PDA

View Full Version : Ερώτηση για ετήσια

Σελίδες : [1] 2

mike500
16/05/2023, 12:45
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν φέτος θα πραγματοποιηθεί η ετήσια μονοήμερη εκδρομή.

Σας ευχαριστώ

(Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν εχει αναφερθεί σε κάποιο σημείο αλλά όσο έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό)

o teos
16/05/2023, 13:39
:bawl::bawl::roflmao::roflmao:

Nα με συμπαθας αλλα ηταν απ τα καλυτερα που εχω διαβασει στο φορουμ τελευταια...

CorpseAlive
16/05/2023, 13:44
Νεοσσέ θα απαντήσεις εσύ?

Bowleno
16/05/2023, 13:49
Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ

(Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν εχει αναφερθεί σε κάποιο σημείο αλλά όσο έψαξα δεν κατάφερα να βρω κάτι σχετικό)

Ελπίζω να ξέρεις κι άλλα τέτοια καλά ανέκδοτα, έκλαψα λέμε!:bawl::bawl:

Lioulios
16/05/2023, 14:20
Ποσα χρονια εχετε να κανετε ετησια βολτα μοτο.gr?

karellen
16/05/2023, 14:26
Μην κάνουτε πλάκα με την ετήσια θα σας μπανάρω όλους.

CorpseAlive
16/05/2023, 14:27
Ποσα χρονια εχετε να κανετε ετησια βολτα μοτο.gr?

Από τον Νοέμβρη μαζευτήκαμε 100 μηχανάκια (παραλίγο για μόνο 96 πέσαμε έξω)

o teos
16/05/2023, 15:15
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158600&page=5&highlight=%CE%B5%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%B1

Η τελευταια ''ετησια'' ηταν αυτη και τη λες και unofficial :p

Θυμαμαι καπως καποτε στο τεξας 4-5 γκρουπ 30-40 μηχανακια...καλες εποχες:beer:

Και αυτη ηταν η τελευταια κανονικη ετησια https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153118

Vassilis
16/05/2023, 19:47
Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ

Σαν σκέψη θα ήταν ωραία, και εγώ θα ήθελα σαν νέος στο άθλημα. Σαν πράξη έχω ακούσει να συμβαίνουν διαφορά όταν μαζεύονται πολλές μηχανές οπότε δεν ξέρω αν θα ήταν τόσο ωραία :lol:

CorpseAlive
16/05/2023, 20:01
Αν θέλετε Ιούνιο με ψήνει μια καλή βόλτα!
Αν είστε και μερακλήδες ψήνω και 2ημεράκι βουνίσιο για Trophy Hunt αρκεί να κανονιστεί νωρίς για να προγραμματίσω την δουλειά.

karellen
16/05/2023, 20:11
Οι ετήσιες του moto.gr ήσαν μνημειώδεις,αρκετές δεκάδες μοτοσυκλετών χωρισμένες σε γκρουπ (ss-μεσαία κυβικά-μεγάλα ον οφφ κλπ) και το καθένα με το leader και τη σκούπα του. Μία που έγινε στην Πελλοπόνησο αντιβούιζε όλος ο Χελμός!

DoctoR_k6
17/05/2023, 09:32
Οι ετήσιες του moto.gr ήσαν μνημειώδεις,αρκετές δεκάδες μοτοσυκλετών χωρισμένες σε γκρουπ (ss-μεσαία κυβικά-μεγάλα ον οφφ κλπ) και το καθένα με το leader και τη σκούπα του. Μία που έγινε στην Πελλοπόνησο αντιβούιζε όλος ο Χελμός!

Τοτε που ο Blitzer ηταν πλατινα..? :bawl:

o teos
17/05/2023, 21:08
Τοτε που ο Blitzer ηταν πλατινα..? :bawl:

:bawl:

νεοσσός
17/05/2023, 21:17
Νεοσσέ θα απαντήσεις εσύ?
Εμείς κανονίζουμε κάμποσες ετήσιες τον χρόνο στην Πεντέλη. :p

Πλάκα-πλάκα, παραμονή εκλογών, Σάββατο, ψήνεσαι για ρεματιά Βαρνάβα; Με βάση τις σημερινές προγνώσεις καιρού, μάλλον θα κόψει η βροχή το Σάββατο. Θα έρθει και ένας φίλος.

CorpseAlive
17/05/2023, 21:25

Πλάκα-πλάκα, παραμονή εκλογών, Σάββατο, ψήνεσαι για ρεματιά Βαρνάβα; Με βάση τις σημερινές προγνώσεις καιρού, μάλλον θα κόψει η βροχή το Σάββατο. Θα έρθει και ένας φίλος.

Έχω να παραλάβω εκλογικό τμήμα και σάκο από περιφέρεια...
Και το επόμενο πάω Κρήτη για κάτι διαδικαστικά γάμου επομένως RIP May .
Πάμε για Ιούνιο με το καλό!

Nostradamus
17/05/2023, 21:37

Αν γίνει τελικά ενημερώστε το σχετικό θέμα..

peterTHErider
17/05/2023, 21:52
Και εδώ που τα λέμε ρε παιδιά γιατί δεν το συζητάμε σοβαρά?
Μην βαράτε αλλά να το συζητήσουμε...

CorpseAlive
17/05/2023, 22:05
Και εδώ που τα λέμε ρε παιδιά γιατί δεν το συζητάμε σοβαρά?
Μην βαράτε αλλά να το συζητήσουμε...

Για να έρθεις με το Aprilia να μας κάνεις να νιώσουμε αργοί με καινούριο μηχανάκι .... :cry:

Bowleno
17/05/2023, 22:07
Ρε σεις....δεν πάτε μια στα ανέκδοτα-χιούμορ που είναι πιο κατάλληλο section; :cry:

:lol:

peterTHErider
17/05/2023, 22:18
Για να έρθεις με το Aprilia να μας κάνεις να νιώσουμε αργοί με καινούριο μηχανάκι .... :cry:

Θα έρθω με το ντουκάτι να το κάνω χειρότερο...:bawl:

peterTHErider
17/05/2023, 22:19
Ρε σεις....δεν πάτε μια στα ανέκδοτα-χιούμορ που είναι πιο κατάλληλο section; :cry:

Γιατί το θεωρούμε τόοοοσο δύσκολο και ακραίο?

CorpseAlive
17/05/2023, 22:20
Θα έρθω με το ντουκάτι να το κάνω χειρότερο...:bawl:

Θα το παίζω χωμάτινος για να γλιτώσω την ξεφτίλα στην άσφαλτο.

Δύσκολο δεν είναι .
Εγώ αν κανονιστεί ιδανικά Φθινόπωρο είτε νωρίς καλοκαίρι (ιδανικά το πρώτο όμως) για 2ήμερακι θα είμαι μέσα.

harris_x
18/05/2023, 14:15
Καλησπέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ

Τι μου θύμησες τώρα...

