View Full Version : ΜΕ ΕΙΔΑ Vol III
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
panavour
16/06/2024, 22:16
Και η γέφυρα στο Ριον τι συνδέει;;;;;;
το αντιριον:bawl:
Billymuse
16/06/2024, 22:28
H βυθιζόμενη μετά τον ναό (Καζίνο Λουτρακίου) λειτουργεί κανονικά.
harris_x
17/06/2024, 09:13
Ας υπενθυμίσουμε τους κανόνες (https://www.moto.gr/forums/misc.php?do=showrules):
9. Απαγορεύεται η δημοσίευση ή/και η αναπαραγωγή περιεχομένου που άπτεται των παρακάτω θεματολογιών:
Πολιτικής
Ποδοσφαιρικών κ.α. ομάδων
Θρησκείας.
Το επόμενο post θα διακοσμηθεί με καρτούλα.
asxetost
20/06/2024, 20:00
Με είδα πριν λίγο να φαντασιώνομαι έντονα να σηκώσω πάνω στη στροφή τη μπότα όπως ήμουν με πρώτη στο μισό μέτρο πίσω σου και να σε κλωτσήσω με το πέλμα ενώ ανοίγω το γκάζι, παπιομαϊμουδιάρη αγκωνοκρανιάρη που έφαγες απροκάλυπτα το στοπ με μια έκφραση στη μούρη λες και έκρυβες στο στόμα ξινισμένο κουραμπιέ, στην έξοδό του Κηφισού για Πατήσια δεξιά μου και ενώ ήμασταν ξεκάθαρα σε τροχιά σύγκρουσης.
Βέβαια οταν σε έπιασε το φανάρι ενώ φάνηκε να πηγαίνεις ευθεία όταν σε πλησίασα έκοψες για αριστερά.
Εγώ ήθελα απλά να σε ρωτήσω ευγενικά και ήρεμα μόνο αν κατάλαβες τι έκανες.
-Αφού είμαι φιλειρηνιστής.:):blush::a52::a016:
karellen
23/06/2024, 21:33
Με είδα χτες αργά το βράδυ να συγκρούομαι ευτυχώς με λίγα χιλιόμετρα με το τελευταίο αγριογούρουνακι της αγέλης ,ανεβαινοντας από σκάλα Ωρωπού προς...
Έχουμε νέα;
Πρωτίστως τα γόνατα και τα χέρια περάσανε;
Το μηχανάκι το φτιαξες;
panavour
23/06/2024, 21:52
Έχουμε νέα;
Πρωτίστως τα γόνατα και τα χέρια περάσανε;
Το μηχανάκι το φτιαξες;
τα χερια και τα γονατα εχουν σχεδον περασει.Το μηχανακι,εχω ραντεβου,για να βγαλω τα καγκελα που εχουν στραβωσει(δεν θα τα ξαναβαλω καθ υποδειξιν του μηχανικου μου,ο οποιος ισχυριζεται μετα απο 40 χρονια στο επαγγελμα,οτι περισσοτερο πηγη προβληματων ειναι παρα προστασια.Εχει δει μεχρι και ολικη διαγραφη,λογω στραβωματος ή κοψιματος σκελετου λογω καγκελων,η μανιταριων,καθως και καταστροφη κινητηρα,λογω χτυπηματος στο μπλοκ.)να αλλαξω ενα φλας,να βαλω μια καινουργια αριστερη χουφτα,και να ισιωσω το πενταλ του συμπλεκτη.Τα σιδερα φτιαχνονται εμεις ναμαστε καλα.ΠΡΟΣΟΧΗ ειδικα τις βραδυνες ωρες σε επαρχιακο δικτυο.
thunder ace
24/06/2024, 04:52
Και η γέφυρα στο Ριον τι συνδέει;;;;;;
Αν περασεις την γεφυρα εισαι πλεον Valhalla
motojojo
27/06/2024, 17:28
Με είδα να παραλαμβάνω όλο χαρά το καινουργιο μου eclipse (με δωρο την προστασία πλάτης) και να μην μπορώ να τοποθετήσω την προστασία στο μπουφάν!
Απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο κόλπο; Γιατί κάνουν τόσο μικρό το άνοιγμα; :a52:
doctor_john
27/06/2024, 17:35
Για να μην μπορεί να φύγει, δίπλωσε την με προσοχή. ;)
Με είδα να παραλαμβάνω όλο χαρά το καινουργιο μου eclipse (με δωρο την προστασία πλάτης) και να μην μπορώ να τοποθετήσω την προστασία στο μπουφάν!
Απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο κόλπο; Γιατί κάνουν τόσο μικρό το άνοιγμα; :a52:
Τη διπλώνεις αρχικά κατά το διαμήκη άξονα ώστε να μπει τέρμα μέσα το κάτω μέρος. Στη συνέχεια για να μπει το πάνω μέρος το διπλώνεις κατά τον εγκάρσιο άξονα του. Θέλει λίγη δύναμη. Μην το φοβάσαι. Δεν παθαίνει τίποτα ούτε η πλάτη, ούτε η θήκη της στο μπουφάν.
motojojo
04/07/2024, 19:03
Με ειδα να γίνομαι (πάλι) μουσκεμα από την σημερινή βροχή.
