View Full Version : Κλοπή NC750
Nik0s_Dk
31/05/2023, 08:05
Καλημέρα σας,
Εκλάπη NC750 2020 μπλε ανθρακι από περιοχή Νέος Κόσμος μεταξύ 1:00 και 815.
Είχε βαλίτσα πίσω, μαύρη φιμε ζελατίνα μπροστά και κάγκελα για βαλίτσες. Πανω στο πεζοδρόμιο μπροστα απο την πολυκατοικία μου, με συναγερμο. Χωρις αλλο κλείδωμα.
Θα βάλω φώτο αργότερα όταν τελειώσω από το τμήμα.
Αριθμός πινακίδας ΒΡΕ 12.
Update ώρα 5 14 το πρωί, δικαβαλο σκουτερ πινακίδα δεν φαίνεται συναγερμός δεν ακούγεται. Βρήκα ένα κομμάτι στο πεζοδρόμιο μάλλον από την κλειδαρια του τιμονιού. Ψάχνω για 2ο βίντεο πιο κατατοπιστικο.
sapila racing
31/05/2023, 08:17
Ωχχχ
Μακαρι να βρεθει γρηγορα και χωρις ζημιες.
DoctoR_k6
31/05/2023, 08:30
Πωωωωω ρε φιλε...να τους κοπουν τα χερια απο τους ωμους.
Μακαρι να το βρεις.
karellen
31/05/2023, 08:36
Πω πω κρίμα ρε Νίκο.
Σου εύχομαι να την βρεις σύντομα.
Έλεος....:(
Ελπίζω να το βρεις
Nik0s_Dk
31/05/2023, 08:51
443712
443713
443714
Η μηχανή ήταν χωρίς τις πλαϊνές. (δεν εκλάπη από αυτό το σημείο)
PaNick67
31/05/2023, 08:53
Ω ρε φιλε, κριμα.
Ευχομαι να την βρεις.
CorpseAlive
31/05/2023, 09:06
Οχι ρε φίλε....θα έχω το νου μου για κέντρο.
Nostradamus
31/05/2023, 09:15
Πραγματικα λυπαμαι παρα πολυ ! Παντα με τρελαινει αυτο αλλα ειδικα για μελη ενεργα, μου καθεται ακομη πιο στραβα.
Ότι και να πω...γαμησετα,κουράγιο.
giorgosb
31/05/2023, 09:40
Μακάρι να την βρεις σύντομα..
Όχι ρε πούστη μου!!!
:mad:
Μακάρι να βρεθεί Νίκο!!!
Nik0s_Dk
31/05/2023, 11:00
Update 5:17 πέρασαν σφαίρα πατακι κάτω από την Συγγρού προς χαροκοπου.
Update 2: Η πορεία τους ήταν επί της χαροκόπου προς Καλλιθέα. Υποψιάζομαι περιοχές Ταύρο Καλλιθέα Πειραιά. Επειδη ήμουν πεζός γύρισα πίσωαλλα θα συνεχίσω το ψαξιμο καμερα κάμερα. αν κάποιος δει κάπου κατι προς τα κει ας σφυρίξει.
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα! Τι κρίμα ρε γμτ..
Αυτή η κατάσταση δυστυχώς θα αλλάξει μόνο με ποινή ακρωτηριασμού..
Αλλά ναι είμαστε πολιτισμένοι...
Όχι ρε Νίκο... :sad: Και αυτό που συζητούσαμε αρκετό καιρό με τα παιδιά από το κλαμπ είναι ότι τα NC δεν τα κλέβανε από το 2012 που παρουσιάστηκαν. Δυστυχώς είσαι ο πρώτος που ακούω. Εύχομαι να το βρεις.
antoncbf
31/05/2023, 12:55
μακάρι να βρεθεί φίλε ,
σίγουρα ηταν παραγγελιά ...
(ενα πέταλο φίλε στη ρόδα - εστω κλειδαριά στο δισκόφρενο αν υπήρχε ισως να ηταν διαφορετικά τα πράγματα ...)
CorpseAlive
31/05/2023, 13:08
μακάρι να βρεθεί φίλε ,
σίγουρα ηταν παραγγελιά ...
(ενα πέταλο φίλε στη ρόδα - εστω κλειδαριά στο δισκόφρενο αν υπήρχε ισως να ηταν διαφορετικά τα πράγματα ...)
Αν ήταν παραγγελία και 15 πέταλα να είχε, θα το παίρνανε μαζί με τα πέταλα.
Nik0s_Dk
31/05/2023, 13:09
Όχι ρε Νίκο... :sad: Και αυτό που συζητούσαμε αρκετό καιρό με τα παιδιά από το κλαμπ είναι ότι τα NC δεν τα κλέβανε από το 2012 που παρουσιάστηκαν. Δυστυχώς είσαι ο πρώτος που ακούω. Εύχομαι να το βρεις.
καπου να κανω και γω μια πρωτια.. τεσπα.. θα δουμε...
μακάρι να βρεθεί φίλε , σίγουρα ηταν παραγγελιά ... (ενα πέταλο φίλε στη ρόδα - εστω κλειδαριά στο δισκόφρενο αν υπήρχε ισως να ηταν διαφορετικά τα πράγματα ...)
Μα ποιος να παραγγειλει nc, πραγματικα δλδ.. Εχεις δικιο για το πεταλο η ο,τι. λιγο η κουραση λιγο παντα η βιασυνη, λιγο η "ασφαλεια" του δεν το κλεβουνε, χαλάρωσα. It's ok. Μαθημα. Απλά την κλοπή δεν μπορώ να την δεχτώ, ειναι κατι που με τρελαίνει, οπως και πολλους φαντάζομαι νοήμονες ανθρώπους. Τεσπα έγινε. Δε μπορώ να κανω κατι ΑΦΟΥ έγινε.
Κάνω την έρευνα για αυτό, αν το βρω το βρήκα. Αλλιως θα πρέπει να δω πως θα κάνω τη δουλειά μου. Γιατι ήταν ενα και μοναδικό μέσο μετακίνησης. Τεσπα..
Nostradamus
31/05/2023, 13:18
Ειχες ασφαλεια κλοπης ?
zannisvel
31/05/2023, 13:45
Έλα ρε Νίκο??? Τι λες τώρα?
Ελπίζω να βρεθεί. Θα έχω και εγώ τα μάτια μου 14 μπας και δω τίποτα.
:(
RaGe_Raptor
31/05/2023, 14:04
Οργίζομαι μόνο που το σκέφτομαι....
Περαστικά ρε φίλε.
doctor_john
31/05/2023, 14:22
Ας το στείλουμε όλοι σε φίλους εκτός φόρουμ
Είναι λίγα τα μπλε γκρι.
Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρουμε ποιο κινεζικό φορά ακριβώς τον ίδιο κινητήρα .
Κρίμα ρε γμτ....:a52:
Νικόλα θα έχουμε το νου μας οι τριγύρω στο Νέο Κόσμο μπας και το έχουν παρατήσει πουθενά
**Στο μεταξύ αμα αρχίσουν να κλέβονται και όσα δεν πειράζανε μέχρι τώρα...κλάφτα
doctoras
31/05/2023, 14:59
ευχομαι να το βρεις νικο...
Ας το στείλουμε όλοι σε φίλους εκτός φόρουμ
Είναι λίγα τα μπλε γκρι.
Επίσης καλό θα ήταν να αναφέρουμε ποιο κινεζικό φορά ακριβώς τον ίδιο κινητήρα .
Από όσο γνωρίζω, δεν έχει μπει σε κάποιο κινέζικο αυτό το μοτέρ....
doctor_john
31/05/2023, 17:59
Aκόμα καλύτερα, έχει κάποιος πρόσβαση μέσω ασφαλιστικής ή οδικής να δει τα ατυχήματα με NC των τελευταίων 12 μηνών;
Αν υπάρχει κάποιος ας το πει στο Νίκο να το έχει υπόψιν μηπως χρειαστεί.
Νίκο λυπάμαι πολύ, είμαι στην διάθεσή σου να φτιάξω ένα flyer με τις πληροφορίες και φωτογραφίες για να σταλεί στα συνεργεία
και να το πάει όποιος θέλει στα μη νόμιμα συνεργεία της γειτονιάς του.
Τι να πείς..............
:(:(:(
Οτι και να πεις ειναι λιγο.2,5 χρονια εχουν περασει που μου εκλεψαν την μηχανη και ακομα μου ερχονται σκεψεις,μακαρι να τους επαιρνα χαμπαρι και να ειχα στα χερια μου καλαζνικοφ...Δεν ειναι ανθρωποι αυτοι ειλικρινα,κανενα ελεος,αξιζουν τα χειροτερα.
Οι κλοπες μεσα στην κριση αυξηθηκαν ραγδαια και συνεχιζουν να αυξανονται.Περα απο τους κλασικους επαγγελματιες ολο και περισσοτερα πρωην μικροκλεφτρονια αρχιζουν να ασχολουνται με κλοπες μοτο γιατι εχει πολυ ευκολο χρημα και αξιζει το ρισκο που παιρνουν.Μπορει να διαρρηξουν ενα σπιτι και να μην βρουν ουτε 50 ευρω λεια,με την μοτοσυκλετα θα βγαλουν 2κ ευρω στη χειροτερη.
Ελπιζω να την βρεις φιλε μου,βαλτο κα ιστην ομαδα facebook,ενα varadero που εκλεψαν απο Σπατα προσφατα το βρηκαν οι Διας.
https://www.facebook.com/groups/207554773342446
Johny the Fox
31/05/2023, 19:41
Πικρα ,αηδια,απελπισια και καταρες.Ειμαι στην θεση σου και ακομα την ψαχνω μετα απο 2 χρονια.Το μηχανακι εχει μπει σε αποθηκη η ειναι σκεπασμενο με κουκουλα και θα μεινει ετσι για 2-3 μερες ενω καποιος το επιβλεπει περνωντας βολτες για την περιπτωση gps .Δεν θα γινει ανταλακτικα πριν περασει μηνας η μπορει και να μπει σε φορτηγο μαζι με αλλα για εκτος Ελλαδας.Εσυ να εισαι καλα.Ποτε δεν θα την ξεχασεις αυτη την εμπειρια.Πληρωσες για να γινεις σοφοτερος..
Πικρα ,αηδια,απελπισια και καταρες.Ειμαι στην θεση σου και ακομα την ψαχνω μετα απο 2 χρονια.Το μηχανακι εχει μπει σε αποθηκη η ειναι σκεπασμενο με κουκουλα και θα μεινει ετσι για 2-3 μερες ενω καποιος το επιβλεπει περνωντας βολτες για την περιπτωση gps .Δεν θα γινει ανταλακτικα πριν περασει μηνας η μπορει και να μπει σε φορτηγο μαζι με αλλα για εκτος Ελλαδας.Εσυ να εισαι καλα.Ποτε δεν θα την ξεχασεις αυτη την εμπειρια.Πληρωσες για να γινεις σοφοτερος..
Το πλήρωσες για να γίνεις σοφοτερος τι εννοείς?
Johny the Fox
31/05/2023, 20:53
Το πλήρωσες για να γίνεις σοφοτερος τι εννοείς?
Δεν υπαρχει καλυτερο μαθημα απο την κλοπη.Σου αυξανει την καχυποψια και σε κινητοποιει να παρεις προληπτικα μετρα εναντιον της ,χωρις την χαλαροτητα που ειχες πριν απο αυτην.Ενω δλδ ολοι μας ειμαστε καχυποπτοι οτι μπορει να κινδυνευει η μηχανη μας ,δεν κανουμε τελικα πραξη τα αντικλεπτικα μετρα, ελπιζοντας οτι δεν θα τυχει σε εμας,οτι το μοντελο μας δεν περιλαμβανεται στην πρωτη προτιμηση των κλεπτων,οτι οι περισσοτερες κλοπες γινονται την νυχτα ,αφηνοντας την εκτεθειμενη την ημερα,οτι μια κουκουλα ειναι χρησιμο εργαλειο να μην σταμπαρεται το μηχανακι ενω στην ουσια συμβαινει το αντιθετο και αλλα πολλα.Ετσι πληρωνεις με την αξια της μηχανης να μαθεις, να γινεις σοφοτερος και να μην κλαψεις ξανα την επομενη μηχανη σου.Στατιστικα ,πραγματι αυτοι που μια φορα εχουν χασει μηχανακι ,δυσκολα ξαναπεφτουν θυματα κλοπης εχωντας παρει τα πιο καταλληλα μετρα.
Δεν υπαρχει καλυτερο μαθημα απο την κλοπη.Σου αυξανει την καχυποψια και σε κινητοποιει να παρεις προληπτικα μετρα εναντιον της ,χωρις την χαλαροτητα που ειχες πριν απο αυτην.Ενω δλδ ολοι μας ειμαστε καχυποπτοι οτι μπορει να κινδυνευει η μηχανη μας ,δεν κανουμε τελικα πραξη τα αντικλεπτικα μετρα, ελπιζοντας οτι δεν θα τυχει σε εμας,οτι το μοντελο μας δεν περιλαμβανεται στην πρωτη προτιμηση των κλεπτων,οτι οι περισσοτερες κλοπες γινονται την νυχτα ,αφηνοντας την εκτεθειμενη την ημερα,οτι μια κουκουλα ειναι χρησιμο εργαλειο να μην σταμπαρεται το μηχανακι ενω στην ουσια συμβαινει το αντιθετο και αλλα πολλα.Ετσι πληρωνεις με την αξια της μηχανης να μαθεις, να γινεις σοφοτερος και να μην κλαψεις ξανα την επομενη μηχανη σου.Στατιστικα ,πραγματι αυτοι που μια φορα εχουν χασει μηχανακι ,δυσκολα ξαναπεφτουν θυματα κλοπης εχωντας παρει τα πιο καταλληλα μετρα.