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145032

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145458

https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145680

panos_zip
19/05/2023, 00:20
Για Σεπτέμβρη μέσα και εγώ με το νέο μου βολτάδικο μοτοσακό :a016: :D

o teos
19/05/2023, 01:03
Αν δεν ενδιαφερθει σοβαρα μια ομαδα ατομων(γενικα το λεω) να οργανωσει το κονσεπτ δηλαδη αναγνωριστικη, γκρουπ, σκουπες φαρασια και ποτε που και τι ετησια δεν παιζει να γινει...τουλαχιστον επισημη..τωραααα λεωωω τωρααααα αν οργανωθει μια απλή καλη βολτα και οποιος θελει παει εχει καλως απλα ουδεμια ευθηνη δε θα λαβει ο διοργανωτης της βολτας για τυχων χαζομαρες...;):wave2:

o teos
19/05/2023, 01:04
Για Σεπτέμβρη μέσα και εγώ με το νέο μου βολτάδικο μοτοσακό :a016: :D

εσυ θες να φας τσαι με το τουριστικο να χεις δικαιολογια να το πουλησεις μετα ε?:p

DoctoR_k6
19/05/2023, 09:31
Αν δεν ενδιαφερθει σοβαρα μια ομαδα ατομων(γενικα το λεω) να οργανωσει το κονσεπτ δηλαδη αναγνωριστικη, γκρουπ, σκουπες φαρασια και ποτε που και τι ετησια δεν παιζει να γινει...τουλαχιστον επισημη..τωραααα λεωωω τωρααααα αν οργανωθει μια απλή καλη βολτα και οποιος θελει παει εχει καλως απλα ουδεμια ευθηνη δε θα λαβει ο διοργανωτης της βολτας για τυχων χαζομαρες...;):wave2:

Τι ευθυνη ρε συ να εχει ο διοργανωτης...μαζευονται 5-10 μοτο να κανουν μια βολτα.
Να τους προσεχει δεν γινεται.

Ετσι οπως εχει γινει η φαση κ μεχρι το Σουνιο μου φανταζει βολταρα εμενα... :bawl:

Που ειναι οι εποχες που Παρασκευη μεσημερι κανονιζοταν βολτακι Επιδαυρο/Αγιαννη στα μπαμ μπαμ. :cry:

o teos
19/05/2023, 20:32
Τι ευθυνη ρε συ να εχει ο διοργανωτης...μαζευονται 5-10 μοτο να κανουν μια βολτα.
Να τους προσεχει δεν γινεται.

Ετσι οπως εχει γινει η φαση κ μεχρι το Σουνιο μου φανταζει βολταρα εμενα... :bawl:

Που ειναι οι εποχες που Παρασκευη μεσημερι κανονιζοταν βολτακι Επιδαυρο/Αγιαννη στα μπαμ μπαμ. :cry:

Ακομα κανονιζονται απλα δεν μπαινουν στα φορουμ πλεον...επιδαυρος,οιτη,σουνιαδες,πορτο γερμενο και και...ισως μια προσπαθεια να μπει καμια βολτα γινει αλλα αν θυμαμαι καλα πλεον βαζαμε βολτα και ειμασταν οι ιδιοι που μιλαγαμε και απο μυνηματα δεν παταγε ανθρωπος απο δω...απο φοβο?απο που να παω δε τους ξερω?αλλες γενιες πλεον....:p

vaska
21/05/2023, 04:51
Κρίμα ήταν θεσμός και κατάντησε χιουμοριστικη κουβέντα. Και ναι περνούσαμε όμορφα και γνωρίζαμε τις φάτσες πίσω από τα νικ νειμς

doctoras
21/05/2023, 08:49
οι νέοι και ενδιαφερόμενοι στο μεσο ή στον χώρο, οργανώστε το, μια, δυο, τρεις, η ¨παλιά φρουρά" θα ακολουθήσει

τα φόρουμ, έδωσαν την σκυτάλη στα κλειστά κλαμπ μοντέλων μοτοσικλετών, μετα αυτά παρέδωσαν στα σόσιαλ και τώρα μαθαίνω youtubers όπως ο βολιώτης, η ομάδα των κατερινιωτών και η ομάδα των ατβεντουράδων αθήνας συντονίζει βόλτες (- μετακόμισεις) 100-200 μοτοσυκλετών

προσωπικά (φαντάζομαι και τους περισσότερους εδώ μέσα) μου αρέσει ο γραπτός λόγος, η χαλαρή και όχι βιαστική πληροφορία, ή το εγκεφαλικό κάψιμο του youtube), η βάση δεδομένων, αλλά και η διαδικτυακή ανωνυμία.

Και ενώ πολλά φορουμ μαραζώνουν και ερημώνουν, το μοτο.γρ κρατάει ενεργά μέλη και θεματική επικαιρότητα ψηλά.

katsar
21/05/2023, 09:29
Πόσο δύσκολο είναι δηλαδή να μαζευτούν 15-20 άτομα από την πρωτεύουσα και άλλοι 5-10 από την επαρχία σε ένα μέρος να πιούνε καφέ και να οδηγήσουν παρέα όσο
επιτρέπουν οι συνθήκες ;

νεοσσός
21/05/2023, 09:43
Το δύσκολο είναι να γίνει η αρχή. Άπαξ και μαζευτούν κάμποσα άτομα, αρχίζει και παρασέρνει ο ένας τον άλλον, ακολουθούν video στο YouTube που διαφημίζουν τις δράσεις και παρασέρνουν περισσότερο κόσμο, οπότε μετά αρχίζει η μαζικότητα.

Θα ξαναπώ όμως, επειδή συμμετέχω περισσότερα από 10 χρόνια σε ποδηλατικές και πεζοπορικές ομάδες, ότι η μαζικότητα δεν είναι πλεονέκτημα. Έχω συμμετάσχει σε ομάδες χιλιάδων ατόμων, πολύ συχνά εκατοντάδων και το σύνηθες είναι κάποιες δεκάδες. Στην αρχή σε εντυπωσιάζει το πλήθος, αλλά όταν ο αριθμός ξεπεράσει τα 40 άτομα, πρακτικά μειώνεται η ανθρώπινη επαφή, ενώ στις εκατοντάδες υπάρχει η νοοτροπία όχλου και πορείας.

20-30 άτομα είναι ωραία, άντε 40 το πολύ. Μετά χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, λες ένα γεια σε μερικούς και πρακτικά σπάνε οι παρέες. Δεν είναι να το ζηλεύεις, αλλά να το αποφεύγεις, εκτός αν θέλεις να ζήσεις την αίσθηση της μαζικής πορείας (έχει μία αξία αυτό, αλλά όχι βάθος). Δεν βρίσκεις εύκολα μαγαζί να καθίσουν όλοι, ενώ αν μιλάμε για διήμερη εκδρομή, δυσκολεύεσαι να βρεις καταλύματα.

Όσοι θέλουμε να αλληλογνωριστούμε, μπορούμε να κανονίσουμε μία συνάντηση σε μέρος που να εξυπηρετεί συμμετέχοντες από διαφορετικές πόλεις. Όπως βλέπω τη συμμετοχή στο forum, θεωρώ ότι υπάρχει ενδιαφέρον από καμιά 30αριά άτομα, αλλά το θέμα είναι να ταιριάξει ο διαθέσιμος χρόνος του καθενός και να βοηθήσει ο καιρός.

katsar
21/05/2023, 09:55
Κάτι τέτοιο εννοώ και εγώ, 10-15 από Αττική, 5-6 από τα πέριξ ,2-3 από Πάτρα, να βγήκε κατάσταση .
Φυσικά από ότι βλέπω πλέον υπάρχουν δεκάδες ομάδες στα social media με ενεργή δράση και μέλη οπότε ίσως είναι και λίγο δύσκολο να πάει κόσμος σε όλες τις βόλτες.

νεοσσός
21/05/2023, 10:06
Σε εμάς το κίνητρο είναι η προσωπική επαφή με άτομα που μιλάμε στο forum. Είναι διαφορετικό από το να βγεις με άτομα που δεν γνωρίζεις καθόλου.

Είχα πάει παλιότερα σε ετήσια και άλλες εκδρομές του forum, αλλά δεν συνέχισα, διότι οι βόλτες μού φαίνονταν πολύ μεγάλες και πολύ γρήγορες. Καθαρά προσωπική άποψη αυτό. Άλλος θέλει καταδρομική 600 χιλιομέτρων, διαφορετικά θα βαρεθεί, ενώ άλλος χαλαρή βόλτα των 200 χιλιομέτρων.

peterTHErider
21/05/2023, 11:19
Μια μεστή,στριφτερή διαδρομή 150-250 χιλιομέτρων με λίγη εθνική στο τέλος της ημέρας είναι ιδανική για ημερήσια εκδρομή.με σωστή κλιμάκωση,μια στάση για καφέ μια για φαγητό και ιδανικά μετά το φαγητό η εθνική και η εύκολη επιστροφή.
Ούτε να σε διαλύσει η κούραση αλλά να νιώσεις ότι άξιζε η βόλτα.
Έτσι γουστάρω εγώ τις εκδρομές.
Όσο για τα άτομα που λέει ο νεοσσός γενικά έχει δίκιο.δεν πάω ποτέ σε μαζικές βόλτες των 40+μοτο γιατί γίνεται κακός χαμός και δεν περνάω καλά.οι παρείστικες βόλτες είναι 4-10 μοτό το πολύ,οπού υπάρχει συνενόηση και μια καλή παρέα!
ΑΛΛΑ μια φορά και όπως είπε και ο vaska,για να δω τις φάτσες πίσω από τα νικ,για το φορουμ και μόνο θα έκανα αυτή την υπέρβαση αν το επέτρεπαν οι συνθήκες.για σας στην αττική δεν το συζητώ οτί πρέπει να το κανονίσετε!έστω σε επίπεδο μεγάλης παρείστικης βόλτας.

harris_x
22/05/2023, 14:18
εσυ θες να φας τσαι με το τουριστικο να χεις δικαιολογια να το πουλησεις μετα ε?:p

κάτι για τσάι άκουσα ... :smokin:

akis_trevor
22/05/2023, 14:49
Κάτι για ετήσια έμαθα και μπήκα να δω αν είναι αλήθεια ή φάρσα.:D

vaska
22/05/2023, 17:11
Έλα ρε πάμε να την οργανώσουμε. Την τελευταία φορά είχα φέρει την μεγάλη κόρη γιατί η μικρή ήταν πολύ μικρή. Τώρα η μεγάλη έχει δικιά της μηχανή και θα έρθει μόνη της. Της το έχω τάξει της μικρής οπότε τώρα που παραμεγάλωσε ας την κάνουμε εκείνη την ρημάδα την βόλτα την καλή. Ας πάμε μια Αρκαδία που παραδοσιακά μας κερνάει νεράκι (αλλά και το μαυρολιθάρι είχε πολύ νερό ρε πστμ αλλά είχε κι έναν Βύρωνα που πήγαινε πατάκι άλλο επιφανές μέλος του moto). Τες πα, ας την πάμε κι ας είναι όπου θέλετε, έτσι κι αλλιώς θα χαθούμε χαχαχα

CorpseAlive
22/05/2023, 18:06
Για μένα ΤΟΠ για 1μέρη θα ήταν
Προς επίδαυρο-Ναύπλιο
Ευβοια
Γαλαξείδι.

Για 2ήμερο θα με έψηνε απίστευτα
Αρκαδία
Καρπενήσι

azar41
22/05/2023, 20:02
Aν γίνει κάτι με Αρκαδία,μπορώ να βοηθήσω με οργάνωση και διαδρομή μιας και είμαι δίπλα!

ratamahatta
23/05/2023, 09:24
Για κυριακάτικη μονοήμερη,λόγο εργασίας,θα με ενδιέφερε και εμένα.
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί σωστα

panos_zip
24/05/2023, 01:38

Αρχίσαμεεεε…

Καλοτάξιδο το εργαλείο!

harris_x
24/05/2023, 13:27
Αρχίσαμεεεε…
:evil:

Καλοτάξιδο το εργαλείο!

Thank you, thank you :D

harris_x
24/05/2023, 13:38
Εγω θα ψήφιζα μια κλασική και υπέροχη Οίτη... :a05:

https://goo.gl/maps/8Tw1iosjP69KyEps8

και μετά την Ιτέα οι Πατρινοί πάνε προς Ναυπακτο, και οι υπόλοιποι είτε Αράχοβα, Λειβαδιά και πίσω, είτε Δεσφίνα, Δίστομο, Λειβαδιά και πίσω.

o teos
24/05/2023, 13:39

ελα και εσυ κερναω γενικα οτι ειναι πανω απο 1000cc οποτε σε πιανει και εσενα...:smokin::D

harris_x
24/05/2023, 13:43
ελα και εσυ κερναω γενικα οτι ειναι πανω απο 1000cc οποτε σε πιανει και εσενα...:smokin::D

:eek:

harris_x
24/05/2023, 13:44

name the day and the place :smokin:

:a016::a016::a016::a016:

o teos
24/05/2023, 13:47
Ας ξεκινησουμε με baby steps...παμε μεχρι την επιδαυρο για καφε απο κει ναυπλιο και ενα αχλαδοκαμπο και σπιτια μας...

https://goo.gl/maps/ipFc36BYKJ9ZPpjz8 - 360 χλμ συνολο

ηηηη αν δε θελετε baby steps και παμε στα βαθια

https://goo.gl/maps/cX5b1Td7y169fD219 - 550χλμ συνολο

Αλλιως οιτη που ειπε ο συντροχος χαριλαος..:p

o teos
24/05/2023, 13:49
name the day and the place :smokin:

:a016::a016::a016::a016:

στρωσε το πρωτα να μην εχεις εξκιουσειζ...και παμε...ΣΕΡΡΕΣ...ειπαμε στο δρομο δεν κανω πλεον καγκουριες..:whistle::a22:

Panos76
24/05/2023, 14:00

Ακούγονται πολλά αλλά δεν είναι κάτι. Είναι τόσο απολαυστικοί αυτοί οι δρόμοι και τα τοπία που ούτε καταλαβαίνεις πως φεύγουν τα χιλιόμετρα.

