PDA

View Full Version : Ψάξιμο ελαστικού Κ

DimisK
30/05/2023, 10:37
Χαιρετώ το αγαπητό φόρουμ.

Έρχεται η ώρα για αλλαγή παπουτσιών στο Κ και τα S22 που σκέφτομαι να ξαναβάλω υπάρχει έλλειψη προς ώρας...
Επειδή σε κανά 2μηνο έχω ταξίδι όξω, τι εναλλακτική να σκεφτόμουν;

- Ιδανικά να μπορεί να βγάλει αξιοπρεπώς 7κ (θα φάω 3.5-4κ μόνο στο ταξίδι, να μη θέλει σχεδόν αμέσως αλλαγή μόλις γυρίσω :D...)
- Να έχει δυνατότητες εφάμιλλες του bridgestone και να είναι κατάλληλο για βαριές μαούνες σαν τη δικιά μου.
- Πάντα βάζω σπορ ελαστικό (mk3, s22 κλπ), αν κοιτούσα σε πιο touring κατηγορία θα έχανα πολύ στο σπορ κομμάτι; Έχει δοκιμάσει κανείς αντίστοιχο;

120/70-190/55 (17)

Γύρω στα 360 παίζουν +-10 από ότι είδα τώρα

:beer:

ΓιώργοςΤΤ
30/05/2023, 11:31
Βάλε Pirelli Diablo Rosso III, πολύ καλό λάστιχο, γρήγορο στις αλλαγές κατεύθυνσης και θα σου βγάλει τα χιλιόμετρα που θέλεις άνετα.

Για διαστάσεις δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

o teos
30/05/2023, 12:46
MK3
POWER GP(Ιδιο στυλ με το s22)
ROAD 6 νομιζω εδω εισαι
Rosso corsa 4(ακριβο αλλα καλυτερο και απ το s22 και ας ειναι το ιδιο στυλ):wave2:

billy84
30/05/2023, 12:53
Αν βάλεις σπορ λάστιχο θα το ξεφτιλίσει η Ευρωπαϊκή άσφαλτος και είναι πολύ πιθανό το σενάριο που είπες, μόλις επιστρέψεις να θες αλλαγή. Η Bridgestone βγάζει το Τ32 σαν κάτι ανάμεσα σε τουριστικό και σπορ. Ρίξε μια ματιά.

DimisK
30/05/2023, 13:56
Pirelli rosso iii (καλό αλλά θα βγάλει αξιόλογα χλμ, εντύπωση μου κάνει) (2)
Τεο τα road 6 (σε GT) τα σκέφτομαι αρκετά για δοκιμή (1)

Τα Τ32 Βασίλη έχουν ενδιαφέρον. φοβάμαι μήπως παραείναι τούρινγκ όμως

Τα s22 μάλλον άκυρο τελικά, να δοκιμαστεί και κάτι άλλο.
ΜΚ3 έχουν μπει παλαιότερα και υστερούν σε αίσθηση των s22, στο δικό μου μηχανάκι τουλάχιστον.

*Κοίτα να δεις μπελάς τα ελαστικά κάθε φορά :lol:

DoctoR_k6
30/05/2023, 14:43
Οποτε κοιτας hypersport ελαστικα.
Βαλε κ ενα 40αρι πισω για το ταξιδι κ δεν θα εχεις μεγαλη απωλεια.
Εχεις κ τα κιλα βεβαια εσυ...
Εγω ειμαι ντανλοπακιας αλλα μπορει να εβαζα rosso corsa 4...(στη θεση σου παντα :lol:)

THRESH
30/05/2023, 15:05
Ταξίδι έξω άρα όρια ταχύτητας , καιρικές συνθήκες που αλλάζουν , να βγάλει και κάποια χλμ παραπάνω = μάλλον Road 6.

gior-gos
30/05/2023, 15:19
Τα bridgestone bt 023 βγαίνουν ακόμα; Σκληρό τουριστικό λάστιχο, αργεί να ζεσταθεί αλλά βγάζει πολλά χλμ.

DimisK
31/05/2023, 12:28
Ταξίδι έξω άρα όρια ταχύτητας , καιρικές συνθήκες που αλλάζουν , να βγάλει και κάποια χλμ παραπάνω = μάλλον Road 6.