Όταν θα σε κλέψουν λοιπόν αυτό που θα θέλεις να ακούσεις από τον άλλον θα είναι ακριβώς το σχόλιο σου.
Την πλήρωσες για να μάθεις.
Γιατί θα σε κλέψουν. Απλά ίσως δεν σου έχει συμβεί ακόμα :beer:
Έγραψε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ του πως ακόμα ψάχνει τη μηχανή του μετά από 2 χρόνια
Johny the Fox
31/05/2023, 22:30
Όταν θα σε κλέψουν λοιπόν αυτό που θα θέλεις να ακούσεις από τον άλλον θα είναι ακριβώς το σχόλιο σου.
Την πλήρωσες για να μάθεις.
Γιατί θα σε κλέψουν. Απλά ίσως δεν σου έχει συμβεί ακόμα :beer:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=160386
https://klemena.gr/listings/klemmena-222ducati-allo-michani/
antoncbf
31/05/2023, 22:51
Αν ήταν παραγγελία και 15 πέταλα να είχε, θα το παίρνανε μαζί με τα πέταλα.
διαφωνώ ...αν το εβλεπαν με πέταλο η αλυσοδεμένο θα εφευγαν κ θα πήγαιναν στο επόμενο NC που θα εβλεπαν χωρις αλυσίδες κλπ
antoncbf
31/05/2023, 22:54
καπου να κανω και γω μια πρωτια.. τεσπα.. θα δουμε...
Μα ποιος να παραγγειλει nc, πραγματικα δλδ.. Εχεις δικιο για το πεταλο η ο,τι. λιγο η κουραση λιγο παντα η βιασυνη, λιγο η "ασφαλεια" του δεν το κλεβουνε, χαλάρωσα. It's ok. Μαθημα. Απλά την κλοπή δεν μπορώ να την δεχτώ, ειναι κατι που με τρελαίνει, οπως και πολλους φαντάζομαι νοήμονες ανθρώπους. Τεσπα έγινε. Δε μπορώ να κανω κατι ΑΦΟΥ έγινε.
Κάνω την έρευνα για αυτό, αν το βρω το βρήκα. Αλλιως θα πρέπει να δω πως θα κάνω τη δουλειά μου. Γιατι ήταν ενα και μοναδικό μέσο μετακίνησης. Τεσπα..
μακάρι να το πήραν για εγκληματική ενέργεια (ληστεία η κλέψιμο τσάντας κλπ ),οταν κανουν την δουλειά τους ...θα το παρατήσουν (ετσι εγινε σε φιλο μου με xt660 πρόσφατα )
Nik0s_Dk
31/05/2023, 23:21
Καλησπέρα ξανά παιδιά,
μετά από άπειρα χιλιόμετρα και αναζητήσεις ουδεμία εξέλιξη υπάρχει. Δεν ξέρω αν θα βρεθεί, αν το πήραν για κλοπή ή για να πανε διακοπές. Και στην πραγματικότητα ο θυμός μου έχει να κάνει με την ιδέα της κλοπής.
Johny καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα αν αυτή τη στιγμή δεν είχα ασφάλεια κλοπής υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να είχα φουντάρει. Και οχι δεν ειναι μάθημα, μάθημα είναι όταν κάτι γίνεται για καλό, η πράξη της κλοπής δεν εμπεριέχει καμία καλοσύνη εκτός αν πεινάς και κλέβεις ένα κρουσαν, αν δλδ ειναι θέμα βιοπορισμού η κλοπή.
Οπως και να χει, ευχαριστώ οσους ενδιαφέρθηκαν, αν δεν έχει ήδη κοπεί πουληθει βγει απο τη χωρα ή το σύμπαν, αν τυχόν κάποιος δει κατι προς τις γειτονιές του Ταύρου, Καλλιθέας, Πετραλώνων, αντε βία Πειραιά που δεν πιστεύω οτι εφτασαν με πατάκι εκεί, ας κανει ενα κοπο να στειλει ενα πμ ή κατι.
Γυρισα πριν λιγο και κατα τύχη πέρασα απο 2 τμηματα στα οποία συνομίλησα με παιδιά της ΔΙΑΣ κυρίως. Μου ειπαν δυσκολα έως αδυνατο να βρεθεί ψάχνοντας μονος μου γειτονια με γειτονια και οπου διατανο πήγα. Τεσπα. Δεν τρέφω ελπίδες. Αν βρεθεί ιτς οκ, αλλα για μένα ήδη έχει έρθει η επόμενη μέρα. Εχω κουραστεί τόσο πολύ από όσα (μου) συμβαίνουν και δεν εχω κουράγιο να στεναχωρηθώ και γι'αυτό. Ηρθε? Ηρθε. Ζω? Ζω. Παμε παρακάτω.
Νίκο δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή.
Η κλοπή της μοτοσικλέτας για ανθρώπους σαν κι εμάς είναι παραβίαση της ίδιας της προσωπικότητάς μας, γιατί πολύ απλά η μηχανή μας είναι κομμάτι του εαυτού μας. Δε θα σου δώσω κάποια συμβουλή, ούτε θα σου πω ότι σε καταλαβαίνω γιατί πολύ απλά δεν μου έχουν κλέψει ποτέ τη μηχανή. Απλά θα πω ότι λυπάμαι για αυτό που περνάς και εύχομαι γρήγορα να συμβεί κάτι που θα σου το ξεπληρώσει.
ratamahatta
01/06/2023, 06:39
Μακάρι να σταθείς τυχερός και να βρεθεί σύντομα , από την άλλη ευτυχώς που έχεις ασφάλεια κλοπής τουλάχιστον.
Σου εύχομαι να βρεις την ψυχική σου ηρεμία και να προχωρήσεις
SAVVAS62
01/06/2023, 07:01
Λυπάμαι βαθύτατα.
Θα έχουμε όλοι τον νού μας.
o_gavros
01/06/2023, 07:30
Ηρθε? Ηρθε. Ζω? Ζω. Παμε παρακάτω.
Μπράβο ρε μαν,αυτό είναι πνευμα! Όσο σκατά κι αν αισθάνεσαι (με το δίκιο σου), μην αφήσεις αυτά τα μουνιά που απλωσαν χέρι να σου κλέψουν και άλλα όπως την υγεία σου.
Είσαι νέος, είσαι μάχιμος, θα την βρεις την άκρη!
