View Full Version : xristougeniatiki mnimi
afrotwin
19/12/2005, 14:44
pose fores arage imaste ipoxreomenoi na kanoume pragmata pou den ta es8anomaste ite apo ipoxreosi ite gia kapio alo logo
ena apo afta ine na perasoume tis meres ton giorton me tous gonis mas
gia tous perisoterous isos ine mia ipoxreosi meta tou ofelimou kati san sini8ia
ala as to ksedialinoume ligo
as to girisoume piso poli tote pou i goni mas itan dio erotevmeni an8ropoi enas andras ke mia gineka pou tous edene i laxtara na ine mazi
as min to apokalesoume erota agapi as min tou dosoume sini8ismenes tampeles
as to poume apla mia terastia laxtara na ine mazi o enas stin agkalia tou alou
ite itan sfigmeni ite xalari afti i dio an8ropoi anamesa stin kinonia ke ston perigiro tous afto pou tous edene mazi itan afti laxtara
afti i laxtara tous ksipnouse sines8imata tous genouse onira tous taksideve ekane aftin tin skliri zoi ipoferti eos omorfi isos ke poli omorfi
ena apo ta onira aftou tou zrvgariou itan na kanoun apogonous ta pedia tous, esas
prin sas genisoun sas onirevontousan sas epla8an me tin fantasia tous ke afto tou esproxne perisotero ton enan mesa ston alo tous enone akoma perisotero
eftase pia i stigmi pou afto to oniro pire sarka ke osta
ke ontos ekanan oti kalitero mporousan gia esas
xrisimopioisan olo to 8ermo ke gliko ine tous gia na sas feroun stin zoi
ipirxan stigmes pou pigan ston alo kosmo ke girisan apo tin anisixia tous poles ores ksenixtisan dipla sas poles fores etreksan gia esas anisixisan pera apo ta oria tous
ke ola afta oxi xoris logo kati ixate kati pa8enate
ksexasan ton eafto tous ksexasan tin laxtara tous antimetopisan ola ta anapoda tis zois sxedon tous katastrepsate tous alaksate
oloi otan antimetopizoume ton kindino ke mas alazi...
ekini ekanan oti kalitero mporousan gia na ftasete sto simio na iste aftonomi ikani na elekstete tin zoi sas ke den stamatisan na zoun me to oniro oti mia mera 8a megalosete ke 8a iste ikanoi na eleksete ta panta stin zoi sas na parete apofasis
ke akoma otan ekanan la8os me to na sas katef8inoun kapou pou nomizan oti itan kalo gia esas to ekanan apo ali8ino agno 8eiko endiaferon gia esas oxi gia kapio prosopiko ofelos opos 8a ekanan ali giro sas
sigoura mesa stin adinamia tous na sas ana8repsoun ekanan la8i ke meriki gonis ekanan megaliodi la8i
min ksexname omos oti ine an8ropoi me adinamies me eves8isies ke oti ekanan ksekinise apo tin laxtara tous ke ta onira tous oxi giati itan ipoxreomeni na ta kanoun
ke epidi ine an8ropoi exoun ka8e dikeoma na sfaloun na paretounte apo katastasis na alazoun ke oti dipote alo an8ropino
ine simantiko na katalavoume oti den ine ipoxreomeni na mas prosferoun tin zoi tous stin ousia to ekanan giati to i8elan etsi prepi na ta antimetopizoume ola se sxesi me aftous oti mporousan mas edosan ke sinexizoun na mas dinoun
enas gonios pote den pe8eni gia to pedi tou ine panta eki ke tou 8imizi to isioni otan afto stravosi
emis ta pedia prepi apla na 8imomaste panta oti imaste to apotelesma mia iperoxis glikias idonikis laxtaras vre8ikame na geniomaste mesa apo tis pio omorfes sin8ikes dio an8ropon
afti i an8ropoi mpori na ine ka8e ilikias simera afto den exi simasia mesa tous iparxi i mistiki laxtara pou tous enose ke osa xronia ke an perasan otan to 8imounte i psixi tous taksidevi opos tote ke otan vlepoun mprosta ke kitane ti exoune ftiaksi ine ikanopioimenoi
esis na 8imaste den sas genisan gia esas ala gia ekinous den tous eniaze an 8elate i oxi ke afto pou prepi na sas apasxoli ine i zoi sas gia tin opia iste ipef8inoi
meta apo afto omos skeftite ola afta pou zite ola afta pou sas aresoun ola afta pou apolamvanete oles i es8isis pou exete litourgoun xaris ekinon ton dio pedion pou i laxtara tous enose ke tous odigise sto na afierosoun tin zoi tous gia esas iste to oniro tous iste i dimiourgia tous den exi simasia an ine akoma mazi opou ki an ine gia ton ka8e enan ksexorista iste oti kalitero exoun kani stin zoi tous
skeftite to ligo afto
adam_tsouk
19/12/2005, 14:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ipirxan stigmes pou pigan ston alo kosmo ke girisan apo tin anisixia tous poles ores ksenixtisan dipla sas poles fores etreksan gia esas anisixisan pera apo ta oria tous
ke ola afta oxi xoris logo kati ixate kati pa8enate
:a10:
afrotwin
19/12/2005, 14:57
skeftite to ke min kanete tipota spoudeo
apla paraminete stin zoi opou ki an iste an iste zontani i iparksi tous exi noima
ego protino ektos apo ola afta pou den xriazete na ta skefteste ke na zite me afta sto mialo sas protino lipon an mporite aftes tis meres dialekste kapies mia dio ke peraste tis mazi tous
oti ki an kanete kante to apla mazi tous afiste gkomenes filous sxesis mia dio meres ke peraste tis mazi tous
pigente opou dipote mazi tous
min skefteste kolomagaza me ksekola ke tsiftetelia afta mono na sas paroun 8eloun
ziste mia fora ton xrono mazi tous
ke meriki as menete mazi tous sinexia
afiste tous na niosoun oti iste eki na exoun tin efkeria na sas 8a vmazoun na sas niosoun na sas doun apokimismenous se ena kanape posa pragmata tous ksanagieniounte otan mporoun na sas apolafsoun mono gia ekinous
na vlepoun ola afta pou prospa8isan pou anteksan gia esas na erxonte esto gia ligo piso ke na lene ime diko sou ime pedi sou ime edo
ola afta den exoun na kanoun me to an kanis ine mamakias i kati tetio oute imaste ipoxreomeni oute etsi ine to sosto
apla exi sxesi me tin riza tis zois mas ke kalo ine na ma8oume na evgnomonoume aftous tous dio an8ropous pou pragmatika niazonte gia mas pou pragmatika mas agapane
pou edosan ena megalo komati tis zois tous gia na imaste simera oloi edo
se aftous tou dio an8ropou pou ine dio tixeoi pou vre8ikan mazi ke oso laxtarisan o enas ton alo alo toso laxtarisan ke emas
danaos75
19/12/2005, 15:01
ΑΦΡΟ.....
χωρις λογια ρε φιλε......
:)
ασε μας ρε αφρο, το πας φιρι φιρι να μας χαλασεις;
κ τι να πουμε κ εμεις που ειμαστε μακρυα κ δεν παιζει να κανουμε γιορτες με τους δικους μας;
Αστα να πανε :(
κ οτι αποφασισα να μην το σκεφτομαι, ερχεσαι να ξυσεις την πληγη....
κατα τ' αλλα.... :a18:
devil's animal
19/12/2005, 16:21
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!:a18: :a20: :a10:
Ρε Λεωνίδα όταν σε πιάσει γράφεις πραγματικά. Το θέμα είναι ότι τα 33χρονα ματάκια μου δεν μπορούν να διαβάσουν greeklish. Τι καλά που θα ήταν αν έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες. Οταν βλέπω μεγάλο ποστ, την κάνω. Αυτό αφορά εκτός απο σενα και άλλους. Θα μου πείται χεστήκατε αν δεν τα διαβάζει ο Καπεος αλλά απλά εγώ θα απαντήσω :( όχι για το χέσιμο αλλά για την ανάγνωση του ποστ που δεν έκανα ποτέ :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
αλλά για την ανάγνωση του ποστ που δεν έκανα ποτέ :rolleyes:
Me too !!!!