Δε θα ακουμπήσω εθνική πουθενά εκτός από ένα μικρό κομμάτι στην επιστροφή Ιταλία. Θα παίξει φουλ επαρχιακό στροφιλίκι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα παω εκει με στόχο να κάνω laptime record στα πάσα,
αλλά σκέφτεσαι και ότι θα είναι μλκια να πας και να έχεις πρόβλημα με την αίσθηση στο ελαστικό σου (πρώτη φορά έξω).

Πάντως σε φόρα εξωτερικό η πλειοψηφία παίζει όντως σε road 5/6 στο Κ1300

lospsi
31/05/2023, 12:40
Είχα τα road 5 στο S1000XR και τώρα στο Super Adventure. Εκπληκτικό λάστιχο, δεν μου φάνηκε πουθενά λίγο στον δρόμο ενώ δεν είχα ποτέ χαζογλυστρίματα αν ήταν λίγο κρύο. Δεν βλέπω τον λόγο δηλαδή να πας σε κάτι πιο σπορ για οδήγηση στον δρόμο, εκτός και αν είσαι πολύ γρήγορος και πιέζεις στον δρόμο όπως σε πίστα. Από διάρκεια το πίσω μου έβγαλε άνετα 8000χλμ (μπροστα είχε παραπάνω) με αρκετό πέλμα για ασφάλεια αλλά δεν μπατιλικώνω και δεν πάω με πολύ υψηλές ταχύτητες (180+) συνεχόμενα. Επίσης δεν παρατήρησα καμία πτώση απόδοσης ή κούνημα όσο φθειρόταν το ελαστικό.
Αντίστοιχα καλό μου φαίνεται και το Roadtec 01 SE που έχω στο GT αλλά νομίζω ότι το michelin είναι καλύτερο, μου φαίνεται ότι ζεσταίνεται πολύ γρήγορα.

billy84
31/05/2023, 12:43
Δε θα ακουμπήσω εθνική πουθενά εκτός από ένα μικρό κομμάτι στην επιστροφή Ιταλία. Θα παίξει φουλ επαρχιακό στροφιλίκι, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι θα παω εκει με στόχο να κάνω laptime record στα πάσα,
αλλά σκέφτεσαι και ότι θα είναι μλκια να πας και να έχεις πρόβλημα με την αίσθηση στο ελαστικό σου (πρώτη φορά έξω).

Στις χώρες αυτές που θα πας απλά δε σε νοιάζει ότι λάστιχο και να φοράς. Δε σε νοιάζει καν αν είναι βρεγμένα. Οπότε βάλε ότι βρεις άφοβα.

katsar
31/05/2023, 12:51
road ή τ32 από μένα :wave2:
μην σου πω και τα Τ31 αν τα βρεις φτηνά !!

DoctoR_k6
31/05/2023, 12:57
Στις χώρες αυτές που θα πας απλά δε σε νοιάζει ότι λάστιχο και να φοράς. Δε σε νοιάζει καν αν είναι βρεγμένα. Οπότε βάλε ότι βρεις άφοβα.

Αυτο ακριβως.
Το 09 ειχα ανεβει με κατι supercorsa βορεια Ιταλια/Αυστρια κ προφανως παντου ηταν υπεροχα. :lol:
Το 11 που ανεβηκα με πιο πολιτικο ελαστικο (sportsmart ii αν θυμαμαι καλα) παλι δεν ειχα θεμα πουθενα κ για κανενα λογο.
Εντο με ταξι σε ενα πασο στην Ιταλια (εκει που δοκιμαζουν τα πιρελι) ανεβαινουμε με σχετικα γοργους ρυθμους κ μετα απο λιγο διαπιστωνω οτι ψιχαλιζε/εβρεχε ελαφρως αλλα σε σημειο που το οδοστρωμα οταν εβαλα πανω το ποδι ηταν νωπο.
Ε μετα εκοψα γιατι δεν πιστευα οτι τοση ωρα ανεβαιναμε τοσο γρηγορα ενω κατω ειχε υγρασιες παντου!!! Μαθημενος απο Ελλαδα...
Τι οδοστρωμα θεε μου...:eek:

Αφου δεν θα παιξει πολυ εθνικη...βαλε ενα ελαστικο που θα ειναι οκ για οταν ερθεις εδω ξανα πισω...:D
Εξω στριβεις κ με το μετζελερ που φορουσανε ολα τα tdm παλια. :bawl:

THRESH
31/05/2023, 15:03

πιστεύω οτι όντως θα επιβεβαιωθούν οι καλές φήμες του ελαστικού και για το Κ.

