View Full Version : Wrf 450 2005
george.S
01/05/2023, 20:55
Ημερολόγιο μηχανής :)
Ήρθε στην κατοχή από φίλο
Δεν το πίεζε καθόλου και το έβρισκε πολύ δυνατό
Εγώ πετάω από ευτυχία
Έχω δύναμη παντού και πάντα
Τεντώνει τα χέρια λέμε
Ελαφρύ με ροπή από χαμηλά και βγάζει τα μονοπάτια εύκολα που ήταν και η μεγάλη μου αγωνία
george.S
01/05/2023, 21:06
Έχω γράψει 16ώρες
Έχω κάνει 2 αλλαγές λαδιών
Μια μετά από 2 βόλτες από όταν το πήρα και την δεύτερη σήμερα μετά από 9.5 ώρες απο την τελευταία αλλαγή
Τα μαυρίζει τα λάδια ......μέσα σε ένα 10ωρο
Καταρχάς ποια λάδια να προτιμήσω?
Έχω σκοπό να αλλάζω λάδια φίλτρα ανά 10ωρο
Παίρνει κάτι παραπάνω από λίτρο οπότε θέλω 4λιτρο
Όταν τσεκάρω τον δείκτη που είναι στο πλάι αριστερά στο λαιμό να κοιτάζω την στάθμη με βιδωμένο τον δείκτη ή απλα να ακουμπάει στο στόμιο?
https://youtu.be/iGVCn17cKU0
Αυτό έχω σαν μπούσουλα
Και άλλη μια ερώτηση
Μπορώ να τσεκάρω την καδένα/τεντοτηρα ?χωρίς να ανοίξω μοτέρ η μετράω ώρες από όταν την αλλάξω
Παρόλο που ο φίλος μου πλήρωσε καδένα στο τελευταίο σέρβις δεν είμαι σίγουρος αν του την άλλαξαν γιατί το κινούσε σπάνια δεν το πίεζε καθόλου και το ήξεραν από το συνεργείο και ίσως απλά του πήραν τα € χωρίς να την αλλάξουν
george.S
01/05/2023, 21:14
Μαλακωσα τις αναρτήσεις γιατί ήταν τέρμα σφικτές
Άλλαξα φτερό πίσω με ένα universal που μου είχε δώσει χωρίς την πινακίδα
Πρέπει να αλλάξω λάστιχα
Να μακρυνω λίγο το πίσω φρένο γιατί με την μπότα (48 νούμερο)μου πέφτει αρκετά πίσω
Έχω και ένα fat bar τιμόνι και ίσως πάρω καβαλετα να το βάλω....
Αγόρασα γκριπακια αλλά.δεν τα έβαλα ακόμα γιατί έχω χούφτες acerbis με αλουμίνιο και ανά τα βάλω πρέπει να τα τρυπήσω και σκέφτομαι να βάλω χούφτες χωρίς να κλείνουν στο πλάι οπότε ακόμα δεν τα βάζω
Θα υπάρξει και φωτοροματζο στο μέλλον
Ευχαριστώ
george.S
02/05/2023, 10:50
Καταρχάς ποια λάδια να προτιμήσω?
Έχω σκοπό να αλλάζω λάδια φίλτρα ανά 10ωρο
Παίρνει κάτι παραπάνω από λίτρο οπότε θέλω 4λιτρο
Όταν τσεκάρω τον δείκτη που είναι στο πλάι αριστερά στο λαιμό να κοιτάζω την στάθμη με βιδωμένο τον δείκτη ή απλα να ακουμπάει στο στόμιο?
https://youtu.be/iGVCn17cKU0
Αυτό έχω σαν μπούσουλα
Καμία πρόταση γιατί μάλλον χάθηκε η ερώτηση με την φλυαρία μου:)
Λευκάδιος
02/05/2023, 11:00
Καμία πρόταση γιατί μάλλον χάθηκε η ερώτηση με την φλυαρία μου:)
Οι γνώμες για τα λάδια ξέρεις πως είναι ;) .
Το μανουάλι τι λέει;
Φίλος με WRF 426 που κάνουμε τα σερβις μαζί,του σύστησα και βάζει Liqui Moly 10-40 και είναι υπερ ευχαριστημένος.
Έχω βάλει χωρίς να μου αφήσουν κάτι αρνητικό τα: Motul 5100, Silkolene Comp4, Belray Thumper, AMSOIL (νομίζω το Metric). Γενικά από όσα έχω διαβάσει κοιτάζω να έχουν σαν βάση Ester.. υποτίθεται πως είναι καλύτερα για το ΔρΖ.
Edit: για να τσεκάρω τα λάδια απλά ακουμπάω τον δείκτη χωρίς να το βιδώνω.
george.S
06/11/2023, 08:03
αρκουδόγκαζο λέμε
παραμένω ευτυχής αναβάτης/ιδιοκτήτης
επίσης κατάλαβα τι εννοούσε ο KORDIX όταν έλεγε ότι τα metzeler 6days είναι φανταστικά λάστιχα αλλά τελειώνουν σε 6 καλές βόλτες
έχοντας τοποθετήσει τα ίδια στο ttr το θεώρησα υπερβολή όταν το διάβασα.......αλλά προφανώς τα άλογα έχουν και το ανάλογο κόστος.....χαλάλι όμως
george.S
09/11/2023, 19:58
Κατασκευή χειρολαβές εμπρός πίσω
Ξέρω ότι γινόταν πολύ πιο απλά με την ίδια αντοχή αλλά με έπιασε να τις κάνω ωραίες και ξόδεψα το απόγευμα.....
Έλεγα να τις κάνω μόνο ράψιμο αλλά με έπιασε ανασφάλεια και έβαλα και 2 βιδακια στην κάθε πλευρά
Κόστος 0
Ωραίες βγήκαν όμως :) άξιζε
Luis Vuitton λέμε :lol:
Υγ θεώρησα ότι 22€ για την κάθε μία που ήταν ένας απλός ιμάντας ήταν υπερβολή και παρόλο το μικρό τους κόστος τις έφτιαξα και πήρα και την ικανοποίηση της κατασκευής
Εδώ το λινκ για αγορά
https://images.app.goo.gl/eYkA9aeQ9pCi7fxS8
Εχείς στο μυαλό σου να μην μπορούμε να βγούμε μια ομαλή βόλτα και έβαλες χειρολαβές.
Πρίν που δεν είχες μας πήγαινες σε όλα τα περίεργα τώρα θα μας λιώσεις!!
Ωραίο αντε φτιάχνε γιατί με βλέπω σύντομα να ζητάω συμβουλές!!