View Full Version : Βάση κινητού
Angellos
01/05/2023, 20:26
Καλησπέρα σε όλους για παπι 50-80cc έχετε να προτείνετε κάποια καλή βάση κινητού; ξέρω ότι μπορώ να ψάξω σε διάφορα site αλλά ρωτάω για κάτι δοκιμασμένο κλπ
karellen
02/05/2023, 08:08
Επειδή το παπί δεν έχει βολικά σημεία στο τιμόνι για να στηρίξεις μια συνηθισμένη βάση θα ψάξεις για μία τέτοια (όχι RAM είναι πανάκριβες)
443031
αλλά με αυτή τη βάση στο κάτω μέρος ώστε να μπορείς να τη βιδώσεις στον καθρέπτη.
443032
Υπάρχουν άπειρες πλέον στην Ελλάδα αλλά πάρε και ένα λινκ από Κινεζία https://www.aliexpress.com/w/wholesale-moto-phone-holder.html?catId=0&initiative_id=AS_20230501215858&SearchText=moto+phone+holder&spm=a2g0o.home.1000002.0
PortisHead
02/05/2023, 08:50
Apo Jumbo....για ποδηλατα...3.5 ευρω.
Εχει αντεξει και σε 200ρες, σταθεροτατη.
(την εκλεψα δοκιμαστικα απο το ποδηλατο της κόρης μου και την εχω 3 χρόνια τωρα)
Apo Jumbo....για ποδηλατα...3.5 ευρω.
Εχει αντεξει και σε 200ρες, σταθεροτατη.
(την εκλεψα δοκιμαστικα απο το ποδηλατο της κόρης μου και την εχω 3 χρόνια τωρα)
Ρε απατεώνα....:lol:
Ελπίζω τουλάχιστον να την αντικατέστησες:D
PortisHead
02/05/2023, 11:13
Ρε απατεώνα....:lol:
Ελπίζω τουλάχιστον να την αντικατέστησες:D
οχι εντάξει, παρατησε το ποδηλατο η κόρη :lol::lol:
CorpseAlive
12/05/2023, 22:25
Θέλω να βάλω βάση κινητού στο μπαράκι στην ζελατίνα από κάτω.
SP connect Quadlock ή Ram
Τι θεωρείται πιο ασφαλές, καλύτερο και πιο σταθερό? 443323
Quadlock, δοκιμασμένο και απροβλημάτιστο εδώ και 20.000 χιλιόμετρα και 4 κινητά στο NC.
CorpseAlive
12/05/2023, 22:52
Quadlock, δοκιμασμένο και απροβλημάτιστο εδώ και 20.000 χιλιόμετρα και 4 κινητά στο NC.
Η Pro με την απλή τι διαφορά έχει ?
Επίσης καλύτερα Sticker σε θήκη (είναι ανθεκτικό-ασφαλές?) ή θήκη Quadlock ?
Η Pro με την απλή τι διαφορά έχει ?
Η pro είναι από αλουμίνιο, η απλή από (ενισχυμένο) πλαστικό.
Μη φοβάσαι την απλή, είναι τούμπανη.
Επίσης καλύτερα Sticker σε θήκη (είναι ανθεκτικό-ασφαλές?) ή θήκη Quadlock ?
Αν έχει κινητό για το οποίο βγάζει θήκη, εννοείται παίρνεις τη θήκη.
Αν όχι, δε θα έχεις κανένα θέμα με τη universal (sticker) αρκεί να έχεις θήκη με πλαστική πλάτη και όχι σιλικόνης/TPU.
Είχα το αυτοκόλλητο σε 3 κινητά και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι την απόσυρσή τους.
CorpseAlive
12/05/2023, 23:03
Η pro είναι από αλουμίνιο, η απλή από (ενισχυμένο) πλαστικό.
Μη φοβάσαι την απλή, είναι τούμπανη.
Αν έχει κινητό για το οποίο βγάζει θήκη, εννοείται παίρνεις τη θήκη.
Αν όχι, δε θα έχεις κανένα θέμα με τη universal (sticker) αρκεί να έχεις θήκη με πλαστική πλάτη και όχι σιλικόνης/TPU.
