View Full Version : Αγορά νέας μηχανής στην Αθήνα
Καλησπέρα στην ομάδα. Είμαι ο Συμεών και πρόσφατα μετακόμισα στην Αθήνα για να κάνω το μεταπτυχιακό μου.
Είμαι 1.72 , 80-85 κιλά και ψάχνω μανιοδώς να βρω μια ικανοποιητική μηχανή.
Οδηγάω τώρα ένα αυτόματο σκουτεράκι Sym 125 του ξαδέρφου μου και μετά από μερικές εβδομάδες κατάντησε πολύ κουραστικό.
Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 3000 ευρώ + εξοπλισμό και βαρια βαριά αν η διαφορά είναι τόσο μεγάλη να δανειστώ από τους δικους μου για να αναίβω στα 4.
Θέλω να μου βγάζει όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα γιατί γενικά δεν θέλω να τρέχω σε συνεργεία κάθε τρεις και λίγο καθώς δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχολούμε με κάτι άλλο πέρα από τις σπουδές μου. Κατανοώ πλήρως ότι με αυτά τα λεφτά εφόσον πάω σε παλιο μεταχειρισμένο οι πιθανότητες να προκύψει κάποιο θέμα είναι σχετικά μεγάλες. Ελπίζω με ένα καλό service και ίσως μερικές πατέντες να κρατήσει για 2-3 χρόνια , να το δώσω μετά στον αδερφό μου και μετά αλλαγή με κάτι καλύτερο.
Η χρήση θα γίνεται κατά 70% στο κέντρο και τους γύρω δήμους της Αθήνας, 20% για να ανεβαίνω πού και πού Θεσσαλονίκη στο πατρικό μου και σε άλλες αστικές περιοχές όπως Γιάννενα και Πάτρα (για να επισκεφθώ φίλους) και 10% στις ορεινές περιοχές της Ελλάδας για enduro-βολτα.
Εμφανισιακά μου αρέσουν μηχανές σαν τα xt δηλαδή off road φάση αλλά προφανώς θέλω κάτι που να με βγάζει στην εθνική με άνεση. Το εμφανισιακό κομμάτι δεν είναι μεγάλη προταιρεότητα οπότε μην περιοριστήτε σχετικά με τις προτάσεις σας. Δεν υπάρχει ακόμα συνεπιβάτης για μεγάλα ταξίδια αλλα ειδανικά θα ήθελα η σέλα να είναι αναπαυτική και για τους δυο.
Ενδεικτικά μερικές μηχανές που έχω δει στο car και μου έχουν αρέσει:
Yamaha xt-660z tenere :
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/336335812-yamaha-xt-660z-tenere
BMW F 650 GS Dakar (έχει πολλά, βάζω ενδεικτικά ένα που το πουλάει κατάστημα) :
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/336642094-bmw-f-650-gs-dakar
Suzuki V-storm (επίσης μου αρέσει αν και ξεφεύγει ελαφρώς από αυτό το off road στυλ που θέλω) :
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/335798118-suzuki-v-strom-650
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας.
Έχω μια χαζή αδυναμία στο Dakar παρόλο που δεν το έχω οδηγησει, εγώ παντως θα σου πρότεινα να δεις και για Aprilia pegaso Strada. Είχα δει πρόσφατα ένα στο car που ήταν μεγάλος πειρασμός.
ΓιώργοςΤΤ
05/10/2023, 18:57
Ειδικά αν είναι "του σπαρξ"....
panavour
05/10/2023, 19:55
1)Ότι πληρώσεις θα πάρεις,2)αποφυγε τα χρεπια, δεκαετίας και πανω.3)πάρε καινούργιο 250-300,να έχεις εγγύηση,ψεκασμό καυσίμου και το κυριότερο ΑBS , αφού είσαι και νέος οδηγός.
Κοίτα και για ΚΛΕ παίζουν κάτι καλά στο ΨΑΡ για λίγα λεφτά
1)Ότι πληρώσεις θα πάρεις,2)αποφυγε τα χρεπια, δεκαετίας και πανω.3)πάρε καινούργιο 250-300,να έχεις εγγύηση,ψεκασμό καυσίμου και το κυριότερο ΑBS , αφού είσαι και νέος οδηγός.
Ναι ρε απ αυτά που που βογκάγανε βαχ αχ ξέρεις εσύ :lol:
Από εκείνα που κλάνουν τρόμπες την 1η βδομάδα :lol:
:lol:
Θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες μερικές επιλογές για να δω. Ευχαριστώ.
panavour
05/10/2023, 21:02
Θα το εκτιμούσα αν μου έστελνες μερικές επιλογές για να δω. Ευχαριστώ.
https://www.car.gr/classifieds/bikes/?category=15229&category=15230&category=15426&condition=new&engine_size-from=250&engine_size-to=300&pg=1&price-from=3500&price-to=4000
Διαλέγεις και παίρνεις.
Καλά θα πάει και αυτό το νήμα
karellen
05/10/2023, 21:23
:tooth:
panavour
05/10/2023, 22:21
Καλά θα πάει και αυτό το νήμα
Μια χαρά θα πάει.Απλως ο νέος χρειάζεται να κάνει την σωστή κίνηση,και να μας ειδοποιήσει σε βάθος χρόνου,όταν και εάν την κάνει.
telegonos
06/10/2023, 01:11
Τι θέμα-γνωστικό πεδίο, έχει το μεταπτυχιακό σου;
Τι θέμα-γνωστικό πεδίο, έχει το μεταπτυχιακό σου;
Neurosciences στο ΕΚΠΑ.
Dr.Monty
06/10/2023, 06:26
Neurosciences στο ΕΚΠΑ.
Ωραιος. Κουράγιο. Άρα έχουμε ένα νέο άνθρωπο με πτυχίο.
Δλδ μου λες ότι θα δώσεις 4Κ για να αγοράσεις το καντράν της πρώτης φωτογραφίας? Ένα μηχάνημα που βρίσκεται στους δρόμους και στο έλεος του καθε ιδιοκτήτη επί 17 χρόνια? Φίλε για να πας για μεταπτυχιακό λογικά όταν την αγόρασαν αυτή τη μηχανή εσύ ήσουν 5 χρόνων. Δεν είχες πάει δημοτικό. Υπήρχε ακόμα το Νοκια3210.
Εγώ είμαι με τον panavour. Όσο πιο καινούργιο τοσο καλύτερα. Ο ανταγωνισμός είναι εκεί έξω και προσφέρει επιλογές. Λογικά από βιοεπιστημες έχεις βρεθεί στο μεταπτυχιακό. Ξέρεις τι είναι εξέλιξη.
motojojo
06/10/2023, 06:29
Αν και θεωρώ το μονοκυλινδρο κουράζει στην εθνική, από τα 3 που έβαλες το τενερε μου τραβηξε το ενδιαφέρον. Φαίνεται σε άψογη κατάσταση και δειχνει να ειναι πιο κοντά στις απαιτησεις σου από τα αλλα 2.
Εναλλακτικά το στρομ θα είναι μαλλον το πιο ανετο στην εθνική όπου οι δυο κύλινδροι δεν δυσανασχετουν σε υψηλές μουαγιε σε σχέση με έναν μονο του.
Λογικά από βιοεπιστημες έχεις βρεθεί στο μεταπτυχιακό. Ξέρεις τι είναι εξέλιξη.
Φυσικό τελείωσα και τώρα κάπως πάω να τα παντρέψω με τη βιολογία.
Όσο πιο καινούργιο τόσο καλύτερα.
Συμφωνώ και εγώ με αυτήν τη λογική. Ωστόσο, προσπαθώ να βρω τη χρυσή τομή ανάμεσα στα λεφτά, στις δυνατότητες της μηχανής και στη μακροζωία της.
Πχ. Αν κάποιος έμπειρος μου προτείνει να πάρω τη voge 300ds του 21' στα 2800 με 20χιλ. χλμ. , γιατί ξέρει ότι η συγκεκριμένη μηχανή δε βγάζει θέματα και δεν πειράζει που έχει τελειώσει η εγγυηση ίσως το προτιμήσω από το να πάρω καινούρια adventure του 23' με 4κ. Είναι μια διαφορά των 1.2κ που δεν είναι και μικρή.
.από τα 3 που έβαλες το τενερε μου τράβηξε το ενδιαφέρον
Είναι αυτό που μου αρέσει εμφανισιακά πιο πολύ από όλα.
Dr.Monty
06/10/2023, 09:12
Φυσικό τελείωσα και τώρα κάπως πάω να τα παντρέψω με τη βιολογία.
Συμφωνώ και εγώ με αυτήν τη λογική. Ωστόσο, προσπαθώ να βρω τη χρυσή τομή ανάμεσα στα λεφτά, στις δυνατότητες της μηχανής και στη μακροζωία της.
Πχ. Αν κάποιος έμπειρος μου προτείνει να πάρω τη voge 300ds του 21' στα 2800 με 20χιλ. χλμ. , γιατί ξέρει ότι η συγκεκριμένη μηχανή δε βγάζει θέματα και δεν πειράζει που έχει τελειώσει η εγγυηση ίσως το προτιμήσω από το να πάρω καινούρια adventure του 23' με 4κ. Είναι μια διαφορά των 1.2κ που δεν είναι και μικρή.
Καλό είναι. Εχει δουλεία. Λογικά αφου εισαι φυσικος θα πας απο την υπολογιστική πλευρα. Σήμα, εγκεφαλο, καρδια, MRI ψιλο medical informatics και τα συναφή. Αν θελεις στειλε μου το μτπχ που επελεξες σε πμ, ετσι απο περιέργεια.
Στο θέμα μας.
Θα ακουσεις πολλά και θα διαβασεις ακομα περισσότερα εδω μεσα και αλλου.
Υπάρχει ακριβώς αλλο θέμα αυτη τη στιγμή οπου ενας φιλος ψάχνεται αν θα παρει το voge το 300ds. Τελικα ρώτησε και στο fb διαφορα και του απαντήσαν και σταματησε να απανταει στο θέμα του εδω.
Υπάρχει ενας αλλο φιλος απο εδω μεσα που το εχει γμθ με την τρόμπα και χαλαει και ξαναχαλάει.
Στο 300δσ νομίζω ότι είχαν και προβλημα με το φως πισω (το εκαιγε).
Μεμονωμένα περιστατικά θα βρεις πολλά. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι για όσο τρέχουν τα voge, μεγάλα πρόβληματα δεν βγήκαν σε κανέναν (και παρακολουθώ και 2 γκρουπ στο fb - το ενα κλειστό μονο για κατόχους).
Οτιδήποτε βγήκε το κάλυψε η εγγύηση. Χωρις πολλες ερωτήσεις.
Απο εκει και πέρα θα δεις οτι υπάρχει τρομερή εμπιστοσύνη στις 4-5 γνωστες μάρκες (Honda, Yamaha, Kawa ktlktl). Για να το λένε μαλλον κατι ξερουν. Δεν διαφωνω. Απλά δεν μπορω να καταλάβω πως μπορώ να εχω εμπιστοσυνη σε ενα μηχάνημα 15-20 χρόνων. Μετα εγω δεν θα το κρατήσω καμια 5-10? Θα μιλάμε για μηχανη 30ετίας???
Και αν το βασικο θέμα ειναι η αξιοπιστία (που απλα δεν εχει αποδειχθει για τις κινέζικες), προτιμώ να ρισκάρω να εμπιστευτώ οτι θα ειναι αξιόπιστη η Voge, CFMoto, Bennelli, παρά να εμπιστευτω τον Μπαμπη, τον Κώστα και τον Μήτσο που καβαλούσαν πριν απο μένα τη μηχανη και την συντηρούσαν.
Ρε παιδιά όλοι καινούρια θέλουμε να πάρουμε αλλά κάθε φορά που το μπάτζετ είναι στα 3.500 -4.000 €, που είναι και πολύ σύνηθες, η μόνιμη απάντηση είναι τα 300αρια της Voge. Δεν θέλουν όλοι τα ίδια πράγματα. Που και να μην έλεγε δηλαδή το παιδί ότι το θέλει και για να ταξιδεύει Θεσσαλονίκη, Γιάννενα ή να πάει και λίγο εκτός δρόμου. Βέβαια άλλο θέμα είναι όντως αν θα τα κάνει τελικά αυτά ή θα περιοριστεί στις μετακινήσεις εντός Αθηνών, γιατί μέχρι τώρα την βγάζει με 125αρι σκούτερ. Αλλά όχι και να λέμε ότι μηχανάκια δεκαετίας, του 2013, 2014 είναι χρέπια λόγω παλαιότητας ή επειδή ο άλλος είναι στόκος και έβγαλε φωτογραφία το μηχανάκι του στην αγγελία με κουτσουλιές στον ανεμοθώρακα είναι άχρηστο συνολικά το μηχανάκι.
Dr.Monty
06/10/2023, 09:37
Ρε παιδιά όλοι καινούρια θέλουμε να πάρουμε αλλά κάθε φορά που το μπάτζετ είναι στα 3.500 -4.000 €, που είναι και πολύ σύνηθες, η μόνιμη απάντηση είναι τα 300αρια της Voge. Δεν θέλουν όλοι τα ίδια πράγματα. Που και να μην έλεγε δηλαδή το παιδί ότι το θέλει και για να ταξιδεύει Θεσσαλονίκη, Γιάννενα ή να πάει και λίγο εκτός δρόμου. Βέβαια άλλο θέμα είναι όντως αν θα τα κάνει τελικά αυτά ή θα περιοριστεί στις μετακινήσεις εντός Αθηνών, γιατί μέχρι τώρα την βγάζει με 125αρι σκούτερ. Αλλά όχι και να λέμε ότι μηχανάκια δεκαετίας, του 2013, 2014 είναι χρέπια λόγω παλαιότητας ή επειδή ο άλλος είναι στόκος και έβγαλε φωτογραφία το μηχανάκι του στην αγγελία με κουτσουλιές στον ανεμοθώρακα είναι άχρηστο συνολικά το μηχανάκι.
Ρε Νίτσε δεν διαφωνούμε αλλά σκέψου αν τυχόν δεν κατάφερε να βγάλει σωστή φωτό, πως εμπιστεύεσαι ότι είχε τη μηχανή του οκ.
Τεσπά γενικά την έχω κόψει τη συζήτηση. Απλά τώρα μου έκανε τριγγερ και απάντησα.
Αυτά από μένα
Ναι οκ σύμφωνοι , απλά μου κάνει εντύπωση η επιμονή σε ένα συγκεκριμένο μηχανάκι για αγορά καινούριου τη στιγμή που έχει ταλαιπωρήσει και κανά δύο μέλη του forum. Δεν λέω και εγώ να πάει να πάρει strom με 120.000 χλμ, αλλά θα μπορούσε να προταθεί πχ ένα TRK 502 ή ένα CF 650 MT πενταετίας ας πούμε αφού το παλικάρι έχει βλέψεις και για ταξίδια.
Dr.Monty
06/10/2023, 09:54
Ναι οκ σύμφωνοι , απλά μου κάνει εντύπωση η επιμονή σε ένα συγκεκριμένο μηχανάκι για αγορά καινούριου τη στιγμή που έχει ταλαιπωρήσει και κανά δύο μέλη του forum. Δεν λέω και εγώ να πάει να πάρει strom με 120.000 χλμ, αλλά θα μπορούσε να προταθεί πχ ένα TRK 502 ή ένα CF 650 MT πενταετίας ας πούμε αφού το παλικάρι έχει βλέψεις και για ταξίδια.
Μαζί σου. Εγώ όταν μιλάω για voge μιλάω πάντα για όλη την κλάση των 3 κινέζικων ( Voge, Benelli, CFMoto). Καλά το voge το αγαπάω λίγο παραπάνω..
Μαζί σου. Εγώ όταν μιλάω για voge μιλάω πάντα για όλη την κλάση των 3 κινέζικων ( Voge, Benelli, CFMoto). Καλά το voge το αγαπάω λίγο παραπάνω..
Ε, άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου....
(Μαζί κι εγώ :D)
Δε βάζεις λίγα παραπάνω να πάρεις ένα τέτοιο (https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/triumph-speed-400-kai-scrambler-400-x-oi-times-toys-stin-ellada)?
CB500X ? μεταχειρα 4-5 χιλιαρικα και βαλ του λαστιχα off road
https://youtube.com/shorts/TY1ouxBz68o?si=ZilducRWy5_IWYlY
Δε βάζεις λίγα παραπάνω να πάρεις ένα τέτοιο (https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/triumph-speed-400-kai-scrambler-400-x-oi-times-toys-stin-ellada)?
Ωραίο δε λέω αλλά στα λεφτά δεν μπορώ να ανέβω σίγουρα. Επίσης, ξεφεύγει αρκετά από αυτό το on/off στυλ που ψάχνω.
CB500X ? μεταχειρα 4-5 χιλιαρικα και βαλ του λαστιχα off road
https://youtube.com/shorts/TY1ouxBz68o?si=ZilducRWy5_IWYlY
Η τιμή ξεφεύγει. Ιδανικά θέλω να δώσω 3 , αντε βαρια-βαρια 4 για να μου μείνει και τίποτα για να πάρω καλό εξοπλισμό.
TRK 502
Πολύ ωραία. Η τιμή πιάνει το ταβάνι αλλά είναι από τις top υποψήφιες μέχρι στιγμής.
CF 650 MT
Ξεφεύγει λίγο σε τιμή αλλά μπαίνει και αυτό στη λίστα μιας και υπάρχει ένα στα 4150 που ίσως τα φτάσω με λίγο τύχη.
Ρίξε μια ματιά κι εδώ (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/336788291-aprilia-pegaso-650?utm_source=android-app&utm_medium=push-button&utm_campaign=facebook-shareSearchByUrl&utm_content=aggelia) αν θες, στα αρνητικά η τσιμπημενη κατανάλωση και η απουσία abs.
Nostradamus
06/10/2023, 19:58
Γνώμη μου. Μην κοιτάς μοτό χωρίς abs.
