Σύνδεση

View Full Version : Honda GB350S

Σελίδες : 1 [2]

THRESH
08/12/2024, 00:28
η honda με αυτο το μηχανακι πουλαει κατι πολυ συγκεκριμενο κι οποιος ενδιαφερεται αγοραζει
δεν ειναι δηθενια δεν ταζει πραγματα που δεν μπορει να κανει

Αυτό ακριβώς. Παρά το εύπεπτο, ποιοτικό κ όμορφο περιτύλιγμα, είναι μια μοτοσικλέτα για συνειδητοποιημένους αναβάτες που ξέρουν επακριβώς τι παίρνουν εξ αρχής

giorgosb
08/12/2024, 20:10
35 κιλά κάτω πάντως το W230 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163668&p=3233764&viewfull=1#post3233764)..

giorgosb
08/12/2024, 21:32
178 γεμάτο είναι!

Αυτό..

Το ελληνικό σάιτ έχει κάνει λάθος στα Tεχνικά Χαρακτηριστικά. Ισχύει η τιμή που δίνει στην Περιγραφή.

178kg γράφει και η Honda αγγλίας και Ιταλίας επίσης..

skritikos
13/12/2024, 16:29
Με ένα γρήγορο γούγλισμα που έκανα αναφέρουν πως η Honda σκέφτεται να βάλει το δικύλινδρο που έχουν τα CB500, NX500, κτλ. Μακάρι να το κάνουν.

Honda δικύλινδρο 500αρι νεορετρό και με ανταγωνιστική τιμή; Θα είναι σούπερ επιλογή για τους θιασώτες του είδους!

Όχι, το πλάνο είναι για υπερκυβισμένο το ίδιο μοτέρ, 2 βαλβίδες δηλαδή, αερόψυκτο και με μακριά διαδρομή πιστονιού. Κάπου στα 470cc μάλλον.

byron
13/12/2024, 17:03
Όχι, το πλάνο είναι για υπερκυβισμένο το ίδιο μοτέρ, 2 βαλβίδες δηλαδή, αερόψυκτο και με μακριά διαδρομή πιστονιού. Κάπου στα 470cc μάλλον.

Πςςςςς!!!!
Ίσαμε 25 άλογα θα πάει έτσι.

Μοβόρικο μηχάνημα. Κάτι Royal Enflind του 73 και κάτι Varadero 125, θα τα πατάει στο λαρύγγι.

STF
13/12/2024, 19:22
https://www.youtube.com/watch?v=Vc2t_3iNPkk

grinderx
13/12/2024, 20:18
https://www.youtube.com/watch?v=Vc2t_3iNPkk
Άσχετο: Τί διάολο κάμερες έχει ο τύπος κι έχει τέτοιες γωνίες λήψης της μηχανής;

THRESH
13/12/2024, 21:17
ευρυγώνιο φακο , 60% of the time works every time

grinderx
13/12/2024, 21:34
ευρυγώνιο φακο , 60% of the time works every time
Δεν εννοώ αυτό. Δεν το έγραψα καλά. Ας πούμε πως στο καλό στηρίζεται ο φακός του εκεί στο 3:30 που είναι στο δρόμο και φαίνεται η μηχανή από μπροστά;; :confused:

byron
13/12/2024, 21:51
Δεν εννοώ αυτό. Δεν το έγραψα καλά. Ας πούμε πως στο καλό στηρίζεται ο φακός του εκεί στο 3:30 που είναι στο δρόμο και φαίνεται η μηχανή από μπροστά;; :confused:

Invisible 360° stick

https://youtu.be/PwIFTZsqMWA?si=ALZm8QB7y4dXcxPv

grinderx
14/12/2024, 00:48
Invisible 360° stick

https://youtu.be/PwIFTZsqMWA?si=ALZm8QB7y4dXcxPv
Τι λες τώρα! Μωρέ μπράβο! Ευχαριστώ :a013:

giorgosb
18/12/2024, 10:40
Made in Japan και τιμή στις 5.150 ευρώ.

Από motomag.gr (https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/honda-gb350-i-timi-toy-stin-ellada)

458940

McGyver
11/01/2025, 18:30
Μικρό κουκλάκι...

459407

:hmm::hmm::hmm:

CorpseAlive
11/01/2025, 18:40
Μικρό κουκλάκι...

459407

Μην περιαυτολογείς ρε Θωμά , ωραίος είσαι αλλά δεν θα σε αποκαλούσα μικρό κουκλάκι

Bowleno
11/01/2025, 18:41
Μικρό κουκλάκι...

459407

Καλά ρε συ, με το ύψος σου το κάνεις να μοιάζει με μπόμπο....:cry::lol:

McGyver
11/01/2025, 18:42
Μην περιαυτολογείς ρε Θωμά , ωραίος είσαι αλλά δεν θα σε αποκαλούσα μικρό κουκλάκι

:bawl:

McGyver
11/01/2025, 18:45
Καλά ρε συ, με το ύψος σου το κάνεις να μοιάζει με μπόμπο....:cry::lol:

Έχω και μια πάνω σε Monkey, αλλά δε φαίνεται:lol:...

Dimmanoukas
11/01/2025, 20:37
Τι ύψος έχεις? Για να έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές μια εικόνα.

McGyver
11/01/2025, 20:48
Τι ύψος έχεις? Για να έχουν οι υποψήφιοι αγοραστές μια εικόνα.

Πες 1.90...

STF
11/01/2025, 20:54
Έχω την αίσθηση πως το GB350S παρά τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 350cc δεν είναι και τόσο μικροκαμωμένη μοτοσυκλέτα. Θα έλεγα πως είναι κανονική μεγάλη μηχανή με όρους παλιού μοτοσυκλετισμού και το λέω ως αναβάτης μέσου ύψους (1.80)

McGyver
11/01/2025, 20:56
Έχω την αίσθηση πως το GB350S παρά τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 350cc δεν είναι και τόσο μικροκαμωμένη μοτοσυκλέτα. Θα έλεγα πως είναι κανονική μεγάλη μηχανή με όρους παλιού μοτοσυκλετισμού και το λέω ως αναβάτης μέσου ύψους (1.80)

Θα συμφωνήσω (κάτι σαν το Varadero 125)

Σε διαστάσεις είναι κοντά στο Boneville νομίζω.

skritikos
13/01/2025, 14:32

Πολύ σωστά. Είναι περίπου όσο ένα CB500X με τους 17" τροχούς (μοντέλα ως 2019).
Αν είναι καλό για μας τους ψηλούς θα είναι καλό για όλους.

Kickstart
14/01/2025, 10:58
ομορφο!