:a46: :a46:
πολύ Λεό Μπουσκάλια διαβάζεις αφρούλι:lol: :lol: :lol:
πρωί-πρωί:wacko: μου'φτιαξες την διάθεση:rotflmao:
πάντως πώς φαίνεται ότι είσαι γονιός:lol: :lol:
κατευθείαν ψητό χτύπησες:winka: :beer:
επίκαιρο θέμα=γονείς:smilea:
ξέχασες να βάλεις την γιαγιά και τον παππού:wacko: :look: :D :sun: :wave2:
Λεωνια ενα μεγαλο μπραβο για ολα οσο εγραψες και για μερικους απο εμας που εχουμε χασει ενα γονιο και εχουμε τον αλλο να κινδυνεύει συχνα χτυπας αρκετα βαθεια...
Και εγω εχω παραπονο αυτα τα κειμενα σου να τα εγραφες Ελληνικα...:wave2:
εγω παντως μονο μια φορα εχω κανει xmas μακρια απο τους γονεις μου και το εχω μετανιωσει....
δυστυχος δε θα τους εχουμε για πολυ, και πολλες φορες τους αφηνουμε εξω απο την καθημερινωτητα μας...
:a7: :a7: :a7: :a7: :a7:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Ρε Λεωνίδα όταν σε πιάσει γράφεις πραγματικά. Το θέμα είναι ότι τα 33χρονα ματάκια μου δεν μπορούν να διαβάσουν greeklish. Τι καλά που θα ήταν αν έγραφες με ελληνικούς χαρακτήρες. Οταν βλέπω μεγάλο ποστ, την κάνω. Αυτό αφορά εκτός απο σενα και άλλους. Θα μου πείται χεστήκατε αν δεν τα διαβάζει ο Καπεος αλλά απλά εγώ θα απαντήσω :( όχι για το χέσιμο αλλά για την ανάγνωση του ποστ που δεν έκανα ποτέ :rolleyes:
+++++++ όντως είναι κουραστικό και εγώ το αποφεύγω ανεξαρτήτως περιεχομένου γιατί κουράζει, είναι τόσο δύσκολο να γράφουμε ειδικά τα μεγάλα ποστ ελληνικά...? please.... :a23:
stavrogin
20/12/2005, 14:13
Kαλα ολα αυτα,
Να πω κι εγω που χαλαει το πραγμα.Κι οποιος ,ως τεκνο εχει ερθει σε αυτην την θεση θα καταλαβει.
ΥΠΟΘΕΣΗ1
"Οι γονεις και ο Νικολακης"
Οτι και να πετυχει ο Νικος στην ζωη του,στα ματια της μαμας του θα ειναι ο Νικολακης.ΟΚ
Τι γινεται ομως οταν η εικονα που εχει η μαμα ή ο μπαμπας για τον Νικολακη ,ανερει τον Νικο,τον εξευτελιζει.Και δεν κανουν διαλημα ουτε καν για αυτες τις δυο μερες των γιορτων.Τοτε η επισκεψη του Νικου στους γονεις του γινεται με βαρια καρδια.Δεν το απολαμβανει ,δεν τον χαλαρωνει.Θα πρεπει ή να παιξει τον ρολο που του επιφυλασουν οι γονεις του ή να αντιδρασει.
Θα μου πεις μεσα στις γιορτες θα το λυσεις το προβλημα σου.Οχι βεβαια
Αλλα το προβλημα ειναι εκει στο πατρικο σου σπιτι και σε περιμενει.
ΥΠΟΘΕΣΗ2
"Οι γονεις μεταξι τους,και ο Νικος"
Εστω οτι οι γονεις μαλωνουν συνεχεια,δεν κανουν διαλυμα ουτε για Χριστουγεννα.Προσβαλουν ο ενας τον αλλον ,πληγωνουν ο ενας τον αλλο, δεν μπορουν να συνενοηθουν χωρις αφορισμους.Ο ενας θημωμενος παει να κοιμηθει νωριτερα.Η αλλη κλαμενη χωνεται στην κουζινα της και παραπονιεται στον Νικολακη για τον αντρα που διαλεξε.Που της χαλασε τη ζωη κλπ κλπ κλπ κλπ.
