View Full Version : Τα sh 150 τα κλέβουνε?
patinias
19/12/2023, 17:54
Το έχω αφήσει στο δρόμο με κλειδωμένο το τιμόνι, δεν έχει κλειδί, άμα πλησιάσω με ένα μπρελόκ ξεκλειδώνει αυτόματα... Βλέπετε να το έχω για καιρό ή θα το χάσω σύντομα?
Σίγουρα να πάρεις λουκέτο δισκόφρενου και αν μπορείς να το δένεις με κουλούρα σε σταθερό σημείο. Διαφορετικά δεν το βλέπω να μπιστήξει καιρό.
Καλοτάξιδο! (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162752)
Το έχω αφήσει στο δρόμο με κλειδωμένο το τιμόνι, δεν έχει κλειδί, άμα πλησιάσω με ένα μπρελόκ ξεκλειδώνει αυτόματα... Βλέπετε να το έχω για καιρό ή θα το χάσω σύντομα?
Θα το χάσεις σύντομα... Είχε το ίδιο ο ανηψιος μου, μια που πάρκαρε να ανέβει να πάρει κάτι από το σπίτι και όταν κατέβηκε (10 λεπτά υπόθεση) δεν το ξαναείδε.... Κλειδώματα τουλάχιστον 2 και το ένα σε σταθερό σημείο!!
patinias
19/12/2023, 18:24
Σίγουρα να πάρεις λουκέτο δισκόφρενου και αν μπορείς να το δένεις με κουλούρα σε σταθερό σημείο. Διαφορετικά δεν το βλέπω να μπιστήξει καιρό.
Καλοτάξιδο! (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=162752)
Ευχαριστώ φίλε καλά χιλιόμετρα και σε εσένα και καλές γιορτές
patinias
19/12/2023, 18:28
Θα το χάσεις σύντομα... Είχε το ίδιο ο ανηψιος μου, μια που πάρκαρε να ανέβει να πάρει κάτι από το σπίτι και όταν κατέβηκε (10 λεπτά υπόθεση) δεν το ξαναείδε.... Κλειδώματα τουλάχιστον 2 και το ένα σε σταθερό σημείο!!
Δηλαδή σπάνε την κλειδαριά του τιμονιού και το παίρνουν σπρώχνοντας ή με κάποιο ηλεκτρονικό τρόπο το ξεκλειδώνουν? Σαν να είχαν το μπρελόκ του?
alexis72
19/12/2023, 19:42
φιλε σε ποια περιοχή μένεις ? να σου πουμε...
patinias
19/12/2023, 20:26
φιλε σε ποια περιοχή μένεις ? να σου πουμε...
Εξάρχεια
AUFGEBRACHT
19/12/2023, 20:41
Δηλαδή σπάνε την κλειδαριά του τιμονιού και το παίρνουν σπρώχνοντας ή με κάποιο ηλεκτρονικό τρόπο το ξεκλειδώνουν? Σαν να είχαν το μπρελόκ του?
Αυτό που έχεις είναι το κλειδί, όχι μπρελόκ...
doctor_john
19/12/2023, 22:49
Εξάρχεια
Ρώτησε γείτονα που παρκάρετε μαζί την γνώμη του. Οπωσδήποτε.
Ψάξε και για κλειστό γκαράζ ή άλλο χώρο που μπορεί να διατίθεται για παρκιν.
Eίναι πετυχημένο, για εμένα χωρίς χωρο παρκιν θέλεις δύο κλειδαριές και gps με μόνιμα ανοικτό σε κάποιο pc
το πρόγραμμά του να λειτουργεί με προδιαγραφές.
Να ενημερώνει αν εκκινήσει εκτός των δικών σου ωρών, αν χαθεί το σήμα κ.λπ.
Θυμάσαι τι μοτοσυκλέτες παρκάρουν στο ίδιο σημείο;
Για να το ξέρουμε αυτό θα έπρεπε να δούμε τον κλέφτη να το παίρνει αλλά τότε θα μπαίναμε σε άλλες ατραπούς....:a021::a021::a021:
alexis72
19/12/2023, 23:56
Εξάρχεια
μόνο σε κλειστό γκαράζ θα νιώθεις ασφαλής ,αλλιώς αλυσίδες χοντρές καλο λουκέτο κ δεμένο σε κολώνα και να το σκεπάζεις με κουκούλα καθε βράδυ ,
εχεις κοντά σου βενζινάδικο 24ωρο μήπως η αστυνομικό τμήμα ?
(δυστυχώς ειναι επικινδυνο για κλοπή το sh και μάλιστα καινούργιο ...)
DoctoR_k6
20/12/2023, 08:17
Το εχεις ακομα? Περασε το βραδυ και ειναι απ εξω?
Ειναι δυνατον καινουριο σκουτερ να το αφηνεις μονο με κλειδωμενο τιμονι ρε συ?
Ουτε κλειδαρια δισκοφρενου η κουλουρα? Συναγερμο εχει?
Ξερεις οτι θελουν 5 δευτερολεπτα να σπασουν τιμονι και να φυγουν κυριοι με απλο πατακι με αλλο μοτο διπλα ετσι?
ΣΤα εξαρχεια στο τμημα μην το αφηνεις...εκτος και αν θες να το βρεις καμμενο... :lol:
PaNick67
20/12/2023, 08:32
Εξάρχεια
Παρκαρε το στην πλατεια στην αρχη της Στουρναρη, απεναντι απο τους αστυνομικους που ειναι εκει 24/7. Εχει αλλες 20. Αλλα βαλε και μια κλειδαρια εξτρα.
Kickstart
20/12/2023, 09:19
αυτο με τους αστυνομικούς είναι και λιγο παγίδα, μην νομιζετε οτι πολυασχολούνται με τα μηχανάκια απέναντι τους.
Σαν τωρα θυμάμαι αρχές δεκαετία 90 αφηνουμε κατω απο το Μινιον (στον πεζόδρομο) ενα παπι για να μπούμε με φιλο να ψωνίσουμε.
Λίγο παραπέρα πανω σε μηχανές ηταν δυο της τροχαιας και πιναν καφέ αρμενίζοντας.
Μετα απο ενα 20λεπτο βγηκαμε και το παπι ελειπε και παει ο φιλος στον τροχονόμο και λεει ρε παιδια μου κλέψανε το παπι εδω δίπλα σας το είχα...
ειναι ακατάλληλη η απάντηση που ειχε δωσει ο αστυνόμος (ο οποιος σιγουρα ειναι συνταξιούχος σήμερα) αλλα παρέπεμπε σε αυτά που έχουμε ανάμεσα στα πόδια.
Τεσπα ειμασταν και πιτσιρίκια με κοτσίδες και flight τότε και μάλλον εκληφθήκαμε ως αλήτες:D
Δεσε φίλε με λουκετο το μηχανάκι σου αν δεν θες να το κλαίς.
Εννοείται οτι το κλέβουν, τόσα ντελιβερι το καβαλάνε καπου πρεπει να βρουν κι αυτοί φθηνα (κλεμμενα) ανταλλακτικά.
Δεσε φίλε με λουκετο το μηχανάκι σου αν δεν θες να το κλαίς.
Εννοείται οτι το κλέβουν, τόσα ντελιβερι το καβαλάνε καπου πρεπει να βρουν κι αυτοί φθηνα (κλεμμενα) ανταλλακτικά.
Ένας φίλος είχε δεμένο με λουκέτα το XT του στην πυλωτή, κάποια στιγμή βρήκε το μηχανάκι του χωρίς μάσκα, κοντέρ και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Εγώ το είχα με λουκέτο το παπί στην πυλωτή, ένα πρωί βρήκα την αλυσίδα να κρέμεται μόνη της.
Το μόνο που κάπως σώζει την κατάσταση είναι κλειστό γκαράζ.
..και φυσικά δεν ξεχνώ ποτέ την περίπτωση του Τόλη (μέλος εδώ) με gps, κλειστό γκαράζ, κλειδωμένο και έκανε και αυτό φτερά.
thunder ace
20/12/2023, 10:04
Ένας φίλος είχε δεμένο με λουκέτα το XT του στην πυλωτή, κάποια στιγμή βρήκε το μηχανάκι του χωρίς μάσκα, κοντέρ και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Εγώ το είχα με λουκέτο το παπί στην πυλωτή, ένα πρωί βρήκα την αλυσίδα να κρέμεται μόνη της.
Το μόνο που κάπως σώζει την κατάσταση είναι κλειστό γκαράζ.
..και φυσικά δεν ξεχνώ ποτέ την περίπτωση του Τόλη (μέλος εδώ) με gps, κλειστό γκαράζ, κλειδωμένο και έκανε και αυτό φτερά.
Με λιγα λογια να μη το βαζει σε πυλωτη....τα κλεβουν σε πυλωτες!!!!!!!
rainmike
20/12/2023, 10:36
Αν χωράει στο ασανσερ νομιζω οτι ξέρεις τι πρέπει να κάνεις:tooth:
thunder ace
20/12/2023, 10:45
Το γελας!!!!!...............εχω βαλει ΚΤΜ 250 ΜΧ και το πηγα στον τριτο!!!!!
Σουζα το ΚΤΜ στο ασανσερ.
patinias
20/12/2023, 11:07
Την έβγαλε αυτή τη νύχτα, όλα εντάξει. Η γειτονία εδώ είναι ήσυχη λόγο της αστυνομίας που υπάρχει αλλά θα πάρω ένα λουκέτο δισκόφρενου για να αποφύγω τη φάση με το πατάκι... Σταθερό σημείο είναι δύσκολο εδώ, και να βρεις τη μια νύχτα την άλλη δεν θα βρεις, είναι γεμάτο παρκαρισμένα μηχανάκια οι δρόμοι, λόγο της αστυνομίας
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,
thunder ace
20/12/2023, 12:11
Την έβγαλε αυτή τη νύχτα, όλα εντάξει. Η γειτονία εδώ είναι ήσυχη λόγο της αστυνομίας που υπάρχει αλλά θα πάρω ένα λουκέτο δισκόφρενου για να αποφύγω τη φάση με το πατάκι... Σταθερό σημείο είναι δύσκολο εδώ, και να βρεις τη μια νύχτα την άλλη δεν θα βρεις, είναι γεμάτο παρκαρισμένα μηχανάκια οι δρόμοι, λόγο της αστυνομίας
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις,
Στην εντατικη το εχεις;
patinias
20/12/2023, 13:37
Στην εντατικη το εχεις;
Οχι, κάτω στο δρόμο με κλειδωμένο το τιμόνι,,, το λες και εντατική
Kepler Fun
20/12/2023, 13:51
Συγγνώμη, αλλά εγώ εαν άφηνα έξω μηχανάκι σε τέτοιες περιοχές θα είχα μεταχειρισμενο daytona και πάλι full κλειδωμένο.
Κουκούλα οπωσδήποτε κάθε στιγμή ή έστω κάθε βράδυ.