τεστ ραϊντ; δινει;

προσωπικά, καβάλαγα

THRESH
17/02/2025, 12:08
Honda - Έρχονται GB750S και CL750;
https://www.bikeit.gr/nea-montela-honda/item/40915-honda-erxontai-gb750s-kai-cl750?m=1

Αυτό με μια πιο χαμηλοροπη προσέγγιση γύρω στα 75 άλογα θα είναι λουκούμι

Tsber
17/02/2025, 13:01
Για καλή και κακή μου τύχη ταυτόχρονα :D , έχω αντιπροσωπείες Honda, Suzuki και Ducati στη γειτονιά μου (και Kawa παραδίπλα) - το 350 είναι πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο στις αισθητικές λεπτομέρειες σε επίπεδο ιταλικού, το μόνο που με χαλάει είναι ότι στο προφίλ 90 μοιρών προβάλει το κενό που αφήνει ο μικρός κινητήρας και φαίνεται άδειο.

Στο 750 που έβαλε ο THRESH θα "γεμίζει" το κενό και θα είναι άψογο οπτικά :a013:

Αναλόγως τιμής μπορεί να πουλήσει καλά!

ptc
17/02/2025, 13:32
Αυτό με μια πιο χαμηλοροπη προσέγγιση γύρω στα 75 άλογα θα είναι λουκούμι

Αν και το αρθρο μιλαει για το μοτερ του Transalp, εγω θεωρω πιο κοντα στη λογικη του μοντελου το μοτερ του NC.

Bowleno
17/02/2025, 17:41
Για καλή και κακή μου τύχη ταυτόχρονα :D , έχω αντιπροσωπείες Honda, Suzuki και Ducati στη γειτονιά μου (και Kawa παραδίπλα) - το 350 είναι πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο στις αισθητικές λεπτομέρειες σε επίπεδο ιταλικού, το μόνο που με χαλάει είναι ότι στο προφίλ 90 μοιρών προβάλει το κενό που αφήνει ο μικρός κινητήρας και φαίνεται άδειο.

Στο 750 που έβαλε ο THRESH θα "γεμίζει" το κενό και θα είναι άψογο οπτικά :a013:

Αν βγει με αυτό το μοτέρ, (όχι του trans, έχω μια ψιλοαλεργία στους V που δεν είναι Ducati) θέτει σοβαρή υποψηφιότητα μαζί με την Bonnie....

McGyver
17/02/2025, 17:49
Αν βγει με αυτό το μοτέρ, (όχι του trans, έχω μια ψιλοαλεργία στους V που δεν είναι Ducati) θέτει σοβαρή υποψηφιότητα μαζί με την Bonnie....

Το Transalp δεν έχει πια V κινητήρα.

Bowleno
17/02/2025, 18:19
Το Transalp δεν έχει πια V κινητήρα.

Α, ναι; προφανώς έχω χάσει επεισόδια. όπως και να έχει, άχρηστος ήταν....:D

AUFGEBRACHT
17/02/2025, 18:43

https://www.youtube.com/watch?v=e_KOpJ2bE3o

Bowleno
18/02/2025, 01:05

:moutza::moutza::cry::bawl:

harris_x
18/02/2025, 06:50

:lol::lol::lol:

:beer:

kordix
18/02/2025, 08:28

Απλά δεν χαλάει , έχει ωραία βελούδινη λειτουργία και δεν λέει όχι πουθενά + ότι βοηθάει με την σχεδίασή του στην κατανομή του βάρους.

Nitse3
18/02/2025, 09:42

Το είδα και εγώ Παντελή στον Σαρακάκη στην Όλγας. Κουκλάκι είναι, πολύ ποιοτικό και σε μέγεθος σαν boneville, καμία σχέση με hunter ας πούμε που είναι πιο μαζεμένο. Το έβαλε και μπρος ο ήχος ήταν εκπληκτικός. Έχει 19αρη μπροστά τροχό δεν το είχα συνειδητοποιήσει.

doctoras
18/02/2025, 10:33
προσωπικά δεν με χαλάει αισθητικά το κενό που αφήνει, βλέπεις καλύτερα το long stroke μοτέρ, ενώ λειτουργικά έχεις πολύ χώρο για μαστόρεμα χωρίς να αφαιρείς τα πάντα, ενα όργανο σαν του w230 δεν μπορούσαν να έβαζαν...

απο ότι ρώτησα πάει τρένο σε πωλήσεις, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν μηχανάκι test ride γιατί ότι έχει παραγγελθεί έχει φύγει άμεσα

συνταγή made in japan και 5200εουρος το κάνουν ασυναγώνιστο, θεωρώ πως η τιμή θα ανέβει σημαντικά στους επόμενους μήνες

Tsber
18/02/2025, 12:10
Το είδα και εγώ Παντελή στον Σαρακάκη στην Όλγας. Κουκλάκι είναι, πολύ ποιοτικό και σε μέγεθος σαν boneville, καμία σχέση με hunter ας πούμε που είναι πιο μαζεμένο. Το έβαλε και μπρος ο ήχος ήταν εκπληκτικός. Έχει 19αρη μπροστά τροχό δεν το είχα συνειδητοποιήσει.

Ακριβώς όπως τα λες!

προσωπικά δεν με χαλάει αισθητικά το κενό που αφήνει, βλέπεις καλύτερα το long stroke μοτέρ, ενώ λειτουργικά έχεις πολύ χώρο για μαστόρεμα χωρίς να αφαιρείς τα πάντα, ενα όργανο σαν του w230 δεν μπορούσαν να έβαζαν...

απο ότι ρώτησα πάει τρένο σε πωλήσεις, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν μηχανάκι test ride γιατί ότι έχει παραγγελθεί έχει φύγει άμεσα

συνταγή made in japan και 5200εουρος το κάνουν ασυναγώνιστο, θεωρώ πως η τιμή θα ανέβει σημαντικά στους επόμενους μήνες

Ούτε εμένα με χαλάει γενικώς, μόνο στη συγκεκριμένη γωνία, λεπτομέρειες δηλαδή :)

Το είδα και το W στον Ερμίδη, άστα, άλλος πόνος εκεί :cry:

basilis_k6
18/02/2025, 13:52
η συνηθης τακτικη σαρακακη ειναι το +300ευρω για το επομενο ετος και ίσως +100 καθε ετος επειτα μιας που ειναι φθηνη μοτοσυκλετα και δεν δικαιολογει απανωτες μεγαλες αυξησεις. παντως για το 25 ο τιμοκατάλογος δεν αλλαζει. οποιος θελει να το παρει θα βρισκει την τιμη αυτη ακομα και σε στοκ του 25 μεχρι 2-3ο μηνα του 2026

STF
18/02/2025, 20:42
Πάντως το μοτεράκι αυτό που φοράει το 350 είναι διαμαντάκι λόγω χαμηλής ροπής και ακόμη και φορτωμένο με μπαγκάζια δεν επηρεάζεται η απόδοση του.
Πραγματικά πολύ ωραίο, το έχω ερωτευτεί! Το είδα και από κοντά στον Καρακώστα και είναι μούρλια.

