PDA

View Full Version : CFMOTO 450MT (2024)

Σελίδες : 1 [2]

AUFGEBRACHT
16/11/2024, 10:48
Τις τελευταίες μέρες είδα πολλά βίντεο με το συγκεκριμένο όχημα κυρίως από Αυστραλία που υπάρχει μεγάλο κοινό σε μικρά ονοφ.
Εντάξει μιλάμε το βγάζουν τα μάτια (για να το πω κόσμια) σε βάλτους ,ποτάμια ,πραγματικοί ιδιοκτήτες και όχι κανάλι περιοδικών ή δημοσιογράφοι.
καλά λόγια λένε πάντως.

Και Αυστραλία, και Ν. Ζηλανδία, και κεντρική Ευρώπη παίζουν πολλά βίντεο και έχου πουλήσει πάρα πολύ καλά. Η CFM χτύπησε διάνα με το συγκεκριμένο, και μπράβο της για την κίνησή της.

Όσο για τα καλά λόγια, όντως οι πραγματικοί ιδιοκτήτες -κι οι περιστασιακοί μη επαγγελματίες δοκιμαστές αναβάτες- λένε πολύ καλά λόγια, αλλά γενικά λίγοι ιδιοκτήτες θα πουν κακά λόγια για το μηχανάκι τους, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες με τρανό παράδειγμα εδώ μέσα, που τώρα τυρβάζει περί άλλων...αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι μόνο λίγοι αναφέρουν το κλασικό κινεζικό πρόβλημα με τον ψεκασμό και την απόκριση του γκαζιού, δεν ξέρω εάν έχει βελτιωθεί με αναβάθμιση λογισμικού.

katsar
16/11/2024, 13:05
To είδα να το λένε αρκετοί αυτό ,πως έχει δηλαδή απότομο ΟΝ αν χαιδέψεις το γκάζι με μικρή ταχύτητα αλλά τους δημιουργούσε πρόβλημα μόνο σε πολύ
τεχνικές διαδρομές -απότομες κατηφόρες ,κάπως έτσι.

AUFGEBRACHT
16/11/2024, 13:08
To είδα να το λένε αρκετοί αυτό ,πως έχει δηλαδή απότομο ΟΝ αν χαιδέψεις το γκάζι με μικρή ταχύτητα αλλά τους δημιουργούσε πρόβλημα μόνο σε πολύ
τεχνικές διαδρομές -απότομες κατηφόρες ,κάπως έτσι.

Έχω διαβάσει ότι αυτό το απότομο υπάρχει και είναι εμφανές και σε αστικές διαδρομές, ιδιαίτερα όταν είναι με μικρές ταχύτητες, όχι μόνο σε απαιτητικό/χωμάτινο/απαιτητικό τεραίν.

THRESH
16/11/2024, 13:59
Τι παίζει με ασιατική και ευρωπαική χαρτογράφηση είπαμε ? Μπορεί κάποιος εδώ Ελλάδα να βάλει την πιο δυνατή ασιατική ?

doctor_john
20/11/2024, 07:42
Αν ρωτάς με βάση την νομοθεσία όχι. Η ecu είναι επανεγράψιμη πάντως :blush:

basilis_k6
21/11/2024, 18:29
ωραια αξεσουαρ. κινεζικη εταιρεια, αγνωστο αν μπορει κανενας να τα βρει εδω

https://www.youtube.com/shorts/x2kXfDMcGeg

grinderx
14/12/2024, 15:06
Το είδα σήμερα από κοντά. Το πήρε το παλικάρι που έχει το πλυντήριο που πάω για πλύσιμο τη μηχανή πριν λίγες μέρες.

Γενικά δε μου αρέσουν τα on-off/adv (με ελάχιστες εξαιρέσεις), αλλά το συγκεκριμένο είναι πολύ ωραίο και καλύτερο απ' ότι φαίνεται στις φωτο.

THRESH
14/12/2024, 16:25
Ένα φάση Tracer 450 θα ήταν ταμάμ

husky21
14/12/2024, 17:27
Ένα φάση Tracer 450 θα ήταν ταμάμ

Σιγουρα καλυτερο απο ενα μηχανακι οπως το ΜΤ που εχει 21 μπροστινο κ θα περασει το 99% της ζωης του στην ασφαλτο

basilis_k6
21/01/2025, 13:45
το καλο ειναι οτι το μηχανακι ειναι σκαλοπατι για τενερε κτλ. οποτε ηδη παιζουν ελαφρως μεταχειρισμένα. δινεις 5.500 και παιρνεις ενα μοντελο 24 που μπορει να εχει και κανα εξτρα πανω. οποιος το σκεφτεται για μτ να το χτυπησει συντομα γιατι μια φορα φετος η τιμη δεν ανεβηκε αλλα θα ειναι θαυμα να μην τσιμπησει 300 ευρω στην επομενη τιμολόηγηση γυρω στον μαρτιο.

ευτυχως επεσα (λιγο) εξω. πηρε αυξηση 200ευρω

https://motoandbiketv.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%bf%cf%82-cfmoto-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-2025/

Tallyban
19/02/2025, 07:31
https://youtu.be/T_YgrMFX62U?si=mgle7SfGETi6gEch
Κατευθείαν για ανακύκλωση...

basilis_k6
19/02/2025, 15:24
Δεν ξερω τι βλεπουμε εδω αλλα εχω γνωστο γνωστου που το 450 μοτερ του παρεδωσε πνευμα και περιμενει καινουργιο

taisteal
19/02/2025, 15:35
Δεν ξερω τι βλεπουμε εδω αλλα εχω γνωστο γνωστου που το 450 μοτερ του παρεδωσε πνευμα και περιμενει καινουργιο

Ξέρουμε χρήση και χιλιόμετρα;

doctoras
19/02/2025, 16:14
και σε έμένα το πέταξε το βίντεο, είναι κοπανημένο το μηχανάκι με αυτοκίνητο απο την μπροστά και δεξιά μεριά και το αγοράσε ο τύπος για να το κάνει ανταλλακτικά
γενικώς όπως λέει είναι οκ, εμένα μου έκανε εντύπωση ο θάλαμος καύσης με την επικάθιση πάνω στα πιστόνια και οξείδωση στο πάνω μέρος του κυλίνδρου για μοτέρ 2χρονών στοκ

azar41
19/02/2025, 17:18
Το πιο πιθανό,χάλια ποιότητα καυσίμου,μπορεί και καύση λαδιού.

basilis_k6
19/02/2025, 17:24
Ξέρουμε χρήση και χιλιόμετρα;

6-7 μηνων και ελαχιστα χλμ. ουτε 10κ. δεν ξερω περισσοτερα αλλα καποια στιγμη θα μαθω.
και ενα 450sr εχω ακουσει αλλα αυτο ηταν κυριολεκτικα καποιος ειπε σε καποιον που το ειπε και σε αλλον και τρεχα γυρευε.

Tallyban
19/02/2025, 18:59
Εγώ κατάλαβα ότι το μηχανάκι ήταν κούτα και το εμβόλισε δαγκάνα κλαρκ.
Το αγόρασε με το κιλό από τον ανακυκλωσά για να κάνει το βίντεο.
Κράτησε μόνο κάποια συγκεκριμένα εξαρτήματα να πουλήσει,παραδόξως όχι Κάρτερ,ψευτοκαπακο.
Μετά τα Ιταλό γιαπωνέζικα,για το sh που κόπηκε στη μέση λέω,και τα κινέζικα τώρα με σαπια αλουμινια.

Nostradamus
19/02/2025, 19:24
Το φόρτωσαν με Κλαρκ γράφει η μετάφραση. Όπως και να έχει δεν παρέδωσε ο κινητήρας.

ΓιώργοςΤΤ
19/02/2025, 19:29
Δεν πρόλαβε, το έσωσε το κλαρκ.

stefanos
19/02/2025, 21:43
και οξείδωση στο πάνω μέρος του κυλίνδρου για μοτέρ 2χρονών στοκ
Και αυτά επικαθίσεις είναι.

SeniorCanardo
21/02/2025, 11:13
Καλά δεν κάθισα να το δω όλο!

Δεν ξέρω τι βλέπετε εσείς, αλλά εγώ είδα, καμπάνα, κύλινδρο, καβαλέτα, εκκεντροφόρους σε εξαιρετική κατάσταση, τουλάχιστον οπτικά και όσο επιτρέπει το κομπρεσάρισμα του βίντεο.

Βέβαια αυτό δεν λέει τίποτα.
Ο έλεγχος των μηχανικών μερών δεν γίνεται οπτικά, αλλά με άλλους τρόπους.
Το βίντεο είναι πρακτικά άχρηστο και δεν μας λέει σχεδόν τίποτα χρήσιμο, πέραν του ότι δεν έχουμε εμφανείς φθορές μετά από κάποια (λίγα υποθέτω) χιλιόμετρα.

Βέβαια στο φόρουμ, έχουμε και "μάντισσες" και "χαρτορίχτρες" που βλέπουν το μέλλον, αλλά και "ειδικούς" που κάνουν μοριακή ανάλυση των κραμάτων μέσω εικόνας.
Οπότε αναμένω αμερόληπτα επιστημονικά τεκμηριωμένα συμπεράσματα σύντομα. :bawl:

Tallyban
21/02/2025, 19:30
Στο 2:08 που βγάζει το ψευτοκαπακο,οι βίδες παίρνουν και κομμάτι αλουμίνιο μαζί,κινέζικο ειδικό κράμα.