Είχα το αυτοκόλλητο σε 3 κινητά και πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι την απόσυρσή τους.
Ευχαριστώ πολύ!
Το dampener είναι απαραίτητο θεωρείς για Iphone 11. ?
Ευχαριστώ πολύ!
Το dampener είναι απαραίτητο θεωρείς για Iphone 11. ?
Οι απόψεις διίστανται, δε θα πάρω θέση.
Έχω να σου δώσω, μιας κι εμένα ούτε με βόλεψε ούτε έχω θέμα με κραδασμούς στη NaNCy για να δω σοβαρή διαφορά.
CorpseAlive
12/05/2023, 23:09
Οι απόψεις διίστανται, δε θα πάρω θέση.
Έχω να σου δώσω, μιας κι εμένα ούτε με βόλεψε ούτε έχω θέμα με κραδασμούς στη NaNCy για να δω σοβαρή διαφορά.
Σωστό και αυτό το Nc είναι 0 gravity machine σε αυτόν τον τομέα.
Vassilis
12/05/2023, 23:58
Θέλω να βάλω βάση κινητού στο μπαράκι στην ζελατίνα από κάτω.
SP connect Quadlock ή Ram
Τι θεωρείται πιο ασφαλές, καλύτερο και πιο σταθερό? 443323
Πηρα προσφατα quadlock και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Θα πω ναι στο dampener γιατι αφου σου δινεται η επιλογη, γιατι οχι; Επισης ναι και στην δικη τους θηκη.
BabisStinson
13/05/2023, 13:34
Επειδή είμαι στο ψάξιμο και στο ίδιο δίλλημα, τα quadlock τα παίρνετε online ή από κάποιο μαγαζί Ελλάδα;
Επειδή είμαι στο ψάξιμο και στο ίδιο δίλλημα, τα quadlock τα παίρνετε online ή από κάποιο μαγαζί Ελλάδα;
Η Motoraid τα φέρνει στην Ελλάδα και απ' όσο θυμάμαι είναι στις ίδιες τιμές με το ευρωπαϊκό e-shop της Quadlock.
Έχω πάρει και από τους δυο, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και το πόσο άμεσα τα ήθελα.
CorpseAlive
13/05/2023, 16:21
Motoraid και Best Moto Wash στον Αγιο Δημήτριο.
Δεν τα έχω βρει αλλού.
Garfield
26/11/2023, 21:49
Αν θες να στηρίξεις κινητό ή GPS σε μηχανή με κλιπον (όπως η παρακάτω) τι κάνεις;
448570
motojojo
26/11/2023, 21:53
Φίλος πήρε βάση που "μπαίνει" (σφηνώνει για την ακρίβεια) μέσα στον άξονα του τιμονιου.
DoctoR_k6
26/11/2023, 23:19
Αν θες να στηρίξεις κινητό ή GPS σε μηχανή με κλιπον (όπως η παρακάτω) τι κάνεις;
448570
Κάπως έτσι (https://www.quadlockcase.eu/collections/shop-mounts/products/motorcycle-fork-stem-mount)...
Στο αλί θα βρεις αντιγραφή κινέζικη quad lock και με αποσβεστήρα αν θες . Εγω που χρησιμοποιώ το κινητό σαν gps αραια και που , εχω πάρει μία θήκη γι αυτή τη δουλειά . Της κολλάς επάνω το ειδικό αυτοκόλλητο και κουμπώνει επάνω στην βάση . Την έχω κάμποσους μήνες χωρίς ποτέ να έχει φύγει η να δείχνει το αυτόκολλήτο ορεξη να ξεκολλήσει . Απο το αλί με βαριά κάνα δεκάρικο φέρνεις την βάση με αποσβεστήρα και κάμποσα αυτοκόλλητα . Ενδέχεται να βρεις και θήκη για κινητο με την υποδοχή ενσωματωμένη αν εχεις κάποιο hi end μοντέλο . Καλή χρυσή η original αλλά πολλά τα γιουροζ