PDA

View Full Version : Moto fuzzies Mandello v100

Nassosa
18/10/2023, 08:28
Σε αυτό το βίντεο πήρα μια βόλτα την πανέμορφη Mandello. Ελπίζω να αρέσει το βίντεο δεν την είχα πολύ ώρα αλλα μου άρεσε παρά πολύ.

https://youtu.be/tqaiptVjvAs?si=jSsJvV_KAjbyJ-S_

Kornillios
23/10/2023, 15:08
Σε αυτό το βίντεο πήρα μια βόλτα την πανέμορφη Mandello. Ελπίζω να αρέσει το βίντεο δεν την είχα πολύ ώρα αλλα μου άρεσε παρά πολύ.

https://youtu.be/tqaiptVjvAs?si=jSsJvV_KAjbyJ-S_

Η μηχανή είναι λες και ήρθε από άλλο πλανήτη!! Έχω την S έκδοση στο πρασινάκι. Διαχρονική, μοναδικό deisgn, πολύ ικανοποιητική ροπή και ιπποδύναμη (εκτός αν θες να κάνεις 0-100 σε 1 sec). Και ολίγον ταξιδιάρα (η σύζυγος που έκατσε δύο-τρειες φορές της άρεσε και η σέλα που είναι αφράτη και αναπαυτική).

Θεωρώ πως υπάρχουν πολλές εταιρείες που βγάζουν αξιόλογα μοντέλα, και κάποια στιγμή πρέπει να σπάσουν τα στερεότυπα του τύπου "είτε παίρνεις Honda - yamaha - Suzuki - BMW ή πάρε ποδήλατο"....Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια μοντέλα στους δρόμους.

doctor_john
23/10/2023, 16:12
Με γεια σου Κορνήλιε! Βαζε καμία φωτό και μην ασχολεισαι με το τι λέει ο κάθε ένας πώς "λέει ο κόσμος"...
Όπως και στην οδήγηση πρέπει να έχεις το νου σου ποιους "κοιτάς" αν δεν θες να "πας" σε αυτούς..

Nassosa
23/10/2023, 16:25
Συμφωνώ. Είναι ιδιάιτερη μηχανή και παρα πολύ όμορφη. Χάρηκα πάρα πολύ την βόλτα μαζί της και η αλήθεια είναι ότι με βάζει σε σκέψεις...

Dimmanoukas
04/11/2023, 09:43
Η μηχανή είναι λες και ήρθε από άλλο πλανήτη!! Έχω την S έκδοση στο πρασινάκι. Διαχρονική, μοναδικό deisgn, πολύ ικανοποιητική ροπή και ιπποδύναμη (εκτός αν θες να κάνεις 0-100 σε 1 sec). Και ολίγον ταξιδιάρα (η σύζυγος που έκατσε δύο-τρειες φορές της άρεσε και η σέλα που είναι αφράτη και αναπαυτική).

Θεωρώ πως υπάρχουν πολλές εταιρείες που βγάζουν αξιόλογα μοντέλα, και κάποια στιγμή πρέπει να σπάσουν τα στερεότυπα του τύπου "είτε παίρνεις Honda - yamaha - Suzuki - BMW ή πάρε ποδήλατο"....Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια μοντέλα στους δρόμους.

Κορνήλιε καλοτάξιδη να είναι και να τη χαίρεσαι.

Πέτυχα μια εάν όχι εσένα ένα απόγευμα κάπου στη Δεκελείας στα φανάρια του Βλάχου στο φανάρι.
Εγώ κινήθηκα προς νέα Ιωνία κάθετα δηλαδή και ενώ ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο με τον μικρό αμέσως το κεφάλι γύρισε ασυναίσθητα.

Πολύ όμορφη μηχανή, πραγματικά παρόλη την απόσταση των είκοσι μέτρων, φώναζε στυλ.

Kornillios
15/11/2023, 10:34
Κορνήλιε καλοτάξιδη να είναι και να τη χαίρεσαι.

Πέτυχα μια εάν όχι εσένα ένα απόγευμα κάπου στη Δεκελείας στα φανάρια του Βλάχου στο φανάρι.
Εγώ κινήθηκα προς νέα Ιωνία κάθετα δηλαδή και ενώ ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο με τον μικρό αμέσως το κεφάλι γύρισε ασυναίσθητα.

Πολύ όμορφη μηχανή, πραγματικά παρόλη την απόσταση των είκοσι μέτρων, φώναζε στυλ.

Σε ευχαριστώ πολύ!! Πραγματικά η μηχανή είναι στολίδι!!

Να σου πω την αλήθεια πέρασα πρόσφατα μερικά απογεύματα από Δεκελείας γιατί ήθελα να βρω μια εναλλακτική διαδρομή από το γραφείο προς το σπίτι. Αλλά δυστυχώς οι 2 στις 3 περιπτώσεις πήγαν άπατο γιατί έπεσα σε αγώνα στο γήπεδο και παιδεύτηκα μέχρι να βγω στον Κηφισό. Αν θυμάσαι ποια μέρα πέτυχες τη μοτοσικλέτα μπορώ να το δω από το app, λογικά εγώ θα ήμουν. Τα φανάρια του βλάχου που είναι συγκεκριμένα; :D Πρώτη φορά το ακούω και δεν έχω βρει κάτι στο internet!

Dimmanoukas
15/11/2023, 12:50
Τα φανάρια του Βλάχου είναι το σημείο όπου η Δεκελείας γίνεται Τατοϊου, δηλαδή ένα σταυροδρόμι πριν από το πρακτικερ ανεβαίνοντας προς μεταμόρφωση

Kornillios
15/11/2023, 13:01
Τα φανάρια του Βλάχου είναι το σημείο όπου η Δεκελείας γίνεται Τατοϊου, δηλαδή ένα σταυροδρόμι πριν από το πρακτικερ ανεβαίνοντας προς μεταμόρφωση

Κατάλαβα που λες! Αν ήταν 2 Νοεμβρίου κατά τις 7 παρά 10 το απόγευμα τότε μάλλον εμένα ειδες!

448074