Σύνδεση

View Full Version : Rijeka Grab the Flag 2023!

sapila racing
12/09/2023, 08:44
Πέρασαν 5 χρόνια απο την τελευταία φορά που πήγαμε στο Grab the Flag, αλλά φέτος θα ξαναπάμε!
Σαββατο 16/9 ξημερώματα φευγουμε.
Οταν με το καλό επιστρέψουμε θα ακολουθήσει φωτορομάντζο. :beer:

karellen
12/09/2023, 09:11
Άντε Άρη με το καλό.
Περιμένουμε ανταπόκριση. :beer:

harris_x
12/09/2023, 09:21
Αυτά είναι!

Καλά να περάσετε Άρη :beer::beer::beer:

sapila racing
12/09/2023, 09:35
Αυτη την φορά η ομάδα είμαστε εγω κι ο Δημητρης (binis racing) με 2 Ducati Pantah και φυσικα θα λαβουμε μέρος και στον 2ωρο αγωνα endurance.
Εκανα και βελτίωση αφού μετά απο τόσα χρόνια άλλαξα λαστιχα στο Pantah μου κι εβαλα Conti Road Attack 3 CR, που ειναι ειδικά λάστιχα για Classic Racing. :beer:

νεοσσός
12/09/2023, 09:37
Καλή επιτυχία!

ratamahatta
12/09/2023, 09:45
Ωραιο κ απροβλημάτιστο αγώνα να έχετε, περιμένουμε φωτο

stefanos
12/09/2023, 10:47
Καλά να περάσετε και καλή επιτυχία.:beer:

Λευκάδιος
12/09/2023, 10:47
Καλά να περάσετε! :beer:

o_gavros
12/09/2023, 10:54
Ριεκα, Κροατία;
Μάθε και ενημερωσου για τον άνεμο Bura οπωσ και δηποτε!!!
Εμάς μας είχε αποκλείσει 3 ημέρες εκεί!
Είχαν οι Κροάτες ένα σάιτ για έλεγχο
Με το καλό και καλά να περασετε!

Nostradamus
12/09/2023, 11:44
Θα περιμενουμε μπολικο φωτογραφικο υλικο και video!

Με το καλο να πατε και να γυρισετε !!

Tsber
12/09/2023, 12:31
Το είπες και το έκανες από πέρσι στο Legends!

Καλό στρίψιμο και καλή απόλαυση :beer:

sapila racing
12/09/2023, 12:43
Ευχαριστούμε για τις ευχές!

Ο καιρός δείχνει οτι θα ειναι ως συνηθως, δηλαδη την πρωτη ημερα βροχή και τις αλλες δυο καλός. Ετσι ηταν και την προηγουμενη φορα.
Βεβαια φέτος το σχέδιο είναι να ακολουθησουμε αλλο δρομολόγιο και θα πάμε μεσω Σκοπιων και Σερβιας, αλλα η ΕΟ Αθηνας Θεσ/νικης ειναι κλειστή λογω των καταστροφων και δεν βλέπω να ανοίγει εγκαιρως για εμας. Ετσι θα αναγκαστούμε απ οτι φαινεται να κανουμε παρακαμψη και θα μας καθυστερησει οσο ναναι.
Οταν εχεις μπροστα σου 1600+ χλμ με φορτωμένο βαν που στις ανηφορες δεν ειναι και το καλύτερο, σημαίνει οτι πρέπει να ξεκινησουμε ακόμα νωρίτερα.
Φέτος θα έχουμε και καλύτερα video πιστευω μια κι εχω νεα gopro, η παλια χαλασε.

sanctusan
14/09/2023, 10:04
Καλή επιτυχία!

MG-KTiNoS
14/09/2023, 13:45
Άρη αν μου επιτρέπεις να κάνω μια πρόταση
Αφού το βαν δεν τρέχει κι έτσι δεν κερδίζεις τίποτε σε χρόνο μπορείς να επιλέξεις την πιο σύντομη διαδρομή και χωρίς διόδια βγάζει 1490 χλμ και γλιτώνεις αρκετά λεφτουδάκια Φυσικά είναι πιο μεγάλη κούραση αλλά όχι τόσο βαρετά.

sapila racing
02/10/2023, 12:05
Πηγαμε κι επιστρεψαμε.
Ομως αυτη την φορά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά.....
Προσπαθω να μαζεψω λιγο τα κομμάτια μου να τα γραψω αλλά δεν ειναι εύκολο ακόμα.
Θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονη.

karellen
02/10/2023, 13:10
:uplate:

Εσύ να είσαι καλά.

George_M.
02/10/2023, 20:59
Ανθρώπινες οι δυσκολίες κ οι αναποδιες,εσείς να γυρίσατε καλά κ τα λοιπά έρχονται δευτερα

DoctoR_k6
03/10/2023, 08:41
Ελπιζουμε οχι κατι σοβαρο.
Υγεια να υπαρχει.

leftos
03/10/2023, 17:14
Κρίμα να έχεις τρέξει για να τα καταφέρεις και να μην σου βγαίνει.
Ελπίζω και εγώ να είναι μόνο σίδερα και οτι δεν το ευχαριστηθήκατε.
Του χρόνου με νέα όρεξη και όνειρα.

sapila racing
04/10/2023, 12:22
Ο Δημήτρης και τα μηχανακια επέστρεψαν άθικτα, ουτε γρατζουνια.
Εγω επαθα ενα πολυ χαζό ατύχημα το βράδυ της Δευτέρας στα πιτς ενω ετοιμαζόμουν να παω για ύπνο....
Κουφό αλλά φαίνεται έτσι ειναι η πραγματικότητα, σου ρχεται απο εκει που δεν το περιμένεις.

sapila racing
04/10/2023, 12:28
Ξεκιναω το φωτοτορομαντζο, δεν εχω και πολλές φωτό βέβαια... και στην συνέχεια θα τα μάθετε όλα.
Oι φωτο είναι με το Xiaomi κινητο μου, μια χαρα ειναι.

Η βελτίωση που έκανα φέτος ηταν τα Conti CR3, είναι οντως πολύ καλα, αλλά ειναι και πανάκριβα.

Ξεκινήσαμε ξημερώματα Σαββάτου 16/9/23 στις 5 η ωρα απο Αθήνα.
Ολα ηταν ηδη φορτωμενα και το Ford Transit του Δημήτρη με το Muppet Show ετοιμο και με service κλπ.
Κατα τις 11 ήμασταν στους Ευζώνους. Πεσαμε σε σχετική ουρά λογω ΣΚ φαντάζομαι κι αυτό επαναλήφθηκε και στα υπολοιπα σύνορα που περάσαμε το Σαββατο, συνολο 3 σύνορα.

sapila racing
04/10/2023, 12:32
Οι τυποι στον έλεγχο των συνόρων Βορειας Μακεδονίας ζήτησαν ευθέως κατι για να πιουν καφέ τα παιδια.....
Μια και μπορούσαν άνετα νας μας βαλουν να ξεφορτώσουμε το φορτηγακι για πλάκα, τους δωσαμε 20 Ευρω και περασαμε...
Δεν θελω να το σχολιάσω αλλο, δεν θελαμε να πληρωσουμε βεβαια αλλά το καναμε τελικα και φυγαμε μουρμουριζοντας διαφορα μεταξυ μας...

Επόμενα σύνορα Σερβίας κατα το μεσημέρι και μετα Κροατίας ενω ειχε βραδυάσει και είχαμε ήδη διανύσει καπου 1300 χλμ.

Συνολικά φάγαμε περιπου 4 ωρες σε αναμονη και στα 3 συνορα μαζι, ειχε πολύ κινηση και ουρες οπως βλέπετε.

sapila racing
04/10/2023, 12:38
Φτάσαμε κατα τις 9μιση τοπικη ωρα στο κατάλυμα που είχαμε κάνει κράτηση.
Το προτείνω ανεπιφυλακτα, 61 Ευρω και για τους 2 μας, χωρις πρωινο ομως γιατι δεν το ειχα κανονισει και την Κυριακη δεν εχει εκεί προσωπικό.
Ειναι καταλύματα της HAΚ, σαν να λεμε Κροατική Λέσχη Αυτοκινήτου.
Ηπιαμε μια μπύρα, φάγαμε σπανακοπυτακια, τυροπιτακι ακαι σαντουθρτς που ειχαμε μαζι μας, ωτους και υπνος.

Το πρωι έκαναν μάθημα οδήγησης με μηχανακια στο μεγαλο parking και τους βλέπαμε πινοντας καφε.

sapila racing
04/10/2023, 12:47
Κυριακή πλέον και ξεκιναμε για την πίστα, εχουμε καμμια 350 χλμ ακομα να κάνουμε.
Λιγο πριν φτάσουμε γεμίζουμε τα μπιτονια μας με 100ρα γιατι στην πίστα ειναι αρκετα πιο ακριβα.
Γεμίζουμε λοιπόν 70 λιτρα σε μπιτόνια.

Φτάνοντας στην πίστα βγάζουμε και την παραδοσιακή φωτο κι οι 2 μαζι με την gopro5 που αγόρασα φετος και παιρνει και φωνητικες εντολες.
Gopro take photo και τσακ σε παιρνει!