Κι εσυ ως θεατης ενος γελοιου θεατρικου που εχει επαναληφτει μπροστα στα ματια σου εκατομυρια φορες προσπαθεις να επεμβεις ματαια και να αποκαταστισεις την ειρηνη.Και λεω την ειρηνη κι οχι την ισσοροπια του ζευγαριου γιατι η ισσοροπια ειναι αυτη που ειδες ,"η ισσοροπια της συνεχους φθορας"
Και καλα αυτοι εχουν συνηθισει εδω και 20-30-40-50 χρονια ο ενας τον αλλο και τον κακο του τροπο,κι εχουν αποδεχτει ο ενας τον αλλο ,αλλα το τεκνο δεν μπορει να τους αποδεχτει.
Και σ'αυτην την περιπτωση η επισκεψη δεν ειναι ανωδυνη.
Δεν λεω οτι το τεκνο πρεπει ή δεν πρεπει να τους επισκευτει απλα καποιες υποθεσεις.
Cpt. Haddock
20/12/2005, 14:43
Πάντα με μελαγχολούν οι γιορτές...
Ίσως γιατί πολλές φορές τις περνάω μόνος μου
Ίσως γιατί δεν μπορώ να βρω χαρά στο φτιαχτό χαζοχαρούμενο κλίμα των ημερών, στους κακόγουστους τεχνητούς SantaKlaus που χορεύουν και γελάνε, ή στους "φυσικούς" όμοιούς τους, που πίσω από τη γενειάδα είναι άνθρωποι φτωχοί, δύστυχοι, που η ανάγκη τους κάνει να παριστάνουν μια φιγούρα που δεν υπάρχει
Ίσως γιατί με κουράζουν οι φτηνές και μάταιες προσπάθειες φυγής - από πού άλλωστε;
Ίσως γιατί όλα είναι μια ιδέα...
Τα τελευταία 14 χρόνια μένω μόνος μου. Συνήθως τις γιορτές τις περνάω με τους γονείς μου στην επαρχία... Τους βλέπω ελάχιστα, δύο με τρεις φορές το χρόνο, πάντα για λίγες μέρες, πάντα με τη δικαιολογία οτι έχω δουλειά, πάντα με τη δικαιολογία οτι είναι ταλαιπωρία με την κίνηση να πάω... Και κάθε φορά τους βλέπω και πιο γερασμένους... Και πολλές φορές τους στεναχωρώ, πολλές φορές αισθάνομαι οτι βαριέμαι εκεί.
Και πάντα μετανιώνω γι' αυτό
Και ξέρω οτι όταν δεν θα υπάρχει ο "λόγος" της μετάβασης στο σπίτι τους, θα έχω μετανιώσει πολύ που δεν τους έδωσα λίγες παραπάνω στιγμές από τις πολλές που έχω και ξοδεύω αφειδώς...
Time is on my side έλεγαν οι Rolling Stones αλλά δεν ξέρω αν είναι έτσι...
Φέτος τα χριστούγεννα θα τους έχω κοντά μου. Θα έρθουν αυτοί, θα οδηγήσουν αυτοί τα 400 χιλιόμετρα για να μην "ταλαιπωρηθώ" εγώ... Και δε διαμαρτύρονται, όπως ποτέ δε διαμαρτυρήθηκαν
Θα προσπαθήσω να τους χαρώ όσο πιο πολύ γίνεται. Carpe Diem, κάθε στιγμή μας είναι πολύτιμη...
Καλές γιορτές να έχετε όλοι σας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:a7: :a7: :a7:
μία από τις κλινικές που έκανα στη σχολή ήταν σε ένα γηροκομείο, όπου κάναμε φυσικοθεραπεία σε ηλικιωμένους με χρόνια προβλήματα........οι περισσότεροι εγκαταλελειμένοι εκεί!!
η περίοδος που έτυχε να είμαι εκεί ήταν κοντά στα Χριστούγεννα......ξέρετε πόσες φορές πήγαινα το πρωί και τους έβλεπα ξενυχτισμένους και άυπνους και όταν τους ρώταγα γιατί, η απάντηση ήταν επειδή όλο το βράδυ έκλαιγαν και δεν μπορούσαν να κοιμηθούν επειδή ήταν μόνοι τους εκεί άλλος 2, άλλος 3, 4, 5 χρόνια...........ίσως να ένιωθαν έτσι και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου......αλλά όπως και να χει η μοναξιά αυτές τις μέρες είναι αβάσταχτη, ειδικά όταν οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι πλησιάζει το.........:(
άλλο να ξέρεις ότι υπάρχει δυστυχία και άλλο να την αντιμετωπίζεις κατάματα και σε μεγάλη δόση.....συνειδητοποιείς πράγματα που ούτε είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό σου........
ποτέ δεν θα μπορούσα να καταδικάσω σε μια τέτοια ζωή έναν άνθρωπο που μου έδωσε τόση αγάπη..........βέβαια πάντα υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος αλλά σε κανέναν δεν αξίζει κάτι τέτοιο......:sick:
pose
skeftite to ligo afto
:a013: :a013: :a013: :a013:
Επικαιρο θεμα και σιγουρα σηκωνει πολυ μπλα μπλα..
Καποτε ειχα μια συζητηση με ενα συναδελφο και τον ρωταω που θα πας τα χριστουγενα και μου απανταει "σιγα μωρε που να πας ολες οι μερες ιδιες ειναι"
Εδω και τρια χρονια ζω μονος μου μακρια απο το σπιτι μου.
Δεν αντιμετωπισα προβλημα στο να προσαρμοστω στα του σπιτιου,μαγειρεματα,πλυσιματα,σιδερωματα,σκουπισματα τα καταφερνω πολυ καλα σε ολα,οπτε δεν σκεφτομαι το σπιτι μου δηλ να παω και να τα βρω ετοιμα,οπως ρουχα σιδερωμενα παντα βγενω στη κοχι.
Ουτε σκεφτομαι"ωχ τι θα φαω τωρα"γυρναω σπιτι εχω μαγειρεψει απο βραδυς.Δηλαδη σε αυτα δε μου λειπει το σπιτι μου.
Οταν ομως φτανουνε οι μερες των εορτων κατι μου λειπει ρε παιδια....
Θελω να δω τους γονεις μου και να περασω λιγο καιρο μαζι τους,ε....αυτες οι μερες ειναι διαφορετικες απο ολες τις αλλες πως να το κανουμε ρε παιδια,ολοι θελουνε να δουνε τα αγαπημενα τους πρωσωπα..γιαυτο παιρνω αδεια την πρωτοχρονια ωστε να ειμαι εκει μαζι τους...Μονο σε αυτες τις μερες καταλαβαινεις οτι εισαι καπου μακρια και ολα ξαφνου αδειαζουνε και λες"τωρα τι κανω εδω ρε Π@@@@η μου...
Τις υπολοιπες μερες του χρονου τις τρωει η καθημερινοτητα και η ρουτινα δεν καταλαβαινεις ποτε φευγουνε.....
Και στις αλλες αδειες που περνω και καλα για να αραξω,αναλαμβανω να κανω τις βαριες δουλειες,αλλα δεν εχωγ παραπονο οτι και να κανω γιατι ξερω για ποιους το κανω και δεν παει χαμενο.
Τελος σας ευχομαι σε ολους καλες γιορτες με υγεια,ειρηνη και αγαπη για ολο τον κοσμο
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Λεωνια ενα μεγαλο μπραβο για ολα οσο εγραψες και για μερικους απο εμας που εχουμε χασει ενα γονιο και εχουμε τον αλλο να κινδυνεύει συχνα χτυπας αρκετα βαθεια...
Και εγω εχω παραπονο αυτα τα κειμενα σου να τα εγραφες Ελληνικα...:wave2:
φιλε μου τα να χασει καποιος ενα γονιο ειναι φυσικο.
το αφυσικο ειναι να χανει ο γονιος το παιδι, και το οδυνηρο ειναι να εχεις ενα παιδι με ειδικες αναγκες και σοβαρα προβληματα υγειας και να αργοπεθαινεις καθε μερα μαζι του.