Τον άλλο μήνα βάζω και εγώ στη δικιά μου νέο σετάκι αλλά με διαφορετικό προφίλ και λίγο πιο κάτω σε τιμή.

DimisK
31/05/2023, 15:20
πιστεύω οτι όντως θα επιβεβαιωθούν οι καλές φήμες του ελαστικού και για το Κ.

Τον άλλο μήνα βάζω και εγώ στη δικιά μου νέο σετάκι αλλά με διαφορετικό προφίλ και λίγο πιο κάτω σε τιμή.

Ποιό λες να τσιμπήσεις;

THRESH
31/05/2023, 16:54
Ποιό λες να τσιμπήσεις;

Dunlop Qualifier Core προσανατολίζομαι γιατί ψάχνομαι για πιο σπορ αίσθηση πλέον σε πιο προσιτή τιμή αλλά λογικά δεν θα βγάλει πάνω απο 5-6Κ το πίσω.
Λίγες δοκιμές έχω βρει απο χρήστες κ περιοδικά για το συγκεκριμένο λάστιχο όμως, οπότε τα μεταφέρω αυτά τα στοιχεία με κάθε επιφύλαξη.

ΥΓ άλλη μηχανή απο το δικό σου, ένα Yamaha MT-07 έχω αυτή τη στιγμή, που επίσης τα Pilot Road είναι σταθερή αξία.

DimisK
01/06/2023, 09:04
Τα bridgestone bt 023 βγαίνουν ακόμα; Σκληρό τουριστικό λάστιχο, αργεί να ζεσταθεί αλλά βγάζει πολλά χλμ.

Στο σάιτ δείχνει ότι τα έχει πάντως. ~270ε

TONYBANDIT
01/06/2023, 20:28
Εγώ στον ληστή έβαλα Dunlop roadsmart 4gt και η πρώτη εντύπωση είναι η πολύ γρήγορη κορώνα τους . Ελπίζω να μου βγάλουν περισσότερα από 12000 χμ που μου έβγαλαν τα T31gt.
Χμ σχεδόν όλα δικαβαλα τα πιο πολλά και τριβαλιτσο ταχύτητες 140-200

DimisK
03/06/2023, 11:14
Και εκεί που έχεις κλείσει τα ROAD 6 έτοιμος να μπεις στον κόσμο των sport touring ελαστικών.......τσαααααακ εμφανίζεται ΈΝΑ(1) και μοναδικό ζευγάρι S22.
No time for risks λοιπόν και συνεχίζουμε με την πε-πατημένη γόμα των sport της Bridgestone!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας σύντροχοι!

Και μία φωτό της καλής μου να καμαρώνει με τα νέα της παπουτσια
443808

Mark-Sorestad87
01/08/2023, 14:13
Και εκεί που έχεις κλείσει τα ROAD 6 έτοιμος να μπεις στον κόσμο των sport touring ελαστικών.......τσαααααακ εμφανίζεται ΈΝΑ(1) και μοναδικό ζευγάρι S22.
No time for risks λοιπόν και συνεχίζουμε με την πε-πατημένη γόμα των sport της Bridgestone!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας σύντροχοι!

Και μία φωτό της καλής μου να καμαρώνει με τα νέα της παπουτσια
443808

Συγχαρητήρια! ελπίζω να διαρκέσουν πολύ:)

Kenpachi
01/08/2023, 14:23
Mark εσύ τι λάστιχα έχεις στο tenere? :P

DimisK
02/08/2023, 14:42
Συγχαρητήρια! ελπίζω να διαρκέσουν πολύ:)

Ευχαριστώ Mark. Αν βγάλουν 8k (χωρίς πολλές τελικές και εθνικές) λες και ευχαριστώ!

sanctusan
03/08/2023, 21:24
Να μην ανοίγω καινούργιο θέμα αφού έχουμε πρόσφατο.

