Σύνδεση

View Full Version : Honda CBR 300

TheRegulator
21/02/2024, 15:52
Καλησπέρα Σας.

Νομίζω πως έχουμε ξεκαθαρίσει οτι πρώτα κανω την μλκία και μετά ρωτάω οπότε ειπα να το συνεχίσω και να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι για το Honda CBR 300 του 15.

Το "αγόρασε" η κοπέλα μου για πρώτο μηχανάκι και θα ήθελα να γνωρίζω τι προβλήματα βγάζουν και πάνω απ όλα αν ειναι συχνά. Οχι οτι εχει σημασία αφου υπάρχει εγγυση και θα το κρατήσουμε μεχρι το τέλος του καλοκαιριού αλλα για να μην ταλαιπωρηθεί και μετα αρχισει να βασανίζει εμενα!

υγ. φωτο απ το μηχανάκι δεν έχω αφού κάθε φορά που παμε στην αντιπροσωπεία εχω ματια μόνο για το δικό μου οποτε απλα φανταστείτε ενα σιμπιαρ ασπρο με μπλε και κοκκινο! :lol::lol::lol:

BLiTzER
21/02/2024, 15:54
Ποια προβλήματα; Χόντα είναι.

rainmike
21/02/2024, 16:15
Καλορίζικο.

TheRegulator
21/02/2024, 16:51
Ποια προβλήματα; Χόντα είναι.

:lol: εχει μια δόση αλήθειας.

Τι να προσέξει σαν νεα αναβάτης?

TheRegulator
21/02/2024, 16:52
Καλορίζικο.

Ευχαριστούμε-ευχαριστεί πολύ!

Bowleno
21/02/2024, 17:02
:lol: εχει μια δόση αλήθειας.

Τι να προσέξει σαν νεα αναβάτης?

Την σωματική της ακεραιότητα! Και να μην δίνει σημασία στους γύρω περί πιάτων και λοιπών κακεντρεχών σχολίων......:D

TheRegulator
21/02/2024, 18:11
Την σωματική της ακεραιότητα! Και να μην δίνει σημασία στους γύρω περί πιάτων και λοιπών κακεντρεχών σχολίων......:D

Έχω κλάψει!! Το αστείο είναι ότι όντως την φοβάμαι γιατί ειναι μέγιστο καγκουρό! Ειλικρινά θα την έχω περισσότερη εμπιστοσύνη με το ΖΧ παρα με αυτό, γιατί θα το φοβάται!

kordix
21/02/2024, 18:33
Καλησπέρα Σας.

Νομίζω πως έχουμε ξεκαθαρίσει οτι πρώτα κανω την μλκία και μετά ρωτάω οπότε ειπα να το συνεχίσω και να ρωτήσω αν γνωρίζεται κάτι για το Honda CBR 300 του 15.

Το "αγόρασε" η κοπέλα μου για πρώτο μηχανάκι και θα ήθελα να γνωρίζω τι προβλήματα βγάζουν και πάνω απ όλα αν ειναι συχνά. Οχι οτι εχει σημασία αφου υπάρχει εγγυση και θα το κρατήσουμε μεχρι το τέλος του καλοκαιριού αλλα για να μην ταλαιπωρηθεί και μετα αρχισει να βασανίζει εμενα!

υγ. φωτο απ το μηχανάκι δεν έχω αφού κάθε φορά που παμε στην αντιπροσωπεία εχω ματια μόνο για το δικό μου οποτε απλα φανταστείτε ενα σιμπιαρ ασπρο με μπλε και κοκκινο! :lol::lol::lol:

Aν είσαι ειλικρινής μαζί της, αν την ακούς και τη σέβεσαι, της προσφέρεις αυτά που θέλει μια γυναίκα, δεν θα σου βγάλει προβλήματα. Η δικιά μου δεν έχει πια εγγύηση και είναι θέμα αυτό.

(Καλά km και να προσέχει!!! :))

Lioulios
21/02/2024, 20:20
Aν είσαι ειλικρινής μαζί της, αν την ακούς και τη σέβεσαι, της προσφέρεις αυτά που θέλει μια γυναίκα, δεν θα σου βγάλει προβλήματα. Η δικιά μου δεν έχει πια εγγύηση και είναι θέμα αυτό.

Έπος !

TheRegulator
21/02/2024, 21:56

Αδερφέ, αν είναι έτσι να κάνουμε αλλαγή τελευταίας στιγμής με το duke 690 γιατί πολλά ζητάει! Μια μου φτάνει δεν θέλω να περάσω μαύρο καλοκαίρι :lol: .

ratamahatta
21/02/2024, 22:15

Για γυναίκες ή μηχανές μιλάς ;;;
Με μπέρδεψες
:lol::lol:

bulmont
22/02/2024, 08:06

Για γυναίκες ή μηχανές μιλάς ;;;
Με μπέρδεψες
:lol::lol:

Iσχύει και γιά τα δύο.
Απ' ότι έχει καεί ο καθένας......................

kordix
22/02/2024, 08:47
Iσχύει και γιά τα δύο.
Απ' ότι έχει καεί ο καθένας......................

Έτσι είναι :lol:

Είναι πολύ όμορφο πάντως το cbr300. Aν φοράει το ίδιο μοτέρ με το crf l 300 τότε θα είναι και αυτό μαύρος σκύλος.

TheRegulator
28/03/2024, 17:08
Επιτελους βρήκα χρόνο να ανεβάσω φωτο απ το παπι!
Πααααρα πολυ ευκολο για νεο αναβατη! Απ την μια δεν θελω να το οδηγω αλλα απ την αλλη ειναι τοοοοοσο λειτουργικο! Το μονο κακο ειναι οτι δεν δειχνει ποια ταχυτητα εχεις μεσα, και με κοιταξε με απορια η κοπελα μου και με ρωτησε, δηλαδη θα πρεπει να θυμαμαι? Υγ παρατηρηστε την πινακιδα

451904

thunder ace
28/03/2024, 17:27
Αυτα να μαθει πες της
https://www.youtube.com/shorts/zQplwIMRPAM

Volpad
28/03/2024, 18:26
Θεσσαλονικιώτικη η πινακίδα...

TheRegulator
28/03/2024, 18:30
Θεσσαλονικιώτικη η πινακίδα...

εκτος απ αυτο (ολες μου οι πινακιδες ειναι 2310), δες την πινακιδα του καβα!

Xlitos
28/03/2024, 18:33
Επιτελους βρήκα χρόνο να ανεβάσω φωτο απ το παπι!
Πααααρα πολυ ευκολο για νεο αναβατη! Απ την μια δεν θελω να το οδηγω αλλα απ την αλλη ειναι τοοοοοσο λειτουργικο! Το μονο κακο ειναι οτι δεν δειχνει ποια ταχυτητα εχεις μεσα, και με κοιταξε με απορια η κοπελα μου και με ρωτησε, δηλαδη θα πρεπει να θυμαμαι? Υγ παρατηρηστε την πινακιδα

451904

αν και πολυ ακριβο ισως βρεις κατι αντιστοιχο πιο φτηνο https://www.wrs.it/en/gear-indicator/331682-gear-indicator-gipro-dt-healtech-honda-cbr-300-r-2014-2021.html

TheRegulator
30/03/2024, 18:47
αν και πολυ ακριβο ισως βρεις κατι αντιστοιχο πιο φτηνο https://www.wrs.it/en/gear-indicator/331682-gear-indicator-gipro-dt-healtech-honda-cbr-300-r-2014-2021.html

Δεν ειναι κακη ιδεα! Δεν ξερω κατα ποσο ομως αξιζει για 3-4 μηνες!

