View Full Version : Νεα μηχανη
Καλησπερα. Προσφατα εβγαλα διπλωμα Α1 και σκεφτομαι να παρω μια μηχανη 125cc. Περα απο τo honda cbf με το οποιο εκανα μαθημα και εδωσα κιολας εξετασεις εχω οδηγησει ενα παπι και ενα αυτοματο και με εχει κερδισει η μηχανη. Τωρα το θεμα ποιο ειναι…εχω δει για παραδειγμα ενα sym nh-x και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Εχω βεβαια τις αμφιβολιες μου καθως οι γνωσεις μου πανω στο θεμα ειναι περιορισμενες. Υπαρχει κατι που θα μου προτεινατε;
*να σημειωθει οτι ειμαι κοπελα
Καλώς την. Πολύ όμορφο το sym αλλά δεν ξέρω πως ανταπεξέρχεται στο βάρος του σε σχέση με την ιπποδύναμή του + την ποιότητά του.
Προσωπικά, επειδή είμαι της Ιαπωνικής σχολής :D
θα κοιτούσα κάτι σαν το παρακάτω
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/335581969-yamaha-xsr-125 ♥
και επιπλέον:
monkey 125
cbf 125 (του '19 και μετά)
msx 125
Dax (ντάξ, είναι πανάκριβο και δεν νομίζω να υπάρχει μεταχειρισμένο)
και σίγουρα κάποιο παπί ή/και σκούτερ (πχ. supra, sh, κλπ)
CorpseAlive
06/02/2024, 15:54
Καλώς την. Πολύ όμορφο το sym αλλά δεν ξέρω πως ανταπεξέρχεται στο βάρος του σε σχέση με την ιπποδύναμή του + την ποιότητά του.
Προσωπικά, επειδή είμαι της Ιαπωνικής σχολής :D
θα κοιτούσα κάτι σαν το παρακάτω
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/335581969-yamaha-xsr-125 ♥
και επιπλέον:
monkey 125
cbf 125 (του '19 και μετά)
msx 125
Dax (ντάξ, είναι πανάκριβο και δεν νομίζω να υπάρχει μεταχειρισμένο)
και σίγουρα κάποιο παπί ή/και σκούτερ (πχ. supra, sh, κλπ)
XSR 125 for the win. Το πιο ομορφο της κατηγορίας.
parkaris
06/02/2024, 16:02
Αν το μηχανάκι είναι καθημερινό εργαλείο για.μενα πάρε αυτό το οποίο μπορείς να φτιάξεις λόγω διαθεσιμότητας ανταλλακτικών την επόμενη μέρα(που λέει ο λόγος),ως κάτοχος cbf,έχοντας οδηγήσει το xsr,προτιμώ το xsr ,καλύτερο μηχάνημα. Τα nht με ενοχλεί η σαμπρέλα τους, στο cbf με ένα κορδονακι όποτε χρειάστηκε ήμουν κύριος εύκολα και γρήγορα
harris_x
06/02/2024, 16:13
Καλησπερα. Προσφατα εβγαλα διπλωμα Α1 και σκεφτομαι να παρω μια μηχανη 125cc. Περα απο τo honda cbf με το οποιο εκανα μαθημα και εδωσα κιολας εξετασεις εχω οδηγησει ενα παπι και ενα αυτοματο και με εχει κερδισει η μηχανη. Τωρα το θεμα ποιο ειναι…εχω δει για παραδειγμα ενα sym nh-x και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα. Εχω βεβαια τις αμφιβολιες μου καθως οι γνωσεις μου πανω στο θεμα ειναι περιορισμενες. Υπαρχει κατι που θα μου προτεινατε;
KTM DUKE 125 :rockon:
450461
rainmike
06/02/2024, 16:50
Εγω παντως επειδη το εχω και απωθημενο θα προτεινα ενα μεταχειρισμενο εντουρακι.
Είσαι στη χρυσή εποχή των 125cc, υπάρχουν πολύ όμορφα 125άρια στην αγορά. Εκτός από το sym nhx και όσα ανέφεραν οι προηγούμενοι, υπάρχει και το voge r125, Bajaj ns125 αν σου αρέσουν τα γυμνα, μερικά πολύ όμορφα cafe racer από Brixton, το orcal astor (αν προτιμάς κάτι πιο εξωτικό με μοτέρ από Yamaha ybr), το keeway k light 125 (αν προτιμάς κάτι σε αυτό το στιλ), και τα βρίσκεις καινούργια σε πολύ οικονομική τιμή. Όρεξη να έχεις να χαζεύεις.
panavour
07/02/2024, 08:29
Πες μας μπάτζετ, διότι οι τιμές διαφέρουν.Επισης σωματότυπο σου,(ύψος,βάρος) διότι και οι διαστάσεις στα μηχανάκια διαφέρουν.
alexis72
07/02/2024, 09:00
Αν το μηχανάκι είναι καθημερινό εργαλείο για.μενα πάρε αυτό το οποίο μπορείς να φτιάξεις λόγω διαθεσιμότητας ανταλλακτικών την επόμενη μέρα(που λέει ο λόγος),ως κάτοχος cbf,έχοντας οδηγήσει το xsr,προτιμώ το xsr ,καλύτερο μηχάνημα. Τα nht με ενοχλεί η σαμπρέλα τους, στο cbf με ένα κορδονακι όποτε χρειάστηκε ήμουν κύριος εύκολα και γρήγορα
για το cbf 125 που γράφεις ...εγω αλλα διαβάζω στο forum που εχουν οι κάτοχοι στο f/k ...πχ οτι ΔΕΝ υπάρχει φίλτρο αέρα στην αγορά ????? τι πιο κοινό κ απλό για moto και το παραγγέλνεις στην αντιπροσωπεία (βλέπε σαρακάκης ...) για να το φέρουν μετα απο 2-3 μήνες σε τιμή γυρω στα 30 ευρώ ????? οπότε φαντάζομαι σε δύσκολο ανταλλακτικό τι θα γίνεται ... (μιλάω για τα τελευταία cbf 2-3 ετών και οχι 10 ετών...)
parkaris
07/02/2024, 09:13
Δεν έγραψα ούτε άφησα να εννοηθεί ότι το cbf έχει ανταλλακτικά άμεσα διαθέσιμα στην αγορά.Εχω το jc40 και έχω μεγάλο πρόβλημα.με τη διαθεσιμότητα τους δεν εννοώ για φίλτρα λάδια ξυδια,αλλά για πλαστικά τιμόνια κτλπ
motojojo
07/02/2024, 17:56
Και ο γυμνός τυφώνας (https://www.benelli-moto.gr/motosikletes/tornado-naked-t125/) της Benelli αξίζει λίγη προσοχή πιστεύω. ΟΚ δεν είναι εντελώς μοτοσυκλετάκι, έχει όμως νευρο, 6 ταχύτητες με συμπλέκτη, είναι σχετικά ελαφρύ και πολύ μανιτζέβελο.
Α και είναι το φτηνότερο απόλα.
Και ο γυμνός τυφώνας (https://www.benelli-moto.gr/motosikletes/tornado-naked-t125/) της Benelli αξίζει λίγη προσοχή πιστεύω. ΟΚ δεν είναι εντελώς μοτοσυκλετάκι, έχει όμως νευρο, 6 ταχύτητες με συμπλέκτη, είναι σχετικά ελαφρύ και πολύ μανιτζέβελο.
Α και είναι το φτηνότερο απόλα.
Σε λίγους μήνες θα πωλείται ένα τέτοιο εδώ μέσα....
Έχω πάρει την απόφαση να στραφώ σε monster 620....
Αν μπορείς για xsr 125 , είναι πολύ ωραίο
giorgosb
08/02/2024, 10:59
Ειδικά η έκδοση Legacy είναι πανέμορφη (και πανάκριβη)..
450493
να σημειωθει οτι ειμαι κοπελα
Κουράγιο και υπομονη..
(η επιστημη εχει προχωρησει πολυ στις μερες μας..)
Κουράγιο και υπομονη..
(η επιστημη εχει προχωρησει πολυ στις μερες μας..)
Ρε Αντώνη.....:cry:
:bawl:
Ρε Αντώνη.....:cry:
:bawl:
Τι ρε Μητσε..??
Μπαινει ο ένας: "Ειμαι 2.15 και 180 κιλα.." Μπαινει ο αλλος: "Ειμαι αριστερόχειρας και μου αρεσουν οι μπαμιες χωρίς μυξες.." Μπαινει ο τρίτος: "Είμαι μοναχοπαιδι απο μονογονεϊκη οικογενεια και ψήφισα Σπαρτιατες.."
Ότι του 'λαχε του καθενα να ειναι, μαγκια του..!!
(τι ρατσισμός ειναι αυτός, γ@μώ το φελεκι μου ..??)
Υ.Γ.
ΔΕΝ αντιμετωπιζω τις κοπελες σαν Α.Μ.Ε.Α. (σε σχέση με τα μηχανάκια), ακόμη και αν μερικες το επιθυμουν διακαώς..!!:whiteflag:
(έχω δει κοπελια με κομμενες τις ακρες των γαντιων για να βγαινει το 5ποντο μανικιουρ και το σεβαστηκα..)
harris_x
09/02/2024, 14:16
Τι ρε Μητσε..??
Μπαινει ο ένας: "Ειμαι 2.15 και 180 κιλα.." Μπαινει ο αλλος: "Ειμαι αριστερόχειρας και μου αρεσουν οι μπαμιες χωρίς μυξες.." Μπαινει ο τρίτος: "Είμαι μοναχοπαιδι απο μονογονεϊκη οικογενεια και ψήφισα Σπαρτιατες.."
Ότι του 'λαχε του καθενα να ειναι, μαγκια του..!!
(τι ρατσισμός ειναι αυτός, γ@μώ το φελεκι μου ..??)
Υ.Γ.
ΔΕΝ αντιμετωπιζω τις κοπελες σαν Α.Μ.Ε.Α. (σε σχέση με τα μηχανάκια), ακόμη και αν μερικες το επιθυμουν διακαώς..!!:whiteflag:
(έχω δει κοπελια με κομμενες τις ακρες των γαντιων για να βγαινει το 5ποντο μανικιουρ και το σεβαστηκα..)
Το άξιζε!
Κι εγώ θα σεβόμουν :a10:
:lol::lol::lol:
CorpseAlive
09/02/2024, 14:48
Η ΘΡΕΝΤ ΜΑΣΤΕΡ πάντως ήρθε, ρώτησε και εξαφανίστηκε.
Χάρης 1,83 Άνδρας Αθήνα.
CorpseAlive
09/02/2024, 15:38
Κιλά δε γράφεις όμως...
εσύ να με υπολογίσεις ως επαγγελματίας του χώρου ένδυσης-μόδας κρεβατοκάμαρας.
ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ
harris_x
09/02/2024, 15:45
εσύ να με υπολογίσεις ως επαγγελματίας του χώρου ένδυσης-μόδας κρεβατοκάμαρας.
ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ
Ώπα παιδιά, τα ερωτικά σας όχι εδω :bawl:
Coyote.V
09/02/2024, 17:26
Πες μας μπάτζετ, διότι οι τιμές διαφέρουν.Επισης σωματότυπο σου,(ύψος,βάρος) διότι και οι διαστάσεις στα μηχανάκια διαφέρουν.
Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να μας πει και περιφέρεια, μέση, στήθος, χρώμα ματιών-μαλλιών και αν θα φοράει φούστα.
panavour
09/02/2024, 18:36
Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να μας πει και περιφέρεια, μέση, στήθος, χρώμα ματιών-μαλλιών και αν θα φοράει φούστα.
τετοια γραφετε,μερικοι τελειομανείς,και λεπτολογοι,και λακισε το κοριτσι.:moutza: