View Full Version : ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ
Καλημέρα!
Θέλω εδώ και μέρες να μπουγαδιάσω τη μηχανή γιατί μετά τις πρόσφατες βροχές έχει μια σχετική μπίχλα. Δυστυχώς ο καιρός δε βοηθάει ιδιαίτερα. Το κρύο των τελευταίων ημερών είναι αποκαρδιοτικό για να αρχίσω να παλεύω με νερά και δεν υπάρχει κλειστός χώρος για να κάνω κατι τέτοιο...Σκέφτηκα λοιπόν να την πάω σε κάποιο πλυντήριο, αλλά αφενός έχω ακούσει πολλές και αντικρουόμενες απόψεις για το τι μπορεί να πάθε το χρώμα και τα πλαστικά, αφεταίρου δεν ξέρω κάποιο.Η γνώμη και η εμπειρία σας θα βοηθούσε...:D
Καλημερα φιλε, προτεινω να ρωτησεις ενα ειδικο...!! Και εδω μεσα ενας ειναι...Ο ενας και μοναδικος.....Ο τρομερος....Ο φοβερος.......Ο ερωτικος....Ο τριςμεγιστος......DIrtymoto...ΘΑΝΑΣΗΣ
Θαναση οταν κατεβω θελω εκεινα τα κουπουνια....:wave2:
afrotwin
20/12/2005, 09:05
ena prama na kseris ama pas ston dirty min afisis tin mixani eki ke figis giati o anomalos gninete ke kani anomalo show pano stin mixani trivete epano tis mesa stis sapounades ki ala tetia 8a stin magarisi leme.....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρεεεε Λεωνιδα το παιδι ειναι καινουργιο μη λες τετοια.......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εχω πεθανει απο τα γελια.....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
SAKIS.XT660X
20/12/2005, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ena prama na kseris ama pas ston dirty min afisis tin mixani eki ke figis giati o anomalos gninete ke kani anomalo show pano stin mixani trivete epano tis mesa stis sapounades ki ala tetia 8a stin magarisi leme.....
:
rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
makis206
20/12/2005, 09:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
Βάλε τον Αfro να σου κάνει διαφήμιση και θα σου κλέισει καί το σπίτι.:lol:
να δω το θαναση να τριβεται στη βεφα με τις γαιδουροτριχαρες και τι αλλο στο κοσμο μπουαχαχαχαχχαχαχαχα!!!
Μικρή Λουλού
20/12/2005, 09:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
να δω το θαναση να τριβεται στη βεφα με τις γαιδουροτριχαρες και τι αλλο στο κοσμο μπουαχαχαχαχχαχαχαχα!!!
βρε,βρε....
για δες,για δες...:smokin:
Σταματησε να ξυριζετε.....???:lol: :lol: Σταθη βλεπω τη Βεφα μεταμφιεσμενη σε αρκουδα απο τη τριχα.....:lol: :lol: :lol:
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται στην διαδικασία πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού στο καθάρισμα και καλοπισμό μοτοσυκλετών.....
Ο Θανάσης θα επιβλέπει μόνο πλεόν.....
Κουράστηκε....
:smokin:
31465
Ωραία όλα αυτά, όμως ακόμα δεν έχουμε ακούσει τη γνώμη του ειδικού...
Πάντως πλυντήριο μηχανών το οποίο να αποφεύγεται είναι αυτό επί της Λ.Δεκελείας στη Ν.Φιλαδέλφεια όπως ανεβαίνουμε για Μεταμόρφωση στο αριστερό χέρι απέναντι από το άλσος . Ο τύπος είναι άσχετος , ακριβός και τσαπατσούλης . Εκτός ότι είναι μονίμος κουρασμένος ...... :nono:
Innersense
20/12/2005, 11:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται στην διαδικασία πρόσληψης εξειδικευμένου προσωπικού στο καθάρισμα και καλοπισμό μοτοσυκλετών.....
Η κοπελιά που είχε για το κέρωμα δουλεύει ακόμα εκεί; :D
31489
Αρχικά δημιουργήθηκε από DT_Bear
Καλημέρα!