STF
19/02/2025, 21:34
Θέλω απίστευτα πολύ να ταξιδέψω με ένα τέτοιο....

https://youtu.be/4xVCd_mjFU8?si=8HQKJTLlSNn9DKrV

Bowleno
19/02/2025, 22:56
Πάντως το μοτεράκι αυτό που φοράει το 350 είναι διαμαντάκι λόγω χαμηλής ροπής και ακόμη και φορτωμένο με μπαγκάζια δεν επηρεάζεται η απόδοση του.
Πραγματικά πολύ ωραίο, το έχω ερωτευτεί! Το είδα και από κοντά στον Καρακώστα και είναι μούρλια.

Θέλω απίστευτα πολύ να ταξιδέψω με ένα τέτοιο....

https://youtu.be/4xVCd_mjFU8?si=8HQKJTLlSNn9DKrV

Ρε ΔΕΝ ψήνομαι όσο και να χτυπιέσαι, bonnie θέλω λέμε!:D

doctoras
20/02/2025, 21:21
είναι εντυπωσιακό πόσο ελαστικό λόγω της αρχιτεκτονικής είναι αυτό το μοτέρ, παρά το θεόμακρο κιβώτιο που μπορεί 3 ταχύτητες να τελικιάζουν, δίνει περίπου όπως λένε τα 100χαω στις 3700σαλ με 5τη καθόλου άσχημα για ταχύτητα ταξιδιού σε επαρχιακό.
γενικώς όσο περνάει ο καιρός και βγαίνουν συμπεράσματα φαίνεται ολοένα και πιο ελκυστικό!

Papower
10/06/2025, 21:26
Παιδιά το μηχανάκι είναι πολύ καλό πάντως κατά την ταπεινή μου γνώμη, το οδήγησα καμιά ωρίτσα από γνωστό που το πήρε πρόσφατα, οκ δεν έχει τελική προφανώς (εγώ μέχρι 130 κατάφερα να το πάω), αλλά τραβάει πολύ από χαμηλά σε σημείο που έπαθα πλάκα όταν το οδήγησα και λέω μα καλά πως γίνεται να τραβάει έτσι με 21 άλογα και 178 κιλά σχεδόν γεμάτο και μόλις γυρίζω σπίτι βλέπω στα specs ότι έχει 29 νιουτόμετρα ροπή στις μόλις 3000 στροφές, οπότε γι αυτό αρπάζει έτσι και είναι σπιρτόζικο το μοτέρ, ειδικά για honda το μοτέρ είναι ζωηρό (περίεργο για τα δεδομένα της honda), με πολύ αρμονικό δούλεμα και οι σχέσεις στο κιβώτιο είναι επίσης πολύ μακριές, πράγμα εξίσου ασυνήθιστο σε μοτέρ της honda. Η εξάτμιση επίσης για στοκ με εντυπωσίασε θετικά, πολύ ωραίος "θάμπερ" ήχος.
Γενικά, πολύ προσεγμένο το μηχανάκι και το μοντέλο που έχει ο γνωστός στο πλαίσιο από JH αρχίζει οπότε κατασκευάζεται όντως σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία. Γενικά για 5150 ευρώ νομίζω το λες και value for money. Πατάει κάτω οδηγικά και ποιοτικά και το royal enfield hunter 350 και το benelli imperiale 400 που επίσης έχω οδηγήσει. Φυσικά αυτά τα παίρνεις και 700 ευρώ φθηνότερα αλλά κατ' εμέ τα 700 ευρώ που πληρώνει κάποιος για το συγκεκριμένο honda αξίζουν και με το παραπάνω θα έλεγα. Παίρνεις ένα μηχανάκι με τρομερή ποιότητα κατασκευής σε όλα του και σίγουρα ένα μοτέρ που θα είναι αθάνατο μιας που λειτουργεί με πολύ χαμηλές στροφές και δεν φαίνεται να ζορίζεται ιδιαίτερα, δηλαδή μέχρι και τα 110-115 φαίνεται να πηγαίνει χαλαρά, μετά οκ αρχίζει και ανεβάζει στροφές και το καταλαβαίνεις.
Με έχει ψήσει να το πάρω για δεύτερη μικρή μηχανή για χαλαρές και ξεκούραστες βόλτες και απ' ότι έχω δει είναι και καλή πλατφόρμα για να παίξεις custoμιές, έχει κάτι βιντεάκια στο youtube με κάτι Ιάπωνες που έχουν παίξει ωραίες custoμιές στο συγκεκριμένο μοντέλο. Εγώ ας πούμε αν τελικά το πάρω σίγουρα θα το κάνω σε στυλ cafe racer, με κλιπ ον στο τιμόνι, διαφορετική εξάτμιση να αναδεικνύει περισσότερο τον ωραίο ήχο του μοτέρ και να βγαίνει ευθεία το τελικό κι όχι προς τα πάνω όπως το στοκ, οπωσδήποτε και αλλαγή των φλας με κάτι ποιο στρογγυλό και πιο κλασικό, άτοπο το γεγονός ότι η honda έβαλε μυτερά-μοντέρνα φλας σε αυτό το μοντέλο κατά τη γνώμη μου και το προσωπικό μου γούστο πάντα και σίγουρα αλλαγή σέλας, ενδεχομένως και κοντέρ με κάτι φουλ αναλογικό και με στροφόμετρο :D.

D3300
11/06/2025, 06:54
Η μοτοσυκλέτα είναι αυτό που είναι, μια χαμηλόστροφη και χαμηλόροπη νεο-ρετρό κούκλα που μετράει πιστονιές και σου προσφέρει την απλότητα της χαλαρής βόλτας. Νύχτα στους δρόμους της πόλης, βόλτα δίπλα στη θάλασσα, μια αγχολυτική πεμπτουσία σε δυο τροχούς. Μια κατηγορία που τα προηγούμενα χρόνια κυριολεκτικά είχε πεθάνει, αφού το κυνήγι των επιδόσεων και των ηλεκτρονικών δεν έφτιαχναν πια μοτοσυκλέτες αλλά playstation. Για να λέμε την αλήθεια, οι Κινέζοι και οι Ινδοί ήταν αυτοί που αναβίωσαν την κατηγορία και φυσικά ακολούθησε η Honda αφού είδε πως υπήρχε ένα κενό χωρίς μια μοτοσυκλέτα με το δικό της όνομα (στην Ινδία κυκλοφορεί εδώ και κάποια χρόνια σαν CB 350). Royal Enfield, Benelli Imperiale και λιγότερο κάποια Keeway είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της. Προσωπικά θα πήγαινα σε Honda για την σιγουριά, έστω κι αν κοστίζει ακριβότερα.