Αλλα δεν με ενόχλησε αυτό. Πιο πολύ με ενόχλησε που η μηχανή ήταν καθαρή και γυαλισμένη από το περασμένο σάββατο που πλύθηκε (από επαγγελματία κιολας) και έγινε πάλι σκατά. :a52:
GogosLux
09/07/2024, 15:43
Με είδα να ψάχνω το κράνος (Arai TourX4) που ειχα αφήσει στο παράθυρο με περβάζι φαρδος 50-60cm που επισκεύτηκα και να το βρίσκω 3 ορόφους κάτω λόγο ξαφνικού αέρα :cry:
Το μόνο παρήγορο οτι ήταν 6 ετών κράνος αλλά δεν είχε ουτε μια γρατζουνιά, ουτε μια πτωση απο μισό μέτρο (τα πήρε όλα τα μέτρα μαζί)
motojojo
09/07/2024, 15:48
:eek:
To μονο παρήγορο ειναι που δεν το έφαγε κανείς στο κεφάλι! Πόσο οξύμωρο να παει κανείς από....κράνος! :lol:
Δεν μας ειπες όμως σε τι κατάσταση το βρήκες;
GogosLux
09/07/2024, 16:52
:eek:
To μονο παρήγορο ειναι που δεν το έφαγε κανείς στο κεφάλι! Πόσο οξύμωρο να παει κανείς από....κράνος! :lol:
Δεν μας ειπες όμως σε τι κατάσταση το βρήκες;
Μπαααα ηταν με περιμετρική πρασιά μιας και το κτηριο ειναι στην μεση του πουθενα .
Το βρηκα σε πολύ καλή κατάσταση, πρεπει να έσκασε με το πάνω δεξιά μερος που έχει ενα πολύ μικρό κρακάρισμα χιλιοστών χωρίς να έχει ανοίξει ή να φάινεται (μονο με την αφή και πολύ προσοχή το βλέπεις).
Εσωτερικά δεν φαίνεται κάτι κάτω απο τα μαξιλάρια.
Επίσης έφυγαν οι 2 πλαστικές βιδες απο το πλαι που κρατάνε γείσο + ζελατίνα και ξεκουμπωσαν τα μάγουλα.
Για 3 ορόφους πτώση πολύ καλά τα πήγε :lol:
Με είδα χθες το πρωί να θέλω να φύγω ταξίδι και κατεβάζοντας το διπλό σταν να κόβεται στη μέση (ΟΚ 18 χρονων η βεφα)
Το έδεσα με λάστιχο& έκανα το ταξίδι κανονικά :beer:
Με είδα χθες το πρωί να θέλω να φύγω ταξίδι και κατεβάζοντας το διπλό σταν να κόβεται στη μέση (ΟΚ 18 χρονων η βεφα)
Το έδεσα με λάστιχο& έκανα το ταξίδι κανονικά :beer:
:eek: το σταντ, η το μηχανακι???? :D :p
:eek: το σταντ, η το μηχανακι???? :D :p
Βρε αφού το γράφω....
;)
Βρε αφού το γράφω....
;)
δεν εγινες αρκετα σαφης μαναμ'... :lol:
Βρε αφού το γράφω....
;)
Πού πηγές όμως δεν μας είπες :)
με ειδα 2 χρονια τώρα να αλλάζω μηχανάκια λες και ειμαι ο ΠΑΠ.
με ειδα 2 χρονια τώρα να αλλάζω μηχανάκια λες και ειμαι ο ΠΑΠ.
μολογα... τι πηρες? τι εγινε το QJ?
dumutrus
28/07/2024, 16:43
Με είδα να κρυφογελώ όταν είδα τον πιτσιρικά στο σούπερ μάρκετ να γκρινιάζει στην μάνα του ότι έσκασε και στο καπάκι να γυρνά να με βλέπει να φορώ μπουφάν και παντελόνι μηχανής το πώς γούρλωσαν τα μάτια του όλα τα λεφτά
Χα,χα...εντάξει η θερμοκρασία εκεί μέσα είναι απίστευτη,πάντα παθαίνω ενα σοκ!
Έρευνες λένε οτι η χαμηλή θερμοκρασία ωθεί τον κόσμο στην κατανάλωση!
CorpseAlive
29/07/2024, 15:14
Με είδα να αφήνω την γυναίκα μου στην κουνιάδα μου και να κάνω το Ηράκλειο -άγιοι δέκα σε 32 λεπτά από τον παλιό δρόμο .
Υπέροχα στροφιλίκια αλλά κακός δρόμος
sanctusan
30/07/2024, 08:43
Με είδα να αφήνω την γυναίκα μου στην κουνιάδα μου και να κάνω το Ηράκλειο -άγιοι δέκα σε 32 λεπτά από τον παλιό δρόμο .
Υπέροχα στροφιλίκια αλλά κακός δρόμος
Διακοπάρει ο νεκροζώντανος!!!
Καλές βόλτες και καλά μπάνια!!!
Καλημέρα παιδιά , την έκανα την χοντροπατάτα, την Παρασκευή πρωί-πρωί στις 7 πήγα να μετακινήσω την μηχανή δύο τρία μέτρα περπατιιτά , ήμουν δεξιά της, είχα κατεβασμένο το στάντ το οποίο από ότι κατάλαβα μετά χτύπησε στο παρατημένο στο έδαφος λάστιχο νερού και έκλεισε, νομίζοντας ότι έχω ανοιχτό το στάντ την γέρνω αριστερά να σταθεί και με φεύγει , την βλέπω σαν αε αργή κίνηση να πέφτει στην τσιμεντένια κολόνα του υπόστεγου, δυστυχώς στο μοναδικό σημείο που βρήκε ήταν και το χειρότερο που θα μπορούσε, στο ρεζερβουάρ και μάλιστα στο νεύρο και είναι και γκρι ματ και είναι και honda,το καλό είναι ότι από κάτω ακριβώς είναι η αντλία οπότε έχει πρόσβαση.Λοιπόν τι να κάνω; Για καινούργιο δεν το συζητάω στο 1000αρικο βγαίνει, ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη για PVR οι περισσότεροι δεν αναλαμβάνουν ρεζερβουάρ μηχανών και όσοι αναλαμβάνουν με λένε ότι δεν αναλαμβάνουν ματ χρώματα, άρα πάμε σε κλασσική μέθοδο; και μετά τον λαμαρινά τι; τοπική ή ολικό βάψιμο; και που; στην Honda ή εξωτερικά, να το βάψω πάλι ματ ,η γυαλιστερό γκρι; είναι και τα αυτοκόλλητα 40Ε το ένα, να το κάνω τοπική και να βάλω ένα BAGSTER tankpad, Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του, είμαι από Θεσσαλονίκη.454937
2stroker
31/07/2024, 10:55
Με ειδα να ξυπναω στις 5 το πρωι απο τηλεφωνημα που με ενημερωνε οτι ο πατερας μου διασωληνωνετε λογω πνευμονικης ανεπαρκειας για δευτερη φορα μεσα σε 7 μηνες. Γαμημένε καρκίνε.
karellen
31/07/2024, 15:03
Πω ρε φίλε, μακάρι να το ξεπεράσει, σου εύχομαι από καρδιάς.
AUFGEBRACHT
10/08/2024, 12:54
Το παραπάνω post του συμφορίτη για τον πατέρα του, μας δείχνει ότι τα άλλα που γράφουμε εδώ μέσα, είναι απλά για άψυχα σίδερα και πλαστικά...
Στα των άψυχων λοιπόν, και στο πνεύμα του νήματος...με είδα να με παίρνει η σύζυγος 2η φορά σε ένα μήνα μέσα τηλ, ότι την τράκαραν χωρίς να φταίει. Την πρώτη φορά ήταν φορτηγό τροφοδοσίας εταιρείας γευμάτων, ο οδηγός δεν είχε κλειδώσει την πόρτα, πήγε να προλάβει το πορτοκαλί φανάρι, ανέπτυξε ταχύτητα, πέρασε με κόκκινο, και την ώρα που έστριβε άνοιξε η πόρτα και έσπασε δεξί φανάρι και τσάκισε όλη η πόρτα του πορτ μπαγκάζ...περιττό να πω, πως αν ήταν μοτοσικλέτα αντί του ΙΧ, θα τον είχε σκοτώσει τον αναβάτη, ή θα τον είχε αφήσει ανάπηρο...
Ο σημερινός φταίχτης, οδηγούσε ευθεία, ενώ ταυτόχρονα μιλούσε από το ανοιχτό παράθυρο σε γνωστό του και χαριεντίζονταν...λογικό αποτέλεσμα, όταν κινείσαι χωρίς να κοιτάς που πηγαίνεις, να πέσει πάνω στο αμάξι μας, απολογισμός ξηλωμένος προφυλακτήρας και αριστερό φτερό...ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές και σε αυτή την περίπτωση.
george.S
10/08/2024, 19:47
Καλημέρα παιδιά , την έκανα την χοντροπατάτα, την Παρασκευή πρωί-πρωί στις 7 πήγα να μετακινήσω την μηχανή δύο τρία μέτρα περπατιιτά , ήμουν δεξιά της, είχα κατεβασμένο το στάντ το οποίο από ότι κατάλαβα μετά χτύπησε στο παρατημένο στο έδαφος λάστιχο νερού και έκλεισε, νομίζοντας ότι έχω ανοιχτό το στάντ την γέρνω αριστερά να σταθεί και με φεύγει , την βλέπω σαν αε αργή κίνηση να πέφτει στην τσιμεντένια κολόνα του υπόστεγου, δυστυχώς στο μοναδικό σημείο που βρήκε ήταν και το χειρότερο που θα μπορούσε, στο ρεζερβουάρ και μάλιστα στο νεύρο και είναι και γκρι ματ και είναι και honda,το καλό είναι ότι από κάτω ακριβώς είναι η αντλία οπότε έχει πρόσβαση.Λοιπόν τι να κάνω; Για καινούργιο δεν το συζητάω στο 1000αρικο βγαίνει, ρώτησα εδώ Θεσσαλονίκη για PVR οι περισσότεροι δεν αναλαμβάνουν ρεζερβουάρ μηχανών και όσοι αναλαμβάνουν με λένε ότι δεν αναλαμβάνουν ματ χρώματα, άρα πάμε σε κλασσική μέθοδο; και μετά τον λαμαρινά τι; τοπική ή ολικό βάψιμο; και που; στην Honda ή εξωτερικά, να το βάψω πάλι ματ ,η γυαλιστερό γκρι; είναι και τα αυτοκόλλητα 40Ε το ένα, να το κάνω τοπική και να βάλω ένα BAGSTER tankpad, Όποιος μπορεί ας δώσει τα φώτα του, είμαι από Θεσσαλονίκη.454937
Μανούρα!!!
Εγώ θα έφτιαχνα αυτοκόλλητα (έφτιαξα για το cb 400sf στην Θεσσαλονίκη και μου τα έστειλε και ήταν άψογα)που είναι πολύ οικονομικότερα από τα γνήσια και θα το έβαφα ολόκληρο
Να μην φαίνεται στο ματ δύσκολο για μπάλωμα
doctor_john
11/08/2024, 09:01
Δεν είναι τόσο το ματ που πρέπει να βρεις τον βαθμό του για να μοιάζει, το μεταλλικό και περλέ χρώμα απο κάτω.
Δυστυχώς όσο τέλεια και να μπαλώσεις, στην άκρη της δουλειάς θα δημιουργείται σκιά με μηχανικό τρόπο.
Καινούριο είναι, μπορεί να τραβηχτεί με εξωλκέα λίγο και να στοκαριστεί.
Εγώ θα το άφηνα για το χειμώνα.. :D
Να μας μείνει όμως ότι δεν μετακινούμε και δεν καβαλάμε ποτέ την μοτό από δεξιά.
Για πήγαινε εδώ να δεις τι θα σου πουν...
http://www.tat.toopaint.gr/contact.htm
asxetost
11/08/2024, 09:33
Με είδα πριν κάτι μέρες να έρχομαι πιο κοντά σε ατύχημα από ποτέ, μες στην πόλη στο γυρισμό από βόλτα πέριξ Αττικής.
Το οξύμωρο είναι οτι ο λόγος της παρολίγον πρόσκρουσης ήταν οτι είχα πολύ χαμηλότερο ρυθμό από οτι συνήθως και ένιωθα κυριολεκτικά έρμαιο στην πιθανή μαλακία του κάθε ενός.:nono:
Δεν είναι τόσο το ματ που πρέπει να βρεις τον βαθμό του για να μοιάζει, το μεταλλικό και περλέ χρώμα απο κάτω.
Δυστυχώς όσο τέλεια και να μπαλώσεις, στην άκρη της δουλειάς θα δημιουργείται σκιά με μηχανικό τρόπο.
Καινούριο είναι, μπορεί να τραβηχτεί με εξωλκέα λίγο και να στοκαριστεί.
Εγώ θα το άφηνα για το χειμώνα.. :D
Να μας μείνει όμως ότι δεν μετακινούμε και δεν καβαλάμε ποτέ την μοτό από δεξιά.
Η τελευταία παράγραφος είναι όλο το ζουμί,
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απάντησαν
Τελικά δεν γίνονταν με pvr, κατέβασα με την βοήθεια του μάνουαλ το ρεζερβουάρ, έβγαλα την αντλία και την τάπα, το πήγα σε έναν φίλο λαμαρινά τον κέρασα μια μπύρα και το έφερε στα ίσια, λόγο του ότι έκανε κάποια σημαδάκια η η μπογιά ψάχτηκα για βάψιμο, αλλά από την μία η Θεσσαλονίκη είναι φαρμακείο 190-250 χωρίς φπα από αυτούς που ειδικεύονται στις μηχανές και από την άλλη δεν το έπαιρνα απόφαση για ολική βαφή για σημαδάκια σε μια περιοχή 3Χ2 εκατοστά, έτσι το πήγα και με βάλανε στο μισό περίπου ρεζερβουάρ καρμπόν μεμβράνη μη πειράζοντας αυτοκόλλητα, 50Ε, συναρμολόγηση, έλεγχος για διαρροές και τέλος το αποτέλεσμα με ικανοποιεί κατά 95%, αν το βαρεθώ μπορεί μελλοντικά να βάλω BAGSTER, κάποια στιγμή θα ανεβάσω φώτο
CorpseAlive
14/08/2024, 18:13
Με είδα να διασχίζω την Σλοβενία με βροχή και κρύο .
Οριακά έβαλα τα κλάματα όμως όταν έφτασα στην λίμνη Μπλεντ.
Είναι από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία που έχω δει ποτέ μου .
o_gavros
14/08/2024, 18:17
ΜΗΝ χάσεις τη λίμνη Bohinj (κάπως έτσι) λόγο παραδίπλα!!!
Με είδα να διασχίζω την Σλοβενία με βροχή και κρύο .
Οριακά έβαλα τα κλάματα όμως όταν έφτασα στην λίμνη Μπλεντ.
Είναι από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία που έχω δει ποτέ μου .
Από την Αυστρία στη Σλοβενία πέρυσι τον Αύγουστο άναψα τα θερμαινόμενα γκριπ :lol:
Όμως οι επαρχιακοί δρόμοι αυτής της χώρας όπου και να είσαι σε αποζημιώνουν με την πράσινη ομορφιά τους σε νερά και δάση.
Υδρόψυξη αναβάτη
455386
455387
grinderx
26/08/2024, 19:54
Ωραίος! Πού είναι;
Ωραίος! Πού είναι;
Πλατανιστός, νότια Εύβοια. Ο συγκεκριμένος καταρράκτης είναι εύκολα προσβάσιμος αφού είναι δίπλα σε ασφάλτινο δρόμο. Έχει και καντίνα με τραπεζάκι για καφέ ή σνακκατω από τα πλατάνια. Πολύ ωραίο σημείο για εκδρομή.
Όμως υπάρχει μονοπάτι ακριβώς δίπλα στο ρεμα και υπάρχουν κι άλλοι καταρράκτες όπως και σημεία για μπάνιο πολύ όμορφα.Το ρέμα καταλήγει στην παραλία Ποτάμι.
Manalishi
02/09/2024, 14:00
Με είδα (μαζί με άλλους ) να κάνουμε το Riding School 1, ωραία - όμορφα - οργανωμένα.
Σίγουρα ενα σκαλί κάτω απο το CSS που είχα κάνει πριν χρόνια, αλλά χρειαζόμουν φορμάτ και επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης στον εγκέφαλο μετα απο 10 χρόνια αποχή με μοτοσυκλέτα ( το σκούτερ που κατέχω και οδηγώ είναι εργαλείο τα τελευταία 5 χρόνια, ειναι ανθρωπομεταφορέας και δεν λογίζεται ώς μεταλλικό άλογο σύμβολο αιώνιας ελευθερίας και ομορφιάς).
motojojo
06/09/2024, 12:49
Με είδα να παραδίδω το διπλωμα μου. 60 μερουλες ποδια, ποδήλατο και ΜΜΜ. Οποιοδήποτε ψαλιδι εξαρτάται από την διάθεση του διοικά της Λαμίας.
Τώρα υπομονή.
giorgosb
06/09/2024, 13:11
Με είδα να παραδίδω το διπλωμα μου. 60 μερουλες ποδια, ποδήλατο και ΜΜΜ. Οποιοδήποτε ψαλιδι εξαρτάται από την διάθεση του διοικά της Λαμίας.
Τώρα υπομονή.
Πίκρα.. Θέλει υπομονή ναι..
Ταχύτητα;
DoctoR_k6
06/09/2024, 13:15
Τώρα υπομονή.
Με ποσα τελικα?
Για σκιτσο αν θες να ερθεις θα σε παρω δικαβαλο στο σκουτερ... :D
motojojo
06/09/2024, 13:26
Ταχυτητα ναι, αλλά μη με ρωτάτε με πόσα, ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτομαι! (με 112) :tomates:
Είδα και τη φωτο, οι κάμερες αυτες παχαίνουν πολύ.
Χρήστο δεν έχω θέμα ουτε με το δικάβαλο ούτε με το σκουτερ. Άμα πας σφύρα.
Ταχυτητα ναι, αλλά μη με ρωτάτε με πόσα, ντρέπομαι και μόνο που το σκέφτομαι! (με 112) :tomates:
Που έγινε το έγκλημα?
motojojo
06/09/2024, 13:43
Κάπου μεταξύ Δομοκού και Λαμίας (προς Λαμια).
Ήταν στην επιστροφή από την εκδρομή στη λίμνη Πλαστήρα. Άλλους τους έπιασε βροχή, εμένα με έπιασε κάμερα. Καλά πήγε κι αυτο.
giorgosb
06/09/2024, 13:44
Στις στροφές από Δομοκό προς Λαμία; Εκεί έχει δύο ραντάρ..
motojojo
06/09/2024, 13:46
Ναι. Τώρα το ξέρω! :lol:
Η πρώτη επάνω με τσίμπησε.
πιστευω να παιξει σκοντο
στον μηνα θα στο δωσουν αν πληρωσεις
και κλαφτεις κ λιγο οτι δεν εχεις αλλο μεσο κτλ
motojojo
06/09/2024, 15:12
Κλάψα δεν ξέρω αν παίζει, εκτός του ότι δεν ειμαι τέτοιος τυπος και δεν το έχω, η παράβαση βεβαιωθηκε στη Λαμία κι εγω μένω Αθήνα. Οπότε ο αθηναιος εδώ θα κάνει ότι του πει ο λαμιωτης συναδελφος του.
Έκανα μια ενσταση της κακιας ωρας γιατι έχει προθεσμία και δεν θα προλάβαινα αργότερα. Τώρα θα δείξει. Το προστιμο θα πληρωθει και αυτό απο βδομάδα.
Βασικά αν μου το δώσουν στον μήνα εγώ ευχαριστημένος θα είμαι. Το δίπλωμα δεν μου ειναι τόσο critical, βεβαια μου χαλάει όλα τα πλάνα για ενδεχόμενο roadtrip στα εξωτερικα. Αν δεν ήταν αυτό δεν θα με ενοιαζε τόσο πολύ.
harris_x
06/09/2024, 15:27
Τι όριο είχε εκεί;
giorgosb
06/09/2024, 15:29
Τι όριο είχε εκεί;
Αν θυμάμαι καλά, έχει 50
Αν θυμάμαι καλά, έχει 50
Σωστα
Υπάρχει εκεί πινακίδα ΠΡΙΝ από αυτά, που προειδοποιεί για την ύπαρξη τους;
Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει.
giorgosb
06/09/2024, 16:47
Υπάρχει ναι
harris_x
07/09/2024, 13:33
:)
455597
Γέρασες :tooth:
Γέρασες :tooth:
...είπε ο ετών 114...