Θέλω εδώ και μέρες να μπουγαδιάσω τη μηχανή γιατί μετά τις πρόσφατες βροχές έχει μια σχετική μπίχλα. Δυστυχώς ο καιρός δε βοηθάει ιδιαίτερα. Το κρύο των τελευταίων ημερών είναι αποκαρδιοτικό για να αρχίσω να παλεύω με νερά και δεν υπάρχει κλειστός χώρος για να κάνω κατι τέτοιο...Σκέφτηκα λοιπόν να την πάω σε κάποιο πλυντήριο, αλλά αφενός έχω ακούσει πολλές και αντικρουόμενες απόψεις για το τι μπορεί να πάθε το χρώμα και τα πλαστικά, αφεταίρου δεν ξέρω κάποιο.Η γνώμη και η εμπειρία σας θα βοηθούσε...:D
Loipon, ean tin pas se epagelmatia pou kserei ti kanei...... kai oxi apla ena plintirio autokiniton, den yparxei provlima
tha sou synistousa (pera apo thn plaka) ton DirtyMoto mia kai kanei kalh kai eggyhmenh douleia
DIRTY MOTO WASH
ΦΙΛΟΛΑΟΥ 5& ΑΡΣΙΝΟΗΣ 1 1
16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Τηλ.: 2107016881
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Η κοπελιά που είχε για το κέρωμα δουλεύει ακόμα εκεί; :D
Όχι - Την πήρα εγώ για να κερώνει το CBR :D
τη κοφτερη λεπιδα:lol: ...θα τη σφαξεις την κοπελα:D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Loipon, ean tin pas se epagelmatia pou kserei ti kanei...... kai oxi apla ena plintirio autokiniton, den yparxei provlima
tha sou synistousa (pera apo thn plaka) ton DirtyMoto mia kai kanei kalh kai eggyhmenh douleia
DIRTY MOTO WASH
ΦΙΛΟΛΑΟΥ 5& ΑΡΣΙΝΟΗΣ 1 1
16121 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ
Τηλ.: 2107016881
δεν λεω. καλη δουλεια κανει αλλα βρε Julius ΔΕΝ δινει εγγυηση μεγαλυτερη των 3 μηνων, και ειναι κριμα ρε συ. εμενα στους 4 μηνες αρχιζει και βρωμιζει αλλα εχει ληξει η εγγυηση και δεν μπορω να του πω τιποτα... :sad:
:lol: :lol: :lol:
Ευχαριστώ για την πληροφορία και ελπίζω ο DirtyMoto παρά τα πειρακτικά αλλά καλόβουλα σχόλια σας να περιποιηθεί τη μηχανούλα όπως της αξιζει. Αλήθεια η κοπέλα για το κέρωμα παίζει ακόμα!!:a48:
Τελευταία ερώτηση: How Much?
THANX
Αρχικά δημιουργήθηκε από DT_Bear
Ευχαριστώ για την πληροφορία και ελπίζω ο DirtyMoto παρά τα πειρακτικά αλλά καλόβουλα σχόλια σας να περιποιηθεί τη μηχανούλα όπως της αξιζει. Αλήθεια η κοπέλα για το κέρωμα παίζει ακόμα!!:a48:
Τελευταία ερώτηση: How Much?
THANX
Call and Ask broooo
adam_tsouk
20/12/2005, 14:03
Βρε πως άλλαξε ο ανηψιός.....:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Βρε πως άλλαξε ο ανηψιός.....:rolleyes:
:rotflmao: :rotflmao:
ειπαμε, ο Τανασης κανει θαυματα οταν πιασει κατι... :lol: :lol:
και εμενα με γλεπω να με καθαριζει... :sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ειπαμε, ο Τανασης κανει θαυματα οταν πιασει κατι... :lol: :lol:
και εμενα με γλεπω να με καθαριζει... :sad:
Kαιρος ειναι να καθαρισει τις κοπριες απο τις πιπεριες στο κρανος σου !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: