Σύνδεση

View Full Version : Βόλτες on/Off και enduro

Σελίδες : 1 [2]

basilis_k6
03/02/2024, 20:26
Νά'σαι καλά Λάμπρο,τα λέμε σε επόμενες

Κορντούρα με προστασίες για αρχή είναι οκ, πολύ βασικό μπότες και επιγονατίδες.Παντελόνι ότι έχεις στην ντουλάπα φτάνει να χωράνε οι επιγονατίδες από μέσα (αν και μερικοί με τζιν τις βάζουν απ'έξω)

τζιν εχω, επιγονατιδες εχω. μποτες ειδα πχ αυτες https://www.motomarket-shop.gr/off-road/off-road-anabaths/mpotes/6058-mpotes-forma-terrain-evo-mayro
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Acerbis-X-Team-Motocross-Boots/SubProducts/Acerbis-X-Team-Motocross-Boots-0005
https://www.xmoto.gr/boots-mx/oneal-mpotes-rsx-adventure-v-24-black

πιο low budget πεθαινεις αλλα οριακα θα μπορουσα να δωσω τοσα αυτη τη στιγμη. λες να βρω τπτ σε μτχ? η καποιο καταστημα που μπορει να εχει τιποτα παλια κομματια? αν εχεις δωσε κανα λινκ. κρανος, μασκα, γαντια εχω.

labrosDR800
03/02/2024, 20:53
Μια γρήγορη και καλη επιλογή είναι του motomarket.
Έχει διαθέσιμη στο 43. Θέλεις τουλάχιστον 1 νούμερο μεγαλύτερο απ' ότι φοράς σε αθλητικό.
Μη τις φοβηθείς τις μεγαλύτερες γιατί εάν στο μέλλον σου αρέσει θα πάρεις και ειδικότερες αδιάβροχες κάλτσες που είναι χοντρές.

Λευκάδιος
03/02/2024, 20:59
τζιν εχω, επιγονατιδες εχω. μποτες ειδα πχ αυτες https://www.motomarket-shop.gr/off-road/off-road-anabaths/mpotes/6058-mpotes-forma-terrain-evo-mayro
https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GR/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Acerbis-X-Team-Motocross-Boots/SubProducts/Acerbis-X-Team-Motocross-Boots-0005
https://www.xmoto.gr/boots-mx/oneal-mpotes-rsx-adventure-v-24-black

πιο low budget πεθαινεις αλλα οριακα θα μπορουσα να δωσω τοσα αυτη τη στιγμη. λες να βρω τπτ σε μτχ? η καποιο καταστημα που μπορει να εχει τιποτα παλια κομματια? αν εχεις δωσε κανα λινκ. κρανος, μασκα, γαντια εχω.

Μεταχειρισμένο εξοπλισμό/μπότες έχει στο car και κάποιες σελίδες στο facebook.
Προσωπικά έχοντας λάμες στον δεξιό αστράγαλο (σπάνια περίπτωση το ατύχημα μου αλλά αν φορούσα πιο ενισχυμένη μπότα μάλλον θα γλίτωνα πολλά) κινήθηκα προς το άνω άκρο από πλευράς ενίσχυσης παίρνοντας τις Forma Predator 2.0.
Ναι είναι βαριές,ναι δεν είναι αδιάβροχες (στα περάσματα από συνεχόμενες νερολακούβες ή κάνα ποτάμι,στην βροχή αντέχουν),ναι δεν μπορείς να τρέξεις αν σε κυνηγήσει αρκούδα :lol: αλλά από πλευράς προστασίας με έχουν σώσει ουκ ολίγες φορές και αυτό δεν το αλλάζω.Ειναι θέμα χρήσης και τι ζητάει ο καθένας.
Δες αυτό το βίντεο και θα καταλάβεις

https://youtu.be/EeT3531XRn4?si=Wdmo9V2QJzPjKOov

niou
03/02/2024, 21:15
Είμαι και εγώ στην αναζήτηση μποτών. Είχα δει ακριβώς το βίντεο που παραθέτεις και κοιτάω κάτι Forma γύρω στα 200 με πείρο στον αστράγαλο για περισσότερη άνεση. Από την άλλη λόγω ποιότητας κοιτούσα και το entry level GX1 της Gaerne αλλά δυστυχώς χωρίς πείρο. Για τη Forma ποια η άποψή σου όσον αφορά ποιότητα και αντοχή σε βάθος χρόνου;

Από την άλλη επιγονατίδες δεν έχω και δεν έχω και ιδέα. Τι θα προτείνατε;

Καλή βόλτα αύριο και ίσως τα πούμε σε κάποια επόμενη.

Λευκάδιος
03/02/2024, 21:46
Είμαι και εγώ στην αναζήτηση μποτών. Είχα δει ακριβώς το βίντεο που παραθέτεις και κοιτάω κάτι Forma γύρω στα 200 με πείρο στον αστράγαλο για περισσότερη άνεση. Από την άλλη λόγω ποιότητας κοιτούσα και το entry level GX1 της Gaerne αλλά δυστυχώς χωρίς πείρο. Για τη Forma ποια η άποψή σου όσον αφορά ποιότητα και αντοχή σε βάθος χρόνου;

Από την άλλη επιγονατίδες δεν έχω και δεν έχω και ιδέα. Τι θα προτείνατε;

Καλή βόλτα αύριο και ίσως τα πούμε σε κάποια επόμενη.

Από την Forma Predator είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα και αντοχή τους .Η εταιρεία δεν έχει την μεγάλη ιστορία των Gaerne και Sidi αλλά έβγαλε αντίστοιχα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές (τουλάχιστον μέχρι πριν 3-4 χρόνια γιατί και αυτές έχουν ακριβύνει).
Φτηνότερες σπαστές (με πείρο) έχει τις TX (Terain και τώρα Evolution) και τις Pilot.Τις Terain τις είχαν φίλοι και γνωστοί και έλεγαν καλά λόγια για την τιμή τους.Τις Pilot τις δοκίμασα γιατί μου άρεσε το χαμηλότερο μπροστινό μέρος (βοηθάει στις αλλαγές ταχυτήτων) αλλά ήταν πιο light σε προστασία μπροστά και στο σημείο του εσωτερικού σημείου της γάμπας (σε σχέση με τις Predator πάντα).
H Gaerne είναι τοπ εταιρεία και η GX1 (τα τελευταία μοντέλα γιατί υπήρχε και παλαιότερα αυτή η ονομασία) φαίνεται καλή για τα λεφτά της (θα την δοκίμαζα).
Επιγονατίδες έχω κάτι αρχαίες σπαστές sixsixone (μάλιστα της είχα αγοράσει από εδώ μέσα) ,είναι οι μπλε στο παρακάτω λινκ
https://www.car.gr/parts/view/7369380-epiagkwnides-kai-epigwnatides-sixsixone-kai-alpinestars-super-prosfora#bigger-photos
Έχε υπόψη σου ότι μπότες/επιγονατίδες καλό είναι να δοκιμαστούν μαζί γιατί μπορεί να μην εφαρμόζουν σωστά στο πόδι και να δημιουργήσουν ενοχλήσεις .
Παίρνεις τις μπότες και μετά δοκιμάζεις τις επιγονατίδες μαζί με τις μπότες.

Θα τα πούμε στις επόμενες :beer:

basilis_k6
03/02/2024, 22:43
αυτες εδω τι λενε? https://tzortzopoulos.gr/product/moto/botes-off-road-leatt-boot-4-5-enduro-graphene/

καποιος μοντ να μας παει στον εξοπλισμο αν γινετε...

Λευκάδιος
03/02/2024, 22:50
αυτες εδω τι λενε? https://tzortzopoulos.gr/product/moto/botes-off-road-leatt-boot-4-5-enduro-graphene/

καποιος μοντ να μας παει στον εξοπλισμο αν γινετε...

Δεν έχω άποψη,την εταιρεία την γνωρίζω μόνο από τα neck braces που ήταν πρωτοπόρα σε αυτά.

Vassilis
04/02/2024, 00:35
θελω να ερθω και εγω καποια στιγμη. ειμαι νουμπας στο χωμα ομως. τι εξοπλισμο θελουμε? φανταζομαι με την κορντουρα μου θα ειμαι οκ αλλα δεν εχω καθολου παντελονι ρε γμτ. ουτε μποτες βασικα. φακ μι..

Να προσθέσω ότι καλό είναι να έχουν και μια προστασία οι γοφοι.

kordix
04/02/2024, 06:07
Καλημέρα, να περάσετε όμορφα.

Χτες έκανα ποδήλατο βουνού στον Υμηττό και είχα πανοραμική θέα της Πεντέλης. Δεν έχει καθόλου χιόνι από αυτή τη πλευρά, ούτε ψηλά, εκεί που είναι η πίστα για τα τηλεκατευθυνόμενα.

D3300
04/02/2024, 08:14
Έκανα την κίνηση να ξυπνήσω πολύ νωρίς, αλλά μόνο με την ιδέα πως θα είμαι φλαταδούρα 30 χιλιόμετρα Αττική και Εθνική οδό με το ΧΤ και 4-5 βαθμούς αναθεώρησα.
Καλά να περάσετε παίδες.

Λευκάδιος
04/02/2024, 08:17
Καλημέρα, να περάσετε όμορφα.

Χτες έκανα ποδήλατο βουνού στον Υμηττό και είχα πανοραμική θέα της Πεντέλης. Δεν έχει καθόλου χιόνι από αυτή τη πλευρά, ούτε ψηλά, εκεί που είναι η πίστα για τα τηλεκατευθυνόμενα.

Καλημέρα Κωστή,το λεκανοπέδιο την γλίτωσε αυτή την φορά.Καλή βόλτα να'χεις και εσύ!

Λευκάδιος
04/02/2024, 08:22
Έκανα την κίνηση να ξυπνήσω πολύ νωρίς, αλλά μόνο με την ιδέα πως θα είμαι φλαταδούρα 30 χιλιόμετρα Αττική και Εθνική οδό με το ΧΤ και 4-5 βαθμούς αναθεώρησα.
Καλά να περάσετε παίδες.

Και εγώ καμία 20αρια ασφάλτινα χλμ που έκανα από Κηφισσό μια δροσιά την είχε .
Δε πειράζει,την επόμενη φορά .

Λευκάδιος
04/02/2024, 12:58
Τελικά έπαιξα μπάλα μόνος μου :lol:
Ακύρωσαν τελευταία στιγμή και δύο φίλοι οπότε επέλεξα να κάνω άλλη διαδρομή.Ξεκίνησα από Πεντέλη ,πέρασα από Μαραθώνα ,Ωρωπό και κατέληξα Πάρνηθα.
450410

450411

450412

450413

450415

D3300
04/02/2024, 15:45
Ομορφιές Γιώργο!!

est
04/02/2024, 17:23
Ομορφιές! Με το καλό η επόμενη!

george.S
04/02/2024, 18:38
Ωραία βόλτα
Με το xr σε αυτές τις βόλτες πας από δασικούς ή μπαίνεις και σε ήπια μονοπάτια?

Λευκάδιος
04/02/2024, 19:21
Ωραία βόλτα
Με το xr σε αυτές τις βόλτες πας από δασικούς ή μπαίνεις και σε ήπια μονοπάτια?
Θενκς George.
Πάω όπου με πάει το στίγμα της διαδρομής :p .
Ανάλογα την διαδρομή, κάποιες περνάνε από μερικά ήπια μονοπάτια και κάποιες όχι .

Λευκάδιος
04/02/2024, 23:29
Ποτ πουρί,δεν έχω βάλει Πάρνηθα γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες της κάμερας.

https://youtu.be/-0kn5-G26rU?si=-HD1XMiWX_UimkLf

basilis_k6
05/02/2024, 00:10
Ποτ πουρί,δεν έχω βάλει Πάρνηθα γιατί τελείωσαν οι μπαταρίες της κάμερας.

https://youtu.be/-0kn5-G26rU?si=-HD1XMiWX_UimkLf

δεν ζηλευω καθολου :cry:
μας ανεβασε και βιντεο βραδιατικα!!

https://tenor.com/view/stamata-luben-paisios-monk-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-gif-26334455

george.S
24/04/2024, 16:19
Καλησπέρα καρντασια

Κυριακή είναι ο Ταΰγετος

Ψήνομαι να πάω αλλά είμαι εν μέσω δουλειάς και είμαι κουρασμένος για ταξίδι και βόλτα και επιστροφή

Ψήνεται κανένας για βόλτα Σάββατο ή Κυριακή πεντελιαδα?
Σάββατο ή Κυριακή ?
Πέρασμα από μονοπάτια εύκολα μέχρι μέτριας δυσκολίας
Άμα παίζει κανένας σκληροπυρηνικος δοκιμάζουμε κάποια που έχω κάνει μόνο κατηφορικά και ένα ρέμα ανάποδα που είναι hard-core αλλά βγαίνει

Ψήνεται κανένας για Ταΰγετο ? Έχω βαν μήπως κατέβουμε παρέα και γράψουμε στα παλια μας τα παπουτσια την Πεντέλη....

Βόλτα θα βγω όπως και να έχει

Λευκάδιος
24/04/2024, 16:36
Καλησπέρα καρντασια

Κυριακή είναι ο Ταΰγετος

Ψήνομαι να πάω αλλά είμαι εν μέσω δουλειάς και είμαι κουρασμένος για ταξίδι και βόλτα και επιστροφή

Ψήνεται κανένας για βόλτα Σάββατο ή Κυριακή πεντελιαδα?
Σάββατο ή Κυριακή ?
Πέρασμα από μονοπάτια εύκολα μέχρι μέτριας δυσκολίας
Άμα παίζει κανένας σκληροπυρηνικος δοκιμάζουμε κάποια που έχω κάνει μόνο κατηφορικά και ένα ρέμα ανάποδα που είναι hard-core αλλά βγαίνει

Ψήνεται κανένας για Ταΰγετο ? Έχω βαν μήπως κατέβουμε παρέα και γράψουμε στα παλια μας τα παπουτσια την Πεντέλη....

Βόλτα θα βγω όπως και να έχει

Καλησπέρα,Ταΰγετος δεν είναι 12/05;
Το βλέπω για Σ ή Κ (με προτιμότερο Σ) αλλά θα το σιγουρέψω 100% μέχρι αύριο το βράδυ.

george.S
24/04/2024, 16:44
Ένα δίκιο το έχεις...:lol:
Πεντελειαδα λοιπόν...

leftos
24/04/2024, 16:54
Και εγώ είχα τον Ταύγετο για πιό μετά πάλι καλά που σε έσωσε αλλιώς θα πήγαινες μόνος πραγματικά!!!
Γιώργο εγώ το δουλέυω και σου λέω. Λογικά θα μπορέσω....

basilis_k6
24/04/2024, 17:02
ποση ωρα παιρνει ολο το παν-ελα?
κυριακη (μονο) ειμαι 75% μέσα

Λευκάδιος
24/04/2024, 20:51
Γιώργο εγώ το δουλέυω και σου λέω. Λογικά θα μπορέσω....
Λευτέρη το δουλεύεις για Σάββατο ή Κυριακή;Ο Βασίλης (basilis_k6) λέει μόνο Κυριακή (75%) ,εγώ προτιμώ Σάββατο (αλλά και για Κυριακή θα το παλέψω) οπότε μένεις εσύ και ο πλοηγός (george.S) για να δούμε ποιά μέρα.

Vassilis
24/04/2024, 22:52
Κυριακή μπορώ και εγώ. Έλεγα για Υμηττό πάλι που είναι κοντά αλλά αν μαζευτούμε δεν γαμιεται, πάμε Πεντέλη :p

basilis_k6
24/04/2024, 23:02
βασικα 100% μεσα ειμαι κυριακη απλα πρεπει να γυρισω 4 γιατι δουλευω. αυτο ειναι ολο. αν κανονισετε κανα 18ωρο ε... δεν μπορω.

leftos
25/04/2024, 10:25
Εγω μόνο Κυριακή αλλά ακόμα δεν το έχω σίγουρο μήν σας πάρω στο λαιμό μου....
Συνήθως με τον Γιώργο βρισκόμαστε Μελίσσια κατα τις 8 ( είναι πρωί το ξέρω αλλά βολέυει) και φεύγουμε .
Εγώ ποτέ δεν το τραβάω γιατί δεν μπορώ συνήθως 2-3 ώρες με τις στάσεις, κατά τις 12 να είμαι σπίτι.
Παρακολουθώ και πιστεύω αύριο πρωί θα απαντήσω για σίγουρα.
Κάντε εσείς το προγραμμά σας και μιλάμε.

kordix
25/04/2024, 10:40
Δυστυχώς δεν μπορώ αυτή τη Κυριακή :(

george.S
26/04/2024, 12:59
Καλησπέρα πήζω λίγο
Κυριακή είναι καλύτερα και για μένα μπας και ασχοληθώ αύριο λίγο με το μηχανάκι

Θα μπω το βράδυ να βγάλουμε πρόγραμμα

Λευκάδιος
27/04/2024, 09:58
:a014:

george.S
27/04/2024, 12:20
Για πέστε σύντροφοι τι ώρα θέλετε να ξεκινήσουμε?

Vassilis
27/04/2024, 12:22
Για εμένα κατα τις 11 Πεντέλη θα ήταν καλά

Λευκάδιος
27/04/2024, 12:34
Σημείο ραντεβού;

george.S
27/04/2024, 12:52
https://maps.app.goo.gl/HmKe11VSJb1xGV6T7

Προτείνω εδώ γιατί έχει νερά και σνακ σε περίπτωση που θέλει κάποιος κάτι

Σε 3 λεπτά μπαίνουμε βουνό

Λευκάδιος
27/04/2024, 13:26
Οκ,κατά τις 11 στο μαγαζί του λινκ.Αν στραβώσει κάτι ενημερώνω εδώ :beer:

leftos
27/04/2024, 13:27
Εγω ξέρετε πρωί πρωί 8 θα ήτανε καλά!!!
Το πολύ πολύ να γίνουμε πρωινοί και μεσημεριανοί!

basilis_k6
27/04/2024, 15:59
11 μέσα και εγω.

γυρω στις 2-2μιση θα βγουμε απο το βουνο η θα παει πιο αργα?

Λευκάδιος
27/04/2024, 17:50
11 μέσα και εγω.

γυρω στις 2-2μιση θα βγουμε απο το βουνο η θα παει πιο αργα?

Και να πάει πιο αργά αν δεις ότι πρέπει να φύγεις (και εγώ το ίδιο) πιάνεις τον πρώτο χωματόδρομο και βγαίνεις στον πολιτισμό.
Αν και δεν ξέρω την διαδρομή που θα κάνουμε γενικά το βουνό έχει πολλές εξόδους από φλαταδούρες.

basilis_k6
27/04/2024, 18:06
Και να πάει πιο αργά αν δεις ότι πρέπει να φύγεις (και εγώ το ίδιο) πιάνεις τον πρώτο χωματόδρομο και βγαίνεις στον πολιτισμό.
Αν και δεν ξέρω την διαδρομή που θα κάνουμε γενικά το βουνό έχει πολλές εξόδους από φλαταδούρες.

πρεπει να βγω σε πολιτισμο το πολυ 3. οποτε λεω 2μιση να ειμαι μεσα. αλλωστε δεν θα αντεξω και παραπανω. κανονιστε να μας πατε σε κανα κατσαβραχο :lol:

επειδη δεν εχω τηλέφωνο κανενός. θα ακολουθήσω και εγω αυτο->

Οκ,κατά τις 11 στο μαγαζί του λινκ.Αν στραβώσει κάτι ενημερώνω εδώ :beer:

Vassilis
27/04/2024, 19:13
ΟΚ και από εμένα!

kordix
27/04/2024, 19:28
Καλή βόλτα και καλή διασκέδαση.

Το νου σας, έχουν ξεραθεί τα βουνά λόγω ανομβρίας και γλυστράει πολύ στα σαθρά.

basilis_k6
28/04/2024, 09:34
Ξεκιναω απο Αιγάλεω

leftos
28/04/2024, 10:03
Παίδες εμένα δεν με ήθελε αν και έκανα αγώνα να έρθω λίγο πρίν την πήγη Καραντά σε χωμάτινο με έπιασε μπροστινό λάστιχο και τελείωσε άδοξα η βόλτα πρίν ξεκινήσει.
Μόλις γύρισα με αργούς ρυθμούς χωρίς θέμα.
Να το ευχαριστηθείτε!

Vassilis
28/04/2024, 15:51
Γάμω τις βόλτες πραγματικά! Είμαι κομμάτια αλλά άξιζε! Ευχαριστουμε πολύ τους Γιώργηδες για την οργάνωση, την βοήθεια και την υπομονή! Πολύ χρήσιμο να έχεις έμπειρους στην παρέα!

basilis_k6
28/04/2024, 16:04
μια χαλαρη βολτουλα ηταν...

Είμαι κομμάτια αλλά άξιζε!

και εγω αλλα η μηχανη ειναι χειροτερα. μπροστα τσιμουχα αριστερα οφφ, χουφτα δεξια οφφ, κολλαρο ψυγειου οφφ, προς το σπιτι το βεντιλατερ δουλευε ασταματητα (δεν αναβει ποτε κανονικα) και πρεπει να ειχε χασει ολο το νερο το ψυγειο. δεν αναψε λαμπακι θερμοκρασιας οπως πριν και στο ορθιο εχανε νερα οποτε ελπιζω κατι ειχε ακομα μεσα. :facepalm:

η βολτα ηταν υπεροχη ομως. τα παιδια φοβερη παρεα. θα ξαναρθω με αλλο πλοηγο:lol:

Λευκάδιος
28/04/2024, 17:02
Καλή βόλτα και καλή διασκέδαση.

Το νου σας, έχουν ξεραθεί τα βουνά λόγω ανομβρίας και γλυστράει πολύ στα σαθρά.

Κωστή όντως ξεραΐλα αλλά τουλάχιστον γλιτώσαμε από ζέστη .

Παίδες εμένα δεν με ήθελε αν και έκανα αγώνα να έρθω λίγο πρίν την πήγη Καραντά σε χωμάτινο με έπιασε μπροστινό λάστιχο και τελείωσε άδοξα η βόλτα πρίν ξεκινήσει.
Μόλις γύρισα με αργούς ρυθμούς χωρίς θέμα.
Να το ευχαριστηθείτε!
Πολύ σπαστικό να χαλάει η βόλτα από λάστιχο,την επόμενη Λευτέρη :beer:
.

θα ξαναρθω με αλλο πλοηγο:lol:
:bawl:

Γάμω τις βόλτες πραγματικά! Είμαι κομμάτια αλλά άξιζε! Ευχαριστουμε πολύ τους Γιώργηδες για την οργάνωση, την βοήθεια και την υπομονή! Πολύ χρήσιμο να έχεις έμπειρους στην παρέα!

Πολύ ευχάριστο να βλέπουμε νέο αίμα στα βουνά :beer:

Λευκάδιος
28/04/2024, 17:14
452622

452623

452624

452625

452626

leftos
28/04/2024, 17:39
Α σας πήγε από τα εύκολα! Με τον Γιώργο είναι τα συνηθισμένα αυτά για οχήματα και ανθρώπους! Ωραίοι αφού το ευχαριστηθηκατε.

basilis_k6
28/04/2024, 17:46
Α σας πήγε από τα εύκολα! Με τον Γιώργο είναι τα συνηθισμένα αυτά για οχήματα και ανθρώπους! Ωραίοι αφού το ευχαριστηθηκατε.

ναι ρε συ... επόμενη βολτα μας έκλεισε το six days

πάλι καλα τα παιδια είχαν εργαλεια κτλ και μαζεψα το μοτορι. εγω πηρα μαζι μου μονο ενα μπουκαλι νερο :lol:

george.S
28/04/2024, 18:00
Παίδες εμένα δεν με ήθελε αν και έκανα αγώνα να έρθω λίγο πρίν την πήγη Καραντά σε χωμάτινο με έπιασε μπροστινό λάστιχο και τελείωσε άδοξα η βόλτα πρίν ξεκινήσει.!

Έλα ρε Λευτέρη γκαντεμιά
Στην επόμενη
Θα ήσουν ωραίος πλοηγός σήμερα

Ωραία βόλτα ελπίζω να ξαναπάμε :)
Ο Σπύρος γύρισε καλά ?

Χαχαχαχα Βασίλη :bawl:

Λευκάδιος
28/04/2024, 18:00
ναι ρε συ... επόμενη βολτα μας έκλεισε το six days

Λευκάδιος
28/04/2024, 18:03
Ωραία βόλτα ελπίζω να ξαναπάμε :)
Ο Σπύρος γύρισε καλά ?
Ναι όλα κομπλέ με τον Σπύρο .
Να ξαναπάμε πριν πιάσουν οι ζέστες ,ευχαριστούμε για την ξενάγηση :beer:

basilis_k6
28/04/2024, 18:15
οποιος ξέρει κανενα μαστορι να φτιάξω μια καλη ποδια για τη μηχανη ας μου πει. αλλιως θα ψαξω σε μαγαζια κτλ. βεβαια ελλαδα για το δικο μου χλωμο έως απιθανο.

george.S
28/04/2024, 18:17
Λευκάδιος και βασιληδες :beer:

Λευκάδιος
28/04/2024, 23:21
Ένα short cut :p και θα ετοιμάσω ένα μεγαλύτερο

https://youtu.be/iWp7AaSNST0?si=if5h1ZPWDfME8mzn

karellen
29/04/2024, 07:22
Μπράβο παιδιά :beer:

est
29/04/2024, 08:44
Μπράβο παίδες, ωραία βολτίτσα κάνατε!
Με το καλό και η επόμενη!
:beer:

leftos
29/04/2024, 08:51
Εγώ πρίν τον Γιώργο δεν έπαιρνα τίποτα μαζί μου!
Μετά άρχισα να πέρνω σακίδιο... Εχεις μέλλόν ακόμα αλλά είναι ωραία.
Ποδιά εγώ εφτιάξα για το δικό μου μόνος. Αν έχεις τροχό και ηλεκτροκόληση σου δίνω ιδέες δεν θα δυσκολευτείς.

kordix
29/04/2024, 09:13
Ένα short cut :p και θα ετοιμάσω ένα μεγαλύτερο

https://youtu.be/iWp7AaSNST0?si=if5h1ZPWDfME8mzn

Mπραβο ρε παιδιά, πάντα τέτοια :beer:

Πόσα km περίπου κάνατε ή κάνετε συνήθως για να ξέρω αν με βγάζει το ρεζερβουάρ του GasGas?

o_gavros
29/04/2024, 10:05
Ποδιά εγώ εφτιάξα για το δικό μου μόνος. Αν έχεις τροχό και ηλεκτροκόληση σου δίνω ιδέες δεν θα δυσκολευτείς.

Πέσε εσύ τις ιδέες να βρίσκονται...

Λευκάδιος
29/04/2024, 12:40

Εγώ πάντα παίρνω εργαλεία κλπ αλλά ο Γιώργος είχε σχεδόν ολόκληρο συνεργείο και μάλιστα το κουβαλούσε όλο πάνω του :cry:

Mπραβο ρε παιδιά, πάντα τέτοια :beer:

Πόσα km περίπου κάνατε ή κάνετε συνήθως για να ξέρω αν με βγάζει το ρεζερβουάρ του GasGas?
Δεν κάναμε πολλά χλμ Κώστα,έχω καταγράψει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής (εκτός από ευθεία γραμμή στην φωτό) και κατέγραψε 16-17χλμ.Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν το κατέγραψε στο κοντέρ του .
452634

basilis_k6
29/04/2024, 15:09
μεσα στο βουνο 10χλμ καναμε. λογικο βεβαια αφου ειμασταν σε σκληρο αργο κομματι σε μεγαλη διαδρομη και σταματησαμε αρκετες φορες να μαζευουμε τους νουμπαδες που δεν μπορουσαν να περασουν το μονοπατι και τα μηχανακια τους που σπαγανε.

george.S
30/04/2024, 13:23
Δεν κάναμε πολλά χιλιόμετρα
Εξαρτάται από τον ρυθμό και την δυσκολία των μονοπατιών
Μπορει να βγεις Μαραθώνα κλπ
Μπορείς και να περάσεις ώρα στα δύσκολα και να μην απομακρυνθείς πολύ

Η Πεντέλη έχει πολύ πέτρα και κουράζει.....αλλά είναι καλό σχολείο

Λευτέρη άσε τα σάπια και πάμε να ανεβούμε αυτό που κατεβήκαμε από αγίους την προηγούμενη φορά :D

Έχω 10 μέρες day of από αύριο :evil:

est
01/05/2024, 17:33
Έ θα το έχει φτιάξει το λάστιχο μέχρι τότε. Δεν είναι δα και κανα μπουζί…

Λευκάδιος
01/05/2024, 17:36

Λευκάδιος
02/05/2024, 00:30
μεσα στο βουνο 10χλμ καναμε. λογικο βεβαια αφου ειμασταν σε σκληρο αργο κομματι σε μεγαλη διαδρομη και σταματησαμε αρκετες φορες να μαζευουμε τους νουμπαδες που δεν μπορουσαν να περασουν το μονοπατι και τα μηχανακια τους που σπαγανε.
Δώσ'τους άλλη μια ευκαιρία ρε Βασίλη :lol: .
Έτοιμη και η μεγάλη βερσιόν,έχω βάλει και κάποια πλάνα από την κάμερα του Σπύρου .

https://youtu.be/7iAYYUEylHw?si=pAbJIj1eSsUBCXo7

basilis_k6
02/05/2024, 02:26
Δώσ'τους άλλη μια ευκαιρία ρε Βασίλη :lol: .
Έτοιμη και η μεγάλη βερσιόν,έχω βάλει και κάποια πλάνα από την κάμερα του Σπύρου .

https://youtu.be/7iAYYUEylHw?si=pAbJIj1eSsUBCXo7

Να σαι καλα ρε λευκαδιε. Πολύ το ηθελα το βιντεο αυτο. Τι τραβηξες και εσυ σε αυτη τη βολτα... πίσω μου ολο το δρομο.
Πάμε για την επόμενη!

george.S
02/05/2024, 06:28
Έσω έτοιμος :)

Λευκάδιος :beer:

george.S
02/05/2024, 11:19

:lol:
Ταΰγετος οσονούπω :rolleyes:

basilis_k6
30/05/2024, 15:46
:a014:

basilis_k6
31/05/2024, 20:46
εχει δωσει καυσωνα για κυριακη οποτε μονοπατια τα αποκλείω. σκέφτομαι αν καποιος εχει ορεξη να κάνουμε καμια βολτα απο το βουνο προς πορτο γερμενο και μετα καμια βουτια. υπαρχει ενδιαφέρον?

bulmont
04/06/2024, 14:15
Mιά μικρή πρωινή βόλτα 35χλμ την Κυριακή που μας πέρασε στο Παναχαϊκό.
Για μένα γνώριμα εδάφη, οι δύο φίλοι πρώτη τους φορά πάτησαν αυτά τα εδάφη.
Μάλιστα ο ένας με το maveric έκανε την παρθενική του βόλτα γενικά σε χώμα....
(που δεν ήταν τόσο χώμα....περισσότερο πέτρα ήταν.......................)

453579

453580

453581

453582

453583

kordix
06/06/2024, 07:39
Mιά μικρή πρωινή βόλτα 35χλμ την Κυριακή που μας πέρασε στο Παναχαϊκό.
Για μένα γνώριμα εδάφη, οι δύο φίλοι πρώτη τους φορά πάτησαν αυτά τα εδάφη.
Μάλιστα ο ένας με το maveric έκανε την παρθενική του βόλτα γενικά σε χώμα....
(που δεν ήταν τόσο χώμα....περισσότερο πέτρα ήταν.......................)

453579

453580

453581

453582

453583

Ωραία, μπράβο ρε παιδιά :beer:

Πώς τα πήγε το Μaverick στο χώμα?

bulmont
07/06/2024, 15:27
Ωραία, μπράβο ρε παιδιά :beer:

Πώς τα πήγε το Μaverick στο χώμα?

Hταν το χειρότερο από τα τρία μηχανάκια. Βέβαια και ο οδηγός του ήταν (και
είναι..) τελείως άσχετος με χώμα, έμενε συνέχεια πίσω, τον περιμέναμε βέβαια,
την διαδρομή πάντως την έβγαλε, έχει και προσθήκη ύψους στην σέλλα, είναι
άστρωτο ακόμα με μόνο 1000 χλμ.
Το οδήγησα κατά την επιστροφή σε άσφαλτο και έμεινα εντυπωσιασμένος από
τον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα, ηλεκτρικός μοιάζει, αθόρυβος, έμεινα
γενικά ευχαριστημένος, θα το αγόραζα με κλειστά μάτια για σχεδόν 6000 ευρώ
που κοστίζει με το κλειδί στο χέρι.

Λευκάδιος
07/06/2024, 20:14
εχει δωσει καυσωνα για κυριακη οποτε μονοπατια τα αποκλείω. σκέφτομαι αν καποιος εχει ορεξη να κάνουμε καμια βολτα απο το βουνο προς πορτο γερμενο και μετα καμια βουτια. υπαρχει ενδιαφέρον?

Δεν το πολύ βλέπω με τέτοια ζέστη.
Btw Πόρτο Γερμενό πριν καμιά βδομάδα είχε τσούχτρες

basilis_k6
07/06/2024, 20:30
Δεν το πολύ βλέπω με τέτοια ζέστη.
Btw Πόρτο Γερμενό πριν καμιά βδομάδα είχε τσούχτρες

κατι ακουσα. λουτρακι ηταν καθαρα παντως

kordix
13/09/2024, 19:22
Αύριο Σάββατο πρωί 14/9 θα πάω για μπάνιο προς Λεγραινά - Σούνιο μεριά αλλά από χωμάτινες διαδρομές. Άμα ψήνεται κανείς πμ.

jtoros
02/12/2024, 20:57
Καλησπέρα σας κύριοι.

Αφορμή για αυτό το μήνυμα αποτελεί το γεγονός ότι ο φίλος με τον οποίο βγαίνω στο βουνό έχει φάει εμπλοκή και δεν έχουμε καταφέρει να βγούμε στο βουνό παρά μία φορά μετά το καλοκαίρι.
Επειδή δεν παραβαίνω ποτέ τον κανόνα "ποτέ μόνος στο βουνό", αλλά ταυτόχρονα θέλω πολύ να κάνω μια βόλτα (εντούρο) αποφάσισα να γράψω εδώ και να προτρέψω όσους θέλουν να βγουν στο βουνό και δεν έχουν παρέα να το ανακοινώνουν εδώ (αν θέλουν), ώστε να μπορούμε να σχηματίζουμε ομάδες εμείς οι μοναχικοί αναβάτες και να μην περνάνε τα Σαββατοκύριακα έτσι. Οι διαδρομές μας είναι στην Πάρνηθα, αλλά φυσικά οποιοσδήποτε προορισμός εφικτός με καθαρόαιμο εντούρο είναι δεκτός.

Να αναφέρω ότι έχω ψάξει στο fb ανάλογες ομάδες αλλά δεν έχω βρει κάτι. Είτε δεν υπάρχουν τέτοιες ομάδες, ή εγώ δεν ψάχνω σωστά. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια ενεργή ομάδα για οργάνωση βόλτας, παρακαλώ να μου τη γνωστοποιήσει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δημήτρης

basilis_k6
02/12/2024, 21:07
Καλησπέρα σας κύριοι.

Αφορμή για αυτό το μήνυμα αποτελεί το γεγονός ότι ο φίλος με τον οποίο βγαίνω στο βουνό έχει φάει εμπλοκή και δεν έχουμε καταφέρει να βγούμε στο βουνό παρά μία φορά μετά το καλοκαίρι.
Επειδή δεν παραβαίνω ποτέ τον κανόνα "ποτέ μόνος στο βουνό", αλλά ταυτόχρονα θέλω πολύ να κάνω μια βόλτα (εντούρο) αποφάσισα να γράψω εδώ και να προτρέψω όσους θέλουν να βγουν στο βουνό και δεν έχουν παρέα να το ανακοινώνουν εδώ (αν θέλουν), ώστε να μπορούμε να σχηματίζουμε ομάδες εμείς οι μοναχικοί αναβάτες και να μην περνάνε τα Σαββατοκύριακα έτσι. Οι διαδρομές μας είναι στην Πάρνηθα, αλλά φυσικά οποιοσδήποτε προορισμός εφικτός με καθαρόαιμο εντούρο είναι δεκτός.

Να αναφέρω ότι έχω ψάξει στο fb ανάλογες ομάδες αλλά δεν έχω βρει κάτι. Είτε δεν υπάρχουν τέτοιες ομάδες, ή εγώ δεν ψάχνω σωστά. Αν κάποιος γνωρίζει κάποια ενεργή ομάδα για οργάνωση βόλτας, παρακαλώ να μου τη γνωστοποιήσει.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Δημήτρης

καλα εκανες. και εμεις ειμαστε 2 που θελουμε να παμε βολτα λιαν συντομως. θα δουμε το επομενο σκ μηπως κανονιστει κατι

Vassilis
03/12/2024, 21:20
Και εμένα είναι έτοιμη η μηχανή και θέλω να αρχίσω να το βλέπω πιο ζεστά το θέμα. Σίγουρα κάτι θα κανονίσουμε

Kickstart
04/12/2024, 10:05
καλημέρα

δυο ερωτήσεις:
Παρνηθα τι εννοείς; απο χαμηλά απο το τελεφερίκ και τον γύρο μεχρι πάνω από Αυλώνα;
τι μηχανάκια λέμε; εντουρο ή μαστόδοντα ον-οφ; (υγ: αποσύρω το δευτερο ερώτημα τωρα είδα οτι λες ξεκάθαρα καθαρόαιμα εντουρο οπότε κομπλέ)

πχ εγω κατι γνωρίζω από Πάρνηθα, μπορώ να έρθω με το τρέιλερ (μοτοκρος μηχανάκι αλλά πάω παντού) να παρκάρω χαμηλά Πάρνηθα και να μπούμε χώμα από κει.

jtoros
04/12/2024, 14:56
καλημέρα

δυο ερωτήσεις:
Παρνηθα τι εννοείς; απο χαμηλά απο το τελεφερίκ και τον γύρο μεχρι πάνω από Αυλώνα;
τι μηχανάκια λέμε; εντουρο ή μαστόδοντα ον-οφ; (υγ: αποσύρω το δευτερο ερώτημα τωρα είδα οτι λες ξεκάθαρα καθαρόαιμα εντουρο οπότε κομπλέ)

πχ εγω κατι γνωρίζω από Πάρνηθα, μπορώ να έρθω με το τρέιλερ (μοτοκρος μηχανάκι αλλά πάω παντού) να παρκάρω χαμηλά Πάρνηθα και να μπούμε χώμα από κει.

Η διαδρομή που κάνουμε κινείται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Ξεκινάει από τη γέρφυρα της Μεταμόρφωσης και καταλήγει μέσα από μονοπάτια, δασικούς και την ευθεία του αγωγού στην πηγή. Εκεί κάνουμε διάλειμμα και μετά κατεβαίνουμε πάλι από μονοπάτια & δασικούς μέχρι το στρατόπεδο στην Ερυθραίας.
Υπάρχει και η δυνατότητα να σταματήσουμε στα πιστάκια στην επιστροφή γιατί είναι πάνω στη διαδρομή. Αυτό δεν το κάνουμε στη βόλτα, αλλά το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιοι mxάδες θέλουν και λίγο πίστα.

Kickstart
04/12/2024, 15:04
Η διαδρομή που κάνουμε κινείται στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Ξεκινάει από τη γέρφυρα της Μεταμόρφωσης και καταλήγει μέσα από μονοπάτια, δασικούς και την ευθεία του αγωγού στην πηγή. Εκεί κάνουμε διάλειμμα και μετά κατεβαίνουμε πάλι από μονοπάτια & δασικούς μέχρι το στρατόπεδο στην Ερυθραίας.
Υπάρχει και η δυνατότητα να σταματήσουμε στα πιστάκια στην επιστροφή γιατί είναι πάνω στη διαδρομή. Αυτό δεν το κάνουμε στη βόλτα, αλλά το αναφέρω σε περίπτωση που κάποιοι mxάδες θέλουν και λίγο πίστα.

α ακόμα καλύτερα,
δλδ. εννοώ Βαρυμπόμπη γουστάρουμε με χίλια, στα πιστακια και τα γύρω ορεινά είμεθα θαμώνες χρόνια τώρα...παρακολουθώ το νήμα και αναλόγως προγράμματος θα επανέλθω. Αποτελούμαστε από παρέα 2+1 γκεστ σταρ μοτοκρος μηχανάκια
cheers

jtoros
10/01/2025, 16:45
Καλησπέρα παιδιά!
Εύχομαι καλή χρονιά με πολύ χώμα.

Θα βγει κανείς την Κυριακή; Ψάχνω παρέα.
Πρώτη επιλογή Πάρνηθα, αλλά δεν αποκλείω και άλλες προτάσεις.