμε στο χωριό μου.

Κάτι σαν τους admins ένα πράγμα; :lol:

:p

o_gavros
24/02/2023, 06:58
Ε ναι ντε

thunder ace
24/02/2023, 07:43

Σωστα....και επαυξανω.
Αλλα.......ελα μου ντε που το σπορ τον χρειαζεται.
Μαλλον αυτος κανει την διαφορα πλεον στο θεαμα.

sanctusan
24/02/2023, 20:14
441666

karellen
25/02/2023, 07:59
Κάτι σαν τους admins ένα πράγμα; :lol:

:p

Ουδεμία σχέσις.
Οι Αντμινς έχουνε περισσότερα λεφτά.

Vstrommer71
25/02/2023, 12:21
Τεχνικά-οδηγικά-αντίληψη της μοτοσυκλέτας μια σκάλα πάνω από όλους όλων των εποχών.

Προσωπικότητα-αναγνωρισιμότητα-δυνατότητα να φέρει νέο κόσμο στο άθλημα κάτω από τους κορυφαίους.

Ας βγάλει 100 αγιογραφίες ακόμη,το έχει καταλάβει ότι Vale δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Το πολύ πολύ να κάθεται μετά από μερικά χρόνια όταν αποσυρθεί με τον Lorenzo και να γκρινιάζουν σαν τους γέρους στο Muppet Show.

My 50 cents.

telegonos
25/02/2023, 12:44
2023 και ακόμα οι Ροσσίτσες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να χωνέψουν ότι το ινδαλμά τους, ΔΕΝ είναι πια ο κορυφαίος, έχει ΑΛΛΟΥΣ πιο καλούς, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ, και ψάχνουνε να βρούνε τι είπε ο τάδε, τι εννοούσε ο παρατάδε, τιτόνα τιτάλλο νοήματα της φαντασίας τους, να βγάλουν σκάρτους τους άλλους. Endo με taxi, το ινδαλμά τους άγιο, εκεί δεν ψάχνουνε τι είπε τι έκανε, εκεί ''πιστευε και μη ερεύνα''.

Κι εδώ κι αλλού δλδ, το ίδιο πράγμα.

Κι άυριο μεθαύριο θα είναι οι ταδε-ίτσες, και μετά οι παραταδε-ίτσες, γενικά κάποιον θα τρέχετε να τον υποστηρίξετε.

Δεν χρειάζεται να ''ανήκετε'' κάπου. Ειστε άνθρωποι ισχυροί, επιβιώνετε και φτιάχνετε την ζωή σας. Αποδεδειγμένα μπορείτε και χωρίς ''λεσχες'', ''γκρουπ'', ''αγαπημένους οδηγούς'', ''αγαπημένους καλλιτέχνες'' κ.ο.κ. Δεν χρειάζεστε ''ηγέτες'' να τρέχετε από πίσω να τους υποστηρίζετε, ουτε καν να γράφετε κακίες στα φόρουμ για τον αντίπαλο που αποκαθήλωσε το ''ινδαλμα''.

Οι ''ηγέτες'' που κάθεστε και λέτε, σας έχουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ, ζούνε την ζωάρα τους, στην βιλάρα τους, με τις γκομενάρες τους, και προβλημά τους είναι που θα πάνε αυτήν την εβδομάδα να κάνουνε ντόλτσε βίτα απαυτήν που μια μέρα της κάνει όσο ένας χρόνος στην ζωή σας.

Δεν λέω να μην έχετε μια προτίμηση ή να μην βλέπετε αγώνες ή να μην ασχολείστε. Να το κάνετε. Αλλά μην παθιάζεστε και μην ταυτίζεστε με αυτούς και μην τους βάζετε σε οποιαδήποτε προτεραιότητα. Είναι ένα θέαμα, το βλέπουμε, σπάμε πλάκα, ΤΕΛΟΣ. Αυτοί, αν συναντιόσασταν στον δρόμο, θα βάζαν τους μπράβους να σας κάνουν στην άκρη, μην τυχόν και τους πλησιάσετε, κι εσείς κάνετε λες και είναι οι θεοί σας.

Bowleno
25/02/2023, 14:20
2023 και ακόμα οι Ροσσίτσες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να χωνέψουν ότι το ινδαλμά τους, ΔΕΝ είναι πια ο κορυφαίος, έχει ΑΛΛΟΥΣ πιο καλούς, ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟΥΣ, και ψάχνουνε να βρούνε τι είπε ο τάδε, τι εννοούσε ο παρατάδε, τιτόνα τιτάλλο νοήματα της φαντασίας τους, να βγάλουν σκάρτους τους άλλους. Endo με taxi, το ινδαλμά τους άγιο, εκεί δεν ψάχνουνε τι είπε τι έκανε, εκεί ''πιστευε και μη ερεύνα''.