BLiTzER
30/03/2024, 19:00
Δηλαδή όσοι έχουν ένδειξη ταχύτητας, κάθε φορά κοιτάζουν να δουν ποια ταχύτητα έχουν μέσα; Και, βασικά, πού ακριβώς βοηθάει το να ξέρεις ποια ταχύτητα έχεις;

"Ωχ μαλάκα σε αυτή τη στροφή πρέπει να μπω με 3η. Κάτσε να δω ποια ταχύτητα έχω και να αλλάξω αν χρειαστεί."
"Λοιπόν τώρα που πλησιάζω το φανάρι, πόσες φορές πρέπει να πατήσω για να βρω νεκρά; Μισό να δω την ένδειξη."
"Είμαι στην ευθεία με τέρμα γκάζι και δεν πάει άλλο. Για να δω ποια ταχύτητα έχω μήπως υπάρχουν κι άλλες."

zephyr1
31/03/2024, 08:57
Η ενδειξη ταχυτητας βοηθαει μονο στην πιστα και σε πολυστροφα μεγαλα μηχανακια,στο 300αρι τωρα μετα απο μια βδομαδα καθημερινης οδηγησης εμφυτευεις το δεικτη στον εγκεφαλο σου.

doctor_john
31/03/2024, 10:44
Η ένδειξη της μεγαλύτερης ταχύτητας με βολεύει, όχι τόσο σαν ανάγνωση αριθμού, θα προτιμούσα ένα λαμπάκι
κάτι που θα έβλεπα χωρίς να κοιτάξω ιδιαίτερα.
Οι ενδιάμεσες δεν ξέρω, αν είσαι αφηρημένος σε μποτιλιάρισμα;

thunder ace
31/03/2024, 11:11
Δηλαδή όσοι έχουν ένδειξη ταχύτητας, κάθε φορά κοιτάζουν να δουν ποια ταχύτητα έχουν μέσα; Και, βασικά, πού ακριβώς βοηθάει το να ξέρεις ποια ταχύτητα έχεις;

"Ωχ μαλάκα σε αυτή τη στροφή πρέπει να μπω με 3η. Κάτσε να δω ποια ταχύτητα έχω και να αλλάξω αν χρειαστεί."
"Λοιπόν τώρα που πλησιάζω το φανάρι, πόσες φορές πρέπει να πατήσω για να βρω νεκρά; Μισό να δω την ένδειξη."
"Είμαι στην ευθεία με τέρμα γκάζι και δεν πάει άλλο. Για να δω ποια ταχύτητα έχω μήπως υπάρχουν κι άλλες."
Αυτο μη το γελας....τοπαθε φιλος σε κοντρα με PE 175!!!!!!!!

motojojo
31/03/2024, 18:48
Μου έχει τυχει να έχω ξεχασει τη 2α και να παω να ξεκινησω σε φανάρι.

ΟΚ δεν ειναι κάτι τρομερό αλλα δεν ειναι και κακο να βλεπεις κάπου τι σχεση έχει το κιβωτιο.
Και το λαμπακι βοηθαει, οπως σε κατι παπακια glx, πολλες φορες σε χαλαρή οδήγηση συμπλεκτάρω για ανεβασμα ενω έχω ήδη 6η!

RaGe_Raptor
31/03/2024, 18:54

Πόσες ταχύτητες έχει το δικό σου φίλε? :bawl:

karellen
31/03/2024, 19:22

ΟΚ δεν ειναι κάτι τρομερό αλλα δεν ειναι και κακο να βλεπεις κάπου τι σχεση έχει το κιβωτιο.
Και το λαμπακι βοηθαει, οπως σε κατι παπακια glx, πολλες φορες σε χαλαρή οδήγηση συμπλεκτάρω για ανεβασμα ενω έχω ήδη 6η!
Στο glx; :eek:

motojojo
31/03/2024, 21:08
Στο glx; :eek:

Ναι, δεν ειχαν αυτά ένα λαμπακι ΤΟΡ; Εκτός από το Ν. Δεν θυμαμαι τωρα ακριβή μοντέλα/εκδόσεις. Και τα παλια αστρεα επίσης πριν αποκτήσουν και ένδειξη 1-2-3-4.

Το fx πάντως έχει σιγουρα.

BLiTzER
31/03/2024, 21:54
Πόσες ταχύτητες έχει το δικό σου φίλε? :bawl:

Δεν έχω ιδέα. Δε μου δείχνει τίποτα στην οθόνη!

karellen
31/03/2024, 22:27
Ναι, δεν ειχαν αυτά ένα λαμπακι ΤΟΡ; Εκτός από το Ν. Δεν θυμαμαι τωρα ακριβή μοντέλα/εκδόσεις. Και τα παλια αστρεα επίσης πριν αποκτήσουν και ένδειξη 1-2-3-4.

Το fx πάντως έχει σιγουρα.

Χιουμοράκι κάνω στο γραπτό σου που υποννοεί ότι το glx είναι 6τάχυτο. :lol:

TheRegulator
01/04/2024, 15:54
Κλαιω με την συζητηση! Οντως τα αστρΕα εχουν ενδειξη ταχυτητας, τα ινοβα το ιδιο. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΙΜΠΙΑΡ ΟΧΙ! Χοντα ρε! Αντε βγαλε ακρη

harris_x
01/04/2024, 15:56
Κλαιω με την συζητηση! Οντως τα αστρΕα εχουν ενδειξη ταχυτητας, τα ινοβα το ιδιο. ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΣΙΜΠΙΑΡ ΟΧΙ! Χοντα ρε! Αντε βγαλε ακρη

να παίρνατε daytona 675/765 :D

Volpad
01/04/2024, 16:05

Και εμένα μου έχει τύχει, πολλές φορές να έχω 6η και να πάω να βάλω 7η... Με όλα μου τα μηχανάκια.
Ακόμα και ένδειξη να είχε, και να αναβόσβηναν λαμπάκια σε διάφορα χρώματα, και να έβγαινε μία μούτζα, πρώτα θα προσπαθούσα να βάλω την 7η και όταν θα έβλεπα οτι δεν μπαίνει, τότε θα γύρναγαν τα μάτια μου στο κοντέρ.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα λαμπάκι της νεκράς, για να ξέρεις οτι δεν έχεις ταχύτητα στο φανάρι.
Και αυτό ακόμα, με επιφύλαξη. Στο BMW μερικές φορές, άναβε το λαμπάκι, αλλα δεν είχε βγεί η 1η τελείως... Άφηνα συμπλέκτη και μου έσβηνε....

BTW δεν θυμάμαι κάν αν το δικό μου έχει δείκτη ταχύτητας... Το benelli που έχω εδώ, δεν έχει. Κοίταξα...

harris_x
01/04/2024, 17:11
Όλα τα σοβαρά μηχανάκια έχουν ένδειξη :smokin:

Bowleno
01/04/2024, 17:12

Παρακαλώ να είστε πιο ακριβής στις εκφράσεις σας, ΔΕΝ είναι μπουρδέλο, ΤΡΙμπούρδελο είναι....:p

Xlitos
01/04/2024, 18:37
Μια χαρα χρησιμη ειναι η ενδειξη.Χειμωνα δε με πειραζει αλλα το καλοκαιρι που οι κορασιδες τα βγαζουν ολα εξω δε θα κατσω ν ασχολουμαι τι ταχυτητα εχω μεσα.Ειναι heavy multitasking για μενα. :eyepop:

Volpad
01/04/2024, 18:56
Όλα τα σοβαρά μηχανάκια έχουν ένδειξη :smokin:

Τα σοβαρά μηχανάκια είναι για σοβαρούς ανθρώπους... εγώ μόνο σοβαρός δεν ειμαι...
:lol:

harris_x
02/04/2024, 08:52
Τα σοβαρά μηχανάκια είναι για σοβαρούς ανθρώπους... εγώ μόνο σοβαρός δεν ειμαι...

TheRegulator
02/04/2024, 10:35
Παρακαλώ να είστε πιο ακριβής στις εκφράσεις σας, ΔΕΝ είναι μπουρδέλο, ΤΡΙμπούρδελο είναι....:p

Αχαχαχααχ. Το μηχανακι φευγει σε 2 μηνες. Πλεον ειναι επισημο γιατι το συζητησαμε χθες! Οντως σαν παπι αλλα μεγαλο τριμπουρδελο!
Επειδη δεν την ειδα πολυ ψημενη για να οδηγει, και απ την στιγμη που βρηκα ενα πανεμορφο GSXR του 10 και εχω τα παντα πληρωμενα (ειδικα τις πινακιδες) για ενα χρονο, θα κανω την αλλαγη!!