View Full Version : Καλλιτεχνικές φωτό και πως τις βγάζουμε
RaGe_Raptor
25/02/2024, 13:36
Τη φωτογράφισα στο φως της Σελήνης
451082
@rage_raptor Ρε μάστορα, τι φως χρησιμοποίησες; το έχεις στρέψει κάθετα προς την μηχανή ή είναι υπό γωνία; Γιατί φαίνεται να ανοίγει από τα αριστερά προς τα δεξιά.
RaGe_Raptor
25/02/2024, 17:24
@rage_raptor Ρε μάστορα, τι φως χρησιμοποίησες; το έχεις στρέψει κάθετα προς την μηχανή ή είναι υπό γωνία; Γιατί φαίνεται να ανοίγει από τα αριστερά προς τα δεξιά.
Ένας φακός led είναι και μου βγαίνει αποτέλεσμα με trial & error.
Παίζω με την ταχύτητα κλείστρου και την διάρκεια φωτισμού.
επειδή τώρα είδα ότι δεν απάντησα επί της ουσίας, προχωράω πέρα-δώθε με το φακό στο χέρι φωτίζοντας όσες περιοχές θέλω.
Ένας φακός led είναι και μου βγαίνει αποτέλεσμα με trial & error.
Παίζω με την ταχύτητα κλείστρου και την διάρκεια φωτισμού.
επειδή τώρα είδα ότι δεν απάντησα επί της ουσίας, προχωράω πέρα-δώθε με το φακό στο χέρι φωτίζοντας όσες περιοχές θέλω.
Ωραίος! ψάρωσα, είναι σαν έχεις ελλειψοειδές προβολέα, δεν το σκέφτηκα πως είναι πολλαπλές λήψεις, πολύ καλός.
Ωραίος! ψάρωσα, είναι σαν έχεις ελλειψοειδές προβολέα, δεν το σκέφτηκα πως είναι πολλαπλές λήψεις, πολύ καλός.
Αν κατάλαβα καλά, δεν είναι πολλαπλές λήψεις, αλλά μεγάλος χρόνος έκθεσης. Έχει αφήσει ανοικτό το κλείστρο για πολλά δευτερόλεπτα και γυρνάει γύρω-γύρω με το φακό. Νομίζω ότι αχνοφαίνεται και το σώμα του RaGe_Raptor σε κάποια σημεία.
Στη γραμμή στα δεξιά φαίνεται ο φακός ή είναι προβολείς αεροπλάνου;
RaGe_Raptor
25/02/2024, 19:56
Αν κατάλαβα καλά, δεν είναι πολλαπλές λήψεις, αλλά μεγάλος χρόνος έκθεσης. Έχει αφήσει ανοικτό το κλείστρο για πολλά δευτερόλεπτα και γυρνάει γύρω-γύρω με το φακό. Νομίζω ότι αχνοφαίνεται και το σώμα του RaGe_Raptor σε κάποια σημεία.
Στη γραμμή στα δεξιά φαίνεται ο φακός ή είναι προβολείς αεροπλάνου;
μερικές είναι 10" άλλες 15" κι άλλες 30".
ναι,αχνοφαίνομαι κι εγώ κι ο φακός σε μερικές λήψεις. καλλιτεχνική πινελιά ή τεμπελιά στο εντιτινγκ, όπως θες πάρτο :bawl:
μερικές είναι 10" άλλες 15" κι άλλες 30".
ναι,αχνοφαίνομαι κι εγώ κι ο φακός σε μερικές λήψεις. καλλιτεχνική πινελιά ή τεμπελιά στο εντιτινγκ, όπως θες πάρτο :bawl:
Άρα έχει δίκιο ο svaboda. Είναι πολλαπλές λήψεις, με μεγάλο χρόνο έκθεσης η καθεμία.
RaGe_Raptor
25/02/2024, 20:02
Άρα έχει δίκιο ο svaboda. Είναι πολλαπλές λήψεις, με μεγάλο χρόνο έκθεσης η καθεμία.
Όχι, είναι μια long exposure λήψη
RaGe_Raptor
25/02/2024, 20:07
πχ το ghost effect στην παρακάτω λήψη είναι "αναλογικό" κι όχι προϊόν editing.
στη μέση της λήψης περνάω και παίρνω τη μπότα. είναι μια λήψη, η συγκεκριμένη 30" στα μαύρα σκοτάδια κι απλώς φωτίζω με το led.
451103