νυχτερινος
21/12/2005, 01:25
Ωραια ολα αυτα αλλα.............παντα υπαρχει ενα αλλα.Θελω λοιπον να ρωτησω τον afrotwin.Γιατι να συμπεριφερομαστε ετσι στους γονεις τα χριστουγεννα και οχι ολη τη διαρκεια του ετους???????????Και μεταξη μας αδελφια, τους εχουμε φουσκωσει στην πικρα.............ποτε με το ενα ποτε με το αλλο.Λοιπον............. μονο τα χριστουγεννα..........ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ....??????
Αρχικά δημιουργήθηκε από νυχτερινος
Ωραια ολα αυτα αλλα.............παντα υπαρχει ενα αλλα.Θελω λοιπον να ρωτησω τον afrotwin.Γιατι να συμπεριφερομαστε ετσι στους γονεις τα χριστουγεννα και οχι ολη τη διαρκεια του ετους???????????Και μεταξη μας αδελφια, τους εχουμε φουσκωσει στην πικρα.............ποτε με το ενα ποτε με το αλλο.Λοιπον............. μονο τα χριστουγεννα..........ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ....??????
:a013: :a08:
364 φορες (οι οσες μπορεσουμε τελως παντων) σωστοτερος...
afrotwin
21/12/2005, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από νυχτερινος
FILE MOU I ZOI TOU KA8E ENA INE PROSOPIKO TOU GIGNESTE AS TO PO ETSI
TO OTI MAS EFERAN STIN ZOI DEN SIMENI OTI IMASTE KTIMATA TOUS KE KTIMA KANENOS KE EXOUME IPOXREOSI NA PROXORISOUME KE NA EKSELIXTOUME STIN ZOI GIA EMAS NA STIRIZOMASTE STA PODIA MAS NA TA KATAFERNOUME OLA MONI MAS KE ALA TETIA...
OSO PERISOTERO MPOROUME NA IMASTE KONTA TOUS KALA INE ALA AN DEN GINETE?
KE META ANA 8ELOUME KA8E MERA NA IMASTE ME TON MPAMPA KE TIN MAMA MPORI NA MIN 8ELOUN KE I IDIOI..:lol:
I AN EPIMENOUMENA IMASTE KONTA TOUS MPORI NA INE PAREKSIGISIMO APO MAMMO8REFTA MEXRI ADERFES KE ANASFALIS TOU KERATA MPORI NA XARAKTIRISTOUME...
EGO 8ELISA NA SOU PROTINO NA ISE KONTA TOUS ME OLI TIN SIMASIA TIS LEKSEOS KE 8ELISA NA SOU KSIPNISO KAPIA ES8IMATA KE EPISIS NA SOU DOSO NA KATALAVIS OTI ISE APOTELESMA MIA OMORFIAS KATI POLI OREOU
KE KALO INE NA VRIS TON KERO NA ANTAPODIDIS KATI TETIO
EPISIS KITAKSE NA DIS POS EXOUN TA PRAGMATA
KA8E IKOGENIA INE KE MIA PERIPTOSI KE EXI TIN DIKI TIS EKSELIKSI STIS SXESIS METAKSI TON MELON TIS
DEN MPOROUME NA MILISOUME GIA TIN KA8E MIA KSEXORISTA
ALA DEN MPOROUME NA AFISOUME ANAPANTITA TA PIO XAZA EROTIMATA SAN TA DIKA SOU KE POSO MALON OTAN 8ELOUN PROSOPIKI APANTISI SE MIA PROSOPIKI APANTISI
stavrogin
21/12/2005, 12:38
Eπειδη το αβαταρ του αφρο μου θυμιζει πολυ εντονα τον πνευματικο μου,θελω να πω οτι εγω σαν οικογενεια μου νιωθω τον θεο, αλλα δεν μπορω να παω κοντα του γιατι εγω ειμαι κατω στην γη ενω αυτος ειναι παρα πολυ ψηλα.Επισης θα μπορουσα να ερθω πιο κοντα του κανοντας μια καλη πραξη, αλλα εγω συχαινωμαι τους ανθρωπους και κατι τετοιο θα ηταν αντιθετο στα πιστευω μου.