Ψάχνω λάστιχο για XSR 900.

Το λάστιχο που φόραγε ήταν τα S22. Το καλύτερο λάστιχο που έχω οδηγήσει.
Στριφτερό και με πολύ καλό κράτημα, το πρώτο λάστιχο που ένοιωσα άνετα να το τερματίσω. Το S22 είχε και καλή αποστράγγιση από τα νερά. Ψάχνω κάτι ίδιο αλλά όχι το ίδιο.

Σπορ οδήγηση, όχι πίστα. Πολλά χιλιόμετρα με ταξίδια χειμώνα-καλοκαίρι. Σε λιγότερο από 1 χρόνο έκανα 20Κ με τα 19Κ να είναι επαρχιακός δρόμος, και τα 17Κ να είναι σπορ οδήγηση.
Μη φανταστείτε ότι ξύνω κράνος στην άσφαλτο, αλλά το πίσω λάστιχο το πατάω όλο.
Λαστιχοφάγος δεν είμαι γιατί ο καρπός δεν σπάει και πολύ ή το ανάποδο :bawl:

Τα Supercorsa δεν μου φαίνονται καλά για βρόχινο περιβάλλον και τα diaclo rosso που τα δοκίμασα δεν τα ευχαριστήθηκα.

Μ9 άκουσα από έναν με SD1290, ενώ είχε και αυτός πολύ καλή άποψη για το S22.

Για πείτε καμία ιδέα.

νεοσσός
03/08/2023, 21:26
Αφού εκθειάζεις τα S22, το ίδιο και ο δούκας, γιατί θέλεις να αγοράσεις κάτι άλλο;

Δεν οδηγώ γρήγορα, αλλά είδα βελτίωση τοποθετώντας τα Pirelli Diablo Roso Corsa II, σε σχέση με τα Bridgestone Battlax S21 που είχα πριν. Βέβαια λέγεται ότι φαγώνονται πιο γρήγορα, αλλά με το δικό μου στυλ οδήγησης το πέλμα δεν νιώθει.

Τώρα κυκλοφορούν τα Roso Corsa IV.

sanctusan
03/08/2023, 21:58
Γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο, επίσης έχω ακούσει σε ελλάδα και εξωτερικό προβλήματα ασφάλειας με τα S22.

νεοσσός
03/08/2023, 22:08
Γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο, επίσης έχω ακούσει σε ελλάδα και εξωτερικό προβλήματα ασφάλειας με τα S22.
Τι ακριβώς προβλήματα;

sanctusan
03/08/2023, 22:15
Τι ακριβώς προβλήματα;

Έχω διαβάσει για τουλάχιστον 3 περιστατικά με καινούργια λάστιχα που το πίσω σκίστηκε λες και το έκοψες με τη φαλτσέτα στο πλάι

pektis
04/08/2023, 09:02
Κατι σχετικα ιδιο με το s22 θεωρειται το mk3 dunlop...
Δεν το εχω δοκιμασει αλλά εχω ακουσει πολυ θετικα σχολια.
Εχω το s21 και σκεφτομουν για το s22 οταν ερθει η ωρα της αλλαγης...αλλά αυτο που ειπες με τα σκισιματα με προβληματισε...

DoctoR_k6
04/08/2023, 12:25
Σαν τα Dunlop δεν εχει... :p
Βαλε ΤΤ που εχει κ NTEC τεχνολογια.
Αλλιως ΜΚ3.

geioann
04/08/2023, 15:55
Συμφωνώ για τα ΤΤ αλλά στο βρεγμένο δεν τα εμπιστεύομαι. Επίσης αν κάνει 20k χιλιόμετρα το χρόνο σε σπορ στυλ θα θέλει τουλάχιστον 3 ζευγάρια λάστιχα τη χρονιά!
Ίσως είναι πιο ιδανικά τα mk3

sanctusan
05/08/2023, 16:12
Με τα S22 ήθελα 1 πίσω 2 μπροστά σε 20Κ

geioann
05/08/2023, 19:02
1 πίσω και 2 μπροστά?? Πιο γρήγορα φθείρεται το μπροστινό?

