PDA

View Full Version : 1 χρόνος- 38.000km και αμέτρητες εικόνες!

billy84
21/02/2023, 17:37
Στις 13-2-2023 έκλεισα δύο χρόνια απο τη μέρα που συμπλήρωσα τις 300.000km. Όπως και πέρισυ, δημιούργησα ένα επετειακό βίντεο με πολύ μικρά αποσπάσματα απο κάθε εξόρμηση, ντυμένο με την κατάλληλη μουσική επένδυση.

Σίγουρα αυτά τα km είναι πάρα πολλά για έναν μέσο χρήστη μοτοσυκλέτας αλλά το αστείο είναι ότι είναι τα λιγότερα που έχω κάνει ετησίως από το 2015 που αγόρασα το NC. Τα συνολικά km είναι πλέον 381.000, απροβλημάτιστα φυσικά (και συνεχίζουμε).

Απολάυστε :beer:

https://www.youtube.com/watch?v=B3UqwIinnqY&t=1282s

THRESH
21/02/2023, 18:10
- Ναι γειά σας, konnichiwa , ο CEO της Honda είμαι , τι θα λέγατε για ένα lengthy feature σε επόμενο publication της εταιρίας μας και ένα μηχανάκι δώρο ?

ΥΓ δεν υποννοώ οτι είσαι ήρωας που τα έκανες πάνω σε ένα Honda, για να μην παρεξηγηθώ :lol:

ΥΓ 2 : εγω πάντως θα έστελνα ένα τέτοιο vid και μερικές φωτογραφικές στιγμές στη Honda , έτσι ....

Bowleno
21/02/2023, 18:31
Στις 13-2-2023 έκλεισα δύο χρόνια απο τη μέρα που συμπλήρωσα τις 300.000km. Όπως και πέρισυ, δημιούργησα ένα επετειακό βίντεο με πολύ μικρά αποσπάσματα απο κάθε εξόρμηση, ντυμένο με την κατάλληλη μουσική επένδυση.

Σίγουρα αυτά τα km είναι πάρα πολλά για έναν μέσο χρήστη μοτοσυκλέτας αλλά το αστείο είναι ότι είναι τα λιγότερα που έχω κάνει ετησίως από το 2015 που αγόρασα το NC. Τα συνολικά km είναι πλέον 381.000, απροβλημάτιστα φυσικά (και συνεχίζουμε).

Απολάυστε :beer:

https://www.youtube.com/watch?v=B3UqwIinnqY&t=1282s

Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις και να ξεπεράσεις το ένα μιλιόνι! :beer:

Διόρθωσε λίγο τον τίτλο, σου έπεσε ένας άσος :lol:

Tallyban
21/02/2023, 18:48
Πούλα τώρα που πιάνει τιμή.

doctoras
21/02/2023, 19:56
Να τα 500ρισεις!!
Είναι εκπληκτικό νούμερο και πολύ γρήγορα θα πιάσεις τα 400k

Τα ειδα όλα τα περάσματα που έχει και φαράγγι μέσα.
Αλλά νωρίς στο 46” … ρυάκι και νεροφαγωμα 50-60εκ πως ανέβασες μηχανάκι 230kg ?
Πολύ δύσκολο εγχείρημα που αν δεν έχεις βοήθεια μπορεί να κολλήσεις.

Τα εντουρο περνάνε με ροη, θέση στα μαρσπιέ, βάρος μπροστά, ελεγχόμενο γκάζι με δυναμική πρώτη

tzarot
21/02/2023, 20:12
Πούλα τώρα που πιάνει τιμή. Όχι ρε συ, πάνω στο στρώσιμο. Ακόμα δεν έχει ανοιξει το μοτέρ να το χαρεί.

George_M.
22/02/2023, 05:57
Να τα 500ρισεις!!

Τα εντουρο περνάνε με ροη, θέση στα μαρσπιέ, βάρος μπροστά, ελεγχόμενο γκάζι με δυναμική πρώτη

(αν θυμαμαι σωστα απο το σχετικο ταξιδιωτικο ρεπορτο ειχε κατεβει πριν κ ειχε βαλει μια στρωση με πετρες μεγαλες...
Βιλλ?)

για τα χιλιομτερα τωρα τι να λεμε..εχεις πλεον αλλαξει τον τροπο με τον οποιο ''οφειλουμε'' να διαβαζουμε τα κοντερια φιλε.
συντομα τα 500Κ να γουσταρουμε!!