Παίζει να είμαι Άστρος εκείνη την περίοδο οπότε κερνάω πορτοκαλάδες :D

Αν πάτε μόνο Ναύπλιο θα έρθω να σας βρω :)

o teos
24/05/2023, 14:01
Ακούγονται πολλά αλλά δεν είναι κάτι. Είναι τόσο απολαυστικοί αυτοί οι δρόμοι και τα τοπία που ούτε καταλαβαίνεις πως φεύγουν τα χιλιόμετρα.

To ξερω εγινε το χειμωνα μια προς τα κει...απολαυση...:beer:

karellen
24/05/2023, 14:21
Η δεύτερη διαδρομή του teou είναι πολύ καλή,ειδικά στον Πάρνωνα τέτοια εποχή μοσχοβολάει όλη φύση από τα σφάλαχτρα.
Αν αποφασιστεί θα έρθω Μύλους να σας βρω να κατεβούμε κατόπιν παρέα.

Bowleno
24/05/2023, 14:59

Παλιοτσίπη....μα πορτοκαλάδες;;;;; :p

Panos76
24/05/2023, 15:03
Παλιοτσίπη....μα πορτοκαλάδες;;;;; :p

Έλπα, ό,τι καλύτερο λέμε, good for the soul :lol:

CorpseAlive
24/05/2023, 15:33
Ωραία καταλήγουμε ουσιαστικά προς Πελοπόννησο . Πάμε τώρα να το ορίσουμε και χρονικά . Αυτή είναι η πραγματική καυτή πατάτα .

Υ.γ. Μεγαλόπολη έχει μια ταβέρνα με τρομερό κοτόπουλο.

Bowleno
24/05/2023, 16:31
Ωραία καταλήγουμε ουσιαστικά προς Πελοπόννησο . Πάμε τώρα να το ορίσουμε και χρονικά . Αυτή είναι η πραγματική καυτή πατάτα .

Υ.γ. Μεγαλόπολη έχει μια ταβέρνα με τρομερό κοτόπουλο.

Άλλος τσίπης εδώ.... Σε τέτοιες βόλτες μόνο προβατίνα ρε συ!

harris_x
24/05/2023, 20:45
στρωσε το πρωτα να μην εχεις εξκιουσειζ...και παμε...ΣΕΡΡΕΣ...ειπαμε στο δρομο δεν κανω πλεον καγκουριες..:whistle::a22:

ratamahatta
24/05/2023, 22:06
Εγώ θα προτιμήσω την πρώτη διαδρομή, baby step.
Θα βγει πιο χαλαρα και θα εχουμε χρόνο για μπουρουμπουρου και μάσα

panos_zip
24/05/2023, 23:48
Ας ξεκινησουμε με baby steps...παμε μεχρι την επιδαυρο για καφε απο κει ναυπλιο και ενα αχλαδοκαμπο και σπιτια μας...

https://goo.gl/maps/ipFc36BYKJ9ZPpjz8 - 360 χλμ συνολο

Αλλιως οιτη που ειπε ο συντροχος χαριλαος..:p

Μέσα και για τις 2
Απο σεπτέμβρη ομως ε;

CorpseAlive
25/05/2023, 00:16
Μέσα και για τις 2
Απο σεπτέμβρη ομως ε;

Μετά τις 15, μην χρειαστεί να ακυρώσω τον γάμο μου παιδιά!

o teos
25/05/2023, 09:26
Tο ιδανικο ειναι απο φθινοπωρο λογο καιρου..την baby steps την κανουμε οποια κυριακη μας τη βαρεσει μεχρι να ζεστανει ο καιρος την αλλη οχι τοσο ευκολα..καλη εποχη ειναι προς τελη σεπτεμβρη η το πολυ μεχρι αρχες ιουνιου μετα ειναι ενα μικρο βασανηστηριο....δες ετησια στον Αθανασιο διακο ειχαμε σκορπισει απ τη ζεστη.....οσο για το φαι αν γινει η μεγαλη η μασα θα ναι κοσμα.....πλατεια..:p

CorpseAlive
25/05/2023, 12:08
Tο ιδανικο ειναι απο φθινοπωρο λογο καιρου..την baby steps την κανουμε οποια κυριακη μας τη βαρεσει μεχρι να ζεστανει ο καιρος την αλλη οχι τοσο ευκολα..καλη εποχη ειναι προς τελη σεπτεμβρη η το πολυ μεχρι αρχες ιουνιου μετα ειναι ενα μικρο βασανηστηριο....δες ετησια στον Αθανασιο διακο ειχαμε σκορπισει απ τη ζεστη.....οσο για το φαι αν γινει η μεγαλη η μασα θα ναι κοσμα.....πλατεια..:p

Ας φτιάξει κάποιος ένα POST με Poll (αν υπάρχει τέτοιο Plugin στο Forum) με πιθανές ημερομηνίες και πιθανές διαδρομές .
Μετά σε Replies δηλώνουμε ενδιαφέρον .
Μια -δυο εβδομάδες πριν φτιάχνουμε φόρμα Google για να βάλουμε προσωπικά στοιχεία όσων έρθουν σίγουρα (μεταξύ αυτών και ομάδα Αίματος-μηχανή και μια υπεύθυνη δήλωση ότι οι οργανωτές δεν ευθύνονται κλπ κλπ) και είμαστε Jet.

ή απλά στείλτε μεταξύ σας μηνύματα και τα λέμε Ασπρόπυργο για να φύγουμε.:bawl:

Bowleno
25/05/2023, 14:53
Ας φτιάξει κάποιος ένα POST με Poll (αν υπάρχει τέτοιο Plugin στο Forum) με πιθανές ημερομηνίες και πιθανές διαδρομές .
Μετά σε Replies δηλώνουμε ενδιαφέρον .
Μια -δυο εβδομάδες πριν φτιάχνουμε φόρμα Google για να βάλουμε προσωπικά στοιχεία όσων έρθουν σίγουρα (μεταξύ αυτών και ομάδα Αίματος-μηχανή και μια υπεύθυνη δήλωση ότι οι οργανωτές δεν ευθύνονται κλπ κλπ) και είμαστε Jet.

ή απλά στείλτε μεταξύ σας μηνύματα και τα λέμε Ασπρόπυργο για να φύγουμε.:bawl:

Και τι το πέρασες το φόρουμ; Εταιρία δημοσκόπησης;:cry:

Μακάρι όταν γίνει να μπορέσω κι εγώ.... Επιτέλους

bulmont
25/05/2023, 18:45
Μετά τις 15, μην χρειαστεί να ακυρώσω τον γάμο μου παιδιά!