Που να παω τα χριστουγεννα;:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Eπειδη το αβαταρ του αφρο μου θυμιζει πολυ εντονα τον πνευματικο μου,θελω να πω οτι εγω σαν οικογενεια μου νιωθω τον θεο, αλλα δεν μπορω να παω κοντα του γιατι εγω ειμαι κατω στην γη ενω αυτος ειναι παρα πολυ ψηλα.Επισης θα μπορουσα να ερθω πιο κοντα του κανοντας μια καλη πραξη, αλλα εγω συχαινωμαι τους ανθρωπους και κατι τετοιο θα ηταν αντιθετο στα πιστευω μου.
Που να παω τα χριστουγεννα;:rolleyes:
πες μας σε πια οργανωση ανηκεις να σου πουμε:lol:
stavrogin
21/12/2005, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
πες μας σε πια οργανωση ανηκεις να σου πουμε:lol:
Στους "ανωνυμους χριστιανους", πως λεμε ανωνυμοι αλκοολικοι;
makis206
21/12/2005, 14:09
Πολύ καλό το κείμενο του Afro, δείχνει έναν άνθρωπο που έχει φιλοσοφήσει αρκετά τη ζωή.
Έτσι κι εγώ έφτασα τα 27 έχοντας πάντα αυτό το ερώτημα στο μυαλό μου.
Πώς γίνεται ρε παιδιά να μπορεί ο κάθε άνθρωπος να κρατάει τόσο καλές σχέσεις με τους γύρω του, να κάνει καλές φιλίες, καλές παρέες, να μοιράζεται, να δίνει και να δίνεται σε ένα συνάνθρωπό του, και απο την άλλη μεριά ενώ κρύβει τεράστια αισθήματα για τους ίδιους του τους γονείς, να μή μπορεί να τους τα εκφράσει;
Με τους γονείς μου περνάω απο πολύ λίγο έως καθόλου χρόνο μαζί τους κι ενώ πάντα έκαναν ότι περνούσε απο το χέρι τους για να με κάνουν όσο το δυνατόν σωστότερο άνθρωπο, εγώ γνωρίζοντάς το κι έχοντας εκτιμήσει τα πάντα μέσα μου, δέν μπορώ με κάποιο τρόπο να τους το δείξω.
Άν και μέσα μου πιστεύω οτι το γνωρίζουν, πως έχω δηλαδή αναγνωρίσει ότι μου πρόσφεραν, εγώ δέν βρήκα ακόμα τον τρόπο να τους το πω.
Ναί, τις γιορτές θα τις περάσω και πάλι μαζί τους, όμως όπως κάθε χρόνο θα νοιώσω οτι αυτό δέν αρκεί για να τους δείξω το "ευχαριστώ" μου για ότι έκαναν για μένα.
Κι ας μου δείχνουν οτι με το να περνάω μαζί τους αυτές τις μέρες πως το εκτιμάνε περισσότερο απο όσο νοιώθω εγώ την "προσφορά" που κάνω.
Καλές γιορτές σε όλους σας !
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ίσως μια απο τα ίδια...
ενω το πάσχα ποτέ δεν είμαι μόνος....
Tελικα μηπως ολοι μας δεν εχουμε που να παμε τις γιορτες και παμε αναγκαστικα στους γονεις μας,γιατι εκει νοιωθουμε...κατι.
Μηπως ειναι το κατι ποιο βαθυ που μας τραβαει..?
Αρχικά δημιουργήθηκε από ela ela
Tελικα μηπως ολοι μας δεν εχουμε που να παμε τις γιορτες και παμε αναγκαστικα στους γονεις μας,γιατι εκει νοιωθουμε...κατι.
Μηπως ειναι το κατι ποιο βαθυ που μας τραβαει..?
Παρα πολλες φορες εκανα αντιστοιχες σκεψεις ή ακομα κ νευριαζα που για αλλη μια φορα δεν θα πηγαινα την εκδρομη που ειχα κανονισει ή κοιταγα το ρολοι για να φυγω κ να συναντησω την παρεα μου.
Τα τελευταια χρονια που μενω εκτος Ελλαδας κ δεν μπορω να τους δω οπως θα ηθελα, βλεπω πολλα πραγματα πολυ διαφορετικα. Επρεπε να φυγω μακρυα απο τους αγαπημενους μου, για να για να επιβεβαιωσω το κλισε κ καταλαβω ποσο αδεια μπορει να γινει η ζωη μου. Περυσι κατφερα κ ανεβηκα τα Χριστουγεννα ενω τη μεγαλυτερη χαρα της ζωης μου την πηρα οταν ειδα τα προσωπα τους την ωρα που τους εδινα τα εισιτηρια για να κατεβουν να περασουν την πρωτοχρονια μαζι μου.
Μεχρι τοτε ειχα ζησει αλλες χαρες που νομιζα σημαντικες, αλλες στιγμες που νομιζα συγκινητικες, ομως καμια δενμπορει να ξεπερασει εκεινο το μεσημερι των Χριστουγεννων.
Φετος δεν θα καταφερω να ανεβω καθολου αλλα ουτε κ να τους φερω εδω. Κ μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλη η μοναξια αφου η αρραβωνιαστικια μου ειναι πια μαζι μου, το κενο αυτο ομως δεν μπορει κανεις να το γεμισει, οσο κ αν σε αγαπαει η τον αγαπας.
Μια φιλικη συμβουλη λοιπον. Περνατε οσο πιο πολυ καιρο μπορειτε με τους δικους σας ανθρωπους. Μπορει να βαριομαστε η να μας εκνευριζουν, ομως ειμαι σιγουρος οτι ολα αυτα τα χρονια, εμεις τους τα εχουμε σπασει περ/ρο :wave2:
LOVE is ...
:smokin:
είναι ωραίο να ζείς και να νοίωθεις...
thnx LEW dad-son-rock-pirate-psyxh (sberkos :rotflmao: )
Ο,τι και να κάνουμε, οι γονείς θα είναι το τελευταίο σύνορο.
Είναι η πηγή όλων των αρχέγονων ενστίκτων μας.
Εχουν διαμορφώσει τις πρώτες εικόνες και αντιλήψεις που έχουμε για τη ζωή.
Δεν ξέρω αν υπάρχει Θεός, αλλά αν υπάρχει πρέπει σίγουρα να ήταν ( είναι ; ) γονιός.
Άντε όμως αυτό να το εξηγήσεις τώρα σε κακοποιημένα παιδιά ή σε παιδιά χωρισμένων ( άσχημα ) γονέων .......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
+++++++ όντως είναι κουραστικό και εγώ το αποφεύγω ανεξαρτήτως περιεχομένου γιατί κουράζει, είναι τόσο δύσκολο να γράφουμε ειδικά τα μεγάλα ποστ ελληνικά...? please.... :a23:
πεσ τα χρυσόστομε..........:beer: :beer: :beer:
afrotwin
23/12/2005, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από πανας
πεσ τα χρυσόστομε..........:beer: :beer: :beer:
ama den diavazete greeklish 8a minete amorfotoi....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ama den diavazete greeklish 8a minete amorfotoi....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Μάλλον .... απαίδευτοι.... (απο το παιδεύω) :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
hetfield
23/12/2005, 19:59
afro symfonw apolita mazi sou:)
alla..
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
Ο,τι και να κάνουμε, ..........
Άντε όμως αυτό να το εξηγήσεις τώρα .... σε παιδιά χωρισμένων ( άσχημα ) γονέων .......
exeis kai esi dikio file mou...
dystixws eimai kai ego pedi xwrismenwn goniwn...kai an kai exei ginei edo kai 2 xronia den nomizo oti to exo kseperasei kai oti tha to kseperasw pote.
aftin tin stigmi apofevgw synanastrofes mazi tous. lupame pou to leo alla etsi einai...
afto pou thelo na meinei einai oti otan ena zevgari pou exei paidia apofasisei na xorisei oi "kaliteres" stigmes einai :
1) otan to pedi einai poli mikro kai sxedon den katalavenei ti tou ginetai
2)otan to paidi den einai pia paidi alla enilikas 22+
an o xorismos gonewn xtipisei tin porta tou efivou....
:sad:
as prosefxithoume oloi mazi gia afto to pedi na vrei ta kommatia tou....
sorry an sas xalasa to mood