PortisHead
22/02/2023, 09:02
Πολλα respect φιλε μου.
Ειμαι απο τους λίγους που επιμένει οτι τα χλμ σε ενα οχημα δε μου λένε τίποτα.
Μόνο η σωστη συντηρηση μετράει για μενα.
Εισαι η μεγαλυτερη απόδειξη !
Ξανα Μπραβο !!!

giorgosb
22/02/2023, 09:17
Δεν καταλαβαίνει τίποτα το NC.. Και στα επόμενα Billy!

:beer:

est
22/02/2023, 12:26
Τόσα κι άλλα τόσα εύχομαι Βασίλη!

billy84
22/02/2023, 13:02
Τόσα κι άλλα τόσα εύχομαι Βασίλη!

- Ναι γειά σας, konnichiwa , ο CEO της Honda είμαι , τι θα λέγατε για ένα lengthy feature σε επόμενο publication της εταιρίας μας και ένα μηχανάκι δώρο ?

ΥΓ δεν υποννοώ οτι είσαι ήρωας που τα έκανες πάνω σε ένα Honda, για να μην παρεξηγηθώ :lol:

ΥΓ 2 : εγω πάντως θα έστελνα ένα τέτοιο vid και μερικές φωτογραφικές στιγμές στη Honda , έτσι ....

Η αλήθεια είναι ότι για το μέγεθος Honda είμαι μια σταγόνα στον ωκεανό. Έχω στείλει στο παρελθόν το βίντεο των 300.000km και μου απάντησαν ''ευχαριστούμε που είστε ένας ευχαριστημένος πελάτης, είναι πολύ σημαντικό για εμάς'':lol:

Σου εύχομαι ολόψυχα να φτάσεις και να ξεπεράσεις το ένα μιλιόνι! :beer:

Διόρθωσε λίγο τον τίτλο, σου έπεσε ένας άσος :lol:

Σε ευχαριστώ φίλε! Απο όσο είδα δεν έχω κάνει κάποιο λάθος, 38.000km σε έναν χρόνο λέει, τόσα έκανα!:D

Πούλα τώρα που πιάνει τιμή.

Σαν καινούργιο!

Να τα 500ρισεις!!

Σε ευχαριστώ καταρχήν!:beer:

Εκεί ήταν μια δύσκολη φάση. Ήταν πιο βαθύ και έφαγα κάποια ώρα να το στρώσω με πέτρες και να περάσω. Τελικά κόλλησα προς στιγμή μέσα στο ποτάμι και το πήρα στα χέρια. Έτσι το ανέβασα και από το χαντάκι. Το NC είναι 218 κιλά για την ακρίβεια αλλά μπορείς να πεις ότι έπεσες μέσα στο ζύγισμα με όλα αυτά που κουβαλάω. Γενικά το τρώω και το φαϊ μου και είναι απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν αρκεί μόνο να το κρατάς.

billy84
22/02/2023, 13:07
Όχι ρε συ, πάνω στο στρώσιμο. Ακόμα δεν έχει ανοιξει το μοτέρ να το χαρεί.

:lol: ακόμα είναι σφιχτό το μοτεράκι του. Άς το αφήσω να ανοίξει λίγο ακόμα!:lol:

(αν θυμαμαι σωστα απο το σχετικο ταξιδιωτικο ρεπορτο ειχε κατεβει πριν κ ειχε βαλει μια στρωση με πετρες μεγαλες...
Βιλλ?)

για τα χιλιομτερα τωρα τι να λεμε..εχεις πλεον αλλαξει τον τροπο με τον οποιο ''οφειλουμε'' να διαβαζουμε τα κοντερια φιλε.
συντομα τα 500Κ να γουσταρουμε!!

Σε ευχαριστώ Γιώργαρε να είσαι καλά! Όντως τότε για να περάσω το ποταμάκι έστρωσα μια στρώση πέτρες αλλά και πάλι κόλλησα προς στιγμή άμα θυμάσαι. Εκεί το πήρα στα χέρια αναγκαστικά και έτσι με 1η και εγώ κάτω, το ανέβασα και από το ύψωμα και με σπρώξιμο φυσικά. Ήταν μια ψιλοζόρικη φάση.

Πολλα respect φιλε μου.
Ειμαι απο τους λίγους που επιμένει οτι τα χλμ σε ενα οχημα δε μου λένε τίποτα.
Μόνο η σωστη συντηρηση μετράει για μενα.
Εισαι η μεγαλυτερη απόδειξη !
Ξανα Μπραβο !!!

Σε ευχαριστώ φίλε μου να είσαι καλά! Σίγουρα το 1ο πράγμα που μετράει είναι η σωστή συντήρηση αλλά στην προκειμένη περίπτωση μετράει και το χαμηλής απόδοσης μοτέρ το οποίο δημιουργήθηκε στα πρότυπα των κινητήρων αυτοκινήτου.