View Full Version : Τα SOS για το ΚΤΕΟ !!!
Γεια σας παιδιια!!...Ο τιτλος τα λεει ολα!...Ποια ειναι τα ΣΟΣ για να περασει στανταρ ΚΤΕΟ το μηχανακι?Αρχιζω..Φωτα,φλας,ντιζα χιλιομετρων...Τι αλλα ειναι??Για βοηθατε μη το κανουμε "μισο σερβις "και κοπουμε τσαμπα απ καμοια βλακεια??? :D:D:D:D
Pearl Nebular
15/12/2023, 22:14
Για εμένα τα ΣΟΣ για να περάσει Κ.Τ.Ε.Ο. το κάθε μηχανάκι είναι να λειτουργούν σωστά όλα τα επιμέρους συστήματα του. Ηλεκτρικό, τροφοδοσία, μετάδοση, ανάρτηση, πέδηση, διεύθυνση. Εάν θέλουμε να μην είμαστε κίνδυνος για τους άλλους και για τον εαυτό μας.
Ο θόρυβος και μετά όλα τα υπόλοιπα.
oti nanai
16/12/2023, 10:37
φώτα , φλας , ντιζα κοντέρ , εξάτμιση , καυσαέρια , φρένα , πινακίδα, λάστιχα και το βασικότερο να είναι το ίδιο μηχανάκι με αυτό που λέει η άδεια .
τώρα όλα αυτά είναι υποθετικά
telegonos
16/12/2023, 11:20
Εγώ πολύ θα ήθελα μια εξήγηση, τι εννοαεί με το '' ντιζα χιλιομέτρων''.
-να σέρνει το όχημα μια ντίζα με μήκος χιλιόμετρα; Κι αν πιαστεί κάπου; Καθόλου πρακτικό.
-να φέρει πλήθος ανταλλακτικών ντιζών μαζί του; Μην μείνει από συμπλέκτη ρε αδερφέ. Κι άμα είναι υδραυλικιά, προβλέπει εξαίρεση το ''σοσ'' ή κι εκεί, άτιμη τυπολατρεία;
-μπας και εννοεί καλώδιο σύνδεσης για ηλεκτρικά; Πως ήταν τα παλιά τηλεκατευθυνόμενα παιδικά αυτοκινητάκια ''Mister P'' , που είχες το χειριστήριο με τις μπαταρίες στο χέρι, και είχε καλώδιο μέχρι το αυτοκινητάκι;
Εγώ πολύ θα ήθελα μια εξήγηση, τι εννοαεί με το '' ντιζα χιλιομέτρων''.
-να σέρνει το όχημα μια ντίζα με μήκος χιλιόμετρα; Κι αν πιαστεί κάπου; Καθόλου πρακτικό.
-να φέρει πλήθος ανταλλακτικών ντιζών μαζί του; Μην μείνει από συμπλέκτη ρε αδερφέ. Κι άμα είναι υδραυλικιά, προβλέπει εξαίρεση το ''σοσ'' ή κι εκεί, άτιμη τυπολατρεία;
-μπας και εννοεί καλώδιο σύνδεσης για ηλεκτρικά; Πως ήταν τα παλιά τηλεκατευθυνόμενα παιδικά αυτοκινητάκια ''Mister P'' , που είχες το χειριστήριο με τις μπαταρίες στο χέρι, και είχε καλώδιο μέχρι το αυτοκινητάκι;
Είσαι κακός εσύ, έτσι;:lol:
Πιτσιρικάς είναι, ρίχνε και λίγο νερό στο κρασί σου που και που ρε συ... Δεν έκανες λάθη μικρός;
Όλοι καταλάβαμε ότι εννοεί ντίζα κοντέρ....
telegonos
16/12/2023, 16:07
Όλοι καταλάβαμε ότι εννοεί ντίζα κοντέρ....
E ναι ρε συ, πείτε το κάποιος να καταλάβω κι εγώ. Δλδ από το όόόόόλο σύστημα η ντίζα κοντέρ μετράει. Αν λείπει όλο το ταχύμετρο ας πούμε ή αν μετράει σε δυαδικό σύστημα τα χιλιόμετρα, ΝΤΙΖΑ ΝΑ ΕΧΕΙ και είμαστε κομπλε. Αυτό μετραει για σοσ το κτεο, την ντιζα. Σκετη.