DoctoR_k6
01/06/2023, 08:27
Ειναι πραγματικο ασχημο (sic) να σου κλεψει καποιος το οχημα σου (παραδειγμα ) αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρεις πολυ βαρια.
Υπαρχουν προβληματα στη ζωη καμια φορα που δεν διορθωνονται η απαιτουν μεγαλη προσπαθεια κ κοπο οποτε πας παρακατω.
Καλα οτι εχεις κ ασφαλεια κλοπης...μεγαλειο.
Ξερεις ποσος κοσμος εχασε οχηματα (ειδικα μοτο) χωρις ασφαλεια κλοπης?
Εκει δεν μετριαζοταν η ξενερα κ η στεναχωρια.
Παντα συναγερμο ,καλο σκουλαρικι (η πεταλο) απλα για την καθυστερηση κ το να ξανασκεφτει καποιος με το να μπλεξει με το δικο σου η να παει παρακατω.
Ειδικα οταν πεταγομαστε καπου για γρηγορα η το αφησαμε για 10 λεπτα.
Αν ειναι να μενει κ εξω βραδυ...αλλη κουβεντα εκει.
Μην σκας, καλα να εισαι κ θα παρεις αλλο!!
Nik0s_Dk
01/06/2023, 09:47
Ειναι πραγματικο ασχημο (sic) να σου κλεψει καποιος το οχημα σου (παραδειγμα ) αλλα δεν υπαρχει λογος να το παρεις πολυ βαρια.
Υπαρχουν προβληματα στη ζωη καμια φορα που δεν διορθωνονται η απαιτουν μεγαλη προσπαθεια κ κοπο οποτε πας παρακατω.
Καλα οτι εχεις κ ασφαλεια κλοπης...μεγαλειο.
Ξερεις ποσος κοσμος εχασε οχηματα (ειδικα μοτο) χωρις ασφαλεια κλοπης?
Εκει δεν μετριαζοταν η ξενερα κ η στεναχωρια.
Παντα συναγερμο ,καλο σκουλαρικι (η πεταλο) απλα για την καθυστερηση κ το να ξανασκεφτει καποιος με το να μπλεξει με το δικο σου η να παει παρακατω.
Ειδικα οταν πεταγομαστε καπου για γρηγορα η το αφησαμε για 10 λεπτα.
Αν ειναι να μενει κ εξω βραδυ...αλλη κουβεντα εκει.
Μην σκας, καλα να εισαι κ θα παρεις αλλο!!
Καλημέρα, το γράφω και παραπάνω, αν δεν είχα κλοπής δε ξέρω τι θα έκανα τώρα. Ειλικρινά στην τελευταία ανανέωση της ασφάλειας έλεγα έλα μωρέ τσάμπα την πληρώνω και να την κόψω κλπ. Δεν μπορείς να φανταστείς πως νιώθω γι αυτό. Και
Γιαυτό είμαι πιο χαλαρός.
Αλλά πάντα αυτό με τρώει και το είπα και θα το ξαναπώ. Δεν δύναται να υπάρχει "άνθρωπος" που να μη σέβεται κάτι που με κόπο,μοχθο ιδρώτα, (η και με τίποτα από όλα αυτά,απλά γιατί ίσως μπορούσες να πάρεις ότι θες) έχεις αποκτήσει. Οριακά μου φαίνεται πιο λογικό να τσακωθω για Παναθηναϊκό Ολυμπιακό ΑΕΚ κλπ πάρα να κλέψω κάτι. Αλήθεια.
Γιάννη το πνεύμα που λες έχει έρθει με πολύ πολύ πόνο και πολύ πολύ κόπο. 2 3 χρονια τώρα τρώω χαστούκια έμμεσα η άμεσα και κάπου έχω φτάσει ένα προσωπικό όριο. Προσπαθώ αυτό το όριο να μη το περάσω η ακόμα και να το κάνω expand. Επιλέγω σήμερα εφόσον δεν με χτυπάει σε κάτι που γρήγορα η όχι, μπορεί να αντικαταστήσω χωρίς να ματωσω, να μην με ρίξει.. ναι υπάρχουν και πράγματα που δεν αντικαθιστωνται.. εφόσον μιλάμε για σίδερα, και μάλιστα ασφαλισμένα σίδερα, δεν θα σκάσω, πέρα από το γαμωτο.
Σορυ για το σεντόνι εξωτερικευσης σκέψεων. Καλώς ή κακώς είστε μια παρέα μου, όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω. Γιαυτό μοιράζομαι.
Κι ας μην πάμε ετήσια..:beer:
Νικο λυπαμαι πολυ...
Εχει τυχει σε φιλο μου...δεν ξερω πως ειναι...Δεν μου εχουν κλεψει μηχανη(ευτυχως)
Το ευτυχημα ειναι οτι ειχες ασφαλεια κλοπης...
Στο επόμενο που θα αγοράσεις, ψαξε οπωσδηποτε parking-garage, για να κοιμασαι ησυχος τα βραδια...
o_gavros
01/06/2023, 10:15
Νίκο η ζωή είναι γεμάτη χαστουκια φίλε.
Κάποια είναι τόσο δυνατά που σε ισοπεδώνουν κάποια είναι χαδάκια. Όπως και να χει, η πορεια ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι πάντα μπροστά και ει δυνατόν, όρθιοι. Δεν το λέω κλισεδιαρικα, ουτε και ελαφρά τη καρδία. Ξεπερνώντας κάθε δυσκολία, χτίζεις χαρακτήρα και δυστυχώς αυτός δεν δοκιμάζεται παρα στα δύσκολα.
Διαβάζω τώρα ότι είχες και ασφάλεια κλοπής! Απείρως ευκολότερο άρα.
Μην παρεξηγηθώ, δεν είναι εύκολο.
Το θέμα είναι να είσαι εσυ καλά και να ξανασηκωθεις.
CorpseAlive
01/06/2023, 10:26
Νίκο , είναι ασφαλισμένο θα πάρεις τα ζεστά σου χρήματα και θα πας για ανανέωση!
Δες το αλλιώς γιατί στο τέλος θα τρελαθείς για ένα αντικείμενο.
Κρίνοντας από την βόλτα μας , είχες βρει και τα όρια σου πάνω του! Επομένως πάμε για νέο Topic , τι μηχανή να πάρω μετά το NC.
doctoras
01/06/2023, 21:50
Χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν ειδικα τον Νίκο σε αυτή την φάση.
Δεν είναι εύκολα τα πράγματα με τις αποζημιώσεις. Έχουν διάφορους περίεργους αλγόριθμους.. εύχομαι πάντα να πέσει σε πρόθυμη εταιρεία που θα εξασφαλίσει στο 100% την αποζημίωση του συμφωνημένου κεφαλαίου.
Όσον αφορά το πνεύμα είναι ακριβώς αυτό που περιγράφεις…και να προσθέσω ότι στην χώρα και κοινωνία που από τύχη ζούμε, είναι πολύ πίσω στην ιεραρχία των τραγικότερων στιγμών που μπορεί να σου συμβεί.
Επιβάλλεται να απαντήσεις με εξωστρέφεια για εσένα και τους γύρω σου
Όσο για αυτούς που έκλεψαν, τα χειρότερα είναι μπροστά τους, η φυλακα και ο περιορισμός της ελευθερίας είναι το χειρότερο είδος τιμωρίας.. Μετά από κάποιες μηνύσεις και ποινικές διώξεις που θα φάνε, που θα πάει, κάποιοι θα πιαστούν, η φουτσα της ολικής στέρησης που θα τους περιμένει είναι μεγάλη…
Αυτό προσωπικά μου αρκεί για την έστω μερική δικαίωση μου
Dimmanoukas
02/06/2023, 18:15
Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Γνωστή μου, έπειτα από κλοπή του αυτοκινήτου της και δεδομένου ότι είχε ασφάλεια κλοπής, δήλωσε στην ασφάλεια την απόπειρα κλοπής.
Ρωτήθηκε το εάν θα ασκήσει μήνυση κατά άγνωστου και η απάντηση της ήταν ναι εφόσον δεν θα είχε θέματα με παρουσία σε δικαστήρια κλπ τρεχάματα και αυτό για να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική για τις φθορές που έγιναν από την απόπειρα.
Της είπαν ναι δεν θα έχει καμία εμπλοκή...έπειτα από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα πιάσανε το δράστη από τα αποτυπώματα και όντως ορίστηκε δικάσιμος.
Της ήρθε χαρτί για την παρουσία της στο δικαστήριο και προφανώς εάν δεν παρευρεθεί σε αυτό θα είχε όλες τις νόμιμες κυρώσεις.
Μέχρι να γίνει το δικαστήριο εν τω μεταξύ, η απόπειρα κλοπής τελικά ευδοκίμησε καθώς τελικά το αυτοκίνητο μετά από ένα χρόνο τελικά κλάπηκε, ενώ αυτή έγινε μητέρα.
Άρα θα έπρεπε να πάρει άδεια από ένα ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμα εργασίας, να βρει μια νταντά για τον μικρό και το κυριότερο να έρθει αντιμέτωπη με τον δράστη, ο οποίος σημειωτέον είχε όλα τα στοιχεία της βάση του φακέλου.
Πείτε μου ποιανού η ζωή έγινε πιο δύσκολη και τι θα έπρεπε να κάνει?
Να ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία του φερόμενου ως δράστη, δεδομένου ότι δεν τον είχε δει ποτέ, χωρίς βέβαια αμφισβήτηση του έργου της αστυνομίας και να ανοίξει παρτίδες με κάποιον όπου σε ένα δίμηνο εάν όχι αμέσως θα ήταν ελεύθερος?
Η αγωνία της για το μέλλον του παιδιού της έχει λογική?
Και ρωτώ εγώ τώρα...τι σκ@τ@ την καλούν στο δικαστήριο?
Γιατί δεν γίνεται αυτεπάγγελτα η όλη διαδικασία και γιατί δεν τηρείται η ανωνυμία?
Και για να είμαστε on topic ναι αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική, αφού πρώτα ζητήθηκαν αρκετά έγγραφα το κυριότερο του οποίου ήταν βεβαίωση από την ασφάλεια ότι δεν έχει βρεθεί μετά την παρέλευση ενός μήνα.
Η τιμή στην τρέχουσα πλέον αξία και όχι στην αξία ασφάλισης.
Οπότε κουράγιο στον παθόντα, την υγεία μας να έχουμε όλοι και ας βρει εφαρμογή αυτό που λένε σοφά, ότι καμία φορά κάθε εμπόδιο ίσως είναι για καλό.
Με το καλό να αντικατασταθεί με κάτι καλύτερο και όλα αυτά σύντομα να είναι μια ανάμνηση.
Μέχρι να γίνει το δικαστήριο εν τω μεταξύ, η απόπειρα κλοπής τελικά ευδοκίμησε καθώς τελικά το αυτοκίνητο μετά από ένα χρόνο τελικά κλάπηκε, ενώ αυτή έγινε μητέρα.
Τι εννοείς εδώ;;;
Dimmanoukas
03/06/2023, 07:22
Εννοώ ότι έγινε απόπειρα κλοπής η οποία αποφεύχθηκε από ένα γείτονα λίγο πριν βάλουν μπροστά το αυτοκίνητο και ενώ τον είχαν διαρρήξει κανονικά και μετά από ένα χρόνο τελικά το έκλεψαν, αυτή τη φορά κανονικά.
Τα δακτυλικά αποτυπώματα τα πήραν από την πρώτη φορά, δηλαδή την απόπειρα κλοπής.
Απο τη δεύτερη δεν υπήρχε κάτι για να εξετάσουν προφανώς.
Το δικαστήριο ήταν για την απόπειρα...οπότε καταλαβαίνετε την πιθανή έκβαση.
Ίσως η περίπτωση της φίλης να ήταν λίγο πιο περίπλοκη. Εδώ μιλάμε για μια και έξω κλοπή του οχήματος, φαντάζομαι πως ο corpse μπορεί να μας διαφωτίσει με τα διαδικαστικά. Εύχομαι να γίνουν όλα γρήγορα με την ασφαλιστική ειδικά εφόσον μιλάμε για το μοναδικό μέσο μετακίνησης.
Dimmanoukas
03/06/2023, 11:25
Για να μην γίνει παρανόηση και αποπροσανατολισμός απο το κύριο θέμα...το γεγονός το έγραψα ως απάντηση, με βάση τις σκέψεις μου στο ποστ του doctoras, για την τιμωρία αρκετών από αυτούς και τελικά ποιος βγαίνει περισσότερο ζημιωμενος.
Η κάθε ασφαλιστική εταιρεία για την αποζημίωση ζητά συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν είναι λίγα, το κυριότερο και πιο χρονοβόρο δε είναι η βεβαίωση περί μη εύρεσης μετά την παρέλευση τριμήνου που λαμβάνεται από το τμήμα ασφάλειας της περιοχής.
Επίσης όσο και εάν ακούγεται περίεργο είχα ακούσει για μια ιστορία ότι δεν αποζημίωσε η ασφαλιστική την κλοπή επειδή το όχημα δεν είχε ΚΤΕΟ!!!
Από όσο θυμάμαι ζητούσαν τα δύο κλειδιά, αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας και ένα σχετικό πληρεξούσιο.
yannis24
03/06/2023, 13:27
Η κάθε ασφαλιστική εταιρεία για την αποζημίωση ζητά συγκεκριμένα πράγματα τα οποία δεν είναι λίγα, το κυριότερο και πιο χρονοβόρο δε είναι η βεβαίωση περί μη εύρεσης μετά την παρέλευση τριμήνου που λαμβάνεται από το τμήμα ασφάλειας της περιοχής.
Επίσης όσο και εάν ακούγεται περίεργο είχα ακούσει για μια ιστορία ότι δεν αποζημίωσε η ασφαλιστική την κλοπή επειδή το όχημα δεν είχε ΚΤΕΟ!!!
Από όσο θυμάμαι ζητούσαν τα δύο κλειδιά, αντίγραφο άδειας κυκλοφορίας και ένα σχετικό πληρεξούσιο.
ακριβως οπως τα λες.....μου ειχαν κλεψει το αυτοκινητο και τα χαρτια που χρειαζονται ειναι αυτα.
Μου ζητησαν επισης την αδεια κυκλοφοριας που τους ειπα οτι την ειχα μεσα στο αυτοκινητο, και βρηκα μια φωτοτυπια που ειχα στειλει στον ασφαλιστη μου, και μου ζητησαν επισης και βεβαιωση καταβολης των τελων κυκλοφοριας.
επισης απο συμβολαιογραφο ( €70),μια συμβολαιογραφικη πραξη με ενα κειμενο που μου εστειλαν αυτοι, που να λεει οτι ΑΝ μετα το 3μηνο ( 90 μερες) βρεθει το οχημα, μεταβιβαζεται στην ασφαλιστικη εταιρεια
Nik0s_Dk
03/06/2023, 13:35
Στο μέιλ που μου έστειλαν με τα προαπαιτουμενα αναφέρει 30 ημέρες από την αρχική δήλωση.
Εμένα η μηχανή ήταν καινούρια, είχε ακόμα 1 ,5 χρόνο για να περάσει απαραίτητα κτεο. Και το γράφουν μέσα στο μέιλ αλλά πως να έχω κτεο σε 2.5 ετών μηχανάκι? Δεν λέω ότι λες ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες κλπ απλά μου κάνει περίεργο..
CorpseAlive
03/06/2023, 16:05
Στο μέιλ που μου έστειλαν με τα προαπαιτουμενα αναφέρει 30 ημέρες από την αρχική δήλωση.
Εμένα η μηχανή ήταν καινούρια, είχε ακόμα 1 ,5 χρόνο για να περάσει απαραίτητα κτεο. Και το γράφουν μέσα στο μέιλ αλλά πως να έχω κτεο σε 2.5 ετών μηχανάκι? Δεν λέω ότι λες ότι όλες οι περιπτώσεις είναι ίδιες κλπ απλά μου κάνει περίεργο..
Ιντεραμερικαν?
Dr.Monty
04/06/2023, 18:13
Στην interamerican είναι 30 μερες.
Tallyban
04/06/2023, 18:59
Τελικά η ασφάλεια κλοπής είναι όπως η απόδειξη αγοράς από τα Λιτλ , αξίζει περισσότερο από το εργαλείο.
Nik0s_Dk
13/07/2023, 11:26
Για το φινάλε της ιστορίας, η Ιντεραμέρικαν χθες μου έδωσε το συνολικό ποσό της ασφαλισμένης αξίας της μοτό και έκλεισε αυτός ο κύκλος. Μακάρι να γινόταν να μην ξανατύχει σε κανέναν αλλά από τι βλέπω και ακούω.. δεν.. Ευχαριστώ ολους για το ενδιαφέρον. Καλό συναπάντημα στις επόμενες βόλτες! :beer:
Πολύ καλή η εξέλιξη!:beer: Και με Ιντεραμέρικαν κιόλας? Φαίνεται έβαλαν μυαλό...
karellen
13/07/2023, 11:40
Πολύ ωραία Νίκο.΄
Αντε και με το επόμενο μοτόρι!
Nik0s_Dk
13/07/2023, 11:51
Πολύ καλή η εξέλιξη!:beer: Και με Ιντεραμέρικαν κιόλας? Φαίνεται έβαλαν μυαλό...
Και χωρίς ίχνος κουβέντας, δεν τους ενόχλησα για τίποτα ουτε μια φορά. Τους πήγα τα χαρτιά με πήρανε τηλ, υπέγραψα στη συμβολαιογράφο και την επόμενη πληρωμή. Και γω περίμενα να τραβήξει, αλλά ευτυχώς!
Πολύ ωραία Νίκο.΄
Αντε και με το επόμενο μοτόρι!
Ηδη έχει αντικατασταθεί Νικόλα !! Πήρα το ίδιο σε άσπρο μαυρο-γκρι. (αν το χες δει οταν πηγαμε στορκ και μετα για φαί στον Μπατζάβαλη πριν κανα μήνα)
karellen
13/07/2023, 11:52
Και χωρίς ίχνος κουβέντας, δεν τους ενόχλησα για τίποτα ουτε μια φορά. Τους πήγα τα χαρτιά με πήρανε τηλ, υπέγραψα στη συμβολαιογράφο και την επόμενη πληρωμή. Και γω περίμενα να τραβήξει, αλλά ευτυχώς!
Ηδη έχει αντικατασταθεί Νικόλα !! Πήρα το ίδιο σε άσπρο μαυρο-γκρι. (αν το χες δει οταν πηγαμε στορκ και μετα για φαί στον Μπατζάβαλη πριν κανα μήνα)
Α ναι! :wave2:
Ωραία νέα! Με το καλό ότι πάρεις! :beer:
Έλα ρε.... σε έφτιαξα...
444776
panavour
13/07/2023, 12:34
ποσο παει η ασφαλεια κλοπης,και για ποιο ποσο ασφαλιζεται?για ολοκληρη την αξια καινουργιας???
doctoras
13/07/2023, 12:52
Καλορίζικο!! Και ποτέ ξανά!
Dimmanoukas
13/07/2023, 12:57
Η κάλυψη της κλοπής αυξάνει το ποσό των ασφαλίστρων ανάλογα με το ποσοστό της κάλυψης και το ποσό της μηχανής.
Το ποσό των ασφαλίστρων προσαυξάνεται αρκετά πχ για μια μηχανή αξίας 7 Χιλ ίσως από 150 ετήσια να ανέβει στα 450, ίσως και παραπάνω, ανάλογα την εταιρεία.
Τα ποσά είναι κατά προσέγγιση για να δείξουν το εύρος
Nik0s_Dk
13/07/2023, 15:05
ποσο παει η ασφαλεια κλοπης,και για ποιο ποσο ασφαλιζεται?για ολοκληρη την αξια καινουργιας???
Θα σου πω τα ακριβή ποσά για τη δική μου μηχανή.
Αρχική κάλυψη ήταν για 8390 ευρώ (τόσο την αγόρασα καινούρια), ποσό ασφάλειας (ανά 6μηνο) 340 στρογγυλεμενα. μαζι νομική ευθύνη, καταστροφή απο φωτιά σε επεισοδία κλπ. Μετά από 1 χρόνο η κάλυψη πήγε στα 7200, και το ποσό κοντά στα 300. (304,κατι δεν θυμαμαι ακριβώς)
Στα μέσα τού δεύτερου εξαμήνου με κάλυψη 7200 μου την έκλεψαν και αποζημιώθηκα όλο το ποσό. η ασφάλεια ήταν για το 100% της ασφαλιζόμενης αξίας. Υπάρχει και η ΑΙG που ασφαλίζει για το 75% και είναι σχετικά πιο οικονιμική.
από κει και πέρα ναι, ισχύει αυτό που γράφτηκε. Ανάλογα με το πόσο που ασφαλίζεις πηγαίνει και το τελικό ποσό που πληρώνεις.
SAVVAS62
13/07/2023, 17:18
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το νέο NC.:beer:
Προχωρα παρακατω.
Προς το παρον θυμα μερικης κλοπης (ζαντολαστιχα αυτοκινητου) αλλα συμμεριζομαι απολυτα την οργη σου. Μια απο τα ιδια...
Ας πουμε κατι αλλο να αλλαξει το κλιμα. Αγαπημενη ταινια?
Εμενα Δικαστης Ντρεντ.
Tallyban
15/07/2023, 19:25
Καλή περίπτωση η ασφάλεια κλοπής,έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Και πέντε φορές να στο κλέψουνε ,πέντε φορές θα έχεις καινούργιο μηχανάκι.
Πάντως από όσο μπορώ να γνωρίζω άσχετα από το αν κάποιος φροντίσει να μειώσει τα ασφάλιστρα του η ασφαλιστική θα αποζημιώσει με τη τρέχουσα αξία της μηχανής ως μεταχειρισμένη. Πολλές ασφαλιστικές κάνουν τον "αλέκο" και δεν μειώνουν ανάλογα τα ασφάλιστρα ενώ όταν συμβεί το κακό αποζημιώνουν με την μειωμένη τρέχουσα αξία της μηχανής (ως μεταχειρισμένη). Ευτυχώς ο ανταγωνισμός έχει λειτουργήσει θετικά και πολλές ασφαλιστικές ενημερώνουν τους ασφαλισμένους πριν την ανανέωση του συμβολαίου.
Πάντως από όσο μπορώ να γνωρίζω άσχετα από το αν κάποιος φροντίσει να μειώσει τα ασφάλιστρα του η ασφαλιστική θα αποζημιώσει με τη τρέχουσα αξία της μηχανής ως μεταχειρισμένη. Πολλές ασφαλιστικές κάνουν τον "αλέκο" και δεν μειώνουν ανάλογα τα ασφάλιστρα ενώ όταν συμβεί το κακό αποζημιώνουν με την μειωμένη τρέχουσα αξία της μηχανής (ως μεταχειρισμένη). Ευτυχώς ο ανταγωνισμός έχει λειτουργήσει θετικά και πολλές ασφαλιστικές ενημερώνουν τους ασφαλισμένους πριν την ανανέωση του συμβολαίου.
Αυτο ακριβως. Για αυτο οταν ερχεται η περιοδος ανανεωσης κοιταξτε ποσο πωλειται στην αγορα γιατι κοποιες ασφαλιστικες δεν ασχολουνται να μειωσουν την αξια απο μονοι τους παρα μονο μετα απο οχληση μας.
dimitrisag
18/07/2023, 00:46
Ερώτηση. Δηλαδή εγώ που είμαι πρόσφατα παθών αν θέλω να πάρω μια μοτό που η αξία της να ξεπερνάει τα 16000 το ασφάλιστρο θα μου έρθει 1000αρικο το χρόνο;
Πφφφφ
CorpseAlive
18/07/2023, 01:40
Ερώτηση. Δηλαδή εγώ που είμαι πρόσφατα παθών αν θέλω να πάρω μια μοτό που η αξία της να ξεπερνάει τα 16000 το ασφάλιστρο θα μου έρθει 1000αρικο το χρόνο;
Πφφφφ
855 Ιντεραμερικαν τον χρόνο για τέτοια αξία πληρώνω εγώ.
dimitrisag
18/07/2023, 18:36
Αυτό θα πει νταβατζιλικι
CorpseAlive
18/07/2023, 18:57
Αυτό θα πει νταβατζιλικι
Πράγματι. Αλλά και τι να κανς...α να κατς να μαλωνς
dimitrisag
18/07/2023, 23:29
Δηλαδή αν θες να πάρεις κάνα σοβαρό εργαλείο τύπου tiger θα θες ένα χιλιάρικο το χρόνο στο νερό. Καλή φάση.
CorpseAlive
19/07/2023, 00:53
Δηλαδή αν θες να πάρεις κάνα σοβαρό εργαλείο τύπου tiger θα θες ένα χιλιάρικο το χρόνο στο νερό. Καλή φάση.
Εγώ τόσα πληρώνω για GS850Adv 2021.
Αυτο ακριβως. Για αυτο οταν ερχεται η περιοδος ανανεωσης κοιταξτε ποσο πωλειται στην αγορα γιατι κοποιες ασφαλιστικες δεν ασχολουνται να μειωσουν την αξια απο μονοι τους παρα μονο μετα απο οχληση μας.
Το αυτο.
Το 2017 Έπεσε στα χέρια μου όλως τυχαίως το ασφαλιστήριο του yaris της ζαβής (a.k.a σύζυγος :lol:) το οποίο περιείχε καλυψη για τα πάντα και συνολική αξία 450 ευρώ για 6μηνο :uplate:
Παρατηρώντας τα επί μέρους ποσά, βλέπω "ασφαλιζόμενη αξία ολικής κλοπής οχήματος 16.000 ευρώ και ποσό ασφάλισης 300 ευρώ" για όχημα 16 ετών!!!
Ευτυχώς την πρόλαβα πριν το πληρώσει, το πάω στον ασφαλιστή της ο οποίος τύχαίνε να είναι κολλητός φίλος της αδελφής της.
Του το δείχνω και ρωτάω "αν το κλέψουν θα παρει 16 χιλιάρικα κολλαριστά"; εκεί ο "φίλος" έκανε και τον Αλέκο και τον Κινέζο και τον Γερμανό σε μια έκδοση :moutza:
Εεεεε, όχι μου λέει, κάπου 3,5 χιλιάρικα (τρέχουσα αξία οχήματος, λογικό) γιατί ρε τότε πληρώνει τόσα;;;;;
Το έσκισα μπροστά του και τον έστειλα με συνοπτικές για βρούβες.
Ενημέρωσα την ζαβή και την αδελφή της για το ποιόν του "φίλου" και το ασφάλισα αλλού μόνο με τις από τον νόμο υποχρεωτικές καλύψεις +οδική βοήθεια
Να προσέχετε τι και γιατί πληρώνετε....
dankannn
20/07/2023, 13:34
Το αυτο.
Το 2017 Έπεσε στα χέρια μου όλως τυχαίως το ασφαλιστήριο του yaris της ζαβής (a.k.a σύζυγος :lol:) το οποίο περιείχε καλυψη για τα πάντα και συνολική αξία 450 ευρώ για 6μηνο :uplate:
Παρατηρώντας τα επί μέρους ποσά, βλέπω "ασφαλιζόμενη αξία ολικής κλοπής οχήματος 16.000 ευρώ και ποσό ασφάλισης 300 ευρώ" για όχημα 16 ετών!!!
Ευτυχώς την πρόλαβα πριν το πληρώσει, το πάω στον ασφαλιστή της ο οποίος τύχαίνε να είναι κολλητός φίλος της αδελφής της.
Του το δείχνω και ρωτάω "αν το κλέψουν θα παρει 16 χιλιάρικα κολλαριστά"; εκεί ο "φίλος" έκανε και τον Αλέκο και τον Κινέζο και τον Γερμανό σε μια έκδοση :moutza:
Εεεεε, όχι μου λέει, κάπου 3,5 χιλιάρικα (τρέχουσα αξία οχήματος, λογικό) γιατί ρε τότε πληρώνει τόσα;;;;;
Το έσκισα μπροστά του και τον έστειλα με συνοπτικές για βρούβες.
Ενημέρωσα την ζαβή και την αδελφή της για το ποιόν του "φίλου" και το ασφάλισα αλλού μόνο με τις από τον νόμο υποχρεωτικές καλύψεις +οδική βοήθεια
Να προσέχετε τι και γιατί πληρώνετε....
Για αυτό και κάθε χρόνο κάνουμε αναπροσαρμογή του ποσού της κάλυψής κλοπής στην ασφαλιστική μας
445727
Ειναι αραγμένο περίπου 20 μέρες δίπλα στο σπίτι μου ακουνητο και το βάζω μηοως και ειναι κλεμμένο
Θα πάω κια στην τροχαία το απόγευμα να ρωτήσω
445727
Ειναι αραγμένο περίπου 20 μέρες δίπλα στο σπίτι μου ακουνητο και το βάζω μηοως και ειναι κλεμμένο
Θα πάω κια στην τροχαία το απόγευμα να ρωτήσω
Σε σημερινή αναζήτηση στο servises.gov, το συγκεκριμένο μηχανάκι δεν έχει δηλωθεί κλεμμένο.
Δείχνει να είναι σε κίνηση, αλλά ... ανασφάλιστο!
Kornillios
19/10/2023, 13:31
Εγώ για την δική μου μοτο του 2023 με αξια 18,000 ευρώ με ασφάλιζαν οι AIG, Interamerican και Apeiron. Η AIG με 75% κάλυψη στην αξία του οχήματος μου κόστισε 594 ευρώ, ενώ Intermerican και Apeiron με 100% κάλυψη κεφαλαίου κόστιζαν 1,041 και 1,094 αντίστοιχα.
Αναλογικά να το πάρεις, η AIG είναι πιο οικονομική από τις άλλες, αν και το μόνο αρνητικό είναι ότι θα παίρνεις τα 3/4 της αξίας της ΜΟΤΟ.
yannis24
20/10/2023, 09:06
Εμενα περυσι μου εκλεψαν ενα BMW 523i που ειχα τρεχουσας αξιας τοτε στο car.gr ~€15.000.
Ηθελα να βγαλω την ασφαλεια κλοπης για να ριξω το κοστος αλλα τελικα με επεισε ο ασφαλιστης μου και το ασφαλισας για €10.500
Το αμαξι κλαπηκε τελος Οκτωβριου.
Σε 1 εβδομαδα μου εδωσαν απο την ασφαλιστικη €1000 για "ψυχικη οδυνη" ( κατι τετοιο δεν θυμαμαι πως το ειπαν, και αυτοκινητο νοικιαρικο για 90 μερες (αν δεν βρισκοταν στο διαστημα αυτο θα με αποζημιωναν), Mercedes A160 μαλιστα, κουτα.
Τελικα, αποζημιωθηκα τελος Δεκεμβριου ( πριν τις 90 μερες) το ποσο που εγραφε το ασφαληστιριο, €9500 (+ τα €1000 που ειχα στην αρχη)
απλα εκανα και μια συμβολαιογραφικη πραξη, οτι αν βρεθει μετα, περναει στην κατοχη τους!
alexis72
20/10/2023, 21:54
Εμενα περυσι μου εκλεψαν ενα BMW 523i που ειχα τρεχουσας αξιας τοτε στο car.gr ~€15.000.
Ηθελα να βγαλω την ασφαλεια κλοπης για να ριξω το κοστος αλλα τελικα με επεισε ο ασφαλιστης μου και το ασφαλισας για €10.500
Το αμαξι κλαπηκε τελος Οκτωβριου.
Σε 1 εβδομαδα μου εδωσαν απο την ασφαλιστικη €1000 για "ψυχικη οδυνη" ( κατι τετοιο δεν θυμαμαι πως το ειπαν, και αυτοκινητο νοικιαρικο για 90 μερες (αν δεν βρισκοταν στο διαστημα αυτο θα με αποζημιωναν), Mercedes A160 μαλιστα, κουτα.
Τελικα, αποζημιωθηκα τελος Δεκεμβριου ( πριν τις 90 μερες) το ποσο που εγραφε το ασφαληστιριο, €9500 (+ τα €1000 που ειχα στην αρχη)
απλα εκανα και μια συμβολαιογραφικη πραξη, οτι αν βρεθει μετα, περναει στην κατοχη τους!
μπράβο στην ασφαλιστική σου λοιπόν , θα ηταν χρήσιμο να εγραφες ποιά ειναι
μπράβο στην ασφαλιστική σου λοιπόν , θα ηταν χρήσιμο να εγραφες ποιά ειναι
Όποιος θέλει, μπορεί να την ζητήσει με π.μ.
Εγώ για την δική μου μοτο του 2023 με αξια 18,000 ευρώ με ασφάλιζαν οι AIG, Interamerican και Apeiron. Η AIG με 75% κάλυψη στην αξία του οχήματος μου κόστισε 594 ευρώ, ενώ Intermerican και Apeiron με 100% κάλυψη κεφαλαίου κόστιζαν 1,041 και 1,094 αντίστοιχα.
Επιβεβαιώνω. Ίδιο ασφάλιστρο κι εγώ στην AIG για ίδια ακριβώς περίπτωση. Οι υπόλοιπες ζητάγανε 1000άρικο plus