sanctusan
05/08/2023, 20:02
Έχεις ένα δίκιο
Το ανάποδο, 2 πίσω, 1 μπροστά

DoctoR_k6
05/08/2023, 23:46
20K το μπροστινό? :faint:

billyka
06/08/2023, 17:07
Με τα Dunlop TT το πισω με εβγαλε γυρω στις 8.000χλμ χωρίς μπαντηλίκια.Το μπροστά φαίνεται σε πάρα πολύ κατάσταση οπότε σίγουρα έχει αλλα 8.000χλμ

macdeath_s
06/08/2023, 17:51
+1 για ΤΤ που τα είχα δουλέψει και σε πίστα. Τα GP Racer σου δίναν παραπάνω αλλά δεν ήταν και μέρα με τη νύχτα εκτός αν είσαι σε ρυθμούς αγωνιζόμενων. Όσον αφορά διάρκεια όμως ήταν όντως μέρα με τη νύχτα μιας και τα TT είχαν βγάλει 6-7 trackdays και τα D212 3 όπου το καλοκαίρι γινόντουσαν 2. Για βροχή ή Sportsmart Mk3 ή ακόμη καλύτερα RossoIV.

sanctusan
06/08/2023, 17:51
Με τα Dunlop TT το πισω με εβγαλε γυρω στις 8.000χλμ χωρίς μπαντηλίκια.Το μπροστά φαίνεται σε πάρα πολύ κατάσταση οπότε σίγουρα έχει αλλα 8.000χλμ

Στο βρεγμένο πως είναι;

sanctusan
06/08/2023, 18:00
Diablo Rosso 2 απογοήτευση, πολύ ασταθή χαρακτηριστικά.
Όποτε θέλει δουλεύει
Όποτε θέλει ζεσταίνεται
Όποτε θέλει σαπουνιάζει
Καμία εμπιστοσύνη.
Το BT32 ήταν πιο αξιόπιστο, ήξερες, θέλει χρόνο να ζεσταθεί και ποτέ δεν είχε μεγάλες δυνατότητες. Σταθερό, πάντα το ίδιο.
Το S22 πάντα δυνατό, γρήγορο ζέσταμα, ποτέ σαπούνι, πολύ καλή κορώνα. Ο καιρός δεν πρόλαβε να το φάει, στο 1ο 6μηνο το σακάτεψα.

billyka
06/08/2023, 23:02
Δεν το βγαζω καθόλου το μηχανάκι όταν βρέχει.Έχω τύχει όμως βροχή σε βόλτα και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Πήγαινα συντηριτικά όμως

sanctusan
07/08/2023, 15:14
Dunlop Sportsmart TT ή Pirelli Supercorsa;

Εδώ (https://tirewheelguide.com/tires/compare/dunlop-sportsmart-tt/pirelli-diablo-supercorsa-sc/) και ένα απλό συγκριτικό που βρήκα, εσείς τι λέτε;

geioann
07/08/2023, 15:48
Τα supercorsa είναι λάστιχα που θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια στιγμή αν και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα ΤΤ και θα τα ξαναβάλω όταν χρειαστεί. Μπαίνω και πίστα με τα ΤΤ και δεν με έχουν προδώσει ποτέ. Δεν είμαι σε επίπεδο να κυνηγάω χρόνους βέβαια ακόμα μαθαίνω τα βασικα αλλά πιέζονται αρκετά όσο να πεις. Είναι παρόμοια λάστιχα πάντως. Όποια και να βάλεις θα τα ευχαριστηθεις. Τα ΤΤ ίσως υστερούν κάπως στο βρεγμένο. Δεν ξέρω βέβαια πόσα χμ σε βρεγμένο κάνεις. Επίσης τα ΤΤ είναι αισθητά φθηνότερα από τα supercorsa. Τουλάχιστον έτσι ήταν πριν κάνα χρόνο που τα έβαλα.

macdeath_s
07/08/2023, 16:02
Τα Supercorsa δεν είναι για δρόμους κρύους και πόσο μάλλον για δρόμους Ελλάδας. Τα αντίστοιχα των TT είναι τα Rosso Corsa. Προσωπική άποψη είναι ότι τόσο τα Supercorsa όσο και τα GP Racer είναι ξεκάθαρα overkill για δρόμο.

billyka
07/08/2023, 17:46
3.000χλμ με έχουν πει βγάζει το gp racer το πίσω ..Αν δεν μπαίνεις πίστα και να εισαι γρηγορος να πιέζεις πιστεύω δεν αξίζει το κόστος για να το χρησιμοποιείς στον δρόμο.Προσωπικά που δεν έχω μπει πίστα και είμαι στο δρόμο μέχρι και τα ΤΤ μου φαίνονται υπερβολικά για τις δυνατότητες μου.Για το πόσο στρίβω εγώ ποτε δεν μου γλυστρισαν η με τρομαξαν βέβαια.Πόσο κιόλας θα στρίψεις στον δρόμο ωστε να μην σε καλύπτει ενα σπορ τουρινγκ ελαστικό?Με αυτες τις σκέψεις και τις τιμες των ελαστικών σκέφτομαι μηπως παω μια κατηγορία κατω στην επόμενη αλλαγή.

sanctusan
08/08/2023, 07:56
Τα Supercorsa έχουν 4 επιλογές SC (1,2,3,4) για πίστα και τα SP που λέει πως είναι για δρόμο.

Ψάχνοντας, είδα και τα Diablo Rosso Corsa 2

νεοσσός
08/08/2023, 11:26
Ψάχνοντας, είδα και τα Diablo Rosso Corsa 2
Γι' αυτά γράφω πιο πάνω. Ειναι τα καλύτερα που έχω φορέσει μέχρι στιγμής.
Πλέον κυκλοφορεί ο τύπος IV.

sanctusan
06/09/2023, 12:25
Τελικά παράγγειλα τα MK3, να δούμε τι λέει και η Dunlop. Pirelli έχω βάζει 2 φορές

dumutrus
06/09/2023, 14:46
Άντε με το καλό να τα βάλεις και καλές βόλτες.

pektis
06/09/2023, 15:29
Τελικά παράγγειλα τα MK3, να δούμε τι λέει και η Dunlop. Pirelli έχω βάζει 2 φορές

Να σε ρωτησω;
Αφου ειχες s22 και ησουν ευχαριστημενος, γιατι μπαινεις στην διαδικασια να ρισκαρεις και δεν βαζεις παλι τα ιδια;

νεοσσός
06/09/2023, 15:43
Να σε ρωτησω;
Αφου ειχες s22 και ησουν ευχαριστημενος, γιατι μπαινεις στην διαδικασια να ρισκαρεις και δεν βαζεις παλι τα ιδια;
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162219&p=3172623&viewfull=1#post3172623

pektis
06/09/2023, 16:11
Τωρα το τσεκαρα...
Και ελεγα να βαλω s22 απο s21 που εχω τωρα...
Τα ιδια θα βαλω...:lol:
(Μου αρεσει που ειχα απαντησει και δεν το θυμομουν...)

RaGe_Raptor
06/09/2023, 16:17
Τα Dunlop tt μου έκατσαν παρά πολύ καλά. Ξέρω ότι το πίσω δε θα μου βγάλει πάνω από 5/6κ χλμ αλλά έχει ισοπεδωσει το δρόμο, λες και έχω αλλάξει ανάρτηση στο gsxr, λες κι έχει επιφορτιστεί μεγάλο μέρος του ρόλου της ανάρτησης και την έχει "ξεκουράσει".
Μέχρι στιγμής δηλώνω εντυπωσιασμένος (έχω κάνει 2½ με 3κ χλμ)

DoctoR_k6
06/09/2023, 16:36
Τα Dunlop tt μου έκατσαν παρά πολύ καλά. Ξέρω ότι το πίσω δε θα μου βγάλει πάνω από 5/6κ χλμ αλλά έχει ισοπεδωσει το δρόμο, λες και έχω αλλάξει ανάρτηση στο gsxr, λες κι έχει επιφορτιστεί μεγάλο μέρος του ρόλου της ανάρτησης και την έχει "ξεκουράσει".
Μέχρι στιγμής δηλώνω εντυπωσιασμένος (έχω κάνει 2½ με 3κ χλμ)

Ειπαμε αν πας σε dunlop δεν γυρνας πισω...
Ποσο βαζεις απο πιεση? Εχεις δει το πινακακι ετσι?

RaGe_Raptor
06/09/2023, 18:30
Ειπαμε αν πας σε dunlop δεν γυρνας πισω...
Ποσο βαζεις απο πιεση? Εχεις δει το πινακακι ετσι?

Ναι, εννοείται.
Δουλεύω το άνω άκρο του track range μιας και δεν κάνω κομμάτια εθνικής. Μόνο που την Κυριακή με έπιασε η ζέστη και έκανα και το ψιλο-γ@μησα στο κέντρο :cry:

billyka
06/09/2023, 20:49
Το πισω ΤΤ με έβγαλε γυρω στα 7Κ χλμ χωρίς παντηλικια αλλά με καλά ανοίγματα απο χαμηλα και καποιες 300αρες.Το μπροστά οπως το βλέπω θα βγάλει στάνταρ αλλα 7-8

DoctoR_k6
07/09/2023, 09:28
Ναι, εννοείται.
Δουλεύω το άνω άκρο του track range μιας και δεν κάνω κομμάτια εθνικής. Μόνο που την Κυριακή με έπιασε η ζέστη και έκανα και το ψιλο-γ@μησα στο κέντρο :cry:

Η δυνατοτητα του να παιζεις με αρκετα χαμηλοτερες πιεσεις ειναι ευεργετικο.
Επισης κ στα 212 οταν τα χρησιμοποιεις στο δρομο. Σου ειπα εγω...πηγαινε ντανλοπ κ δεν ξαναλλαζεις.

Αν δεις οτι θα κανεις Εθνικη πηγαινε μπαλονιασε το (38-40) στο πρωτο βενζιναδικο κ δεν κανει κιχ.

harris_x
07/09/2023, 12:09
Η δυνατοτητα του να παιζεις με αρκετα χαμηλοτερες πιεσεις ειναι ευεργετικο.
Επισης κ στα 212 οταν τα χρησιμοποιεις στο δρομο. Σου ειπα εγω...πηγαινε ντανλοπ κ δεν ξαναλλαζεις.

Αν δεις οτι θα κανεις Εθνικη πηγαινε μπαλονιασε το (38-40) στο πρωτο βενζιναδικο κ δεν κανει κιχ.

ωραίο το 212 αλλα το 211 ήταν.... :pink: και μάλιστα μέχρι το τέλος :tooth: (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154775&page=11&p=2929835&viewfull=1#post2929835)

DoctoR_k6
07/09/2023, 12:35
ωραίο το 212 αλλα το 211 ήταν.... :pink: και μάλιστα μέχρι το τέλος :tooth: (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=154775&page=11&p=2929835&viewfull=1#post2929835)

Κ γω με το 211 εβγαλα πολλα χλμ σε πολλες αλλαγες. Δουλευε μεχρι τελους.
Τα 212 λογω καταστασεων δεν τα εχω ευχαριστηθει καθολου.

DimisK
08/09/2023, 13:07
Καλοφόρετα!

Συγκριτικά με τα s22, θα σου πω ότι τα dunlop βγάζουν σίγουρα παραπάνω χιλιόμετρα, αλλά....
- ζεσταίνονται πιο αργά
- δεν σου δίνουν την ίδια σιγουριά. Καταλάβαινα ένα ελαφρύ γλίστρημα κάποιες φορές σε πιό γρήγορες ανοιχτές για παράδειγμα, χωρίς απαραίτητα να είναι επικίνδυνο, αλλά εμένα μου προκαλούσε ανασφάλεια.
- μετά τα 6κ~ χλμ ήταν αισθητή μια μείωση στην απόδοση. Το s22 πέφτει πιο ομαλά σε βάθος χρόνου- χρήσης

Κορώνα έχουν παρόμοια και γενικά είναι μια χαρά λάστιχο αν θες να πάρεις τα παραπάνω χιλίομετρα

sanctusan
19/09/2023, 18:04
Νομίζω έκανα καλή επιλογή.
Βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε S22 και Diablo Rosso. Σε κορώνα και γκριπάρισμα.
Η αλήθεια είναι ότι ήθελα κάτι ακόμα πιο επιθετικό αλλά τελικά με τη δουλειά που βρήκα, ευτυχώς έκατσε έτσι.