Σύνδεση

View Full Version : ΤΙ ΔΩΡΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ??

Σελίδες : 1 [2]

EKEINOS
22/12/2005, 19:12
Να ερθει η Παμελα Αντερσον στο μερος που συχναζω ζητωντας μου να γνωριστουμε.Αφου με κεραση 30-40 ποτα μου πει πως μ'αγαπαει και εχει σοβαρο σκοπο, να καμψει την σφριγηλη μου αμυνα και τις ηθικες μου αρχες, να με οδηγηση στο κρεβατι οπου θα μου κανει ακατανομαστα πραγματα,μετα να ξυπνησω μονος και στο πλαινο μαξιλαρι να βρω 2000ευρω και ενα ευχαριστηριο σημειωμα. Με δακρυα στα ματια πληγωμενος για τις κενες υποσχεσεις και με τα χρηματα της αμαρτιας στην τσεπη, οταν γυρισω και μπω στο internet για να ζητησω παρηγορια απο τους φιλους στο forum, ν'ανακλυψω οτι κυκλοφορει video με την επιμαχη συναντηση. Με λιγα λογια sex-χρημα-δοξα

tifoefs
22/12/2005, 19:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
Να ερθει η Παμελα Αντερσον στο μερος που συχναζω ζητωντας μου να γνωριστουμε.Αφου με κεραση 30-40 ποτα μου πει πως μ'αγαπαει και εχει σοβαρο σκοπο, να καμψει την σφριγηλη μου αμυνα και τις ηθικες μου αρχες, να με οδηγηση στο κρεβατι οπου θα μου κανει ακατανομαστα πραγματα,μετα να ξυπνησω μονος και στο πλαινο μαξιλαρι να βρω 2000ευρω και ενα ευχαριστηριο σημειωμα. Με δακρυα στα ματια πληγωμενος για τις κενες υποσχεσεις και με τα χρηματα της αμαρτιας στην τσεπη, οταν γυρισω και μπω στο internet για να ζητησω παρηγορια απο τους φιλους στο forum, ν'ανακλυψω οτι κυκλοφορει video με την επιμαχη συναντηση. Με λιγα λογια sex-χρημα-δοξα

Τραβα στο κοσμοπολιταν φορουμ !!

Εδω μονο σεξ εχει !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

hetfield
23/12/2005, 12:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Καθόλου Fan του hetfield όμως ε?:D :D :p :a20:

:lol: :lol:

asta na pane file mou....

alla pera apo afto mou aresei poli, omos einai akrivi re gmt.!!!

harpoon
23/12/2005, 23:29
τι μου αναψες. θα συμφωνησω μαζι σου. ενα σουχοι ειναι οτι πρεπει.
αλλα επειδη θαυματα δεν γινονται, θελω ειρηνη σε ολο τον κοσμο, υγεια κ ευτυχια, ολοι να ευημερησουμε κλπ κλπ.
πως, τι ειπατε? ουτε αυτα δεν γινονται???
ε τοτε ας ειναι. με ενα cbf600s ειμαι υπερευχαριστημενος.
παλλικαρια καλες γιορτες με υγεια πανω απο ολα κ μετα ολα τα αλλα.

FestoNero
24/12/2005, 02:56
Εγω αυτο θελω...
Κ να βρω τι σκατα θα κανω στη ζωη μου.
Αντε καληνυχτα!!

31796

Alx 84
24/12/2005, 06:21
Εγώ θέλω αυτό, αλλά ας πούμε ένα υγεία και ευτυχία για την ώρα και βλέπουμε!

31797