συνεχίζεται...

sapila racing
04/10/2023, 14:37
Ειχα πολυ κοσμο στην πίστα καθώς διεξάγονταν οι αγώνες King of Grobnik.
Τα πιτς και το παρκινγκ ηταν φουλ.
Ετσι κι εμεις είδαμε αγωνες και πήγαμε να φάμε στο γνωστό μας εστιατόριο box000.

sapila racing
04/10/2023, 14:37
Mετα εφυγε ο κοσμος σιγα σιγα και ξεφορτώσαμε εμεις το φορτηγακι στήσαμε την τέντα κλπ.
Ετοιμοι για δράση αύριο.

συνεχιζεται...

sapila racing
05/10/2023, 12:54
Πρωι πρωι την Δευτέρα τεχνικός έλεγχος, οπου περάσαμε μια και ειμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα χάρη στον Δημήτρη.
Ξεκινάμε τα sessions και μας εχουν βάλει στο Fast Group. Χαμος!
Μεχρι να θυμηθουμε τα πατήματα μας μετα απο 5 χρόνια θέλουμε προπόνηση. Γυρναμε πιο αργα από 5 χρονια πριν φυσικα, αναμενόμενο.
Τα λαστιχα στο Pantah μου άψογα, έχει κοντύνει λιγο μια και ειναι η standard διάσταση 110/80 ενω πριν ειχα BT45 120/80.
Χαμηλωσε λιγο κιόλας πίσω και δείχνει οτι θελει κι αλλλο λιγο κατεβασμα εμπρος.
Μας περνάνε σχεδόν όλοι του Fast Group και μερικοί οχι και τόσο όμορφα, θέλει συνηθεια. Σκεφτόμαστε αλλαγη group αλλά μας το ξεκόβουν....
Δεν εχουμε καποιον να ακολουθησουμε όπως στο Medium που θ αέπρεπε να μημασταν κανονικα.
Eδω να πω οτι η διοργάνωση φέτος άλλαξε χέρια, μετα απο 30+ χρόνια.

Τελος παντων η ημέρα περνάει, και εδω κι οι τελευταιες φωτό που τραβηξα εγω στην πίστα.

Εγω με τον Δημητρη και τον φιλο μας τον Thomas που οδηγει Guzzi 650. Ειμαστε γειτονες περυσι και γνωριστηκαμε καλύτερα κι ετσι καναμε παρεα και φετος.
Και μετα 2 φωτό στο σκοταδι, μια τα μηχανακι αμας κι μια οι διπλανοι που κατι εφτιαχναν στο τοουμπανο SR500.

sapila racing
05/10/2023, 13:25
Εχουμε γυρισει λοιπόν απο το φαγητο, ηπιαμε και τις μπύρες μας και ετοιμαζόμαστε για υπνο.
Παω τουαλετα για κατουρημα και πλυσιμο δοντιών με το ποδήλατο κι επιστρεφω.
Φευγει ο Δημητρης με το ποδήλατο να παει κι αυτός στις τουαλέτες κι εγω οπως παω για υπνο λεω ας βαλω την φορμα πιο μεσα να μην κρεμεται απο την κολωνα της τεντας γιατι αρχισε να ψιχαλιζει.
Εκει λοιπόν μια και είχε αλλάξει και η χωροταξια κατω απο την τεντα λογω της ψιχάλας πήρα αλλο δρομολογιο κι εκει εγινε η καταστροφη...
Δεν πρόσεξα που πατησα μεσα στο σκοταδι και το δεξι μου πόδι πέρασε αναμεσα στην κολωνα της τεντας και τον ιμάντα που έχουμε να την τεντώνει. Ειναι και η κολωνα και οι ιμαντες πακτωμενοι με ουπατ στην ασφαλτο.
Ο ιμαντας συμπεριφερθηκε σαν βεργα/δοκος και οπως περπατούσα εγινε μοχλός πανω στον μηρο μου κι εγω βρεθηκα να κρατιέμαι απο την κολωνα και τον ιμάντα να μην σκάσω με την μουρη στην ασφαλτο.
Λεω την γλυτωσα την τούμπα... αλλά o μηρός έσπασε και το ειδα live αλλά δεν το πίστευα οτι συνεβη πραγματικα....
Ακούμπησα στην ασφαλτο και συνειδητοποίησα την ζημιά που εγινε....
Οσοι εδω μεσα με ξέρουν καλύτερα, ξερουν οτι το 1985 18 χρονων τότε ειχα σπασει τον δεξιο μηρο σε ατυχημα με ενα GSX550, ειχα συντριπτικο καταγμα στον μηρό που επισκευαστηκε τότε με λαμα και 12 βιδες.
Αυτο κρίνω πως επαιξε τον ρολο του κι ας ειχε βγει η λαμα και οι 12 βιδες το 1988.
Κι εδω αρχίζει ο γολγοθας μια και ο τραυματισμός αυτός ειναι πολύ σοβαρός. Ο μηρος φαινεται ηδη σαν να εχω 2 γόνατα.
Εβγαλα μια φωνη οταν το καταλαβα και ηρθαν αμεσως οι Σλοβενοι γείτονες που καλεσαν και ασθενοφόρο.
Μετα απο λιγο ηρθε ο Δημητρης και επαθε κι αυτός σοκ.
Εγω ξαπλα στην ασφαλτο προσπαθώ να είμαι ψύχραιμος ενω εχω νευριάσει άσχημα κυριως με τον εαυτό μου.
Παίρνω τηλεφωνο την γυναίκα μου και της περιγράφω την κατάσταση οσο πιο ψυχραιμα μπορούσα, καθώς σκέφτομαι οτι μπορεί αργότερα να μην μπορω.

Ευχαριστω πολύ όλους οσους μου στειλατε ευχες και σας ειχα σε αγωνια, δεν μπορούσα να τα γραψω νωρίτερα ομως....

συνεχίζεται.....

katsar
05/10/2023, 13:41
:( Περαστικά και όσο πιο γρήγορα να γίνεις καλά εύχομαι .

sapila racing
05/10/2023, 13:43
To ασθενοφόρο ήρθε γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο της Rijeka. Εξετασεις, ακτινογραφιες, μορφίνες και πόνος.
Ξημερώματα μου εκαναν την γνωστη τρυπα κατω απο το γονατο οπου περναει βεργα για να βαλουν ιμαντες και βαριδι μεσω τροχαλιας για αναταξη μια κι εχει καβαλησει κι εχει κοντυνει αρκετα το ποδι.
Μετα σε δωμάτιο στην Ορθοπεδικη Τραυματιολογια, ετσι το λενε εκει.
Την Τριτη το απογευμα εφτασε η γυναικα μου στο Ζαγκρεμπ οπου ειχε παει ο Δημητρης με το Transit να την παραλαβει και να την φερει στην Rijeka.
Δεν αφηναν επισκέπτες καθως ειχαν καπου ασθενη με covid κι ειχαν αυστηρους covid rules.
Τεταρτη μεσημερι μπηκα χειρουργείο και μου το εφτιαξαν με αυτο το High Tech συστημα
https://chm.eu/en/product/charfix2-anatomical-femoral-nail/

Μετα απ το χειρουργείο αρχίζει πλέον η βελτίωση της καταστασης μου σιγα σιγα. Εμεινα στο νοσοκομείο 10 ημέρες τελικα.

Bowleno
05/10/2023, 13:52
:uplate::uplate:
Είναι φορές που ο Μέρφι δεν γ@μιεται απλώς....
Αυτό το πράγμα ούτε σε πτώση στην πίστα δεν τι παθαίνει κανείς...
Περαστικά ρε γμτ:(

PaNick67
05/10/2023, 14:15
Τι λες τωρα;;;;; :eek: Τετοια ζημια απο το πουθενα;; ( το εκανα εικονα κι ανατριχιασα, θυμηθηκα και το δικο μου :confused:)

Περαστικα κι αγυριστα ευχομαι και γρηγορα να γινεις οπως πριν. :beer:

Johny the Fox
05/10/2023, 14:17
Ότι καλύτερο εφαρμόζεται σε κατάγματα μακρών οστών , προσφέροντας ελάχιστο
τραυμα με προσπελαση σπο το πλαϊνό μέρος του οστού , πετυχαίνοντας έτσι εσωτερική συμπιεστική ενδομυελικη οστεοσυνθεση
Με άλλα λόγια όχι εξωτερική ηλωση με τα κλασικά καρφιά τον μεγάλο χρόνο αποκατάστασης ,τους κινδύνους από την ακινησία την τυχούσα επιβαρυνση ηλικιακής οστεοπόρωσης την πιθανότητα χειρουργειου αφαίρεσης τους και λοιπές φασαρίες.Ηδη είσαι στην απαραίτητη αντιπηκτική αγωγή και πρόωρη κινητοποιηση ελπίζω.Ο χρόνος αποκαταστασης θα είναι μικρότερος λόγω των παραπανω.Ειναι και αυτό μια παρηγορια.Ευτυχως που είσαι λεπτος.Καλη ανάρρωση.

