View Full Version : Αναρτήσεις - Μπουκάλες Symphony ST 125 LC ABS
Καλησπέρα σας. Έχω το Symphony ST 125 LC ABS 5 χρόνια.
Θέλω να σας ρωτήσω αν αξίζει να αλλάξω μπουκάλες ή και πιθανών αναρτήσεις πίσω, γιατί κοπανάει πολύ στις λακούβες κυριώς το μπροστά μέρος;
Εννοείται ότι ΔΕΝ αξίζει! Πολύ μεγάλο κόστος για αμφίβολο αποτέλεσμα.
Το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο.
Τι scooter θα πρότεινες με καλές αναρτήσεις;
Nostradamus
22/02/2023, 11:36
Κανενα σκουτερ δεν εχει καλες αναρτησεις.. Δεν φταινε οι αναρτησεις, αλλα τα ιδια τα σκουτερ και οι κωλοδρομοι μας.. Καποια εχουν απλα υποφερτες.. Αρκετο λ=ρολο παιζει και το ελαστικο παντως.
Είναι γενικά πολύ κουραστικό το όλο θέμα. Το μηχανάκι μου με καθημερινή χρήση στους κωλόδρομους μας όπως είπες δεν έχει βγάλει ούτε ένα τρίξιμο από την αγορά του.
Δυστήχως όμως σκέφτομαι να το αλλάξω για τα κοπανήματα και μόνο......
28 χρόνια οδηγώ scooter για την ευκολία της πολής αλλά μεγαλώνουμε μάλλον και η μέση δεν αντέχει άλλο. Φοβάμαι ότι πλησιάζει η ώρα της μηχανής......
Σκούτερ και καλές, άνετες αναρτήσεις, δεν παίζει εκτός και αν πας σε πανάκριβα τύπου integra, xadve κλπ.
Πάρε μια μοτοσυκλέτα να βρεις την υγεία σου.
Σκούτερ δεν είχα ποτέ, οδηγούσα όμως ένα runner της δουλειάς, το έβλεπε η μέση μου και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ:cry:
panavour
22/02/2023, 16:55
Πριν 8 μήνες, πούλησα τον σκαραβαίο (απριλια σκαραβαίο 200αρι)για αυτόν τον λόγο.(μέση)και πήρα μοτό.Ησυχασε η μέση μου.
Αν έχουν χειροτερέψει πολύ σε σχέση με το όταν το πήρες, ίσως έχει νόημα να τους κάνεις ένα καλό σέρβις. Αν είχες πρόβλημα από την αρχή, κοιτάς αλλού.
Kepler Fun
23/02/2023, 11:26
Εχω το 200ρι. Η κατάσταση είναι όπως ακριβώς λές.
Οι αναρτήσεις είναι το αδύνατο σημείο των σκούτερ λόγω διάταξης και δεν υπάρχει δυνατότητα σημαντικής βελτίωσης.
Θα το είχαν κάνει τα εργοστάσια εξάλλου.
Η απάντηση απλή. Ξεχνάς χώρους ευκολίες κλπ. και αγοράζεις on-off.
Manalishi
23/02/2023, 12:16
Kymco AK550 Premium, μόνο 12,500 ευρώ.
Kepler Fun
23/02/2023, 12:24
Kymco AK550 Premium, μόνο 12,500 ευρώ.
Καλό μεν αλλά και 230 κιλά.
Βαρύτερο και από το μεγάλο μου BMW που είναι 4 κύλινδρο και έχει 160 άλογα.