Να συμπληρώσω στην ίδια λογική, τα υπόλοιπα σοσ για κτεο.
-ελατήρια πιστονιών και ασφάλειες πίρων
-ρακορ φρένων
-διακοπτάκια στοπ
-θετικός πόλος στο πίσω αριστερό ντουί φλας
-ταιραπ καλαμιών
-καπακια βαλβίδων τροχών
thunder ace
16/12/2023, 16:15
Και καπως ετσι καταλαβαινεις οτι επιτελους ηρθε το Σαββατοκυριακο.
"Ντιζα του κοντερ"ρε φίλε ενοω που παει απ τη ρόδα κ γράφουν τα χλμ! Λες κ δε το καταλαβατε! τεσπα...αντε κ τη έβαλα (την εχω ξηλώσει)στο ΚΤΕΟ πρέπει ν δουλευει κ το κοντέρ??Ενοω(για ν μ καταλάβεις)οκ τα χλμ θα ανέβενουν αλλά το με ποσα παω(αυτό το"κομμάτι "δε ξερω πως λέγετε (το 0-180 λεω ) Κ επίσης τι πεζει να μ "κοψουν" κ απ τα λάστιχα?? Θέλει καινούργια?
kostaskk
17/12/2023, 23:20
1 χιλιοστό τουλάχιστον πέλμα στα λάστιχα, δλδ να μην είναι σαν slick. Αν είναι παλιά,σκισμένα μπορεί να το γράψουν στις παρατηρήσεις αλλά περνάει,
Να μη κάνει θοριβο, μαμά εξάτμιση η καλό σιγαστήρα, καθρέπτες και φλας να έχει πάνω έστω και με μονωτική ταινία, και να δουλεύουν φώτα, μπρος πίσω, να ταιριάζουν οι αριθμοί πλαισίου-μοτερ με την άδεια,, να φρενάρει εστο ελάχιστα και από τα 2 φρένα ξεχωριστά ,
αν έχεις γνωστό περνάει και χρεπι χωρίς Ρόδες,χωρίς εξάτμιση
κύριος είναι άσχετοι, πχ εμένα δεν ξέρανε να το βάλουν μπρος, και τα πεταμένα λάδια από λάδωμα αλυσίδας τα βαλανε ότι ήταν μερική απώλεια λαδιών από το μοτέρ στις παρατηρήσεις.
Τα βγάζουν φοτογραφιες και στέλνουν υπουργείο, δεν ξέρω αν πρέπει να δουλεύουν τα φλας, δλδ αν το βγάζουν φοτογραφιες όταν είναι αναμενο το φλας..
Να το πας εδώ
https://youtu.be/ReFaxfxVqTw?si=zOwRjjCPV11NGiwq
Σ ευχαριστώ πολύ ρε φίλε!! Όπως τα πες είναι περασα κ ρωτησα..κ ναι πλεον λεει τους νοιαζουν κ οι καθρέφτες...για τα φλας επειδή εχω πεσμένη μπαταρία μιυωοε μην ανησυχείς θα το γκαζοσουμε λιγο ν αναψιυν θα περάσει..κ μου πε κ τουλάχιστον να βαλω πισω λάστιχο..
Περασα την προηγουμενη εβδομαδα κτεο ενα cbr600 rr και μου ειπαν απο νοεμβριο 23΄φωτογραφιζονται τα λαστιχα και οτι εχω γομες και δεν μπορει να περασει.
Ενημερωτικα το γραφω,εγω δεν το γνωριζα παντως.
harris_x
22/07/2024, 12:18
Περασα την προηγουμενη εβδομαδα κτεο ενα cbr600 rr και μου ειπαν απο νοεμβριο 23΄φωτογραφιζονται τα λαστιχα και οτι εχω γομες και δεν μπορει να περασει.
Ενημερωτικα το γραφω,εγω δεν το γνωριζα παντως.
slick γόμες;
γιατι αν έχουν χάραξη, θα πρέπει να περνούν.
slick γόμες;
γιατι αν έχουν χάραξη, θα πρέπει να περνούν.
Diablo Supercorsa SP V2
DoctoR_k6
22/07/2024, 12:24
Φωτο για ποιο λογο?
Χρονολογια κατασκευης?
Χαραξη?
Κατασταση ελαστικου (σκισιματα/πελμα)?
harris_x
22/07/2024, 12:25
Diablo Supercorsa SP V2
τι λες τώρα;
Σου είπαν ότι με αυτά δεν θα περάσει;
harris_x
22/07/2024, 12:26
Φωτο για ποιο λογο?
Χρονολογια κατασκευης?
Χαραξη?
Κατασταση ελαστικου (σκισιματα/πελμα)?
σαν αποδεικτικό ότι ελέγχθηκαν και ήταν σε καλή κατάσταση.
Τα λαστιχα ηταν καινουργια,ενα trackday μεγαρα ειχαν κανει,εξαλλου το μηχανακι δεν εχει αλλο σκοπο και το καταλαβανε και αυτοι αλλα θεωρουνται λαστιχα πιστας και μου ειπαν οτι δεν περναει,οι φωτο ειναι η αποδειξη και εχει ζορισει το πραμα,οτι μου ειπαν σας λεω.
harris_x
22/07/2024, 12:32
Τα λαστιχα ηταν καινουργια,ενα trackday μεγαρα ειχαν κανει,εξαλλου το μηχανακι δεν εχει αλλο σκοπο και το καταλαβανε και αυτοι αλλα θεωρουνται λαστιχα πιστας και μου ειπαν οτι δεν περναει,οι φωτο ειναι η αποδειξη και εχει ζορισει το πραμα,οτι μου ειπαν σας λεω.
δεν έχει λογική αυτό, τα λάστιχα αυτά δεν είναι πίστας, είναι δρόμου και γι'αυτό έχουν και χάραξη.
Αν ήταν slick το καταλαβαίνω.
Τι να πω.... ό,τι μαλακία τους κατέβει κάνουν...
DoctoR_k6
22/07/2024, 12:35
δεν έχει λογική αυτό, τα λάστιχα αυτά δεν είναι πίστας, είναι δρόμου και γι'αυτό έχουν και χάραξη.
Αν ήταν slick το καταλαβαίνω.
Τι να πω.... ό,τι μαλακία τους κατέβει κάνουν...
Πιστευω οτι λεει μ@λακιες αυτος στο ΚΤΕΟ.
Θα παρω ενα γνωστο που περναω και τα 2 μοτο να μαθω...
harris_x
22/07/2024, 12:37
Εκτός του ότι ο κατασκευαστής τα πουλάει ως δρόμου:
454651
Τα ελαστικά αυτά είναι και πρώτης τοποθέτησης σε κάποιες μάρκες μοτοσυκλετών.
Αυτό από μόνο του δηλώνει ότι είναι street legal
harris_x
22/07/2024, 12:38
Πιστευω οτι λεει μ@λακιες αυτος στο ΚΤΕΟ.
Θα παρω ενα γνωστο που περναω και τα 2 μοτο να μαθω...
σίγουρα κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά στο ΚΤΕΟ.
panavour
22/07/2024, 12:39
Προφανως εαν θεωρουνται πιστας,δεν μπορουν να κυκλοφορουν σε δρομο συμφωνα με τον νομο και την εγκυκλιο που θα εχουν τα κτεο.Αυτο πιθανως εχει να κανει με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΑΡΑΞΗ τους,που επιτρεπει την χρηση τους ΜΟΝΟ σε πιστα.ΠΙΘΑΝΩΣ το ΒΑΘΟΣ της χαραξης.
Και οτι δεν μπορεις να κυκλοφορισεις μ αυτα σε βροχη....
Το μηχανακι.454652
DoctoR_k6
22/07/2024, 12:48
Μιλησα με τον γνωστο μου...ειναι και υπευθυνος στο ΚΤΕΟ.
Αν εχει χαραξη δεν κοβεται.
Κοβεται μονο αν δεν εχει πελμα και ειναι τελειωμενο η οριακα στο να τελειωσει.
Προφανως και με πολλες ρωγμες, σκισιματα, λινα δεν το συζηταμε.
Επισης στη 2 ετια κανονικα θελει αλλαγη και πολλοι μπορουν τα το κοψουν γι αυτο. Αν και δεν ειναι συνηθισμενο μου ειπε.
Πρεπει να πεσεις σε κανα μλκ η να θελει και κανα ψιλο.
Η φωτο ειναι καθαρα αποδεικτικο της καταστασης του ελαστικου.
harris_x
22/07/2024, 12:51
Προφανως εαν θεωρουνται πιστας,δεν μπορουν να κυκλοφορουν σε δρομο συμφωνα με τον νομο και την εγκυκλιο που θα εχουν τα κτεο.Αυτο πιθανως εχει να κανει με την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΧΑΡΑΞΗ τους,που επιτρεπει την χρηση τους ΜΟΝΟ σε πιστα.ΠΙΘΑΝΩΣ το ΒΑΘΟΣ της χαραξης.
To KTEO δε το ενδιαφέρει (δε θα πρέπει να το ενδιαφέρει) τι "θεωρείται" ένα ελαστικό, αλλα τι είναι.
Τα ελαστικά που έχουν χάραξη, είναι δρόμου.
Αν ήταν πίστας δεν θα έμπαιναν σε μηχανάκια ως πρώτη τοποθέτηση.
Και δεν υπάρχει συγκεκριμένη χάραξη.
harris_x
22/07/2024, 12:58
To λάστιχο αυτό είναι πρώτης τοποθέτησης στα Panigale.
Αν ήταν ελαστικό πίστας το μηχανάκι αυτό δεν θα έβγαζε έγκριση τύπου.
454653
Οποτε απ αυτα που γραφετε και με την δικη μου εμπειρια ,καταλαβαινω οτι και στα Κτεο γινεται οτι ναναι.Πριν παω ,πηρα και αλλο κτεο για τιμη και μου ειπε 10€ παραπανω απ αυτο που πηγα,βεβαια με το λαδακι που εδωσα ,ηρθαμε στα ιδια λεφτα....
harris_x
22/07/2024, 13:07
Οποτε απ αυτα που γραφετε και με την δικη μου εμπειρια ,καταλαβαινω οτι και στα Κτεο γινεται οτι ναναι.έτσι φαίνεται, δυστυχώς...
panavour
22/07/2024, 13:12
To KTEO δε το ενδιαφέρει (δε θα πρέπει να το ενδιαφέρει) τι "θεωρείται" ένα ελαστικό, αλλα τι είναι.
Τα ελαστικά που έχουν χάραξη, είναι δρόμου.
Αν ήταν πίστας δεν θα έμπαιναν σε μηχανάκια ως πρώτη τοποθέτηση.
Και δεν υπάρχει συγκεκριμένη χάραξη.
Τα κτεο προφανως και εχουν εγκυκλιους που εφαρμοζουν.Οποιος αμφιβαλλει μπορει να ζητησει εγγραφως τον λογο απορριψης,και αν ο λογος ειναι εκνομος ή παράνομος,κινειται διοικητικά ή και νομικά.Μετά την απομακρυνση εκ του ταμειου,και ΑΝ ο φιλος μας παρέλαβε το φυλλο γνωματευσης και απορριψης,ΟΥΔΕΝ αλλο, αναγνωριζεται.Μπορει βεβαια να κανει καταγγελια ή ενσταση εκ των υστερων,μην περνωντας την επαναξιολογηση.Και μετα παει μακριά η βαλιτσα.
DoctoR_k6
22/07/2024, 13:15
Ειναι απλα τα πραγματα (https://www.michelin.gr/motorbike/advice-motorbike/tyre-change/motorcycle-tyre-wear-when-to-change-tyres)...
Εχει δεικτη στα αυλακια...ετσι απλα.
Αν σου πει καποιος κατι του λες πες μου γιατι δεν περναει...το πασο. :D
PaNick67
22/07/2024, 13:24
Δηλαδη κανουν ελεγχο τα ΚΤΕΟ; :eek:
Τοσα χρονια πηγαινα το δικο μου με τ φωτα στην μεγαλη σκαλα και δεν μου ειπε κανεις τιποτα ουτε κι εγραψε για λαθος δεσμη κλπ.
Εχω δει να περνανε μηχανες με αφτερ φωτα που φωτιζαν σαν καντηλι, με εξατμιση που επαιρνε αυτια, να λειπουν πλαστικα, κλπ
Ολα βγαινανε σωστα στον ελεγχο
harris_x
22/07/2024, 13:25
Δηλαδη κανουν ελεγχο τα ΚΤΕΟ; :eek:
Τοσα χρονια πηγαινα το δικο μου με τ φωτα στην μεγαλη σκαλα και δεν μου ειπε κανεις τιποτα ουτε κι εγραψε για λαθος δεσμη κλπ.
Εχω δει να περνανε μηχανες με αφτερ φωτα που φωτιζαν σαν καντηλι, με εξατμιση που επαιρνε αυτια, να λειπουν πλαστικα, κλπ
Ολα βγαινανε σωστα στον ελεγχο
Φυσικά και κάνουν, και μάλιστα βάσει εγκυκλίου :rolleyes:
panavour
22/07/2024, 13:42
Εξαιρέσεις,χρηματισμοί και διαφθορά ,πάντα θα υπαρχουν.Γι αυτο πλεον γινονται φωτογραφισεις και βιντεοσκοπησεις στα ΚΤΕΟ.Απ την αλλη υπαρχουν και τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις του ελεγκτή και του ελεγχομένου.Οπως και στα εργασιακά ,που εκ παραλληλου συζηταμε σε αλλη ενοτητα.Τιποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ,αλλα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΟ.Το κυριοτερο ειναι να τηρουνται οι θεσμοθετημενοι νομοι,και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ η εφαρμογη τους.Εδω το 1/3 των οχηματων ΔΕΝ εχει περασει κτεο και το 1/3 ειναι ανασφαλιστο.Και χρονια ακουμε για δισταυρωση στοιχειων και επιβολη προστιμων και αλλων ποινων,και ΔΕΝ εχει γινει 20 χρονια που τ ακουμε τιποτα.Κι ερχεται ο αλλος με τα καραφλα λαστιχα και τα ανυπαρκτα φρενα και πεφτει πανω σου,και δεν εχει ουτε ΚΤΕΟ ουτε σφαλεια.Αντε βγαλε ακρη μετα και ζητα του τα ρεστα.
harris_x
22/07/2024, 13:59
Εξαιρέσεις,χρηματισμοί και διαφθορά ,πάντα θα υπαρχουν.Γι αυτο πλεον γινονται φωτογραφισεις και βιντεοσκοπησεις στα ΚΤΕΟ.Απ την αλλη υπαρχουν και τα δικαιωματα και οι υποχρεωσεις του ελεγκτή και του ελεγχομένου.Οπως και στα εργασιακά ,που εκ παραλληλου συζηταμε σε αλλη ενοτητα.Τιποτα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ,αλλα και ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΚΟ.Το κυριοτερο ειναι να τηρουνται οι θεσμοθετημενοι νομοι,και ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ η εφαρμογη τους.Εδω το 1/3 των οχηματων ΔΕΝ εχει περασει κτεο και το 1/3 ειναι ανασφαλιστο.Και χρονια ακουμε για δισταυρωση στοιχειων και επιβολη προστιμων και αλλων ποινων,και ΔΕΝ εχει γινει 20 χρονια που τ ακουμε τιποτα.Κι ερχεται ο αλλος με τα καραφλα λαστιχα και τα ανυπαρκτα φρενα και πεφτει πανω σου,και δεν εχει ουτε ΚΤΕΟ ουτε σφαλεια.Αντε βγαλε ακρη μετα και ζητα του τα ρεστα.
εδώ όμως δεν συζητάμε αυτό.
Συζητάμε κάτι πολύ συγκεκριμένο και όπως πάντα είσαι εκτός θέματος.
Απο εδώ και κάτω τα άσχετα θα εξαφανίζονται
TONYBANDIT
25/07/2024, 17:37
Εμπειρία πρόσφατη δικιά μου από ΚΤΕΟ.Εχω πληρώσει και πάω να παραλάβω την μηχανή από τον ΜΗΧΑΝΙΚΟ.
Έχουμε 2 δευτερεύουσες ελλείψεις μου λέει.
Σε ακούω τού λέω.
Ανομοιόμορφο φρενάρισμα μπροστινού φρένου.
Δηλ τού λέω???
Μάλλον στραβή δισκοπλακα μου λέει.
Ποια από τις δύο τον ρωτάω???
Α εγώ δεν ξέρω το μηχάνημα ελέγχου αυτό μου έδειξε.
Επίσης μου λέει έχει ανομοιόμορφη φθορά το πίσω ελαστικό στο κέντρο σε σχέση με το πλάι.
Μετά από εκεί χάθηκε ο αυτοέλεγχος μου και η κουβέντα κατέληξε με πολλά μπιπ.
Συμπέρασμα.Τα παιδιά στο ΚΤΕΟ που αποκαλούνται και μηχανικοί τις περισσότερες φορές είναι άσχετοι με το αντικείμενο.
Μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά στα 8 ΚΤΕΟ που έχω αλλάξει κάθε φορά κάποιος θα μου ανεβάσει την πίεση
Υγ.Οι παρατηρήσεις είναι στο έντυπο του ΚΤΕΟ
panavour
25/07/2024, 18:22
Σε πέρασε η πας για επανέλεγχο;;;
kostaskk
25/07/2024, 19:38
Εγώ ιδρώνω μην μου κάνουν ζημιά, παντελος άσχετοι, μια φορά είχαν μαζευτεί 5 άτομα για να βάλουν μπρος ένα παπί, πολύ γέλιο, (ήθελε τσοκ) και το μαμισαν στο τέρμα γκάζι κρύο γιατί του έσβηνε στα χαμηλα,λάθος μανιβελιες με κλοτσιμα, τα λάδια από αλυσίδα τα βάλανε μερική διαρροή από μοτερ
Tallyban
25/07/2024, 20:06
Στη Γαλλία δεν υπάρχει τεχνικός έλεγχος για μηχανές,όμως εδώ υπάρχει γαλλική εταιρεία που κάνει ΚΤΕΟ στα ελληνόπουλα.
Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε.(μη σβήσεις το σχόλιο)
Panos760
25/07/2024, 23:27
Γεια σας παιδιια!!...Ο τιτλος τα λεει ολα!...Ποια ειναι τα ΣΟΣ για να περασει στανταρ ΚΤΕΟ το μηχανακι?Αρχιζω..Φωτα,φλας,ντιζα χιλιομετρων...Τι αλλα ειναι??Για βοηθατε μη το κανουμε "μισο σερβις "και κοπουμε τσαμπα απ καμοια βλακεια??? :D:D:D:D
Δεν είναι κ καμία τρομερή δοκιμασία, ούτε θα κάνουν εξαντλητικό test ride στο μηχανάκι σου.
Θα κοιτάξουν αν λειτουργούν τα flash, αν έχεις φώτα, αν πιάνουν τα φρένα, αν έχεις καθρέπτες κ αν υπάρχει έστω και η στοιχειώδης απόσβεση από τις αναρτήσεις.
Γενικά, δεν ασχολούνται ιδιαίτερα.
Τώρα, αν η φθορά των ελαστικών είναι υπερβολική, αν η εξάτμιση σου ξυπνάει κ πεθαμένο, θα το γράψουν στις ελλείψεις κ θα σε καλέσουν για επανέλεγχο.
telegonos
26/07/2024, 08:19
Δεν έχω δει ΠΟΤΕ , ούτε μια φορά, ΚΤΕΟ να ελέγχει αν ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα φλας. Απλά αν έχει κοιτάνε. Έχω περάσει ΚΤΕΟ μηχανή πελάτη, που της βάλαμε φλας, ίσα ίσα για τον έλεγχο, δεν τα συνδέσαμε καν
Panos760
26/07/2024, 08:54
Δεν έχω δει ΠΟΤΕ , ούτε μια φορά, ΚΤΕΟ να ελέγχει αν ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα φλας. Απλά αν έχει κοιτάνε. Έχω περάσει ΚΤΕΟ μηχανή πελάτη, που της βάλαμε φλας, ίσα ίσα για τον έλεγχο, δεν τα συνδέσαμε καν
Σε πιστεύω.
Προσωπική μου εμπειρία, από ΚΤΕΟ Αμαρουσίου κ Παιανίας όπου πηγαίνω το παπί κ το integra αντίστοιχα, κοιτάω από το τζάμι κ βλέπω ότι δοκιμάζουν τα φλας.
Δεν ξέρω τι θα μου έλεγαν αν δεν δούλευαν.
Μια φορά μου είχαν πει στην Παιανία πως θέλω καινούργια τακάκια, το οποίο ήδη γνώριζα κ είχα ήδη κλείσει ραντεβού για αλλαγή.
Δεν σημείωσαν κάτι, προφορικά μου το ανέφεραν.
TONYBANDIT
26/07/2024, 20:17
Σε πέρασε η πας για επανέλεγχο;;;
Με πέρασε τα έβαλε στις δευτερεύουσες ελλείψεις αλλά με ενόχλησε η ξύλινη γλώσσα και η ασχετοσυνη του .
Και καλά εγώ ξέρω αν έχει η όχι στραβή δισκοπλακα το μηχανάκι μου ένας λιγότερο γνώστης μπορεί να μπει σε περιπέτειες χωρίς λόγο.
Αυτή η ανομοιόμορφη φθορά του πίσω ελαστικού ήταν που με έστειλε πάντως.
Panos760
26/07/2024, 20:39
Με πέρασε τα έβαλε στις δευτερεύουσες ελλείψεις αλλά με ενόχλησε η ξύλινη γλώσσα και η ασχετοσυνη του .
Και καλά εγώ ξέρω αν έχει η όχι στραβή δισκοπλακα το μηχανάκι μου ένας λιγότερο γνώστης μπορεί να μπει σε περιπέτειες χωρίς λόγο.
Αυτή η ανομοιόμορφη φθορά του πίσω ελαστικού ήταν που με έστειλε πάντως.
Υπάρχουν αρκετοί αναβάτες που πλαγιάζουν περισσότερο στην δεξιά ή την αριστερή στροφή, γιατί έτσι τους βολεύει.
Δεν είναι κάτι περίεργο κ συμβαίνει συχνά.
Δεν έπρεπε καν να στο αναφέρει.
Αν ήταν αυτοκίνητο θα ήθελε ευθυγράμμιση ή έπρεπε να ελεγχθούν οι τροχοί αν έχουν κλίση προς τα έξω ή μέσα.
Προφανώς ο υπάλληλος είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του, στην καλύτερη περίπτωση.
Στην χειρότερη, ήταν εντελώς άσχετος
telegonos
27/07/2024, 12:42
με ενόχλησε η ξύλινη γλώσσα και η ασχετοσυνη του
Οτι δλδ περίμενες την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ουσία και επαφή στο Ελληνικό ΚΤΕΟ.
Αμα αρχίσω και γράφω, γραφικότητες των ΚΤΕΟ, τελειωμό δεν θάχει.
Ουσιαστικά είναι μια εισπρακτική υπηρεσία, που μας βάζει το κράτος να πληρώνουμε Ιδιώτες οι οποίοι δεν μας προσφέρουν τίποτα απολύτως
Και μάλιστα στην Αττική, χάρη στην φοβερή εκείνη Νομάρχισσα στο όχι μακρινό παρελθόν, που επέβαλε με το έτσι θέλω, στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ αντί για 10 ευρώ που ζητάγανε για μοτό, να ζητάνε 25 όσο και τα Δημόσια ΚΤΕΟ, είναι ΚΑΙ ακριβή υπηρεσία για το ... τίποτα.
Ο Νόμος είναι Νόμος και ολοι ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να περνάμε τα οχήματά μας ΚΤΕΟ. Αλλά και η αντίληψη, του τι πραγματικά γίνεται, αντίληψη, ώστε να μην παραμυθιαζόμαστε.
panavour
27/07/2024, 13:10
Και μάλιστα στην Αττική, χάρη στην φοβερή εκείνη Νομάρχισσα στο όχι μακρινό παρελθόν, που επέβαλε με το έτσι θέλω, στα ιδιωτικά ΚΤΕΟ αντί για 10 ευρώ που ζητάγανε για μοτό, να ζητάνε 25 όσο και τα Δημόσια ΚΤΕΟ, είναι ΚΑΙ ακριβή υπηρεσία για το ... τίποτα.
Το ειπαμε σε προηγουμενο μάθημα.Το κρατος ΔΕΝ μπορουσε να ανταγωνισθει τις τιμες των ιδιωτων,και ως συνηθως ''ποναει κεφαλι,κοβει κεφαλι'' ετσι και οι ιδιωτες ''κονομησαν'', και ξαναγυρισαν οι πελατες στα ''δημοσια'' κτεο,που το λαδωμα ειναι και πιο ευκολο.WIN -WIN κατασταση γι αυτους ,χαμένοι εμεις ως συνηθως.
Ιδιώτης που πάει συνεργείο να του βάλουν φλας που απλά τα τοποθετούν για να τα δει ο του κτεο που δεν θα τα τσεκάρει αν λειτουργούν για να βγουν μόλις φύγει απο το κτεο . Λερναία Ύδρα. Πολλά κεφάλια που πρέπει να κόψεις