Γνώμη μου. Μην κοιτάς μοτό χωρίς abs.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ειδικά για εμένα που γενικά με το αμάξι είχα βαρύ πόδι και με το Sym έχω βαρύ χέρι…
Είναι όπως οι γκέι.... :lol: Προσπαθούν να κάνουν κι άλλους γκέι να μεγαλώσει το γκέτο :lol: να είναι πολλοί να μην του κοροϊδεύουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σε λίγα χρόνια αυτά τα μηχανάκια θα έχουν μηδενική τιμή μεταπώλησης αν δεν έχουν σκορπίσει
panavour
06/10/2023, 22:56
Σιγά ρε άγριο αρσενικό.Σκουπισου λίγο απ' την τεστοστερόνη.Θα γλυστρισεις.
motojojo
07/10/2023, 08:04
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ειδικά για εμένα που γενικά με το αμάξι είχα βαρύ πόδι και με το Sym έχω βαρύ χέρι…
Από τα 3 που παρέθεσες μόνο το bmw έχει abs.
Οπότε δεν έχουν άδικο τα παιδιά που προτείνουν κάτι με λιγότερα κυβικά αλλά πιο καινουργια. Πρέπει πρώτα εσύ να αποφασίσεις τι θες!
Από τα 3 που παρέθεσες μόνο το bmw έχει abs.
Σωστά. Οπότε πετάω εκτός τα άλλα δύο.
με λιγότερα κυβικά αλλά πιο καινουργια
Σίγουρα τείνω περισσότερο στο να πάρω μια μηχανή όσο πιο καινούργια μου επιτρέπει η τσέπη μου και οι ανάγκες μου. Ωστόσο, όσο αφορά το κομμάτι των κυβικών είμαι ακόμα διχασμένος. Ναι, μεν με ένα 300αρι θα μπορέσω να αποκτήσω καλύτερη εμπειρία και θα γίνει πιο ομαλή μετάβαση στο μέλλον σε μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού, με ένα 650 τα ταξίδια μου θα είναι πιο άνετα αλλά και θα με αναγκάσει να αποκτήσω καλύτερη οδηγική συμπεριφορά (όχι ότι τώρα κάνω τρέλες). Κάπως έτσι το σκέφτομαι...
Dimmanoukas
07/10/2023, 11:27
Λάβε υπόψη βέβαια ότι αλλά τα κόστη συντήρησης και λειτουργίας σε ένα 300αρι και αλλά σε 650αρι.
Σιγά ρε άγριο αρσενικό.Σκουπισου λίγο απ' την τεστοστερόνη.Θα γλυστρισεις.
Πουλάω άμα θες
Απο καινουργια μεσα στο budget σου:
το μονο που θα σε καλυψει σε ολες τις χρησεις που περιγραφεις εστω κ οριακα σε καποιες, ειναι το voge 300 rally
αν βεβαια θυσιασεις αρκετα απο χωμα τοτε παιζουν κ voge 300ds κ benelli trk 251
ουσιαστικα στην πολη θα ειναι πολυ καλα ολα κ το ποση προτεραιοτητα δινεις στο ταξιδι σε σχεση με το χωμα θα σε οδηγησει στην επιλογη σου
εχεις λοιπον κινεζικα ,ποιοτικα ναι μεν ,με πολυ καλη εμπειρια οδηγικα κλπ που ομως δεν εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους και την υποστηριξη τους σε βαθος χρονου, οι reviewers βεβαια και οι κατοχοι τα εξυμνουν αλλα μεταξυ μας μην πιστευεις το 100% των οσων λενε
επισης μεταπωληση αν κ εφοσον δεν σε καλυπτπουν απο ενα σημειο κ μετα δεν θα εχουν πολυ καλη ,στον αντιποδα θα εχεις μια μηχανουλα με 0 φθορες που θα ξερεις οτι θα σου κρατησει αν την συντηρεις σωστα και δεν σου βγαλει καποιο προβλημα (ολα βγαζουν αλλα με αλλη συχνοτητα κ σοβαροτητα) θα εχει κ σωστη συμπεριφορα χωρις να ζηταει συνεχεια λεφτα και να ειναι ακινητοποιημενη
μετα στα μεταχειρισμενα το χαος:
καταρχας κοιτας σε πραγματικα adventure στυλ yamaha tenere ,africa twin ,transalp 650 ,τα 2 πρωτα πιο χωματινα το 3 περισσοτερο δρομισιο (btw ειχα το transalp 650 κ ηταν πραγματικα πολυ καλο, παπι στην πολη,ταξιδευε ομορφα κ ξεκουραστα κ εμπαινε κ χωμα αν το ειχες οδηγικα)
τα παραπανω ομως οταν τα βρισκεις μεσα στο budget σου ειναι 20ετιας+ ,φορτωμενα χιλιομετρα ,ταλαιπωρημενα κλπ κ θα ζητανε λεφτα συνεχως οσο καλα κ να ειναι
γνωμη μου παρε κατι καινουργιο αλλα μην περιμενεις οτι επειδη πηρες καινουργιο οτι κ να ειναι αυτο ,ακομα κ honda δεν υπαρχει πιθανοτητα να σου βγαλει προβληματα
Από τις 3 μεταχειρισμένες που έβαλες στο πρώτο ποστ θα κοίταζα μόνο το tenere που φαίνεται καλό. Ίσως όμως δεν έχεις σκεφτεί το ύψος, δεν θα σου είναι εύκολο ούτε αυτό ούτε το Dakar. Πρέπει να δοκιμάσεις, να κάτσεις πάνω να δεις αν πατάς σχετικά άνετα. Επίσης 100.000 χλμ σε έμπορο, είναι άνετα 200.000 (δεν μιλάω για τις συγκεκριμένες, δεν τους ξέρω, απλά λέω).
Εγώ μάλλον θα βγάλω για πούλημα τη δική μου, 650 GS γιατί δεν τη χρησιμοποιώ. Όχι επειδή είμαι μπροστά :D αλλά χρέπι δεν είναι σε καμία περίπτωση. Και έχω και φίλους με μηχανές 15 και 20 χρόνων που δεν είναι καθόλου χρέπια. Φυσικά θα πρέπει η παλιά μηχανή να κοστολογείται ανάλογα, όχι τα τρελά που βλέπουμε...
Αν δεν έλεγες για ταξίδια ένα καινούργιο 300άρι μπορεί να ήταν μια επιλογή. Τώρα να πηγαίνεις Θεσσαλονίκη, Γιάννενα κλπ με 300άρι, τί να πω...
Dr.Monty
07/10/2023, 13:48
Είναι όπως οι γκέι.... :lol: Προσπαθούν να κάνουν κι άλλους γκέι να μεγαλώσει το γκέτο :lol: να είναι πολλοί να μην του κοροϊδεύουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το κάνω quote. Αυτό πρέπει να μείνει.
