View Full Version : Εξαφάνιση ανθρώπου!
o_gavros
05/04/2023, 14:35
Παίδες συγχωρείστε μου το άκυρο, αλλά με πηρε παιδικός φίλος πριν λίγο και μου είπε ότι αγνοείται ο ξάδερφος του και έχει βγεί ειδοποίηση στο χαμόγελο του παιδιου.
λινκ εξαφάνισης (https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eksafanisi-tou-petrou-tsakona-28-eton/) για το παιδί. Οι δικοί του έχουν πεθανει απο αγωνία.
Καντε ένα κόπο και ρίξτε μια ματιά, ο βρεγμένος λέει από τα μαλλιά πιανεται.
telegonos
05/04/2023, 15:13
ο βρεγμένος λέει από τα μαλλιά πιανεται.
Ο πνιγμένος, λέει η έκφραση.
Shinigami Ryuk
05/04/2023, 15:27
Νομιζω οτι ειναι out of context η απαντηση σου
karellen
05/04/2023, 15:41
Παίδες συγχωρείστε μου το άκυρο, αλλά με πηρε παιδικός φίλος πριν λίγο και μου είπε ότι αγνοείται ο ξάδερφος του και έχει βγεί ειδοποίηση στο χαμόγελο του παιδιου.
λινκ εξαφάνισης (https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/eksafanisi-tou-petrou-tsakona-28-eton/) για το παιδί. Οι δικοί του έχουν πεθανει απο αγωνία.
Καντε ένα κόπο και ρίξτε μια ματιά, ο βρεγμένος λέει από τα μαλλιά πιανεται.
Θα το κοινοποιήσω κι εγώ Γιάννη.
Μια άλλη έκφραση λέει τον μαλακα και αν τον πλένεις τα σαπούνι σου χαλάς
Καλή τύχη με το παιδί γαυρε
Ναι, αυτό τον νοιάζει τώρα τον άνθρωπο...:rolleyes:
Κι εγώ έχω διορθώσει εσένα αλλά όχι δημοσίως, ναι; Και σίγουρα όχι πάνω στον πόνο του άλλου!
panavour
05/04/2023, 18:32
μακαρι να βρεθει ο ανθρωπος,συγγνωμη για την ερωτηση ισως φαινεται ακαιρη,αλλα 28 χρονων ,που εμπλεκεται το χαμογελο του παιδιου??
o_gavros
05/04/2023, 19:36
Δε γνωρίζω πως και γιατί ΧτΠ, είναι αυτό που είναι τώρα όμως και η οικογένεια ζει πολυ δυσκολες ώρες.
Tallyban
05/04/2023, 19:55
Οκτώ χρονώ του παρειγγηλαν του Στραγαλέα υπηρεσίας από το Ρακόμελο τού Παιδιού, είκοσι οκτώ άκουσε αυτός...
Nostradamus
05/04/2023, 19:59
Δεν μπορεί να είσαι καλά...
o_gavros
05/04/2023, 20:12
Είστε και οι δυο τόσο επικά ανιωθοι μαλάκες που μόνο με καντηλιασμα και καμπάνες νιώθετε; ρητορικό το ερώτημα, ξέρω οτι ειστε.
DoctoR_k6
05/04/2023, 23:42
Μακάρι να πάνε όλα καλά.
Αυτό είναι το σημαντικό.
ΥΓ. Οι μ@λακες κάτι τέτοιες στιγμές ξεμυτανε...σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή.
Διάβασα σε post στο fb, ότι φορούσε μαύρο μπουφάν, γκρι ζακέτα, μαύρη φόρμα και μπλε αθλητικά.
o_gavros
06/04/2023, 06:00
Αντρέα μακάρι να ισχύει η περιγραφη που λες. Ο ξάδερφος του στο τηλέφωνο χθες μου είπε ότι δεν ξέρανε τι φόραγε και ότι άφησε τα παντα στο σπίτι, κλειδιά, κινητό κάρτες κλπ...
Μάλλον κάποιοι φίλοι του έγραψαν τι φορούσε, γιατί κάποιος άλλος έγραψε με μεγαλύτερη ακρίβεια αυτό που περιγράφω πάνω.
ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΕ ΗΛΕΚΤΙΚ ΝΙΚΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΟΛΑ , ΜΑΥΡΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΡΙ ΖΑΚΕΤΑ . ΣΑΝ ΜΠΟΥΦΑΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ DICKIES
sapila racing
06/04/2023, 09:12
ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ το λινκ.
Ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι βρέθηκε.
Σε εμενα ανοιγει κανονικα, οπότε δεν βρεθηκε ακομα.
Ας ελπισουμε για καλη καταληξη!
Σε εμενα ανοιγει κανονικα, οπότε δεν βρεθηκε ακομα.
Ας ελπισουμε για καλη καταληξη!
Οκ κάτι τεχνικό θα παίζει, θα σβήσω το παραπάνω τότε μην μπερδευτεί κανένας.
Γιάννη δεν είμαι ερευνητής αλλά πρέπει να υπάρχει λόγος γύρω από την εξαφάνιση. Το κινητό του είναι μια αρχή εύρεσης στοιχείων όπως και ο στενός κύκλος επαφών Μακάρι να έχει καλή κατάληξη.
https://www.news247.gr/koinonia/vrethike-o-28chronos-poy-eiche-exafanistei-sto-maroysi.10002816.html
DoctoR_k6
10/04/2023, 11:26
:beer:
karellen
10/04/2023, 11:41
Πολύ ωραία!
Tallyban
10/04/2023, 21:00
Άσχετο,αλλά αληθεύει ότι αν έχεις κάνει ασφάλεια ζωής και πεθάνεις για να πληρώσουν οι ασφαλιστικές πρέπει να υπάρχει το πτώμα σου;
peterTHErider
10/04/2023, 21:40
Άσχετο,αλλά αληθεύει ότι αν έχεις κάνει ασφάλεια ζωής και πεθάνεις για να πληρώσουν οι ασφαλιστικές πρέπει να υπάρχει το πτώμα σου;
Λογικό μου ακούγεται...
panavour
11/04/2023, 08:14
Όχι μωρέ μιά απλή υπεύθυνη δήλωση του θανόντος θέλουν.
Κλαίωωωω :bawl:
Το γελας αλλά το εχουν ζητησει , αν θυμαμαι καλα σε εφορια, και η κυρατσα ηταν ανενδοτη!
Tallyban
12/04/2023, 19:06
Υπεύθυνη δήλωση ότι καβαλαγε μηχανή πρέπει να ζητάνε.
Θα σκοτωθεί πολύς κόσμος στους άδειους δρόμους αυτές τις μέρες,το νου σας.