Ilias_83
05/10/2023, 14:26
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου. Πραγματικά απίστευτο το όλο περιστατικό. Εύχομαι από εδώ και εμπρός σιδερένιος!

dumutrus
05/10/2023, 14:52
Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.Από 'τι κατάλαβα επαναπατρίστικεε;

o_gavros
05/10/2023, 16:10
Σιδερένιος είσαι και πάλι, οπότε θα σου ευχηθώ γρήγορη και ευκολη ανάρρωση!
Ναι είναι φορές που γαμιεται το συμπαν...

RaGe_Raptor
05/10/2023, 16:49
Περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση

sapila racing
05/10/2023, 16:55
Ευχαριστω και παλι ρε παιδια.

@Johny the Fox Ναι ακολουθω αντιπηκτικη αγωγη κανω ασκήσεις και περπαταω με πατεριτσες.

Εχω επιστρεψει Ελλάδα απο την περασμένη Πεμπτη. Ευτυχως εκτός της Ευρωπαικης καρτας ασφαλισης υγείας που καλυψε το νοσοκομείο (πληρωσαμε 265 Ευρω μονο συμμετοχη) εχω και ιδιωτικη ασφάλιση μεσω της δουλειάς μου.
Ο επαναπατρισμός έγινε με ιδιωτικό ασθενοφορο που ξεκινησε απο Αθηνα με 2 οδηγούς, εφτασε Rijeka κι εστειλε σημα τι ωρα θα μας παρει.
Μας πήρε εμενα στο φορείο και την γυναίκα μου διπλα στην καρέκλα και μετα απο 17 ωρες με τα καρούμπαλα αναμμενα, σειρηνες, προσπερασεις ολες τις ουρες σε συνορα και Κηφισο κλπ και με ανεβασαν και σπιτι.
Απαιχτοι οι οδηγοί αυτοί, φοβερη εμπειρία αλλα να μην την εχεις κανεις σας!!

motojojo
05/10/2023, 16:57
Περαστικά και γρήγορη αναρρωση...
Θα έλεγα και σιδερένιος αλλά......! :P

Μεγάλη ατυχία δυστηχως, ήταν εντελώς λαχείο αυτό που έπαθες.

sapila racing
05/10/2023, 16:59
Θα συνεχισουμε το πρόγραμμα μας αυριο με φοβερες φωτο του Δημητρη αφου κι αυτός μετα απο αυτο που επαθα εγω τα παρατησε λογω ψυχολογιας κι εβγαζε φωτο.

Μετα φορτωσε την πραματεια μας κι επεστρεψε μεσω Ancona μονος του.

Να πω εδω οτι στο event συμμετείχε Honda Replica του 250 6κυλινδρου του 67 που ανατριχιαζες οταν περναγε και Gilera 500 4 κυλινδρο.

George_M.
05/10/2023, 17:14
Ώρες ώρες η κακία στιγμή είναι τόσο ηλιθια που λες δεν μπορεί.. Να γίνονται έτσι οι αναποδιές.
Άρη εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση κ όλα να ξαναβρούν τον δρόμο τους σύντομα.

Manalishi
05/10/2023, 17:15
Περαστικά κ γρήγορη ανάρρωση!

ratamahatta
05/10/2023, 17:37
Αν έχεις τύχη διάβαινε … κριμα πραγματικά, τουλάχιστον έπεσες σε καλά χέρια στην επέμβαση που χρειάστηκες
Καλή ανάρρωση και προετοιμασία για του χρονου

Tsber
05/10/2023, 18:16
Προσπαθούσα να μαντέψω τι θα μπορούσε να είχε συμβεί βραδιάτικα, αλλά τέτοιο πράγμα...με τίποτα!

Καλή και γρήγορη ανάρρωση σου εύχομαι από καρδιάς!

azar41
05/10/2023, 18:28
Περαστικά και υπομονή,καλή ανάρρωση!

stefanos
05/10/2023, 18:43
Είναι φορές, εκεί που θέλεις να κάνεις το κέφι σου και όλα είναι οργανωμένα και έτοιμα , στραβώνει το πράγμα λες και το σύμπαν σου κάνει πλάκα.
Περαστικά καλή ανάρρωση και πλέον προετοιμασία για νέες περιπέτειες.

filipp0s
05/10/2023, 18:49
Άρη, περαστικά κι από εδώ, μου τα πες στο τηλέφωνο αλλά όταν διάβασα την περιγραφή πραγματικά ανατρίχιασα. Γρήγορα τιτανιένος! :beer::beer:

Acacius
05/10/2023, 19:04
Είχα την, ας πούμε ελπίδα, ότι πάθατε κάποια σοβαρή ζημιά σε μηχανή και όχι κάτι παραπάνω. Η λέξη γκαντεμιά δεν αρκεί για να περιγράψει τέτοιο συμβάν, περαστικά.

geioann
05/10/2023, 19:30
Περαστικά και καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Nitse3
05/10/2023, 21:07
Περαστικά!! Τι να πω μεγάλη περιπέτεια, πρόβλημα υγείας σε ξένη χώρα από τα χειρότερα που μπορούν να σου τύχουν.

νεοσσός
05/10/2023, 21:27
Περαστικά Άρη!

sapila racing
05/10/2023, 21:30
Σας ευχαριστώ όλους εναν εναν, να ειστε παντα όρθιοι καβαλα στα μηχανακια. :beer:

Και λιγο black χιούμορ τωρα. Ευτυχως το μηχανακι δεν επαθε τίποτα! :cry:

Λευκάδιος
05/10/2023, 23:33
Πραγματικά μεγάλη ατυχία αλλά είναι και αυτό (δυστυχώς ) κομμάτι της ζωής .
Άρη σου εύχομαι περαστικά και να επανέλθεις το γρηγορότερο δυνατό.

byron
06/10/2023, 01:04
Άρη περαστικά ρε φίλε. Απίστευτο ότι έγινε...
Γρήγορη ανάρρωση, και σύντομα να επιστρέψεις δυνατός.

kordix
06/10/2023, 07:58
Να έχεις καλή ανάρρωση και να σταθείς στα πόδια σου γρήγορα και δυνατός!!! Μακάρι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην πίστα να μην είσαι τόσους άτυχος.

Περαστικά.

tsirvoulis
06/10/2023, 09:09
Άρη περαστικά και σιδερένιος, και γρήγορα να ξανακαβαλήσεις!!
τα έμαθα από πρώτο χέρι, και στεναχωρηθήκαμε πολύ με την αναποδιά που σας έτυχε!!!

μην μασάς όμως..........

Nostradamus
06/10/2023, 09:48
Περαστικα ευχομαι και συντομα να το αφησεις πισω!!

SeniorCanardo
06/10/2023, 10:07
Περαστικά και αγύριστα, ανώδυνη (το δυνατόν) ανάρρωση και ταχεία επάνοδο.
:beer:

(Νταξ το γκαντεμόμετρο χτύπησε κόκκινα).

S705
06/10/2023, 11:04
Καλή ανάρρωση Άρη. Δεν σου λέω σιδερένιος.... Σου εύχομαι απλά γρήγορα να βγουν τα σίδερα από το πόδι.

sapila racing
06/10/2023, 15:29
εδω μπορείτε να δείτε σχεδόν όλες τις μοτοσυκλέτες που συμμετειχαν στο event.
Ο ηχος του 6κύλινδρου 300ριου Honda RC 174 Replica είναι απο αλλο πλανήτη, ανατριχιαστικός αλλά και ανυπόφορος χωρις ωτοασπίδες.

https://youtu.be/dKfS_t2rzQg

Bowleno
06/10/2023, 16:06
εδω μπορείτε να δείτε σχεδόν όλες τις μοτοσυκλέτες που συμμετειχαν στο event.
Ο ηχος του 6κύλινδρου 300ριου Honda RC 174 Replica είναι απο αλλο πλανήτη, ανατριχιαστικός αλλά και ανυπόφορος χωρις ωτοασπίδες.

https://youtu.be/dKfS_t2rzQg

6κύλινδρο 300άρι φαντάζομαι θα αποδίδει μόνο μεταξύ 14k-20k σ.α.λ.....
Από τις λίγες φορές που σιχτιρίζω την έλλειψη ακοής...:(

Coyote.V
06/10/2023, 17:05
Παρόλη την περιγραφή που έκανες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έσπασε ο μηρός, ένα τόσο δυνατό κόκαλο, το πιο χοντρό του σώματός μας. Αλλά αν μαμιέται ο Μέρφι θα μου πεις όλα γίνονται!
Γρήγορα περαστικά να έχεις.

spyro
06/10/2023, 17:30
ρεεεεεε

περαστικά και σιδερένιος!!!!

Παρόλη την περιγραφή που έκανες δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έσπασε ο μηρός, ένα τόσο δυνατό κόκαλο, το πιο χοντρό του σώματός μας. Αλλά αν μαμιέται ο Μέρφι θα μου πεις όλα γίνονται!

κάνει μοχλικό. το χει πάθει και ο αδερφός μου

est
06/10/2023, 17:53
Περαστικά κι αγύριστα Άρη. Ευχές για σύντομη αποκατάσταση και του χρόνου να πάτε και να το ζήσετε όπως πρέπει!

Λευκάδιος
06/10/2023, 18:05
Το μηριαίο οστό είναι ίσως το πιο δυνατό στο ανθρώπινο σώμα.Πισω στο 2014 που ειχα νοσηλευτεί (αμφισφύριο) για κάποιες μέρες στο ΚΑΤ δίπλα μου ήταν ένα παλικαράκι που το είχε σπάσει σε τροχαίο (οδηγούσε μηχανή,πέρασε στοπ και έπεσε κάθετα πάνω του αυτοκινήτο).
Ο γιατρός που μας χειρούργησε έλεγε ότι το μηριαίο οστό είναι τόσο ισχυρό που σηκώνει αυτοκίνητο (για να καταλάβουμε την ισχύ της σύγκρουσης που είχε το παλικαράκι).
Είναι και αυτό που λέει ο Σπύρος (Spyro) από πάνω για μοχλό ή στην περίπτωση του Άρη από τον παλιό τραυματισμό να υπήρχε αδυναμία (εικασίες κάνω,δεν είμαι ειδικός)
99% η μέθοδος που του έκαναν ήταν παρόμοια με του Άρη,την ίδια μέρα (ή την επόμενη,δεν θυμάμαι καλά) τον σήκωσαν για τα πρώτα βήματα.
Εγώ έπρεπε να περιμένω άλλους τρεις μήνες :cry: .

Billymuse
06/10/2023, 19:46
Περίεργο συναίσθημα να ξεκινάς να διαβάζεις αυτο το ταξιδιωτικό για το τόσο ιδιαίτερο event, να βλέπεις ωραίες εικόνες ταυτόχρονα και να σου τυγχάνει να τραυματιστείς κατά αυτόν τον τρόπο. Εύχομαι περαστικά και αγύριστα και να διαβάζουμε για το πως τα περάσατε στην Rijeka το 2024 :beer:

Gorgo
06/10/2023, 20:43
περαστικα να ειναι Αρη,καλη αναρωση με τηρηση των οδηγιων των γιατρων:beer:

doctor_john
07/10/2023, 07:28
Απίστευτο.. τόση ταλαιπωρία που πέρασες..
Εύχομαι γρήγορη και απροβλημάτιστη ανάρρωση.

bulmont
07/10/2023, 08:00
Ετσι είναι η ζωή, γεμάτα απρόβλεπτα, και γι' αυτό μας αρέσει........
Περαστικά Αρη, τουλάχιστον πήγαν όλα καλά, και έτσι να συνεχίσουν και στο στάδιο της ανάρρωσης......
Κρατάς τα καλά και πάμε γι' άλλα!!!!!!!!!
Πρόλαβες όμως και γεύτικες έστω και για λίγο το κλίμα της πίστας!!!!!!!!!

:beer::beer::beer:

sapila racing
07/10/2023, 09:31

ρεεεεεε

περαστικά και σιδερένιος!!!!

κάνει μοχλικό. το χει πάθει και ο αδερφός μου

Περαστικά κι αγύριστα Άρη. Ευχές για σύντομη αποκατάσταση και του χρόνου να πάτε και να το ζήσετε όπως πρέπει!

Το μηριαίο οστό είναι ίσως το πιο δυνατό στο ανθρώπινο σώμα.Πισω στο 2014 που ειχα νοσηλευτεί (αμφισφύριο) για κάποιες μέρες στο ΚΑΤ δίπλα μου ήταν ένα παλικαράκι που το είχε σπάσει σε τροχαίο (οδηγούσε μηχανή,πέρασε στοπ και έπεσε κάθετα πάνω του αυτοκινήτο).
Ο γιατρός που μας χειρούργησε έλεγε ότι το μηριαίο οστό είναι τόσο ισχυρό που σηκώνει αυτοκίνητο (για να καταλάβουμε την ισχύ της σύγκρουσης που είχε το παλικαράκι).
Είναι και αυτό που λέει ο Σπύρος (Spyro) από πάνω για μοχλό ή στην περίπτωση του Άρη από τον παλιό τραυματισμό να υπήρχε αδυναμία (εικασίες κάνω,δεν είμαι ειδικός)
99% η μέθοδος που του έκαναν ήταν παρόμοια με του Άρη,την ίδια μέρα (ή την επόμενη,δεν θυμάμαι καλά) τον σήκωσαν για τα πρώτα βήματα.
Εγώ έπρεπε να περιμένω άλλους τρεις μήνες :cry: .

Υπολογιζω πως το καταγμα εγινε στο σημειο που καποτε ηταν το το τελειωμα του πανω μερους της λαμας που ειχε μπεί το 1985 και βγηκε το 1988.
Υποθέτω οτι υπήρχε κατι που δημιουργησε συγκέντρωση τασεως εκει.

Τελος παντων τωρα δεν εχει πια σημασια, εγινε αυτο που εγινε και θα πρεπει να κοιταζω μπροστα κι οχι πίσω.

Σας ευχαριστω όλους για τις ευχες!

sapila racing
07/10/2023, 09:39
6κύλινδρο 300άρι φαντάζομαι θα αποδίδει μόνο μεταξύ 14k-20k σ.α.λ.....
Από τις λίγες φορές που σιχτιρίζω την έλλειψη ακοής...:(

Eιναι ακριβές αντίγραφο και το εφτιαξε ο George Beale με ειδική άδεια απο την Honda. H ίδια η Honda αγόρασε ενα απο τα 6 η 8 η 10 (αναλογα την πηγη) που κατασκεύασε .
Για να μπορέσει να τα φτιάξει έλυσε ενα απο τα 2 original που υπαρχουν το οποιο του παραχωρηθηκε γι αυτον τον σκοπό από τον Teri Murayama.
Αυτη η μοτο εβγαζε 66 ιππους στις 17000 στροφες το 1967 και κερδιζε με τον Mike Hailwood ανετα.
Το κόστος τους ειναι τεράστιο φυσικά. £450,000 για την ακρίβεια....
Απο εδω ειναι το νουμερο
https://www.handh.co.uk/news-item/hh-classics-give-guy-martin-his-best-motorcycle-experience/

Λεπτομερειες για το πως φτιαχτηκε εδω
https://www.motorcyclistonline.com/honda-rc174-rc-reborn/

Tsber
07/10/2023, 09:53
Eιναι ακριβές αντίγραφο και το εφτιαξε ο George Beale με ειδική άδεια απο την Honda. H ίδια η Honda αγόρασε ενα απο τα 10 που κατασκεύασε .
Αυτη η μοτο εβγαζε 66 ιππους στις 17000 στροφες το 1967 και κερδιζε με τον Mike Hailwooδ ανετα.

Λεπτομερειες για το πως φτιαχτηκε εδω
https://www.motorcyclistonline.com/honda-rc174-rc-reborn/

Κοσμήματα και το original και αυτό και είσαι τυχερός που το άκουσες από κοντά!

Με αυτή την εμμονή στη μηχανολογία - ωρολογοποιία που είχε σχεδόν εξαρχής η Honda, έφτιαξε για πλάκα και τον καλύτερο κινητήρα στην F1 την εποχή που η χωρητικότητα είχε μειωθεί στα 1500 κυβικά:

"The regulations at the time stipulated a 1.5 L engine without supercharger,[2] and the standard way of achieving this was using a V8. The Honda engineers, however, decided to use a V12 instead. In engineering terms, more cylinders generally allow smaller and lighter moving parts, higher rotational speeds and thus a greater peak power. It was these facts that the Honda engineers intended to exploit.

The car was constructed at Honda's facility in the Yaesu neighborhood of Tokyo.

Although the RA271 only contested three 1964 Grands Prix, its innovative, transversely mounted, 1.5 L (92 cu in) V12 engine—sometimes cited as "the strongest engine of F1's 1.5-litre era"[3]—formed the basis for the Honda's race-winning RA272 which allowed Richie Ginther to win the Mexican Grand Prix the following year"

https://en.wikipedia.org/wiki/Honda_RA271

TROOPER
10/10/2023, 19:53
Ρε Αρουλη...περαστικα ρε φιλε!!! Οτι θες παρε με τηλ!

doctoras
10/10/2023, 22:44
Τώρα το ειδα, περαστικά Άρη καλή ανάρρωση και γρήγορη αποκατάσταση / αποθεραπεία

sapila racing
11/10/2023, 11:24
Υπολογιζω πως το καταγμα εγινε στο σημειο που καποτε ηταν το το τελειωμα του πανω μερους της λαμας που ειχε μπεί το 1985 και βγηκε το 1988.
Υποθέτω οτι υπήρχε κατι που δημιουργησε συγκέντρωση τασεως εκει.

Tελικα εγινε ακριβως εκει που ηταν το παλιό καταγμα.

Bowleno
11/10/2023, 12:18
Tελικα εγινε ακριβως εκει που ηταν το παλιό καταγμα.

Αούτς....περαστικά, Άρη, θα πρέπει να εισαί ΠΟΛΥ προσεκτικός στο μέλλον σε ότι αφορά το σημείο αυτό.
Εικάζω κιόλας ότι (κι ελπίζω να βγω ψεύτης) ότι κάποιο κουσουράκι θα στο αφήσει (πόνοι σε απότομη αλλαγή καιρού κ.λ.π.)