PDA

View Full Version : Ninja στα γεραματα

iliasNinja_1200
09/03/2023, 20:31
Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Νέος και πολύ χαρούμενος κάτοχος ενός zx1200r. Παιδικό αποθημενο που πραγματοποιήθηκε με 20 χρόνια καθυστέρηση:D Δεν ξέρω αν έκανα καλά η κακά που το πηρα μιας και πλέον ουτε πρόκειται να τρέξω πάνω από 120-130 ούτε να στρίψω ουτε τίποτα απλά μόνο και μόνο να κάθομαι να το χαζεύω να το σκαλίζω και να το πλένω μου φτάνει…δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι εννοώ…

o_gavros
09/03/2023, 20:33
Κάτι καταλαβαίνουμε... :D
Να το χαρείς!

thunder ace
09/03/2023, 20:49
Καλοταξιδο .....αλλα γιατί να μη το πας πάνω από 130;

iliasNinja_1200
09/03/2023, 20:53
Φοβαμαι:D οι δρόμοι που έχουμε εδώ στα Χανια δεν είναι για παραπάνω, οι οδηγοί επισης είναι ότι να ναι γενικότερα… έχω και 2 παιδάκια να μεγαλώσω όποτε καταλαβαίνεις…

azar41
09/03/2023, 20:56
Μια χαρά καταλαβαίνουμε,καλα κάνεις και φοβάσαι,πολύ προσοχή και καλά χιλιόμετρα!

panavour
09/03/2023, 20:57
Φοβαμαι:D οι δρόμοι που έχουμε εδώ στα Χανια δεν είναι για παραπάνω, οι οδηγοί επισης είναι ότι να ναι γενικότερα… έχω και 2 παιδάκια να μεγαλώσω όποτε καταλαβαίνεις…

Παντως και τα 130 στην κρητη παρανομα ειναι,εξ ου φανταζομαι και η κεκλιμμενη πινακιδα.
Προσοχη και καλα χιλιομετρα.

Bowleno
09/03/2023, 20:57

Καταλαβαίνουμε, να είσαι σίγουρος:D
Επίσης, καλά κάνεις που ΕΚΕΙ δεν το πας παραπάνω, εγώ θα πήγαινα με ακόμα λιγότερα:D

Καλώς ήρθες και ελπίζουμε να μείνεις, :beer:

Είσαι από τους ελάχιστους που δεν είχαν για πρώτο ποστ κάποια ερώτηση

thunder ace
09/03/2023, 20:58
Οκ....είσαι τίμιος και δεν έχεις κόμπλεξ να το πεις ότι φοβάσαι.
Πάντως αν βρεθείς σε καλό και μεγάλο δρόμο... δώσε του να καταλάβει.

iliasNinja_1200
09/03/2023, 21:05
Παντως και τα 130 στην κρητη παρανομα ειναι,εξ ου φανταζομαι και η κεκλιμμενη πινακιδα.
Προσοχη και καλα χιλιομετρα.

Πολλά, ειναι όντως, η πινακιδα ειναι έτσι για την ανάγκη της φωτογράφησης :lol: Υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι όπως πρέπει, 300€ είναι το πρόστιμο αν δεν κάνω λάθος:confused:

doctor_john
09/03/2023, 21:09
Ωραίο! καλά χιλιόμετρα! Ισως η πρώτη θηριώδης πολύ εύκολη μοτοσυκλέτα που οδήγησα.

katsar
09/03/2023, 22:01
Καταλαβαίνω απόλυτα !!!! Καλές βόλτες,θηρίο !!!!

Bowleno
09/03/2023, 22:24

Στην Κρήτη; ΚΑΙ μεγάλος ΚΑΙ καλός; Δεν παίζει....:(

iliasNinja_1200
09/03/2023, 22:41

Άπαπα με τίποτα, κατ αρχας πρέπει να κάνω κάποιο riding school κατ επειγόντως. Δεν έχει καμία σχέση με ότι οδηγούσα πιο πριν. Λαου λαου και βλεπουμε.

lospsi
09/03/2023, 22:54
Καλορίζικο!
Βάλε και καμιά φωτογραφία να το θαυμάσουμε, εκεί στο νησί κυκλοφορούν και μερικά πολύ μόρτικα zrx1200!

ptc
10/03/2023, 00:20
Να το χαρεις Ηλια! Πολυ καλα εκανες, αν αγοραζαμε μηχανες με βαση τη λογικη θα ειχαμε ολοι μηχανακια που οδηγουνται με Α2.

Ο στολος παντως ειναι των ακρων... Απο τη μια το "mini bike" και απο την αλλη το κτηνος. :D

peterTHErider
10/03/2023, 08:08
Στην Κρήτη; ΚΑΙ μεγάλος ΚΑΙ καλός; Δεν παίζει....:(

Η κρήτη δεν είναι βραχονησίδα...έχει τραγικό οδικό δίκτυο αλλά έχει και καλά κομματάκια που μια χαρά γουστάρεις και με το νιντζα...

panavour
10/03/2023, 08:33
Η κρήτη δεν είναι βραχονησίδα...έχει τραγικό οδικό δίκτυο αλλά έχει και καλά κομματάκια που μια χαρά γουστάρεις και με το νιντζα...

Συνηθως τετοιοι κυβισμοι και ιπποδυναμεις δεν κανουν για νησια της Ελλαδος,ακομα και για την Κρητη.Ειναι κυριως για αυτοκινητοδρομους,αλλα περι ορεξεως ΖΖΡΟΠΙΤΤΑ.:D

Bowleno
10/03/2023, 08:39

Δεν είναι μόνο το τραγικό οδικό δίκτυο, είναι και κάποιοι (πολλοί κιόλας) τραγικοί οδηγοί εκεί, που δεν νιώθουν.....

Leon67
10/03/2023, 09:01
Εχει καπως περίεργη οδική συμπεριφορα και ψηλό κεντρο βαρους. Δεν ειναι κακό απλά θελει λίγο περισσότερο σεβασμό από Hayabusa και σωστα ρυθμισμένο σταμπιλιζατερ. Καλές βόλτες.

Nostradamus
10/03/2023, 09:09
Να το χαρεις με υγεια και παντα ορθιος! Να ξανα νιωσουν τα "γερικα" κοκκαλα. :beer:

DoctoR_k6
10/03/2023, 09:23
Καλα χλμ να εχεις κ πολυ προσοχη.
Εχει το λεγομενο αρκουδογκαζο...:D
Μια που το ανοιξες κ μια που εκτοξευτηκες.

iliasNinja_1200
10/03/2023, 09:30
Ευχαριστώ παιδιά, εύχομαι ασφαλή χιλιόμετρα σε ολους:beer:
Παραθέτω και φωτογραφία της μεταφοράς απο Ηράκλειο που την παρέλαβα :lol::lol:
441887

DoctoR_k6
10/03/2023, 09:33
Απορω γιατι δεν την εφερες Χανια οδηγωντας? Πως κρατηθηκες?
Ειχε κανα θεμα?
Εντο με ταξι...στα χανια κ χωρις τραξιο ειναι απελπισια.
Στρωσανε κανα δρομο τα τελευταια χρονια γιατι εχω κ 7 χρονια να κατεβω...

Tsber
10/03/2023, 09:34
Μεγειά σου και να τη χαρείς όπως εσύ γουστάρεις και αγαπάς :beer:

Υπέροχη μοτοσικλετάρα σε όλα της και στον χρωματικό συνδυασμό που με τρελαίνει :)

Καλή απόλαυση!

iliasNinja_1200
10/03/2023, 09:37
Απορω γιατι δεν την εφερες Χανια οδηγωντας? Πως κρατηθηκες?
Ειχε κανα θεμα?
Εντο με ταξι...στα χανια κ χωρις τραξιο ειναι απελπισια.
Στρωσανε κανα δρομο τα τελευταια χρονια γιατι εχω κ 7 χρονια να κατεβω...
Όχι κανένα θέμα απολύτως, απλώς προτίμησα εκ του ασφαλούς γιατι λεω γύρευε την δουλειά σου βραδυατικα στον κωλοδρομο… δεν ήξερα και το μηχανακι… Ασφαλτοστρώσεις τίποτα… τα ίδια χάλια τόσα χρονια

Pew
10/03/2023, 09:55
Το ZX-12R το εχω αχτι αλλα δυστυχως οι τιμες στα μεταχειρισμενα, ο κανιβαλισμος που τα περισσοτερα εχουν υποστει, τα ΠΟΛΛΑ χερια που εχουν αλλαξει και η "ρετσινια" του καγκουρα με κατεβασμενες τιμονοπλακες, μακρυψαλιδα, λιωμενα δισκακια, ταλαιπωρα σαζμαν, ταλαιπωρα μοτερ... με απωθουν απο το να αγορασω καποιο.

ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ομως, ειτε θα παρω ενα ρημαδι και θα το γδυσω να το φτιαξω απο την αρχη "βιτρινα" και να το κρατησω για παντα, είτε αν βρω αυτη την "ευκαιρια" που να δικαιολογει την τιμη του.
Μαλλον για το 1ο σεναριο ομως, καθως μπορω να ασχοληθω απο μοτερ μεχρι και την τελευταια φισα, ακριβοτερα, αλλα τουλαχιστον θα ξερω πως ειναι αψογο απο μεσα μεχρι εξω.

Εζησα 3 χρονια στην Κρητη για της σπουδες μου, απο Ζακρο μεχρι Παλαιοχωρα και Κισσαμο τα γυρισα ΟΛΑ! Ειτε με αμαξι ειτε με μηχανη ακομα και με γουρουνα...
Καλοκαιρι βραδυ στον Αγιο Νικολαο, δε θα το ξεχασω ποτε, μπροστα στα ματια μου ειδα 4 μηχανακια να τρακαρουν ολα μαζι!
4 "σβουροι" ... οι 2 εκαναν κοντρα και οι αλλοι 2 μαλακιζονταν μεσα στη μεση της ευθειας μαλλον, σαν τα κουνουπια κυκλοφορουσαν με το κρανακι του Β' ΠΠ δεμενο στην καρωτιδα να γερνει πισω στο κεφαλι για να μην χαλαει το μαλλι.

Δυστυχως δεν υπαρχει οδικο δικτυο για τετοια κατηγορια μοτοσυκλετας εκει κατω, αλλα καταλαβαινουμε ολοι απολυτα, πως ειναι να εχεις ενα μοτερ αγκαλια που γουργουριζει σαν δαιμονας.
Να το χαρεις στο επακρο και να εισαι παντα ασφαλης!!:beer:

thunder ace
10/03/2023, 10:22
Το ZX-12R το εχω αχτι αλλα δυστυχως οι τιμες στα μεταχειρισμενα, ο κανιβαλισμος που τα περισσοτερα εχουν υποστει, τα ΠΟΛΛΑ χερια που εχουν αλλαξει και η "ρετσινια" του καγκουρα με κατεβασμενες τιμονοπλακες, μακρυψαλιδα, λιωμενα δισκακια, ταλαιπωρα σαζμαν, ταλαιπωρα μοτερ... με απωθουν απο το να αγορασω καποιο.

ΚΑΠΟΙΑ στιγμη ομως, ειτε θα παρω ενα ρημαδι και θα το γδυσω να το φτιαξω απο την αρχη "βιτρινα" και να το κρατησω για παντα, είτε αν βρω αυτη την "ευκαιρια" που να δικαιολογει την τιμη του.
Μαλλον για το 1ο σεναριο ομως, καθως μπορω να ασχοληθω απο μοτερ μεχρι και την τελευταια φισα, ακριβοτερα, αλλα τουλαχιστον θα ξερω πως ειναι αψογο απο μεσα μεχρι εξω.

Εζησα 3 χρονια στην Κρητη για της σπουδες μου, απο Ζακρο μεχρι Παλαιοχωρα και Κισσαμο τα γυρισα ΟΛΑ! Ειτε με αμαξι ειτε με μηχανη ακομα και με γουρουνα...
Καλοκαιρι βραδυ στον Αγιο Νικολαο, δε θα το ξεχασω ποτε, μπροστα στα ματια μου ειδα 4 μηχανακια να τρακαρουν ολα μαζι!
4 "σβουροι" ... οι 2 εκαναν κοντρα και οι αλλοι 2 μαλακιζονταν μεσα στη μεση της ευθειας μαλλον, σαν τα κουνουπια κυκλοφορουσαν με το κρανακι του Β' ΠΠ δεμενο στην καρωτιδα να γερνει πισω στο κεφαλι για να μην χαλαει το μαλλι.

Δυστυχως δεν υπαρχει οδικο δικτυο για τετοια κατηγορια μοτοσυκλετας εκει κατω, αλλα καταλαβαινουμε ολοι απολυτα, πως ειναι να εχεις ενα μοτερ αγκαλια που γουργουριζει σαν δαιμονας.
Να το χαρεις στο επακρο και να εισαι παντα ασφαλης!!:beer:

Δλδ στη Κρητη τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα απ οτι στο Αγρινιο............

DoctoR_k6
10/03/2023, 11:14
Δλδ στη Κρητη τα πραγματα ειναι λιγο καλυτερα απ οτι στο Αγρινιο............

Εσεις εχετε ισιαδια να ξεκ@υλωσουν οι απανταχου κ@υλογκαζοι.
Βγαινεις κ μια Ιονια κ κανεις γουστα.
Αρκει να μην την φας στη Ριγανη που την στηνουν... :bawl:

Bowleno
10/03/2023, 11:38

Εξ ου, το ποστ #18......

Πραγματικά, φοβάμαι να κατεβάσω την μηχανή εκεί για διακοπές....

dankannn
10/03/2023, 11:54
Να την χαίρεσαι φιλε μου !!!

thunder ace
10/03/2023, 13:22
Εσεις εχετε ισιαδια να ξεκ@υλωσουν οι απανταχου κ@υλογκαζοι.
Βγαινεις κ μια Ιονια κ κανεις γουστα.
Αρκει να μην την φας στη Ριγανη που την στηνουν... :bawl:

Εννοείς επάνω στην Ιονία σε εκείνο το σημείο, ή στον παλιό δρόμο;

KotsosDR
10/03/2023, 13:36
Καλορίζικο το αρκοδόγκαζο ! Από τις πιο όμορφες ουρές της κατηγορίας !

DoctoR_k6
10/03/2023, 14:07
Εννοείς επάνω στην Ιονία σε εκείνο το σημείο, ή στον παλιό δρόμο;

Επανω στην Ιονια.

peterTHErider
10/03/2023, 14:51
Συγνώμη ρε παιδιά μόνο η autoban είναι για τα μεγάλα μηχανάκια?κάπου ώπα δηλαδή...
Τραγικούς οδηγούς και μάο μάο έχω συναντήσει σε όλη την ελλάδα,και το οδικό δίκτυο της κρήτης είναι στο ίδιο επίπεδο με όλα των ορεινών-ημιορεινών περιοχών της ελλάδος όταν δεν υπάρχει εθνική-εγνατία-ιόνια οδός!μην είστε υπερβολικοί!και για να σας προλάβω δεν είμαι από την κρήτη απλά μένω εδώ αρκετά χρόνια!
Και ο βοακ φυσικά δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει αλλά έχει πολλά καλά κομμάτια!

MartinEden
10/03/2023, 22:53
Τίποτα στο τέλος δεν μένει. Σήμερα ζήσε, το αύριο ίσως να μην έρθει ποτέ.

Καλορίζικο και καλό γυάλισμα!

CorpseAlive
10/03/2023, 23:40
Συγνώμη ρε παιδιά μόνο η autoban είναι για τα μεγάλα μηχανάκια?κάπου ώπα δηλαδή...
Τραγικούς οδηγούς και μάο μάο έχω συναντήσει σε όλη την ελλάδα,και το οδικό δίκτυο της κρήτης είναι στο ίδιο επίπεδο με όλα των ορεινών-ημιορεινών περιοχών της ελλάδος όταν δεν υπάρχει εθνική-εγνατία-ιόνια οδός!μην είστε υπερβολικοί!και για να σας προλάβω δεν είμαι από την κρήτη απλά μένω εδώ αρκετά χρόνια!
Και ο βοακ φυσικά δεν είναι στο επίπεδο που πρέπει αλλά έχει πολλά καλά κομμάτια!

Και από Ηράκλειο προς Αρκαλοχώρι , έχει άρρωστα κομμάτια για να παίξεις στις στροφές και παραδόξως πολύ καλή άσφαλτο!
Τα ζήλεψα πολύ και το καλοκαίρι θα μπω ελπίζω με άλλον αέρα !

peterTHErider
10/03/2023, 23:57
Έλα με το καινούργιο μηχανάκι και θα σε πάω σε ωραία μέρη...:evil:έχει μερικά σημεία που είναι πιστάκια!

CorpseAlive
10/03/2023, 23:59
Έλα με το καινούργιο μηχανάκι και θα σε πάω σε ωραία μέρη...:evil:έχει μερικά σημεία που είναι πιστάκια!

Αύριο θα παρθεί τελικά η απόφαση που θα οδηγήσω το Tracer 9.
Spam Off!

peterTHErider
11/03/2023, 00:12
Αντε να καταλήξεις να ηρεμήσεις!ότι και να είναι βάλε άμεσα παραγγελία να ξεκινήσει άμεσα η αντίστροφη μέτρηση!

billyka
11/03/2023, 06:30
Δεν χρειάζονται χιλιόμετρα για μα ευχαριστηθεις το μεκανάκι.Ανοιγεις μια πρωτη δευτερα και στρώνεις χαρακτήρα.Δευτερα βέβαια = διακοσάρα αλλα ντάξει μωρέ,σπινιαρε την:p

lospsi
11/03/2023, 09:29
Τίποτα στο τέλος δεν μένει. Σήμερα ζήσε, το αύριο ίσως να μην έρθει ποτέ.

Καλορίζικο και καλό γυάλισμα!

Respect!