View Full Version : Καφές στο Λουτράκι Κυριακή 10/12/23
Coyote.V
05/12/2023, 11:04
Την Κυριακή 10/11/2023
αν δεν βρέχει
αν δεν χιονίζει
αν δεν κάνει σεισμό
αν δεν μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι
Συναντιόμαστε στο περίπτερο 14 ώρα 10:00 για να πάμε για καφεδάκι στο Λουτράκι από την παλιά εθνική και στην συνέχεια γυρίζουμε σε λογική ώρα για να φάμε με τις οικογένειές μας. (όσοι έχουν)
harris_x
05/12/2023, 11:12
Την Κυριακή 10/11/2023
αν δεν βρέχει
αν δεν χιονίζει
αν δεν κάνει σεισμό
αν δεν μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι
Συναντιόμαστε στο περίπτερο 14 ώρα 10:00 για να πάμε για καφεδάκι στο Λουτράκι από την παλιά εθνική και στην συνέχεια γυρίζουμε σε λογική ώρα για να φάμε με τις οικογένειές μας. (όσοι έχουν)
Ωπ ωπ, τι έχουμε εδώ;
Coyote.V
05/12/2023, 11:14
Βόλτα για να μη μουχλιάσουμε... και να γυρίσουν τα λάδια στον κινητήρα όπως πρέπει.
Αν μπορέσω να έρθω, ίσως δεν είμαι εκεί. Αν πάλι δεν μπορέσω, θα προσπαθήσω να μην τα καταφέρω.
Σε κάθε περίπτωση, μάλλον θα καταφέρω να ενημερώσω, εφόσον θυμηθώ να μην το ξεχάσω.
:p
harris_x
05/12/2023, 12:08
Μέσα κι εγώ :)
congate7
05/12/2023, 12:11
Γράφτε και που θα πάτε να τον πιείτε. Μπορεί να έρθω και εγώ αλλά από Πίσια.
Coyote.V
05/12/2023, 12:30
Επειδή έχω πολύ καιρό να πάω δεν ξέρω ακριβώς την καφετέρια σκεφτόμουν για την πηγή cafe, όμως δεν ξέρω τι ακριβώς θα βρούμε για αυτό το άφησα κενό. Σου στέλνω με ΠΜ το τηλέφωνό μου για να είμαστε σίγουροι πως θα βρεθούμε.
Ωραίο είναι και το Aqua , είναι δίπλα.
Panos760
05/12/2023, 15:07
Μάλλον θα έρθω κ εγώ, διπλός.
Να σας γνωρίσω κιόλας.
Κόκκινο Honda NC 750 Integra
CorpseAlive
05/12/2023, 15:19
Λογικά θα σκάσω μύτη και εγώ, θα σιγουρέψω όμως από Παρασκευή .
ratamahatta
05/12/2023, 15:56
Δενειναικακο….για να αρχίσω ψηστήρι στην γυναίκα
Εχω και επιχείρημα ότι θα είμαι πίσω για φαγητό..
Coyote.V
05/12/2023, 16:19
Μάλλον θα έρθω κ εγώ, διπλός.
Να σας γνωρίσω κιόλας.
Κόκκινο Honda NC 750 Integra
Θα χαρούμε να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους, για αυτό άλλωστε κάνουμε και τισ συναντήσεις. Θεωρώ θα είναι εύκολο να βρεθούμε γιατί τα άλλα γκρούπ που ετοιμάζουν βόλτες ξεκινάνε πιο νωρίς οπότε λογικά θα είμαστε μόνο εμείς. Φυσικά θα έχουμε και τον νου μας σε όποια μηχανή έρχεται στο περίπτερο. :beer:
harris_x
05/12/2023, 16:41
πάρε τηλ όταν φτάσεις
motojojo
05/12/2023, 17:07
Κι εγω μέσα.
πάρε τηλ όταν φτάσεις
Μα τόσο γρήγορος πχια?
harris_x
05/12/2023, 17:30
Μα τόσο γρήγορος πχια?
:bawl:
Αν και το ηπια το καφεδάκι και την περασμένη Κυριακή Λουτράκι, με φίλο που στρώνει xAdv, Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω
karellen
05/12/2023, 18:59
Αν ο καιρός μας κάνει το χατήρι θα ανηφορίσω κι εγώ.
δεν ξερω σιγουρα, αλλα παρακολουθω...
χαρηΧ αυτοκολλητα να εχεις καλου κακου..
harris_x
05/12/2023, 19:58
δεν ξερω σιγουρα, αλλα παρακολουθω...
χαρηΧ αυτοκολλητα να εχεις καλου κακου..
Πιστεύω θα είναι έτοιμα, οπότε... θα έχω ;)
motojojo
05/12/2023, 19:59
Αααα να ερθουμε με πλυμενα μηχανακια; :lol:
Panos760
05/12/2023, 20:37
Θα χαρούμε να γνωρίσουμε καινούργιους ανθρώπους, για αυτό άλλωστε κάνουμε και τισ συναντήσεις. Θεωρώ θα είναι εύκολο να βρεθούμε γιατί τα άλλα γκρούπ που ετοιμάζουν βόλτες ξεκινάνε πιο νωρίς οπότε λογικά θα είμαστε μόνο εμείς. Φυσικά θα έχουμε και τον νου μας σε όποια μηχανή έρχεται στο περίπτερο. :beer:
Δεν νομίζω να υπάρχει ίδιο integra με το δικό μου στην Αθήνα.
Εξάτμιση leovince carbon, αλλαγμενη σέλα shad , ειδικές χούφτες accerbis ημιδιαφανείς, τζαμακια ποδιών για τον αέρα κλπ.
ΧΑ, ΧΑ...
Μέσα κι εγώ με (*) λόγω πολύ πιθανής χοντρής βροχής.
Coyote.V
05/12/2023, 21:02
Δεν νομίζω να υπάρχει ίδιο integra με το δικό μου στην Αθήνα.
Εξάτμιση leovince carbon, αλλαγμενη σέλα shad , ειδικές χούφτες accerbis ημιδιαφανείς, τζαμακια ποδιών για τον αέρα κλπ.
ΧΑ, ΧΑ...
Μείνε ανήσυχος, είμαστε όλοι αυγουλομάτηδες που λέει και ο Παπάζογλου στο τραγούδι του. Χο Χο Χο
:lol:
Coyote.V
05/12/2023, 21:08
Μέσα κι εγώ με (*) λόγω πολύ πιθανής χοντρής βροχής.
Δεν θα βρέχει αλλά θα έχει λίγο κρύο παραπάνω από σήμερα. Κρυώνουν ορέ τα παλικάρια;
DoctoR_k6
05/12/2023, 22:17
Αααα να ερθουμε με πλυμενα μηχανακια; :lol:
Καλά ο καθένας να πλύνει εκεί που θα το βάλει... :lol:
Θα το προσπαθήσω και εγώ. Αρκεί να μην βρέχει... δείχνει κ@λοκαιρος.
Vassilis
05/12/2023, 22:21
Πολύ θα ήθελα να έρθω αλλά έχω κανονίσει μονοήμερη :( Αν κάτι αλλάξει θα έρθω όμως
Δεν θα βρέχει αλλά θα έχει λίγο κρύο παραπάνω από σήμερα. Κρυώνουν ορέ τα παλικάρια;
Ποιος το γ@μεί το κρύο; (οκ, κάτω από 0 ζορίζει κάπως :D ) η βροχή σε συνδυασμό με το κρύο είναι το κακό...
Θα δείξει η νεκροψία το Σάββατο....
Ilias_83
06/12/2023, 09:17
Θα γράψω για σίγουρα αν θα έρθω και εγώ το Σάββατο. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω. Έχω να βγάλω τη μηχανή βόλτα σχεδόν ένα μήνα.
Που είναι το περίπτερο 14?
Θα γράψω για σίγουρα αν θα έρθω και εγώ το Σάββατο. Ελπίζω πως θα τα καταφέρω. Έχω να βγάλω τη μηχανή βόλτα σχεδόν ένα μήνα.
Οπως κατεβαίνεις την Λεωφόρο Αθηνών προς Κόρινθο, μετά το Δαφνί, περνάς την στροφή που πάει για Σχιστό θα δεις μπροστά σου την σχετική ταμπέλα, στα 500 μέτρα. Δίπλα στο πρώην Copacopana είναι
harris_x
06/12/2023, 09:28
Εδώ: https://maps.app.goo.gl/DcKV2R9NhXshiZdF9
448742
:beer:
*είναι Σταθμός 14
harris_x
06/12/2023, 15:41
Προτείνω να ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδρομή:
https://maps.app.goo.gl/3DNLCYxnLg1T7f3n7
και να πιούμε καφεδάκι στο δεθυμάμαιπώςλέγεταιαλλαείναιεδώ:
448760
Coyote.V
06/12/2023, 16:15
Γιατί όχι;
Δύο πράγματα με ενδιαφέρουν, να κατεβαίνουν οι μηχανές εκεί που λες και να μη μας χάσει ο Κώστας.
harris_x
06/12/2023, 16:17
Εξαρτάται πόσες θα είναι
Coyote.V
06/12/2023, 16:20
Το βλέπουμε εκείνη τη στιγμή, ανάλογα με το πόσες (μηχανές) θα μαζευτούμε.
o_gavros
06/12/2023, 16:36
Ίσως.
Και αυτό, είναι δέσμευση.
karellen
06/12/2023, 17:21
Ωρε κόζμος που θα μαζευτεί...
https://www.youtube.com/watch?v=F_4dLUrgfQE&ab_channel=ariskokkinos
Το παρακολουθώ αν και ήθελα μια Επίδαυρο :D
o_gavros
07/12/2023, 10:12
Τεντυμποης για παντα
harris_x
07/12/2023, 10:14
Το παρακολουθώ αν και ήθελα μια Επίδαυρο :DΤεντυμποης για παντα
:lol::lol::lol:
DoctoR_k6
07/12/2023, 10:34
Το παρακολουθώ αν και ήθελα μια Επίδαυρο :D
Αντε στην χειροτερη Ψαθα, Πορτο Γερμενο ρε παιδι μου... :D
Αν καταφερω και την σκαπουλαρω με την δουλεια (που εκατσε)...θα ερθω.
Επειδή φορέσαμε νέο πατούμενο στο όχημα πρέπει καπως να φυγουν οι κόλες και μιας και είμαι προς το παρων ταβλα με γρίπη λεώ ΙΣΩΣ.Ελπίζω όμως οτι μεχρι την Κυριακή το πρωϊ θα έχω καρδαμώσει ωστε να πιούμε αυτο τον ρημαδοκαφέ.
Προτείνω να ακολουθήσουμε την παρακάτω διαδρομή:
https://maps.app.goo.gl/3DNLCYxnLg1T7f3n7
και να πιούμε καφεδάκι στο δεθυμάμαιπώςλέγεταιαλλαείναιεδώ:
448760
Στο FNK MNK τη γνωστή κ ως μαϊμου εννοείς Χαρίλαε;
Δεν υπάρχει σωτηρία Γιαννακ μου:D
harris_x
07/12/2023, 11:02
Στο FNK MNK τη γνωστή κ ως μαϊμου εννοείς Χαρίλαε;
ναι αυτό
Coyote.V
07/12/2023, 11:24
Ωρε κόζμος που θα μαζευτεί...
Να φανταστείς είχα δίλημμά να ανεβάσω βόλτα εδώ και καιρό γιατί νόμιζα πως θα πάω και θα περιμένω στο περίπτερο μόνος και έτσι πήγε χαμένη η προηγούμενη Κυριακή!
