PDA

View Full Version : Uninstall Ie6

toyota
21/12/2005, 09:58
Ας βοηθήσουν οι κομπιουτεράδες του forum.Πώς κάνουμε uninstall τον Internet Explorer 6 από Win XP Pro;

Daemon
21/12/2005, 10:13
Δοκιμασες απ'τα Add/Remove Windows Components;

bartlal
21/12/2005, 11:26
ο ΙΕ 6 ειναι στον πυρηνα των Win XP. απλα να μην φαινεται οτι τον εχεις μπορεις, αλλα να τον βγαλεις πραγματικα, δυσκολα και δεν το συμβουλευουν...:winka: :wave2:

OldMan
21/12/2005, 11:38
:eek: :eek: :eek:

Γιατί "βάζετε" πράγματα που μετά ΔΕΝ μπορείτε να τα "βγάλετε"??

.
.
.
.
.
.

Ελπίζω αυτό να ΜΗΝ γίνεται σε όλες σας τις δραστηριότητες !!!
:beer: :beer: :beer:

ktm640lc4
21/12/2005, 11:43
Δεν νομιζω οτι γινεται.

Βαλε mozilla firefox και εισαι οκ.

kalgeorge
21/12/2005, 11:43
vgalto apo to add remove components
den yparxei provlima kanena

bartlal
21/12/2005, 12:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
:eek: :eek: :eek:

Γιατί "βάζετε" πράγματα που μετά ΔΕΝ μπορείτε να τα "βγάλετε"??

.
.
.
.
.
.

Ελπίζω αυτό να ΜΗΝ γίνεται σε όλες σας τις δραστηριότητες !!!
:beer: :beer: :beer:

δυστυχως δεν ειναι επιλογη, αλλα καπελο το εν λογω προγραμμα. στο φορτωνει ο Μπιλης (οχι αυτος, ο κολημενος με την Φανή, ο αλλος που πουλαει κουφωματα σπιτιων ακα: Windows...)
:beer: :beer: :beer: :wave2:

toyota
21/12/2005, 12:26
Το πρόβλημα που μου δημιούργησε είναι οτι ξαφνικά απο χθές το μεσημέρι σταμάτησε να μου ανοίγει όλες τις σελίδες.Για παράδειγμα,μπαίνω στο moto.gr/forums και πατάω την επιλογή "Προβολή νέων μηνυμάτων" πάνω δεξιά.Μου φορτώνει κανονικά τη σελίδα και μετά μένει λευκή εντελώς (κενή).Δε βγάζει κανένα μήνυμα λάθους.
Δοκίμασα απ'τις ιδιότητες του IE6 να τα κάνω όλα restore default αλλά πάλι τίποτα.
Τώρα δουλεύω με το FireFox αλλά το πρόβλημα είναι οτι χειρίζομαι τους λογαριασμούς των τραπεζών μέσω e-banking και ο FireFox δε με αφήνει να δημιουργήσω νέα πιστοποιητικά.

Αν έχετε κάποια λύση...

Ούτε αναβάθμιση μπορώ να κάνω τον IE6 (έχω ελληνικά Win XP Pro με SP2).

Καμιά βοήθεια?

The Rainmaker
21/12/2005, 12:31
Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε κάποιο προηγούμενο σημείο ελέγχου. Είναι η πιο απλή λύση για τέτοια προβλήματα!!!

Υπάρχει όμως και η αλάνθαστη μέθοδος: Format!!! Οτι πρέπει για τις γιορτές.:bigcry:

sniper
21/12/2005, 12:34
Το ξεχνάς....

αν βγάλεις τον ΙΕ από τα XP τελείωσες..... και μετά μόνο το φορμάτ μένει........

Κάτι άρπαξες.... για ψάξτο λίγο πριν αρχίσεις τα χειρουργεία στο PC...

ktm640lc4
21/12/2005, 12:35
γιατι δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση???

αν οχι κανε εγκατασταση παλι τον explorer.

toyota
21/12/2005, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
γιατι δεν μπορεις να κανεις αναβαθμιση???

αν οχι κανε εγκατασταση παλι τον explorer.

Έχω SP2 ελληνικά και μου βγάζει μήνυμα όταν πάω για αναβάθμιση οτι υπάρχει νεώτερο ver. και οτι η εγκατάσταση θα τερματιστεί.

gcrook
21/12/2005, 12:38
Να σε πω!
Μηπως ο Εξπλορερ σου βγαζει περιεργες toolbars τωρα τελευταια πανω-πανω,η καμμια φορα σε μεταφερει σε αλλη σελιδα πχ σε καποια μηχανη αναζητησης;
Αν γραψεις πχ σκετο http://moto.gr η http://www.moto.gr, σε βγαζει στην σελιδα κανονικα;
Για πες:wave2:

toyota
21/12/2005, 12:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Να σε πω!
Μηπως ο Εξπλορερ σου βγαζει περιεργες toolbars τωρα τελευταια πανω-πανω,η καμμια φορα σε μεταφερει σε αλλη σελιδα πχ σε καποια μηχανη αναζητησης;
Αν γραψεις πχ σκετο www.moto.gr η http://www.moto.gr, σε βγαζει στην σελιδα κανονικα;
Για πες:wave2:

Ναι,με βάζει κανονικά.Ορισμένα topics δε μου τα ανοίγει,τα περισσότερα πάντως τα ανοίγει.

Το ίδιο μου κάνει και σε άλλες σελίδες πάντως (εκτός moto.gr)

Δε μου βγάζει τίποτα περίεργο και αυτό είναι που με παραξενεύει περισσότερο.

gcrook
21/12/2005, 12:46
Δοκιμασε να δουλεψεις με Opera.
Αν σου κανει τσαλιμακια, και το μηχανημα σου ειναι οντως καθαρο και με τα τελευταια updates, τοτε ηρθε η ωρα να ξαλαφρωσεις τον σκληρο για λιγο, βγαζοντας τη μαλακια τα παραθυρια........προσωρινα:bawl:

kalgeorge
21/12/2005, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Ναι,με βάζει κανονικά.Ορισμένα topics δε μου τα ανοίγει,τα περισσότερα πάντως τα ανοίγει.

Το ίδιο μου κάνει και σε άλλες σελίδες πάντως (εκτός moto.gr)

Δε μου βγάζει τίποτα περίεργο και αυτό είναι που με παραξενεύει περισσότερο.

sto xanalew
vgale apo to components to ie, kai xanaegatestise to me to sp1 mazi
to exw kanei 6 fores (se diaforetika pcs)

sniper
21/12/2005, 12:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
sto xanalew
vgale apo to components to ie, kai xanaegatestise to me to sp1 mazi
to exw kanei 6 fores (se diaforetika pcs)

Ρε συ γιώργο... έχει ήδη το SP2...

toyota
21/12/2005, 12:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ρε συ γιώργο... έχει ήδη το SP2...

Ακριβώς.Δε πρόκειτε να γίνει η εγκατάσταση,θα τη κόψει.

toyota
21/12/2005, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δοκιμασε να δουλεψεις με Opera.
Αν σου κανει τσαλιμακια, και το μηχανημα σου ειναι οντως καθαρο και με τα τελευταια updates, τοτε ηρθε η ωρα να ξαλαφρωσεις τον σκληρο για λιγο, βγαζοντας τη μαλακια τα παραθυρια........προσωρινα:bawl:

Δοκίμασα και Opera και Netscape και τώρα έχω FireFox.Δυστυχώς όμως κανένα απ'τα 3 δεν μπορεί να δημιουργήσει πιστοποιητικά για το e-banking που θέλω.

The Rainmaker
21/12/2005, 12:54
Μάλλον την έχεις αρπάξει από κάπου. Πιθανόν κάποιο hijack η spyware προγραμματάκι.

Έχεις κανένα σχετικό software για ελέγχο;

toyota
21/12/2005, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από The Rainmaker
Μάλλον την έχεις αρπάξει από κάπου. Πιθανόν κάποιο hijack η spyware προγραμματάκι.

Έχεις κανένα σχετικό software για ελέγχο;

Mcafee All In One και Spybot

bartlal
21/12/2005, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Δοκίμασα και Opera και Netscape και τώρα έχω FireFox.Δυστυχώς όμως κανένα απ'τα 3 δεν μπορεί να δημιουργήσει πιστοποιητικά για το e-banking που θέλω.

δωσε τους λογαριασμους και θα τους διαχειριζομαστε εμεις.... με την αδεια σου παντα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Daemon
21/12/2005, 13:23
Mcafee :yuck:

Adaware (http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/)

και δοκιμασε και καννα online scanner, οπως Housecall (http://housecall.trendmicro.com/) και Norton (http://security.symantec.com/sscv6/default.asp?productid=symhome&langid=ie&venid=sym)

Δες αν σου βρισκει τιποτα γιατι κ'εγω θα ελεγα οτι κατι εχεις παρει

Ενα καλο antivirus ειναι και το Nod32 (http://www.nod32.com/)

toyota
21/12/2005, 13:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
δωσε τους λογαριασμους και θα τους διαχειριζομαστε εμεις.... με την αδεια σου παντα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ελπίζω να πληρώνετε και τις δόσεις μου,το κινητό μου κτλ. (και δεν είναι λίγα).

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry:

The Rainmaker
21/12/2005, 13:31
Εφόσον χρησιμοποιείς το PC και για Internet banking, κάνε ένα format. Όχι τίποτα άλλο, για να κοιμάσαι ήσυχος.

Δεν σου παρουσιάζει καμία περίεργη συμπεριφορα; Έχεις παρατηρήσει πότε έχει αρχίσει να το κάνει; Αν ναι, κάνε ένα search files και ψάξε να δεις αν έχουν δημιουργηθεί αρχεία εκείνη την ώρα. Αν ναι, θα είναι δωράκια από κάποιον φίλο. Κάνε και ένα check στον task manager.

mairi
22/12/2005, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από The Rainmaker
Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος σε κάποιο προηγούμενο σημείο ελέγχου. Είναι η πιο απλή λύση για τέτοια προβλήματα!!!

Υπάρχει όμως και η αλάνθαστη μέθοδος: Format!!! Οτι πρέπει για τις γιορτές.:bigcry:

eleos kai stis dio periptwseis prwta frontise na kratiseis ola ta arxeia sou backup

The Rainmaker
23/12/2005, 07:43
Σε τετοιες περιπτώσεις δεν υπάρχει έλεος!!!:D

toyota
23/12/2005, 08:09
Λοιπόν παιδιά,έγινε format και ξανά εγκατάσταση απ'την αρχή.Λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ όσους απάντησαν.