Πιστεύεις, πώς θα μπορείς να πάς βόλτα, μετά το γάμο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:a9::a9::a9:

CorpseAlive
25/05/2023, 20:51
Πιστεύεις, πώς θα μπορείς να πάς βόλτα, μετά το γάμο ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:a9::a9::a9:

Για να καταλάβεις υπάρχει μια πιθανότητα μεγάλη , το ταξίδι του μέλιτος να γίνει με την μηχανή . (Μπάρι-Νάπολη-Ρώμη-Φλωρεντία-Βενετία-Ηγουμενίτσα) 10ήμερο .
ή 18ήμερο να γυρίσουμε από Δαλματικές. με στάση Γκόσπιτς και Ντουμπρόβνικ.

Επομένως δεν υπάρχει αυτό! Τουλάχιστον μέχρι να κάνω παιδί , μετά άγνωστον.

pektis
26/05/2023, 09:44
Καλη η ιδεα παιδια...
Πλεον μονο Κυριακη βολευει εμενα...
Μακαρι να κανονιστει κατι, εστω και η ''μικρη'':)

HelenKoR
26/05/2023, 10:53
Παρακολουθώ κι εγώ. Ιδίως για μια κοντινή (πχ. Κόρφο ή Επίδαυρο)

CorpseAlive
26/05/2023, 10:57
Ετοιμάζω νέο πόστ για 1ο 15ήμερο Ιουνίου.
Δεν θα είναι η ετήσια προφανώς. Θα είναι μια μικρή (200-300 χλμ πάνε έλα)

vaska
04/06/2023, 12:45
Προς τα νεότερα μέλη που δεν έτυχε να συμμετάσχουν σε ετήσια.
Η ετήσια είναι ετήσια, τέλος. Με συμμετοχές όλων ανεξαρτήτως κυβισμού μοτο ή δεινότητας οδηγικής ή τόπου διαμονής (αν και οι βόρειοι δικαιούνται να είναι παραπονεμενοι). Ετήσια σημαίνει μεγάλη μάζωξη. Ετήσια σημαίνει οργάνωση,πόσοι θα είμαστε που θα πάμε δημιουργία γκρούπ και διαχωρισμός αναβατών σε γκρουπ, συγκεκριμένη διαδρομή συγκεκριμένες στάσεις για καφέ και κους-κουσοπειράγματα, συνεννόηση με ταβέρνες ψησταριές, επιλογή διαδρομών με γνώμονα και τα μικρά μηχανάκια που χρειάζονται συχνά ανεφοδιασμό, αυστηρούς κανόνες, που όμως δεν έχουν να κάνουν με ομάδες αίματος και υπεύθυνες δηλώσεις. Κανένα νοσοκομείο αν συμβεί ατύχημα δεν μένει στην κατά δήλωση ομάδα αίματος (είναι υπόθεση λίγων λεπτών να την βρει), επίσης ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τομάρι του και τον συνεπιβάτη του. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Αν καποιος θέλει να αρχίσει τις ταρζανιές εγκαταλείπει το γκρουπ και κάνει ότι παπαριά θέλει.
Κάντε ένα κόπο να μπείτε σε παλιότερες ετήσιες να δείτε πως δήλωναν συμμετοχές, πως οι διοργανωτές φρόντιζαν ότι έπρεπε να φροντίσουν, πως οι λίντερς έκαναν την διαδρομή την προηγούμενη εβδομάδα για να δουν τους δρόμους (κλασικά την επόμενη θα χανόμασταν). Εν ολίγοις η ετήσια απαιτεί περισσότερους από 2 ανθρώπους για να οργανωθεί σωστά, απαιτεί κόπο και χρόνο. Οπότε τώρα που ήδη έχουμε μπει στην αρχή του καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι χρονικά δόκιμο να γίνει ετήσια. Νομίζω δεν λείπουν και οι προορισμοί. Η διάθεση και ίσως και τα γκαφρά λείπουν.
Οπότε κανονίστε μια απλή βόλτα ανεβάστε την δημόσια εδώ και οποιος θέλει ακολουθεί. Δεν χρειάζεται να έχει τη ταμπέλα της ετήσιας γιατί ετήσια δεν θα είναι

Bowleno
04/06/2023, 13:50
Η ετήσια είναι ετήσια, τέλος. Με συμμετοχές όλων ανεξαρτήτως κυβισμού μοτο ή δεινότητας οδηγικής ή τόπου διαμονής (αν και οι βόρειοι δικαιούνται να είναι παραπονεμενοι). Ετήσια σημαίνει μεγάλη μάζωξη. Ετήσια σημαίνει οργάνωση,πόσοι θα είμαστε που θα πάμε δημιουργία γκρούπ και διαχωρισμός αναβατών σε γκρουπ, συγκεκριμένη διαδρομή συγκεκριμένες στάσεις για καφέ και κους-κουσοπειράγματα, συνεννόηση με ταβέρνες ψησταριές, επιλογή διαδρομών με γνώμονα και τα μικρά μηχανάκια που χρειάζονται συχνά ανεφοδιασμό, αυστηρούς κανόνες, που όμως δεν έχουν να κάνουν με ομάδες αίματος και υπεύθυνες δηλώσεις. Κανένα νοσοκομείο αν συμβεί ατύχημα δεν μένει στην κατά δήλωση ομάδα αίματος (είναι υπόθεση λίγων λεπτών να την βρει), επίσης ο καθένας είναι υπεύθυνος για το τομάρι του και τον συνεπιβάτη του. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Αν καποιος θέλει να αρχίσει τις ταρζανιές εγκαταλείπει το γκρουπ και κάνει ότι παπαριά θέλει.
Κάντε ένα κόπο να μπείτε σε παλιότερες ετήσιες να δείτε πως δήλωναν συμμετοχές, πως οι διοργανωτές φρόντιζαν ότι έπρεπε να φροντίσουν, πως οι λίντερς έκαναν την διαδρομή την προηγούμενη εβδομάδα για να δουν τους δρόμους (κλασικά την επόμενη θα χανόμασταν). Εν ολίγοις η ετήσια απαιτεί περισσότερους από 2 ανθρώπους για να οργανωθεί σωστά, απαιτεί κόπο και χρόνο. Οπότε τώρα που ήδη έχουμε μπει στην αρχή του καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι χρονικά δόκιμο να γίνει ετήσια. Νομίζω δεν λείπουν και οι προορισμοί. Η διάθεση και ίσως και τα γκαφρά λείπουν.
Οπότε κανονίστε μια απλή βόλτα ανεβάστε την δημόσια εδώ και οποιος θέλει ακολουθεί. Δεν χρειάζεται να έχει τη ταμπέλα της ετήσιας γιατί ετήσια δεν θα είναι

