View Full Version : Αλλαγή κατηγορίας, βόλτες και εκδρομές
BabisStinson
19/03/2023, 20:07
Καλησπέρα! Μετά από 7 χρόνια με το ΜΤ-07 ήρθε η ώρα για αλλαγή κατηγορίας και μηχανής. Ψάχνω κάτι που θα χρησιμοποιείται για βόλτες και ιδανικά και κανένα ταξίδι με την σύζυγο τσακ μπαμ τριήμερο Αθήνα-Καλαμάτα, Μεθώνη, Πύλο, Γιάλοβα. Και οκ στην Αττική για καφέ, ψώνια κέντρο κλπ. Σίγουρα θα μπει τριβάλιτσο σχεδόν άμεσα μετά την αγορά, γιατί ξεκινάει και η σαιζόν, ή και μαζί με την αγορά.
Είμαι 1.87 με μακριά χέρια, το ΜΤ-07 μου ήταν λίγο μικρό αλλά ήταν ματζόβολο στην πόλη, το έχω φέρει και στα μέτρα μου με σέλα, τιμόνι κλπ. Μου αρέσει και το γκάζι του.
Λάτρης της Moto Guzzi, έχουμε και το Breva 750 στην οικογένεια, μου αρέσει ο εγκάρσιος V, ο ήχος και τρόπο τράβηγμα του.
Τετάρτη έχω κανονίσει test ride το V85TT, αν μου αρέσει λέω να το κλείσω επί τόπου, 12500 βγαίνει. Το θέμα είναι αν αξίζει να δω κάτι άλλο.
- Είδα το Transalp που μόλις κυκλοφόρησε αλλά μου φαίνεται σαν ένα μεγαλύτερο CB500X στο σχέδιο, αν και το CB μου αρέσει επίσης. Ιδανικά θέλω ευρωπαϊκό όμως και να με γεμίζει το σχέδιο.
- F850GS πάει 16500, πήγα χθες στην BMW και το είδα. Μου αρέσει, αλλά ανεβαίνει αρκετά και δεν θα ήθελα να φτάσω τόσο ψηλά.
- F900XR σαν το Tracer και δεν με έψησε καθόλου.
- Multistrada μου αρέσει πολύ αλλά πάει 20Κ, οπότε εκτός αυτομάτως.
- Μεταχειρισμένα δεν κοιτάω.
- Yamaha Tracer 7 σίγουρα όχι, θέλω κάτι διαφορετικό
- Yamaha Tracer 9 GT πάει 15.5Κ, άμα είναι να δώσω τόσα προτιμώ το GS.
- Σκέφτηκα το νέο KTM 790 Adventure, που μου αρέσει πάρα πολύ, λέω να ρωτήσω πότε θα έρθει Ελλάδα τώρα που άλλαξε αντιπρόσωπο η ΚΤΜ και αν έχουν να ανακοινώσουν τιμή.
Κάποια άλλη πρόταση ίσως?
Nostradamus
19/03/2023, 20:14
To v100 δεν θα το δοκιμάσεις καθόλου?
Αυτή η πολυγραμμένη φράση: "Είδα το Transalp που μόλις κυκλοφόρησε αλλά μου φαίνεται σαν ένα μεγαλύτερο CB500X στο σχέδιο, αν και το CB μου αρέσει επίσης. Ιδανικά θέλω ευρωπαϊκό όμως και να με γεμίζει το σχέδιο".
Παλιότερα πριν εμαφανιστούν τα νέα NC750X και το Transalp 750 διάβαζες και το: "Χάθηκε ο κόσμος να τα κάνουν τουλάχιστον σαν τα CB500X"....
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.... Φυσικά αστειεύομαι.
Θα σταθώ στο σχόλιο για το Tracer 9 GT το οποίο συγκρίθηκε -και κάπως υποτιμητικά- με το F850GS!!! Εκτός του ότι μιλάμε για δυο μοτοσυκλέτες που δεν συναντιούνται πουθενά.... η ερώτηση είναι έχεις ακούσει ποτέ τον κινητήρα του BMW να λειτουργεί; Θα σε αφήσω να το απαντήσεις κάποια μέρα μόνος σου.
To v100 δεν θα το δοκιμάσεις καθόλου?
Αυτή είναι ωραία πρόταση.
doctoras
19/03/2023, 21:07
Μπαμπη αν με την breva είστε ικανοποιημένοι με το v85tt θα εκπλαγείτε.
