george.S
07/11/2023, 11:43
Καλησπέρα
Στα of topic μήπως κάποιος γνωρίζει
Η πεθερά μου έχει πάρει ένα Mercedes plug in hybrid a250 (νομίζω :lol:)
Το αυτοκίνητο είναι σε εξωτερικό πάρκινγκ και το πρωί έχει υγρασία στα τζάμια (φυσιολογικό)
Οι υαλοκαθαριστηρες δεν λειτουργούν αν το αυτοκίνητο δεν ξεκινήσει.....
Αν ξεκινήσει και πιάσει 10 χιλιόμετρα περίπου λειτουργούν κανονικότατα, πετάνε νερό και λειτουργούν κανονικά ακόμα και αν είναι σταματημένο
Το θέμα είναι ότι για να βγει από το γκαράζ κάθεται και καθαρίζει τα τζάμια με το χέρι γιατί δεν βλέπει
Μόλις βγει και αρχίσει να τσουλάει όλα φυσιολογικά
Έχει κάποιος γνώση γιατί συμβαίνει αυτό?
Με ρώτησε προσπάθησα να λύσω το πρόβλημα και δεν βρήκα άκρη
Δοκίμασα με d-p-r στον επιλογέα και γενικά δεν έβγαλα ούτε εγώ άκρη ότι και να έκανα
Άμα δεν αρχίσει να τσουλάει δεν μπαίνουν σε λειτουργία ούτε νερό πετάνε ούτε τίποτα
Μόλις ξεκινήσει όλα λειτουργούν τέλεια ακόμα και σταματημένο
Είναι παράνοια να έχει δώσει τόσα χρήματα και κάθε πρωί να καθαρίζει το παρμπρίζ με τα χέρια
Μ@λ@κιες με τα ηλεκτρονικά τους.....:yuck:
Στα of topic μήπως κάποιος γνωρίζει
Η πεθερά μου έχει πάρει ένα Mercedes plug in hybrid a250 (νομίζω :lol:)
Το αυτοκίνητο είναι σε εξωτερικό πάρκινγκ και το πρωί έχει υγρασία στα τζάμια (φυσιολογικό)
Οι υαλοκαθαριστηρες δεν λειτουργούν αν το αυτοκίνητο δεν ξεκινήσει.....
Αν ξεκινήσει και πιάσει 10 χιλιόμετρα περίπου λειτουργούν κανονικότατα, πετάνε νερό και λειτουργούν κανονικά ακόμα και αν είναι σταματημένο
Το θέμα είναι ότι για να βγει από το γκαράζ κάθεται και καθαρίζει τα τζάμια με το χέρι γιατί δεν βλέπει
Μόλις βγει και αρχίσει να τσουλάει όλα φυσιολογικά
Έχει κάποιος γνώση γιατί συμβαίνει αυτό?
Με ρώτησε προσπάθησα να λύσω το πρόβλημα και δεν βρήκα άκρη
Δοκίμασα με d-p-r στον επιλογέα και γενικά δεν έβγαλα ούτε εγώ άκρη ότι και να έκανα
Άμα δεν αρχίσει να τσουλάει δεν μπαίνουν σε λειτουργία ούτε νερό πετάνε ούτε τίποτα
Μόλις ξεκινήσει όλα λειτουργούν τέλεια ακόμα και σταματημένο
Είναι παράνοια να έχει δώσει τόσα χρήματα και κάθε πρωί να καθαρίζει το παρμπρίζ με τα χέρια
Μ@λ@κιες με τα ηλεκτρονικά τους.....:yuck: