Σύνδεση

View Full Version : PMJ Deux jeans

rex4539
25/10/2023, 19:16
Τα PMJ Deux (https://en.pmj.it/collections/man/products/deux) jeans είναι τα δεύτερα από την κορυφή της εν λόγω εταιρείας.

Είναι τα πρώτα single layer jeans που αγόρασα, οπότε παραθέτω εντυπώσεις μετά από 6 μήνες χρήσης.

Φόρμα και αίσθηση
Εξαρτάται απ'τον σωματότυπο αλλά γενικά υποτίθεται πως έχουν στενή φόρμα. Σε μένα πάντως έχουν πιο φαρδιά φόρμα γιατί τα πήρα ένα νούμερο πάνω από άποψη, δοκιμάζοντας πρώτα το νούμερό μου. Πάρα πολύ άνετα jeans, δεν έχουν καμία διαφορά στην αίσθηση από Levi's. Κανείς δεν θα ξέρει ότι πρόκειται για jeans μηχανής. Επιπλέον, περιλαμβάνεται και υψηλής ποιότητας δερμάτινη ζώνη!

Ποιότητα κατασκευής
Απλά κορυφαία. Τα φοράω σχεδόν καθημερινά και δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Δεν τα φοράω μόνο όταν στεγνώνουν μετά το πλύσιμο :lol:

Προστασία
Πρόκειται για single layer jeans με βαλιστικό υλικό twaron και πιστοποίηση ΑΑΑ. Περιλαμβάνουν προστασίες level 1 της PMJ σε γοφούς και γόνατα. Τις έχω αλλάξει και τις δυο με προστασίες level 2 της Sas-Tech. Να σημειώσω ότι το twaron είναι σε ΟΛΗ την επιφάνεια και όχι σε επιλεγμένα σημεία.

Εξαερισμός
Θα έλεγα πως πρόκειται περισσότερο για jeans 3 εποχών, καθώς μοιάζουν πολύ λεπτά για βαρύ χειμώνα. Θα τα δοκιμάσω φέτος το χειμώνα και θα δούμε πως πάνε από κρύο. Πάντως έχω και χειμωνιάτικα jeans της Revit αν τα πράγματα σκουρύνουν ;) Το καλοκαίρι είναι πολύ εντάξει για jeans αλλά εννοείται δεν φτάνουν την αίσθηση υφασμάτινων perforated παντελονιών.

Value for money
Ακριβά jeans αλλά με κορυφαία προστασία, οπότε...

Σύνοψη
Δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο θα ήθελα σε jeans. Τa συστήνω ανεπιφύλακτα.

447363
447364

Dimmanoukas
25/10/2023, 20:05
Ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες εντυπώσεις.
Είναι πολύ κατατοπιστικές και χρήσιμες θα έλεγα.

rex4539
20/08/2024, 01:39
Εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα λόγω χρήσης του συνδετήρα για μπουφάν της Revit (https://www.revitsport.com/en/motorcycle-belt-safeway-2-brown) που έχω κοτσάρει. Έχει σκιστεί λίγο η μια πίσω θηλιά από το τράβηγμα λόγω της σύνδεσης με το μπουφάν. Η σύζυγος την έραψε αλλά θα δούμε αν και πόσο θα αντέξει...

Οπότε οι θηλιές της ζώνης δεν είναι καλής ποιότητας.

doctor_john
20/08/2024, 07:42
Ωραίο είναι, το ότι ξηλώθηκε τόσο ελαφρύ jean και όχι σκίστηκε είναι καλό χαρακτηριστικό.
Υπάρχουν λύσεις με τετράγωνα patch ραμμένα πάνω στα κλεισίματα απο τις θηλιές. Αν δεις παλιές στρατιωτικές σκηνές και πανιά
για ιστιοπλοϊκά θα τα καταλάβεις πολύ εύκολα. Θέλει λίγο "βαριά" μηχανή ραψίματος που βρίσκεις πολύ εύκολα σε κατάστημα με τέντες.

Το σχέδιο του δυστυχώς είναι 80ς-90ς, στιλάτο που αναδεικνύει την φόρμα. Το δυστυχώς πάει περισσότερο στα "τυφλά" τσεπάκια
ψηλά στους γλουτούς που μου φαίνονται θηλυπρεπή και φτηνά.

Μη με παρεξηγείς, έχω χάσει πολλά από τις τσέπες των 501 και προτιμώ τα jean να λειτουργούν σαν 5τσεπα αλλιώς φοράμε
τεχνικά ρούχα με καλύτερες προδιαγραφές.

Η ζώνη μου αρέσει και θέλω να σε παρακαλέσω να την χρησιμοποιείς συχνά έτσι ώστε να δούμε αν χρειάζεται κάποια βελτίωση.
Έχουμε την δυνατότητα να παραγγείλουμε σε επαγγελματία την ίδια με καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή, μάλλον όσο ένα tshirt.
Πολύ ωραία ιδέα για αναμνηστικό του φόρουμ, θέλω να υποστηρίξω την υποψηφιότητα της σαν ιδέα στην ομάδα διαχείρισης. :D

Ήδη σκέφτομαι μια παραλλαγή της έτσι ώστε να χρησιμοποιείται με όποια ζώνη θέλει ο καθένας και να κοστίζει λιγότερο.

rex4539
20/08/2024, 10:55
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :p

Οι πίσω τσέπες είναι πάντως κανονικές, το παντελόνι έχει 5 τσέπες.

Η σύζυγος το έραψε με σκληρό patch, όπως ανέφερες. Αν θα αντέξει θα το δούμε το φθινόπωρο που θα ξαναφορέσω το δερμάτινο μπουφάν Revit (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162691).

Καλή ιδέα να φτιαχτεί σύνδεσμος για μπουφάν αν κάποιος θέλει να ασχοληθεί. Ο συγκεκριμένος της Revit κάνει πολύ καλή δουλειά, τον φορούσα χειμώνα/άνοιξη αλλά όχι το καλοκαίρι λόγω του ότι τώρα φοράω το καλοκαιρινό της LS2 (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162694).

doctor_john
20/08/2024, 18:45
Έριξα μια ματιά στην ζώνη, την βγάζουν αρκετές εταιρείες, πολύ εύκολη κατασκευή.
Ξέρουμε αν έχει κάποιο "πρότυπο" στο φερμουαρ η revit ή αν ακολουθεί τους υπόλοιπους;

rex4539
07/06/2025, 06:45
Και κάπου εδώ κλείνει η πορεία μου με το συγκεκριμένο παντελόνι.

Πριν 2 εβδομάδες σκίστηκε στο καβάλο χωρίς καμιά αιτία. Ήμουν συνοδηγός σε αυτοκίνητο...

Ούτε πίεση, ούτε τίποτα. Απλά σκίστηκε (πολύ όμως) και πετάχτηκε στον κάδο.

Η τελική αίσθησή μου (εκ του αποτελέσματος) είναι ότι το παντελόνι μάλλον δεν έχει καλή ποιότητα κατασκευής και δεν είναι ασφαλές. Στο άλλο άκρο του αρχικού review!

Κρίμα γιατί ήταν τα πιο ελαφριά και άνετα ΑΑΑ jeans που έχω δοκιμάσει. Σίγουρα το γεγονός ότι τα φορούσα σχεδόν καθημερινά ως casual παντελόνι λιγόστεψε το χρόνο ζωής τους. Αλλά θεωρώ πως σκίστηκαν πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα για αυτό που είναι. Δεν θα τα εμπιστευόμουν σε πτώση.

Αυτά :)

Ilias_83
07/06/2025, 08:34
Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Η αλήθεια είναι πως θα ήταν η επόμενη αγορά μου και μόλις μου γλίτωσες μπόλικα χρήματα!

Υ.Γ.: Επίσης μου έδωσες ιδέα να κάνω και εγώ mini review του εξοπλισμού μου.