Τηρουμένων ότι ξέρεις τι αγοράζεις, μια δηλαδή καθαρά βολταδικη-τουριστική μοτοσυκλέτα, μεσαίας κατηγορίας.
Όμως όχι το απλό, αλλά το travel, γιατί με μόλις 1500€ παραπάνω, παίρνεις: 2 πλαινεσ βαλίτσες, τουριστική ζελατίνα, διπλό σταντ, συνδεσιμότητα με κινητό, θερμαινόμενα γκριπ.
telegonos
19/03/2023, 21:14
έχουμε και το Breva 750 στην οικογένεια, μου αρέσει ο εγκάρσιος V
Διαμήκης είναι ο V, o στροφαλοφόρος άξονας κοιτάει κατά το μήκος της μοτοσυκλέτας.
Εγκάρσιος V είναι αυτός που έχουν τα Ducati, τα Honda VFR κ.ο.κ. στα οποία ο στροφαλοφόρος άξονας κοιτάει ΚΑΘΕΤΑ στο μήκος της μοτοσυκλέτας.
Για τα άλλα που ρωτάς ΔΞ/ΔΑ
BabisStinson
20/03/2023, 07:57
@STF: Τον κινητήρα του F850GS δεν τον άκουσα, ψάχνω να βρω test ride, αλλά δεν έχουν.. Είναι τόσο χάλια; Του Tracer τον έχω ακούσει και οδηγήσει, ωραίος κινητήρας! Δεν ήταν καθόλου υποτιμητικό το σχόλιο για το Yamaha :) Για το CB500X ίσα ίσα που μου αρέσει πολύ, ειδικά στο πράσινο που κυκλοφοράει φέτος..! Μην σου πω ότι η λογική λέει να το προτιμήσω κιόλας, στα 8000 ευρώ. Θα μου μείνουν και 5 χιλιάρικα για βόλτες/ταξίδια. Καθήμενος πάνω του κουμπώνω ακριβώς, όπως και στο Guzzi και μου αρέσει και στον δρόμο. ΟΚ δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά δεν τρέχω κιόλας.
@telegonos: Νομίζω εγκάρσιος είναι, σε σχέση με τον άξονα της μοτοσικλέτας. :)
@doctoras: Η αλήθεια είναι ότι το Travel έχει πολλά πράγματα, αλλά μου αρέσει το πράσινο που δεν βγαίνει σε Travel. Όχι πως δεν ειναι ωραιο και το σαμπανιζε/γκρι του Travel. Απλά ουσιαστικά το stand θέλω και τις βαλίτσες. Ζελατίνα για αρχή δεν με ενδιαφέρει, θερμαινόμενα γκριπ αδιάφορα εντελώς και για το MG MIA για επικοινωνία με οτ κινητό, για την πλοήγηση που με ενδιαφέρει κάτι βίντεο που έχω δει δεν τα λες και πολύ καλά. Καλύτερα να έχεις το κινητό με βάση στήριξης στο τιμόνι.
Με την Breva και γενικά την Guzzi είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Τόσα χρόνια ένας αισθητήρας λ χάλασε μόνο αν θυμάμαι καλά, απλά service έχουν χωρίς ακριβά ανταλλακτικά και μία βαλβολίνη κάθε κάτι δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα στο διαφορικό. Επίσης, επειδή αντιπροσωπεύεται από Piaggio Hellas στην Ελλάδα, ότι ανταλλακτικό χρειαστεί έρχεται πολύ γρήγορα, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο.
@Nostradamus: Το V100 μου αρέσει πολύ και σαν σχέδιο και ο κινητήρας του φαίνεται πολύ δυνατός και με σύγχρονη τεχνολογία, απλά είχα στο μυαλό μου πιο όρθιο/adv μηχανάκι. Συν ότι θα ήθελα να περάσουν μερικά χρόνια ώστε ο νέος αυτός κινητήρας να δείξει λίγο από θέμα αντοχής/προβλημάτων τι κάνει. Τα Guzzi δεν τα αλλάζεις κάθε χρόνο :) Ίσως αν τον βάλουν στο νέο Stelvio σε 2 χρόνια να το σκεφτώ.
doctor_john
20/03/2023, 08:08
Θα πρέπει να το επαληθεύσουμε αυτό, αν είναι όντως σωστό κ.λπ. Σαν "εγκάρσιο" γνώριζα ότι αναφερόμαστε στην θέση του V κινητήρα
και όχι ότι η θέση του στρόφαλου ορίζει την κατεύθυνση του.
telegonos
20/03/2023, 08:31
Θα πρέπει να το επαληθεύσουμε αυτό, αν είναι όντως σωστό κ.λπ. Σαν "εγκάρσιο" γνώριζα ότι αναφερόμαστε στην θέση του V κινητήρα
και όχι ότι η θέση του στρόφαλου ορίζει την κατεύθυνση του.