έχεις χάσει επεισόδια... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162211&highlight=%CE%8C%CF%87%CE%B9+%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1) θα έρθεις μπρε;:D

peterTHErider
04/06/2023, 14:01
Ρε συ vaska αυτά που περιγράφεις είναι πολύ καλά αλλά χαρακτηρίζουν το φορουμ μιας άλλης εποχής και δυναμικής.και οικονομικής δυναμικής των 70-80-100 ατόμων που θα ακολουθούσαν.
Η δυναμική του φόρουμ πλέον όπως πολλών πραγμάτων στη ζωή μας έχει συρρικνωθεί.
Σε αυτή τη βάση λοιπόν για το moto.gr του 2023 το να μαζευτούν 20-25 μηχανάκια και να πάνε μια βόλτα των 200-300 χιλιομέτρων πραγματικά να αποτελεί μεγάλο γεγονός και σωστά να παίρνει τον χαρακτηρισμό της ετήσιας.

vaska
04/06/2023, 14:18
έχεις χάσει επεισόδια... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162211&highlight=%CE%8C%CF%87%CE%B9+%CE%B5%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%B1) θα έρθεις μπρε;:D

Κανένα επεισόδιο δεν έχω χάσει. Και βέβαια θα έρθω

Ρε συ vaska αυτά που περιγράφεις είναι πολύ καλά αλλά χαρακτηρίζουν το φορουμ μιας άλλης εποχής και δυναμικής.και οικονομικής δυναμικής των 70-80-100 ατόμων που θα ακολουθούσαν.
Η δυναμική του φόρουμ πλέον όπως πολλών πραγμάτων στη ζωή μας έχει συρρικνωθεί.
Σε αυτή τη βάση λοιπόν για το moto.gr του 2023 το να μαζευτούν 20-25 μηχανάκια και να πάνε μια βόλτα των 200-300 χιλιομέτρων πραγματικά να αποτελεί μεγάλο γεγονός και σωστά να παίρνει τον χαρακτηρισμό της ετήσιας.

Μπααα διαφωνώ, επέτρεψέ μου. Είναι μια καλή βόλτα με 20 25 μηχανάκια αλλά το νόημα είναι το ίδιο "του νοου ας μπέτερ" ασμπέτα που έλεγε και ο Χρόνης

peterTHErider
04/06/2023, 14:30
Και αν τελικά είναι μοναδική βόλτα με μεγάλη συμμετοχή τι της απαγορεύει να χαρακτηριστεί ετήσια?το ότι δεν έχουν γίνει γκρουπ κλπ?
Ετήσια λοιπόν την κάνει η όρεξη η διάθεση και η συμμετοχή.
Και με χαρά να αναλάβουν κάποιοι να γίνει μια από τις παλιές και ορθόδοξες...
Μέχρι τότε η δυναμική είναι αυτή.
Γνώμη μου.

νεοσσός
04/06/2023, 15:02
Ας την πούμε Αιτήσια με "αι" για να μην υπάρχει θέμα με το trademark της Ετήσιας®.

Όστις επιθυμεί, αιτείται να έρθει στην Αιτήσια. Αν δε, έρθουν πολλά γρήγορα μοτοσακά, φτιάχνουμε και γκρουπ για Αετήσια.

:p

peterTHErider
04/06/2023, 15:19
Η να την πούμε ετησιούλα...

vaska
04/06/2023, 16:06
ετησιουλίτσα λέμε :lol:

CorpseAlive
04/06/2023, 20:58
Ετοιμάζω νέο πόστ για 1ο 15ήμερο Ιουνίου.
Δεν θα είναι η ετήσια προφανώς. Θα είναι μια μικρή (200-300 χλμ πάνε έλα)

Φίλε vaska, προφανώς δεν θα είναι η ετήσια, ούτε ψήνομαι να είμαι υπεύθυνος για 30-50 μηχανές (τουλάχιστον οργανωτικά )
Ούτε έχω την εμπειρία ούτε τον χρόνο και το έχω κάνει ξεκάθαρο σε πολλά Post-Replies .

Εκανα μια πρόταση και για δική μου έκπληξη ψήθηκε κόσμος και παλιοι και νέοι και για να είμαι ειλικρινής το περιμένω ΠΩΣ και ΠΩΣ να βρεθούμε να κάνουμε μια ωραία και ασφαλή βόλτα να γυρίσουμε πίσω όλοι κομπλέ και να πούμε ότι ήταν μια Κυριακή Well Spended. |

Αν και καταλαβαίνω τι λες και πως το λες , δεν παύει λίγο να με ενοχλεί αυτό που λες.
Προσωπικά ψιλο μου είναι αδιάφορο αν θα λέγεται ετήσια, αν οι άλλες ετήσιες ήταν μαζικότερες και με πολλά χλμ και τρομερούς χεράδες και γενικά όλη αυτή η παρελθοντολαγνεία.
Χαίρομαι που το ζήσατε, γουστάρω να τα διαβάζω αλλά δεν θα συγκριθώ μαζι τους , δεν έχει κάποιο νόημα.
Γενικά η όλη σου τοποθέτηση μου θυμίζει κάτι χαζά ''ξεκατινιάσματα'' σε λέσχες για το ποιος το έκανε καλύτερα και ποιος είχε την μεγαλύτερη ''Ετήσια'' .

Προσωπικά εγώ είπα να κάνω ένα Post , να κανονίσω μια βόλτα και είπα δημόσια όποιος θέλει ας έρθει να γνωριστούμε από κοντά.
Αν τελικά έρθεις θα χαρώ να πιούμε μία (και δύο) μπύρες να τα πούμε από κοντά και να ακούσω τα έκτροπα που κάνατε τότε.
Ειλικρινά και φιλικά.

Υ.γ. Ακυρο το παρακάτω Comment.
Προφανώς έκανα λάθος εκτίμηση του τι έγραφες.
"
Αν και καταλαβαίνω τι λες και πως το λες , δεν παύει λίγο να με ενοχλεί αυτό που λες.
Προσωπικά ψιλο μου είναι αδιάφορο αν θα λέγεται ετήσια, αν οι άλλες ετήσιες ήταν μαζικότερες και με πολλά χλμ και τρομερούς χεράδες και γενικά όλη αυτή η παρελθοντολαγνεία.
Χαίρομαι που το ζήσατε, γουστάρω να τα διαβάζω αλλά δεν θα συγκριθώ μαζι τους , δεν έχει κάποιο νόημα.
Γενικά η όλη σου τοποθέτηση μου θυμίζει κάτι χαζά ''ξεκατινιάσματα'' σε λέσχες για το ποιος το έκανε καλύτερα και ποιος είχε την μεγαλύτερη ''Ετήσια'' . " "

o_gavros
04/06/2023, 21:08
Κορψ,
Είναι πολυ λάθος η εκτίμηση που κάνεις.
Αν κάτι δεν είναι το μοτο.γρ, είναι "λέσχη που ξεκατινιαζεται για το ποιος την είχε μεγαλυτερη". Δεν είσαι αρκετό καιρό εδώ για να το διαπιστώσεις ο ίδιος και ο καιρός που είσαι εδώ συμπίπτει με μια ολοκληρωτικά αδρανή περιοδο για το φόρουμ.
Το ποστ του βασκα σκόπευε να δώσει ένα τόνο για όσους δεν ξέρουν. Δεν περιείχε υποτίμηση, δεν περιειχε επίθεση.