Επίσης να σημειωθεί ότι οι αγοραστές κινέζικων χρησιμοποιούν τις ίδιες πρακτικές για να μεγαλώσει το δικό τους γκέτο.
basilis_k6
07/10/2023, 14:35
Σωστά. Οπότε πετάω εκτός τα άλλα δύο.
Σίγουρα τείνω περισσότερο στο να πάρω μια μηχανή όσο πιο καινούργια μου επιτρέπει η τσέπη μου και οι ανάγκες μου. Ωστόσο, όσο αφορά το κομμάτι των κυβικών είμαι ακόμα διχασμένος. Ναι, μεν με ένα 300αρι θα μπορέσω να αποκτήσω καλύτερη εμπειρία και θα γίνει πιο ομαλή μετάβαση στο μέλλον σε μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού, με ένα 650 τα ταξίδια μου θα είναι πιο άνετα αλλά και θα με αναγκάσει να αποκτήσω καλύτερη οδηγική συμπεριφορά (όχι ότι τώρα κάνω τρέλες). Κάπως έτσι το σκέφτομαι...
το μοτερ το αποφασιζει η χρηση. και κανω quote αυτο για να συνεχισω τη σκεψη μου:
Λάβε υπόψη βέβαια ότι αλλά τα κόστη συντήρησης και λειτουργίας σε ένα 300αρι και αλλά σε 650αρι.
δεν ισχυει αυτο για ολους.
εξηγηση:
αν θες μηχανη για πολη, ακομα και ο τυπος του κινητηρα εχει σημασια. εκτος απο την κατανάλωση αλλαζει και τα κοστη συντηρησης. οι διαφορες βεβαια ειναι μικρες. οταν μιλαμε για ενα 300αρι μονοκυλινδρο και ενα 650 2κυλινδρο ειναι ανα έτος σχεδον αμελητέες.
ομως ακομη και αν θεωρησουμε οτι οι μικρες αυτες διαφορες ειναι προβλημα για εμας, η χρηση ειναι αυτη που μας ενδιαφέρει πρωτα απο ολα. ενα μικρο μοτερ που το βγαζεις συχνα εξω θα καιει παραπανω απο ενα μεγαλο μοτερ που μπαινει στην πολη. συνηθως ενας 2κ μεασιων κυβικων (ειδικα με τα euro 5 που εχουν καταστρεψει τις καταναλωσεις στα μικρα κυβικα) καιει ελαχιστα παραπανω απο ενα 300 ενω το 300 θα καιει ΑΡΚΕΤΑ παραπανω στο ταξιδι. εως και 2 λιτρα πανω. Βεβαια μπορεις να συμβιβαστεις με χαμηλες ταχυτητες ταξιδιου αλλα γιατι να το κάνεις? ηδη εχεις συμβιβαστει με το λιγοστο γκαζι και την μικροτερη ενεργητικη ασφάλεια της αργης μηχανης.
συνεπως πρεπει να ορισεις ποσο πόλη θες, τι πόλη ειναι αυτη? το 30% εκτος πολης που εγραψες στο αρχικο μνμ, αν εγω ημουν ο οδηγος, αυτομάτως θα ξέχναγα οτιδηποτε κατεβαζει λιγοτερα απο 60 αλογα και ειναι 300 κυβικα. βεβαια ποσο απαραιτητο ειναι να κανεις αθηνα-θεσ με μηχανη? δεν ειναι καν ωραια διαδρομη, μονο κουραση ειναι. καλυτερα να πας σε ενα 300αρι και να πηγαινεις με τραινο/κτελ κτλ. ετσι θα εχεις και ενα πιο ελαφρυ μηχανακι για το 10% που θες να κανεις λιγο εντουραδα.
και για να κλείσω επειδη η προφανης απαντηση στο "θελω να τα κανω ολα" ειναι vstrom, σκέψου ποσο σε ενδιαφέρει τελικα αυτο το enduro-βολτα για να δεις κατι διαφορετικο.
dimitris23
07/10/2023, 15:26
Ρε παιδιά μια απορία το έχω. Τόσα χρόνια χωρίς abs ο κόσμος έπεφτε; οκ συμφωνώ όταν κάποιος δίνει αρκετά λεφτά να το έχει ως απαίτηση. Αλλά όταν έχει περιορισμένο μπάτζετ δεν γίνεται να τα έχει όλα. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουνε εξάσκηση και στο φρενάρισμα. Ότι έχουμε abs δεν σημαίνει ότι φρεναρουμε πάντα τέρμα χωρίς να έχουμε αίσθηση. Πάντως όταν πας με περιορισμένο μπάτζετ σε μηχανή 15ετιας θα τα βρεις σκούρα. Όλο και κάτι θα βγάλει δεν πάει να είναι η ποιο αξιόπιστη μοτοσυκλέτα.
basilis_k6
07/10/2023, 15:56
Ρε παιδιά μια απορία το έχω. Τόσα χρόνια χωρίς abs ο κόσμος έπεφτε; οκ συμφωνώ όταν κάποιος δίνει αρκετά λεφτά να το έχει ως απαίτηση. Αλλά όταν έχει περιορισμένο μπάτζετ δεν γίνεται να τα έχει όλα. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουνε εξάσκηση και στο φρενάρισμα. Ότι έχουμε abs δεν σημαίνει ότι φρεναρουμε πάντα τέρμα χωρίς να έχουμε αίσθηση. Πάντως όταν πας με περιορισμένο μπάτζετ σε μηχανή 15ετιας θα τα βρεις σκούρα. Όλο και κάτι θα βγάλει δεν πάει να είναι η ποιο αξιόπιστη μοτοσυκλέτα.
ισα ισα αν κοιτας μηχανακια προ 2010 στα περισσοτερα δεν το θες το abs. ηταν πρωτες προσπαθειες και αρκετά κακες. στο στρομ ηταν χάλια, στα fazer το ίδιο, σε μερικά honda ηταν πολύ καλο και ίσως στα gs (δεν γνωριζω). βεβαια οταν καποιος ειναι νεος αναβάτης ειναι σιγουρα καλυτερα να εχει abs. ειδικα αν σκοπευει στην ελλαδα να βγαινει με βροχη.
Συγνώμη που δεν απάντησα παιδιά. Το μεταπτυχιακό πάει γαμι*ντας οπότε δεν είχα πολύ χρόνο να ασχοληθώ. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα ότι θα πάω σε Ιάπωνα. Θα κάνω υπομονή μέχρι να μαζέψω μερικά λεφτά ακόμη οπότε με λίγη τύχη και υπομονή ανεβάζω το budget εκεί κοντά στα 5. Το deadline αγοράς μηχανής είναι 30 Νοεμβρίου διότι από 1 Δεκεμβρίου ξεκινάω εργαστήριο. Πρακτικά είμαι ανάμεσα σε 2 μηχανές, το cbx500 και το nc700x dct αλλά φυσικά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις.Έχω δει κάτι vstrom αλλά εμφανισιακά τα Honda μου αρέσουν πιο πολύ. Το αυτόματο κιβώτιο της 700x είναι πολύ ελκυστικό… Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι έχω το Α2 δίπλωμα οπότε αν τελικά αποφασίσω στη 2η θα πρέπει να κάνω την αναβάθμιση. Παραθέτω παρακάτω τα link απο ιδιώτες και καταστήματα για να μου πείτε γνώμες. Ευχαριστώ.
CBX500:
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/337596114-honda-cbx-500
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/337503165-honda-cbx-500
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/337586293-honda-cb-500
Νc700x Dct :
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/334818912-honda-nc700x
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/334391548-honda-nc700x
Kickstart
20/10/2023, 08:40
προσωπικά θα έμενα μακριά απο τα δυο nc που παραθέτεις και εξηγούμαι..
το λευκό του ιδιώτη εχει φαει αλύπητο ξύλο εχει εμφανώς πέσει κάμποσες φορές οι σκουριές πάνε κι έρχονται και γενικά ο ιδιοκτήτης φαινεται να είναι λίγο στ@@ του με το μηχανάκι (οχι καλός συνδυασμός πραγμάτων στα μεταχειρισμένα).
το κόκκινο 1ον είναι από έμπορο οπότε αμέσως προβληματίζει για λόγους που εχουν χιλιογραφτεί εδώ κι αλλού και 2ον κόκκινο ρε φίλε; νταξ γούστα ειναι αυτά, αλλά κόκκινο; :p
για να μην σε κουράζω με τις αμπελοφιλοσοφίες μου καταλήγω.
Θα πήγαινα καρφί στον κυρ Μιχάλη (το τρίτο cbx που παραθέτεις) και αφού τσεκάριζα καλά τι παίζει μάλλον θα το χτύπαγα με λίγο παζάρι το 4600 γίνεται κάτι καλύτερο.
προσωπικά θα έμενα μακριά απο τα δυο nc που παραθέτεις και εξηγούμαι..
το λευκό του ιδιώτη εχει φαει αλύπητο ξύλο εχει εμφανώς πέσει κάμποσες φορές οι σκουριές πάνε κι έρχονται και γενικά ο ιδιοκτήτης φαινεται να είναι λίγο στ@@ του με το μηχανάκι (οχι καλός συνδυασμός πραγμάτων στα μεταχειρισμένα).
.
Αφού είναι αγρατσούνιστο λέει...Τουλάχιστον στην πρώτη φωτογραφία.
PortisHead
20/10/2023, 11:15
Το αδιαφορο (κατα τη γνωμη μου παντα) V-Strom είναι μονόδρομος με τα κριτήρια που εθεσες.
Μην το ψαχνεις παραπερα.
Japan, δυνατο, 2-κυλινδρο, ABS, φορτωνεται, ταξιδευει με 2 ατομα ανετα κι ανταλλακτικά μεχρι και στο περίπτερο.
Ειναι..."πιο" μηχανη να το πω απ' ολα τα υπολοιπα.
Απλά εχει την αισθητική ενος...πλυντηρίου (λευκου) :rolleyes:
Σωστη για μενα η σκεψη σου για Ιαπωνα. Δε θα βγεις χαμενος. Το CB500X σε καλυπτει απολυτα και ειναι χρυση τομη για πολη και ταξιδι. Το nc δεν το προτεινω και πολυ για πρωτη μοτοσυκλετα λογω βαρους. Συν οτι εισαι και μετριου αναστηματος οποτε πιθανως θα εχεις μια εξτρα δυσκολια στη διαχειριση του ογκου της μηχανης.
Απ΄τις αγγελιες που εβαλες θα πηγαινα κι εγω καρφι για το τριτο 500. Αν και εδω που τα λεμε αφου δεν εχεις τα λεφτα στο χερι ακομα δε βλεπω και τοσο νοημα στο να κοιτας αγγελιες. Καλες αγορες οπως και να'χει. :beer:
Καλησπέρα στην ομάδα. Έγινε η αγορά της μοτοσυκλέτας. Κατέληξα στο cbx500. Είναι απλά κούκλα. Θα ήθελα μερικές συμβουλές σχετικά με ποια ασφαλιστική εταιρεία να επιλέξω και με τον αντικλεπτικό συναγερμό. Ξέρω ότι το ιδανικό είναι να μπει σε parking αλλά το πλησιέστερο εδώ στη Ζωγράφου είναι 15 λεπτά με τα πόδια. Ψάχνω μπας και βρω κάτι εδώ κοντά και θα ξεκινήσω να ρωτάω αυτούς που έχουν γκαράζ εδώ κοντά. Η μηχανή έχει συναγερμό και θα ήθελα να πάρω και μια κλειδαριά δισκόφρενου οπότε θα ήθελα μια γνώμη και για αυτό. Θα έπαιρνα και αλυσίδα αλλά μπροστά από την πολυκατοικία δεν υπάρχει κάπου για να την κλειδώσω.
448078448079
Καλορίζικη και καλόβολτη.:beer:
Ζωγράφου και CB500 κακός συνδυασμός....μην αρκεστείς σε μια κλειδαριά δισκόφρενου μόνο. Πάρε και καλή αλυσίδα με ΚΑΛΟ λουκέτο και παρκάρισμα όσο δυνατόν πιο μακριά από τον δρόμο η τουλάχιστον να μην υπάρχει εύκολη πρόσβαση να την πάρουν σηκωτή.....
CorpseAlive
16/11/2023, 12:27
Καλησπέρα στην ομάδα. Έγινε η αγορά της μοτοσυκλέτας. Κατέληξα στο cbx500. Είναι απλά κούκλα. Θα ήθελα μερικές συμβουλές σχετικά με ποια ασφαλιστική εταιρεία να επιλέξω και με τον αντικλεπτικό συναγερμό. Ξέρω ότι το ιδανικό είναι να μπει σε parking αλλά το πλησιέστερο εδώ στη Ζωγράφου είναι 15 λεπτά με τα πόδια. Ψάχνω μπας και βρω κάτι εδώ κοντά και θα ξεκινήσω να ρωτάω αυτούς που έχουν γκαράζ εδώ κοντά. Η μηχανή έχει συναγερμό και θα ήθελα να πάρω και μια κλειδαριά δισκόφρενου οπότε θα ήθελα μια γνώμη και για αυτό. Θα έπαιρνα και αλυσίδα αλλά μπροστά από την πολυκατοικία δεν υπάρχει κάπου για να την κλειδώσω.
448078448079
Από ασφαλιστικές 2 καλύπτουν κλοπή.
Η Interamerican και η AIG.
Η δεύτερη σε καλύπτει για το 75% της αξίας της μηχανής αλλά τα ασφάλιστρα είναι πολύ πιο οικονομικά .
Η Πρώτη σε καλύπτει για το 100%.
Ότι και να βάλεις πάνω της αν θέλουν να στην σηκώσουν θα στην σηκώσουν , επομένως πλήρωσε ασφάλεια να είσαι ήρεμος.
rainmike
16/11/2023, 13:12
Η ασφάλεια ειναι καλή λύση αλλα βεβαιώσου ως προς τι σε καλύπτει.
Αν το μηχανάκι βρεθει με ζημιά θα αποζημειωθείς ή όχι?
CorpseAlive
16/11/2023, 13:13
Η ασφάλεια ειναι καλή λύση αλλα βεβαιώσου ως προς τι σε καλύπτει.
Αν το μηχανάκι βρεθει με ζημιά θα αποζημειωθείς ή όχι?
Όχι , δεν αποζημιώνεσαι .
Εκτός αν έχεις ήδη αποζημιωθεί , σε αυτή την περίπτωση απλά κρατάει το μηχανάκι η ασφαλιστική(εκχωρείς ούτως ή άλλως την μηχανή κατά την αποζημιώση.)
Φίλε μου έκανες (για να μην πω άριστη :D ) πολύ καλή επιλογή.
Συναγερμό προσωπικά δεν έχω βάλει, τον θεωρώ άχρηστο και εν δυνάμει ύποπτο για προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρολογικά/μπαταρία.
Αν πληρώνεις γκαράζ και ασφάλεια κλοπής, σε 3 χρόνια το έχεις ξανα αγοράσει το μηχανάκι.
Επειδή παρκάρω και εγώ στη Λ. Παπάγου συχνά, φροντίζω να έχω οπτική επαφή (λες και θα με σώσει) με το μηχανάκι ή να το έχω σε σημείο που πηγαινοέρχεται κόσμος (δηλ. επάνω στη λεωφόρο).
Κουκούλα κάθε βράδυ, αλυσίδα και τύχη.
Καλές και απροβλημάτιστες βόλτες :beer:
rainmike
17/11/2023, 11:14
Φίλε μου έκανες (για να μην πω άριστη :D ) πολύ καλή επιλογή.
Συναγερμό προσωπικά δεν έχω βάλει, τον θεωρώ άχρηστο και εν δυνάμει ύποπτο για προβλήματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα ηλεκτρολογικά/μπαταρία.
Αν πληρώνεις γκαράζ και ασφάλεια κλοπής, σε 3 χρόνια το έχεις ξανα αγοράσει το μηχανάκι.
Επειδή παρκάρω και εγώ στη Λ. Παπάγου συχνά, φροντίζω να έχω οπτική επαφή (λες και θα με σώσει) με το μηχανάκι ή να το έχω σε σημείο που πηγαινοέρχεται κόσμος (δηλ. επάνω στη λεωφόρο).
Κουκούλα κάθε βράδυ, αλυσίδα και τύχη.
Καλές και απροβλημάτιστες βόλτες :beer:
Μεγάλη αλήθεια και εγώ στην αρχή το μηχανάκι το είχα με κουκούλα και αλυσιδα σε σταθερο σημειο.
Ολα καλα στην αρχή μεχρι που αρχισα να βλεπω να πειραζουν την κουκουλα.
Το ποτηρι ξεχειλισε οταν μου την εκλεψαν
Οποτε αναγκαστικά πηγα στη λύση του κλειστού παρκινγκ,απο τοτε δεν ειχα προβλημα αλλα και τα 840 το χρονο δεν ειναι και λιγα.
Μεγάλη αλήθεια και εγώ στην αρχή το μηχανάκι το είχα με κουκούλα και αλυσιδα σε σταθερο σημειο.
Οποτε αναγκαστικά πηγα στη λύση του κλειστού παρκινγκ,απο τοτε δεν ειχα προβλημα αλλα και τα 840 το χρονο δεν ειναι και λιγα.
Εξαρτάται πάντα τη φάση, επειδή μιλάμε για ένα μηχανάκι των 4-5Κ € για αυτό το είπα.
Εννοείται αν είναι καινούριο των 25-30Κ αναγκαστικά εκεί το σύστημα σε βάζει να πληρώσεις.
Γενικά όλα είναι τόσο οργουελικά μελετημένα και κουμπώνουν με τέτοιο τρόπο που χάνεις ό,τι και να γίνει.
rainmike
17/11/2023, 12:01
Εξαρτάται πάντα τη φάση, επειδή μιλάμε για ένα μηχανάκι των 4-5Κ € για αυτό το είπα.
Εννοείται αν είναι καινούριο των 25-30Κ αναγκαστικά εκεί το σύστημα σε βάζει να πληρώσεις.
Γενικά όλα είναι τόσο οργουελικά μελετημένα και κουμπώνουν με τέτοιο τρόπο που χάνεις ό,τι και να γίνει.
Οχι ρε και εγώ 6000 το πήρα. Αλλα θα μου το τρωγανε δεν ειχα αλλη επιλογη.
Καλοριζικο φιλε. Μπορεις να παρεις λουκετο με συναγιαρμο αν και εγω θα εψαχνα επιπλεον για κλειστο παρκινγκ. Αν δεν εχεις parking αναγκαστικα ασφαλεια κλοπης. Τωρα και τα 2 ειναι ασυμφορο οικονομικα.
70€ το μήνα για κλειστο παρκινγκ ; :eek: Σε ποια περιοχη εισαι; Ειμαι 40€ στο Ν. Κόσμο. Σκεφτομαι θα μετακομισω καποια στιγμη και πρεπει να εχω κατα νου την ευκολια του parking.
70€ το μήνα για κλειστο παρκινγκ ; :eek: Σε ποια περιοχη εισαι; Ειμαι 40€ στο Ν. Κόσμο. Σκεφτομαι θα μετακομισω καποια στιγμη και πρεπει να εχω κατα νου την ευκολια του parking.
30-40€ έπαιζε Καισαριανή πριν 10-12 χρόνια.
Τελευταία φορά που είδα (πρέπει να ήταν πριν 2-3 χρόνια) ήταν στα 60€ (Καισαριανή πάντα).
rainmike
17/11/2023, 15:33
Καλοριζικο φιλε. Μπορεις να παρεις λουκετο με συναγιαρμο αν και εγω θα εψαχνα επιπλεον για κλειστο παρκινγκ. Αν δεν εχεις parking αναγκαστικα ασφαλεια κλοπης. Τωρα και τα 2 ειναι ασυμφορο οικονομικα.
70 ευρώ για 2 μηχανάκια.
Πρωτα έδινα 50 και εδω και καποια χρονια μου το ανεβασε.
30-40€ έπαιζε Καισαριανή πριν 10-12 χρόνια.
Τελευταία φορά που είδα (πρέπει να ήταν πριν 2-3 χρόνια) ήταν στα 60€ (Καισαριανή πάντα).
70 ευρώ για 2 μηχανάκια.
Πρωτα έδινα 50 και εδω και καποια χρονια μου το ανεβασε.
Νταξει 70€ για 2 πες ειναι καπως οκ, αλλα 60€ για 1 ειναι υπερβολικη τιμη. Μαλλον η ελλειψη ανταγωνισμου στην περιοχη δημιουργησε αυτα τα φαινομενα.
ioannispar
18/11/2023, 07:30
Γενικα ζητανε οτι θελουν! Εγω νοικιαζω με 30 το μηνα, αλλα 5 λεπτα με τα ποδια και ανηφορα, σε κλειστο που εχει και αλλα μεσα και 2ο υπογειο που δεν χωραει να μπει βαν ή μεγαλο τζιπ. Κανω και την γυμναστικη μου καθε μερα δηλαδη. Βρηκα και σχεδον κατω απο το σπιτι μου αλλα ζηταγε 60 σε κλειστο ισογειο, που οταν ειπα ποσα δινω στο αλλο μου το κατεβασε στα 50. Συνεχιζω σε αυτον με τα 30 γιατι οτι και να γινει ειναι δυσκολο να φορτωθει απο εκει που ειναι!
Καλορίζικη και καλοτάξιδη η μηχανή σου.
Η Αθήνα δεν είναι "αστείο".
Ασφάλεια, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,
καθώς η "ζημιά" μπορεί να γίνει και αλλού
εκτός από το σπίτι που μένεις.
doctor_john
18/11/2023, 10:13
Δεν σε καλύπτει αλλου όμως..
AUFGEBRACHT
18/11/2023, 10:29
Καλησπέρα στην ομάδα. Έγινε η αγορά της μοτοσυκλέτας. Κατέληξα στο cbx500.
Είσαι από Κόρινθο/έγινε η αγορά Κόρινθο; Καλορίζικη κι απροβλημάτιστη!!!
ΓιώργοςΤΤ
18/11/2023, 12:06
Πόθεν προκύπτει αυτό;
doctor_john
18/11/2023, 12:20
Δηλώνεις κλειστό χώρο στάθμευσης, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό ξέρω.
Πάντως εμένα δεν με ρώτησαν πότε αν η μηχανή σταθμεύει σε κλειστό χώρο όταν έκανα ασφάλεια κλοπής. Μάλιστα όταν τους ρώτησα αν υπάρχει κάποια έκπτωση σε αυτή την περίπτωση η απάντηση ήταν αρνητική.
CorpseAlive
18/11/2023, 18:20
Δηλώνεις κλειστό χώρο στάθμευσης, μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό ξέρω.
Δεν δήλωσα τίποτα τέτοιο και εννοείται σε καλύπτει κανονικά οπουδήποτε εκτός αν αποδειχθεί βαριά αμέλεια σου (π.χ. η πρόσφατη και ντροπιαστική απόφαση που σχολίασα στον Καφενέ).
Είσαι από Κόρινθο/έγινε η αγορά Κόρινθο; Καλορίζικη κι απροβλημάτιστη!!!
Ευχαριστώ ! Η αγορά έγινε στην Κόρινθο. Έκανα καμιά ώρα εξάσκηση σε ένα εξωτερικό πάρκινγκ και σε έναν άδειο δρόμο και μετά την έφερα Αθήνα. Λίγο αγχωτική στην αρχή αλλά πολύ ωραία εμπειρία. Ο ορισμός της γαλήνης.
PortisHead
20/11/2023, 10:11
Πωωωωωω !!!!
Καλοτάξιδη και πανεμορφη.
Κουκλί πραγματικά.
Αλλα εσυ δεν εψαχνες με 3-4 χιλιαρικα ?
Τόσο πολύ πέσαν οι τιμες στα CB500Χ ????
Καλοταξίδος και καλά χιλιόμετρα. Το πάρκινγκ έχει ξεφύγει τελικα. Πριν ένα χρόνο που εμένα Αιγάλεω σε κλειστή πιλοτή σε διπλανή πολυκατοικία μου είπαν 50/μήνα. Ευτυχώς ο Ινδός που έχω είναι αντικλεπτικός
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι εντελώς παράλογο!
doctor_john
20/11/2023, 17:05
Μην σε παρασύρω φίλε, έτσι ίσχυε παλιότερα. Μπορεί να έχει αλλάξει.