Ημαρτον ρε σεις
DoctoR_k6
20/03/2023, 08:48
Διαμήκης είναι ο V, o στροφαλοφόρος άξονας κοιτάει κατά το μήκος της μοτοσυκλέτας.
Εγκάρσιος V είναι αυτός που έχουν τα Ducati, τα Honda VFR κ.ο.κ. στα οποία ο στροφαλοφόρος άξονας κοιτάει ΚΑΘΕΤΑ στο μήκος της μοτοσυκλέτας.
Για τα άλλα που ρωτάς ΔΞ/ΔΑ
Σωστος...
Tallyban
20/03/2023, 20:22
V85tt με πλαϊνές βαλίτσες και συνεπιβάτη δε παίζει,τα πόδια του δε χωράνε,θάναι στον αέρα σαν τα xr200.
panavour
20/03/2023, 20:33
V85tt με πλαϊνές βαλίτσες και συνεπιβάτη δε παίζει,τα πόδια του δε χωράνε,θάναι στον αέρα σαν τα xr200.
https://www.youtube.com/watch?v=yQzfR7XgRag
στο τελος του βιντεο εχει και συνεπιβατη,μια χαρα χωραει,φανταζομαι και με τις βαλιτσες.
AUFGEBRACHT
20/03/2023, 21:01
Εγώ έχω απορία τι θέμα υπάρχει με την ακουστική του κινητήρα του 850GS...
DoctoR_k6
21/03/2023, 10:17
Να δει κανεις κανα review απο εξωτερικο κ μετα του Χουντρα... :a11:
Του χει πει κανεις αραγε οτι αυτο το στυλακι παρουσιασης δεν ειναι κ τοσο...τραβηχτικο (sic).
Τι μονο εμενα ενοχλει? Γερασα τοσο? :p
BabisStinson
21/03/2023, 10:45
Του χει πει κανεις αραγε οτι αυτο το στυλακι παρουσιασης δεν ειναι κ τοσο...τραβηχτικο (sic).
Ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου. Δεν τον βλέπω καν καιρό τώρα.
BabisStinson
21/03/2023, 10:45
Αυτό έχουμε κανένα παράδειγμα, καμία φωτό; Μου φαίνεται περίεργο μια μηχανή που φτιάχτηκες για ταξίδια παντού να έχει τέτοιο θέμα.
και εμένα περίεργο μου φαίνεται
442109
442110
giorgosb
21/03/2023, 10:57
Γενικά, ότι έχει να κάνει με το Traction δεν βλέπεται..
Θα επαναφέρω το V100 πάντως..
442113
CorpseAlive
21/03/2023, 11:14
Γενικά, ότι έχει να κάνει με το Traction δεν βλέπεται..
Θα επαναφέρω το V100 πάντως..
442113
Πω με τριβάλιτσο είναι χάλι μαύρο....
Ειδικά η πίσω ...λες και οδηγάς CBF125
Πω με τριβάλιτσο είναι χάλι μαύρο....
Ειδικά η πίσω ...λες και οδηγάς CBF125
Ακριβώς την ίδια σκέψη έκανα! Βασικά η μπαγκαζιέρα το μεταλλάσσει. Τα πλαϊνά παλεύονται.
giorgosb
21/03/2023, 11:54
Στο V85 ταιριάζει εννοείται περισσότερο, αλλά παραμένει "έξω" από την μοτό
442114
KotsosDR
21/03/2023, 12:24
Υπάρχει και το TRIUMPH TIGER 900 GT
peterTHErider
21/03/2023, 14:33
Μικρό μηχανάνι για το μέγεθος του.
BabisStinson
21/03/2023, 14:48
Υπάρχει και το TRIUMPH TIGER 900 GT
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά έχω ξεκόψει την Triumph απ' όταν η αντιπροσωπεία μου έκανε !@#!$!ά όταν πήγα να πάρω το Street Twin ανταλλαγή με το ΜΤ-07 πριν την καραντίνα και είπα με αυτούς δεν μπλέκω πο-τέ.