Θεωρώ λοιπόν ότι κακώς μπήκες στο τριπακι "απολογίας".

Κανένας δεν εμπόδισε κανέναν να ποσταρει μια βόλτα όπου στο πνευμα του φόρουμ, όλα τα μηχανάκια είναι ευπρόσδεκτα.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι πολλοι, διαχρονικα, δεν το τολμάνε. Πολλοί όμως αρέσκονται στη γκρίνια επ'αυτού.

CorpseAlive
04/06/2023, 21:19
Κορψ,
Είναι πολυ λάθος η εκτίμηση που κάνεις.
Αν κάτι δεν είναι το μοτο.γρ, είναι "λέσχη που ξεκατινιαζεται για το ποιος την είχε μεγαλυτερη". Δεν είσαι αρκετό καιρό εδώ για να το διαπιστώσεις ο ίδιος και ο καιρός που είσαι εδώ συμπίπτει με μια ολοκληρωτικά αδρανή περιοδο για το φόρουμ.
Το ποστ του βασκα σκόπευε να δώσει ένα τόνο για όσους δεν ξέρουν. Δεν περιείχε υποτίμηση, δεν περιειχε επίθεση.

Θεωρώ λοιπόν ότι κακώς μπήκες στο τριπακι "απολογίας".

Κανένας δεν εμπόδισε κανέναν να ποσταρει μια βόλτα όπου στο πνευμα του φόρουμ, όλα τα μηχανάκια είναι ευπρόσδεκτα.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο οι πολλοι, διαχρονικα, δεν το τολμάνε. Πολλοί όμως αρέσκονται στη γκρίνια επ'αυτού.

Γενικά η όλη σου τοποθέτηση μου θυμίζει κάτι χαζά ''ξεκατινιάσματα'' σε λέσχες για το ποιος το έκανε καλύτερα και ποιος είχε την μεγαλύτερη ''Ετήσια'' .
Δεν αναφέρθηκα στο Forum αναφέρθηκα στο Reply.
Μπορεί λάθος εκτίμηση, μπορεί να μην έλαβα σωστά τον τόνο , αλλά αυτό ένιωσα και αυτό απάντησα, είδα μετά ότι πιθανό να έρθει στην βόλτα και θα χαρώ όντως να τον γνωρίζω και να τα πούμε από κοντά.
Ούτε ήθελα να φανώ επιθετικός ούτε να προσβάλω τον βάσκα. Περισσότερο σαν παράπoνο ήταν το Reply μου.

o_gavros
04/06/2023, 21:31
Νο χαρμ νταν.
Μπήκα σφηνοπουτσα για να καθαρίσω τον αέρα.

Volpad
04/06/2023, 21:32
Βασικά ο γαυρος έγραψε πάνω κάτω αυτό που ήθελα να γράψω και εγώ.

Ο vaska δεν έγραψε το ποστ αυτό για να κάνει σύγκριση με τη βόλτα που κανονίζεις εσύ.
Το πνεύμα του post του απευθύνεται αλλού.

Η ετήσια όπως και να το κάνεις, είναι διαφορετική από μια βόλτα με 20-30 μοτοσυκλέτες.

Όταν πρέπει να γίνει οργάνωση 100 μηχανών και τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά καθολη τη διαδρομή, οι κανόνες πρέπει να είναι αυστηροί και η οργάνωση μεγάλη.
Πρέπει να ξέρεις από πριν τις μοτοσυκλέτες ώστε να γίνει σωστή ταξινόμηση στις ομάδες και να μην είναι κανένα 250αρι με κανα 1000αρι ss στην ίδια...
Πρέπει να υπάρχει αρχηγός που να ξέρει καλά τη διαδρομή και σκούπα με την οποία ο αρχηγός να έχει επικοινωνία κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Οι στάσεις πρέπει να είναι προκαθορισμενες για βενζίνες και αναμονή των υπολοίπων γκρουπ..
Αλλιώς, το γρήγορο γκρουπ θα είχε πιει καφέ και θα είχε ξεκινήσει να γυρνάει όταν το αργό γκρουπ θα έφτανε...

Δεν υπήρξε πουθενά λοιπόν σύγκριση με την βόλτα την οποία κανονίζεις εσύ, της οποίας τα χιλιόμετρα είναι "λιγα" και μοιάζει σαν μια από τις βόλτες που κανονιζονταν κάθε σαββατοκύριακο πριν 15 χρόνια...

νεοσσός
04/06/2023, 21:37
Αλλιώς, το γρήγορο γκρουπ θα είχε πιει καφέ και θα είχε ξεκινήσει να γυρνάει όταν το αργό γκρουπ θα έφτανε...
Το έχω ζήσει και αυτό. :lol:

CorpseAlive
04/06/2023, 21:39
Βασικά ο γαυρος έγραψε πάνω κάτω αυτό που ήθελα να γράψω και εγώ.

Ο vaska δεν έγραψε το ποστ αυτό για να κάνει σύγκριση με τη βόλτα που κανονίζεις εσύ.
Το πνεύμα του post του απευθύνεται αλλού.

Η ετήσια όπως και να το κάνεις, είναι διαφορετική από μια βόλτα με 20-30 μοτοσυκλέτες.

Όταν πρέπει να γίνει οργάνωση 100 μηχανών και τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά καθολη τη διαδρομή, οι κανόνες πρέπει να είναι αυστηροί και η οργάνωση μεγάλη.
Πρέπει να ξέρεις από πριν τις μοτοσυκλέτες ώστε να γίνει σωστή ταξινόμηση στις ομάδες και να μην είναι κανένα 250αρι με κανα 1000αρι ss στην ίδια...
Πρέπει να υπάρχει αρχηγός που να ξέρει καλά τη διαδρομή και σκούπα με την οποία ο αρχηγός να έχει επικοινωνία κατά τη διάρκεια της βόλτας.

Οι στάσεις πρέπει να είναι προκαθορισμενες για βενζίνες και αναμονή των υπολοίπων γκρουπ..

Δεν υπήρξε πουθενά λοιπόν σύγκριση με την βόλτα την οποία κανονίζεις εσύ, της οποίας τα χιλιόμετρα είναι "λιγα" και μοιάζει σαν μια από τις βόλτες που κανονιζονταν κάθε σαββατοκύριακο πριν 15 χρόνια...