462982

Ilias_83
11/06/2025, 07:22
Ρε ΔΕΝ ψήνομαι όσο και να χτυπιέσαι, bonnie θέλω λέμε!:D
Ούτε εγώ, βέβαια το σωστό bonnie κάνει όσο 3 Honda.
Πάντως και πάλι για 500 περισσότερα θα αγόραζα το Speed 400. Αν και λιγότερο retro, το βρίσκω στα χαρτιά τουλάχιστον αρκετά καλύτερο μηχανάκι.

Papower
12/06/2025, 15:31
Η μοτοσυκλέτα είναι αυτό που είναι, μια χαμηλόστροφη και χαμηλόροπη νεο-ρετρό κούκλα που μετράει πιστονιές και σου προσφέρει την απλότητα της χαλαρής βόλτας. Νύχτα στους δρόμους της πόλης, βόλτα δίπλα στη θάλασσα, μια αγχολυτική πεμπτουσία σε δυο τροχούς. Μια κατηγορία που τα προηγούμενα χρόνια κυριολεκτικά είχε πεθάνει, αφού το κυνήγι των επιδόσεων και των ηλεκτρονικών δεν έφτιαχναν πια μοτοσυκλέτες αλλά playstation. Για να λέμε την αλήθεια, οι Κινέζοι και οι Ινδοί ήταν αυτοί που αναβίωσαν την κατηγορία και φυσικά ακολούθησε η Honda αφού είδε πως υπήρχε ένα κενό χωρίς μια μοτοσυκλέτα με το δικό της όνομα (στην Ινδία κυκλοφορεί εδώ και κάποια χρόνια σαν CB 350). Royal Enfield, Benelli Imperiale και λιγότερο κάποια Keeway είναι οι άμεσοι ανταγωνιστές της. Προσωπικά θα πήγαινα σε Honda για την σιγουριά, έστω κι αν κοστίζει ακριβότερα.

462982

Πάρα πολύ σωστό αυτό που αναφέρεις για τους κινέζους και τους ινδούς που όντως αναβίωσαν την κατηγορία και τώρα ακολουθεί και η honda. Για να δούμε μήπως το 2026 φέρει και το gb350c μοντέλο που βγάζει στην Ιαπωνία και είναι κάτι σαν το royal enfield classic/bullet 350 σε εμφάνιση. Προσωπικά θα ήθελα να δω και τη yamaha να φέρνει ένα sr400 με προδιαγραφές euro 5, μεγάλη αγάπη το συγκεκριμένο μοντέλο.

PaNick67
13/06/2025, 12:53
Προσωπικα βλεπω τον ανταγωνισμο του να κοστιζει απο 4.500 μεχρι 5.300€ και πλην του AC350 με 41 ιππους ολα τα αλλα εχουν 21 οπως κι αυτο. Μετα ειναι η χωρα παραγωγης που κακα τα ψεμματα το Japan μετραει και γι' αυτη τη διαφορα τιμης πολλοι θα τα δωσουν χωριος δευτερη σκεψη.

Αρα μενει η εμφανιση που ειναι υποκειμενικη, εμενα πχ το AC δεν μου βγαζει αυτη την old fashionια των αλλων.

Στα υπολοιπα λοιπον μαλλον θα με κερδιζε αν ημουν υποψηφιος αγοραστης

STF
13/06/2025, 15:18
GB350 βγήκε για να ανταγωνιστεί το hunter που έχει πουλήσει 550000 κομμάτια στην Ινδία.
Δυστυχώς και το gb και το hunter πάσχουν από το σύνδρομο V7,που ο μισός κ***ς του συνεπιβάτη κρέμεται έξω από τη σέλλα,σε αντίθεση με ιμπεριαλε/κιουτζέ που έχει άπλετο χώρο.

Δε νομίζω να ισχύει αυτό που γράφεις για το GB350S. Έχει σέλα πολύ μεγάλη και συνολικά η μοτοσυκλέτα έχει όγκο σε σχέση με αυτό που περιμένεις να δεις από την κατηγορία. Μάλλον υποθετικά το έγραψες και σε γελάει το σχήμα της σέλας με τη κούρμπα που κάνει. Εγώ πάντως το καβάλησα και είδα πως έχει άφθονο χώρο για συνεπιβάτη, και εχμ... δε με λες και αδύνατο...

Phantom
13/06/2025, 16:14
Πριν από δύο ??? μήνες το YouTube είχε τρελαθεί να μου βγάζει σαν προτεινόμενα βιντεάκια reviews από το GB350S.
Βλέπετε στην Αγγλία το δίνανε για test drive και έκανε "review" και ο τελευταίος bike content creator που είχε τον εαυτό του και άλλους 6 followers ξέρω γω.

Γενικά κανένας δεν είχε να πει κάτι σοβαρό σαν αρνητικό. Πέρα από την ιπποδύναμη που κάποιοι ίσως θέλανε 2/3 αλογάκια παραπάνω για να μπορεί να ταξιδεύει λίγο πιο άνετα στα 75 μίλια την ώρα (120χμ/ω)
Επίσης όλοι εκθειάζανε την ροπή στα χαμηλά, αλλά και τον ήχο της.

Τέλος σε όλα αυτά τα βιντεάκια, έγινε πολλές φορές σύγκριση με Royal Enfield ή με Triumph. Φυσικά σε τέτοιες συγκρίσεις όλα είναι υποκειμενικά, αλλά αυτό που μου έκανε προσωπικά εντύπωση είναι οτι σχεδόν όλοι οι reviewers ψάχνανε μικρολεπτομέρειες για να πουν κάτι υπέρ της μιας ή κατά της άλλης μοτοσυκλέτας.
Πράγμα που για μένα σημαίνει οτι απέναντι στον ανταγωνισμό στέκεται ΠΑΡΑ πολύ καλά. Ειδικά με την τιμή που έχει στην Αγγλία (οριακά 4000 λίρες νομίζω = 4700 ευρώ)

Όποιος θέλει ας κάνει μια αναζήτηση στο YouTube και σίγουρα θα βρει μερικές δεκάδες φρέσκα reviews

STF
13/06/2025, 21:08
Πριν από δύο ??? μήνες το YouTube είχε τρελαθεί να μου βγάζει σαν προτεινόμενα βιντεάκια reviews από το GB350S.
Βλέπετε στην Αγγλία το δίνανε για test drive και έκανε "review" και ο τελευταίος bike content creator που είχε τον εαυτό του και άλλους 6 followers ξέρω γω.

Γενικά κανένας δεν είχε να πει κάτι σοβαρό σαν αρνητικό. Πέρα από την ιπποδύναμη που κάποιοι ίσως θέλανε 2/3 αλογάκια παραπάνω για να μπορεί να ταξιδεύει λίγο πιο άνετα στα 75 μίλια την ώρα (120χμ/ω)
Επίσης όλοι εκθειάζανε την ροπή στα χαμηλά, αλλά και τον ήχο της.

Τέλος σε όλα αυτά τα βιντεάκια, έγινε πολλές φορές σύγκριση με Royal Enfield ή με Triumph. Φυσικά σε τέτοιες συγκρίσεις όλα είναι υποκειμενικά, αλλά αυτό που μου έκανε προσωπικά εντύπωση είναι οτι σχεδόν όλοι οι reviewers ψάχνανε μικρολεπτομέρειες για να πουν κάτι υπέρ της μιας ή κατά της άλλης μοτοσυκλέτας.
Πράγμα που για μένα σημαίνει οτι απέναντι στον ανταγωνισμό στέκεται ΠΑΡΑ πολύ καλά. Ειδικά με την τιμή που έχει στην Αγγλία (οριακά 4000 λίρες νομίζω = 4700 ευρώ)

Όποιος θέλει ας κάνει μια αναζήτηση στο YouTube και σίγουρα θα βρει μερικές δεκάδες φρέσκα reviews

Πολλοί λένε ότι με τη χαμηλή και ικανότατη ροπή που έχει στις χαμηλομεσαίες δεν αντιλαμβάνετε διαφορά στη δύναμη σε σύγκριση με το μονοκάβαλος ή το δικάβαλος και φορτωμένος. Σημαντικό για εμένα είναι η καλή του ροπή, με την ιπποδύναμη σε αυτή τη κατηγορία μοτοσυκλέτας ούτε ασχολούμε, ένας αριθμός είναι. Αν ο χρόνος δεν είναι πρόβλημα γυρίζεις όλον τον πλανήτη με αυτό. Με τη χαμηλή συμπίεση που έχει ο κινητήρας καίει και οινόπνευμα αν χρειαστεί. Ο λιτός αερόψυκτος κινητήρας και η απουσία ηλεκτρονικών σε γεμίζει εμπιστοσύνη ότι δεν παθαίνει τίποτα και ΑΝ πάθει βάζεις χέρι μόνος σου. Άσε που αντιπροσωπεία Honda (για αναταλλακτικά) θα βρεις και σε χωριό της Μογγολίας.

Papower
13/06/2025, 22:27
20 ίππους βγάζει, αλίμονο αν δεν ήταν και αλεξίσφαιρο με αυτή την ιπποδύναμη...

Moυ θυμίζει κριτικές για κινητά στο skroutz, που γράφουν κάτι σχόλια του στυλ "το κινητό τα σπάει, το έχω 3 μέρες και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα"...

Τέτοιου στυλ μοτοσυκλέτες δεν τις παίρνεις για την ιπποδύναμη. Όσους τους ενδιαφέρει η ιπποδύναμη υπάρχουν άλλες πολύ καλύτερες και πιο value for money επιλογές. Το αν ένα μοτέρ έχει 20 άλογα επίσης δεν το κάνει αυτόματα αλεξίσφαιρο. Πάρε ένα brixton με 18 άλογα και έλα μετά από τρία-τέσσερα χρόνια να μας πεις για το πως λειτουργεί το μοτέρ του (και αναφέρω τη συγκεκριμένη μάρκα γιατί γνωστός το πήρε για το γιο του ένα 250άρι και μετά τα 10 χιλιάδες χιλιόμετρα άρχισε να καίει λάδια...). Το τι σχέση έχει αυτό που λες με το κινητό και τις 3 μέρες χρήσης δεν μπορώ να καταλάβω, μιλάμε για ένα μοτέρ που είναι δοκιμασμένο από το 2021 στην Ιαπωνία, 4+ χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ.

AUFGEBRACHT
13/06/2025, 22:40
Τέτοιου στυλ μοτοσυκλέτες δεν τις παίρνεις για την ιπποδύναμη. Όσους τους ενδιαφέρει η ιπποδύναμη υπάρχουν άλλες πολύ καλύτερες και πιο value for money επιλογές. Το αν ένα μοτέρ έχει 20 άλογα επίσης δεν το κάνει αυτόματα αλεξίσφαιρο. Πάρε ένα brixton με 18 άλογα και έλα μετά από τρία-τέσσερα χρόνια να μας πεις για το πως λειτουργεί το μοτέρ του (και αναφέρω τη συγκεκριμένη μάρκα γιατί γνωστός το πήρε για το γιο του ένα 250άρι και μετά τα 10 χιλιάδες χιλιόμετρα άρχισε να καίει λάδια...). Το τι σχέση έχει αυτό που λες με το κινητό και τις 3 μέρες χρήσης δεν μπορώ να καταλάβω, μιλάμε για ένα μοτέρ που είναι δοκιμασμένο από το 2021 στην Ιαπωνία, 4+ χρόνια και δεν έχει βγάλει κιχ.

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τα 20 άλογα του Honda, με τα 20 άλογα του Brixton... Κι εννοείται πως μια τέτοια μοτοσικλέτα, όποιος την πάρει συνειδητά, δεν την παίρνει για την ιπποδύναμη, είναι ένα φοβερό commuter, το οποίο μπορεί να σου δώσει και αγχολυτικές στιγμές με μια μικρή βόλτα ή απόδραση. Από και και πέρα, μιλώντας για ένα κινητήρα Honda, και μάλιστα τόσο μικρής ιπποδύναμης, εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, αλίμονο αν δεν ήταν κι αλεξίσφαιρο...

Papower
13/06/2025, 23:25
Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συγκρίνω τα 20 άλογα του Honda, με τα 20 άλογα του Brixton... Κι εννοείται πως μια τέτοια μοτοσικλέτα, όποιος την πάρει συνειδητά, δεν την παίρνει για την ιπποδύναμη, είναι ένα φοβερό commuter, το οποίο μπορεί να σου δώσει και αγχολυτικές στιγμές με μια μικρή βόλτα ή απόδραση. Από και και πέρα, μιλώντας για ένα κινητήρα Honda, και μάλιστα τόσο μικρής ιπποδύναμης, εκεί πήγαινε το σχόλιό μου, αλίμονο αν δεν ήταν κι αλεξίσφαιρο...

Ναι έτσι όπως το θέτεις ισχύει και τα εξτρά χρήματα που πληρώνεις για το gb είναι ακριβώς για τον κινητήρα και για την ετικέτα made in japan με ότι αυτό συνεπάγεται. Όχι ότι τα royal enfield δεν είναι καλά, απλά θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή στο δούλεμα και στη συντήρηση. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αγοράζει αυτό που προτιμά φυσικά, απλά κατά τη γνώμη μου το να δώσεις ένα 700άρι παραπάνω για να έχεις λίγο παραπάνω το κεφάλι σου ήσυχο για μένα είναι σημαντικό. Και δεν το λέω για να προμοτάρω το honda, ούτε με πληρώνει φυσικά η honda ούτε έχω honda μηχανάκια και είμαι κολλημένος, ένα gpz έχω παλαιοτάτων χρόνων κι ένα suzuki adress σκουτεράκι για μέσα στη πόλη. Πάντως το gb350 σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω για δεύτερη μηχανή για χαλαρές βόλτες και καμιά μικρή εξόρμηση και ενδεχομένως να το κάνω και το προσωπικό μου project και να το customαρω λίγο. Το μόνο που με κρατάει και δεν πάω αύριο να το αγοράσω είναι γιατί κοιτάζω παράλληλα και για κανένα μεταχειρισμένο yamaha sr400 μήπως μπορέσω να βρω, αλλά δυστυχώς τζίφος όσο καιρό το ψάχνω.

D3300
14/06/2025, 07:25
Ναι έτσι όπως το θέτεις ισχύει και τα εξτρά χρήματα που πληρώνεις για το gb είναι ακριβώς για τον κινητήρα και για την ετικέτα made in japan με ότι αυτό συνεπάγεται. Όχι ότι τα royal enfield δεν είναι καλά, απλά θέλουν λίγο παραπάνω προσοχή στο δούλεμα και στη συντήρηση. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αγοράζει αυτό που προτιμά φυσικά, απλά κατά τη γνώμη μου το να δώσεις ένα 700άρι παραπάνω για να έχεις λίγο παραπάνω το κεφάλι σου ήσυχο για μένα είναι σημαντικό. Και δεν το λέω για να προμοτάρω το honda, ούτε με πληρώνει φυσικά η honda ούτε έχω honda μηχανάκια και είμαι κολλημένος, ένα gpz έχω παλαιοτάτων χρόνων κι ένα suzuki adress σκουτεράκι για μέσα στη πόλη. Πάντως το gb350 σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω για δεύτερη μηχανή για χαλαρές βόλτες και καμιά μικρή εξόρμηση και ενδεχομένως να το κάνω και το προσωπικό μου project και να το customαρω λίγο. Το μόνο που με κρατάει και δεν πάω αύριο να το αγοράσω είναι γιατί κοιτάζω παράλληλα και για κανένα μεταχειρισμένο yamaha sr400 μήπως μπορέσω να βρω, αλλά δυστυχώς τζίφος όσο καιρό το ψάχνω.

Ισχύει για το SR 400, πολύ σπάνιο σε μεταχείρω.
Είχα σταμπάρει και ένα SR 500 το παλιό το κλασικό (μάλλον από Πάτρα, δεν θυμάμαι) με πολλά καλούδια αλλά δεν προλάβαινα τον ιδιοκτήτη, μια ανέβαζε την αγγελία, μια την κατέβαζε για καιρό, τεσπα.
Βάλε μια φωτογραφία το GPZ σε spam on-spam off φάση να κ@υλώσουμε λίγο.

Papower
14/06/2025, 21:05
Ισχύει για το SR 400, πολύ σπάνιο σε μεταχείρω.
Είχα σταμπάρει και ένα SR 500 το παλιό το κλασικό (μάλλον από Πάτρα, δεν θυμάμαι) με πολλά καλούδια αλλά δεν προλάβαινα τον ιδιοκτήτη, μια ανέβαζε την αγγελία, μια την κατέβαζε για καιρό, τεσπα.
Βάλε μια φωτογραφία το GPZ σε spam on-spam off φάση να κ@υλώσουμε λίγο.

Χαχαχα με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω καμιά πρόσφατη φωτογραφία της κούκλας μου, δεν θέλω όμως να σε ξενερώσω λέγοντας ότι εμφανισιακά λόγω της ηλικίας του (είναι του 88 μοντέλο) έχει χάσει τη γυαλάδα του, αλλά μοτερικά είναι απίστευτο, γύρω στα 550 χιλιάδες χιλιόμετρα και το μηχανάκι δεν έχει βγάλει ποτέ σοβαρά θέματα. Το πήρα στα 450 χιλιάδες χιλιόμετρα από το θείο μου που το είχε παραμελημένο "εξωτερικά" είναι η αλήθεια, αλλά το συμμάζεψα σταδιακά. Ισχύει για τα sr ότι δεν τα βρίσκεις και η πλάκα είναι ότι κυκλοφόρησε και το 2016 το 400αρι, αλλά μάλλον δεν πούλησε αρκετά ή αυτοί που το έχουν δεν το δίνουν (ούτε εγώ θα το έδινα :D).

doctoras
15/06/2025, 07:49
Χαχαχα με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω καμιά πρόσφατη φωτογραφία της κούκλας μου, δεν θέλω όμως να σε ξενερώσω λέγοντας ότι εμφανισιακά λόγω της ηλικίας του (είναι του 88 μοντέλο) έχει χάσει τη γυαλάδα του, αλλά μοτερικά είναι απίστευτο, γύρω στα 550 χιλιάδες χιλιόμετρα και το μηχανάκι δεν έχει βγάλει ποτέ σοβαρά θέματα. Το πήρα στα 450 χιλιάδες χιλιόμετρα από το θείο μου που το είχε παραμελημένο "εξωτερικά" είναι η αλήθεια, αλλά το συμμάζεψα σταδιακά. Ισχύει για τα sr ότι δεν τα βρίσκεις και η πλάκα είναι ότι κυκλοφόρησε και το 2016 το 400αρι, αλλά μάλλον δεν πούλησε αρκετά ή αυτοί που το έχουν δεν το δίνουν (ούτε εγώ θα το έδινα :D).

με μπέρδεψες λίγο αν αναφέρεσαι στο gpz ή στο sr

θέλουμε αναλυτική φωτογραφική παρουσίαση απο GPZ :rockon:

Papower
15/06/2025, 11:59
με μπέρδεψες λίγο αν αναφέρεσαι στο gpz ή στο sr

θέλουμε αναλυτική φωτογραφική παρουσίαση απο GPZ :rockon:

Χαχα στο gpz αναφέρομαι, sr δεν έχω αλλά θα ήθελα να έχω, θα ανεβάσω καμιά φρέσκια φωτό της κούκλας σε κανένα άλλο thread κάποια στιγμή, μην εκτροχιάσουμε περαιτέρω το συγκεκριμένο thread που είναι για το gb350 :D

Peterjackson
15/06/2025, 15:41
Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα GB350 για την αδερφή μου που μένει στην Αθήνα και είναι με το παπάκι το σαπάκι γιατί δεν έχει κλειστό χώρο να παρκάρει κάτι πιο ακριβό. Θεωρείται ότι ανήκει στα επικίνδυνα μοντέλα που και με κλειδαριές κτλ θα της το σηκώσουν με την πρώτη ευκαιρία;

Nostradamus
15/06/2025, 15:54
Ποια περιοχή (αν και είναι όλα σχετικα). Θεωρώ ότι αυτά θα αποτελούν στόχο περισσότερο από αλλά (π.χ. κινεζακια).

man25
15/06/2025, 16:24
Καλησπέρα! Ισχύει ότι δεν υπάρχει στοκ και ότι έχει αναμονή για φθινόπωρο (και αν; )

Bowleno
15/06/2025, 18:17
Σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα GB350 για την αδερφή μου που μένει στην Αθήνα και είναι με το παπάκι το σαπάκι γιατί δεν έχει κλειστό χώρο να παρκάρει κάτι πιο ακριβό. Θεωρείται ότι ανήκει στα επικίνδυνα μοντέλα που και με κλειδαριές κτλ θα της το σηκώσουν με την πρώτη ευκαιρία;

Δυστυχώς, ναι......

Peterjackson
15/06/2025, 18:56
Στην Κυψέλη, σε κάποιο κεντρικό στενό που δεν θυμάμαι όμως που πέφτει περίπου, αλλά κατά τις μετακινήσεις της θα το αφήνει κι αλλού αναγκαστικά, οπότε λίγο πολύ όλο Λεκανοπέδιο. Για την ώρα, όποτε χρειαστεί να πάρει δικό της μέσο κυκλοφορεί με ένα παλιό Dio, το οποίο και παράνομα να το παρκάρει, δεν θα της ακουμπήσει ούτε ο Δήμος ετσι που είναι :D Βέβαια επειδή είναι κι όπως είναι, τώρα που αποφοίτησε θα ήθελε να αναβαθμίσει και την εικόνα της εκτός των άλλων.

Από τότε που πήρα μηχανή της καλάρεσε, οπότε κοιτάμε για κάτι μικρό που θα την βολεύει μέσα στην πόλη και θα μπορεί να κάνει κάνα ταξιδάκι εκεί τριγύρω και μου έστειλε χθες το βράδυ μήνυμα με την παρουσίαση του Traction να μου πει ότι το ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς εμείς στην επαρχία δεν έχουμε τέτοια, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι παίζει εκεί κάτω κι αυτή δεν ασχολείται ιδιαίτερα γιατί όπως είπα με το παπάκι που έχει δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.

taisteal
15/06/2025, 19:22
Παιζει σοβαρά να το κλάψει.

Nomand
15/06/2025, 19:34
Στην Κυψέλη, σε κάποιο κεντρικό στενό που δεν θυμάμαι όμως που πέφτει περίπου, αλλά κατά τις μετακινήσεις της θα το αφήνει κι αλλού αναγκαστικά, οπότε λίγο πολύ όλο Λεκανοπέδιο. Για την ώρα, όποτε χρειαστεί να πάρει δικό της μέσο κυκλοφορεί με ένα παλιό Dio, το οποίο και παράνομα να το παρκάρει, δεν θα της ακουμπήσει ούτε ο Δήμος ετσι που είναι :D Βέβαια επειδή είναι κι όπως είναι, τώρα που αποφοίτησε θα ήθελε να αναβαθμίσει και την εικόνα της εκτός των άλλων.

Από τότε που πήρα μηχανή της καλάρεσε, οπότε κοιτάμε για κάτι μικρό που θα την βολεύει μέσα στην πόλη και θα μπορεί να κάνει κάνα ταξιδάκι εκεί τριγύρω και μου έστειλε χθες το βράδυ μήνυμα με την παρουσίαση του Traction να μου πει ότι το ερωτεύτηκε.

Ευτυχώς εμείς στην επαρχία δεν έχουμε τέτοια, οπότε δεν έχω ιδέα για το τι παίζει εκεί κάτω κι αυτή δεν ασχολείται ιδιαίτερα γιατί όπως είπα με το παπάκι που έχει δεν την απασχολεί ιδιαίτερα.

Στις περιοχές αυτές για καινούρια μηχανή καλό ειναι να βρει ένα κλειστό πάρκινγκ με το μήνα καθότι και οι πολύ κατοικίες εκεί δεν εχουν ουτε ανοιχτή πυλωτή

motojojo
15/06/2025, 20:57
Άλλα μηχανακια έχει στη γειτονια;
Πάντως κατα καιρους βλέπω σε διαφορες γειτονιες καλες μηχανες κλειδωμενες εξω. Επιπλέον ψοφιο μονοκύλινδρο γιατι να μπει στη διαδικασια να το "παρει" κάποιος;

Νομίζω μεγαλύτερο ρόλο παιζει η εμπορικότητα και το συγκεκριμένο δεν το λες και τοσο εμπορικό.

granazi
15/06/2025, 21:10
Παίζει ρόλο η εμπορικότητα και κάποια μοντέλα είναι συχνότερος στόχος
αυτό όμως δεν αποτελεί θέσφατο
εν δυνάμει τα πάντα μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο κλοπής

panavour
15/06/2025, 22:50
Τίποτα καινούργιο δεν είναι ασφαλές πλέον.Ειδικα,των αναγνωρισμένων εταιρειών.Γι αυτό και οι θέσεις στα γκαράζ πλέον ,ειδικά των πυκνοκατοικημένων περιοχών της Αθήνας,είναι δυσεύρετες.Οσο πιο χρεπι γίνεται να εχεις,τόσο καλύτερα, δυστυχώς.

D3300
16/06/2025, 06:47
Καλησπέρα! Ισχύει ότι δεν υπάρχει στοκ και ότι έχει αναμονή για φθινόπωρο (και αν; )

Ρώτησα σε όσους φέρνουν ή θα φέρουν καινούρια.
Επόμενη παραλαβή τον Σεπτέμβριο...

man25
16/06/2025, 10:17
Ευχαριστω πολύ! Θα κάνω κι εγώ μια ερώτηση σε μερικούς εμπόρους! Να φανταστώ για test ride απίθανο να το βρω καπου, ε; Και κάπου να το δω και στατικά - μέχρι Σεπτέμβρη (εκτός αν είναι όλα κλεισμένα/προπωλημενα για τότε)

THRESH
16/06/2025, 12:07
Στην ερώτηση που κάνεις στους εμπόρους, πες τους και για test ride.

ένα γκρι πάντως που είδα τις προάλλες, πολύ όμορφο, όντως ένας καλός ήχος απο την εξάτμιση για τα κυβικά του και τον μονοκύλινδρο χαρακτήρα του,
ωραίο.

man25
18/06/2025, 09:44
Καλημέρα! Το οδήγησα για λίγο, μιας και υπήρχε για test ride μαζί με διάφορα άλλα μοντέλα της Honda. Ο τρόπος λειτουργίας του κινητήρα, είναι όπως έχουμε δει/διαβάσει έως τώρα, ροπάτος χαμηλά και γενικώς χαμηλόστροφος. Τα πρώτα 80 χλμ έρχονται για πλάκα, μετά ο ρυθμός είναι πολύ πιο αργός, αλλά δεν είχα και πολύ ανοιχτό δρόμο για να δω πως και πότε θα ανεβάσει τα υπόλοιπα χλμ. Θέση οδήγησης σχετικά όρθια, αλλά ένα κλικ γέρνεις μπροστά, ίσως με αποστάτες τιμονιού να έρχεσαι πιο όρθιος αν το προτιμάει κάποιος. Φρένα μια χαρά, ίσως ένα κλικ καλύτερα από του Voge 300ds που έχω εμπειρία λόγω συμβίωσης μαζί του για 2 χρόνια. Η σέλα δεν ενοχλεί, είναι σχετικά σκληρή και αφήνει πολύ χώρο για τον πίσω αναβάτη. Με ξένισε η απουσία στροφομέτρου, θα ήθελα να ξέρω σε πόσες στροφές δουλεύει κάθε φορα. Ήχος μπάσος, πολύ ωραίος επίσης. Άλλο ένα θετικό, το τιμόνι που κόβει πολύ. Σαν αίσθηση βάρους, τα κρύβει πολύ καλά, δεν κατάλαβα ότι είναι πιο βαρύ από το Voge 300ds σε καμία συνθήκη. Γενικότερα, μου φάνηκε πολύ παρόμοια αίσθηση με το Royal Enfield Hunter 350 που είχα οδηγήσει πέρισυ σε παρόμοιες συνθήκες.

Overall, μου άρεσε πολύ, θα ήθελα να το δω και πάνω από τα 80-90, για να δω τι κάνει, μιας και με ενδιαφέρουν και τα μικρά ταξίδια σε επαρχιακό, αλλά δυστυχώς δεν το επέτρεπαν οι συνθήκες του test. Η απλότητα του αερόψυκτου, η ευκολία συντήρησης (στα απλά, μπουζί κλπ), η ευελιξία εντός πόλης, είναι αυτά που με κέρδισαν στο συγκεκριμένο, και που θα θέσουν σοβαρή υποψηφιότητα προς αγορά.

Dimmanoukas
18/06/2025, 19:13
Κυκλοφορούν διάσπαρτα άρθρα ότι ίσως ακολουθήσει και εντός του έτους και το 500αρι

Εαν κρατησει πολλα κοινά στοιχεία με το τρέχον αλλα εχει λιγη καλύτερη απόδοση, τοτε θα είναι πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως

panavour
18/06/2025, 19:16
Δύσκολο το βλέπω διότι ήδη έχει στα 500 cc ,έναν καταξιωμένο κινητήρα.Βεβαια Χόντα είναι αυτή,πάντα μπορεί να μας εκπλήξει.

Γιώργης
18/06/2025, 22:17
Αν φτιάξει απλή μοτοσυκλέτα με τρακτερίσιο κινητήρα γύρω στα 30 άλογα να ταξιδεύει και εθνική με 110-120 όλη μέρα άνετα και να ακούγεται έτσι πρα πρα πρα θα γίνει best seller από τώρα. Θα τολμήσω να πω ότι ο Σ θα την φέρει στην Ελλάδα με τιμή στα... 6700€!

D3300
19/06/2025, 06:59
Κυκλοφορούν διάσπαρτα άρθρα ότι ίσως ακολουθήσει και εντός του έτους και το 500αρι

Εαν κρατησει πολλα κοινά στοιχεία με το τρέχον αλλα εχει λιγη καλύτερη απόδοση, τοτε θα είναι πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως
Το διάβασα κι εγώ, μεγαλύτερο κυλινδροπίστονο και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κοινά με το 350.
Θεωρητικά να παίξει στα 26-27 άλογα και τιμή 2.000 πάνω?
Θα δείξει.
Edit
Διάβασα τον Γιώργη @Γιώργης από πάνω αφού είχα γράψει και συμφωνώ, αν και στα 30 άλογα θα ήταν πολύ καλό old British thumper.

tsatsanisd
13/07/2025, 15:20
Καλησπερα σε όλους, ξέρει κανείς που το εχει παραγγείλει και το περιμενει, ποτε περίπου θα παραλάβει? Το ρωτάω γιατι το παραγγειλα και γω και άλλοτε μου λενε μεσα Σεπτεβρη και άλλοτε μεσα Οκτώβρη. Γνωριζεις καποιος κάτι? Ευχαριστώ

Bowleno
13/07/2025, 15:44
Καλησπερα σε όλους, ξέρει κανείς που το εχει παραγγείλει και το περιμενει, ποτε περίπου θα παραλάβει? Το ρωτάω γιατι το παραγγειλα και γω και άλλοτε μου λενε μεσα Σεπτεβρη και άλλοτε μεσα Οκτώβρη. Γνωριζεις καποιος κάτι? Ευχαριστώ

Άμα αφήσουν το καράβι να περάσει από τα στενά η θα κάνει τον γύρο του κόσμου.... Κι εγώ έχω παραγγείλει το Kia picanto και ενώ είπαν θα είναι εδώ τέλη Ιουλίου, πάμε για τέλη Αυγούστου...

bulmont
13/07/2025, 16:11
Aπό ερώτηση που έκανα στην χόντα μου είπαν για πεντάμηνο μέχρι
να παραλάβω.
Θα ' ρθουν κάποια νωρίτερα αλλά είναι κλεισμένα.

Ετσι μου είπαν, έτσι λέω........

man25
17/07/2025, 09:22
Πήρα κι εγώ μερικά τηλέφωνα, αλλά σαφή απάντηση δεν πήρα.. αναμονή 3-4 μήνες λένε κάποιοι, άλλοι λένε ότι δεν έχουν εικονα για την επόμενη παραλαβή μετά τον Σεπτέμβρη (και πως ο Σεπτέμβρης τα έχει όλα πουλημένα).. Δεν έχω ιδέα, πραγματικά

doctoras
17/07/2025, 10:32
Μάλλον έχει να κάνει με την γραμμή παραγωγής της Ιαπωνίας σε σχέση και με την μεγάλη ζήτηση
Πολλές φορές οι γραμμές γυρνάνε σε περίοδο παραγωγής ενός μοντέλου για κάποιους μήνες μέχρι να γυρίσουν οι ίδιες γραμμές παραγωγής σε άλλο μοντέλο για συγκεκριμένη περίοδο.
Το κενό που θα έχει δημιουργηθεί δε φτάνει να καλυφθεί από τα παραγόμενα στοκ όταν η ζήτηση είναι μεγάλη

Οπότε όποιος το θέλει βάζει παραγγελία και περιμένει, παράλληλα έχει όχημα να κάνει την δουλειά του