Με το που θα βγει ο χειμώνας, γιατί ο καιρός σιγά σιγά θα αρχίσει να αγριεύει... Θα σας ταράξω στη βόλτα. :D
Ίσως είναι η τελευταία Κυριακή που προσφέρεται για βόλτα φέτος. Τη θερμοκρασία ήδη τα site καιρού την ανέβασαν 1° βαθμό και περιμένω να ανέβει άλλον 1° τουλάχιστον.
Ο χειμώνας γαμαει για βόλτα..:D
Αει παιδάκι μου κάνε κάνα ντούζ .Ανέβασες πυρετό...
o_gavros
07/12/2023, 13:36
Ρε μην είστε φλώροι
σε ποιό μαγαζι;;;; Εγώ στρώνω και θελω να σας βρω εκει
harris_x
07/12/2023, 15:02
σε ποιό μαγαζι;;;; Εγώ στρώνω και θελω να σας βρω εκει
δες εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162852&page=3&p=3187015&viewfull=1#post3187015
ratamahatta
07/12/2023, 18:39
….αν έχει 20 βαθμούς ναι,αλλιώς γαμιεται :lol:
Έχω μια ίωση από χθες,αν μέχρι Σάββατο βράδυ θα στρώσω
θα πήγαινα μια επιδαυρο:p
Επειδή φορέσαμε νέο πατούμενο στο όχημα πρέπει καπως να φυγουν οι κόλες και μιας και είμαι προς το παρων ταβλα με γρίπη λεώ ΙΣΩΣ.Ελπίζω όμως οτι μεχρι την Κυριακή το πρωϊ θα έχω καρδαμώσει ωστε να πιούμε αυτο τον ρημαδοκαφέ.
Έχω μια ίωση από χθες,αν μέχρι Σάββατο βράδυ θα στρώσω
θα πήγαινα μια επιδαυρο:p
Περαστικά και στους δύο!
Να ο σωστός ο άνθρωπος ρε:D
Κάντε τη βόλτα Επίδαυρο το απαιτεί ο λαός :bawl:
harris_x
07/12/2023, 21:36
Να ο σωστός ο άνθρωπος ρε:D
Κάντε τη βόλτα Επίδαυρο το απαιτεί ο λαός :bawl:
Θα μπορούσαμε αλλά θα έχει υγρασίες
Coyote.V
07/12/2023, 21:49
Αυτό μπήκα να γράψω, το ξέρει και ο ίδιος γιατί δεν είναι κανένας τυχαίος... τι τον έπιασε δεν μπορώ να καταλάβω.
Άσε που οι περισσότεροι θέλουν να γυρίσουν νωρίς.
Θοδώρα μόλις φτιάξει ο καιρός θα πάμε, υπομονή. :)
Προφανώς αστειεύομαι(μπορεί και οχι) σαν λοκαλ σας λέω πως αν δε βρέξει και κρατήσει το βόρια δε θα έχει τίποτα από υγρασία....αν γυρίσει νότιας δε θα ναι ούτε απ έξω να περνάς...έχω πάει Χριστούγεννα με 5 βαθμούς θερμοκρασία για καφε στο στορκ 9 το πρωί και ήταν θεοστεγνα...;):D
harris_x
08/12/2023, 06:07
Προφανώς αστειεύομαι(μπορεί και οχι) σαν λοκαλ σας λέω πως αν δε βρέξει και κρατήσει το βόρια δε θα έχει τίποτα από υγρασία....αν γυρίσει νότιας δε θα ναι ούτε απ έξω να περνάς...έχω πάει Χριστούγεννα με 5 βαθμούς θερμοκρασία για καφε στο στορκ 9 το πρωί και ήταν θεοστεγνα...;):D
Άμα είσαι καπετάνιος...
Άμα είσαι καπετάνιος...
Άμα είσαι κοπανος...:p
Το βλέπω και γω αλλά λέω να έρθω χωμάτινα από τα βουνά γιατί έβρεξε μέσα στην βδομάδα και είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο τερέν.
Οπότε όταν καθίσετε γραψτε που είστε ή που θα πάτε για να σας βρω. Αν υπάρχει κι άλλος που θέλει χώμα ας μου στείλει πμ .
karellen
08/12/2023, 08:35
Το βλέπω και γω αλλά λέω να έρθω χωμάτινα από τα βουνά γιατί έβρεξε μέσα στην βδομάδα και είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο τερέν.
Οπότε όταν καθίσετε γραψτε που είστε ή που θα πάτε για να σας βρω. Αν υπάρχει κι άλλος που θέλει χώμα ας μου στείλει πμ .
:beer:
Αυτή είναι άφιξη!
Μόνο να παρκάρεις μακρια, μην μας λερώσεις τα μΕχανάκια, ναι; :p
Coyote.V
08/12/2023, 09:00
Μας έστειλε ο Κώστας πρωί πρωί, τέτοια εναλλακτική δεν την είχα σκεφτεί... :lol:
Costas KLE
08/12/2023, 09:35
Εγω ήμουν σίγουρος πως την εκδρομή με το πούλμαν την έχω κλείσει για την Κυριακή, η εκδρομή είναι Σάββατο και την Κυριακή θα σας παραδώσω μαθήματα βραδυπορίας!!!
motojojo
08/12/2023, 10:28
Μετά τον καφε ανοιχτή επιστροφή; Υπάρχει ενδεχομενο για φαγητό κλπ;
Βλέπω λίγο πιο πέρα είναι ο φάρος που πήγε ο συμφορουμιτης πρόσφατα και το ψήνω, εφόσον ειναι καλός ο καιρός. Δηλ αν δεν προκύψει κάποια υποχρεωση στην Αθήνα να μην επιστρέψω αμέσως.
Επίσης είχα την παρανοική ιδέα να πάρω μαγιω και πετσετα μαζι....
Όποιος θέλει να φάει σωστα μετά το Λουτράκι θα γυρίσει από περαχωρα και πισια....ταβερνα ο πλάτανος...καλή σας ορεξη:D
Coyote.V
08/12/2023, 11:00
Μετά τον καφε ανοιχτή επιστροφή; Υπάρχει ενδεχομενο για φαγητό κλπ;
Βλέπω λίγο πιο πέρα είναι ο φάρος που πήγε ο συμφορουμιτης πρόσφατα και το ψήνω, εφόσον ειναι καλός ο καιρός. Δηλ αν δεν προκύψει κάποια υποχρεωση στην Αθήνα να μην επιστρέψω αμέσως.
Επίσης είχα την παρανοική ιδέα να πάρω μαγιω και πετσετα μαζι....
Δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση, δεν θα πιάσουμε κανέναν αιχμάλωτο.
Για φαγητό με ψήνεις...
Όσο για το τελευταίο.....:priest:
Λευκάδιος
08/12/2023, 11:17
Παρών για χώμα!Δεν ανοίγεις κάνα καινούργιο θέμα μπας και μαζευτούν και άλλοι;
Σε συνδυασμό με τους ασφάλτινους βλέπω να γίνεται ετήσια :p
harris_x
08/12/2023, 12:33
Παρών για χώμα!Δεν ανοίγεις κάνα καινούργιο θέμα μπας και μαζευτούν και άλλοι;
Σε συνδυασμό με τους ασφάλτινους βλέπω να γίνεται ετήσια :p
:bawl::bawl::bawl:
Όπα, όπα! Γίνεται πολύπλοκο και θέλει οργάνωση.
Το πρώτο επίπεδο είναι ο τρόπος άφιξης: Άσφαλτος, χώμα.
Τι δεύτερο το όχημα: Μοτοσακό, αμάξι, λεωφορείο.
Το τρίτο οι δραστηριότητες: Καφές, φαγητό, κολύμβηση.
:lol:
Τα πράματα είναι απλά καφές στο Λουτράκι τα υπόλοιπα ο καθένας κάνει ότι τον φωτίσει...:p
CorpseAlive
08/12/2023, 14:25
Τα πράματα είναι απλά καφές στο Λουτράκι τα υπόλοιπα ο καθένας κάνει ότι τον φωτίσει...:p
Η εκδίκηση της ετήσιας!
AUFGEBRACHT
08/12/2023, 17:00
Όποιος θέλει να φάει σωστα μετά το Λουτράκι θα γυρίσει από περαχωρα και πισια....ταβερνα ο πλάτανος...καλή σας ορεξη:D
O Πλάτανος ήταν μια φορά κι έναν καιρό, τιμές στο Θεό, τουπέ και ύφος, ποιότητα που δεν συνάδει με το τι πληρώνεις...η ταβέρνα απέναντι από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής έχει επίσης καλό φαγητό και αρκετά καλές τιμές, σε σχέση με τον Πλάτανο.
Έλα ρε....χάλασε τόσο πολύ??έχω να πάω από πριν τον covid τι στο καλό...:uplate:
AUFGEBRACHT
08/12/2023, 17:37
Έλα ρε....χάλασε τόσο πολύ??έχω να πάω από πριν τον covid τι στο καλό...:uplate:
Προσωπική μου γνώμη, αλλά πηγαίνω στον Πλάτανο από τότε που ήμουν 8 χρονών...τελευταία φορά πήγα πέρυσι, κι έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου να μην ξαναπατήσω...
Καταλαβα....πολύ κρίμα ρε φιλε...ήταν εγγύηση στην περιοχή..
AUFGEBRACHT
08/12/2023, 17:44
Για να ξαναγυρίσουμε στα της εκδρομής στο Λουτράκι...ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποια καφετέρια είναι η μάζωξη...όνομα δεν έχει;...
Coyote.V
08/12/2023, 17:46
Για να ξαναγυρίσουμε στα της εκδρομής στο Λουτράκι...ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποια καφετέρια είναι η μάζωξη...όνομα δεν έχει;...
Έγραψα στην αρχή που... αλλά μετά ήρθε ο αρχηγός και τα έκανε σαλάτα. Δεν θα χαθούμε πάντως, θα υπάρξει ενημέρωση μόλις φτάσουμε.
Funky monkey είναι στην παραλία ανάμεσα στις υπόλοιπες
AUFGEBRACHT
08/12/2023, 17:49
Funky monkey είναι στην παραλία ανάμεσα στις υπόλοιπες
Το χω...ευχαριστώ!!!
harris_x
08/12/2023, 18:00
Έγραψα στην αρχή που... αλλά μετά ήρθε ο αρχηγός και τα έκανε σαλάτα.
:eek:
δε το είχα δει :lol:
Ωραίο είναι και το Aqua, μάλλον θα είναι καλύτερα εκει αν μπορούμε να παρακάρουμε τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο.
Coyote.V
08/12/2023, 18:07
:eek:
δε το είχα δει :lol:
Ωραίο είναι και το Aqua, μάλλον θα είναι καλύτερα εκει αν μπορούμε να παρακάρουμε τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο.
Και βέβαια μπορούμε, στην παραλία που κάνουν περατζάδα με τα πόδια με τόσες μηχανές που θα μαζευτούμε μάλλον θα μας πάρουν στο κυνήγι...
harris_x
08/12/2023, 18:21
Και βέβαια μπορούμε, στην παραλία που κάνουν περατζάδα με τα πόδια με τόσες μηχανές που θα μαζευτούμε μάλλον θα μας πάρουν στο κυνήγι...
πού μωρε, αφου βάζουν τραπέζια εκει
448857
Coyote.V
08/12/2023, 18:23
πού μωρε, αφου βάζουν τραπέζια εκει δεξιά και αριστερά... εσύ θες ακριβώς μπροστά; Εκεί θα πίνουμε καφέ...Μπες γουγλε ερθ να δεις.
harris_x
08/12/2023, 18:25
δεξιά και αριστερά... εσύ θες ακριβώς μπροστά; Εκεί θα πίνουμε καφέ...Μπες γουγλε ερθ να δεις.
κάνε ανανέωση της σελίδας
Coyote.V
08/12/2023, 18:32
κάνε ανανέωση της σελίδας
Και αυτό αριστερά τι είναι; Άσε που τα εκτός τέντας θα τα έχουν μαζεμένα τέτοια εποχή.
Είναι αριστερά της πηγής καφέ. Δύο καφετέριες δίπλα δίπλα είναι.
448858
Coyote.V
08/12/2023, 18:38
Πάρε και μια πανοραμική από πάνω...
448859
o_gavros
08/12/2023, 18:46
Πιστεύω ότι μερικές ακόμα ενημερωτικές φωτογραφίες για το που θα παρκαρουμε, επιβάλλονται.
Εγώ ασουμε, εχω μπερδευτεί παρα πολυ μαφτο το ζήτημα.
Coyote.V
08/12/2023, 18:49
Το ΚΤΜ θα το βάλουμε ακριβώς μπροστά από την καφετέρια για βαθμό δυσκολίας στο γκαρσόνι. :p
harris_x
08/12/2023, 18:56
Πιστεύω ότι μερικές ακόμα ενημερωτικές φωτογραφίες για το που θα παρκαρουμε, επιβάλλονται.
Εγώ ασουμε, εχω μπερδευτεί παρα πολυ μαφτο το ζήτημα.
Συμφωνώ.
Επιπλέον, θα έλεγα να κάνουμε μια αναγνωριστική το Σάββατο για να δουμε πού τελικά θα παρκάρουμε την Κυριακή. :bawl:
Λευκάδιος
08/12/2023, 19:26
Το ΚΤΜ θα το βάλουμε ακριβώς μπροστά από την καφετέρια για βαθμό δυσκολίας στο γκαρσόνι. :p
Εμείς θα μπούμε μέσα στην καφετέρια,να κάπως έτσι :p
https://youtube.com/shorts/8V-mfE-6g-0?si=i08F5DJrq2QXM7RP
Coyote.V
08/12/2023, 19:33
Αν σας ακούσουμε να έρχεστε να βουτήξουμε στη θάλασσα; ... έχει δίκιο δηλαδή ο άλλος που θα πάρει μαγιό και πετσέτα. :lol:
Λευκάδιος
08/12/2023, 19:39
Αν σας ακούσουμε να έρχεστε να βουτήξουμε στη θάλασσα; ... έχει δίκιο δηλαδή ο άλλος που θα πάρει μαγιό και πετσέτα. :lol:
Δεν θα μας ακούσετε να ερχόμαστε γιατί εμείς θα φτάσουμε πρώτοι :smokin:
:bawl::bawl:
Coyote.V
08/12/2023, 19:42
Ένα φραπέ σκέτο και ένα τοστ παρακαλώ.. :lol:
harris_x
08/12/2023, 19:44
:vroum:
Λευκάδιος
08/12/2023, 19:50
Ένα φραπέ σκέτο και ένα τοστ παρακαλώ.. :lol:
:bawl:
karellen
08/12/2023, 19:56
πού μωρε, αφου βάζουν τραπέζια εκει
448857
Μαλλον εδώ λετε
448860
:D
Μη φθάσετε έτσι (https://www.youtube.com/shorts/3qsUtvNQNqE) φοβάμαι. :p
Panos760
08/12/2023, 22:03
Είναι περίεργο, αλλά ενώ έχω πάει στα πιο περίεργα σημεία της χώρας, στο Λουτράκι έχω πάει μόνο μια φορά, πριν 4 χρόνια κ αυτό φευγαλέα.
Οπότε, δεν έχω ιδέα από καφετέριες κ μαγαζιά στην περιοχή.
Έτσι, παρόλο που με βολεύει αφάνταστα να μπω Αττική οδό κ να έρθω στον παράδρομο τών διοδίων, θα σας βρώ στο 14 για να μην μπερδευτεί το σύμπαν .