Είδα και αυτές τις βαλίτσες (soft/σαμάρια) της SHAD που φαίνονται πολύ καλές και όταν είναι πάνω στην μηχανή δεν μπορούν να ανοίξουν κιόλας
https://www.webbikeworld.com/shad-terra-tr40-soft-adventure-luggage-review/
Ίσως ένας συνδυασμός σκληρή βαλίτσα πίσω και σαμάρια είναι ο ιδανικός.
AUFGEBRACHT
21/03/2023, 18:55
Διαφημιστική προώθηση προϊόντος είναι, ούτε καν review...
doctor_john
21/03/2023, 20:08
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά έχω ξεκόψει την Triumph απ' όταν η αντιπροσωπεία μου έκανε !@#!$!ά όταν πήγα να πάρω το Street Twin ανταλλαγή με το ΜΤ-07 πριν την καραντίνα και είπα με αυτούς δεν μπλέκω πο-τέ.
Είδα και αυτές τις βαλίτσες (soft/σαμάρια) της SHAD που φαίνονται πολύ καλές και όταν είναι πάνω στην μηχανή δεν μπορούν να ανοίξουν κιόλας
Mε έχει βολέψει το αντίστροφο στήσιμο. Σκληρές πλαϊνές και οποιαδήποτε άλλου είδους τσάντα-ες δεμένα πάνω τους.
Όλη τους η διαχείριση, οδήγηση, βάλε βγάλε, καύσιμα, πέσιμο, σπρώξιμο, πρόσβαση καθοδόν είναι πολύ καλύτερη.
Σε μοτό σαν το V100 χωράνε στην πίσω σχάρα και μικρά σαμάρια πάνω από τις σκληρές. Διάφορα είδη σακ βουαγιαζ μπορούν να προστεθούν
αν πας να πας κάμπινγκ και να κάθονται δυο άτομα για λίγες ώρες.
Με έχουν πονέσει τα καύσιμα, καλό είναι να φροντίζουμε οτιδήποτε μοιάζει με επιφάνεια που κοιτά προς τα πίσω στην μοτό, να έχει
ανομοιόμορφη και όχι λεία επιφάνεια.
Tο μπαλάκι του γκολφ είναι απο τα καλύτερα παραδείγματα για αναλογία: ~42mm διάμετρος, ~3mm τα ημισφαίρια πάνω του.
doctoras
21/03/2023, 21:00
Εγώ πάλι δε κατάλαβα απο τις φωτο που βάλατε στο v85tt, που είναι το πρόβλημα στην θέση συνεπιβάτη με τις βαλίτσες;
giorgosb
21/03/2023, 21:52
Εγώ πάλι δε κατάλαβα απο τις φωτο που βάλατε στο v85tt, που είναι το πρόβλημα στην θέση συνεπιβάτη με τις βαλίτσες;
https://m.youtube.com/watch?v=N7qVWu_v0sM
BabisStinson
22/03/2023, 14:32
Mε έχει βολέψει το αντίστροφο στήσιμο. Σκληρές πλαϊνές και οποιαδήποτε άλλου είδους τσάντα-ες δεμένα πάνω τους.
Όλη τους η διαχείριση, οδήγηση, βάλε βγάλε, καύσιμα, πέσιμο, σπρώξιμο, πρόσβαση καθοδόν είναι πολύ καλύτερη.
Σε μοτό σαν το V100 χωράνε στην πίσω σχάρα και μικρά σαμάρια πάνω από τις σκληρές. Διάφορα είδη σακ βουαγιαζ μπορούν να προστεθούν
αν πας να πας κάμπινγκ και να κάθονται δυο άτομα για λίγες ώρες.
Με έχουν πονέσει τα καύσιμα, καλό είναι να φροντίζουμε οτιδήποτε μοιάζει με επιφάνεια που κοιτά προς τα πίσω στην μοτό, να έχει
ανομοιόμορφη και όχι λεία επιφάνεια.
Tο μπαλάκι του γκολφ είναι απο τα καλύτερα παραδείγματα για αναλογία: ~42mm διάμετρος, ~3mm τα ημισφαίρια πάνω του.