My bad τότε.
Ανακαλώ το Post εφόσον ήμουν τόσο εκτός θέματος .

karellen
05/06/2023, 09:36
Ένα μεγάλο μανίκι με τις πολυπληθείς εκδρομές είναι και το θέμα της ορατότητας,όταν κινείσαι σε ορεινό επαρχιακό με συνεχείς στροφές είναι πολύ πιθανό να μην δεις τους μπροστινούς να στρίβουν σε μία άκυρη διασταύρωση και να πας ευθεία.Φυσικά κανείς δεν σε αντιλαμβάνεται από τους καθρέφτες του και αν είσαι τυχερός και υπάρχει σκούπα στο γκρουπ τότε σε κυνηγάει και σε φέρνει πάλι πίσω,αφήνοντας όμως εκτεθειμένη την υπόλοιπη ομάδα αν ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

katsar
05/06/2023, 09:48
Ας την πω και εγώ και ας μην πάρω μέρος.
Μπράβο που ξεκινήσατε και υπάρχει συμμετοχή σε τέτοια κατάσταση,καλά να περάσετε όσοι πάτε :beer:

DoctoR_k6
05/06/2023, 10:00
Δεν ειναι ετησια αφου...
Μια απλη βολτα Κυριακης ειναι.
Δεν χρειαζεται να παει σε αλλο λεβελ η κουβεντα.
Εκει συναντηση, εκει ο πρωτος καφες/σταση.
Κουβεντολοι για το μετα για οσους κ ολα λυνονται επιτοπου.
Κ α χαθει κανεις δεν ειναι τιποτα...
2023 ειναι θα τον βρουν το δρομο τους.
Αν κ παντα υπαρχουν αρκετοι στο ιδιο γκρουπακι κ ας εχουν ξεμακρυνει κανα 2-3-4 ξερω γω.

Have fun...
Τελικα το αυστριακο κτηνος θα ερθει? :D

harris_x
05/06/2023, 19:24
Τελικα το αυστριακο κτηνος θα ερθει? :D
Το σκέφτεται :p

Αλλά νομίζω θα πρέπει να καταλήξει η κουβέντα σε διαδρομή και ημερομηνία έτσι ώστε να μαζευτούν οι συμμετοχές.

Η διαδρομή καλό θα ήταν να ειναι πεπατημένη έτσι ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Volpad
05/06/2023, 20:26
Έχει καταλήξει...

harris_x
05/06/2023, 20:36
Έχει καταλήξει...

Εξαιρετικά!

Τότε καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα νέο θέμα που θα μπορούμε να δούμε τη διαδρομή και λοιπές λεπτομέρειες, και να δηλώσουμε συμμετοχή.

νεοσσός
05/06/2023, 21:08
Έχει ανοίξει... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162211)

harris_x
05/06/2023, 21:09
Λινκ;

νεοσσός
05/06/2023, 21:10
Έχω βάλει στο προηγούμενο μήνυμα.

harris_x
06/06/2023, 09:10
Έχω βάλει στο προηγούμενο μήνυμα.

A, ναι.

Δεν μπορώ :lol:

peterTHErider
06/06/2023, 09:35
Εγώ πάλι θα κάνω τον σπαστικό αλλά δεν πειράζει...
Πριν 10 χρόνια 'ετήσιες' διακοπές ήταν 15 μέρες σε νησιά και κάθε μέρα φαγητο σε ψαροταβέρνες,πλέον για τους περισσότερους 'ετήσιες' διακοπές είναι 5 μέρες στο χωριό.
Αλλάζουν τα δεδομένα και οι χαρακτηρισμοί.πριν 10-15 χρόνια στο μοτο.γρ διαβάζαμε για τους νέα μέλη με τα νέα 1200άρια και τώρα όλοι οι νέοι είναι με σκούτερ και 300αρια κινέζικα.δεν υποτιμώ τίποτα απλά αναφέρω την αλλαγή φάσης.
Σε αυτή τη βάση,ΕΤΗΣΙΑ με τους παλιούς όρους είναι απίθανο να ξαναγίνει οπότε η ΝΕΑ ετήσια θα είναι σε άλλη βάση!δεν μιλάω για την βόλτα του corps αλλά γενικά για το πως θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε!

νεοσσός
06/06/2023, 10:31
Νομίζω ότι περισσότερο είναι θέμα χρόνου και διάθεσης για την οργάνωση και τη συμμετοχή, παρά ζήτημα οχήματος ή χρημάτων.

Αλλάζουν οι προτεραιότητες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας του forum έχει αυξηθεί, μαζί με την ηλικία του ίδιου του forum. Δεν ανανεώνεται το forum με νέους που θα έχουν τον χρόνο και τη διάθεση να την οργανώσουν, όπως έκαναν πριν από 15-20 χρόνια κάποιοι.

o_gavros
06/06/2023, 10:34
Γενικά, προτείνεται, να μην γίνεστε σπαστικοί.

DoctoR_k6
06/06/2023, 10:54
Μια βολτα ειναι ρε σεις, μια Κυριακη.
Περιπτερο 930 κ 10 αναχωρηση.
Χαλαρα μεχρι Στορκ για καφε κ γλυκο... :D
Οι υπολοιποι μετα για κοψιδια.

Ο καιρος να ειναι καλος αυτο ειναι το βασικο.
Βλεπω κατι αρκετα συννεφα κλπ κλπ αλλα εχουμε ακομα μερικες μερες για ασφαλεστερη προγνωση.

peterTHErider
06/06/2023, 11:02
Γενικά, προτείνεται, να μην γίνεστε σπαστικοί.

θα το έχω υπόψιν μου αφού το λες εσύ....
ξέρεις που θα το γράψω ε?

υγ.γιατί η όμαδα των admin-mod δεν κανονίζει μια ετήσια από τις παλιές τις σωστές?μήπως γιατί δεν γίνεται πλέον????

Nitse3
06/06/2023, 11:03
Προφανώς ισχύουν και τα δύο σε κάποιο ποσοστό, αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για μια μεγάλη βόλτα το χρόνο με φαγητό/καφε νομίζω ότι θεωρητικά με τέτοια μακρόχρονη αποχή/απουσία τέτοιων εκδηλώσεων που υπάρχει πολλοί θα το έκαιγαν το 100αρικο για να έρθουν. Άπλα όντως οι 25 αρηδες /30 αρηδες πριν δέκα δεκαπέντε χρόνια που πήγαιναν μαζικά σε τέτοιες βόλτες πλέον είναι 40 + με υποχρεώσεις που είναι αδύνατον να συντονιστούν μια συγκεκριμένη Κυριακή, ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχο νέο αίμα σε τόσο μεγάλο ποσοστό να τους αναπληρώσει. (φωτεινή εξαίρεση και ίνδαλμα βεβαια ο billy84). Οπότε όντως με τους παλιούς όρους μάλλον δεν θα ξαναγίνει, αλλά βόλτες όπως αυτή που διοργανώνεται θα βοηθήσουν ώστε να συστηθούν τα νέα μέλη και να ζεσταθεί λίγο το πράγμα, να προκύψουν και μικρότερες παρέες που να ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους κτλ.

o_gavros
06/06/2023, 11:54
θα το έχω υπόψιν μου αφού το λες εσύ....
ξέρεις που θα το γράψω ε?

υγ.γιατί η όμαδα των admin-mod δεν κανονίζει μια ετήσια από τις παλιές τις σωστές?μήπως γιατί δεν γίνεται πλέον????

Γιατί μας τη σπανε οι σπαστικοί.