Κι άυριο μεθαύριο θα είναι οι ταδε-ίτσες, και μετά οι παραταδε-ίτσες, γενικά κάποιον θα τρέχετε να τον υποστηρίξετε.

Δεν χρειάζεται να ''ανήκετε'' κάπου. Ειστε άνθρωποι ισχυροί, επιβιώνετε και φτιάχνετε την ζωή σας. Αποδεδειγμένα μπορείτε και χωρίς ''λεσχες'', ''γκρουπ'', ''αγαπημένους οδηγούς'', ''αγαπημένους καλλιτέχνες'' κ.ο.κ. Δεν χρειάζεστε ''ηγέτες'' να τρέχετε από πίσω να τους υποστηρίζετε, ουτε καν να γράφετε κακίες στα φόρουμ για τον αντίπαλο που αποκαθήλωσε το ''ινδαλμα''.

Οι ''ηγέτες'' που κάθεστε και λέτε, σας έχουν ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ, ζούνε την ζωάρα τους, στην βιλάρα τους, με τις γκομενάρες τους, και προβλημά τους είναι που θα πάνε αυτήν την εβδομάδα να κάνουνε ντόλτσε βίτα απαυτήν που μια μέρα της κάνει όσο ένας χρόνος στην ζωή σας.

Δεν λέω να μην έχετε μια προτίμηση ή να μην βλέπετε αγώνες ή να μην ασχολείστε. Να το κάνετε. Αλλά μην παθιάζεστε και μην ταυτίζεστε με αυτούς και μην τους βάζετε σε οποιαδήποτε προτεραιότητα. Είναι ένα θέαμα, το βλέπουμε, σπάμε πλάκα, ΤΕΛΟΣ. Αυτοί, αν συναντιόσασταν στον δρόμο, θα βάζαν τους μπράβους να σας κάνουν στην άκρη, μην τυχόν και τους πλησιάσετε, κι εσείς κάνετε λες και είναι οι θεοί σας.

Επιτέλους κάποιος που καταλαβαίνει 2 πράγματα παραπάνω!:beer:

o_gavros
26/02/2023, 08:36
441687

Αμα θα χρειαστούμε ποιμενα θα σε φωνάξουμε για κατήχηση.

panavour
28/02/2023, 11:43
Η ουσία στην οποία σύγκριση, είναι ποιός ήταν "επανάσταση" για την εποχή του.Ποιος πήγε τον πήχη, περισσότερους πόντους ψηλότερα,για την εποχή του πάντα.

aris19
28/02/2023, 15:31
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το βρούμε κάπου εκτός Amazon Prime? Σε αυτά που ξέρω δεν το βρίσκω

thunder ace
28/02/2023, 16:34

Ε...ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ....θεος ειναι μονο ενας...... Schwantz

DoctoR_k6
01/03/2023, 09:21
441687

Αμα θα χρειαστούμε ποιμενα θα σε φωνάξουμε για κατήχηση.

Ευτυχως υπηρξε αυτη η τοποθετηση απο τον παλιο καλο telegonos κ καταλαβα πως τοσο καιρο καποιος του ειχε χακαρει τον λογαριασμο...

Εγω καθε πρωι παω για προσευχη στον Αι Γιαννη το Ροσσι...δεν ξερω για τους αλλους.

freco
01/03/2023, 12:21
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να το βρούμε κάπου εκτός Amazon Prime? Σε αυτά που ξέρω δεν το βρίσκω

Μπορείς να κάνεις συνδρομή μέσω του πολωνικού Amazon (1 μήνας δωρεάν + 10,5 ευρώ για ένα χρόνο αν θέλεις) https://www.amazon.pl/prime?ref_=nav_cs_primelink_nonmember, που νομίζω ισχύει ακόμα η προσφορά. Χρησιμοποίησε το google translate (Πολωνικά -> Ελληνικά) και θα το καταφέρεις.
Εγώ το έχω κάνει και το βλέπω διαθέσιμο το συγκεκριμένο, αλλά χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους (που δεν με πολυνοιάζει γιατί έχει αγγλικούς).

Εδώ το είδα:
https://www.insomnia.gr/forums/topic/806694-amazon-prime-%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE-1050-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

kostasdirt
02/03/2023, 07:36

Υπάρχει και το είδα (με Αγγλικούς υπότιτλους) στο Stremio

ptc
02/03/2023, 09:48
Υπάρχει και το είδα (με Αγγλικούς υπότιτλους) στο Stremio

Κατεβασα το app και στο συγκεκριμενο μου λεει "No streams were found. For more streams, please install more addons". Το ειδες μεσω καποιου συγκεκριμενου addon;

kostasdirt
02/03/2023, 20:49
Κατεβασα το app και στο συγκεκριμενο μου λεει "No streams were found. For more streams, please install more addons". Το ειδες μεσω καποιου συγκεκριμενου addon;

Ναι πρέπει να εγκαταστήσεις addons, το συγκεκριμένο νομίζω είναι με το Torrentio