Αυτά δεν τα κατάλαβα!
panavour
22/03/2023, 14:38
Αυτά δεν τα κατάλαβα!
https://www.gargalianoionline.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%86-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BB/
skritikos
22/03/2023, 15:10
Οτιδήποτε από SHAD μου έχει αφήσει πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Καθόλου βαλίτσα top πίσω. Μόνο αυτές που έβαλες πλάι και πάνω το πολύ κάποιο softbag.
BabisStinson
22/03/2023, 16:28
SHAD φέρνουν όλα τα γνωστά μαγαζιά? Ξέρουμε κάποιον που να έχει καλό στοκ; Θα ήθελα να δω τα σαμάρια live.
Βαλίτσα για πίσω θέλω για 2 λόγους:
- Όταν πηγαίνω στην δουλειά, να αφήνω κράνος (και να βάζω τσάντα laptop όταν οδηγάω)
- Να ακουμπάει η γυναίκα πίσω όταν είναι συνεπιβάτης
BabisStinson
22/03/2023, 19:18
Τελικά ήταν απλά θέμα test ride, ο έρωτας δεν κρύβεται. :)
Μόλις κατέβηκα από την V85TT την παρήγγειλα, με ζελατίνα, κάγκελα για τον V2 κινητήρα και διπλό κεντρικό σταντ.
Ποιος περιμένει ένα μήνα τώρα να έρθει..!
Άρχισα να κοιτάω για την βαλίτσα εντονότερα, η εργοστασιακή είχε 570 ευρώ, μου φάνηκαν υπερβολικά.
doctor_john
22/03/2023, 19:29
Μπράβο! Με 'γειες! καλοταξίδευτοι!
Για το καλό σου την έχουν τόσο την κεντρική ;)
gior-gos
22/03/2023, 20:25
Μόλις κατέβηκα από την V85TT την παρήγγειλα, με ζελατίνα, κάγκελα για τον V2 κινητήρα και διπλό κεντρικό σταντ.
Άρχισα να κοιτάω για την βαλίτσα εντονότερα, η εργοστασιακή είχε 570 ευρώ, μου φάνηκαν υπερβολικά.
Ακριβώς έτσι κι εγώ. 2 βδομάδες αφού την έκανα test ride την παράγγειλα με διπλό σταντ, ψηλό ανεμοθώρακα και κάγκελα (ήθελα να την παραγγείλω εκείνη τη στιγμή αλλά έδειξα 2 βδομάδες αυτοσυγκράτηση για το τυπικό της υπόθεσης). Την περίμενα 3 μήνες.
Αυτό ήταν το ποστ που έκανα μετά από το τεστ ραιντ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150006&p=3118801&viewfull=1#post3118801)
κι αυτές οι εντυπώσεις μου μετά από το τεστ ραιντ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150006&p=3118819&viewfull=1#post3118819)
Καλορίζικη! :beer:
Υγ. Έχει ο πατέρας σου σχέση με ενα αλουμινάδικο στον Ταύρο;
BabisStinson
22/03/2023, 20:45
Ακριβώς έτσι κι εγώ. 2 βδομάδες αφού την έκανα test ride την παράγγειλα με διπλό σταντ, ψηλό ανεμοθώρακα και κάγκελα (ήθελα να την παραγγείλω εκείνη τη στιγμή αλλά έδειξα 2 βδομάδες αυτοσυγκράτηση για το τυπικό της υπόθεσης). Την περίμενα 3 μήνες.
Αυτό ήταν το ποστ που έκανα μετά από το τεστ ραιντ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150006&p=3118801&viewfull=1#post3118801)
κι αυτές οι εντυπώσεις μου μετά από το τεστ ραιντ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=150006&p=3118819&viewfull=1#post3118819)
Καλορίζικη! :beer:
Υγ. Έχει ο πατέρας σου σχέση με ενα αλουμινάδικο στον Ταύρο;
Όχι καμία σχέση.
Εγώ δεν έδειξα καμία αυτοσυγκράτηση. Έτσι έκανα και με το ΜΤ αντίστοιχα. Άντε να περάσει ο μήνας τώρα. Έχω να ψάξω και για νέο εξοπλισμό, ταξιδιωτικό.
Συμφωνώ με το post, μου άρεσαν κι εμένα οι γωνίες που βάζει σε χέρια/πόδια, άνετο εντελώς. Γκάζι έχει τόσο όσο, δεν χρειάζεται παραπάνω.
doctoras
22/03/2023, 21:45
Καλορίζικες και στου δυο σας! Πολύ όμορφο και ξεχωριστό εργαλείο.
gior-gos
23/03/2023, 05:33
Καλορίζικες και στου δυο σας! Πολύ όμορφο και ξεχωριστό εργαλείο.