:bawl:
harris_x
07/09/2024, 13:56
...είπε ο ετών 114...
:bawl:
:lol::lol::lol:
:)
455597
Επειδή μύρισα τα δάχτυλά μου, καλωσόρισες στη μητρόπολή μας :beer:
Καφεδάκι - μπυράκι αύριο το βραδάκι;
doctor_john
07/09/2024, 14:29
Ρε συ Θωμά με αυτή την τεχνολογία.. :lol:
Όλα νετ και ισορροπία φωτισμού; σαν ένθετος είσαι.
Και αυτοί πίσω γιατί είναι ανάποδα; πρόσεχέ τους κάτι κάνουν αυτοί.
DoctoR_k6
11/09/2024, 23:07
Τώρα υπομονή.
Άγιο είχες που δεν σε τσίμπησαν (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/gallia-toy-piran-neo-diploma-kai-ena-kawasaki-zx-6r-meta-apo-molis-10hlm) στην Γαλλία...
motojojo
12/09/2024, 07:36
Άγιο είχες που δεν σε τσίμπησαν (https://www.motomag.gr/news/epikairotita/gallia-toy-piran-neo-diploma-kai-ena-kawasaki-zx-6r-meta-apo-molis-10hlm) στην Γαλλία...
Εμ να τα βλέπουν εκείνοι που θελουν να γινουμε ευρώπη! :lol: Να εκτιμαμε και λίγο το μπουρδελακι μας εδω! :p
peterTHErider
12/09/2024, 07:57
Εμ να τα βλέπουν εκείνοι που θελουν να γινουμε ευρώπη! :lol: Να εκτιμαμε και λίγο το μπουρδελακι μας εδω! :p
Αδερφέ μακάρι να ειμασταν σαν την κεντρική Ιταλία.με 6-7!πίστες γύρω γύρω και οργάνωση.δεν θα παραβίαζα πότε τα όρια ούτε για 1 χλμ.
Υγ.τα έχω πάρει λίγο με το μπουρδελακι μας που λετε γιατί εχθές με μέτριο νοτιά έχει γεμίσει όλη η πόλη με σκουπίδια λες και ζούμε σε σκουπιδότοπο.τα σκουπίδια ξεχειλισμενα και τα ζώα να τα αφήνουν από έξω ο αέρας να τα σκορπάει παντού.ρε ουστ.
Όπως είχε πει ο μεγάλος Χάρυ,είμαστε αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.
Ρε ουστ.
giorgosb
16/09/2024, 16:39
Με είδα σήμερα να με σταματάνε για τυπικό έλεγχο. Τελευταία φορά ήταν πριν 10 χρόνια περίπου..
Manalishi
16/09/2024, 17:21
Με είδα να μένω απο μπαταρία 2 φορά σε 3 μέρες, αφού την είχα (την μπαταρία...) ολο το βράδυ σε φόρτιση απο Πέμπτη σε Παρασκευή. Σημερα πρωί, πήρε μία αλλά μετά στο βενζινάδικο δεν...
Με είδα να διαβάζω όλα τα "Μπαταρία" κάτι θέματα για να δω εαν θα βάλω λιθίου ή όχι, ακρίβή ή όχι...
Τελικά τη λύση την έδωσε ο μπαμπάς...."Εχω ενα γνωστό, θα σου βρώ εγώ...." ουτε ξέρω τί πηρε...μπορεί να είναι και για το αστρόπλοιο Εντρεπράιζ... :D
karellen
16/09/2024, 18:57
Με είδα σήμερα να με σταματάνε για τυπικό έλεγχο. Τελευταία φορά ήταν πριν 10 χρόνια περίπου..
Κι εμένα ρε φίλε!
Προχθές το βράδυ, "το δίπλωμα σας παρακαλώ" - "ορίστε" - "καλό σας βράδυ".
Με είδα χθες βράδυ στην (καθιερωμένη πλέον) καθημερινή χαλαρή νυχτερινή βόλτα, να βάζω μακρύ παντελόνι και μπουφάν μετά από σχεδόν 3 μήνες.....
(κράξτε ελεύθερα)
harris_x
17/09/2024, 13:52
Με είδα χθες βράδυ στην (καθιερωμένη πλέον) καθημερινή χαλαρή νυχτερινή βόλτα, να βάζω μακρύ παντελόνι και μπουφάν μετά από σχεδόν 3 μήνες.....
(κράξτε ελεύθερα)
Δηλαδή βγήκες αλλά δεν πήγες στη συνάντηση... :a06:
:a38:
macdeath_s
17/09/2024, 21:47
Αδερφέ μακάρι να ειμασταν σαν την κεντρική Ιταλία.με 6-7!πίστες γύρω γύρω και οργάνωση.δεν θα παραβίαζα πότε τα όρια ούτε για 1 χλμ.
Υγ.τα έχω πάρει λίγο με το μπουρδελακι μας που λετε γιατί εχθές με μέτριο νοτιά έχει γεμίσει όλη η πόλη με σκουπίδια λες και ζούμε σε σκουπιδότοπο.τα σκουπίδια ξεχειλισμενα και τα ζώα να τα αφήνουν από έξω ο αέρας να τα σκορπάει παντού.ρε ουστ.
Όπως είχε πει ο μεγάλος Χάρυ,είμαστε αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.
Ρε ουστ.
Και εδώ που έχουμε βαράνε κλήσεις αβέρτα και σε φωτογραφίζουν για 4χλμ πάνω από το όριο :cry:
Manalishi
17/09/2024, 23:39
Με είδα να μένω απο μπαταρία 2 φορά σε 3 μέρες, αφού την είχα (την μπαταρία...) ολο το βράδυ σε φόρτιση απο Πέμπτη σε Παρασκευή. Σημερα πρωί, πήρε μία αλλά μετά στο βενζινάδικο δεν...
Με είδα να διαβάζω όλα τα "Μπαταρία" κάτι θέματα για να δω εαν θα βάλω λιθίου ή όχι, ακρίβή ή όχι...
Τελικά τη λύση την έδωσε ο μπαμπάς...."Εχω ενα γνωστό, θα σου βρώ εγώ...." ουτε ξέρω τί πηρε...μπορεί να είναι και για το αστρόπλοιο Εντρεπράιζ... :D
Πατέρα!!!
Η μπαταρία δεν κάνει, είναι πιό ψηλή απο αυτή που έχει..... :cry: :roflmao::a9::a02::owned:
Περασα σε 5 λεπτά και τα 5 στάδια του πένθους, εξού και τα αντίστοιχα emoticons απο πάνω...
CorpseAlive
20/09/2024, 21:20
Με είδα να μπορώ να καβαλάω στατικά την μηχανή μου μετά από 14 ημέρες και να χαμογελάνε μέχρι και τα αυτιά μου. :beer:
Dimmanoukas
20/09/2024, 22:16
Μπράβο ευχάριστα νέα αυτά.
Άντε και γρήγορα πάλι φουλ ενεργός
Σε λίγες μέρες θα μπορείς και να την οδηγεις
Ilias_83
21/09/2024, 08:31
Με είδα να πάνω σε Moto Guzzi πρώτη φορά. Ήθελα πολύ να μου αρέσει, δεν βρήκα κάτι αρνητικό, αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου.
Με είδα να κατεβάζω τον χρόνο μου σχεδόν 1". Αρχίζω να νιώθω άνετα με το περτοκαλί- βοήθησε φυσικά και το καινούριο μπροστινό λάστιχο.
Έχω φτάσει να είμαι λιγότερο από 1" απ'το all time personal best που είχα κάνει με μηχανή με τα τριπλά άλογα (ΜΤ09).
456011
Με είδα κομπάρσο στο Walking Dead.
Jysk Πικερμίου, περίπου 11:30 το πρωί. Όταν έφτασα είχε περίπου 4-5 αυτοκίνητα πελατών. Μέσα κόσμος κοιτούσε, έψαχνε, ήθελε να ρωτήσει αλλά υπάλληλος ούτε για δείγμα. Μόνο μια ταμίας που πληρωνόταν από πελάτη. Μέχρι να κοιτάξω στο βάθος της κουρτίνες που ήθελα, και φυσικά δεν υπήρχαν σε απόθεμα, και να ανέβω στον 1ο όροφο, όπου φυσικά δεν υπήρχε κανείς, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ανατριχιαστικά. Κατεβαίνοντας να φύγω, είδα ότι όλοι οι πελάτες είχαν φύγει. Ο χώρος του ταμείου άδειος. Ήμουν σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα εντελώς μόνος. Θυμήθηκα ότι δεν είχα διαρρήξει το κατάστημα, ήταν ανοιχτό όταν μπήκα. Άρχισα να σκέφτομαι αν ένα κουρτινόξυλο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να καρφώσω στο κεφάλι κανέναν undead που θα μου την έπεφτε. Βγήκα με προσοχή χωρίς να κάνω φασαρία στη λυτρωτική κίνηση της λεωφόρου Μαραθώνος.
Αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί, ούτε ένας άνθρωπος ρε φίλε!
grinderx
26/09/2024, 19:27
Με είδα να βγαίνω από στενό στη γειτονιά μου τσιμπώντας κατα λάθος το γκάζι αρκετούτσικα και πηγαίνοντας καρφωτός να καβαλήσω πεζοδρόμιο και να καταλήγω σε τοίχο. Ενστικτωδώς το έσωσα με φρένα πανικού στο τσακ!
Που πα ρε βλάκα;!;;!!;: ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΜΑΠΑ!!! :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: μου
karellen
29/09/2024, 18:06
Με είδα να το πατάω λίγο στον περιφερειακό και από τον αέρα να σηκώνεται η μπλούζα ως την πλάτη!
Εϊτίλα, καλτίλα και δε συμμαζεύεται,κατήντησα Γαρδελης.
Τι Γαρδέλης, Μπίλιας και βάλε! :smokin:
Με είδα σε μια πολύ ωραία παραλία για μπανάκι. Λόγω νότια είχε παιχνίδι με τα κύματα.
456434
456435
motojojo
06/10/2024, 13:12
Με ειδα να περναω στο δευτερο ημιχρονο
456447
τι μετρας εδω? τις μερες για να παραλαβεις νεο μοτοσακο, να απολυθεις απο φανταρος
η να βγεις απ'τη ψειρου?
karellen
06/10/2024, 17:44
Να βγούνε οι πατάτες.
456449
:ufo:
asxetost
06/10/2024, 21:38
Με είδα να πάω να κλείσω την τσάντα ακριβώς μετά τα διόδια της Αττικής οδου και για κάποιο λόγο να πηγαίνω να κρατήσω ανοιχτό γκάζι με το αριστερό. Επική σκηνή ο οδηγός του φορτηγού πίσω μου να με βλέπει να κάνω απότομο wobble και να γλιτώνω τον τοίχο στα αριστερά μου για κάποια εκατοστά, όχι τίποτα άλλο, θα με πάταγε και από πάνω αν έπεφτα το πιθανότερο. :bawl:
Και εκεί που λέω ευτυχώς και να έπεφτα πήγαινα με λίγα, βλέπω το κοντερ να γράφει 90.:sick:
grinderx
06/10/2024, 22:49
Με είδα να βγαίνω από στενό στη γειτονιά μου τσιμπώντας κατα λάθος το γκάζι αρκετούτσικα και πηγαίνοντας καρφωτός να καβαλήσω πεζοδρόμιο και να καταλήγω σε τοίχο. Ενστικτωδώς το έσωσα με φρένα πανικού στο τσακ!
Που πα ρε βλάκα;!;;!!;: ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΜΑΠΑ!!! :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: μου
Με είδα να πάω να κλείσω την τσάντα ακριβώς μετά τα διόδια της Αττικής οδου και για κάποιο λόγο να πηγαίνω να κρατήσω ανοιχτό γκάζι με το αριστερό. Επική σκηνή ο οδηγός του φορτηγού πίσω μου να με βλέπει να κάνω απότομο wobble και να γλιτώνω τον τοίχο στα αριστερά μου για κάποια εκατοστά, όχι τίποτα άλλο, θα με πάταγε και από πάνω αν έπεφτα το πιθανότερο. :bawl:
Και εκεί που λέω ευτυχώς και να έπεφτα πήγαινα με λίγα, βλέπω το κοντερ να γράφει 90.:sick:
Είμαι κι εγώ, αλλά είσαι κι εσύ :bawl: :p
asxetost
07/10/2024, 00:29
Σε παρακαλώ, για σεμινάριο όχι οτι κι ότι :facepalm::lol:
grinderx
07/10/2024, 00:39
Έτσι, ποιο Riding School κι αηδίες! :lol: :p
motojojo
07/10/2024, 18:19
τι μετρας εδω? τις μερες για να παραλαβεις νεο μοτοσακο, να απολυθεις απο φανταρος
η να βγεις απ'τη ψειρου?
Έκλεισα μηνα χωρίς διπλωμα. 28+σημερα.
Κοντά έπεσες!
sanctusan
15/10/2024, 16:05
Με βλέπω σε μεγάλο δίλημμα
Κανούργιο με 10400€;
ή
3 μηνών και 3000κμ με 9400€;
Αν έχετε όρεξη απαντήστε με vroom
panavour
15/10/2024, 16:54
Κανούργιο με 10400€;
ή
Όρεξη έχουμε,άμα μας πεις και το μηχανάκι θα έχουμε περισσότερη.
DoctoR_k6
15/10/2024, 17:41
Κανούργιο με 10400€;
ή
Δεν το εκλεισες τελικα?
sanctusan
15/10/2024, 17:47
ΜΤ-09 του 2024
RaGe_Raptor
15/10/2024, 17:49
Καινούργιο
sanctusan
15/10/2024, 17:50
Το έκλεισα αλλά το πάγωσα λόγω καλής προσφοράς από το μεταχειρισμένο
Κανούργιο με 10400€;
ή
Γιά ένα χιλιάρικο κάτω δεν λέει μεταχειρισμένο......
harris_x
15/10/2024, 18:16
Καινούργιο
Αυτό
doctor_john
15/10/2024, 18:19
Με είδα να φεύγω αφρενάριστος με 60 στην Λ. Δημοκρατίας, Αχαρνές, λίγο πριν το Lidl με 4 σταματημένα αυτοκίνητα μπροστά.
Δεν πρόλαβα να κοιτάξω πίσω, χύθηκα δεξιά δυο μέτρα πριν το μπαμ και γλίτωσα.
Ευχαριστώ θερμά τον μεθυσμένο κύριο με το αγωνιστικό bmw πίσω δεξιά, που είδε τι γίνεται και άφησε χώρο γελώντας
μου με κατανόηση...
Κανούργιο με 10400€;
ή
Αν το μτχ δεν έχει κάποιο σοβαρό έξτρα θα πήγαινα κούτα.
Το XSR900 GP βγαίνει πολύ ακριβό, ε; :rolleyes: