Σύνδεση

View Full Version : Έκλεψαν Motocross μοτοσυκλέτες από πλημμυροπαθείς

MG-KTiNoS
13/09/2023, 23:03
Έκλεψαν Motocross μοτοσυκλέτες από νεαρούς πλημμυροπαθείς αναβάτες στο Βόλο!
Ζητούνται πληροφορίες - Τηλ.6938802610 / 6832353245

https://www.motomag.gr/news/epikairotita/eklepsan-motocross-motosykletes-apo-nearoys-plimmyropatheis-anabates-sto-bolo

alexis72
13/09/2023, 23:28
ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ -ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ :eyepop::eyepop: ,
εσυ ρε ΑΧΡΗΣΤΕ κούλη ,δωσε εντολή για κατεπείγον νόμο ,οποιος συλλαμβάνεται για πλιάτσικο 5 χρόνια φυλακή κατευθείαν

MG-KTiNoS
14/09/2023, 00:15
446174

gimli
14/09/2023, 07:17
446174

Δεν ντρέπεται;

thunder ace
14/09/2023, 08:00
Δεν ντρέπεται;

Μαλλον οχι.

sanctusan
14/09/2023, 08:16
Δεν υποστυρίζω ούτε δικαιολογώ αλλά εκεί που έχει φτάσει ο κοινωνικός κανιβαλισμός.....

Εδώ δεν ντρέπονται ολόκληρες κυβερνήσεις, ο πεινασμένος και ο μικρομεσαίος θα ντραπεί;

PortisHead
14/09/2023, 08:21
Τι ωραια στο Texas στις τελευταιες πλημμύρες... :D
(Εδώ...με το σταυρό στο χέρι)
446176

Acacius
14/09/2023, 09:10
446174

Άθρωπας με Α κεφαλαίο. Οι ανάλγητοι ζητάνε και κώλο.

doctor_john
14/09/2023, 09:44
Παιδιά τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μην λειτουργήσουν.
Είναι φοβερό κρίμα να βλέπουν κάτι τέτοιο συνάνθρωποί μας που κτυπήθηκαν τόσο πολύ.

sanctusan
14/09/2023, 10:00
446174

Έψαξα την αγγελία για αναφορά και καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγγλήματος αλλά έχει κατέβει, δεν τη βρίσκω.

leftos
14/09/2023, 10:10
Τα μηχανάκια φαίνεται οτι τα βρήκαν.
446178

Acacius
14/09/2023, 10:39
Ελπίζω να συνελήφθησαν και τα τσογλάνια που τα έκλεψαν, ασχέτως του αν θα είναι πάλι έξω σε λίγες μέρες.

Παιδιά τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται και να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μην λειτουργήσουν.
Είναι φοβερό κρίμα να βλέπουν κάτι τέτοιο συνάνθρωποί μας που κτυπήθηκαν τόσο πολύ.

Αυτό που ζητάει δεν είναι παράνομο, απλά κατακριτέο. Το ότι κατέβηκε η αγγελία σημαίνει ότι τον έκραξαν όπως του άξιζε.

MG-KTiNoS
14/09/2023, 11:41
Ελπίζω να συνελήφθησαν και τα τσογλάνια που τα έκλεψαν, ασχέτως του αν θα είναι πάλι έξω σε λίγες μέρες.

Εγώ ελπίζω να τους σάπισαν

Αυτό που ζητάει δεν είναι παράνομο, απλά κατακριτέο. Το ότι κατέβηκε η αγγελία σημαίνει ότι τον έκραξαν όπως του άξιζε.
Ε ναι εγώ του πρότεινα τη μάνα του για το παλιό μου Χτ ας πούμε

:D:D

MG-KTiNoS
14/09/2023, 11:41
Η ουσία είναι ότι αυτά δείχνουν πως η χρεοκοπία μας είναι ηθική πριν απ όλα

Acacius
14/09/2023, 12:22
Η ουσία είναι ότι αυτά δείχνουν πως η χρεοκοπία μας είναι ηθική πριν απ όλα

Λαδέμπορες είχαμε ανέκαθεν, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ένας ξεδιάντροπος καραγκιόζης δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο της κοινωνίας, κι ας είμαστε γτπ για διάφορους λόγους

Ε ναι εγώ του πρότεινα τη μάνα του για το παλιό μου Χτ ας πούμε
Μερακλής
[disclaimer: φαλλοκρατικό, καταδικάζω, κλπ.]

MG-KTiNoS
14/09/2023, 12:45
Λαδέμπορες είχαμε ανέκαθεν, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ένας ξεδιάντροπος καραγκιόζης δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο της κοινωνίας, κι ας είμαστε γτπ για διάφορους λόγους
Κι όμως όχι μόνο το αντιπροσωπεύει αλλά είναι η εικόνα μας η ίδια! Πχ υγεία

Μερακλής
[disclaimer: φαλλοκρατικό, καταδικάζω, κλπ.]
Μην το βλέπεις έτσι στενά :D αν αυτός έχει την ιδέα ότι η ζωή είναι μια ευκαιρία και όλα είναι προς πώληση (Ο μισός κόσμος πωλείται και άλλος μισός αγοράζεται λένε οι Ιταλοί) γιατί όχι κι αυτό. Ένα παλιό ΧΤ κοστίζει 1500 ευρώ πχ Η τιμή της μανούλας του πόσο κοστίζει? Κουβέντα κάνουμε γιατί το τι άνθρωπος είναι το ξεκαθαρίσαμε στο παζάρι είμαστε.

Εγώ και μισό αιώνα αυτή η χώρα δεν έχεις πάψει να με εκπλήσσει αρνητικά ούτε μια μέρα
ΤΙΠΟΤΕ δεν γίνεται εδώ τυχαία και τς συμφορές που ζούμε τις κερδίζουμε με την... αξία μας!
Μη σου πω και ότι λίγες είναι

Acacius
14/09/2023, 14:24
Εγώ και μισό αιώνα αυτή η χώρα δεν έχεις πάψει να με εκπλήσσει αρνητικά ούτε μια μέρα
ΤΙΠΟΤΕ δεν γίνεται εδώ τυχαία και τς συμφορές που ζούμε τις κερδίζουμε με την... αξία μας!
Μη σου πω και ότι λίγες είναι

Νομίζω ότι είσαι τόσο αρνητικός γιατί όπως κι εγώ μεγάλωσες μέσα στη μεταπολίτευση, οπότε κάποια πράγματα τα θεωρούμε αυτονόητα ενώ για άλλους δεν είναι. Αυτό σηκώνει συζήτηση στο καφενείο του moto αλλά μαντεύεις πώς θα καταλήξει, οπότε άσε καλύτερα.

Κάποιες ώρες αισιοδοξώ γιατί πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε, κάποιες άλλες απαισιοδοξώ γιατί σκέφτομαι ότι βελτιωνόμαστε πολύ λιγότερο/πιο αργά απ' όσο θα έπρεπε. Το ότι ο "πονόψυχος" του FB έφαγε αρκετό κράξιμο ώστε να κατεβάσει την ανάρτηση είναι θετικό σημάδι.

MG-KTiNoS
14/09/2023, 14:38
Νομίζω ότι είσαι τόσο αρνητικός γιατί όπως κι εγώ μεγάλωσες μέσα στη μεταπολίτευση, οπότε κάποια πράγματα τα θεωρούμε αυτονόητα ενώ για άλλους δεν είναι. Αυτό σηκώνει συζήτηση στο καφενείο του moto αλλά μαντεύεις πώς θα καταλήξει, οπότε άσε καλύτερα.

Κάποιες ώρες αισιοδοξώ γιατί πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε, κάποιες άλλες απαισιοδοξώ γιατί σκέφτομαι ότι βελτιωνόμαστε πολύ λιγότερο/πιο αργά απ' όσο θα έπρεπε. Το ότι ο "πονόψυχος" του FB έφαγε αρκετό κράξιμο ώστε να κατεβάσει την ανάρτηση είναι θετικό σημάδι.

αν το είχε γράψει στην δική μου ομάδα θα είχε φύγει κι αυτός κι η ανάρτηση επί τόπου

Είμαι αρνητικός γιατί ζω (με από και μέσα) το σύστημα υγείας και ξέρω τι άνθρωποι είμαστε.
Που τη βλέπεις την βελτίωση δεν ξέρω, εγώ επιδείνωση βλέπω όσο πιο πολλά κοντέρ γράφουν ΕΠΙΒΙΩΣΗ

Bowleno
14/09/2023, 14:43
Παλικάρια.... Να μείνουμε στην κλοπή αυτή, καθαυτή;
Για τα πολιτικά ζητήματα, υπάρχουν, δόξα τω θεώ, χιλιάδες φορά. Ο χώρος αυτός ΔΕΝ είναι ένα από αυτά
Δεν θέλω να κάνω εγκαίνια στα κλειδώματα.... Ναι;

MG-KTiNoS
14/09/2023, 14:53
Παλικάρια.... Να μείνουμε στην κλοπή αυτή, καθαυτή;
Για τα πολιτικά ζητήματα, υπάρχουν, δόξα τω θεώ, χιλιάδες φορά. Ο χώρος αυτός ΔΕΝ είναι ένα από αυτά
Δεν θέλω να κάνω εγκαίνια στα κλειδώματα.... Ναι;

Η ηθική κατάντια και ο εξευτελισμός του ανθρώπου πάει πολύ πέρα της πολιτικής. Θέλει ιδιαίτερο ταλέντο για ν ανταλλάσσεις τρόφιμα με παλιούς μπόμπους ή να κλέψεις 2 μηχανάκια που έτρεχαν αγώνες τα παιδιά ενός ανθρώπου που σήμερα έχει καταστραφεί.
Κλείδωσε το αν θες αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έγινε κατανοητό
Προσέχτε γιατί δίπλα σας υπάρχουν θηρία (ανθρώπινα, τα χειρότερα της φύσης) που είναι ικανά να σας κατασπαράξουν
Δεν έχω τίποτε άλλο να πω παρά ότι ντρέπομαι για λογαριασμό τους

Bowleno
14/09/2023, 15:04
Η ηθική κατάντια και ο εξευτελισμός του ανθρώπου πάει πολύ πέρα της πολιτικής. Θέλει ιδιαίτερο ταλέντο για ν ανταλλάσσεις τρόφιμα με παλιούς μπόμπους ή να κλέψεις 2 μηχανάκια που έτρεχαν αγώνες τα παιδιά ενός ανθρώπου που σήμερα έχει καταστραφεί.
Κλείδωσε το αν θες αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και έγινε κατανοητό
Προσέχτε γιατί δίπλα σας υπάρχουν θηρία (ανθρώπινα, τα χειρότερα της φύσης) που είναι ικανά να σας κατασπαράξουν
Δεν έχω τίποτε άλλο να πω παρά ότι ντρέπομαι για λογαριασμό τους

Για το ηθικό η όχι του πράγματος, μαζί σου, κι εγώ σιχαίνομαι τέτοιες πονηριές απλά παρακαλώ να μην επεκταθεί στο αν φταίει η μεταπολίτευση, η χούντα, η τουρκοκρατία, το ΠΑΣΟΚ η ο κακός μας ο καιρός....

OldMan
14/09/2023, 16:38
'Οχι και το ΠΑΣΟΚ ρε Μητσε..!!
(ουτε ιερο ουτε οσιο δεν εχουμε πια σ' αυτον τον τοπο..??)

MG-KTiNoS
14/09/2023, 16:40
Για το ηθικό η όχι του πράγματος, μαζί σου, κι εγώ σιχαίνομαι τέτοιες πονηριές απλά παρακαλώ να μην επεκταθεί στο αν φταίει η μεταπολίτευση, η χούντα, η τουρκοκρατία, το ΠΑΣΟΚ η ο κακός μας ο καιρός....

Στην Ελλάδα από δικαιολογίες είμαστε φουλ από προσωπική ευθύνη δεν λέμε τίποτα ποτέ

Coyote.V
14/09/2023, 16:46
Εντάξει, τις φοράνε τις μασκούλες δεν μπορώ να πω, ειδικά τώρα που έχει αρχίσει και βρωμάει.

Bowleno
14/09/2023, 17:39
Στην Ελλάδα από δικαιολογίες είμαστε φουλ από προσωπική ευθύνη δεν λέμε τίποτα ποτέ

Δυστυχώς η ευτυχώς, ΔΕΝ ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο.
Καταστάσεις σαν τις παραπάνω βρίθουν παντού σε όλον τον κόσμο, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

MG-KTiNoS
15/09/2023, 08:15
Δυστυχώς η ευτυχώς, ΔΕΝ ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο.
Καταστάσεις σαν τις παραπάνω βρίθουν παντού σε όλον τον κόσμο, δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο.

H διαφορά ξέρεις ποια είναι?
Ότι εδώ φταίει η κοινωνία (αριστερή άποψη) η οικογένεια (δεξιά άποψη) οι κακές παρέες (παραδοσιακή άποψη)
ο ανάδρομος Ερμής κι ένα κάρο άλλες μπούρδες
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν λέμε ότι ο τύπος είναι σκουπίδι και του αξίζει τιμωρία Νέτα σκέτα
Πάντα θα υπάρξει μια δικαιολογία όχι από τον ίδιο μόνο αλλά και από εμάς.

thunder ace
15/09/2023, 08:31
Ότι εδώ φταίει η κοινωνία (αριστερή άποψη) η οικογένεια (δεξιά άποψη) οι κακές παρέες (παραδοσιακή άποψη)
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν λέμε ότι ο τύπος είναι σκουπίδι και του αξίζει τιμωρία Νέτα σκέτα

Να πω οτι εχεις αδικο!!!!!!
Αμ δεν εχεις..ετσι ειναι τα πραγματα δυστυχως.

Bowleno
15/09/2023, 09:19

Σκουπίδι; ναι, είναι. Ανήθικο κιόλας σκουπίδι; ναι με όσα!
Όμως.... Παράνομος στην συγκεκριμένη περίπτωση, ΔΕΝ είναι. Και το ξέρει. Και το εκμεταλλεύεται....

katsar
15/09/2023, 09:49
Καλά τι τρελαίνεστε ,έγραψε μια μ@λ@κια ο τύπος λες και γέμισε το γκαράζ του μηχανάκια που τα αντάλλαξε με κρουσαν ντεπον και μπισκότα :facepalm:

doctor_john
15/09/2023, 09:57
Συναλλαγή με αξιακή αναφορά χωρίς το ανταλλακτικό μέσο; και πως θα φορολογηθεί;
Οι τράπεζες πως θα βάλουν την μυτούλα τους; πως θα πουν ψέματα ότι έχουν χρήματα;

Είσαι σίγουρος πως είναι νόμιμο; άλλο το "σιγά την αγοραπωλησία" και άλλο "είναι νόμιμο".

MG-KTiNoS
15/09/2023, 22:08
Συναλλαγή με αξιακή αναφορά χωρίς το ανταλλακτικό μέσο; και πως θα φορολογηθεί;
Οι τράπεζες πως θα βάλουν την μυτούλα τους; πως θα πουν ψέματα ότι έχουν χρήματα;

Είσαι σίγουρος πως είναι νόμιμο; άλλο το "σιγά την αγοραπωλησία" και άλλο "είναι νόμιμο".

Εξ άλλου πω το είχε κι εκείνο ο μαχλέμπας?
Ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό !

:cry::D:lol:

sanctusan
16/09/2023, 16:48
Σκουπίδι; ναι, είναι. Ανήθικο κιόλας σκουπίδι; ναι με όσα!
Όμως.... Παράνομος στην συγκεκριμένη περίπτωση, ΔΕΝ είναι. Και το ξέρει. Και το εκμεταλλεύεται....

Η αισχροκαίρδια και η εκμεταλευση είναι παρανομίες, απλά δεν αποδεικνύονται χωρίς δηκαστήριο.

Bowleno
16/09/2023, 18:25
Η αισχροκαίρδια και η εκμεταλευση είναι παρανομίες, απλά δεν αποδεικνύονται χωρίς δηκαστήριο.

Αισχροκέρδεια; εκμετάλλευση; γιατί; δεν πουλάει κάτι το οποίο έχει "νόμιμο ποσοστό κέρδους" (κατά την εμπορική γλώσσα), ανταλλάζει πράγματα που έχει με πράγματα που θέλει.
Το αν είναι θεμιτό η όχι, επαφίεται στην ηθική του καθενός.... παράνομο, πάντως, ΔΕΝ είναι.
Εγώ προσωπικά ΔΕΝ τα γουστάρω αυτά, είναι πέρα ως πέρα ανήθικα (για εμένα, τουλάχιστον), όμως, να τα λέμε στην σωστή τους διάσταση.....