Ευχαριστώ, εγώ την έχω ήδη 1 χρόνο :beer:
Nostradamus
23/03/2023, 06:17
Με το καλό να έρθει ! Ωραία είναι αυτή η περίοδος αναμονής!
Με το καλό η παραλαβή, καλοτάξιδο! :beer:
sapila racing
23/03/2023, 07:53
Μεγειά και καλή υπομονη μεχρι να έρθει. :beer:
karellen
23/03/2023, 07:59
Αυτή την ακαριαία απόφαση θα την θυμάσαι ευχάριστα για καιρό.
Καλορίζικο λοιπόν και με το καλό να έρθει!
BabisStinson
23/03/2023, 08:53
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά!
giorgosb
23/03/2023, 09:04
Με το καλό! Περιμένουμε φώτος!
Καλορίζικο καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο να είναι! Εννοείται η δοκιμή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις περισσότερες περιπτώσεις!
Καλορίζικο καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο να είναι! Εννοείται η δοκιμή παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις περισσότερες περιπτώσεις!
Εγώ, πάλι, ούτε το 300 δοκίμασα ούτε το 500, απλά διάβασα κάποια τεστ (ξέρω, ο θεός να τα κάνει τεστ και όχι διαφήμιση :lol:) μου άρεσαν πολύ οπτικά, μου άρεσε ακόμα περισσότερο η τιμή τους :D είναι δίπλα η αντιπροσωπεία, ε, δεν ήθελα και πολύ :lol:
PaNick67
23/03/2023, 09:42
Καλοριζικο, καλοταξιδο, με το καλο να περασει ο μηνας και να το χαρεις , αλλα φιλος δεν κανουμε δουλεια ετσι. Μονο 3 σελιδες και ψωνισες. Αν ηταν ολοι σαν εσενα δεν θα υπηρχαν φορουμ :bawl:
CorpseAlive
23/03/2023, 09:54
Καλοριζικο, καλοταξιδο, με το καλο να περασει ο μηνας και να το χαρεις , αλλα φιλος δεν κανουμε δουλεια ετσι. Μονο 3 σελιδες και ψωνισες. Αν ηταν ολοι σαν εσενα δεν θα υπηρχαν φορουμ :bawl:
Επιτελώ έργον κύριοι....
περιμένω την έκθεση να τα δω όλα δίπλα δίπλα.
Αν κάποιος έρθει χτυπήστε PM!
KotsosDR
23/03/2023, 10:17
Με το καλό !
PaNick67
23/03/2023, 10:26
Επιτελώ έργον κύριοι....
Εκθεση , ποια εκθεση; Ποτε, που; Αν και μονο Κυριακη μπορω, τις αλλες μερες δουλευω
CorpseAlive
23/03/2023, 10:27
Εκθεση , ποια εκθεση; Ποτε, που; Αν και μονο Κυριακη μπορω, τις αλλες μερες δουλευω
https://moto-expo.gr/?gclid=Cj0KCQjw8e-gBhD0ARIsAJiDsaU5Y4oePOftDuUs3b7_APpqzhLWITMJoUuNQAvFZKSDucC2Ab8q8AMaAsd1EALw_wcB
Επιτελώ έργον κύριοι....
ναι, σαν τον blitz που 50 σελίδες έψαχνε μηχανάκι και κατέληξε σε.....jazz! :cry:
:lol:
CorpseAlive
23/03/2023, 12:16
ναι, σαν τον blitz που 50 σελίδες έψαχνε μηχανάκι και κατέληξε σε.....jazz! :cry:
:lol:
Σε 2 Honda NC λέμε. Όχι Jazz.
Αφού πήρε ρε ένα τριπλ, άλλο που το κράτησε κανά μηνα.
Ή είχε πάρει μπεβερλυ;; Μπερδεύομαι :lol:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά!
Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω αλλά μόλις έπεσα σε είδηση από το Μότο (αυτό που τα λέει πρώτα) περί ανάκλησης για το μοντέλο επειδή ο κινητήρας σβήνει απροειδοποίητα.
CorpseAlive
23/03/2023, 14:44
Χωρίς να θέλω να στο χαλάσω αλλά μόλις έπεσα σε είδηση από το Μότο (αυτό που τα λέει πρώτα) περί ανάκλησης για το μοντέλο επειδή ο κινητήρας σβήνει απροειδοποίητα.
Εντάξει δεν το έχει πάρει ακόμα στα χέρια του...
Nostradamus
23/03/2023, 14:45
Θα το παρει με την ανακληση.. μην τον αγχωνεις τον ανθρωπο... Αν αρχισουμε να κοιταμε τις ανακλησεις επρεπε ολοι να περπαταμε καθημερινα και να μην καβαλαμε τιποτα. :lol:
Μέσω του συστήματος RAPEX της Ε.Ε. ανακοινώνεται ανάκληση του Moto Guzzi V85 TT για πιθανό απροειδοποίητο σβήσιμο κινητήρα κατά την οδήγηση.
Ο κινητήρας θα μπορούσε να σταματήσει ξαφνικά να δουλεύει, οδηγώντας σε μπλοκάρισμα του πίσω τροχού, και σε πιθανή απώλεια ελέγχου από τον αναβάτη που δύναται να οδηγήσει σε τροχαίο ατύχημα. Ο αριθμός ανάκλησης είναι PG2ZZQ2103, ενώ για την ώρα δεν ανακοινώνονται λεπτομέρειες για την αιτία που οδηγεί στο σβήσιμο του κινητήρα
:yuck:
gior-gos
23/03/2023, 15:04
Δεν του το χαλάς καθόλου, η ανάκληση αφορά Γερμανία :).
BabisStinson
23/03/2023, 15:31
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, το είδα κι εγώ, αλλά μέχρι να έρθει το δικό μου πιστεύω το θέμα θα έχει λυθεί ήδη στις νέες παρτίδες.
https://moto-expo.gr/?gclid=Cj0KCQjw8e-gBhD0ARIsAJiDsaU5Y4oePOftDuUs3b7_APpqzhLWITMJoUuNQAvFZKSDucC2Ab8q8AMaAsd1EALw_wcB
Καταρχήν καλορίζικη Μπάμπη και με το καλό να την παραλάβεις και να τη λυσσάξεις στις βόλτες.
Για την έκθεση, έχεις καταφέρει να βρείς κάπου συγκεντρωμένα ποιοι θα είναι οι εκθέτες; Γράφουν πού κ πού στο προφίλ τους στο facebook "θα είναι και αυτός εκεί" αλλά δεν έχω δεί ακόμα επιβεβαίωση για Honda- Suzuki- Kawasaki- Ktm.
DoctoR_k6
23/03/2023, 16:29
Ε ναι που να ξερουν ποιοι εκθετες θα ειναι...εχουμε κ πολυ καιρο μπροστα μας.
Τους κρατανε μαλλον μυστικο για σαπλαιζ.
skritikos
23/03/2023, 17:59
Όχι καμία σχέση.
Εγώ δεν έδειξα καμία αυτοσυγκράτηση. Έτσι έκανα και με το ΜΤ αντίστοιχα. Άντε να περάσει ο μήνας τώρα. Έχω να ψάξω και για νέο εξοπλισμό, ταξιδιωτικό.
Συμφωνώ με το post, μου άρεσαν κι εμένα οι γωνίες που βάζει σε χέρια/πόδια, άνετο εντελώς. Γκάζι έχει τόσο όσο, δεν χρειάζεται παραπάνω.
Τι ύψος έχεις;
Θέλω καιρό να το δοκιμάσω καθώς είναι από τα λίγα μοντέρνα που μου αρέσουν πραγματικά στο μάτι.
BabisStinson
24/03/2023, 06:38
Τι ύψος έχεις;
Θέλω καιρό να το δοκιμάσω καθώς είναι από τα λίγα μοντέρνα που μου αρέσουν πραγματικά στο μάτι.
1.87, με μακριά χέρια και κάθισα εξαιρετικά, "αρχοντικά". Μετά που ανέβηκα στο ΜΤ να φύγω νόμιζα ότι οδηγάω παπί..! :p
Απλά θεωρώ θέλει ζελατίνα ψηλή, γιατί με την κοντή σκάει ο αέρας στο κράνος ακριβώς και κάνει buffeting. Το κατάλαβα με την μία, με το που έσκυψα λίγο, ησυχία. Κάποιος στο 1.75 δηλαδή πιστεύω είναι οκ και με την κοντή.